Miért van a pasikban flörtkényszer?

2024. február 05. 07:37 - csajokespasik

       

               Levélírónk rájött, miért kell néhány kapcsolatban lévő pasinak folyamatosan leállni más nőkkel, korosztálytól és kinézettől függetlenül: az önbizalomtuning miatt. Fordított esetben, ha mindezt egy nő teszi, mindennek elhordják. Hogyan kaphatná meg egy férfi azt a létfontosságú visszajelzést egy nőtől, amit keres, anélkül, hogy kikezdene vele?        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Van valami, amit eddig majdnem minden férfinál tapasztaltam, akivel dolgom volt. Hiába vannak kapcsolatban - sőt, leginkább akkor -, kell nekik az egotuning, hogy minden nőtől, kortól függetlenül jöjjön a visszajelzés, hogy ő jó pasi. Ez nem megcsalás szisztéma, mert válogatás nélkül, minden nőnek teszik ezt a félreérthető pózt: bókolnak, adják magukat. Valahogy ezt inkább a nők szokták csinálni. Mondjuk én soha.
Mindenkinek jólesik a bók, de miért kell ezt versenyszerűen űzni? Abban a tudatban, hogy úgysem lesz semmi belőle, + ezzel azt a másikat is húzzák, mert viszonzás nem lesz.        

       

               Mintha náluk kényszer lenne minden nőnek eljátszani ezt.
Ez nem is arról szól, hogy csak jó benyomást akarna tenni, mert én úgy vagyok ezzel, hogyha van valakim, rá se nézek másra, nemhogy így játszadozzak. Az se érdekelne, ha emiatt ellenszenvesnek vélnek, vagy megbántok valakit. Nekem erre nincs szükségem. Sőt, egy kéretlen bók rám kifejezetten nyomasztóan hat, nem akarnék dolgozni is érte. Én azt is nehezen bírnám, ha olyan melóm lenne, ahol ügyfelekre kéne mosolyogni egész nap, meg kedveskedni.

Szóval, ha van egy férfi, aki mellettem teszi magát más nőknek, hogy elhitesse magával, hogy milyen jól néz ki, az a szememben olyan, mintha ki is kezdett volna valakivel. Egyszer megjegyeztem az egyik exemnek, hogyha bókokat akar, járjon melegbárba, ott kap majd. De én voltam a kötekedő!
És mielőtt valaki félreértene, nem a másikat akarom teljesen leválasztani a világról és korlátozni – azt is jól tudom, hogy egyre durvább mostanában az emberek közötti kommunikáció és mennyire szörnyűek vagyunk egymással, lassan már az is baj, ha a másikra rámosolygunk és kedvesek vagyunk. Nem erről beszélek. Én látom, hogy mikor van szimpla beszélgetés, és mikor flört, vagy nyílt udvarlás, ami mögött ott van valamilyen hátsó szándék. A félreérthető és kétértelmű kommunikációról beszélek.
Ha a párod valósággal lubickol egy másik nő szavaiban, azért az téged is zavarna. Amit fordított esetben tőlem nem biztos, hogy elnéznének, akármennyire is ártatlan. Miért nincs bizonyos férfiaknak ilyenkor egy bejáratott tartása?
Ez olyan kiábrándító          

 

 

18 komment
Címkék: gyanakvás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6818318941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Amatőr_ 2024.02.05. 09:14:41

Nem vagy te kicsit paranoiás?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.02.05. 20:30:31

A férfi genetikailag poligám. Sokáig azt hittük, hogy a nő nem, de aztán kiderült, hogy "emancipatórikusan" a nő is poligám, ráadásul még hipergám is. Szóval a poszterina előbb söprögessen a saját neme háza előtt.

javított állomány 2024.02.05. 20:53:30

.........Nos azért mert NEM! Ha megakarok kúrni valakit akkor flörtölni kezdek, ha meg nem akkor akkor nem strapálom magam.
Esetleg egy kolléganőnek néha mondok valami kedveset,mivel szerintem más már úgy sem tesz ilyet. .-)

larvar0 2024.02.06. 01:26:09

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Igen, a férfi poligám, illetve ma már sorozat-monogám, de a nőket sem kell félteni, mert ők meg hipergámok. A nők nem állnak le akárkivel, a férfiak felső 20%-ának van esélyük náluk. Mindig azt szoktam mondani, hogy a férfiak felső 20%-a dugja a nők 80%-át.
Meg még azt hozzátenném, hogy a férfiak nagy része nem hogy flörtöl meg kezdeményez, hanem egyenesen retteg a nőkkel való interakcióktól. Van pár önbizalommal teli pinavadász, ki mindenkinél bepróbálkozik, de a többség beszari, illetve félénk, kiábrándult. Mert ilyennek nevelték vagy kaptak pár olyan bunkó visszutasítást nőktől az életük korai szakaszában, ami elvette minden önbizalmukat, önértékelésüket.
És még csak azt se mondanám, hogy a jópasik vannak tele önbizalommal. Volt pár olyan barátom, ismerősöm, akik nagyon nem a jópasi kategóriában versenyeztek, de folyton nyomultak a nőkre, mert ha a próbálkozasok 5%-ából lett dugás, akkor ők azt már sikernek értékelték. Más férfit letör, megsemmisít a visszautasítás, de a pinavadászok egóján nem ejtett csorbát egy elutasítás. Számukra mindig félig tele volt a pohár.
Egy barátom olyan dolgokat tett nőkkel annak idején, ami manapság me too kategóriába tartozik. Olyan, nem volt, hogy ha hozzá felment egy lány vagy ő ment fel egy nőhöz, akkor abból nem lett ledugás (ő fejezte ki így magát), szopatás, vagy nem adta a csaj kezébe a farkát. Nem ismert nemet. És még csak azt se mondnám, hogy nagyon a nők kedvére akart volna tenni, ő orálisan sose kényeztetett egy nőt se, pénzt nem költött rájuk, nem ígért se szerelmet, se kapcsolatot. Szexért sose könyörgött, sose beszélt szexről nőkkel, csak előadta a domináns, intelligens, sikeres, karrierjével foglalkozó, titokzatos, sokat utazott, világlátott fiatalembert, a nők meg olvadoztak ettől.

Frakk a Macskák Réme 2024.02.06. 03:09:34

@Kovacs Nocraft Jozsefne: ...és ez, amit írsz, így igaz. (saját tapasztalat, egy 10+ fős mintán alapul )

Lorrh 2024.02.06. 10:26:15

@larvar0: ezek a statisztikák hazugságok. Ezek a nők titkos vágyai csak, a valóság meg szembejön.
Ez egy pszicho kisérlet végeredménye és te előadod mintha az a valóság lenne. Nem, nagyon nem!
Mert akkor ezek szerint a férfiak 80%-a nem dug senkivel, ami -lásd be hogy- ostobaság.

Annyi igaz a dologból hogy rengeteg frusztrált nő van aki úgy érzi hogy neki jobb pasi "járna" csak épp nincs, nem jut hozzá. Nagyon korlátozott a készlet a 190 magas kisportolt testű jóképű dúsgazdag orvosprofesszorból aki hűséges ráadásul.
Mert a jó pasik válogatnak a jó csajok közül. Aki csúnya az meg csak a maradékból válogathat. Akár férfi akár nő.

Lorrh 2024.02.06. 10:27:57

@Frakk a Macskák Réme: ez evolúciós biológia és nem kell semmi saját tapasztalat hozzá. Kutatási eredmények. Tudomány.

larvar0 2024.02.06. 13:21:39

@Lorrh: nem tudom miért akarod azt sugallni, hogy szerintem a férfiak 80%-a nem dug senkivel
Amit én írtam, az az, hogy a férfiak felső 20%-a dugja a nők 80%-át. A férfiak alsópolcos 80%-a meg verseng a nők alsó 20%-áért. Kurvázik, elvisel egy rossz feleséget, barátnőt, mert más nem jutott neki. Illetve tényleg sok férfi marad egyedül, nem dug, vagy csak fizetős lányokkal. Valamint a nők által felsőkategóriásnak tekintett 20%-nyi férfi által levetett nőket esetleg megkaphatja lepattanóból, levetett, szennyes, kitaposott kozákkucsma muffal.
A férfiak felső 20%-a diktálhat, válogathat, ha monogám akar lenni, az lesz, ha poligám, azt is megteheti. Illetve sorozat monogám. Legdug 20 és 45 éves kora között hatvan nőt, aztán egyet asszonyává tesz esetleg, a többi elhasznált nő meg mehet útjára, kereshet más alfát, aki ideig-óráig dugja majd vagy egy alsópolcos bétával elveteti magát és leszül neki pár gyereket a cigánykölcsönért/szocpolért/gyerek után járó támogatásért.
Jut a béták egy részének is nő, de az vagy az alsókategóriás 20%-ba tartozik, vagy pedig alfák által levetett nő.

Több férfi ismerősömet egyetemen is messze elkerülték a lányok, máig magányosak. Nem csak egyedülállóak, hanem tényleg magányosak. Nő nem ért hozzájuk soha. Nyilván ritka az ilyen, de nőként akármekkora ótvar valaki, ha szétteszi a lábát, akkor kap phaszt. Férfiként ha valaki nagyon nem kívánatos, akkor neki annyi. A legrosszabb lányok is felfelé ismerkednének. Hipergámia. A férfiak legalsó szegmense tényleg szűzen hal meg. Hacsak nem fizet valami útszélinek...

_Amatőr_ 2024.02.06. 20:20:52

@Lorrh: "Az UCLA közel egy évtizede nyomon követi a fiatalok viselkedési trendjeit éves California Health
Interview Survey-n keresztül, amely a legkiterjedtebb állami egészségügyi jelentés az országban. A
2021-es jelentés szerint a 18-30 éves kaliforniaiak 38 százaléka számolt be arról, hogy az előző évben
nem volt szexuális partnere, ami 10 év óta a legalacsonyabb szám."

És szerintem Magyarországon még rosszabb a helyzet.

God Harald 2024.02.06. 21:52:44

@larvar0: “Jut a béták egy részének is nő, de az vagy az alsókategóriás 20%-ba tartozik, vagy pedig alfák által levetett nő.”
Hát persze! Nyilván nincs más opció, a világ már csak ilyen fekete-fehér.

larvar0 2024.02.07. 02:06:08

@God Harald: Nyilván vannak kivételek, de a főszabály ez. Nem véletlen, hogy egyre több fiatal férfi lesz incel. Mert esélyük sincs nőt szerezni. Nőként még a legalsó kategória is tud felfelé ismerkedni.

Lorrh 2024.02.07. 17:12:37

@larvar0: elég sok fiatal nő is single, nem csak a fiúk.

Kérlek próbálj már meg valós képet látni. Ha a férfiak 20%-a dugja a nők 80%-át akkor a férfiak 80%-ának csak a nők 20%-a jut??? A nemek aránya kb 50-50%
Hogyan képzeled ezt el a valóságban? A házaspárok azon részében ahol a férfi alsópolcos 80% a nők szemében, akkor azok nem dugják a feleségeiket??
Próbáld már meg valós példával megvilágítani ezt mert így teljesen érthetetlen.

Szerintem az van, hogy egy felmérés szerint a nők 80%-a VÁGYIK a felsőpolcos 20% férfire. Nem azt jelenti hogy meg is kapja. A felsőpolcos férfiaknak meg eszük ágában nincs megdugni az alsópolcos ronda kövér nőket amikor létszámban pont 20%-nyi nővel beérik, de ha annyira poligámok akkor legyen 30%. Semmiképpen nem 80%
Elképesztően rosszul értelmezel kismintás felméréseket, amik a vágyakról szól és nem a valóságról.

Lorrh 2024.02.07. 17:15:29

@_Amatőr_: ezt simán elhiszem, annyira kiégeti az elmét a végtelen sok szoc.média és okostelefon inger hogy elenyészik a libidó. A fiúk kielégülnek a lövöldözős játékokban, lányok meg várják a sugardaddy-ket.

God Harald 2024.02.07. 17:30:13

@Lorrh: a 20-80, 80-20 % úgy van, hogy az alfák indulhatnak egyéniben, de a béták csak váltóban.

Lorrh 2024.02.07. 20:22:50

@God Harald: ez akkor is annyira túlzó hogy nekem nem jön ki a matek. Megyek lederiválom magam.

God Harald 2024.02.07. 21:01:11

@Lorrh: az nem segít. Inkább nézd meg a vas-karbon diagramban, hogy mennyi alfa és mennyi béta fázis van benned! Ha tele vagy szigma kiválással, akkor menthetetlen a helyzet.

fkv.119 2024.02.09. 21:09:51

"Miért van a pasikban flörtkényszer?"

Amiért a csajokban is.
süti beállítások módosítása