Ő is vár, én is várok. De meddig még?

2024. január 04. 07:42 - csajokespasik

       

               Sok nő abban bízik, hogy csak türelem kérdése és párjuk idővel megváltozik, megkomolyodik. Talán titkon azt remélik, hogy hamarosan meg lesz kérve a kezük, de mindez alatt csak telik az idő, fiatalabbak ők sem lesznek, és mire lépni mernek, talán már le is maradnak a megfelelő emberről.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Mióta elvárás az, hogy mindig a férfinak kell a megértőnek lennie, de ha neki van valami kifogása, az másodlagos, „majd elmúlik” – dolog? Ilyen helyzet az is, ha várakoztatják. Harmincas férfi vagyok, és lenne egy nő, állítólag nincsen senkije, mégis várakoztat. Ilyenkor egyből arra gondolsz, hogy mások is játékban vannak. Ezt nem tudom. A lényeg, hogy azokról a nőkről beszélek, akik azzal áltatnak valakit, hogy hát ők is szép, őszinte és tartós kapcsolatot akarnak. Hogy miért nem lépnek, azt nem érted. Indokként olyanokat mond, hogy most még nincs ideje... várna még. De meddig és mire??        

       

               Nyomozni nem fogok utána, a közösségin látom, hogy nincs kapcsolatban, de hát az egy olyan, amit be lehet állítani. Egyelőre elhiszem, amit mesél, hogy hosszú kapcsolatból lépett ki, a palija még hívogatja, stb.. amiket mesélt róla, azok alapján nem tudtam eldönteni, hogy a nők miért pazarolják az idejüket ilyenekre? Azt várják, hogy majd rövid idő alatt megváltozik, és remélik, hogy már mindjárt meg lesz kérve a kezük? És eltelik egy, kettő, három év, majd nem történik semmi, így ők lépnek tovább. Valaki még tovább is képes várni, de sokaknál ez az idő csak tolódik, míg rájön, hogy itt nem lesz semmi, és mire lépni mer. De ez idő alatt ő is idősödik, meg esetleg lemarad arról az emberről, aki megfelelne neki és megadná, amit szeretne.          

 

 

24 komment
Címkék: várakozás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4318294707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chendrys19 2024.01.04. 09:33:13

"... amiket mesélt róla, azok alapján nem tudtam eldönteni, hogy a nők miért pazarolják az idejüket ilyenekre?"

A válasz egyszerű... mert nedvesedik rá a bugyi.
Amúgy pedig soha nem azt kell nézni, amit egy nő mond, hanem amit tesz...

Lorrh 2024.01.04. 10:25:25

@Chendrys19: "soha nem azt kell nézni, amit ... mond, hanem amit tesz."
pont mint orkánpiktor.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.01.04. 13:27:41

Vannak azok a csúnya maszkulin tulajdonságok, amitől a feminista libák sikítófrászt kapnak. Na a nők meg pont ezeket szeretik. Határozottság, jövőkép, céltudatosság, szóval olyanok, amikkel egy olyan pali nem rendelkezik, aki el sem tudja képzelni, hogy mit kellene épp tenni.
Vajon miért várakoztat? Nem várakoztat, csak kell neki állandóra egy "C" terv, ha rosszul sülnének el a dolgok. Ez lennél te. Én a helyedben már rég léptem volna posztolás helyett, de te tudod.

Real_Time_2 2024.01.04. 13:48:16

@Lorrh: Pontosan. Ausztriában most megemelkedik majd a nők esetében a nyugdíjkorhatár. Megy is a rinya, csakhogy egy úniós irányzat ezt is előírja a nemek közötti egyenlőségre való tekintettel (nagyon helyesen). Szóval a viktor-féle életfogytiglanig tartó nyugdíj szintén halálra van ítélve, csak még nem szólt be prüsszel, mivel egyenlőre nagyobb gondok is vannak.

2024.01.04. 19:51:12

A MÁV szerelvényein nincs bástya.

Ergo a vonat nem vár!!!

2024.01.04. 19:57:02

@F.M.J.:
Én olyan nővel nem kezdek akikben nincs meg az alábbi maszkulinnak tulajdonított tulajdonság lista:
Határozottság, jövőkép, céltudatosság

Vannak bajok a fejekben na, mert utána meg panaszkodik a sok csóró férfi, hogy hát a nőt el kell tartani....
Tetszett volna olyat választani aki független és maszkulin vonásokat mutat...
Ja a kispocsű komplexusos magát férfinak valló idióták már csak így jártak, más nem jut nekik mint az üres fejű nőies pláza cicák.
De így mindenki boldog a férfi lehet férfi, a nő meg lehet nő, pontosan úgy ahogy a képmutatás megkívánja.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.01.05. 13:24:58

@kiskutyafule: Nem mondanám különösebben fejlettnek a képzelőtehetséged, ha azt hiszed, hogy a butaliba meg a lyukasférfi a választék a női repertoárban.

Talán még nem szereztél ilyen tapasztalatot, így megpróbálok segíteni.
Rendkívül nagy számban fordulnak elő a művelt, intelligens, tájékozott nők. Ezek viszont nem jelentik, hogy férfiasak lennének. Attól még lehet egy hölgy vonzó, mert se nem demagóg, se nem hp. Bizonyára találkoztál már a kifejezéssel, hogy nős férfi, és férjezett nő. Ez magában foglalja, hogy nem független, hiszen van társa. Nem lesz attól senki független, mert pénzt keres, mint ahogy függő sem, csak mert épp nem.

Van az a félreértés, hogy az anyagiak határozzák meg a függetlenséget. A külvilág felé igen, de a kapcsolaton belül más a helyzet. Ez egy nagyon félreértett, és félremagyarázott állítás, tehát demagógia. Egy párkapcsolat felépülhet úgy is, hogy az két fél szimbiózisa, és nem a nemek harca. Ízlés dolga, de én jobban szeretek a társammal élni, mint az ellenségemmel. Sokkal praktikusabb a közös élet szükségleteit és tennivalóit a lehetőségek figyelembevételével megosztani, mint a különféle részletkérdéseken osztozkodni.

Példa.: Ha a kapcsolat egyenlőségen alapul, akkor a közös élet teendőiből mindenki azt veszi ki, amit a lehetőségei legjobban segítenek megoldani. Egy egyformáskodó kapcsolatban pedig mindent megosztanak, függetlenül attól, hogy kinek mekkora erőfeszítésébe kerül megfelelni a ráeső félrésznek.
Eredmény.: Az egyenlőség alapú kapcsolatban mindenki azt teszi, ami számára kevésbé megterhelő a másikhoz képest, tehát ki-ki teszi a saját feladatait, és utána szabad a vásár, míg az egyenlősködők megküzdenek a mindennapokért, csak hogy megfeleljenek egy torz ideának, és így sokkal több energiájuk megy rá, ráadásul szűkülnek a lehetőségeik is. Az a valóság, és ezt jól működő kapcsolatok sokasága igazolja, hogy a megélhetés előteremtése semmivel sem magasztosabb, vagy nélkülözhetetlenebb feladat, mint a közös otthon rendben tartása, vagy az utódok gondozása. Ez az egyenlőség, mert elismeri mindenki személyes részvételének fontosságát. Nem az a kérdés, hogy ki főz, ki mos, ki keresi meg a pénzt, hanem hogy az teszi-e, akinek ez leginkább kézre áll, vagy mindenki mindennek a felét?

Még egy apróság. Az üresfejűség nem nőies tulajdonság. Ezt rosszul tudod. Akikről te beszélsz, azok azok az ostoba libák, akikről ugyan azzal a lózunggal lehet napról napra ledumálni percek alatt a bugyit, mert túl hülyék hozzá, hogy felismerjék a helyzetet. Egy nő egészen más jelenség, sajnálhatod, hogy eddig kimaradt az életedből. Egy nő sosem akar mögötted bemenni az ajtón, kivéve a vendéglátóhelyeket. Egy nő nem esik hasra, ha udvarias vagy vele, de tudja, hogy egy tuskó az, aki nem. Egy nőnek nem azért vannak igényei, mert le akar húzni, hanem azért mert nem akar egy igénytelennel összejönni. A taplók ilyenkor lelépnek, végül is működik a szelekció. Ezt a jelenséget összetéveszted az aranyásó kurvák tevékenységével. Kell egy kis gyakorlat a megkülönböztetésre, de részint nem lehetetlen, másrészt meg nem ok az általánosításra. Kívánom neked, hogy egyszer legyen szerencséd találkozni egy ilyennel. Megtisztelő érzés, már ha valami tévedés során véletlenül túljutnál a szűrőjén. Egyszer sikerülhet neked is. Talán.

vanderkaay 2024.01.05. 15:02:57

@F.M.J.: "Rendkívül nagy számban fordulnak elő a művelt, intelligens, tájékozott nők."

Hát öööö... Nem sok ilyennel találkoztam, nem hogy rendkívül nagy számban

Inkább csak a felsőoktatást végzett nők száma nőtt meg jelentősen az elmúlt pár évtizedben a nagy diverzitás jegyében, úgyhogy napjainkban tele vagyunk olyan diplomás nőkkel akik 30-40 éve még legkésőbb az érettséginél befejezték volna a tanulmányaikat, és a nagy részük leginkább csak képzeli magáról hogy ő művelt, intelligens meg tájékozott. Ennek az egyik kivetülését jelentik egyébként a világtól elszállt irreális elvárások a társkeresésben is

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.01.05. 15:48:50

@vanderkaay: "Nem sok ilyennel találkoztam, nem hogy rendkívül nagy számban"
- Értelmes ember nemtől függetlenül nem különösebben érzi jól magát gyengébb képességűek társaságában. Férfiak ezt jobban tudják kezelni, mert nekik ez is egy rivalizálási lehetőség, de a nők menekülnek ezekből a társaságokból. Csak egy megfigyelés, szakszerű magyarázattal nem tudok szolgálni.

"a felsőoktatást végzett nők száma nőtt meg jelentősen az elmúlt pár évtizedben"
- Egyetértek, valóban elszaporodtak az alibidiplomák, vagyis a hallgatói jogviszonnyal igazolt rejtett munkakerülés. Én viszont nem rájuk gondoltam. Az intelligencia az agyi teljesítőképességet mutatja, a műveltség a minél szélesebb körben elsajátított minél több információt jelenti, a tájékozott pedig az elérhető legtöbb reális információ tudását jelenti. Szó sem volt iskolai végzettségről. A szavakat direkt értelmezésében értettem.

Én elég sokat ismerek, érdeklődőek, műveltek, érdemi vitákra alkalmasak, mértéktartóak, szóval maximálisan lehet tisztelni őket. Nem a nemükből adódóan jó társaság, hanem mert egy értelmes ember társasága inspiráló tud lenni, legalábbis én introvertált beállítottságomtól függetlenül szeretek ilyen emberek társaságában lenni.

Sztravinszka 2024.01.06. 08:50:02

Poszter, csak olyan nővel foglalkozz, aki akar téged, ne a kategóriádon felüliekre várj.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.01.06. 09:16:09

@kiskutyafule: Látom nem változott semmi. Nem tudsz olvasni. Az egyik kijelentést helyesen idézted, azt jelenti, hogy ezek férfias tulajdonságok, és vonzóak a nők számára. Ezt fenn is tartom. Azt is idézd ide, hogy hol teszek utalást ennek az ellenkezőjére! Ne maszatolj, idézd ide, mert unom az állandó mellébeszélést!

Ezek emberi tulajdonságok, amivel amúgy minden férfi rendelkezik. Nem sorolnám ide a pöcsös mamahoteles nyafka mamakedvenceket. Én férfiakról beszélek. Ha ilyet akarsz látni, ne a tükörben keresd, azok között lesznek, akiket alulról próbálsz lenézni.

Ezek a felsorolt férfias vonások nőknél is előfordulnak, de ettől a legkevésbé sem lesznek vonzóak olyan férfiak számára, akik családalapításban, vagy legalábbis hosszútávú kapcsolatban gondolkodnak, mert ugye "két dudás egy csárdában" nem jó megoldás. Erre a jelenségre utaltam amikor azt írtam, hogy egy férfinek nem lyukas férfire van szüksége, hanem nőre. A felsorolt tulajdonságokkal rendelkező hölgyek leginkább a felelősséggel nem gondolkodó, távlati célok nélküli, örökkamaszok opciói, akinek vonzó megoldás, ha dugás után lelép a punci, és nem kell foglalkozni semmivel.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.01.06. 10:51:55

@kiskutyafule: Mondtam, hogy ne maszatolj, válaszolj egyenesen a kérdésre, de vagy nem érted, vagy csak kötekedsz.
Hülye vagy fiam. Leülhetsz. Egyes.

szeme közé, laposan! 2024.01.06. 11:18:35

Gyenge béták várnak csak nőre. A közepesek egy ideig sírnak a dolgok után, aztán csak találnak valakit, aki megmarad mellettük. A többi megszerzi a nőt, aki kell nekik. Szerinted te melyik vagy?

God Harald 2024.01.06. 12:05:56

@szeme közé, laposan!: és mit csinálnak a gammák, delták…omegák?

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.01.06. 12:10:08

@God Harald: Omegákról nem olvastam. Azok kik? LOL

God Harald 2024.01.06. 12:40:21

@F.M.J.: Ω az, akit még óvodás korában sem lehet átműteni igazi férfivá.

body_andras 2024.01.06. 14:15:23

"Ilyenkor egyből arra gondolsz, hogy mások is játékban vannak."
Vannak!
Nem várunk senkire. A várakozással eltöltött idő annyiban különbözik attól, hogy elengeded, leszarod és épp nincs senki kilátásban, hogy fölöslegesen kínzod magad; a végeredmény ugyanaz. Ezt a csajt nem érdekled de szívesen felír a béta listájára hogy legyen egy balek ha az alfánál pofára esik.

szeme közé, laposan! 2024.01.06. 19:39:16

@God Harald: "A többi megszerzi a nőt, aki kell nekik." Le is írtam.

fkv.119 2024.01.11. 18:19:14

"Ő is vár, én is várok."

És a lek vár?
süti beállítások módosítása