Soha többet nem adok tanácsot

2024. május 06. 07:58 - csajokespasik

       

               A csaj kikéri Posztolónk tanácsát kapcsolati ügyben, majd eltűnik. Amikor sikerül elérni, rideg és semmit nem árul el. Viszont közös társaságba járnak, ahova a kérdésében érintett csávója is szokott járni, és ha a nő elmesélte neki, mit mondott, akkor kínosabb ez a helyzet már nem is lehetne.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Elég kínos helyzetbe kerültem, vagyis inkább hoztam magam. Egy nő ismerősöm, akivel már legalább 7-8 éve ismerjük egymást, kikérte a véleményem. Arról, hogy szakítson-e párjával, akit amúgy én is ismertem. Nem volt bajom vele, kedveltem is. Viszont én abból az objektív szempontból adtam a tanácsot, ahogy ő a saját szempontjából elmesélte a problémáit, és azok alapján azt mondtam, hogy ha nem sikerül közös nevezőre jutni, csak a szakítás marad, mint opció.        

       

               A gond csak innen kezdődött, ugyanis azóta nem tudom, mi lett velük, mert a csaj sokáig nem vette fel a telefont. Kikérte a tanácsomat, mire eltűnt, sehogy se lehetett elérni. Aztán amikor végre sikerült, rideg volt velem és semmi részletet nem tudok. Mintha engem hibáztatna.

Szombaton elvileg találkoznánk, mert egy helyre járunk le, és nem tudom, hogyan viselkedjek vele, ha zárkózott lesz, vagy kifejezetten ellenséges. Érdeklődjek vagy ne ?
Azon is gondolkodom, hogy elmenjek-e emiatt, mert ha a csávója is ott lesz, és esetleg elmesélte neki, mit mondtam, akkor kínosabb már nem is lehetne az egész.
Ezzel nagyon rossz helyzetbe hoztak, soha nem játszom ilyet senkivel. Szerintetek egy 1-től 10-es skálán ez mennyire gáz ? Tényleg én rontottam el az eddigi jó viszonyt?          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6718397495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása