Ha gyengédség kell, jön, ha kérek valamit, elkerül

2023. május 12. 07:55 - csajokespasik

       

               Posztolónk elköltözött párjától és most egy szünet-félében vannak. Ugyanakkor megcáfolná azt a tévhitet is, hogy az iskolázott és művelt emberek értelmesebben viselkednek egy kapcsolatban, normálisabbak, érzelmesebbek és kezelhetőbbek. Minek is költözzön vissza egy olyan emberhez, aki érzelmileg alulfejlett, leviszi az önbizalmát és az életkedvét? Mivel nem társfüggő, tud várni: másra.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Üdv mindenkinek!
Elég személyes a problémám és sajnos úgy vagyok, hogy ezt nem tudom kivel megbeszélni, ezért írom levelem, hátha kapok pár hasznos véleményt, tanácsot, főleg férfiaktól. Pár hete elköltöztem a páromtól. Tegnap felhívott, és egyenesen azt kérdezte, hogy mikor költözök már vissza hozzá? Nem azt, hogy egyáltalán miért költöztem el tőle... Nem tudom mire vélni ezt a reakciót. Elmondtam neki, és az, ha nem akar szándékosan tudomást venni róla, őt jellemzi. Szerettem és akartam őt, de ő nem szeretné bebizonyítani nekem, hogy mindennél fontosabb vagyok neki.        

       

               Amikor ígér valamit, azt én már automatikusan idézőjelben gondolom. Nem kényszerűségből vagyok vele, de egyre kevesebbszer beszélgetünk. Amikor az elején még külön laktam tőle, és átjárogatott hozzám, már akkor is keveseltem a velem való törődést, kedvességet, figyelmet, ami attól függött, hogy mit és mennyit adok neki szexuálisan. Ha szex kellett, akkor jött, ha kértem valamit, került. Mintha kedvtelésből lenne velem.

Miért is költözzek vissza hozzá? Mert érzelmileg nulla, leviszi az önbizalmam, meg az életkedvem. Sosem dicsér, más nőkkel viszont gáláns, idegen csajokat követ és nézeget az Instán... nekem ez komolytalan, és ha el is nézném később mindez biztos, hogy visszaütne. Nem vagyok társfüggő, úgyhogy tudok várni – másra. De mit is magyarázkodom...? Cáfolnám azt a megállapítást is, hogy az iskolázott és művelt emberek értelmesebbek egy kapcsolatban, normálisabbak, érzelmesebbek, kezelhetőbbek, (ő tanár) míg a képzetlen, „alulművelt” férfiak meg nem jó választások (erre is tudok ellenpéldát) mert tiszteletlenek, ösztönemberek és bunkók.          

 

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr718122174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2023.05.12. 08:22:41

Az, hogy a társadalom jelenleg egy tudat hasadásos egyént részesít előnyben, annak ilyen következményei vannak.

Hiszen otthon legyen gyengéd, munkában pszichológiai eset és mindenen átgázoló, az utcán legyen kemény és vedelmező, a család meg mindenekelőtt...
Na ha ezt egy emberben megtaláltad akkor ha nem a gumiszoba felé terelted akkor a te hibád....
Az már lényegtelen, hogy aki ezt keresi az önmagában elég érdekes bizonyítványt állít ki magáról....

Sadist 2023.05.12. 13:51:24

"Amikor az elején még külön laktam tőle, és átjárogatott hozzám, már akkor is keveseltem a velem való törődést, kedvességet, figyelmet, ami attól függött, hogy mit és mennyit adok neki szexuálisan."

Hány éves vagy? 12? Te azt hitted, hogy a csudálatos személyiséged és a remek beszélgetések miatt van veled? Cseverészésre ott vannak a barátnők. A férfiak elsődlegesen a szex miatt akarnak kapcsolatot, az az abszolút minimum, a szükséges, de nem elegendő feltétel. Ha a szex nem volna terítéken, létre se jönnének férfi-nő kapcsolatok vagy azonnal felbomlanának, mert a nők 99%-a egyszerűen halál unalmas. Átlagnál intelligensebb, műveltebb férfiak esetén hatványozottan érvényes, mert a Gauss görbén felfele haladva egyre kisebb azon nők aránya, akik intellektuálisan egyáltalán pariban vannak.
Egy kezemen bőven össze tudom számolni, hogy életemben hány olyan nővel találkoztam, aki valóban szórakoztató és elhívnám egy baráti összejövetelre pusztán a társasága miatt, még ha nem is akarnám megdugni.

"Miért is költözzek vissza hozzá? Mert érzelmileg nulla, leviszi az önbizalmam, meg az életkedvem."

Nem nulla érzelmileg, csak számára mások a prioritások. Vagy te frigid vagy, mert nem akarsz naponta háromszor szexelni?

"Sosem dicsér, más nőkkel viszont gáláns, idegen csajokat követ és nézeget az Instán... nekem ez komolytalan, és ha el is nézném később mindez biztos, hogy visszaütne."

Vagy inkább savanyú a szőlő, hogy más, szexuálisan vonzóbb nők megkapják a figyelmet, amit te nem, vagy csak fokozott energiabefektetésért cserébe.

"Nem vagyok társfüggő, úgyhogy tudok várni – másra."

Akkor várjál. De előre szólok, hogy
1. közel sem várhatsz annyi ideig, mint a férfiak
2. ha szexuálisan nem vagy elérhető, akkor nagyon-nagyon szűk azon "férfiaknak" a rétege, akiknél szóba jöhetsz, mint potenciális partner.

Hajrá!

_Amatőr_ 2023.05.12. 13:58:15

"A nők szexet hazudnak párkapcsolatért, a férfiak párkapcsolatot hazudnak szexért" - ennyi.

szeme közé, laposan! 2023.05.13. 09:49:33

Amolyan szünet-félében… ilyenek márpedig nincsenek. Szakítottak, lehet menni mindkettőnek szabadon. A kommunikációjában valószínűleg a 0-t közelítő kisasszony kereshet új gondolatolvasót, Herr Kúrógép meg végre egy olyan nőt, akit halálra kefélhet és nem kell utána beszélgetni feleslegesen.

fkv.119 2023.05.25. 02:02:58

Mi ebben az érthetetlen? Elköltöztél, de attól még "ez nem szopódik le magától"...
süti beállítások módosítása