A legjobb barátommal csalt meg

2009. december 21. 07:08 - Panni CsP

„Lassan érezni kezdtem, ahogy növekedésnek indul a szarvam” - eleinte álompárnak tűnnek, és ők maguk is jól érzik egymást, de egy betegség ledönti a fiút, a csaj pedig azt hiszi, hogy a felszarvazás a legjobb gyógyszer a bajára. A posztíró maga vonja le a tanulságot, miszerint ha túlságosan biztonságban érzed magad, nem veszed észre a baljós jeleket. A legnagyobb tanulságot azonban bárki levonhatja: ha egyszer vernek át, még megbocsátható, de ha másodszorra, ráadásul ugyanazzal a módszerrel, az már nem…

 

Sziasztok! Elég nehezen szántam rá magam az írásra, de aztán szépen, lassan csak megjött a kedvem hozzá. Egy régi történet jutott az eszembe -még a múlt évezredből-, mely meghatározó tényezővé vált az életemben. Még zsenge kamasz voltam, de már élénken érdeklődtem a női nem iránt. Igaz, túlestem már az első csókon, az első órákon át tartó sétákon, de valami mégis hiányzott. Azt hittem, hogy a haverok, buli, na meg, az a sárga, szénsavas lónyál, amit többen narancsos ízűnek vélnek, megold mindent, de egyszer csak eljött az idő, mikor rá kellett jönnöm, hogy az én génjeim másra vannak kódolva: nekem egy tartós kapcsolatra van szükségem.

Szerencsére a világ legnormálisabb szüleivel rendelkezem, ami annyit tesz, hogy megkövetelik amit szükségesnek éreznek, de hagynak kibontakozni. Magyarul ez annyit jelent, hogy ha a kiszabott munka el volt végezve, akkor oda mentem és annyiszor, ahogy a testem-lelkem kívánta. Egy feltétellel: ne hozzak rájuk szégyent. Mivel a szabályok rendkívül egyszerűek és viszonylag könnyen tarthatóak voltak így elég korán elkezdtem mindenféle bulikba járni (semmi durva, csak az akkoriban szokásos diszkó volt minden hétvégén napirenden). Egy ilyen buli alkalmával ismertem meg Őt! - igen, akkor még így, nagybetűvel leírva éreztem igazságosnak. Őszintén szólva, nem emlékszem a pontos részletekre, de az biztos, hogy egyből belehabarodtam. Egész este csak vele táncoltam -akkor már két éves versenytáncos múlttal ez nagy szó volt, mivel a sok lányismerős mind számított rám, ha felcsendült valami dallamosabb szám, két tüc-tüc között. Aztán a buli után képes voltam a fél városon a kezemben tartva vinni -másnap meg majd' meghaltam az izomláztól - csak azért, hogy bizonyítsak neki és végül, abban a nem teljesen józan állapotban megjegyeztem a telefonszámát -papír és toll híján - mondván, hogy másnap én ébresztem majd. Nem hitte el -vesztére. Én persze le sem feküdtem aludni - miután a szüleim hazaszállítottak (ciki, nem ciki, én büszke voltam/vagyok a szüleimre, hogy bármikor a rendelkezésemre álltak, ha szükség volt) felkeltettem a bátyám és közel két órát átbeszélgetve úgy döntöttem, hogy a kiszemeltem eleget aludt: már hívtam is.

Innentől a kapcsolatunk megindult, mint a csipogó kiscsibe hangjától felriadt álmos bolha reggelijéhez szükséges viszkető szúrásától felmérgesedett pulikutya által szétzavart marhacsorda ijedt bőgésétől megindult havasi lavina zúgó áradata... Egy szó, mint száz, egymásra találtunk. Amikor csak tehettük együtt voltunk: eljártunk sétálni, pizzázni, elvittem ibolyát szedni, horgászni, jártunk együtt buliba, moziba, felkért, hogy legyek a párja a szalagavatóján (lányiskolába járt, így kívülről "szerezték be a párokat"). Ő magyarázta nekem a matekot (könnyű volt neki! - az anyukája matektanár volt), én segítettem neki megérteni a biológiát és a kémiát (nekem meg ez ment jobban), ő megfőzte a kedvenc ételeim, én tanítgattam úszni (merthogy akkor még hosszútávúszó is voltam)... sőt, két hónap után már egymás családjánál is úgy futottunk, mint az "álompár". Szó szerint a fellegekben jártam. Lassan elmaradoztam a bulikból, javult az addig sem olyan rossz tanulmányi átlagom és tizenéves fejjel kezdtem úgy érezni, hogy jó helyen vagyok a világban -ami ugye azért elég ritka... Közben a bátyám összejött a párom legjobb barátnőjével és így együtt mentünk egy csomó helyre. Szó mi szó, túl szép volt minden ahhoz, hogy biztonságban érezzem magam -de rutintalanul ezt nem vettem észre.

Aztán jött egy influenza, ami miatt az ágyat nyomtam majdnem három hétig. Magyarázat a hosszú betegeskedésre, hogy ritkán dönt le a lábamról betegség, de ha egyszer ágynak esek, akkor valami miatt meg sem állok a tüdőgyulladásig -azt meg gondolom nem kell magyaráznom, hogy mit jelent ez egy asthmásnak. Ez alatt az idő alatt minden nap beszéltünk telefonon -mikor éppen nem beszéltem félre a láztól-, de valami miatt nem találkoztunk. Persze én lázasan gondolkodni sem tudtam, pedig rájöhettem volna, hogy valami hibádzik... lassan azért összekapartam megmaradt önmagam, és amint elég erőt éreztem magamban, az első dolgom az volt, hogy elmentem hozzá. Jó volt újra látni, de... valami megváltozott a tartásában. 10 perc után leesett, hogy nem néz a szemembe, nem bújik úgy hozzám, mint korábban és úgy általában zavart volt. Egy óra múlva hazamentem és mivel erőm nem volt gondolkodni, átaludtam az éjszakát. Ez volt szombaton. A vasárnap lassan telt: én nem hívtam, mondván, hogy ha baj van, akkor majd szól ő -mint addig bármikor- ő meg nem keresett. Este kaptam egy sms-t, hogy másnap du. 2-kor végez, beszélnünk kell. Visszakérdeztem, hogy mit akar mondani, de nem jött válasz -én meg úgy voltam vele, hogy ha ő nem kezdeményezi a párbeszédet, akkor én nem erőszakoskodom... de rendkívül furdalt a kíváncsiság -aznap este pár évet biztos öregedtem miatta.

Lassan eljött a találkozó pillanata: nem teketóriáztam, rákérdeztem egyből, hogy mi a baj. Hát mindenre számítottam, csak arra a válaszra nem, amit kaptam: amíg én beteg voltam, ő elment a barátnőivel bulizni, ahol összetalálkozott a volt pasijával, és mivel épp nem volt szomjas, meg hát a srác is rámenősebb volt a szokottnál, hát... nem részletezem. Lassan érezni kezdtem, ahogy növekedésnek indul a szarvam. Egyszerűen nem tudtam felfogni, hogy az első nagy szerelmem így hátba támadott! Egy világ dőlt bennem össze, de annyi büszkeség maradt még bennem, hogy nem kezdtem el könyörögni neki. Valószínű nem erre számított, mert elejtett egy mondatot, hogy "talán, majd ha lenyugodtunk meg tudjuk beszélni", mire én közöltem vele, hogy ha lehet, akkor most ne alázzon meg jobban és nem nagyon van beszélgetni valónk ezek után. Tudom klisé, de mint ilyen, nagy igazság rejtőzik benne: túlságosan biztonságban éreztem magam ahhoz, hogy észrevegyem a baljós jeleket. Megpróbált megcsókolni, de otthagytam. Úgy éreztem, nem akarom többet látni. Nem így történt. Magamba zárkózva próbáltam összerakni az én biztonságosnak hitt világom, ami a szüleim, a bátyám és a rengeteg barátomnak köszönhetően lassan, de biztosan haladt. Megint elkezdtem bulizni -bár ez néha már kicsit eldurvult, de hát mindenkinek ki kell élnie magát és végül is... soha nem tettem olyat, amit meg kellett volna bánnom. Lassan elfelejtettem az én "kis" incidensem és pár jó este után helyreállt az önbecsülésem is -ami egy megcsalás után nem kis csorbát szenvedett- és megint jól éreztem magam a bőrömben... mígnem, egy este megjelent a bratyó, hogy kint a kocsinál vár rám valaki. Gondolhatjátok, eszembe jutott minden, csak az nem, hogy az én volt nagy szerelmem az. Mit is keresne a házunk előtt, a tesóm autójában? Pedig ő volt. Sírva kérte, hogy bocsássak meg neki és hogy mekkora hülye volt, stb. Sokat gondolkodtam a dolgon, és lehet másként döntök, ha a tesóm nem áll akkor mellé. Újra összejöttünk. Jó volt, meg minden, de akkor már/még nem tudtam benne bízni. Ő meg nem szolgált rá az ellenkezőjére: Kb. két héttel a kibékülésünk után elmentünk bulizni -ő a barátnőivel, én a barátaimmal, de meg volt beszélve, hogy a diszkóban találkozunk. Rendben is volt minden, de aztán valami furcsát vettem észre. Az egyik legjobb barátom igencsak sűrűn kezdeményez táncot az én barátnőmmel. Egy darabig tűrtem, mert hát "laza, meg felvilágosult vagyok, meg minden"... na, de ennyire??? A szünetben kérdőre vontam a párom. Nem kellett faggatóznom, mert helyes volt a következtetésem: már megint megcsalt -ráadásul az egyik legjobb barátommal. Na, erre mit lehet lépni??? Nem is sejtem, hogy mi lett volna a helyes, de azt tudom, hogy én abból az estéből már nem sokra emlékszem...

Rémlik, hogy közöltem a megint csak ex-é degradálódott barátnőmmel, hogy nem kívánom a társaságát (kb. ezekkel a szavakkal, mert a bunkóságot soha nem bírtam mástól sem, nemhogy magamtól), majd lekaptam az első mellettem elhaladó csajszit. A "volt baráttá" degradálódott sráccal közöltem, hogy gerinctelen féreg, aki hátba támad egy gyerekkori barátot(azóta rápróbált még egyszer egy másik barátnőmre is, de szerencsére nem csak olyan nőkbe botlottam bele, aki nem bírt a vérével), majd mint aki jól végezte dolgát összecsuktam magam egy félreeső sarokban és jól "kipihentem" az élet megpróbáltatásait.

Tudom, divat tanulságot vonni a poszt végén, de én nem teszem. Mindenkinek a saját fantáziájára bízom, de annyit azért leszögeznék, hogy ettől az esettől még nem dőlt meg az emberekbe vetett bizalmam, csak az emberismeretem fejlődött egy hatalmasat. Ja, és még mindig jól érzem magam a bőrömben.

 

 
173 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr551601410

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Óvakodjatok egyes, - de inkább kettes- társkereső kluboktól! 2010.05.05. 11:56:07

Egyes csaló társkereső klubok visszaéléseiről, megtévesztéseiről, trükkjeiről szolgáltatok egy cikk apropóján újabb információkkal, illetve leírom elmarasztaló véleményemet. "A társkereső klubokban és internetes ismerkedős oldalakon százezrek adjá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erásss 2009.12.21. 12:34:53

@vagány csaj:
Milyen ajándékokat vettél?Hát nem irigyellek, mert pasikkal vásároltál. Le lehet fáradni tőlük, az tuti!:)

vendriner aladár 2009.12.21. 12:39:28

@Igazság Atyja: Szerintem nehéz színészkedni egy ilyen esetben és sokáig nem is tudja senki eljátszani, az pedig, hogy gyorsan derül ki valami, az talán arra enged engem következtetni, hogy esetleg van valami gerinc a másik oldalon. Ez csak az én agyalásom, az igazság lehet odaát van nálad.

2009.12.21. 12:42:39

@Lobelt:
Helloooo! :)
Inkább mosolygok, mert agyon fogsz verni. :) :) :)

vagány csaj 2009.12.21. 12:55:34

@Girgesz: A gépem nem, a rendszer lehet. :P

@Erásss: Azért aranyosak voltak. Sőt, délután csatlakozott egy harmadik hímnem is! De vele se volt semmi probléma. Látta, hogy nálam van a labda, ezért kapásból tőlem kérdezte, hogy beülünk-e kávézni, merthogy látja "én vagyok a főnök"! :DD Na persze a fiúk erre rögtön ugrottak! Úgyhogy nagyon jól éreztük magunkat! :)) Elhülyéskedtünk! :))

Sokat nem hoztam ki az ajándékozásból. Anyunak vettem egy Nora Roberts könyvet meg egy tojáslikőrt. Gondolkodtam rajt, hogy a tojáslikőrt odaadom már szombaton, de aztán úgy döntöttem, jobban mutat a csomagolásban. :)
Hugomnak egy felsőt, öcsém választott magának egy pulóvert. Meg a kis Izámnak vettem egy pulóvert. :)
De a többieknek azt sem tduom mit, és mikor. Ráadásul mind a három pasi, és én itt totál meg vagyok lőve... :(

Girgesz 2009.12.21. 12:59:50

@vagány csaj: adtál már nekik gravírozott emléktárgyakat? (Laposüveg, toll, névjegykártyatartó, pénzcsipesz, dögcédula, stb.)

vagány csaj 2009.12.21. 13:05:15

@Girgesz: Hmm... Még nem! De nem rossz ötlet, csak már nem lesz időm rá. Csütörtökön tudok csak berohanni a városba délelőtt, és gyorsan venni valamit. Kb. az első bármit megveszem, nehogy kicsússzak az időből. :)) Így még nem jártam... :D

Tjuca 2009.12.21. 13:10:11

@vagány csaj: ha olvasnak (vagy csak nézegetnek), akkor újságelőfizetés (playboy :-). étterembe kártya, amit kettesben tölthetnek a párral, mozijegy, színházjegy. ha szeret pl. fényképezni, akkor olyan oldal, ahová fotókat tölthet dögivel, de nem picasa. említetted, hogy ti olyan helyen laktok, ahol van wellness is bőven, oda is vehetsz jegyet, mondjuk masszázzsal. mi most kaptunk belépőjegyet a ramadába, egyébként nem mennénk, de most nagyon örülök, és megyünk is. :-)

Girgesz 2009.12.21. 13:17:29

@vagány csaj: gravíroztatni kb. 10 perc és tökjó dolgokat lehet így egyedivé is tenni. (Nekem pl. gravírozott az órám, a töltőtollam, van két ilyen monogrammal ellátott laposüvegem, övcsatom, névjegykártyatartóm, termoszom, és mostanában azon gondolkodom, hogy az egyik puskám tusájába is belefaragom a monogrammom.)

Tjuca 2009.12.21. 13:20:07

@Girgesz: khm. nem tusája, hanem tusa. bocs.
két laposüveg? :-D tiszta dallasz nosztalgia...

2009.12.21. 13:20:44

@Lobelt:
Bulizni voltam, és nem tartottam magam a leszögezett dolgaimhoz. :( Megint olyannal álltam szóba akivel nem kellett volna. :( De nem csak én tehetek rola. :(

vagány csaj 2009.12.21. 13:26:49

@Tjuca: Igen, ezek tényleg jó ötletek. Csak az időhiány miatt nehezen megoldható. De meggondolandó, hogy valahogy beszerezzek pl. egy mozijegyet. Kösz az ötletet. :))

@Girgesz: Körülnézek. Pl. apu ilyen toll vagy tolltartófélének biztos örülne. Neked is köszönöm az ötletet. :))

vagány csaj 2009.12.21. 13:27:48

@Girgesz: márhogy gravírozva :)) ez lemaradt. :)

Girgesz 2009.12.21. 13:40:21

@Tjuca: ahogy a puskának nem agyazása, hanem ágyazása van, úgy a helyesebb kifejezés, a tus(az a toll ;D) helyett puskatusa. Ettől függetlenül mindkettőt megértik és használják.

Tjuca 2009.12.21. 13:46:17

@Girgesz: oké. csak erről az öttusa jut eszembe. nekem a puskának tusa van. :-D

Girgesz 2009.12.21. 13:47:09

@vagány csaj: ötletekből kifogyhatatlan vagyok :D

@Tjuca: két laposüveg -az egyik hétköznapokra, a másik ünnepnapokra :) Miért? Neked egy sincs? :P

vagány csaj 2009.12.21. 13:48:01

@Tjuca: Különben ha a sógoromnak Playboy előfizetést adnék, a hugom menten átvágná a torkom a konyhakéssel! :))
Keresztfiam lehet örülne neki, de annak meg az anyja támadna a torkomnak (14 éves)! :))))

Igazság Atyja 2009.12.21. 13:58:52

@vagány csaj: És a keresztfiad hány éves? :)

vagány csaj 2009.12.21. 14:08:06

@Igazság Atyja: Egyel feljebb! 14. :)
Na neki a legnehezebb ajándékot venni... :(

don pedro 2009.12.21. 14:13:49

en is akasztottam mar le baratom csajat...es jo volt!

vagány csaj 2009.12.21. 14:17:18

@don pedro: És még büszke is vagy rá. Hmm... Gerinces ember lehetsz!

Tjuca 2009.12.21. 14:27:20

@primu: ezt nem kellett volna elolvasnom. :-(

alumi 2009.12.21. 14:30:24

@Tjuca: én nem is mondok már semmit a macsétás barom, a barátnőjét lelövő őrült, a pécsi retardált után...
olyan, mintha szép lassan beborulna az emberiség,de télleg.

don pedro 2009.12.21. 14:32:51

@vagány csaj: Csajszika :) nem buszke vagyok hanem csak irtam, hogy jo volt. Es nem csak nekem. Te nem jartal meg igy? :)

Tjuca 2009.12.21. 14:36:04

@vagány csaj: stratégiai társas? (lehet neten is rendelni, egy csomó féle van). vagy számítógépes játék?
letoltes.prim.hu/letoltes/program/59478/ letoltes.prim.hu/letoltes/program/59480/ pl. ez ingyenes, de marha jó, szerintem ezzel egy 14 éves simán jól elökörködik. :-)

Tjuca 2009.12.21. 14:36:57

@primu: nagyon sok minden van, ami eddig nem derült ki, míg nem volt világháló. sajnos nem most borul, csak több a nyilvánosság. :-(

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.21. 14:41:51

@primu: nem látom úgy, mintha beborulna. Ez régebben is rendszeresen előfordult, csak a fegyverek fejlődtek azóta. Akik használják, ők egy cseppet sem.

Igazság Atyja 2009.12.21. 14:41:55

@primu: Igen, pont ezt mondom én is (azaz mondtam szombaton). Mindig van lejjebb. Én már nem is olvastam el ezt a cikket, mert biztosan azt részletezik benne, hogyan távolították el a tűket a szerencsétlen kisfiúból.

Inkább ezt olvastam:
velvet.hu/blogok/gumicukor/2009/12/21/benko_daniel_kirugott_felesegjeloltje_levetkozne_a_playboynak/

Ez is ugyanolyan szomorúsággal tölt el. Na nem Tünde miatt, hanem mert benne van a pakliban, hogy esetleg Edit asszony is eljátszik ugyanezzel a gondolattal. Akire én kivetem a hálómat, csak ne meztelenkedjen ország-világ előtt. :)

Dezsőjóska 2009.12.21. 14:41:55

Nincs második lehetőség!

vagány csaj 2009.12.21. 14:50:54

@don pedro: Úgy nem, hogy bárkit a saját haverjával csaltam volna meg. Úgy már jártam én is, hogy a pasim révén ismerkedtem meg a haverjával (nem barátok voltak, csak egy haveri társaság volt), és megtetszettünk egymásnak. De köztünk semmi nem volt, még csak egy csók sem, amíg nem szakítottam a pasimmal. Utána is ismerkedtünk még, és csak azután jöttünk össze. A pasimmal úgyis szakítottam volna, mert addig se működött a dolog. Rosszul esett neki, és persze nem hitte el, hogy nem csak a Gábor az oka a szakításnak, hanem amúgy sem működik, de aztán elfogadta. De a háta mögött megcsalni vele, na azt nem! És érdekes, mert az a gondolat se bennem, se a Gáborban nem merült fel.

@Tjuca: Köszönöm, utánanézek! :)))))

Köldökszösz (csodalampa) 2009.12.21. 14:52:57

Erre a posztra csak egy közhellyel lehet reagálni:
Ha ilyenek a barátok, kinek kellenek ellenségek?

(Egyébként nem értem, miért kellene második esélyt adni valakinek is? Ilyen "hibákat" nem csak egyszer szolás elkövetni. Ha egy hülyét át lehet vágni a palánkon, akkor át is szokták.)

tuli _ 2009.12.21. 14:54:02

Nekem tetszett a poszt. Kivéve az irdatlan hosszú erőltetett mondatot.
Lehet, hogy tucatsztori, de aki megéli, annak nem az. És az ilyen rüfkék miatt szoktak utána egyes pasik szemétkedni a következővel, rosszabb esetben a következőkkel. Úgy látom, hogy a poszt írója tán nem ilyen

Köldökszösz (csodalampa) 2009.12.21. 15:10:23

@tuli (grincs): Ez valóban jó meglátás. És igaz mindkét nemre. Egy ilyen húzás miatt szokott szívni a következő játékos, rosszabb esetbe azon csattan az ostor, és rajta törlesztik az elődnek szánt bosszút.

Igazság Atyja 2009.12.21. 15:11:31

@tuli (grincs): Nekem is úgy tűnik, a megfelelő következtetéseket vonta le a történtekből, így akár azt is megérdemli, hogy csak a tizenéves énjét emlegessük hurkaléként. A nőkre ugyanúgy jellemző, hogy az MPG-k miatt genyóznak a következő kapcsolatukban, egy kis különbséggel: a nők nagy eséllyel újítanak be MPG után másik MPG-t, merthogy MPG No.1. bunkó-szemét-félrekúrós állat volt ugyan, dehát olyan jól nézett ki. "Felállított egy szintet" :) Ezt férfiaknál annyira nem látom: ha egy tetszetős rüfke ilyen csalódásokat okoz, jöhet ugyan a következő, de akkor azt már általában csak arra használják, amire való, és nem gondolkodnak másban. Már elnézést az egyértelmű megfogalmazásért.

don pedro 2009.12.21. 15:11:51

@vagány csaj: rendben, ertem en, de ki az a Gabor? :)

Valakinyolc 2009.12.21. 15:12:52

már megint megcsalt -ráadásul az egyik legjobb barátommal. Na, erre mit lehet lépni???

szarrávered mondjuk :P és jót röhögtök rajta a haveroddal

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.21. 15:14:45

@Igazság Atyja: és a kevésbé tetszetős feleség háta megett kamatyolnak a tetszetős fehérszeméllyel, ugye. Mert mindegyiket arra használják, amire való, "már elnézést" stb.:-)

Köldökszösz (csodalampa) 2009.12.21. 15:16:50

@Igazság Atyja: Ez igaz a lányok egy bizonyos szegmensére, ahol valóban a külsőségek számítanak, és hiába tudja róla, hogy a vécésnéni is megvolt a szórakozóhelyen, akkor is kell neki. Aztán évek múltával lesznek fontosabb dolgok is, például a pénz meg a kocsi! :)
Viccet félretéve, vannak, akik ezt "kinövik", de vannak olyan lányok, akiknek később is ez az elsődleges szempont a párválasztásban. Viszont nekik nincs is igényük egyébre.

Girgesz 2009.12.21. 15:21:22

@csodalampa: Való igaz, hogy akit át lehet vágni azt át is vágják -lásd engem :) De ha a bratyóm nem erősködik, nem lett volna második lehetőség. Mikor másodszorra derült fény a keserű valóságra, akkor már nem érzelmileg viselt meg a dolog, hanem az, hogy képes volt megint átvágni annak ellenére, hogy megkapta a lehetőséget a javításra. Nem élt vele.

@tuli (grincs): Én voltam az elkövető és valóban nem szándékoztam ez után az eset után bántani a következőt. Az előző partner hibájáról nem az "utód" tehet, így szerintem nem szabad őt büntetni.

@Igazság Atyja: már kaptam egy jelzőt, de a hurkalé jobban tetszik -egy kicsit szalonképesebb. Bár szerintem nem voltam az... de hát ki állítaná be magát szívesen gyengének? ;)

tuli _ 2009.12.21. 15:21:34

@csodalampa: @Igazság Atyja: mindkét nemre igaz valóban.
egyébként azt kell mondanom, hogy a nők nagyobb százalékban szemetek, mint a férfiak. mondom ezt nőként.

chipshop (törölt) 2009.12.21. 15:25:19

Persze lehetne olyanokat mondani,hogy valojaban ez nem meglepo,mert errol szol a tinedzserkor etc de az egyetlen dolog ami eszembe jut az az hogy ez egy aranyos srac,es egy egyszeri lany,es egy nagy lila kodos szerelem,ahol kondasbol kiralyt faragunk:-)Valojaban ez 30 evesen sincs igazan maskepp,csak mashogy fogalmazunk,maskepp cselekeszunk,de a fajdalom es a csalodottsag ugyanaz marad,ahogy a szerelem is minden korban szerelem.Nem erzem ugy hogy attol hogy nem utott meg senkit,nem orditozott ez levonna emberi ertekibol-sot.Nem ment le egy halaskofa szintjere.
En sem tettem,bar engem is egyszer megcsalt a ferjem:-))Megprobaltam megerteni es eljutottam oda,hogy valojaban ha csak egy kicsit is boldogga tettem volna ez nem fordul elo-persze elvaltam,de nem ezert.Csak ezert nem valtam volna.
Az pedig tetszik,hogy neki is idealis szulei vanak,akik szeretik,vigyazzak tokmindegy hany eves.
Tud hinni.
Kevesen tudnak igazan,talan csak a gyerekek es en:-)))))Az meg hogy stilisztikailag botrany,meg sablonos az egy megint mas kerdes.Ez nem irodalmi vetelkedo:-)))

tuli _ 2009.12.21. 15:26:12

@Girgesz: ritkán mondok posztolóra jót, megbecsülheted :)
nem tudtam, hogy itt vagy, mert akkor lehet, hogy visszafogom magam :D
szerintem nem voltál hurkalé, de hülye igen, hogy kapott második esélyt. elég alja dolog volt tőle, amit művelt.

Igazság Atyja 2009.12.21. 15:27:18

@tarquin: Van olyan variáció is, persze, csak most konkrétan nem ez a téma. :) Nőknél is ugyanúgy megvan az a kategória, akiknél Béla, Géza, meg Józsi egymást kiegészítve képviselik az álomférfit bizonyos tulajdonságaik alapján. Egyébként akinek csak kevésbé tetszetős feleség jut, az általában a tetszetős fehérszemély szolgáltatásait is csak zsetonért tudja igénybe venni. Így inkább sajnálni kellene őket. :)

@csodalampa: Így van. A férfiaknál meg inkább úgy megy, hogy becserkészik ugyan az ilyen lányokat, de bizonyos tapasztalatok után már eleve nem áltatják magukat az örök öömbódottá lehetőségével, csak blokkolás van. Ettől még lehet igényük normális párkapcsolatra, csak ezzel a nőtípussal már el sem tudják képzelni a továbbiakban.

vagány csaj 2009.12.21. 15:39:31

@don pedro: A volt párom. Akivel összejöttem. Ennyire érthetetlenül írok? Mondjuk ma kitelik tőlem... :))

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.21. 15:39:59

@Igazság Atyja: de ez is téma, hogy vannak, akik színleg (aláhúz, kiemel) beérik a kevésbé tetszetőssel. A lényeg, hogy használja a másikat, amíg nem jön tetszetősebb, mert akkor mindkettőt.:-) Sajnálom őket természetesen, mert karácsony felé mindig rámtör az együttérzési hullám.:-)

alumi 2009.12.21. 15:41:54

@Igazság Atyja: egyáltalán, hogy valakinek hogyan juthat ilyen eszébe....nem, nem akarom, tudom felfogni. Egy állat nem csinál ilyet!

@Tjuca: lehet, de én akkor is kivagyok ettől. nem tudom miért, de úgy gondolom, hogy valahol megérdemeljük az egész klímaváltozást pl.

@tarquin: tényleg ennyi selejt van? már bocsánat. ennyi agyi zakkant születne?

Girgesz 2009.12.21. 15:43:12

@tuli (grincs): feljegyeztem! ;) utólag nem bánom, azt a második esélyt, mert így lehet később derült volna ki a volt barátról az igazság. Összességében véve, én jól jártam. Persze a mai eszemmel már másképp alakítanám a dolgot, de ehhez azért meg kellett történnie ennek-annak. És ne fogd vissza magad! :)

@chipshop: tényleg gáz lehet a stilisztika, ha sokaknak ezen akad meg a szeme :) Még jó, hogy a többi írásom nem ennyire nyilvános:)))))))) De ha lehet választani, akkor maradok kondásnak. Neki legalább nem kell kiglancolnia magát, mindig magát adhatja ;)
Teljesen igazat adok abban, hogy az érzelmek ugyanazok 18 és 30 évesen is, de addigra azért a sok fölös háttérzaj eltűnik, letisztul a gondolkodás, kialakulnak a konkrét igények és más lesz az ítélőképesség. De egy ilyen nőért most sem verekednék :)

Girgesz 2009.12.21. 15:48:04

@primu: aki ilyet tesz, az beteg. Azt nem szabadna hagyni, hogy a közöttünk szaladgáljon kényére kedvére... Szerintem aki ilyet tesz(min pl. most ez a tűvel teleszurkált kisgyerek), minimum kasztrálni kellene, aztán egy életre bedugni valami kezelőbe.

Sajnos nekem is az a meglátásom, hogy egyre több ilyen elmeháborodott rohangál közöttünk,aki azt hiszi, hogy mindenre képes, csak mert végignézte a Superman után a Helyszínelők, majd a Dr. House összes részét...

phare 2009.12.21. 15:48:29

Nekem a következőt írta az akkori volt barátnőm mikor sorkatona voltam:

Képzeld voltam fodrásznál, teljesen átalakíttattam a frizurám, de bocs már mással járok.

don pedro 2009.12.21. 15:49:26

@vagány csaj: es most kivel vagy? Gaborral? :)

vagány csaj 2009.12.21. 15:50:42

@phare: Úristen! Ilyen nyers modort... Hát eldicsekedett vele, büszke lehet rá. Az ilyennek az eszéhez érteném. :)

vagány csaj 2009.12.21. 15:51:27

@don pedro: Nem, most nincs Gábor. Most egyedül vagyok. Miért? :)

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.21. 16:01:44

@primu: nem így születnek, csak így maradnak. Gyerekkorukban megtanulják, hogy az emberek használati tárgyak, anyu-apu-tantónéni ugrik, ha neki kell, ugyanis az a dolga - mert ezt is ő mondja meg -, akkor a többiek miért nem nekik ugrálnak? Felháborító, megbosszulandó.

Igazság Atyja 2009.12.21. 16:03:08

@tarquin: Ha karácsonykor így vagy együttérző, vajon mi lehet a szürke hétköznapokon. ;) Egyébként teljesen igazad van, voltak ilyen posztok a szakítóson is. Élükön azzal, amelyben a lány megtalálta a félmeztelen csajokról készített fotókat a fickó telefonjában. Ott is erről a 'mosott, főzött, takarított rám az aranyos kislány, közben meg kalandoztam' felállásról volt szó.

@primu: Én fenntartom, hogy nem csak több ilyen eset lát napvilágot az internet miatt, hanem valóban egyre nagyobb a debilek, kretének, közveszélyes idióták aránya is. Két okot már említettem, a többihez lélekbúvárok kellenek. ;)
A globális problémák gyökere szerintem a Föld túlnépesedése. Konkrétan a klímaváltozásé is, de ebbe nem mennék bele mélyebben - még a végén lenáciznának. Kb. 2 milliárd fő a bolygó optimális "eltartóképessége" (ennyien voltunk a XX. század elején), ez régiónként is meghatározható. Közel 7 milliárd ember létfenntartását már csak ipariasított mezőgazdasággal és olyan mértékű környezetszennyezéssel járó iparral lehet megoldani, amit a földgolyó nem tud realtime öngyógyítani. De ahogy egy amerikai humorista elmondta, a Föld köszöni, jól van. És jól lesz 100 év múlva is, mikor az emberiség már sehol nem lesz ezen okokból kifolyólag. :)

Tjuca 2009.12.21. 16:04:57

@primu: most závada könyvet olvasok. második vh, zsidókról, svábokról, szászokról, magyarokról, antiszemitákról, zsidóbarátokról szól. fincsi így karácsony előtt, na de én akartam olvasni. :-)

kérdésre a válasz igen. szerintem az erőszakos, elmebeteg emberek száma konstans, azaz kb. egyenes arányban növekszik a népességszámmal. mondjuk érdemes lenne vizsgálni, hogy van-e progresszív növekedés a hippi korszak után, a média abszolút fogyasztói cikként való elterjedése után, és a szexuális forradalom után. majd a britt tudósok... de pl. ha besétálsz az ellenrző.blog.hu-ra, és egy kicsit olvasgatsz, akkor teljesen ledöbbensz, hogy a nem médiába illő teljesen átlagos középiskolákban, sőt általános iskolákban is mi a helyzet.

nem csak a klímaváltozást érdemeljük meg, hanem abszolút mindent. az ember szabad akaratának köszönhet mindent. sajnos az állatoknak nincs vétójoguk, meg a környezetnek sincs szavazati joga az ember ellen.

Girgesz 2009.12.21. 16:10:43

@Igazság Atyja: "De ahogy egy amerikai humorista elmondta,"

"... because of the God didn't make plastic... This is an answer to the big question: why is the people?
-Plastic! Asholes." :DDDD

Lehet nem ugyanarra a humoristára gondoltunk, de akit én láttam, az hatalmas volt! :)

Igazság Atyja 2009.12.21. 16:12:55

@Tjuca: Szerintem a százalékos arányuk is nő. Ugyanis a népesség gyors növekedésével együtt olyan problémák is jelentkeznek, amelyek az egyébként békésen meghúzódó zakkantakból is előhozzák az állatot.

Girgesz 2009.12.21. 16:16:38

@Igazság Atyja: ;)

Én mára végeztem. Leteszem a lantot :)

biohazard 2009.12.21. 16:20:56

Milyen szerencsés vagy, Te csodálatos ember, hibáid nincsenek, és soha nem tettél olyat, amit meg kellett volna bánni... szánalmas

vagány csaj 2009.12.21. 16:21:02

@don pedro: Ejjha! :))
Te egyedül vagy? Jelölj be iwiw-en. :)

alumi 2009.12.21. 16:24:28

@Girgesz: én tegnap gondoltam erre, mikor olvastam, hogy a lelőtt lány exe egy éve(!!!) tervezte jó előre a gyilkosságot! Fel akarta robbantani(!!) a csajt, de nem tudta a cuccot összerakni. Döbbenet! Ez viszont nem elmebeteg. Előre, egy évvel már tervezte. Hihetetlen. Nála éreztem azt, hogy puszta kézzel tépném le a férfiasságát. (már bocs)

@Tjuca: tanítottam anno, és már akkor is döbbenet volt, hogy mi zajlik nem csak a diákok között! a tanáriban is ugyanaz az állatias viselkedés, egymás gátlástalan eltiprása zajlott. aki tenni akart, azt kiutálták. én ezért mentem át a versenyszférába. ott ez az alap és kész, de a tanári pályán nem tudtam összevetni a tényt, hogy példás életre "nevelem" a srácokat, miközben a tanáriban gyűlölködés, fröcsögés megy. meg a f..om kilett a sok okoskodó, aszott matuzsálemtől, akik leragadtak Jungnál, meg a körmösnél. a másik véglet a diákokkal lepacsizós tanbá, oder tanárnéni esete (megtörtént), aki úgy kívánja emelni az ázsióját, hogy szexel a diákjaival, tetováltat, bulizni jár velük, és ettől tartja magát májernek. A jövő állítólagos generációja meg azt hiszi, hogy az ő seggéből süt a nap, mert 100 ezres mobilja, verdája van, apu lakást vesz a belvárosban, és a ruháit Londonban veszi.
A másik véglet meg a csóringer alkesz szülők gyereke, aki 16 évesen már idegsukkos, mert a testvéreit is ő neveli, mint egy mini felnőtt, és a család fenntartása is az ő dolga.

@Igazság Atyja: szerintem is többen vannak. nyilván ennek a felpörgetettség is az oka. meg a felszinesség. leszarjuk egymást. természetes a metróban magában üvöltöző alak esete. ha valaki beugat, rád ordít, vagy szitkozódik, senki sem reagál. totális a közöny. ha rosszul lennél, szarnának rád az utcán.
amikor valaki fenyeget, akár életveszélyesen, vagy üldöz, akkor sem vesz senki sem komolyan, a rendőrség meg nagy ívben tojik rád. (jó példa a s.tarjáni csaj, akit pár héttel korábban el akart rabolni az őrült exe, és az új pasija tudta csak kirángatni a másik kocsijából. abból miért nem lett ügy vajon? és miért nem ment a feljelentés? )
tényleg eljutunk oda, hogy az ember kénytelen lesz önvédelmi sportot tanulni, vagy szerezni valami önvédelmi fegyvert, hogy ha már más nem, legalább saját magát tudja megvédeni.

don pedro 2009.12.21. 16:30:17

@vagány csaj: nincs nekem olyan es meg raadasul kulfoldon is vagyok...igy is kellek? :)

vagány csaj 2009.12.21. 16:33:11

@don pedro: Hű, hát kicsit túlzás ezt így kérdezni, hogy kellesz-e. Nem is ismerlek. Majd ha megismerlek, eldöntöm, jó!? :))

Szaaab 2009.12.21. 16:37:53

Ha komoly lányokat keresel, itt keresgélhetsz:
www.duals.hu

Itt olvashatsz Róluk:
dualstarskeresoklub.blogspot.com/
dualstarskereso.blog.hu/

Ez egy szép kis történet:
www.duals.hu/Andrea-es-Gabor-szerelme

don pedro 2009.12.21. 16:39:11

@Szaaab: en nem komoly lanyt keresek. :)

Tjuca 2009.12.21. 16:41:19

@primu: önvédelmi atombomba. :-)

tuli _ 2009.12.21. 16:43:47

@Girgesz: jó, hogy így fogod fel.:) valóban jól jártál. így kell ezt, nem évek múlva is nyafogni, hogy de milyen szerencsétlen is vagyok én.

@primu:
tököm tele van ezen világ vadhajtásaiból. illetve lassan nem is vadhajtások, hanem tudomásulveendő dolgok, hogy ez van.

alumi 2009.12.21. 16:46:03

@tuli (grincs): én nem igazán tudom tudomásul venni..:S

Tjuca 2009.12.21. 16:47:15

@primu: még szerencse, hogy mi normálisak vagyunk. vagy nem.

mit tanítottál?

Tjuca 2009.12.21. 16:49:15

@primu: megpróbálok ezen nem pörögni. annyi, amennyit tehetek, hogy a csajaimat jó irányba tereljem. aztán majd kiderül, hogy a jó irány jó irány-e, és sikerül-e terelnem.

vagány csaj 2009.12.21. 16:49:32

@don pedro: inez4@freemail.hu

Na én is kivonom magam a forgalomból. Megyek haza. :)

Sziasztok! :)

alumi 2009.12.21. 17:09:33

@Tjuca: gazdasági tárgyakat.

Igazság Atyja 2009.12.21. 17:49:31

@primu: Mivel egyetértek, csak az utolsó mondatodra reagálok: szerintem már régen eljutottunk idáig, sajnos. Ez legfeljebb annak lehet kérdéses, akit még nem ért komolyabb atrocitás.

csillag× 2009.12.21. 20:49:13

szépestét-szépestét :)

Hát kedves Emberkék nem voltatok valami termékenyek a mai nap folyamán :) Vagy sokan most rohangálnak még a csomagok után? :D

Erásss 2009.12.21. 20:53:17

@csillag×:
Neked is szép estét Csillagom!
Én a lányommal együtt lefeküdtem aludni 6 órakor és nemrég keltem fel. Szerinted mennyit fogok aludni éjjel?:)

csillag× 2009.12.21. 20:59:29

@Erásss: :D majd Devilnek küldj egy két pohár kv-t :) és még unatkoznod sem kell :P

Erásss 2009.12.21. 21:01:11

@csillag×:
Vizuálisan nehéz lesz kávét adnom neki!:D
Amúgy hogyan állsz a vizsgáiddal?

Erásss 2009.12.21. 21:25:42

Hát senkinek sincs ideje csacsogni?:D

csillag× 2009.12.21. 21:38:38

@Erásss: jaj, bocs :P Csak épp rámolok..holnap irány hazaaaa :))) (3hét után:(..) ... nem lenne poén lekésni a buszt :)
Ha vizuálisan nem is...akkor majd telepatikusan :P kis boszi..ma is megmutattad ezt az oldalad Girgesz tippnél :))
Vizsgáimról meg csak annyi, h eddig gazából zh-im voltak..(bár ezek is felérnek egy vizsgával) Vizsgaidő ebben az évben januártól kezdődik ...tudod...megint ez a bologna.. :S

Erásss 2009.12.21. 21:42:32

@csillag×:
Hogy-hogy?!Anyunak meg a hugomnak már sikerült 3-4 vizsgája és ők is Pécsre járnak...mondjuk Ők a BTKra.
Boszorkány vagyok az tuti. Mindig megérzek dolgokat..csak az ötös lottó számaival állok hadilábon...de ráálatam az ügyre!:)
Holnap hazamész!De jó!!!:) Akkor készülhetsz a Karácsonyra ezerrel!:)

Erásss 2009.12.21. 21:43:09

Devil eltűnt a térképről!:)

csillag× 2009.12.21. 21:49:09

@Erásss: úgy látszik csak a KTK-n nem tudják ezt megoldani. Jogon is már elkezdték.
Jaj, már most karácsonyi lázban égek :)) Csak az lesz vicces ha itt hagyom valamelyik ajándékot.

Devilnek ezért feketepont! Vond meg tőle a dödölle fél adagját :P

Erásss 2009.12.21. 21:53:15

@csillag×:
A blogpajtásomnak adjak fekete pontot?:)))
Hát azért ne hagyd ott az ajándékokat Csillagom!Tényleg, kinek mit vettél?

csillag× 2009.12.21. 22:16:25

@Erásss: Mi, gyerkőcök közösen agyaljuk ki, h kinek mit. Így a lové is oszlik :P Tehát egyénileg csak a nővéremnek vettem. Ő nagyon fülbevaló-nyaklánc mániás, így nem volt nehéz dolgom. Anya nagyon kínlódik most az ízületeivel :S Szal neki mindenféle mágneses cuccot vettünk: derekára, vállára+ mágneses nyakláncot, karkötőt...
Apának bortartót...fú ne tudd meg mit szerencsétlenkedtem a buszon,mire hazaértem. Természetesen hajnalival mentem, h senki ne legyen otthon mikor hazaérek :D Aznap nem is aludtam:P
Öcsinek meg egy lávalámpát sikerült. jah, meg ma vettem még neki vizipipadohányt :)
Meg még asszem veszek egy-pár mütyürt...pl. szoktunk nem mindennapi csokikból kis csomagokat csinálni és mindenki keresse meg a magáét a fán :))

Hát hallod Devil lehet, h tequilázik...valahol meleg helyen... :O Kihagy minket a buliból...

Erásss 2009.12.21. 22:31:30

@csillag×:
Hát ma valahogy Devil nem kommunikatív...Tequilázik?Szerintem valami finom vörösbort iszik!Jó neki!:)
Szuper ajándékokat vettél.
Én annyira nem várom a Karácsonyt, mert 50szer elfáradok estig. Sütés, főzés, gyerek, fadiszítés...már most készen vagyok. Szerintem majd szimplán beájulok a fa alá.:) Nem baj. 25én este megyek buliba a barátnőimmel, ott majd kiengedem a gőzt. Ki is kell, mert 26án jönnek a rokonok. Arra fel kell készülni!:)))

csillag× 2009.12.21. 22:44:07

@Erásss: fúú..én a kajálásoktól félek mindig. Délbe lakoma, este lakoma...vagy mi megyünk vagy hozzánk jönnek. Anya is már a múlt héten elkezdte tőlünk kérdezgeti, h most mivel újítsa, dobja fel a menüt? van-e ötletünk? Nah, de ha hazaérünk akkor bedojuk magunkat. Akkor nem azon fog járni az eszünk, h melyik jegyzet, hova való?
Fadíszítést azt nagyon csípem:) idén is sztem vár rám min. 3...:)Kiélem kreatív hajlamaimat:D
Lorát hova rakod azidő alatt, míg a Jézuska szorgoskodik a fával?

Erásss 2009.12.21. 22:50:02

@csillag×:
A Lora aludni fog a Jézuska szorgoskodása alatt.:)Remélhetőleg jó mélyen.:) Nem lesz nehéz dolgom a fa díszítésével,mert műfát vettem, csak ki kell hajtogatnom az ágát és rádobálnom a díszeket.Nagyon komoly!:D Azért vettem műfát, mert a lányom felér egy hurrikánnal (!!!) és épp elég lesz majd leimádkozni róla a fát, ha rádől.:))
24én este átmegyünk anyuékhoz, ott lesz ajándékozás. Ott is alszunk, aztán majd 25én jövünk haza.
A kajálást ne is mondd. Mindig kell enni valahol valamit. Már most rosszul vagyok, ha arra a sok kajára gondolok.:P

Erásss 2009.12.21. 23:25:18

Devil!Most írom a választ, addig el ne aludj!:D

csillag× 2009.12.22. 00:13:51

tyúűűűű...de eltelt az idő :$ Én asszem ellépek aludni. Szép álmokat! (legfőképp Neked Eráss) :) Remélem azért nem dekkolsz itt hajnalig :)

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.05.05. 11:54:57

@Szaaab:

Óvakodjatok egyes, - de inkább kettes- társkereső kluboktól!
2009.12.19. 00:31 IGe

Egyes csaló társkereső klubok visszaéléseiről, megtévesztéseiről, trükkjeiről szolgáltatok egy cikk apropóján újabb információkkal, illetve leírom elmarasztaló véleményemet....

vilagnezet.blog.hu/2009/12/19/ovakodjatok_egyes_tarskereso_kluboktol_1
süti beállítások módosítása