A magyar nők válás után a legszebbek

2023. november 02. 07:54 - csajokespasik

       

               „Voltak a feleségemmel boldog időszakaink is, sőt, még most is szóba áll velem. De hát közös otthont nem tudtunk teremteni” – Levélírónk a válás után nehezen bír magával, amikor csinos nőket lát, volt pár randija is, de a hölgyek valamit megneszeltek, és csak ritkán jött össze neki valami.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Elvált férfi vagyok, 47 éves. Ez nem hangzik jól, tudom, de ez van...Nevezzük bárminek, de így lassan 50 felé haladva, van pár dolog, amire nem vagyok büszke. A válásom után volt egy barátnőm, vele év elején mentünk szét. És azóta teljesen bevett dolognak fogom fel, ha nőket megnézek, néha nem tudom levenni a szemem róluk. A magyar nők gyönyörűek. Sőt, talán válás után szebbnek is tűnnek – ezt akár úgy is lehet érteni, ha ők váltak el.
Amit nem tartok normálisnak magamon viszont az, hogy a kinézett nőket ott helyben leszólítanám. Talán még működne is, sose próbáltam, de azzal azért tisztában vagyok, hogy egy huszon-harminc éves nem rólam álmodik.        

       

               Nem azt mondom, hogy ott és azonnal magamévá tenném, de pár jól célzott szóval kérnék egy azonnali randit. Mint a macskáknál, ez az érzés tavasz környékén a legerősebb, de szüreti bulin is voltam már így, tehát nem évszakfüggő nálam. Azt sem mondhatnám, hogy fiatalon nem éltem ki magam, és azért van ez. Ez nem kiélés függvénye, inkább a folyamatos létezésé.
A házasságom évei alatt egyáltalán nem ilyen voltam, lehet, ez jön most fel. Bizonyos felnőtt filmek sem segítenek ki, mert valahogy valós emberi testekhez szoktam. Ez van. Voltak a feleségemmel boldog időszakaink is, sőt, még most is szóba áll velem. De hát közös otthont nem tudtunk teremteni. Találkoztam csinos, szintén elvált nőkkel, de pár tali után nem történt más. Persze jókat beszélgettünk, de nem akartak tovább menni. Voltak azért sikereim is, de nem sok. Reménytelen eset vagyok?          

 

 

9 komment
Címkék: vallomás válás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr218248637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

moonshadow 2023.11.02. 16:24:58

Amint megtudják, hogy 50 évhez közelítesz és nincs saját pecód, nyomban lépnek.
Nagyon jól kell kinézned, hogy ezt kompenzáld náluk.

God Harald 2023.11.02. 16:57:57

47…hm…azért van ott még egy kis latinos temperamentum!:)))

Lorrh 2023.11.02. 18:05:20

@God Harald: miért? nekem ötvenesként volt a csúcs szezonom. Elképesztő szériákat futottam.

Amúgy ez a poszt leért a gödör aljára, ennél csak jobbak jöhetnek már.

God Harald 2023.11.02. 21:24:57

@Lorrh: azért remélem, hogy én már túl vagyok a csúcs szezonon!:)

Real_Time_2 2023.11.03. 05:45:47

30-as nőnek azért még bőven lehetsz opció, ha huszasnak már nem is. Én úgy látom nem vagy egyedüli helyzetben, különben nem ilyen adatok látnának napvilágot:

www.economx.hu/nemzetkozi-gazdasag/eu-mgyosz-munkaeropiac-hiany-elvandorlas.779834.html

Már minden apjuk faszát megpróbálnak, ahelyett hogy beszüntetnék az európai nőtoló rendszert, ezáltal valódi egyenlőséget biztosítva mindkét nemnek az érvényesülésre.

Chendrys19 2023.11.03. 10:13:05

@moonshadow: Hmmm... mégis, a szöveg mely részéből derül ki, hogy alanyunk nem rendelkezik saját lakással?

szeme közé, laposan! 2023.11.04. 12:38:31

A sugardaddy-sugarbaby kapcsolatfajtát tudnám ajánlani neked. Ha nincs lóvéd, az baj, mert anélkül nem fog menni, de ha így van, akkor talán kurvázz, amikor rádjön ez az érzés, ahogy a macskáknál főleg tavasz környékén. Mivel most jön a tél, talán spórolni is fogsz tudni egy keveset, és utána egy fél évre fussa majd egy újabb csajra. Ez is egy követhető opció.
süti beállítások módosítása