Viselni szeretném a nevét

2024. szeptember 17. 07:51 - csajokespasik

       

               Posztolónk már régóta készül a feleségszerepre, ami most egyre inkább távolodni látszik tőle. Ráadásul a párja gyerekfronton is vacillálni látszik, holott korábban ő kezdte el mondogatni, hogy szeretne egyszer utódot... Mi ez a hullámzás egy negyvenes férfinál? És miben érdemes inkább bízni ilyenkor, az időjárásban vagy a Gondviselésben?        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Amit rólam tudni kell, hogy én nagyon szeretném, ha ő lenne a férjem. És nem is ragaszkodnék nagy esküvőhöz, két tanú, és annyi, nagy lagzi sem kell. A több százezres ruha sem hoz lázba, az már inkább, hogy viselhetem a szerelmem nevét, és onnantól hivatalosan egy család leszünk. Az anyagi biztonsággal se lenne gond, mindkettőnk szülei is segítenének, nekem is van állásom, neki is. Külön kasszán vagyunk, és ha ő ragaszkodik hozzá, a házasság után is így maradhat.        

       

               Most ő elkezdett aggodalmaskodni, hogy bizonytalan itthon a gazdaság helyzete, és ha most kirakják 41 évesen, nem fog másik, ilyen jó állást találni, mert nem képezte tovább magát és a tudása elavult… ezt ő állítja, szerintem nem így van.
Most ha kicsit kevesebbet is keresnénk, még így is beleférne egy gyerek. Azt hiszi, hogy egyedül van. Olyan kényelmetlen hallgatnom, ahogy a jövő miatt aggódik, és nem mondom, hogy nincs semmiben igaza. Én vallásos vagyok, és tudom, hogyha megszorul az ember, néha a Gondviselés a segítségére érkezik – voltak már az életemben olyan tapasztalatok és helyzetek, amik igazolták ezt. Nem minden esetben, de a súlyosabbaknál mindig nyílik valamilyen másik ajtó.

Volt egy beszélgetésünk, ahol olyanokat mondott, hogy visszakérdeztem, hogy hallja-e magát? A fejébe vette, hogy nem akar gyereket semmikor, és nem érdekli mások véleménye erről. Holott korábban ő kezdte el mondogatni, hogy szeretne egyszer gyereket...
Mi ez egy férfinál? Csak kisüt a nap, és már máshogy fogja látni a dolgokat, vagy magában sok mindent eldöntött már, amiket velem nem oszt meg?          

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7718493300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Motorogre 2024.09.17. 17:48:59

Tisztelet a poszterinának, ma már kevesen vallják, hogy "a gyerek nem pénzkérdés!". Ami a leendő apukát illeti - nem esik szó arról hogy nősülni kíván-e, mióta vannak együtt, hogy tudna részt venni a kölök nevelésében: mert kell két szülő egy boldog gyerekkorhoz (ami szintén nem anyagi kérdés). A pálfordulásnak sok oka lehet, valami rejtett betegségtől egy új csaj felbukkanásán át egészen egy titokban tartott büntető-eljárásig.

VOGAben 2024.09.17. 22:50:14

Betojt a gyerek! Vagy van van már egy eltitkolt gyermek... Egy jó kis időrabló elvtársat fogtál ki.
süti beállítások módosítása