Megtudtam, hogy bántalmazó voltam

2024. május 28. 07:49 - csajokespasik

       

               „Valaki megkérdezi tőlem, hogy tényleg kilökdöstem a nőmet az ajtón, ha vita volt? És meg is pofoztam, meg kitekertem a karját” – Az exek bosszúja sosem sportszerű, egyszerre lehet aljas és hazug, viszont ha nem mérlegelik a kitalált vádak súlyosságát, határokat sem ismernek.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Nem mai történet, a tanulsága viszont teljes mértékben örök érvényű.
Volt egy régebbi kapcsolatom egy nővel. Pár évet húztunk le. Úgy alakult neki, hogy nem volt meg a háttér, nem volt hová mennie, és akkor nekem is úgy alakult, hogy jobb lenne a közös élet és az összeköltözés - albérletben. A dolog nem ment sokáig, hamarosan szakított velem és kilépett az életemből. Viszont a közös barátok pletykássága miatt sok mindent megtudtam: magamról és róla. Csak ami rám vonatkozott, úgy volt kitalált baromság, ahogy mondom.        

       

               Arra gondoltam, a szakítás után nem lesz újra kedve leereszkedni közénk, büszkeségből nem fogja megtenni, és amúgy is mindenkit fúrt ott. Meg velem sem akarna összefutni. Én elmaradtam, ő meg csak egy darabig járt vissza oda. Aztán egyszer, amikor elmentem, mert megtudtam, hogy már nem jár oda, valaki megkérdezi tőlem, hogy tényleg kilökdöstem a nőmet az ajtón, ha vita volt? És meg is pofoztam, meg kitekertem a karját, egészen addig, míg nem sírt... Ezek nekem újak voltak, de most ezek túl súlyos vádak ahhoz, hogy valaki ezzel vicceljen. Meg nem is volt vicces. Nem értettem, miért találta ezeket ki. Ja, hogy bemocskoljon előttük... és így megélhette egy győztes, büszke ember távozását. De azzal nem számolt, hogy az igazság esetleg kiderül. És nem neki fognak hinni. Mert ők jobban ismertek. Nem voltam bántalmazó, de megtudtam, hogy az voltam. Kicsinyes bosszú volt részéről? Pedig az az érdekes, hogy higgadtan váltunk meg egymástól. De ennyit ért a szava.          

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4618415151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VOGAben 2024.05.28. 21:39:23

Ez mindig is létezett. A csalódott de a saját felelősségét már be nem látók sportja volt ez. Ilyen bemondásra indulnak ma a bántalmazói perek a nyugati világban. 10-20-30 év távlatából... Vicc. Ezért jó, ha vannak bizalmas barátok és ismerősök, mert alkalomadtán igazolhatják a megvádoltat. Gondolom az idejét sajnálta, miközben még sem alakult ki a nagy szerelem, tehát akkor dögöljön meg a másik. A nyomorék...
süti beállítások módosítása