A verseibe szerettem bele

2023. augusztus 15. 07:32 - csajokespasik

       

               Posztolónk kinézett magának egy művészlelkű srácot, viszont van egy olyan axiómája, hogy ő pasinál sosem kezdeményez, és arra kíváncsi, milyen módszerekkel tudna egy érzékeny lelkű fiút rávezetni arra, hogy a költészetnél már többet is akarna tőle?        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok! Van egy srác, akit szeretnék úgymond „meghódítani”, de ugye a nők ezt nem így mondják, tudom, de nem jut eszembe rá másik, jobb kifejezés. A „befűzni” szó sem az igazi... : ) Ő velem egyidős, 23 éves. Nyár elején ismertem meg, a társaságunkhoz csapódott, és sok közös témánk is van már. Mióta ismerem, neki nincs barátnője, nem is beszéltünk erről, furcsáltam is, hogy ilyen helyes srác egyedül van. De nem is meleg, mert azt azért lecsekkoltam, hogy megnézi a nőket.
Ő igen sokoldalú, verseket is ír, elég magas szinten, meg is jelent már belőlük pár, és amikor kikérte az újabbakról a véleményem, akkor én megmondtam neki, hogy engem megérintenek. Nem nyálas, és nem mindig romantika a témája, bármiről tud írni amúgy és nagyon érzékenyen. 

       

               Kicsit bele is szerettem a verseibe, de főleg őbelé. Ezt nem mondtam még neki. Viszont sokat írunk egymásnak, és párszor le is teszteltem, hogy ha én nem írtam, akkor vajon ő ír-e magától. És igen : ) Van egy érdekes világa, sok minden foglalkoztatja... egyszer megkérdezte tőlem, hogy hordanám-e halott ember cuccát? Mert neki meghalt valakije és megkapta a hordható ruhái egy részét. Én meg azt mondtam, hogy szerintem csak akkor azt nem ajánlatos, amiben éppen elhunyt valaki. Elfogadta. Sok minden érdekli, még ha velem nem is tud mindig mindenről beszélgetni, ...valamennyire otthon vagyok filozófiában, vallásokban, kicsit politikában is, lehet velem beszélgetni, de sok dologhoz nem konyítok, amikhez ő igen.
A lényeg, hogy miként tudnék kezdeményezni úgy, hogy ne úgy tűnjön, hogy én akarom : ) - nem tudom, érthető-e a kérdés így, ahogy leírtam? Hogyan, mivel vezessem rá? 

 

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4618193475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

moonshadow 2023.08.15. 09:18:51

"A lényeg, hogy miként tudnék kezdeményezni úgy, hogy ne úgy tűnjön, hogy én akarom : )"

Ez is egy csinált poszt. Nőknek alapból van ez a képességük.

Reactor 2023.08.16. 01:23:11

"A lényeg, hogy miként tudnék kezdeményezni úgy, hogy ne úgy tűnjön, hogy én akarom : )"

A kakas kergeti a tyúkot a baromfiudvarban. Menekül a tyúk, közben emígy gondolkozik:
"Álljak meg neki? Ááá, nem jó, úgy fog tűnni mintha könnyen kapható ribi volnék. Fussak tovább? Akkor meg azt hiszi hogy egy frigid fapina vagyok. Inkább elbotlok..."

'Nuff said.

Real_Time_2 2023.08.16. 12:17:55

Feminista rendszerben ideje lenni hozzászokni pedig a kezdeményezéshez (is).

Rubasov nertárs 2023.08.16. 18:09:19

A poszt lényegi információi az életkorotok (23 év) és a következő:
"Mióta ismerem, neki nincs barátnője, nem is beszéltünk erről, furcsáltam is, hogy ilyen helyes srác egyedül van."

Egy minden szempontból magas szintű (9+/10, esztétikum, intelligencia és anyagi helyzet) fiatal férfinál az egyedüllét nem incel életmódot jelent, mint az átlagjózsiknál, hanem változatos nemi életet egyszerre tartott legalább 2-3 hozzád hasonló 6-7/10 nővel. Ennek tükrében érthető, hogy miért csak haverkodik veled: a hozzád hasonló csajoknál neki derogál kezdeményezni, hiszen jellemzően önként és dalolva teszik szét a lábukat neki. Így ha szeretnél az n+1-ik csaja lenni, akkor bizony neked kell egyértelmű utalást tenned arra, hogy zöld az út a bugyidba. Értem, hogy ez nehéz főleg a nála jóval alacsonyabb szintű, folyton körülötted legyeskedő pasifelhő miatt, de az ilyen pasasok bizony csak Palvin Barbikért fogják odatenni magukat, egy mezei hatoskáért, heteskéért, akikből mind a tíz ujjukra jut kettő is nem.

látjátok feleim szümtükkel 2023.08.19. 11:50:17

Egyszer egy idős férfi kollégám azt mondta egy nő kollégának, hogy ne tartogassa, mert úgy sem nem lesz belőle a túlvilágon sótartó.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.08.19. 19:20:44

Lehet, hogy mégis buzi, csak talán még ő sem tudja.

@Reactor:

Ennek van egy olyan verziója is, hogy "futok még egy kört, hogy ne nézzenek kurvának".
süti beállítások módosítása