Szeret, csak pirosat ne kapjon

2024. március 28. 07:51 - csajokespasik

       

               „Már az is kötekedésnek számít, ha a kedvében akarok járni? Mit lehet akkor mondani, ha úgysem jó semmi?” - Vajon mennyire törvényszerű egy év után a pasik érdeklődésének csökkenése? Talán úgy érzik, hogy a nő már bőven meg van hódítva, és fölösleges több energiát belefektetni?        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy miért van az – illetve, csak nálunk van-e így –, hogy úgy 1 év után a pasik ellustulnak. A hódítással végeztek, nem raknak bele több energiát. Egy példa: nem lakunk egymástól messze, neki kocsival kb. 10 perc, akkor is, ha végig pirosat kap. Mégis, ha áthívom, mert tudom, hogy ráér, azt mondja, nincs kedve.        

       

               Megfőztem a kedvencét, amiről azt mondta, szereti, majd megeszi, és közli, hogy igazából ez nem is annyira a kedvence. A nők napját átugorta, se nem hívott, se nem jött. És még sorolhatnám. Mindig a nők dolga a kapcsolat frissen tartása?
Amikor ilyen, én csak nézek rá és azt mondom, jó, akkor mi legyen? Válasz általában: mindegy, ez most miért számít?
Már az is kötekedésnek számít, ha a kedvében akarok járni? Mit lehet akkor mondani, ha úgysem jó semmi? Más nő ilyenkor már rég bevágná a durcát, és igaza is lenne. Mert erre nem nagyon létezik más reakció. De legalább mondja, hogy szeret. Az is valami.
Mondják, hogy alkalmazkodni kell a másikhoz. De mindig a nőnek?          

 

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2118365421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2024.03.28. 08:13:46

Nem vagy a királynője, csak hasznos bolond vagy számára. Ez szar pozició, képezd magad, hogyan is működik egy férfi. Mert perpillanat lövésed sincs erről, meg arról se milyen nőnek lenni. Az ugyanis nem csak azt jelenti hogy menstruálsz.

VOGAben 2024.03.28. 20:19:28

Vállalta a szexpajtás szerepet, most meg unatkozik. Amíg Unalmas Ubult várja hűségesen, az Izgalmas Izidorok bizony másokkal serénykednek. Ezt csak egy pici városban tudom elképzelni mint létező jelenséget és azt is a múltban, úgy 2000 előtt... A mai hejcegnőkkel ilyen nihil pötymörgés elő sem fordulhat.

Reactor 2024.03.29. 00:01:27

Hát na...láttatok már olyan horgászt, aki előbb kifogta a halat és csak utána etette be?

Breeeeekekekekekeke!

God Harald 2024.03.31. 23:19:30

Na de mi volt az ő állítólagos kedvenc étele? Párolt csirkemell rizibizivel, durbincs sógorral? Vagy szent Jakab kagyló fehérboros fokhagymás vajas mártásban provence-i fehér borral? Lehet, hogy nem volt megfelelő hőmérsékletre hűtve a bor?
süti beállítások módosítása