Most elszúrtam...?

2024. január 23. 07:55 - csajokespasik

       

               „Nem az van, hogyha nagyon bejön neked valaki, hogy azonnal látni akarod újra? És miért baj, ha csak rákérdezel?” - Örök kérdés: meddig kell várni az első üzenettel az első randit követően?        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Néha olyan érzésem van, mintha a világon csak nálam lenne ez gond. Az első randi utáni időszakokról van szó. Mindig ugyanaz van, hogy lezajlik az első tali, a csaj hazamegy és én nem tudom, mit csináljak utána? Kezdeményezzem én a beszélgetést? Vagy csak várjak, míg ő ír? Volt, hogy vártam, és az lett a gond, mert később mondta, hogy ő korábbra számított. De volt ennek az ellenkezője is, hogy 24 órán belül írtam, és azt válaszolta, kicsit gyors a tempó... És ha írok, akkor mit írjak, ami megfelelő?        

       

               Azért aktuális ez most nekem, mert az első randi után három nappal sem írt, akivel találkoztam. Nem tudtam, mit csináljak, féltem, hogy elszúrtam valamit. És csak egy rövid üzenetben érdeklődtem, hogy mikor lesz folytatás? És azt írta, hogy nyugodjak le, „nincs más versenyző...” - de ezt valahogy undokul írta, mintha azt akarná éreztetni, hogy én biztos csak emiatt „zaklatom”. De ez, bevallom, meg se fordult a fejemben. Úgy igazán nincsenek még közös témáink, tehát azt se tudom bevetni, hogy egy olyan programot javasolok, ami őt nagyon érdekli. Most ezzel elszúrtam ? Meddig kellett volna várnom? De nem az a normális, hogyha nagyon bejön neked valaki, akkor azonnal látni akarod újra? És miért baj, ha csak rákérdezel?         

 

 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2018309273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2024.01.23. 08:32:12

Pedig van közös témátok! Az óvodában ahova jártok, hogy ott mennyi cukorral adják a tejbegrizt.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.01.23. 09:30:44

1. Keresei a zsák a foltját. Ha szerinted az a normális, hogy mielőbb találkozni akarsz, akkor olyan csajt keresel, akinek szintén ez jön be. Viktoriánus világban voltak ide vonatkozó szigorú szabályok, mára nincsenek.

2. Ha a kapcsolatodat már az elején arra helyezed, hogy alkalmazkodsz, akkor részint nem mutatsz egyéniséget, tehát érdektelen leszel, másrészt nem helyezed magad a "társ" pozíciójába, nem leszel viszonyítási pont, tehát nem leszel érdekes. Ez a kettő ugyan az, csak a megközelítés más. Add magad, nem kell alárendelődni.

3. Idővel kialakulnak a rutinok, még kezdő vagy. Csak egy lehetséges módszer.: Másnap felhívod azzal az ürüggyel, hogy tegnap mesélt neked arról, hogy mennyire szereti az akármit, és hogy-hogynem pont most botlottál bele a témába illeszkedő programba, és arra gondoltál, hogy biztosan örülne neki ha... A neten bármihez találsz infót, ne légy balcerka! Egy keveset szabad hazudni, csak ne nézd teljesen hülyének. Ez később is megengedett. Egyetlen feleség sem hiszi el 40 után, hogy neki van a legjobb segge a világon, de azért jólesik, ha megdícséred neki.

Chendrys19 2024.01.23. 10:19:41

Nem kell ezt túlbonyolítani...

Ha szeretnéd még látni a csajt, akkor a randit követően úgy 2-3 nap múlva ráírsz, és konkrét tervekkel előállva - időpont és helyszín - elhívod valahová. Nem érdeklődsz, hogy lesz-e folytatás... ha szeretne folytatást, akkor igent fog mondani a meghívásra.

Fontos, hogy ne azonnal a randit követően írj rá, mert akkor needy-nek fogsz tűnni... és különben is, egy férfinek van más dolga is, mint a nők hajkurászása.

Hunterwolf 2024.01.23. 20:46:58

Az itt a gond, hogy egy kiherélt vagy.

Lorrh 2024.01.23. 21:51:54

@Chendrys19: "ne azonnal a randit követően írj rá"
Az a sztori megvan, hogy a csaj kiköti előre hogy első randin nincs szex. Pasi haza is kiséri a csajt, elbúcsúznak az ajtóban, ajtó becsuk. Majd a pasi becsönget, csaj csodálkozva kinyitja az ajtót, mire a pasi, hát ez akkor már a második randi :-)

Ezek a kőbevésett szabályok, amiket leírtál, nem életszerűek. Egyik nővel egyik szituban működik, másik szituban pont ellentétesen kell csinálni a siker érdekében.

larvar0 2024.01.24. 05:56:11

@Chendrys19:

Általános iskola hatodik osztályában problémáznak ilyen dolgokon a fiatal serdülők. Hogy mikor mit szabad, meddig mehetnek el, mit szól hozzá a másik vagy idegenek, rokonok, barátok. Nem cringe-e, nem égő, nem needy, nem túl szánalmas-e, jaj, nem gáz-e a pattanásos haverok szerint stb.

Nincsenek szabályok.
Minden nővel, akivel kapcsolatom volt, hirtelen egymásnak eséssel indítottunk. Tánc, csókolózás, madárfogás csöcsre, töcskölés. Soha senkinek nem kellett ezzel elszámolnom, pár hónap vagy év múltán semmit nem számít, hogy nem egy kávézóban latte macchiato-t kevergetve vagy kiállításom modern művészet feletti tanácstalanság okán hümmögve kezdtük vagy a másik nevét se tudva teljesen ismeretlenül, összeizzadva basztunk egy jót. Aztán elkértem a telefonszámát, hogy legyen folytatás, mert elég jó volt.

Voltam életemben összesen három randin, azokból semmi se lett. Illetve az egyikkel egy átbulizott, smárolós, ölelkezős szilveszteri buli után pár nappal randiztunk egyet, hogy megadjuk a formáját a dolognak. De inkább hagytunk a randizást, mert miután pár nappal korábban már letoltuk egymás torkán a nyelvünket, egy fotókiállításon ténferegni elég mű dolognak tűnt.

Élni kellene, nem magadat őrölni és befékezni.
süti beállítások módosítása