Szeretlek, de nem tudok dönteni

2009. december 28. 07:43 - Panni CsP

Mi kell a nőnek? - teszi fel szerzőnk a kérdést, miközben barátnője két pasi közt őrlődik: az egyik ő, a másik az ex-pasija. A csaj valamiért úgy véli, hogy választás helyett a megoldás egy harmadik pasi. Mekkora dicsőség egy nőnek, ha egyszerre két pasit is föl tud szarvazni! Vajon mennyi lehet a Guinness rekord? A történetből kiderül, ha egy lány feszegeti a pofonosládát, az (sajnos) nem mindig nyílik ki.

 

Sziasztok! A történet nem annyira egyedi, se extravagáns, inkább csak meghökkentő. Amikor ezt elmeséltem ismerőseimnek akkor a kommentár csak 1 cseszett hosszú sípszóval volt jellemezhető. Az egész szituáció úgy kezdődött, hogy Keszthelyre 1 új iskolába mentem tanulni a második szakmámat. Már az évnyitó napján megtetszett 1 csaj. Nagyon. Aranyos arc, formás fenék, ideális test, stb... Kérdeztem is az új osztálytársaimat, hogy ki ez, meg meséljenek róla. Rólam tudni kell, hogy mindig is úgy tekintettek rám a csajok, hogy nekem „csak arra kellenek". Sokat nem is tévedtek, mert nem kevés élmény van már a tarsolyomban.

Én ennek a sztereotípiának, ami kialakult körülöttem, próbáltam ellent mondani, de valahogy nem nagyon sikerült. Volt 1-2 komolyabb kapcsolatnak mondható valami...:) amikből nem jöttem ki jól, amikre kissé ráfáztam. Ezek után nem is kerestem a nagy Ő-t, inkább csak keveregtem-ismerkedtem, minden kalandban benne voltam - ami további alapokat is adhat a rólam kialakult véleményeknek. De akkor jöjjön maga a sztori:

Az első 2 hónapban nem történt semmi, mert neki komoly barátja volt már 3 éve, nála is lakott stb.. Nem akartam belerondítani és szerintem esélyem se lett volna. Egyetlen, ami kommunikációnak volt tekinthető kettőnk között csak 1 ölelés volt. Nem vagyok szívbajos, ha valami a szívemen, az a számon... egyik nap a suli folyosóján jött velem szembe és csak úgy kiterjesztettem a karom és megöleltem... Aztán az őszi szünet elején jött 1 e-mail, hogy szakított a barátjával és jól esett neki az ölelés. Ekkor tudtam már, hogy nem lőnék bakot, ha rástartolnék. Sőt, már aznap több órát telefonáltunk, és elintéztem neki, hogy abba a kóterba tudjon költözni, ahol én lakom. A dolgok nagyon jól alakultak...Szombaton csináltam Halloween Party-t a suli tesitermében. És ha gondolja, eljöhetne...

Minden különösebb aggály nélkül igent mondott, és ami azt jelentette, hogy itt is fog aludni nálunk. Aznap tudatosult bennem, hogy megéri csalódni...:) elvégre mi a szerelem? Csalódás. Aranyos volt, kedves a barátaimmal és ők is nagyon megszerették. Sok elvárása velem szemben nem volt: annyi, hogy csak ő legyen nekem. Én ezt mindinkább próbáltam bizonyítani neki, és mutatni hogy mennyire szeretem. Mert Szerettem...talán még mindig... Bár sokat beszéltünk a volt kapcsolatáról és én tisztában voltam vele hogy nem kevés erőfeszítésembe kerül az, hogy elfelejtse a voltját. Tényleg azon ügyködtem minden erőmmel, hogy belássa, csak ő van nekem...misem egyszerűbb:)

Kóteresek vagyunk mindketten ezért hétköznap mindig együtt voltunk, ahogy hétvégén is. Általában bementem érte Egerszegre szombaton délután és elhoztam hozzánk. Általában minden szombaton buliba megyünk, ahova őt is elvittem (eddig még 1 barátnőmet se vittem el magammal buliba). Focizok, és sporttagoknak és a támogatóknak csinált a sportkörünk egy bált. Vacsora, zene, pia. Sokan voltunk, mindenki ismer mindenkit, buli volt. Elhívtam, mert hát mi sem jobb, ha megismeri az egész haveri körömet. Jól sikerült. Ennyi érzelmet még 1 nő sem váltott ki belőlem.

Mivel tettekben, és érzelmi szinten úgy éreztem, megtettem a magamét, próbáltam még több élményt adni. Esti séták a keszthelyi mólón, néhány apróság, nyaklánc, rózsák. Éreztem rajta, hogy viszonozza az érzelmeim. Ezt az ölelései is tükrözték. Szép és jó volt minden. Aztán 1 pénteki napon, kaptam "az" sms-t.

”Nekem ez nem fog működni.”

Ledöbbentem...nagyon. Éreztem rajta az utóbbi időben, hogy nem klappol valami és gondoltam, hogy a voltja van a dologban, de nem nagyon akartam felzaklatni, hogy előhozom a témát. Utána következő sms-ben az állt hogy" szeretlek, de nem tudok dönteni". Mondtam, hogy gondolkozzon rajta: őszintén akartam, hogy megőrizze lelki békéjét, és azt, hogy boldog legyen. Csütörtök este volt mikor azt javasoltam, hogy beszéljük meg: akkor most mi is van? Az egészhez úgy álltam hozzá, hogy hagyom, hadd forrja ki magát, és ha időn múlik az, hogy a szerelmemmel lehessek, hát legyen. Az utolsó beszélgetésünk laposan indult, aztán fokozatosan engedtünk fel mindketten, olyannyira, hogy pusziból csók lett és hatalmas sóhajtások. Ugye, elvileg köztem meg a voltja közt őrlődött. Azt hittem, és a voltja is, mert én közbe elkértem a voltja telefonszámát, 2 érett férfi miért ne beszélgethetne egymással? És jött a "nagy" koppanás, mert egy harmadik pasi is beugrott a képbe. Miközben 2 pasi közt őrlődsz megoldás a harmadik. Persze. Utána még hívtam, és láttam is egyszer-kétszer és mikor megkérdeztem, hogy akkor most mi van? Csak ennyi volt neki az egész? Akkor a válasz az volt hogy: Ez van. Részemről lezártam, de akkor sem tudom megérteni az ilyesfajta embereket, mi zajlik bennük ilyenkor. A legelszomorítóbb az, hogy még mindig szeretem.

 

 
194 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr621619871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erásss 2009.12.28. 11:44:28

@Girgesz:
Látod, ilyen dolgok történnek Velem. Eszembe sem jutott ismerkedni, hidd el. A barátnőimmel elmentünk a helyi szórakozó helyre, gondoltam jól fogom érezni magam. Ezzel szemben olyan ideges lettem, hogy azt hittem szét robbanok!:D Persze a csajok meg már a hasukat fogták a nevetéstől. Ők élvezték. :))

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.28. 11:49:26

@Kósza: hogyne.:-)

@vagány csaj: nem tudom, én úgy olvastam, hogy posztoló feltételezi, hogy kettejük között őrlődik a lány, de konkrétan nem beszéltek erről. Lehet, hogy tévedek.

Köldökszösz (csodalampa) 2009.12.28. 11:56:14

@vagány csaj: Szia!

De bizony az "viszonzatlan" lesz. Ugyanis így van értelme, és mondanivalója is.
Rögtön írja utána: "A láng ha nem táplálják kialszik." Vagyis, ha nem viszonozzák a szerelmet, akkor egy idő után elmúlik (magától).
Nem kötekedni akartam. :)))

@fényeske: Minden szavad igaz!

dr. gernika 2009.12.28. 12:03:41

@fényeske: Ebből is látszik, hogy a kor nem feltétlenól hozza meg a bölcsességet. Köszönöm, régen olvastam már ennyi közhelyet egy rakáson.

Girgesz 2009.12.28. 12:06:20

@Erásss: a következő delikvenst, aki így próbál meg közeledni hozzád, azt az engedélyemmel rúgd tökön.Aki ilyen beteg, az tanuljon meg uralkodni az abberációin. Aztán ha ezen túl vagy, akkor meg már kár pörögni rajta, érezd jól magad :DDDD

Lobelt 2009.12.28. 12:10:38

@Erásss: Az exem húgának pasija. :D Honnan ismered?

@Zsu0805: Erre nem is reagálnék... Hogy ki mit vonz :P

És amúgy nem átlagos zenész vagyok :D A zenét jobban szeretem mint a bulikat. A nőket meg... :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.12.28. 12:13:27

A posthoz annyit szólnék hogy a focisták talán a rendőrökkel egy színvonalon mozognak, így hát nemigazán érintett meg az önjelölt hejjespasi siráma, sok hasonló szopatós nőt kívánok neki :)

@fényeske:

Jól gondoltam hogy a túl sok müllerpoopercoelhopéter ilyen zombiszintre silányítja a normális gondolkodást :) De még mondanék egy pár nagy igazságot. Az ég kék, a víz nedves, a fű zöld, és tök nehéz lenne oxigén nélkül életben maradnunk! Ezenkívül még a korsó is addig jár a kútra amíg hordják.

@Erásss:

Lehet hajat kellett volna mosni, a lehet a bűz forrását kereste a fickó! :)

2009.12.28. 12:17:41

@Kytia:

Ez nagyon összetett probléma szerintem.
Ott kezdődik, hogy merni kell nem kiégni 25 felett.
Látok én is ilyet, sokat is. Menekülök tőlük, mint a tűztől.
Már elég hamar leveszem, hogy ki az, aki "reménytelen" és ki az, aki képes tanulni a hibáiból és építkezni belőle, nem pedig téves következtetéseket levonni a bénaságaiból, és össze-vissza csalni és önámítani magát (mert nincs normális nő/férfi és jobbhíján elszórakoztatja magát).

2009.12.28. 12:20:54

@2-4-dezoxy-propro-uranium:

Mindenkinek megvan a maga igazsága, ez a poszt a legjobb példa erre.

Ha a fiú szemszögéből nézem, akkor egy tisztalelkű fiú szeretett egy lányt, aki inkább egy 3.-at választott.

Ha a lány szemszögéből nézem, akkor egy kislány próbálkozott egy fiúval, aztán rájött, hogy kevés.

Ki a szemét?:) Senki. Így alakult, kérem a következőt.:)

don pedro 2009.12.28. 12:23:30

@vagány csaj: Dehogy cikizlek en. Komolyan jo blog es szerintem neked valo. Mert imadnivalo MILF leszel kb. 10 ev mulva! :) Ja es irj.

Erásss 2009.12.28. 12:37:59

@Lobelt:
A húgom bátyja. Nevelőapám első házasságából született.

KiNG 2009.12.28. 12:38:45

Szép napot!

"mindig is úgy tekintettek rám a csajok, hogy nekem „csak arra kellenek". Sokat nem is tévedtek, mert nem kevés élmény van már a tarsolyomban."

Cave, cave, mindig is lesz olyan, aki lefekszik egy golflabdával. Mert miért ne? Egyszer élünk. Élj a mának. Ne az életet álmodd, hanem az álmaidat éld! Stb. :DDD

"elvégre mi a szerelem? Csalódás. "

Téves. Ha hülye vagy, legalább ne írd le. A szerelem nem megfelelő fokából alakuló bonyodalom okozza a csalódást.

"kaptam "az" sms-t.”Nekem ez nem fog működni.”"

Hát igen, a darwini fejlődés visszafelé megy manapság, gerincesekből lesznek a gerinctelenek.

"" szeretlek, de nem tudok dönteni""

Beszarok. "Van pénzem, de nem tudok fizetni" :DDDDDDD

"Azt hittem, és a voltja is, mert én közbe elkértem a voltja telefonszámát, 2 érett férfi miért ne beszélgethetne egymással?"

Ezt egyébként mindig érdemes megcsinálni referencia-anyagként.

"Akkor a válasz az volt hogy: Ez van."

Igen, ez lehet kijelentés, de nem magyarázat.

"akkor sem tudom megérteni az ilyesfajta embereket, mi zajlik bennük ilyenkor."

Több benne a hormon, mint az építő kalcium.

Ebben a történetben a nő nem viselkedett korrektül. Persze, gyanítható, hogy a korábbi kapcsolataiban pedig a srác sem, de az nem ehhez a történethez kapcsolódik.

Lobelt 2009.12.28. 12:39:08

@Erásss: Az igen... Milyen összefonódások vannak... :)

Erásss 2009.12.28. 12:39:56

@Lobelt:
:) Az biztos! Milyen kicsi az ország!:)

Kytia 2009.12.28. 12:46:30

@KiNG: "Ebben a történetben a nő nem viselkedett korrektül. Persze, gyanítható, hogy a korábbi kapcsolataiban pedig a srác sem, de az nem ehhez a történethez kapcsolódik."

Dehogynem. Mert úgy értetlenkedik, mint a naiv legkisebb királyfi, miközben ugyanabból a fából faragták őt is.:)

Egyébként azt megmagyarázza valaki, hogy a nő itt miért nem volt korrekt? Megmondta, mi a szitu: jobb ajánlatot kapott. A két csávó ámították magukat (meg egymást), de az az ő dolguk.

KiNG 2009.12.28. 12:52:40

@Kytia: jobb ajánlat? csak gerinccel fogadja.

Meg ez a "szeretlek" dolog is. Ez szart sem ér, sokan beszopják, nem az a lényeg, amit mond, hanem amit gondol...

vagány csaj 2009.12.28. 12:55:08

@don pedro: Ajjjjjjjjj... Milyen mail ez már megint?????
Na várd csak a választ, nem lesz kispiskóta!!!

Kytia 2009.12.28. 12:55:59

@KiNG: A "szeretlek" csak általános önbizalomerősítés volt, amit sokan szakításkor szükségesnek éreznek szolgáltatni, így enyhítve az okozott sérülést. Ez olyan, mint amikor a pasi azzal kezdi a szakítást: "Kedves XY, a világ legédesebb, legszexibb nője vagy, de..." Ugyanazt a célt szolgálja. És nyilván ugyanúgy nem igaz.:)

Girgesz 2009.12.28. 12:59:21

@Kytia: "Egyébként azt megmagyarázza valaki, hogy a nő itt miért nem volt korrekt? "
Talán mert sms-ben szakított... és mert talán hagyta, hogy belebolonduljanak, ahelyett, hogy elmondta volna, hogy "bocs, de én azért még nem vagyok teljesen a tiéd, szivi". Ezek azért igen gerinctelen húzások. Az már csak egy fokkal javít a helyzeten, hogy azelőtt szakított a két exxel, mielőtt jött volna a harmadik, aki mindent vitt. :D

(Exxel:de hülyén néz ez így ki:D az egyetemen ex-nek hívtuk, ha egyből ki kellett üríteni a poharat, de jól nézne még ki excelként is :DDD)

KiNG 2009.12.28. 13:01:17

@Kytia: különbözőek az emberek. Van, aki szereti a köntörfalazást és a "kegyes" hazugságokat, van, aki nem. Van, aki fegyverrel harcol, van, aki puszta kézzel.

Az a probléma, hogy a "szeretlek" elveszti a jelentőségét. Mert oké, használják általános önbizalomerősítésre is. De akkor mit mondjon valaki, aki tényleg SZERET? ;)

SarahConnor 2009.12.28. 13:03:19

Nekem az nem esik le, de nagyon, hogy azt írja a kedves mesélő, hogy a csaj együtt volt egy pasival, aki nála is lakott. Később azt írja: mindketten kóteresek voltunk. Vagy kihagyott egy lépést a sztoriban, vagy ellentmondás. Engem ez zavart a legjobban, mert úgy alapjáraton nem nagyon érdekelt, mi lesz a történet:)

KiNG 2009.12.28. 13:05:36

@Girgesz: pontosan. Az emberek sokszor nem látják kívülről saját magukat, nem gyakorolják az empátiát. A röhejes viszont az, amit más esetben számonkérnek, ugyanezt a hibát másokon, pedig maguk sem gyakorolják.

Kósza 2009.12.28. 13:05:52

@Fenimore: szövegértés 1es, leülhetsz :)

Kytia 2009.12.28. 13:06:19

@Girgesz: "...hagyta, hogy belebolonduljanak, ahelyett, hogy elmondta volna..." Ezzel most csak viccelsz, ugye?:)) A belebolonduláshoz véletlenül pont nem kell két ember engedélye. Mégis mit kellett volna tennie? Szerintem nem tudta, milyen lesz ezzel az új sráccal, ezért kipróbálta. Majd nem jött be. Nehogy már ne legyen millió ilyen sztori a világon!

Kytia 2009.12.28. 13:07:58

@KiNG: "A röhejes viszont az, amit más esetben számonkérnek, ugyanezt a hibát másokon, pedig maguk sem gyakorolják. "

A posztban szereplő fiú nem pont ebből a fajtából való volt??

KiNG 2009.12.28. 13:10:02

@Kytia: ez az, amit nem tudhatunk. Lehet, hogy Casanovánk fél országot végigkefélte, de azt nem tudhatjuk, mennyire hülyítette a csajokat.

Ohohohó :)))
velvet.hu/szex/2009/12/27/kurvak_pasik/

Kytia 2009.12.28. 13:10:35

@KiNG: Szerintem lehet azt érezni, hogy mikor igazi az a "szeretlek". Meg még egy csomó módon éreztetheted ha szeretsz valakit, nem kell attól félned, hogy majd nem hisznek neked pusztán azért, mert nem hisznek abban a szóban. Amúgy én nem is szeretem ezt a szót. Valahogy eleve elcsépelt.

vagány csaj 2009.12.28. 13:10:41

@Girgesz: @KiNG: @Kytia:
"Egyébként azt megmagyarázza valaki, hogy a nő itt miért nem volt korrekt? "
Na az ilyen kérdésekre nem lenne idegzetem válaszolni. Ezt csak az nem látja át, aki saját maga is hasonló beállítottságú, mint a posztban szereplő hölgy. Ezzel nem megsérteni akarom Kytiát (mert egyébként kedvelem) de ezektől a kérdésektől kivagyok!

Kytia 2009.12.28. 13:11:52

@KiNG: Jajj, ezt én is olvastam.:)))

SarahConnor 2009.12.28. 13:12:50

@Kósza: én kérek elnézést :) Azóta már valami dereng, de tény, hogy ebben a sztoriban valami nagyon sántít :)

Girgesz 2009.12.28. 13:12:56

@Kytia: nem tudom te hogy vagy vele, de nekem általában három-négy találka után leesik, ha valakivel nem passzolok. Akinek ennél több alkalomra van szüksége, annak egy kicsit nehéz a felfogása. És ha nem klappol a dolog, akkor nem adok neki még egy esélyt, meg még egyet, meg mólón sétát, meg ki tudja még mit...

Nem tudom mennyi idős a csajszi, de ezt a hibát max. a korával tudom magyarázni. De az sms-re nincs mentség. Egy gyerekben is van annyi gerinc -jobb esetben-, hogy nem sms-ben közli a szülőkkel, hogy egyest kapott.

Kósza 2009.12.28. 13:20:57

@Fenimore: az emlékek ködéből előhúzott, át-, túlszínezett tinisztori.

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.28. 13:21:08

@vagány csaj: Annyiban igazad van, hogy a lánynak a legfontosabb az volt, hogy csak ő legyen a posztírónak, ezek után a hintáztatással belekeveredett némi önellentmondásba, de legalábbis nyilvánvalóvá tette, hogy ugyanezt saját magával szemben elfelejtette követelményként felállítani.:-)

Kósza 2009.12.28. 13:23:59

Aranyos arc, formás fenék, ideális test,... erről az jut eszembe, hogy "hagyjuk meg a bombanőket a fantáziátlan férfiaknak!"

KiNG 2009.12.28. 13:24:25

@Girgesz: a csaj kapcsolatfüggő. Szakít több éve vele élő párjával, azonnal elfogad egy újat, aztán csak mégis egy harmadik lesz. Semmi regenerálódás, kipihenés, gondolkodás.

Ezek azért csinálják a hülyítést, mert félnek, hogy egyedül maradnak.

Kytia 2009.12.28. 13:32:35

@Girgesz: Hát, azért az nagyon jó lenne, ha valakiről 3-4 találka után kiderülne, hogy milyen lesz vele. Nem véletlen a mondás: "lakva ismerszik meg...". Itt még lakásról szó sem volt. Hamarabb leesett a csajnak, csak nem elég hamar. Másrészt meg itt nem is arról van szó, hogy a srác teljesen gáz lett volna. Jó volt vele, de jött egy jobb, ami bárkivel megesik, akár fiú, akár lány.

Nekem az sem tiszta, mennyi ideig tartott végül is a kapcsolatuk. Lehet, hogy 1 hónap volt az egész. Vagy figyelmetlenül olvastam volna?

A másik: "Tényleg azon ügyködtem minden erőmmel, hogy belássa, csak ő van nekem...misem egyszerűbb:)" Ennek a mondatnak az iróniája senkinek nem ütötte meg a fülét? A végén lévő huncut mosolyjel sem? Persze lehet, hogy csak én vagyok túl szkeptikus...

Az sms-dologgal relatíve egyetértek, bár ehhez többet kéne tudni a helyzetről.

Kytia 2009.12.28. 13:35:52

@KiNG: A bombanő, akit szétszednek a pasik, viszont retteg, hogy egyedül marad. Ez jó.:)))

blarke 2009.12.28. 13:39:49

@Zsu0805: van, amit elnézek, mert én sem vagyok tökéletes, de amikor az 1szeri ember minden 1es helyére beírja az 1-et számmal, mint 1 dekoncentrált értékcsökkent, azon némileg ideges leszek. ennél már csak az rosszabb, amikor walaki diwatból nem tudja, milyen az a sima w, és természetesen mindent duplaw-vel ír, merthát ettől wálik walakivé. (O_o)
mondjuk biztos közrejátszik, hogy minden karácsonyi napon 100+ várakozó volt. "nem működik a tévé karácsonykor, hogy képzelik?! kívánok maguknak is olyan boldog karácsonyt, mint amilyet a gyerekeimnek okoztak!!" - ezt hallgatni 3 napig kikezdi az ember béketűrését :)

KiNG 2009.12.28. 13:43:06

@Kytia: hát, a CSAK bombanők úgyis CSAK arra kellenek ;)

SarahConnor 2009.12.28. 13:49:56

@Kósza: "hagyjuk meg a bombanőket a fantáziátlan férfiaknak" - ezt idézed valakitől, vagy csak valami mondás? Tudom, memoriterből is egyes, le is ültem :)

Kósza 2009.12.28. 13:52:20

@Fenimore: közben utánanéztem, nem pontosan emlékeztem
"De Max, az igazán csinos nőket hagyjuk meg a fantáziátlan férfiaknak." Bor, mámor, Provance

Girgesz 2009.12.28. 13:58:50

@Kytia: Akkor az sms-kérdésen túl vagyunk. A másik meg... ki ilyen, ki olyan. Nekem 3-4randi után letisztul a dolog, hogy lehet-e szó komolyabbról vagy sem. Ha igen, akkor nem keresgélek tovább, ha pedig nem passzolunk, akkor az első adandó alkalommal szóban közlöm, hogy nekem ez nem megy. Nem vagyok jó színész, nem tudom megjátszani a szerelmest (de még a kezdő szerelmest sem). Az, hogy a csaj eljár a sráccal(akiről a véleményem korábban elmondtam) sétálgatni, elfogad néhány apróságot (rózsák, nyaklánc, miegyéb) majd egyszer csak közli, hogy sétálójegy adott, majd kiderül, hogy egy másik srác miatt történt mindez(meg egy harmadik miatt is, tehát ezek szerint már korábban is nézelődött, nem csak úgy beesett az életébe nagy Ő), hát azért több, mint érdekes. Az meg pláne, hogy a szakítás után azért még bekövetkezett egy csókcsata, ami azért nem egyértelműen azt jelenti, hogy vége mindennek ->nekem ebből az jött le, hogy a csajszi egy kicsit azért bolondította a srácokat. (Nekem az egész sztoriból a volt Nr. 1 ex a legszimpatikusabb, mert miután a csaj egy tartós kapcsolat végén dobta, leült letisztázni ezt-azt az új exxel. Lehet, hogy addigra már rájött,hogy a csinos pofi és a bomba test mögött egy kicsit sekélyes és komolytalan nő rejlik?)

SarahConnor 2009.12.28. 13:59:54

@Kósza: köszi, ezt megjegyzem :)

Kósza 2009.12.28. 14:00:37

@Fenimore: úgye,... Rímel Gyuszi Bá, Vállfás Gyuszi mondására

csillag× 2009.12.28. 14:43:49

hogy elkotródtatok :)

Girgesz 2009.12.28. 14:49:30

@csillag×: fél szemmel figyelek :D De sajna dolgozni is kell ám valakinek...

csillag× 2009.12.28. 14:52:15

@Kósza: @Girgesz: helló-belló srácok ;) Túléltétek a karácsonyt? pl senki hátsófeléből nem kellett fenyőtüskét operálni?:)

Kósza 2009.12.28. 15:00:25

@csillag×: nem tudom felétek mi a divat, mifelénk úgynevezett karácsonyfatalpba állítják a fát, nem egymás seggébe! :)

Girgesz 2009.12.28. 15:04:06

@csillag×: @Kósza: vagy az angyalkát húzzák a fa csúcsára, de az meg nem nekem fáj ;)

De túléltem -a ház sem égett le,én sem híztam (sokat :D), és még pihentem is végre.
Neked hogy telt az ünnep?

csillag× 2009.12.28. 15:11:04

dehülyék vagytok :D:D és konkrétan a "fadőlés"-re gondoltam, de jót röhögtem :D

@Girgesz: kösz-kösz remekül :) bár még most is tart :) rokonok jönnek, mennek :P kaja meg annyi, h 2hónapig esszük. Főleg, h tnapra még egy disznóvágás is be lett iktatva .... :))) szóval nem unatkozom :)

Girgesz 2009.12.28. 15:13:14

@csillag×: és te fogtad a malac farkát? ;)

csillag× 2009.12.28. 15:30:43

@Girgesz: :P A cocit papáék nevelik. Szal ott történik a gyilkosság, nálunk pedig a boncolás. Gondoltam nem kellek én oda így 6helyett 8ra állítottam a telefonom. Szombaton (inkább vasárnap) fél 4ig tanultam. Reggel lecsapván a telefont visszaaludtam, és fél10kor riadtam fel... :D Tehát mikor már leértem farok helyett fakanalat nyomtak a kezembe, h kevergessem a káposztát. :P Ilyen az én szerencsém a farkakkal ... :D

Kósza 2009.12.28. 15:44:03

@csillag×: azért a fakanál is lehet jó :)

Girgesz 2009.12.28. 15:49:00

@csillag×: még mindig jobb, mintha a böllér farkát nyomták volna a kezedbe :PPPPP

A fakanálról nem vagyok jó véleménnyel,mióta anyum eltört rajtam egyet-kettőt. Fegyver is, dolgozni is kell vele... nem szeretem :)

Jók ezek a disznóvágások, csak sajnos én nem tehetem meg, hogy 10-ig alszok, mert ált. vagy nekem kell a röfit kihúzni az ólból, vagy rám marad a véres munka. Aztán meg még a pálinkázásba sem szállhatok be, mert anyumék csak úgy szeretik feldolgozni, ahogy én tudom. Az meg hogy nézne ki, ha elsóznék valamit... a végére meg már kinek marad ereje inni.Akkor már csak a kispárna hiányzik.

csillag× 2009.12.28. 15:51:30

@Kósza: csak nem a tapasztalat (vagy a rutin) beszél belőled? :P

Kósza 2009.12.28. 15:53:41

@csillag×: debizony! De én mindig a fakanál jobbik végén állok, már ha érted hogy értem! :)

csillag× 2009.12.28. 15:56:06

@Girgesz: hát nálunk a böllér..khm..apaci, papi..meg az öcsém volt :D Jah, meg persze a főböllér a 9éves unokaöcsim :D

Én is szeretem az ilyen családi "összejöveteleknek" a hangulatát.Bár nálunk a forralt bor + az unicum az etalon:))) Másik ilyen a szüret. Vannak rokonok,uncsitesók akiket pl csak szüretkor látok :)

Girgesz 2009.12.28. 16:16:29

@csillag×: na, visszaértem :)
Szóval a disznóvágás nálunk nem nagy családi esemény. Mostanában én lettem a böllér (akitől én ellestem, lebetegedett és már nem akarja folytatni). A leendő sógorom segít nekem, apum meg amolyan lóti-futi. Anyu, a párom és a húgom meg csinálják a mellékes munkát(mosogatás, sütés-főzés). A poén, hogy így korábban végzünk, mint régen, mikor eljött a család, mert nincs aki feltartson :)

Merre laksz, hogy ekkora összejövetel nálatok a szüret? Csak nem valamelyik híresebb borvidéken?

csillag× 2009.12.28. 16:47:38

@Kósza: szóval te helyettesíted a fakanalat ? :P:)))

@Girgesz: terminárosokodsz? :)
Balaton, déli part. Nálunk inkább a szőlőből van bőven. És papa hajthatatlan. Nem akarja eladni őket. Pedig nem lenne baj, ha egy két pincével kevesebb lenne. Hát.. őt ez élteti :) Minimum 3hétvége mindig rá megy. Sötétedéskor már a férfiak közül 3-4 fő elég jó hangulatban van :D meg akad egy két jóarc, akinek a poénjait még évek óta is felidézzük :D

Csak az a kár az egészben, h ha papa már nem fogja bírni, akkor ezek már csak emlék lesznek, mert már a családban senkinek sincs ideje (meg szakértelme) a szőlővel vesződni :(

Girgesz 2009.12.28. 17:09:50

@csillag×: ha nem kellett volna anno eladnunk papám tanyáját, akkor én tuti, hogy átvettem volna a szőlőst. Szeretek ilyenekkel foglalkozni-a borászat az egy külön világ... Én a helyedben lehet, hogy inkább többet foglalkoznék a szőlővel, mert hosszú távon megéri. Ha meg van egy kis fantáziád is hozzá, akkor egy ilyen pince maga a főnyeremény ;)
Ráadásul felétek remek borokat is lehet készíteni, ami a Balaton mellett nem szokott rossz üzlet lenni. Badacsonyban van egy-két jó ismerősöm, és ahogy beszélnek a szőlőről, a pincéről, az életükről, az majdnem olyan, mint amiket Toscanáról írnak :)

"terminárosokodsz?" ez mi? Mert ha arra gondolsz, amire én, akkor szólok, hogy néha vagyok olyan kemény, mint egy terminátor (élő szövet a fém vázon-és nem a biciklistákra gondolok). Pl. ha iszok, vagy ha ...de erről már inkább a párom tudna mesélni :DDDDDDDDD

2009.12.28. 17:19:05

Hello-hello mindenki!
Mi a helyzet? :D

2009.12.28. 17:38:29

@KiNG:
"Több benne a hormon, mint az építő kalcium." Ezt megjegyzem... :D

2009.12.28. 17:43:39

Én csak az sms-ben való szakítás miatt írnéka csaj számlájára egy "de szemét dög is volt" strigulát. :)

partyarc88 2009.12.28. 18:22:39

sziasztok
az egészről annyit hogy nem vagyok focista,csak játszok 1 csapatban,,és ha van annyi IQ-d akkor az olvasás tudományának köszönhetően meglátod azt h második szakmámat tanulom,,és a sok kapcsolatom abból adódott h nem régebbiekben csalódtam,,
és kössz a pozítív komikat
nem akarom a csajt máglyán elégetni ,csak úgy láttam jónak ha ezt leírom

Erásss 2009.12.28. 18:34:07

@partyarc88:
Akkor sincs baj a zalai lányokkal, legalább is nem nagyobb, mint máshol!:D
Fénykoromban rengeteget jártam Keszthelyre bulizni! Jajjjj, de jó volt.:))

partyarc88 2009.12.28. 18:40:11

@Kytia: a posztban szereplő fiú én vagyok,én írtam
és teljes bizonyossággal állítom nem ilyen vagyok,amúgy a történet néhány mozzanata lemaradt,én sem tudom miért...
kissé hosszabb volt
és igazad van...kissé elcsépelt szó az h szeretlek
és nem is dobálóztam ezzel hidd el

Szelid sunmalac 2009.12.28. 19:08:44

Sziasztok! En vagyok a lany a posztbol! Lehet kerdezni.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.12.28. 19:20:21

@partyarc88:

Hiányos történettel ne is várj érdemi választ rá. De az önfényezés azért nem maradt ki, hogy mekkora nagy macsó vagy a periférián. Gondolom ez volt a legfontosabb, és persze az, hogy mennyire rossz volt, hogy kiszúrt veled azzal, hogy kevés voltál neki mint Sass József a Monty Pythonba.

@Szelid sunmalac-Elmeny designer:

Pakoltál a szatyorba?

Szelid sunmalac 2009.12.28. 19:21:17

En mindig csak tesco-s szatyorba pakolok, gumit. Ha lehet Michelin-t, de van, hogy traktort.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.12.28. 19:32:48

@partyarc88:

Értem, tehát a bitevő manók felfalták az érdemi részeket, vagy PanniCSP megvágta.

@Szelid sunmalac-Elmeny designer:

De aztán lelépsz szó nélkül a teszkóskocsival, hogy kiszedd belőle a százast? :)

csillag× 2009.12.28. 19:39:36

@Girgesz: megvehetsz tőlünk is egy pár szőlőst :D sőt még pincét is kapsz hozzá ;) :P
Egyetértek a véleményeddel :) hogy hosszú távon megéri. Sok pozitív oldala van...a bor, a gyümölcs, a pálinka, a nyugalom, a bulihely lehetőség :P Csak jóformán egész munkát kíván :(

Terminátoroskodás?ööö..most vettem észre, h félre elnéztem:P..."visszatértem" ezt olvastam..

Szelid sunmalac 2009.12.28. 19:56:39

A szazast mar elvettem a nenitol aki bele akarta tenni.

Girgesz 2009.12.28. 20:04:40

@csillag×: ha lenne pénzem, meg is venném az összeset. A szívem a Kiskunságé, de a csücskében a Balaton hullámzik :))) A borászkodás is vonz, de idő hiányában egyenlőre inkább csak kóstolom a bort, mint készítem -bár ha tehetem, akkor mindig segítek egy-egy ismerősnek, ha borászathoz kapcsolódó munkába fog.

A munka meg nem öl meg, csak nemesít, tehát hajrá!-tessék csak segíteni a nagypapának! ;)

2009.12.28. 20:23:08

@csillag×:
Hy Nórcsy! Mizus? Rég láttalak! :)

alumi 2009.12.28. 20:53:41

@partyarc88: lehet, hogy annak láttad, de valójában nem volt az! inkább büntetett!

fájt a tény, hogy eccer a nyúl hordozta a vadászpuskát igaz?
vigaszf.sz voltál... van ilyen.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.12.28. 21:06:03

@primu:

Az ilyen cipőméret-IQval rendelkező, ámde Kárpát-medencére való egoval bíró seggarcok, nem tudják elképzelni, hogy a fasz rosszabbik végén állnak, kár is ilyet kérni tőlük. Nyilván ha a kacsa nem tud úszni, a víz a hülye. :)

csillag× 2009.12.28. 21:22:54

@Girgesz: Jaja, beszokott fogni minket is a papi ..tetejezés..kapálás...permetezés..nah, meg persze a szüret :))
akkor tessék töltögetni a malacperselyt :P 4 szőlőst örömest átpasszolnék :) Kapsz még pár évet :)
Milyen poén lenne, néha átugranék segíteni :D :P

@Zsu0805:
hát most a szünetben ritkán írogattam:) Bár föl-föl néztem ..itt lapulok a háttérben, látom miről csevegtek :D Szóval itt nem jó ötlet engem kibeszélni:P
Jaj, meg tolok valamit nemsoká msn-en, amit kértél;)

vagány csaj 2009.12.28. 21:32:19

De hallgatag ma este a társaság... :DD
Ébresztőőő!! :DD

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.28. 22:28:40

@csillag×: Hejj, be lehet nősülni a családba? Az se baj, ha nem szerelemből :D

@vagány csaj: Aktívabb lennék pár topless képtől:D

csillag× 2009.12.28. 22:43:36

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): szóval dolgozni szeretnél? :))) Azt lehet nősülés nélkül is. De ha feltétlenül szeretnél jönni, akkor anyukám anyukája "már" szingli :)

partyarc88 2009.12.28. 23:11:22

helló vagyok
kérdést fogadok szivesen,,
nem vagyok se nagy ember ,remélem se nagyképű csak a barátai nélkül élni nem tudó ember,akik most éppen itt vannak nálam mert vizipipás póker party van bebaszással a végén
és nem kell elítélni,szeretek focizni
tinisztorit hadd kérdőjelezzem meg elvégre másodszakmás vagyok 6 érettségivel,és kíméljenek a focista nem tud írni IQ-fájterek

csillag× 2009.12.28. 23:32:16

@partyarc88: kérdésem nincs (mert nem olvastalak)
De azért egészségetekre! ;)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.28. 23:56:47

@csillag×: Nem dolgozni, irányítani:) Köszi, de nem bukok a nyugdíjasokra:D

csillag× 2009.12.29. 00:02:44

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): irányítani?? :D Jaaa, h te a traktorra gondoltál permetezéskor! nah, az már mindjárt más :P
Fúú, akkor keressek neked másik alanyt?...Hmm..lássuk csak, asszem gondolkodnom kell ..:)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.29. 00:10:20

@csillag×: Nem, én a karosszékre gondoltam, ahova járulnak a munkások és művezetők:)
Ha már gondolkodnod kell...:P

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.12.29. 01:02:32

@partyarc88:

"6 érettségive"

Hatszor pótvizsgáztál? Vagy hogy van 6 érettségid?

"vizipipás póker party van bebaszással a végén"

Nívós.

"és kíméljenek a focista nem tud írni IQ-fájterek "

Nem is tudsz, nem kíméllek.

KiNG 2009.12.29. 01:07:07

@Kedves Nard: gondolom 6 tárgyból érettségizett az átlag 5 helyett

partyarc88 2009.12.29. 02:10:01

iggen 6 tárgyból érettségiztem 1szerre
és nem kell a helyesírás komi mert 5-ös voltam még anno nyelvtanból de ezt az érett emberkék jobban tudják hány éve van annak hogy ők érettségiztek,mert ők nagyon érettek és csak azért vannak blog-on hogy mást fikázzanak,,/elnézést kritizáljanak/--(érett ember így fogalmaz),,és a bitfaló manók éppen felfalták a nyomatékosító jelzőket,,és szóközöket,,ami éppen kellett volna 1-1 mondat végére(ezúton elnézést az/1-egy/egy-et zavaró emberkétől,,elvégre focista vagyok:)
de sebaj megesik a legjobbaknál is hisz gondolom jogász vagy orvos vagy?komolyan elnézést kérek ezért
de ha kell hát leírom hol találsz meg iwiwen
és személyesebben is tudunk beszélgetni,,
csak mert az egész irományom végére leírtam h inkább iwiw-en írjatok,,csakmert nem sűrűn nézem blog-on mi van

partyarc88 2009.12.29. 03:39:51

@Kedves Nard: ettet atta nekem a itten
de hát eztet kell elfoganni nem?
de nem is érdekel elvégre ismersz?,,és neked megadatott az hogy mindenkinél különb legyél,mert csak itt blogon tudol nagymenő lenni,sebaj
és nem azért írok 03-27 kor mert ráérek,hanem mert most mentek el haverok.és még ébren vagyok,,amúgy dolgozok,pl reggel 6kor megyek vaddisznó hajtásra;egyik végzettségem a vadász,vadtenyésztő,vadgazdálkodási technikus,
most meg,túl konkrét lenne/focistáknak:(konkrét-eggyértelmű)/hogy mi a második szakmám,de elvégre tinisztori, mert évnyitó...
és nem tudom hogy jössz te ahhoz hogy másokat csak alapjából kritizálj(uhh bocs ez nekem túl bonyolult szó,hisz az iwiwes nyelvsegítővel se tudom leírni)elvégre focista vagyok:)
és ha annyira érdekel(de nem, csak jól esik ha mást letudsz alázni"blog"-on,mert amúgy rögtönzött értelmiségi beszélgetésben a sírásó lapátjában te lennél az első adag föld amit ráhint az elhunytra)
6 érettségim van 6 tárgyból,de ha kell megkapod az emeltet is
puszi/iwiwen megtalálsz;szólj és megkapod a címem

Erásss 2009.12.29. 08:47:20

@partyarc88:
Figyelj Kedves Postíró!
Aki erre a blogra beküldi az irományait, az tudja elfogadni a kritikát is. Nem kell kiakadni...bár nagyon fiatal vagy. 1-2 helyen tényleg érthetetlenül fogalmazol, annak ellenére, hogy 6 tárgyból érettségiztél. Gratula hozzá! Ha már ilyen felvágósak vagyunk, akkor Te meg Nekem gratulálj, mert 2 diplomám van és 2-2,5 év múlva doktorálok.
Szerintem érted mire akarok kilyukadni...Itt a blogon rengeteg okos, művelt ember van, aki nem vág fel vele...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.29. 13:12:10

@Erásss: De az én anyukám finomabban főz...Nyertem!

Amethyst 2010.01.05. 12:45:59

Tapasztalatom szerint a pasik szívesen dobálóznak ezzel a szóval,mert azt hiszik nekünk ennyi elég.
Szerintem inkább a viselkedésével bizonyítsa be, mint üres szavakkal, csak az lehet már nehezebb lenne...
De a szeretleknek is több jelentése lehet. Pl ha nekem azt mondja egy pasi, h nagyon szeret nem azt hiszem, h belém van zúgva, csak kedvel, jól érzi magát velem, esetleg vonzódik hozzám testileg.
Ha két ember tényleg szereti egymást, akkor jó hallani és mondani is, hogy 'szeretlek'. De főként érezni.
süti beállítások módosítása