Öreg pasi hamvas kiscsajjal

2010. január 19. 07:17 - csajokespasik

„Az ilyen Woody Allen-típusú, saját lányát levadászó (még akkor is, ha csak a nevelt lánya) perverzektől kiver a veríték” - a szokást kissé megtörve, most nem egy konkrét történet következik, hanem egyik kedves olvasónk véleménye. Nagyon forró témát vetett fel, úgyhogy azt hiszem, lesz rajta rágnivaló. Mai velős csontunk a korkülönbség és annak lelki dimenziói.

 

Sziasztok. Niki vagyok. Azért írok, mert kíváncsi vagyok, mit gondoltok az olyan hetero kapcsolatokról, ahol a nő egy húszassal, vagy még annál is többel fiatalabb a pasinál. Én a magam részéről teljesen kiakasztónak érzem, ha apám korabeli krapekok kiscsajokra hajtanak. Annyira perverznek tartom… Egyszerűen elképzelni sem tudom, hogy bármi más is érdekelheti a töttyedt fószert a hamvas kiscsajjal való szexelésen kívül. És a másik oldalról is felháborít a dolog: nem értem, mi olyan vonzó egy ilyen emberben.

Tudom, bejátszik esetleg a lóvé, a státusz meg a mérhetetlen tapasztalat (szerintem sokkal inkább a kiégettség). Ez utóbbiról nekem mindig az jut eszembe, hogy nem lehet nagy észkombájn az a csajszi, aki odavan attól, hogy mennyi mindent tud egy nála 20-30 évvel idősebb csávó, hogy milyen okos, stb. Én azt szoktam gondolni, hogy még szép, hogy okosabb egy 50-60 éves, mint én, ha egyszer jóval több ideje volt magára szedni a sok tudást. Ráadásul semmi nem zárja ki (sőt), hogy én magam sokkal okosabb leszek majd, ha annyi idős leszek, mint ő.

Okés, tudom én, hogy a hormonok szava kötelez, meg hogy apakomplexus, de akkor is gusztustalannak tartom az ilyesmit. Ráadásul majdnem mindig egy házasság tönkretételével párosul az ilyen kapcsolat. Belegondolni is borzasztó, min mehet át ilyenkor egy idősebb nő, akinek egy kis csipás épp szétzúzza az életét. (Persze, az a férfi, aki erre képes, jobb is, ha takarodik az életemből, de akkor is.)

Az ilyen Woody Allen-típusú, saját lányát levadászó (még akkor is, ha csak a nevelt lánya) perverzektől kiver a veríték. Látom azt is, hogy egyre divatosabb ennek az ellenkezője is. Az is nevetséges, de legalább kezd kiegyenlítetté válni a dolog. Szerintem egy ember ne a gyerekébe legyen szerelmes, hanem egy hozzá hasonló tapasztalatokkal rendelkező igazi társat keressen, akivel van egymás számára közös mondanivalójuk. A vén csóka már nehezen mozdul ki, a csajszi meg bulizna. A fickó társasága egy nyugdíjasklub, a csajszi haverjai meg dedósok. Tatának vigyáznia kell az egészségére, jönnek a gondok: prosztata, szív. Azt is gondolom, hogy általában az ilyen kapcsolatokban egymáshoz öregszenek az emberek. Tehát lehet megnyugtató az, hogy én mindig fiatalabb leszek, mint a faszim, és a társaság többi nőcije majd jól irigykedhet rám örökre, de akkor azt ajánlom, ne nagyon találkozzon többé a kortársaival az a csaj, aki így gondolkodik, mert 1-2 együtt töltött romantikus év, és tutira egy ötössel-tízessel idősebbnek fog látszani náluk. Nincs igazam? Tényleg érdekelne, hogy nektek milyen tapasztalatotok, véleményetek van ez ügyben. Tök szupi a blog egyébként, minden nap nézem. Puszi nektek.

 

 
519 komment
Címkék: megmondás bácsi

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr61673711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vendriner aladár 2010.01.19. 07:35:04

Hmm. Van a rokonságomban ilyen kapcsolat. Unokatesóm és a férje között 19 év van. Immáron 9 éve vannak együtt, van gyerek is és működik a házasság. Nos valóban a család és a kívülállók is ellenezték ezt az egészet és én is, de egy idővel mindenki beletörődött. Szóval náluk a dolog működik. Nem a pénzről szólt esetükben a dolog, hanem tényleg érzelmek is voltak a csaj részéről is. A férj elég jól tartja magát, bár kezd látszani a korkülönbség mostanra. Sőt egyre előrébb haladva talán ez gondot is jelenthet. Itt konkrétan a szexre gondolok, mert nem minden 60x éves férfi képes annyit adni egy nőnek, amennyit az esetleg még szeretne. Igaz kitalálták már a kék csodafegyvert, de az sem mindig megoldás.

Másik példa: A volt barátnőm barátnője egy csinos korombéli huszonéves csaj. A fickója egy 63 éves német bundesligaszökevény. Olyan igazi bajszos copfos fritz. Már vagy négy éve vannak együtt és gyereket is akarnak, de ez már nekem is sok. Állítólag minden működik köztük, na de meddig!!! Számomra ez már gusztustalan. Ami a meglepő itt sem a pénz dominál. Ugyanis pénz az nincs, helyette nagypapafeeling az van. Na erre varrjatok gombot.

agyvihar · http://agyvihar.blog.hu/ 2010.01.19. 07:53:00

A férfioldal itt érthető, nem kell magyarázni. Inkább az lenne az érdekes, ha belibbenne ide egy hamvas leányzó, és elmesélné, ő mit szeret a túlérett párjában. :P

agyvihar · http://agyvihar.blog.hu/ 2010.01.19. 07:53:43

@agyvihar: a pénz természetesen nem szerepelhet az érvek között :D

Ész Lajosné 2010.01.19. 07:54:48

Szerintem meg senkinek semmi köze hozzá, mindenki úgy cseszi el az életét- vagy épp abban találja meg a boldogságát ahogy/amiben akarja. Fel lehet háborodni, de minek? Tapasztalat az, hogy az ember már csak olyan, hogy minél inkább tiltanak valamit, annál nehezebben látja be az esetleges belekotyogók igazságát...Jómagam csak abban az esetben látok kivetnivalót, ha 25 év alatti csajról van szó, akinek- tisztelet a kivételnek-, még esze sincs. (Nem, nem azt állítom, hogy 26 évesen meg már mindenkinek van...)A MILF-eknek meg már lassan kultusza lesz, s nem ők tehetnek róla, hanem a sok egymást gerjesztő taknyosszájú fiatal hülyegyerek, akinek az a kihívás, hogy minél több negyvenes, vagy akár idősebb nőt döntsenek meg...

Nem ragozom tovább, menni kell robotba, mindenki szeresse azt, akit akar és kész.:)

Egyébként jó a blog, szép napot mindenkinek!:)

Ész Lajosné 2010.01.19. 07:56:05

@agyvihar: Ha majd lesz kis időm, elmesélem, mit szerettem én 27 évesen a 48 éves pasiban...:)Bár, hamvesnak már nem vagyok mondható, de ha megfelel...

fucksatan · http://gubafan.atw.hu/ 2010.01.19. 07:59:37

en lassan negyven leszek , varom a 18ev felettiek jelentkezeset hogy a 20 ev korkulonbseg miatt emlitett szexualis inaktivitas ellenkezojet bebizonyithassam? (: jo ez a parlat).

kudarc 2010.01.19. 08:07:21

Nekem volt 6 évvel fiatalabb pasim (nem vagyok 40), és részemről szó nem volt komoly kapcsolatról. Részéről lehetett volna, de miután közöltem vele a tényeket, elfogadta.

atila68 (törölt) 2010.01.19. 08:10:09

Önbizalomhiányos pasi, apakomplexusos csitri.
Szakember kérdése, de ehhez persze kellene a betegségtudat.
Ez meg ugye elsősorban annak az elnyomásáról szól.
Ennyi.

Kendaq Pendragon 2010.01.19. 08:13:31

Azon kéne eltöprengenie a posztolónak, hogy miért mindig magából indul ki.
Legalább annyi érvvel lehetne ezt a dolgot magyarázni, ahány ember létezik a világon.

"Mert ami nekem sz@rt sem ér, lehet, hogy neked éppen az a jó..."

Zahal 2010.01.19. 08:13:59

az ilyen gerontofil csajok 40 éves korukban is 30 évvel fiatalabb pasikra vadásznak majd? nem, hanem akkor már a korábban lenézett fiatal fütyik kellenének nekik.

Zahal 2010.01.19. 08:15:36

@Ész Lajosné: mi a baj a MILF-ek megdöngölésében?:-)

Szűtté mamá? Szűjjé! 2010.01.19. 08:18:28

@atila68: Önbizalomhiány? Ugyan már. A pénz mellett az ilyen jánykákat pont a túlzott önbizalom vonzza apucihoz.

De általánosítani nem szabad. Vannak lányok, akik tényleg az idősebb pasikhoz vonzódnak. Viszont nem annyian,ahány ilyen párt manapság látni, és ez a gáz. Tehát ma az esetek nagy részében ilyenkor nem a szerelem a kapcsolat oka.

feketebarany666 2010.01.19. 08:19:01

En egyatalan nem erzem magam oregnek, es az a 14 ev korkulonbseg nem veszes. :)

LuPuS 2010.01.19. 08:21:26

Woody Allan-típusú, ZSELLÉR

macska69 2010.01.19. 08:21:48

Érintett vagyok. Volt egy ilyen kapcsolat az életemben. Mi volt a titka, hogy egy 20 évvel idősebb férfit szerettem? Harminc évesen egy 50 éves nem tűnik öregnek. És tele van olyan jó tulajdonságokkal, amivel a mai "fiúk" nem is találkoznak, tán még érintőlegesen sem. Az "öregfiú" udvarias, lovagias, nőt tenyerén hordozó (nem azzal, hogy annyit költ rá, amennyit le bír szakítani róla egy nő)és figyelmes, igényes, tapasztalt az ölelkezésben, szabad, mert felnőttek, kirepültek a gyerekei, már ráér a maga életét élni és minden szeretetét, odafigyelését rám irányítani. Hát ennyi. Anyagiakról szó sem esett. Mindketten szerény, de rendezett háttérrel rendelkeztünk és csak arra kellett odafigyelni, hogy miként lehet a másikat minél jobban szeretni. Nincs ebben semmi gusztustalan, aki ezt mondja, az nem normális. A szerelmet aranyoskáim nem lehet tudatosan irányítani. Ha jön, kölcsönösen, akkor hagyni kell, hogy elsodorjon. És élni, megélni minden percét úgy, hogy soha meg ne kelljen bánni.

boszor 2010.01.19. 08:24:25

@agyvihar:
- nem kell neki különösebben magyarázni, mitől jó egy nőnek az ágyban, és nem hiszi azt, hogy a cunnilingus egy lepkefaj.
- jó eséllyel ennyi idő alatt már elolvasott pár könyvet, járt már pár helyen, tapasztalt már pár dolgot, vagyis van, mit tanulni tőle.
- érzelmileg stabilabb, jó eséllyel 40 éves korán túl már nem fog egyik napról a másikra óriásit változni az egyénisége.

@Niki: Az ókori görögöknél teljesen elfogadott volt az ilyen kapcsolat, ráadásul homoszexuális pasik között. Jó, hogy pár röpke évezred alatt sikerült oda visszajutni, hogy aki nem pont úgy él, gondolkodik, viselkedik (öltözködik, sminkel, bulizik, eszik stb.) mint te, az perverz.

zoldborso 2010.01.19. 08:35:27

ABSZOLÚT igazad van! No és mire fogsz menni vele, ha véletlenül mégis beleszeretsz valakibe, aki több évtizeddel előbb vagy később született náladnál??? Van értelme erről értekezni szerinted? A szerelem (no meg a szexuális gerjedelem) úgy működik, hogy az ember az észérveket latolgatja (no meg véleményeket olvasgat blogokból)? Én mindenesetre NEM ígérem, hogy amikor legközelebb megtetszik nekem egy nálamnál sokkal idősebb vagy fiatalabb egyén (mert miért ne -- engem ugyan legkevésbé érdekel a korkülönbség önmagában -- ennél BÁRMELY más szempont fontosabb számomra!), akkor előveszem ezt a remek kis írást, hogy megfontoljam érveidet.
Megjegyzem: nekem is volt tizenévesen negyven körüli pasim -- ismerem az efféle kapcsolatok pár előnyét és hátrányát, és most, hogy immár magam is negyven körül vagyok, úgy sejtem, igazad van, ha úgy véled, hogy ezek többnyire nem perspektívikus kapcsolatok. De nem hiszem, hogy ez az általánosítás bárkit is visszatartana a puding próbájától, ha hajtja a vére. És miért is ne? Mindig vannak ellenpéldák is. És mit veszíthet az ember lánya egy ilyen viszonyban (amit hasonló korúval ne veszíthetne el)? -- Gazdagabb lesz némi élettapasztalattal. Nem kell ezt a témát túlspilázni...

Devil2 2010.01.19. 08:36:44

Kedves Posztoló!

Köszönjük szépen a mai posztot! Igaz, nem értem hogy miért keltél így ki magadból, hisz nem Te evezel ebben a csónakban. Van igazság abban amit mondasz, de alapvetően mindenkinek a magánügye ez a téma, örülj hogy Neked 'egészséges' értékrended van és ne szólj meg másokat az övék miatt.

bgp 2010.01.19. 08:38:38

@atila68: Milyen önbizalomhiányról beszélsz? Szerintem egy fiatalabb nőt nehezebb megtartani.

S0und 2010.01.19. 08:44:26

HP, gondolom Brad Pittnek(46) meg George Clooney(49)nek is mondaná, hogy ohh trottyok, hagyjatok békén, nincs apa komplexusom!!!!'1111111

Zahal 2010.01.19. 08:46:51

hát nemtom, de egy löttyedt, őszülő szőrű kuki után ott járni...:-D

alumi 2010.01.19. 08:46:57

Jaj, már megint egy provokatív, vitaindító fék poszt.

Tegnap erről már elmondtam a véleményemet, nem fogom megismételni.

Természetesen a fiatal nők az idősebb férfiban a szexistent, az igazi férfit, az erős, bátor, tapasztalt teremtés koronáját látják, és még véletlenül sem a pénzét, a státuszát, netán a kocsiját.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.01.19. 08:48:19

Hát a savanyú öregemberszagot kedvelő golddiggerek meg is érdemlik ezt :)

Zahal 2010.01.19. 08:49:22

@primu: azt hiszik, egy idősebb pasinak nincsenek hülyeségei. a MILF-szexben van ráció, mert SZEXről szól, de egy ilyen gerontofil izében micsoda? a szerelem bullshit, főleg ebben.

zoldborso 2010.01.19. 08:49:24

Egyébként meg azt sem értem mi ebben a perverz...
De komolyan!
Mi a perverz abban, ha egy férfinek tetszik egy hamvas, fiatal nő, és egy nőnek egy érett, tapasztalt férfi?
Egy harmincöt-ötven közötti pasi ráadásul még nagyon jól nézhet ki, ha ad magára.
Egy 17-25 éves nő és egy nálánál kb. 20-25 évvel idősebb férfi kapcsolata (a férfi fizikai állapotától függően) még beleférhet a biológiailag, ösztönszerűen inspirált kategóriába is. Hogy lehetne már ezt perverznek nevezni?
Ráadásul a tradicionális családmodellnek sem mond ellent, hiszen évezredekig elterjedt gyakorlat volt, legalábbis bizonyos társadalmi körökben, hogy megalapozott egzisztenciával rendelkező, érett férfiakat és még gyermekkorú lányokat párosítottak össze.
Más kérdés, hogy manapság milyen szempontokat preferál a többség a párkapcsolatot illetően...
Gondolkodjunk már el a szavak jelentésén, mielőtt dobálózunk velük!

stillhungry 2010.01.19. 08:51:14

macska69 teljesen egyetértek veled! 17 éves koromban is a 34+-os pasik vonzottak és most 29 évesen is. Hogy 17 éves koromban perverz lettem volna meg a pasim is, akivel aztán 9 évig együtt voltam? Nem hiszem, egyszerűen csak nem érdekelt a korob béli fiúk hisztije, egomániája és a női nem lenéző filozófiája, ennyi

Kósza 2010.01.19. 08:51:45

a tegnapi egyik témánk alapján sebtiben összetákolt poszt,... ilyen sovány a merítés Panni?! :(

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.19. 08:53:37

@S0und: gyanítom, megfordulna utánuk.:-)) De nyilván érvei igazolására Woody Allen és a Hefner a jó példa, még véletlenül sem a sármos, hejjespasee 40-esek.:-)

alumi 2010.01.19. 08:56:22

@Zahal: szexről? hahaha:)
hát ha szex alatt azt értjük, hogy "nyuszkó, bevetted a viagrát? olyan puha vagy..", vagy "ne haragudj csillagom, hogy a héten már ötödször nem áll fel/esik össze menet közben, de az igazság az, hogy a cavinton nem kompatibilis a potencianövelőmmel" akkor igen, veszett nagy keksz lehet...:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.01.19. 08:57:48

@primu:

Akkor elfelejtette volna, hogy nem állt fel neki :D

zoldborso 2010.01.19. 08:57:51

(...persze a posztodban mellesleg megemlített fordított felállást lehet perverzióként emlegetni, hiszen eltérést mutat mind a biológiai alapon értelmezhetőtől mind a történeti-társadalmilag megszokottól. -- Persze ennek sem látom sok értelmét; a perverzió szavunk mára szinte teljesen kiüresedett attól, hogy már bárki bármire alkalmazza, ami számára szokatlannak hat.)

macska69 2010.01.19. 08:57:54

Éljen az idősebb férfi-fiatalabb nő kapcsolat! Éljen az idősebb nő-fiatalabb férfi kapcsolat! Éljenek az egyidősek kapcsolatai! Éljen mindenkié!- csak működjön és nagy szeretésről szóljon. Mindenkit lehet valamiért szeretni.
Amúgy szomorú téma. Az ismeretségi körömben nem egy ( három)eset is volt, hogy csúnya vége lett. Adott volt a házasság. Pasi 50 körül. Belép életébe a hamvas. Elhagyja a feleségét. Hamvas lehúzza, pasi rájön, hogy nem ér meg mindent a sima bőr, vissza kellene valahogy csinálni. Hamvas elhajtja, mert megszerezte amit akart tőle(potya nyaralás, plasztika, pár hónap habzsi-dőzsi) viszont a feleség nem fogadja vissza, marad megsemmisülve és egyedül szegény pasi. És belehal... Nem törvényszerű, hogy mindenkinél ilyen kifutása van a történetnek, de körülöttem három is. Óvatosan fiúk!

rudo 2010.01.19. 08:58:46

Kedves Fake Niki! Az én környezetemben is előfordulnak ilyen és hasonló párok. Van bennük egy jellemzően közös pont, ami kizárja, hogy megértsd egy ilyen kapcsolat létjogosultságát, mivel távolról sem vagy érintett... a felek ugyanis az un. értelmiségiek közül kerülnek ki, ahol nagyon sok olyan aspektus is felmerül amit te vagy csak nagyon távolról piszkálsz bottal, vagy eleve kizárt, hogy megértsd.

szép napot

sunwind 2010.01.19. 09:00:09

Itt lennék én, az érthetetlen viselkedésű, buta hamvaska. (Legalábbis jópár évvel ezelőtt az voltam..)

Szimpla ösztönkésztetések ezek sztem. A férfi ilyen kapcsolatokban kiélheti az alapvető védő, vezető, domináns drive-jait, a nőnek meg imponálhat a pasi tapasztalata, tudása, talpraesettsége, férfias törődése, támogatása (nem kizárólag anyagi támogatásról, törődésről beszélek - nálunk ilyenről szó sem volt).

Ami nálunk egy évtizedes együttélés után elkezdett problémát okozni, az az volt, hogy - ahogy a kedvesem megfogalmazta - nem egyszerre értünk az életgörbénk azonos pontjához. Én tanultam, tapasztaltam, Ő egyre inkább kikerült a körforgásból és bepunnyadt. Én még csináltam volna az életet, pörögtem volna (munka, hobbik, stb.), Ő már csak legszívesebben nézte volna, ahogy nő a fű a kertben.

Szóval, igen, talán a bizonyos esetekben kétségtelenül megjelenő perspektivátlanság. Ezt látom az egyetlen problémának. Mondjuk ez nem kis probléma.

alumi 2010.01.19. 09:01:34

@zoldborso: ja, télleg ideális. legalább faterom meg tudja beszélni a beatles korszak eseményeit a párommal, vagy ki tudja, lehet, hogy még tanulna is tőle a második világháborúról... tök romi!

Maradjunk annyiban, hogy leginkább apa nélkül felnőtt, megfelelő apamintával nem rendelkező nők/lányok vadásznak idősebb fütyikre, hogy kompenzáljanak, hogy valamit visszakapjanak az elveszett apa-lánya kapcsolatból. Egészséges értékelésű nők, akiknek volt apa és anyamintájuk egyszerűen nem igénylik egy vén fószer társaságát az apjukon, vagy nagyapjukon kívül.
Az egész viszony torz és kilátástalan, hiszen kicsi az esély, sőt semmi, hogy egy ilyen pár együtt öregszik meg. Egyrészt, mert a pasi előbb-utóbb kidől, vagy a csaj még előtte vált egy fiatalabbra.
Persze önáltatásra pont tökéletes.

sunwind 2010.01.19. 09:01:45

Itt lennék én, az érthetetlen viselkedésű, buta hamvaska. (Legalábbis jópár évvel ezelőtt az voltam..)

Szimpla ösztönkésztetések ezek sztem. A férfi ilyen kapcsolatokban kiélheti az alapvető védő, vezető, domináns drive-jait, a nőnek meg imponálhat a pasi tapasztalata, tudása, talpraesettsége, férfias törődése, támogatása (nem kizárólag anyagi támogatásról, törődésről beszélek - nálunk ilyenről szó sem volt).

Ami nálunk egy évtizedes együttélés után elkezdett problémát okozni, az az volt, hogy - ahogy a kedvesem megfogalmazta - nem egyszerre értünk az életgörbénk azonos pontjához. Én tanultam, tapasztaltam, Ő egyre inkább kikerült a körforgásból és bepunnyadt. Én még csináltam volna az életet, pörögtem volna (munka, hobbik, stb.), Ő már csak legszívesebben nézte volna, ahogy nő a fű a kertben.

Szóval, igen, talán a bizonyos esetekben kétségtelenül megjelenő perspektivátlanság. Ezt látom az egyetlen problémának. Mondjuk ez nem kis probléma.

Zahal 2010.01.19. 09:02:25

@macska69: aki hülye, azt le is lehet húzni. engem nem lehet, egy mohítóval sem.

2010.01.19. 09:02:33

@primu:

Errol az a titkarnos jut eszembe, hogy "betette mar fonok? Mar igen, Mariska! Ja, akkor hu de naaagy!"

alumi 2010.01.19. 09:02:35

@Kedves Nard: vagy emlékszik a csaj nevére, vagy feláll..
no other alternatives...:)

szborka 2010.01.19. 09:02:45

Kérésre, itt vagyok hamvas leányzóként, 24 évesen, és nyáron lesz az esküvőnk. A korkülönbség 14,5 év. Sok? Nem sok? Engem nem érdekel. Ha 10 évvel fiatalabb lenne a szerelmem, akkor sem tudnám jobban szeretni.

vargacsabi · https://photovargacsabi.hu/ 2010.01.19. 09:04:57

kedves Niki!
tolerancia,mások izlésének elfogadása smafu?:D
ha valakinek müködik a kapcsolata,akármennyire is fura az neked,akkor miért zavar az téged? ha meg gond a kapcsolatban a korkülönbség,úgyis hamar befuccsol.

Zahal 2010.01.19. 09:04:58

@primu: a szex működhet ettől még. más kérdés, hogy pl. én nem nyúlnék egy olyan muffhoz, amiben előttem egy lógó, ősz szőrű here viháncolt.:-)

Zahal 2010.01.19. 09:05:45

@szborka: szerintem még okés. 5-10 év előny kell a férfinak, de inkább 10, mert a nők sokkal hamarabb öregednek.

alumi 2010.01.19. 09:07:23

Anyámék közt 8 év van.
Nagy szerelem volt, pár hónap után esküvő, úgy, hogy én már úton voltam.:) Anyám volt 20, apám 28.

Akkor ők is úgy gondolták, hogy ez belefér, viszont az évek során kiderült, hogy még az a 8 év is sok adott esetben, mert már ennyi is elég ahhoz, hogy bizonyos dolgokat tök másképp lássanak.
Lehet viszonyítani.

Kósza 2010.01.19. 09:07:44

@szborka: jó lesz az, gratulálok előre is! :)

alumi 2010.01.19. 09:08:09

@Zahal: ezt most elképzeltem, és utállak!:)

alumi 2010.01.19. 09:09:23

@Zahal: a nők sokkal hamarabb öregszenek?
Érdekes, valahogy mégis minden statisztika szerint a pasik nyúlnak ki előbb...
Hogy is van ez?

(ja, és nem ér a "mert a nők kikészítik idő előtt" válasz!:))

macska69 2010.01.19. 09:10:00

@Zahal: nyilván okos fiú vagy, azért. De ne keverjük össze a dolgokat, más meghívni valakit egy pohár italra és azt elfogadni, mint elmenni egy potya nyaralásra világvégi tengerpartosra all-inclusive, aztán ellibbenni.
szborka: ne foglalkozz a korkülönbséggel, legyetek boldogok, minden kapcsolatnak (főleg esküvőnek) úgy kell nekimenni, hogy mindörökkön örökké fog tartani.

lyesmith 2010.01.19. 09:10:38

Valaha nemcsak elfogadott hanem normális volt az hogy a férfi akár 15-20 évvel idősebb volt a feleségnél. Egy nő számára a megállapodott férfi nyilván vonzerővel bír. Ami azt illeti szűk ismeretségi körömben négy olyan kapcsolat volt ahol a pár fiatalon (20-25) megismerkedett majd 8-10 évig együtt éltek azután a pár szétment mert a nő házasodni akart a férfi pedig még "élni". (érdekes módon ezen férfiak 2 éven belül ivétel nélkül elvettek egy náluk 5-8 évvel fiatalabb nőt :D )

Kósza 2010.01.19. 09:10:59

@primu: nem lehet, hogy kikészítették volna egymást 0 korkülönbséggel is? Lett a válás után tartós, boldog kapcsolata bármelyiküknek?

lyesmith 2010.01.19. 09:13:33

@primu: Ezért kell fiatal nőt elvenni. Egyrészt a férfi kiélheti magát előtte másrészt mire a nő kapuzáráshoz ér addigra már a férfi is "lelohad".

Skulo · http://politoxi.blog.hu/ 2010.01.19. 09:14:42

Azt gondolom, hogy az emberiség életútján, az idők nagyrészében ez teljesen normális, bevett dolog volt. Az ősemberek korában a fajfenntartás, később pedig a színtiszta hedonizmus, vagy más társadalmilag bevett tézisek okán, de egyáltalán nem volt ritka, vagy visszataszító. Az, hogy akár csak tíz év korkülönbség is viszolygást váltson ki, az nem több, mint 15-20 éve van így. Most akkor vagy fejlődünk, vagy ez a kor az melyik "fura" szokásokkal rendelkezik.

A posztoló kiscsajnak tudnám ajánlani az olvasást, vagy a történelem tanulmányozását, de tudom, tök felesleges volna. HP

Skulo · http://politoxi.blog.hu/ 2010.01.19. 09:15:56

hová tűnt a bejegyzésem? Grrrrr....

szborka 2010.01.19. 09:17:15

@Kósza: köszönöm :) (és neked is macska69)

Zahal 2010.01.19. 09:17:31

@primu: a férfiak átlagéletkora alacsonyabb, mint a nőké.
a férfiak életük végéig termékenyek, a nők csak kb. 50 éves korig. szóval a nők sokkal előbb öregednek, de tovább maradnak olyan állapotban. sajnos.

Kósza 2010.01.19. 09:18:26

@primu: a kinyúlás, és az öregedés nagyon nem egy kategória, ezt Te is nagyon jól tudod! a korán "kinyúlt" férfiakon mindig megrökönyödik az ismerettség, mert egy korai szív-, és érrendszeri attack viszonylag szép testet tud maga után hagyni, kiterítve. És ezek húzzák le a mi életkilátásaink átlagát.

nyílméregbéka 2010.01.19. 09:21:45

Járni még nem jártam ugyan sokkal idősebb pasival, de voltak egynéhányan, akik erősen tetszettek. Pont most is egy 60+ éves (elvált!) pasi mozgatja a fantáziámat.... Persze nem biztos, hogy bármi is lesz belőle, de azért nem minden ötvenes-hatvanas szorul oxigénsátorra meg szívátültetésre, van köztük nagyon is stramm fickó. Kirándultam olyan, korábban agyvérzésen átesett 67 évessel, aki gyorsabban mászott hegyet, mint én. (Nem sportoló volt.)
És a fiatal csajok sem egyformák, én (32) mindig is inkább csöndes otthonülő, nem bulizós fajta voltam; abszolúte kijönnék egy belevaló ötvenessel / hatvanassal, aki meg MÁR nem jár diszkóba.

Kósza 2010.01.19. 09:23:52

@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: nyilván még meg sem közelíted a 40-et! :)

Zahal 2010.01.19. 09:25:35

@nyílméregbéka: nade férjfogás meg ilyenek?

Erásss 2010.01.19. 09:27:07

Sziasztok!

Kedves Niki!
Nekem is van olyan barátnőm, akinek a pasija jóval idősebb nála. Már 10 éve együtt vannak. Boldogok. Szerintem nem sok köze van az embereknek a mások párkapcsolatához, főleg a korkülönbséghez. Ez legyen mindenkinek a saját problémája. Viszont, ne mondd azt, hogy írtózól...mert lehet, hogy valaki a te "normális" értékrendedtől írtózik...Amúgy szerinted mennyi a normális korkülönbség?????

Kósza 2010.01.19. 09:31:35

@primu: "Nagy szerelem volt, pár hónap után esküvő, úgy, hogy én már úton voltam", ez csak most jutott el a tudatomig,... sajnálom ami a szüleiddel, és ezáltal veled történt, de így már meggyőződésem, hogy az ő esetük nem használható fel a mai témakörben.

boss888 2010.01.19. 09:32:15

Jó reggelt!

Mindenki azzal kavar akivel akar! Ha valaki egy 20-30 évvel idősebbel érzi jól magát, akkor ez van. Szíve-joga mindenkinek, hogy hülye legyen...

reichenberg kenéz 2010.01.19. 09:36:11

Szerintem a magánéletében mindenki csináljon azt amit akar ha azzal párját (párjait...) nem zavarja. Én is ezt teszem. :-)

Erásss 2010.01.19. 09:38:58

A mai poszt akkora hülyeség!!

Rotoxis 2010.01.19. 09:44:16

Van egy furcsa érzésem. Mondjátok, hogy rosszindulatú vagyok, de szerintem a posztoló egy 30 körüli apéniás csaj, aki baromira csodálkozik azon,, hogy a korabeli pasik nem rohannak utána hatalmas rózsacsokrokkal.
Hasonló cipőben járok, Zsenge koromtól eltekintve soha nem volt olyan kapcsolatom, ahol a hölgy ne lett volna legalább 10 évvel fiatalabb nálam. Jelnelg is 14 évvel fiatalabb lánnyal járok és szerencsére (igaz mág ötven alatt) eddig nem volt szükségem viagrára.

Glg 2010.01.19. 09:44:42

@Ész Lajosné: miabaj a milftöméssel???

@Kendaq Pendragon: az "éppen" nincs benne, úgy nem jönne ki a szótag :)-bocs de ki kellett javítanom.

@macska69: az udvariasság figyelmesség és tapasztaltság (szexuális és egyéb) egyáltalán nem függ annyira a kortól-úgyhogy ez faszság. "szabad, mert felnőttek, kirepültek a gyerekei, már ráér a maga életét élni "-ooh igen a kényelmesség nagyúr-csak ne kelljen senkihez se alkalmazkodnia csak hozzád-mocskosul önző hozzáállás ez ha tudni akarod.

@boszor: viselkedésre ismét azt tudom mondani h fiatalabbnak is lehet olyan élettapasztalata mint egy öregebbnek. "Jó, hogy pár röpke évezred alatt sikerült oda visszajutni, hogy aki nem pont úgy él, gondolkodik, viselkedik (öltözködik, sminkel, bulizik, eszik stb.) mint te, az perverz"-ez viszont nagyon igaz.

@stillhungry: teis faszságról beszélsz. sztem kurvagáz egy idős pasinak huszonnéhány év alatti csajjal kezdeni-rendszerint ott valami kaki van ha onnan válogat.

dzson 2010.01.19. 09:49:45

"Egyszerűen elképzelni sem tudom, hogy bármi más is érdekelheti a töttyedt fószert a hamvas kiscsajjal való szexelésen kívül. És a másik oldalról is felháborít a dolog: nem értem, mi olyan vonzó egy ilyen emberben."

Idióta. Mert ha 20 év van közöttük akkor a "fószer" csak "töttyedt" lehet mi? És a "töttyedt" "fószert" meg csak a szex érdekli mi?
Ajánlom neked, mielőtt bármiféle írásba kezdesz, nőj fel a feladathoz, 14 éves szinten vagy kb. értelmileg legalább is.

Zahal 2010.01.19. 09:49:58

@Heilmasseur: sok kiscsaj elvárja, hogy rózsacsokrokkal térdeljünk előttük, pedig az is csak arról szól, hogy lehúzzuk róluk a bugyit. csak így többe kerül. kérdés, mennyire éri meg? mert ott van több ezer másik nő is.

tuli _ 2010.01.19. 09:50:54

@Heilmasseur: nekem is van egy furcsa érzésem. 24 évesen 14? 25 évesen 15? Már a zsenge korra való utalás miatt.
Na, ettől hányok, nem a harminc ötventől. Ott már elég felnőtt mindkét fél, hogy el tudja dönteni.

S. Annyi 2010.01.19. 09:51:01

Egyszerűen elképzelni sem tudom, hogy bármi más is érdekelheti a töttyedt fószert a hamvas kiscsajjal való szexelésen kívül. És a másik oldalról is felháborít a dolog: nem értem, mi olyan vonzó egy ilyen emberben.

Ezt hány éves korúakra érted? 35, 40, 50, 60?

Kytia 2010.01.19. 09:52:21

Sziasztok!

Na, ilyen tapasztalatom nekem is volt, és csak okulásul elmondom, hogy az ágygimnasztika terén némelyik idősebb pasi magasról alázza a fiatalokat. Ettől függetlenül azt én is gyűlölöm, amikor jól működő családok esnek szét ilyen fellángolások miatt. És szinte kéjes kárörömöt érzek, amikor végül a fickó a két szék között a pad alá esik.

kóristalány 2010.01.19. 09:53:04

A párok közti korkülönbség kérdése (mint minden más is) "embere válogatja" dolog. Persze lehet sarkítani és egyes eseteket általánosítani, hogy jókat vitatkozhassunk. :)
Én láttam már példát tökéletes kapcsolatra tizenx év korkülönbséggel és a fordítottjára is.
Egy pasi, ha ad magára lehet 50+ évesen is vonzó, és egy fiatal nő se törvényszerűen pörgős.
Lényeg, hogy zsák a foltját megtalálja.

Zahal 2010.01.19. 09:53:21

@S. Annyi: a legviccesebb ilyenkor megkérdezni, hogy "a papád is jön velünk a dizsibe?" :-D vagy: "A nagypapádat is hozod magaddal?",
vagy hogy egy filmből idézzek, pasi látva az excsajánál az idős fószert:
- Áhhh, már megijedtem, hogy a pasas a szeretőd.:-)
- Igen, ő a szeretőm.
- ???

Rotoxis 2010.01.19. 09:54:44

@tuli _: Az első ilyen 19-30 volt, aztán 26-40, most 32-46, tehát azért pedofil csak nem vagyok.

Glg 2010.01.19. 09:55:21

@boss888: szép volt a fordítás a 3. mondatban :D:D

Kósza 2010.01.19. 09:59:16

@Kytia: az ilyen szétesések minden esetben a férfi miatt vannak, ezért felesleges kárhoztatni a hamvaskákat, a korkülönbséget! Ami szét akar esni, az szét is fog.

dzson 2010.01.19. 10:01:49

De az is lehet, hogy megvénültél, a pasid pedig lelépett egy hamvas kis csajjal...így már értem a felháborodást

Zahal 2010.01.19. 10:03:49

@Heilmasseur: nem pedofil, csak türelmes.:-)

Kytia 2010.01.19. 10:04:04

@Kósza: Nem is kárhoztatom érte, kizárólag a férfiakat.:)

Egyébként ott még rendben van a dolog, hogy szétesik, az ember megszavazza a bizalmat, hátha már egyébként is haldoklott. Az sem zavar, ha fiatalabbat újít be a szegény, szétesésnek áldozatául esett ember. Az sem, ha már a szétesés előtt beújított, hátha az már a szétesés mellékterméke volt. De az, hogy aztán, ha kiccsaj otthagy, vissza akarok kuncsorogni az exasszonyhoz számomra lerántja a leplet. Annyira drukkolok ilyenkor az exasszonyoknak, nehogy visszaengedjék.:)

wagabound 2010.01.19. 10:10:15

Nem értem ezt az egész témát. Faludy György és unoka-korú neje például olyan szép, gusztusos pár voltak! És az öreg Kodály Zoltánra meg ifjú hitvesére emlékszünk-e még?

Tuti, hogy szerelem volt mindkét esetben, merthát mi más is lett vóna?!

--

Viccen kívül: természetesen magánügy, nem is nagy ritkaság, de valóban kicsit viszolyogtató látvány a nagy korkülönbségű pár. És nem csak az idős pasi-kiscsaj, hanem a fordítottja is. Az utóbbiban eléggé nyilvánvaló az indíték (fiatal kefe jól kefél...), az előbbiben viszont nem feltétlenül az anyagiasság a mozgatórugó.

ügyeske 2010.01.19. 10:11:31

"...amugy tök szupi a blog, mindennap olvasom..."
na ez aztán a te lelkedről is mindent elárul.
Egyébkéntmeg , kinek miköze két másik emner életéhez?
Mértkell ezen lovagolnod?(mértnem máson lovagolsz)

A sokévvel fiatalabb kislányok egyike-másika akkor jön rá hogy mi az az orgazmus, amikor egy tapasztaltabb pasi addig símogatja neki ott ahol kell, amig elnemlkezd eszméletlen módon remegni és rángatózni és azt tudja kinyögni csak , hogy "ez mivolt??"
Földrengés volt Kicsikém!
És akkor ez még a kezdet volt csak, utánajönnek a csudadolgok!

Szerinted mikor tapasztalna ő egy ilyet hasonlókorú társaitól, akiknek csak az a lényeg hogy minél többet minél gyorsabban, hogy lehessen vele dicsekedni !!

Tehát, nem máson csámcsogni, bár a posztod alapján gyanítom, hogy hasonló cipőben jársz és igy tapogatózol a reakciok után

Glg 2010.01.19. 10:15:30

@ügyeske: "Szerinted mikor tapasztalna ő egy ilyet hasonlókorú társaitól,"-amikor összefut velem.

Zahal 2010.01.19. 10:15:58

A poszt különben felvidít, mert ezexerint is még jó sokáig pinázhatok életemben, mindig fiatal csajjal!:-D

@wagabound: az szerelemkapcsolat volt, teeeee!!:-)

@Kytia: én meg a kiccsajnak, hogy szakadjon rá a gyerek, és jogilag megcsűrjék, hogy ne kapjon egy fillér gyerektartást sem. meg az, hogy 30 évesen, gyerekkel, már a kutyának sem kell.

alumi 2010.01.19. 10:16:43

@Kósza: ugyan már miért nem?
a saját anyám mondta ki pár hónapja, hogy meggyőződése, hogy a konfliktusaik jelentős hányada a korkülönbségből fakad. 30 éve vannak együtt. Ő talán csak tudja.. És ilyetén ez is a témába vág.

@Zahal:
ebben azért nem feltétlenül értünk egyet, de abban igazad van, hogy egy nő testét több minden viseli meg. pl. a szülés.
egy gyerek kihordása és megszülése hihetetlen erejű megterhelés a női testnek. és a többség nem csak egyszer szül életében.
ebből kifolyólag valóban el tudom képzelni, hogy hamarabb amortizálódunk, hiszen ezeket a "sokkokat" teljesen sosem heveri ki a test. (kinél jobban, kinél kevésbé, de tökéletesen senkinél)
a szellemi frissesség viszont megint más téma. lehet, hogy csak nálam, de a környezetemből úgy látom, hogy sokkal több szenilis pasi van időskorban, mint nő.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2010.01.19. 10:17:16

nos én még csak 28 vagyok, de azt máris tudom, hogy a férfiember ízlése nem változik a korral. Igen, 60 évesen is naná, hogy a hamvas, üde lányok fognak tetszeni.. más kérdés persze, hogy ezeknek a lánykáknak olyan üres a fejük még, egyszerűen nincs bennük elég információ ahhoz, hogy akárcsak felmerülhessen az, hogy szellemi társ is legyen.. emiatt már most sem találom a közös hangot akárcsak egy 6-8-10 évvel fiatalabb lánnyal sem. pedig igazán nyitott, sokoldalú személyiség vagyok.. de ha valaki egyszerűen a koránál fogva üres, tapasztalatlan, tájékozatlan, tudatlan.. azzal nem lehet mit kezdeni.

Gyikarc 2010.01.19. 10:18:27

En 34 vagyok. Akkor ez most azt jelenti, hogy nem dongethetek lelkiismeret furdalas nelkul 20-25 eves csajokat? 25 eves korra agyilag is beernek, akkor mar esetleg felesegnek is jok.

A feher nokkel egy baj van csak. 30 folott elegge kezdenek szetesni fizikailag. Igy ket verzio van, vagy fiatalabbat fog maganak az ember 25 ev korul, vagy azsiait. 40-45 eves korig egy ffi meg eleg jol tud kinezni, addigra van penz is boven meg minden. Az eletet elvezni kell, van aki nem a gyerek meg hazassagprojekten porog.

alumi 2010.01.19. 10:18:29

@Kedves Nard: és akkor emlékek nélkül fűvel-fával.
minden nap új élmény a keksz.:D

2010.01.19. 10:20:18

@Ész Lajosné: Nem biztos, hogy a MILF-eknél a taknyosok csak strigulát húznak. Sajnos sok esetben a mai 20-25 éves fiúk a velük egyidős lányokat nem tartják nőknek. Ezek a mostani fiatal nők nagyon-nagy többségben, kirakják mindenüket, erőszakosak, arról nem is beszélve, hogy teljesen ribancoid módon másznak a fiúkra. Fiúktól hallom eleget. Ha a fiú nemet mond, megalázzák nyíltan. Szóval ezek a furcsa értékítéletű csajok rontják el a dolgokat. A következő generációról, a mai 15-18 évesekről ne is beszéljünk, minden tiszteletem a kivételeké!

Rotoxis 2010.01.19. 10:22:03

@primu: Akkor javaslom nézz körül alaposan néhány öregotthonban, vagy a geronto-pszichiátriákon. Nagy-nagy meglepetés fog érni!

Miss-teeq (törölt) 2010.01.19. 10:23:00

29 évesen egy 51 éves férfival éltem. Nem a pénz dominált, legalábbis részemről nem. Nekem volt lakásom, neki nem, én jól kerestem, ő nem. Nekem biztos állásom volt, ő egy idő után munkanélküli lett. Ugyanakkor tudtam vele irodalomról, művészetekről, történelemről beszélgetni, színházba, hangversenyre, múzeumba járni, ami a velem egykorúak nagy részével - tisztelet a kivételnek! - lehetetlen. Nem a szex miatt nem vagyunk már együtt, azzal nem volt gond, a megértés sem hiányzott. A mai napig barátok vagyunk. Az volt a szakítás oka, hogy ő már nem akart gyereket, én pedig egyre inkább vágytam a babára. Négy évig tartott.

Arvedui 2010.01.19. 10:23:33

Szia Niki!

Sajnos a posztod alapján nem leszel okosabb 50 éves korodra sem.
Bocs.

ügyeske 2010.01.19. 10:23:52

@Glg: Jaja, így már könnyű, hogy ellesed innen a trükköket !!
De magadtól, kisapám, magadtól!
Azt is be kell néha magyarázni, hogy azért, puha, hogy ne fájjon annyira (sikerül is olykorolykor) és azt is, hogy amikor kemény, akkor sem attól, hogy csont van benne, és azt is hogy az orális munka gyümölcsében sok a fehérje és hasznos a fiatal szervezetre és azt is csak egyszer kell elmondani, hogy egy úrinő nem köpköd...
Tanulj tehát sokat !! :):)

ügyeske 2010.01.19. 10:25:07

@Arvedui: erről beszéltem énis, pontosan.
de lehet, hogy csak savanyú a szőlő neki, akarommondani Niki!!

Zahal 2010.01.19. 10:25:30

@Meastick_1: 1et értek. a mai fiatal nők többsége a pénzes-menő pasikra hajt, a többieket leszarja, hozzá ribanckodik, meg a többi kellemes tulajdonság. aztán 25-től fölfelé férjfogásba kezdenek, gyereket akarnak azonnal, és meg sem áll az őrületük 35-40-ig. mindezt úgy, hogy sz@rt sem adnak bele, csak önző módon működnek, a társadalmi elvárások alapján, meg hogy legyen mivel felvágni, dicsekedni mások előtt. ha 40 éves korig semmi, kicsit lenyugszanak.
tisztelet a kivételnek.

ügyeske 2010.01.19. 10:25:54

Mindennek van előnye és hátránya is. Példa erre a házasság.
Előnye: minden reggel ágyba hozzák a reggelit.
Hátránya: mindig ugyanaz hozza.

Zahal 2010.01.19. 10:26:48

@Gyikarc: teljesen 1 cipőben járunk. én sem a gyerek/házasság projekten loholok, házasságon végképp nem. te meg nyugodtan hajthatod a 20-on éves muffokat, azok simán a 30-asokra buknak főleg.

Kósza 2010.01.19. 10:28:52

@primu: bocs, azt gondoltam már rég nincsenek együtt. Ha meg lehúztak 30 évet együtt, akkor ne panaszkodjanak! Illetve panaszkodjanak, mert panaszkodniuk kell.Legalábbis én ezt látom a sajátjaimon, ahol 4 év a korkülönbség, mégis folyton van valami "bajuk" egymással. nna jó, ők már az 50.-et tapossák együtt. OMG

Glg 2010.01.19. 10:29:38

@ügyeske: ellesni mi?-még mitnem...poeta natus-tudod mint csokonai, csak nem ugyanaz a terület (ill csokonai szexuális életéről nincs infom :D )

FlybyWire 2010.01.19. 10:31:07

Hát nem tudom, az én mostani barátnőm 12 évvel fiatalabb (23), de azért néha kicsit óvóbácsinak érzem mellette magam... nagyon aranyos, okos, kedves, de tud gyerekes is lenni. Persze nyilván ez még nem mérvadó, mert lehet valaki 35 éves nőként is idióta csitri-agyú, illetve 20 évesen is komoly felnőtt nő. Mindkettőre tudok példát.

Kósza 2010.01.19. 10:31:27

@ügyeske: az arcbőrnek is jót tesz :)

2010.01.19. 10:32:40

Nincs ideális korkülönbség. A túl kevésnél, a túl soknál és a nő az idősebb felállásnál is vannak kivételek. Persze mindenkinek megvannak az elképzelései, hogy számára mi az ideális (korkülönbség), és ez jó is, ám az okos ember rugalmas és nem fél belevágni az ismeretlenbe. Hátha az ismeretlen hozza meg a boldogságot. Ugyebár nem a korkülönbség a fontos, hanem az, hogy boldog legyek... :)

FlybyWire 2010.01.19. 10:33:26

@Zahal: Sajnos Magyarországon tényleg így van. Már a jól kinéző nők nagy többségénél. Ilyet is ismerek....

Zahal 2010.01.19. 10:33:39

@Miss-teeq: egy 51 éves férfinak nem feltétlenül öröm egy csecsemő-> kisgyerek-> kölök ->kamaszgyerek stb.

Zahal 2010.01.19. 10:34:24

@FlybyWire: megtudják magukról, hogy jól néznek ki, és egyből a legjobb konzervet akarják levenni a polcról.

2010.01.19. 10:34:41

@Zsu0805:
Fuuu ez most okoskodos... :)

2010.01.19. 10:34:46

Az én anyám és apám egyidősek. Anyu 2 hónappal fiatalabb, de folyton veszekednek, teljesen más az értékrendjük. Szóval ez se biztos alap a házasságra.
Én 10 évvel vagyok fiatalabb a férjemnél, 16 éve együtt vagyunk. Én 18 voltam akkor. 15 éve házasok is vagyunk és 13 éves a nagyobbik lányom.(Ezt csak azért írom, mert nem a gyerek miatt esküdtünk.)Nem mondom, hogy nincs véleménykülönbség, hiszen ahol két ember együtt van ,az már 2 külön személyiség. Ha bulizni akarok, és neki nincs kedve, elmegyek egyedül, mert maximálisan megbízunk egymásban. Szóval mindent meglehet oldani, és ha két ember között kipattan a szikra, ott sok köze nincs a kornak.

2010.01.19. 10:38:22

@Kósza:

Szerintem ez nem korkulonbseg miatt van, csak az eltero szemelyiseg. Az emberi termeszet olyan, hogy szeretunk ujjal mutogatni a hibakra, hogy igen, ez az, ez tehet rola.

Lilis 2010.01.19. 10:39:22

Sziasztok!

Engem is roppantul foglalkoztat a kérdés, hogy vajon miért választ egy fiatal, csinos, értelmiségi lány egy nálánál jóval idősebb férfit. Az én környezetemben több ilyen is van és őszintén szólva nem tudok napirendre térni a dolog fölött. 3 ilyen pár van a környezetemben és 1 esetben tudom azt mondani, hogy talán a pénz miatt. A másik két esetben viszont biztos, hogy nem, mert ott inkább a lány az aki eltartja idősebb társát. A 10, de még a 15 évet sem tartom vészesnek, viszont a 20-30 éves korkülönbség számomra természetellenes. Elfogadom, de nem tudom megérteni.
Számomra megnyugtató és boldogságos a tudat, hogy ha a jó Isten is úgy akarja együtt fogjuk leélni az életünket a nálamnál 2 évvel idősebb férjemmel és hogy rengeteg minden áll még előttünk, hiszen csak most léptünk 30-as éveinkbe. Gyermeket nevelünk és majd egyszer unokákra fogunk vigyázni, együtt fogunk megküzdeni sok mindenért, együtt fogunk megtapasztalni sok csodás dolgot, amiben még egyikőnknek sem volt része, együtt fogunk remélhetőleg csodás helyekre eljutni.... És ez egy 20-30 évvel idősebb partnerrel már nehezen kivitelezhető. Nekem ez igenis hiányozna és hiányozna az is nagyon, ha 50 éves koromban már nem tudna partner lenni ilyen dolgokban a kora miatt és majd ha egyedül kellene megöregednem. Persze ez így is benne van a pakliban, de az élethez pozitívan kell hozzáállni.
És nem problémamentesek ezek a kapcsolatok, sőt súlyos alapvető kimondott és kimondatlan problémákat hordoznak magukban, amik azt sejtetik, hogy természetüknél fogva nem lehetnek hosszútávúak. És látom, hogy ezek a lányok (akik nem a pénz miatt csinálják) titkon szenvednek.
Én csak egyszerűen nem értem..... nem akarok senkit sem megbántani, de néha az az érzésem, hogy hosszú távon több szomorúságot és bosszúságot rejt magában egy ilyen kapcsolat, mint boldogságot....

vagány csaj 2010.01.19. 10:39:46

Sziasztok!
Valahogy érvényesülni kell a mai világban! Ha valakinek van gusztusa hozzá, tegye! De azt kétlem, hogy a vonzalom az úr, inkább a pénz!

FlybyWire 2010.01.19. 10:40:39

@szborka: Jeheee, akkor mehetek lejjebb, akár 20 évesig is... király! :D

PeterBlau · http://4smallwheels.blog.hu 2010.01.19. 10:43:50

Szerintem nincsen a korkülönbséggel semmi baj ha szerelem van a kapcsolat mögött. Ha meg csak a pénz mozgatja az azonos korúaknál is baj.

2010.01.19. 10:43:53

@Zahal:

Mashol is elofordul, egy angol ismerosom panaszkodott, hogy nem talal egy igazan rendes, penzes pasit. Ugy tizezer font hitelkartyatartozasa volt a csajnak, de egy atlagjovedelmbol elo (ertsd: ez a tarsadalmi reteg ott kb a jo pasi szinonimaja) ferfivel szoba nem allt volna... Azt meg nem ecsetelem, milyen jo izlessel oltozkodott, akar az angol nok tobbsege :D

Miss-teeq (törölt) 2010.01.19. 10:44:23

@Zahal: Persze. Mindketten megértettük a másik szempontjait és elköszöntünk egymástól, de úgy, hogy a legjobb barátom maradt. Méltósággal. Szerintem itt a csapda. A fiatal nő egy idő után családra vágyik, amin az idősebb férfi már alighanem túl van addigra és már nem vágyik rá. Ha ezt mindkét fél belátja akkor nincs baj :-)

van-e szándék 2010.01.19. 10:45:46

Nikinek a 16 éves unokaöcsém is sok lenne, legalábbis ami az eszét illeti...

Kytia 2010.01.19. 10:46:12

@Lilis: "nem akarok senkit sem megbántani, de néha az az érzésem, hogy hosszú távon több szomorúságot és bosszúságot rejt magában egy ilyen kapcsolat, mint boldogságot...."

Nekem meg néha az az érzésem, hogy majdnem minden kapcsolatra elmondható ez, tisztelet a szerencsés kivételeknek.

Rebelde 2010.01.19. 10:47:55

kicsit "savanyú a szőlő" íze van a posztnak:)

2 ember afrikaban 2010.01.19. 10:51:27

Hali! Nekem ez egyszerunek tunik... Hagyni kell mindent mindenkinek! Ha egy 20 eves libanak egy 50 eves kielt makk kell, megkaphatja. Tulzottan szaporodni mar ugy sem fognak tudni es ha igy haladnak, legalabb elfogynak magyarorszagrol a hulyek! Nem jobb lenne Nektek is?! Mennyivel jobb lenne otthon az eletetek ha nem lennenek ilyen emberek, akin vitazni lehet! Nem...?!

FlybyWire 2010.01.19. 10:53:59

Teljes mértékben életpálya-állapottól, és a szellemi (és egyéb) érettségtől függ, hogy ki mennyi idősen talál mennyi idős párt. Az utóbbi 2 év tapasztalatai alapján a nálam 7-8 évvel fiatalabb (diplomás) nőkkel értettem meg magam a legjobban, mondhatni csont nélkül egy hullámhosszon. Ők is dolgoznak pár éve, közeledik nekik a családalapítás ideje, kezdenek belefáradni az állandó hepajozásba, és kicsit már lenyugodnának. Ez rám is teljesen igaz.
Nyilván más lenne a helyzet, ha mondjuk szakmunkás lennék és azon a "területen" nézelődnék, hiszen ott a 27-28 éves nőknek már van vagy 2 gyereke általában... azaz tök más életpálya, a gondolkodásódba pedig nem is mennék bele.
A 23 éves meg persze teljesen váratlanul jött (ahogy a legtöbb kapcsolat) :D, és még nem tudom, lesz-e belőle valami, egy kicsit tartok tőle, hogy ezek a fenti dolgok nem lesznek igazán összhangban itt sem, de majd kiderül...

Kósza 2010.01.19. 10:56:42

@2 ember afrikaban: de hát ideírnak Afrikából is a vitatkozók, mint azt bemutattad! :)

Kytia 2010.01.19. 10:57:45

Azért azok alapján, amiket itt összeírkáltok, nem csoda, hogy a nők 30 körül pánikszerű férjfogásba kezdenek. Kb. az jön le, hogy 30 fölött lehúzhatja magát az ember lánya a wc-n. Ha fiatalon ügyes volt, sikerült utódot nemzenie és lehúzni a férjét egy kis pénzzel, akkor, amikor majd egy fiatalabb csaj miatt válnak. Ha nem ilyen fifikás, nézheti egyedül középkorú szingliként a brazil sorozatokat minden este, és sírhat, hogy ezeknek a szemét pasiknak csak a fiatal nő kell.
Kicsit most megijedtem. Asszem, a következő éveimet balekfogással fogom tölteni, még mindig ez a legjobb, amit kihozhatok a dologból.

2 ember afrikaban 2010.01.19. 11:01:39

@Kósza: azert mert szeretek azon rohogni, hogy mik folynak otthon... ez a magyar megvaltozhatatlan mentalitas ez kinyir! :P

Kósza 2010.01.19. 11:04:24

@2 ember afrikaban: akkor minek olvasod? Suicid hajlamú-e vag-e?

Kósza 2010.01.19. 11:06:48

@2 ember afrikaban: ja, és a külföldfanok, Magyarország fikázók dolgát nem ezen a blogon tárgyalják!

2 ember afrikaban 2010.01.19. 11:08:45

@Kósza: vicces gyerek vagy te, pont errol beszelek... :D

Rebelde 2010.01.19. 11:10:01

@Kytia:

ugyan már, a saját élet szempontjából vadidegenek véleménye miért kéne, hogy számítson bármit is?:)

Kósza 2010.01.19. 11:10:13

@2 ember afrikaban: ha azon tudsz röhögni, ami téged kinyír, akkor te is vicces vagy.

georg 48 2010.01.19. 11:11:20

Perceken át töprengtem, hozzászóljak e!
Megáll az eszem!
Vegyétek tudomásul, a legszebb, leggyönyörűbb, férfikor 45-55 közt van. Van, akinél tovább. Ha egy manus ápolt, ad magára, nem elhanyagolt, fogai rendben vannak, hugyoznak utána a kiscsajok! Pláne, ha a sors megáldotta egy kis humorral, jó képpel, inteligenciával, akkor övé a világ. Tapasztalatból tudom és ez nem tulzás! Volt egy olyan időszak az életemben, amikor akarva akaratlanul, kapcsolatok tucatjait tudtam volna teremteni.Remélem a kétkedők is megtapasztalják pár év múlva. Emlékezzetek rá!

alumi 2010.01.19. 11:11:32

@Kósza: egy párkapcsolat maximális kifutási ideje úgy gondolom 10-15 év. utána már csak vérszívás van, meg egymás agyára menés. ennek folyománya a megcsalás, vagy a megkeseredés.

ha valakik ezt jól felismerik, akkor időben elválnak és új életet kezdenek akár egyedül, akár mással. ha nem, akkor jöhet az élethosszig tartó csatázás. (lsd. anyámék:))

nyilván vannak kivételek, de legtöbbször az időskori "de aranyosan megvan a néni meg a bácsi" jelenség leginkább a beletörődésnek köszönhető, amikor már mindketten túl fáradtak és öregek ahhoz, hogy gyepálják egymást.

Közöd?? (törölt) 2010.01.19. 11:13:09

szerintem nincs csodálatosabb egy ilyen kapcsolatnál, és a posztoló egy hisztis picsa

Zahal 2010.01.19. 11:13:33

@Budapesti Brigaderos: az ilyen nők miért nem maguknak teremtik elő a vágyott pénzt?!

Rotoxis 2010.01.19. 11:14:37

@Kytia: Na ennyire nem sarkított a dolog, de kapisgálod. A 30-as pasik mind "kishibásak". ad 1. nős; ad 2. elvált, gyerekkel; ad 3. anyukával él, aki a popsiját is kitörli. Azt a maradék néhány "normálisat" levadásszák a huszonéves csajok.
Szerintem a nő 30 körül kezd igazán nővé válni, de ezt csak egy 10-15 évvel idősebb pasi értékeli csak igazán.

alumi 2010.01.19. 11:15:34

@Kytia: ha balekokat keresel, akkor elég kimenni az utcára.:)

viszont jobb, ha beletörődsz: a nő egy humán lombik (a legtöbb férfi szemében), aki először is f.sztartó, majd később a gyereküket jótékonyan kihordja, megszüli, meglöttyed és mehet a levesbe. és persze legyél ezért baromi hálás.

bocsánat, de nem reprezentatív megfigyeléseim alapján -a mai 30-50-es férfikorosztály markáns részének hozzáállását nézve- ezt látom.

Kósza 2010.01.19. 11:16:04

@primu: Te a húgom lennél? :):) De ezzel félig beismerted, jóváhagytad, hogy a Te szüleid sem igazán a 8 év korkülönbség miatt marják egymást! Hanem a 30 év súlya nyomja őket.

Rebelde 2010.01.19. 11:16:20

@georg 48:

ha 48 vagy, akkor még van pár jó éved...:)))

@primu:

jaj már, egy kicsit optimistábban, jól kell választani oszt' ennyi:))

2 ember afrikaban 2010.01.19. 11:16:54

@Kósza: azzal ugye tisztaban vagy, hogy annak a szonak hogy kinyir, esetleg a szlengben is van jelentese? bebizonyitottad szepen a maradisagodat... Peace! :) lehet nem joval kezdtel...

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.19. 11:17:03

@Kytia: 30 fölött lehúzhatja, a korban hozzáillő pasik úgyis max. 25-öst hajkurásszák, vagy 40+-t. Remek esély, hogy épp azt csináljam, amihez/akihez kedvem van, nem biztos, hogy lesz még ilyen. Nincs is okom panaszra.:-)

2010.01.19. 11:17:43

@Zahal:

Ahhoz, hogy tobb legy az atlagnal, tobbet kell tenned, es tobbnek kell lennie benned. Ha meg nincs...

Nagyon keves ember kreativ, es a nok kozott aranytalanul kevesebb kreativ kepessegu akad, mint a ferfiak kozott. Hany eredeti, egyedi not ismertek, aki nem masok altal, vagy ellen definialja magat? Na es ferfit ?

alumi 2010.01.19. 11:18:36

@Kósza: nem hiszem, de mindig is szerettem volna egy bátyust. leszel?:)

@Rebelde: hát igen. ez ennyire eccerű..:)

alumi 2010.01.19. 11:19:13

egy szó, mint száz: nem hiszek az örök szerelemben. csak a 10 évig tartóban..:)

Zahal 2010.01.19. 11:19:14

@Kytia: ebbe a világba minek gyerek, most őszintén?
jelentem, én 1-el kevesebb vagyok, akiket el tudnál kapni, mert nemvok balek.-)

Phimp 2010.01.19. 11:20:12

Az ilyen csavo szerintem beteg. Megrugdosnam mint az allat!!!

FlybyWire 2010.01.19. 11:21:01

@georg 48: lehet benne valami, én 25 körül egy lúzer voltam, azaz úgy éreztem magam, most 10 évre rá jobb nőim vannak/voltak, mint amiről valaha is álmodtam. Ezek szerint 45 felett ez még jobb lesz? :D

Egyébként azért picit gyanús ez a szöveg nekem.... :P de ne vedd magadra!

@tarquin - washlady: Nehogymár, 30 felett is lehet egy nő gyönyörű, szexi, stb, sőt! Csak könyörgöm, adjon magára... én se kesergéssel fogytam le majdnem 10 kg-t az elmúlt fél évben :D

Kósza 2010.01.19. 11:21:12

@primu: nappal hugom, este....? :)

georg 48 2010.01.19. 11:22:31

@Rebelde:
Hu hu!! Akkor láttam meg a napvilágot!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.01.19. 11:23:01

És ezért megzakkanni 29 évesen? Nagy hit lehet.

Kósza 2010.01.19. 11:23:25

@FlybyWire: ne legyen gyanús a szöveg, csak megerősíteni tudom! Természetesen nem magammal dicsekszem, de több haverom olvasott már ilyesmiről! :)

2 ember afrikaban 2010.01.19. 11:23:28

@Phimp: nemcsak beteg, de esze sincs sok, tonkreteszi egy fiiatal lany eletet is a debilsegevel! ha gyerek is lesz a dologbol, akkor max 5 eves koraig ismeri az apjat, aztan temetolatogatas minden evben, mert apuka tulkoros volt es az IDO elvitte... hianyzik ez normalis embernek?

Kytia 2010.01.19. 11:23:38

@Heilmasseur: Mondjuk az én tesóm 27, és nemrég fejtette ki, hogy neki a nő csak 30 körül nő. Szóval, ő egy ellenpélda. Ez talán adhat reményt.:)

Kytia 2010.01.19. 11:24:11

@Zahal: Asszem, túlélem, ha ki kell hagyjalak.:DDD

2010.01.19. 11:25:32

@FlybyWire:

Az az Ir kaja miatt lehet.

pucros 2010.01.19. 11:25:36

- tényleg van ilyen hogy a feltörekvő nőstények vezető hímhez húznak, csak hát ebben semmi emberi nincs. Másik irányban meg kimondottan pedofil szagú a dolog.

- szerintem a megállapodott férfi vonzereje paradox, mert pont attól klassz, hogy egy stabil pont, akire számítani lehet - ha viszont egy kiscsaj leakaszthatja a családjáról, akkor ez az egész bizony csak álca, és valójában nem is ilyen.

- egy emberi kapcsolat az egyenlőségen alapul. Ha a másik fél alárendelt szerepet játszik, ha a viszonylagos éretlensége miatt nincsenek receptorai a dolgaimra, akkor magányos vagyok társ mellett is.

Kósza 2010.01.19. 11:28:11

@Kytia: nem tudlak vígasztalni, mert majd a 40 éves öcsédnek már nem a 43 éves nők lesznek a nők! Vagyis nők lesznek, de nem a mostani olvasatban!

Zahal 2010.01.19. 11:29:10

@Kytia: nem egyedül vagyok, aki nem balek, csak szólok.:-)

zoldborso 2010.01.19. 11:29:59

@Lilis: 20 éve élek házasságban -- kis korkülönbséggel -- és persze már rengeteg tartós kapcsolatot láttam szétmenni életem során. Egyáltalán nem látom, hogy hosszú távon sokkal boldogabbak lennének a kis korkülönbséggel alakuló kapcsolatok, mint a nagy korkülönbségű párok kapcsolatai. Minden párkapcsolatnak megvan a maga nehézsége a felek jellegzetességeitől, elvárásaitól, és kompatibilitásának mértékétől függően. Nem a korkülönbség a vezető válóok -- jelentős kulturális különbségek sokkal több esetben vezetnek váláshoz.
Ami meg az együtt megöregedést illeti, arra sincs garancia. Épp nemrégiben veszítette el egy 80 éves ismerősöm a nálánál 20 évvel fiatalabb feleségét. Bizonyára nem sejtette, hogy Ő marad majd özvegyen.
Voltaképpen ennek ugyanakkora a valószínűsége, mint az ellenkezőjének. Attól ugyanis, hogy a fiatalabb emberek még hátralevő életideje statisztikai szempontból szignifikánsan magasabb, mint az idősebbeké, semmi nem következik egyetlen adott személyre vonatkozólag. Vagy lényegesen előbb hal meg, mint a várható élettartama, vagy nem. Fifty-Fifty. Nem látunk a jövőbe.

FlybyWire 2010.01.19. 11:33:12

@Budapesti Brigaderos: És akkor az ír nők miért bojlertestűek már 12 évesen? :) pont a kaja miatt? :P
Meg nyilván, a heti 3 x 8-9 km futásnak nincs köze a -10 kghoz :) ... :D
Amúgy tényleg nem diétázom, ennyi sport mellett nem is kell.

2010.01.19. 11:33:25

@Kytia:

A nagyszuleim kozott negy ev van, nagyapam a fiatalabb, es 70 eve hazasok. Nagyanyam megis arra eskuszik, hogy az idealis korkulonbseg tiz ev, ugy, hogy a no fiatalabb...

Kósza 2010.01.19. 11:33:31

@primu: nos, én már kinőttem a királyfi korból, ... ha érted hogy értem! :)

Rotoxis 2010.01.19. 11:34:01

@Kytia: Egyetértek a tesóddal. Majd emlékezz rá, hogy húsz év múlva is ugyanez lesz a véleménye, csak akkor már 47 lesz!

alumi 2010.01.19. 11:36:37

@Kósza: az 50. házassági évfordulós szülőkből lejött, hogy így lehet.
bátyus helyett, ha korán kezdted volna, meglehet, az apám lehetnél..:)

Kósza 2010.01.19. 11:38:29

@primu: jobban esett volna, ha azzal reagálsz, hogy akkor már én vagyok a király?! :)

FlybyWire 2010.01.19. 11:38:57

@primu: "@Kósza: egy párkapcsolat maximális kifutási ideje úgy gondolom 10-15 év. utána már csak vérszívás van, meg egymás agyára menés. ennek folyománya a megcsalás, vagy a megkeseredés."

Ez a tökéletes példa a generációkon átöröklődő, elcseszett szemléletmódnak.
A szüleim 60+ évesek, a mai napig együtt vannak. Persze, voltak veszekedések, voltak konfliktusok, ki tudja, talán megcsalás is. Sőt, talán még néhol beletörődés is. AZT viszont látom és tudom, hogy ezekkel együtt és ezek utána IS megmaradt a szeretet, és nekünk a tesómmal ez jön és jött át. Így lettünk/maradtunk mi poztívak.
Egy szülőnek legfőképpen erre kell(ene) figyelnie. Hogy a gyerekei legalább a jót is meglássák, illetve főleg azt lássák meg, 2 ember több évtizeded kapcsolatából.

Kytia 2010.01.19. 11:40:08

@Kósza: És az nem lehet, hogy a 43 éves öcsémnek majd jobb dolga is lesz, mint az akárhányéves nőkön vekengeni? Mondjuk lesz neki 43 éves feleség, mellette család, munka, hobbi. Vagy naiv vagyok?:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.19. 11:40:31

@FlybyWire: nem azt mondtam, hogy nem lehet gyönyörű, sőt. Csak azt, hogy számára kiesnek a szórásból a "nősüljmármegkisfiam"-pasik, az öriszeri-dumát sem kell végighallgatni, anyuci kicsi fiai sem őket keresik. A legjobb kor a választék szempontjából:-)

Kósza 2010.01.19. 11:40:48

@primu: amúgy persze, elméletileg bármi lehet, hiszen akár már 10-12 évesen is lehet ivarérett valaki. Innentől kezdve végképp hülyeség a lányom lehetne, vagy apám lehetne megjelölés.

FlybyWire 2010.01.19. 11:41:39

@Heilmasseur: "Na ennyire nem sarkított a dolog, de kapisgálod. A 30-as pasik mind "kishibásak". ad 1. nős; ad 2. elvált, gyerekkel; ad 3. anyukával él, aki a popsiját is kitörli. Azt a maradék néhány "normálisat" levadásszák a huszonéves csajok."

Mivel az első 3ban tuti nem vagyok, várom a vadászt :D

zoldborso 2010.01.19. 11:41:43

A propos! Nem unjátok már a hülye elcsépelt közhelyeket, mint a 30 éves nők így, a negyvenes férfiak úgy... Pl. az ilyeneket: 30 felett már nincsenek normális független férfiak.
Ugyanmár! Mindenre van példa, meg az ellenkezőjére is.
Ilyen dumákkal frusztrált emberek próbálják igazolni maguk előtt, hogy miért nem bírnak elkelni a halpiacon.
Ja meg az ilyenek: a fiatal lányok családokat tesznek tönkre az ilyen viszonyokban.
Nehogy már arról legyen szó, hogy a tizenéves csajok -- úgy általában, jellemzően -- ördögi fondorlattal csábítják el a szegény családos embereket, akik kézzel lábbal tiltakoznak...
Persze, van olyan is! :-DDD
Én speciel egy frissen elvált hapsi babája voltam. Két házassága között...

A túláltalánosításokkal csak a saját lehetőségeiteket korlátozzátok agyon -- egyenként kell rápillantani az emberekre, ha szerelemről-szexről van szó. Nem pedig statisztikai szempontból!

Köldökszösz (csodalampa) 2010.01.19. 11:42:49

@2 ember afrikaban: Talán 28 évesen nem fog rajtad a halál? Bármelyik napon elüthet az autó. És akkor?
Szerintem meg az a hülye 50-es amelyik nem varrja le a hülye tinit. Akinek van esze, úgysem adja magát.

És miért is jobb egy mattrészeg 20 évessel dugni a klotyóban? Ne legyünk már korlátoltak, mindenki úgy cseszi el az életét, ahogy akarja. (Ez mindkét félre igaz)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.01.19. 11:44:23

@zoldborso:

És nem téged vett el :) Magyarán a "babája voltam" kifejezés a "fasztarisznya" kifejezés eufemizált változata? :)

Kytia 2010.01.19. 11:44:31

@Kósza: Amúgy meg: "majd a 40 éves öcsédnek..." Honnan veszed, hogy az öcsém??? Annyira jellemző.:)))

Kósza 2010.01.19. 11:45:30

@Kytia: nem feltétlenül vekengés az, hogy az ember adott életkorban elgondolkozik, hogy éppen milyen korú nőt tart "ideálisnak". Szerintem ezen egy férfi mindig elgondolkodik, legfeljebb szerencsés esetben hátradől, hogy de szerencsés vagyok, hogy nem élesben kell ezen agyalnom!

Kytia 2010.01.19. 11:47:40

@FlybyWire: Te a hűtlen kategóriába tartozol. Tekintve, hogy itt teszed az ajánlatokat, miközben barátnőd van.:DDD

Kósza 2010.01.19. 11:47:49

@Kytia: öcséd, vagy nem öcséd?!

FlybyWire 2010.01.19. 11:53:25

@tarquin - washlady: Jah, nekem nem lenne bajom egy 30-35 közti nővel sem, ha az tényleg ad magára, és nincs még gyereke. Ez utóbbi kritérium lehet, hogy valaki számára probléma, vagy ellenszenves, de ez van, inkább vagyok őszinte, mint képmutató.
Az igaz "célcsoport" pedig nálam a 25-30 közötti, már ha komoly kapcsolatot akarok. Az 5-10 év különbség ideális, már csak ha azt nézzük, hogy agyilag is, külsőleg is fiatalabbnak tűnök a koromnál. Legalábbis mindenki mindig az utóbbit mondja, tán van benne valami.

FlybyWire 2010.01.19. 11:56:20

@Kytia: ?? Milyen ajánlatot? Amúgy pedig 2 hete vagyok ezzel a lánnyal, még semmi sem történt - ez is kicsit fura nekem, nem szoktam hozzá az ilyen tinédzserlamúr-tempóhoz a 27-28 éveseknél :D. Nem mellesleg én is haza akarok majd menni idén valamikor, és ő is csak júliusig van itt ebben az országban (fix szerződés). Szóval nincs ez túllihegve, nem mondanám magam tartósan foglaltnak, sőt.

Pepe135 2010.01.19. 11:58:26

Kedves Niki!

Elmúltam negyven, de egyáltalán nem löttyedt, sőt! :)
És Igen, igazad van, nagy élmény a sex egy fiatal lánnyal!

Törőcsik lő 2010.01.19. 11:59:39

ügyeske:
Mindíg az érzékiség csúcsának tartottam az olyan pasikat, akiket mindíg csak egy újabb nő tud lázba hozni ( a lényeg, hogy ne a tegnapi legyen ).Kissé érzéketlenre sikeredtél. Talán 50 körül beérsz.

Köldökszösz (csodalampa) 2010.01.19. 12:05:14

Nagyjából ez olyan vita, mint ha azt kérdeznénk:
A friss ropogós kenyeret ennéd meg szívesebben, vagy jó lesz a tegnapelőtti?

Kósza 2010.01.19. 12:07:43

@csodalampa: nono, azért ebben a sánta hasonlatban is lehet differenciálni. Mert akinek gyenge az emésztése, az már nem meri bevállalni a frissen sült kenyeret, mert felpuffasztja! :)
A tegnapelőttit már ismeri, gazdaságosabb is. Tehát? Erről is ugyanannyit lehetne vitázni! :)

Zahal 2010.01.19. 12:08:58

@Pepe135: a mai tiniket elnézve (nagy fej, rövid láb, kenguru lábfej, félkrumpli-orr, bamba tekintet) nem túl jó lesz a felhozatal 5-10 év múlva.:-P

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.19. 12:10:03

@FlybyWire: személy szerint egyetlen 30-35 közötti egyedülálló nőt nem ismerek, aki nem ad magára.

2 ember afrikaban 2010.01.19. 12:11:46

@csodalampa: keresem az osszefuggest...
a posztod masik fele az igaz is lehet akar, de itt parkapcsolatrol van szo, nem pedig egyszeri "dugasrol2

2 ember afrikaban 2010.01.19. 12:18:35

@Zahal: te is itt elsz afrikaban hogy ilyennek latod a tiniket? :P

Stupidella 2010.01.19. 12:18:54

Elég nehéz áthidalni egy nagyobb korkülönbséget, de az érintetteken kívül mégis kinek mi köze van hozzá? A posztíró finnyáskodjon valami komolyabb problémán, ne mások ágyában kutakodjon.

2 ember afrikaban 2010.01.19. 12:21:51

@Stupidella: ez egy poszt egy adott temaval azt ugye tudod?!

Stupidella 2010.01.19. 12:23:05

24 éves koromban egy 48 éves pasival jártam. Akkor eszemet vette a szerelem, teljesen oda voltam a pasiért. No igen, lehet, hogy egy buta tyúk vagyok, de igenis szeretek felnézni a másikra, nekem az okos, tapasztalt férfi a zsánerem.

Ma már persze örülök, hogy végül nem maradtunk együtt (elhagyott egy negyvenes nőért :) ), ugyanis tartom velük a kapcsolatot, s már látom, hogy idővel eltávolodtunk volna egymástól, hiába öregszem közben én is. Viszont nem hiszem, hogy ez törvényszerű, látok pozitív tartós példákat is magam körül, ahol a 20-25 év korkülönbség ellenére jól működik a kapcsolat.

Stupidella 2010.01.19. 12:23:57

@2 ember afrikaban: nem mondod komolyan! Nahát!

Attól még lehet ellenszenves ez a fröcsögés. Témát felvetni lehet rosszindulatú köpködés nélkül is.

van-e szándék 2010.01.19. 12:24:15

@csodalampa: nem, ez a vita nagyjából sem olyan.. bár annak tűnhet egy olyan ember számára, akinek a gasztronómia kimerül a friss vs. száraz kenyér dilemmában... ;)

Stupidella 2010.01.19. 12:25:22

@FlybyWire: a 30-asok pont elkezdenek ezerrel adni magukra, mert kezdik megérezni, hogy szalad az idő, de nagyon :)

Rebelde 2010.01.19. 12:27:34

@2 ember afrikaban:

szerintem tudja, viszont nagyon jó meglátás, hogy olyan dologért kár felhúznia magát az embernek, amelyre jószerével semmilyen befolyással nincs

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.19. 12:27:40

@Stupidella: így is van. És idejükből, pénzükből is jut erre:-))

Zahal 2010.01.19. 12:29:19

@2 ember afrikaban: mert így néz ki a többségük. vannak a segges-combosak, azok jók.:-) aztán hozzá a csőnaci, sportcipő, bundás kabát, középen kakastaréj-haj, abroncs-karika fülbevaló.

órarugógerincű (törölt) 2010.01.19. 12:30:00

Kedves posztoló! Az én véleményem az, hogy a közhelyes kis szösszenetedből süt a tipizálás, és még valami: az irigység.

A férfiállat evolúciósan úgy van bekalibrálva, hogy a fiatal nőstényekre kattanjon. Reklamációt a Teremtőhöz kérjük eljuttatni. (Mellesleg ha olvasol egy kis etológiát, rájössz: az sem fura, hogy a fiatal lánykák a nagy presztizsű és stabil egzisztenciájú pasikra - is - buknak.)

Gondolom ott törött el a mécses, hogy már nem vagy "hamvas kiscsaj", és fáj neked, hogy téged már nem bámulnak meg az utcán, uram bocsá' pofára pottyantottak egy fiatal lányka miatt. Ehhez annyit, hogy személy szerint én meg azokat az embereket viselem nehezen, akik nem tudják méltósággal viselni a korukat. A fiatalság után kapaszkodó, önmagukat közröhely tárgyává tévő "trendi" 40-es nőktől egyenesen kiver a víz. Ha a pasi előnyt kovácsol a korából (presztizs, egzisztencia, érett gondolkodás), hát tegye! Ha a kiscsajoknak ez tetszik, hát lelkük rajta! (A házasságok szétcincálásának morális és etikai problematikáját most itt inkább ne tárgyaljuk meg, mert hosszú. De igaz, az tényleg nem szép dolog.) Ha meg neked lesz igazad, és jönnek a problémák ("prosztata, szív"), akkor meg micsoda jó bosszú lesz az a "hamvas kiscsajnak", aki vén pasival kezdett... Hát nem? :)

Még annyit, hogy én sem vagyok már éppen "hamvas". Csak éppen az éveim szaporodását értékként élem meg, és nem tragédiaként. Javaslom kipróbálni. Akkor nem kell ilyen hülyeségekkel bosszantanod magad, mint amiket fent leírtál. Písz! ;)

alumi 2010.01.19. 12:43:05

@FlybyWire: mondá a bölcs. az élet viszont mást mutat.

FlybyWire 2010.01.19. 12:44:34

@Stupidella: Ja, csak ezzel az a baj, hogy már jóval korábban el kell(ett volna) kezdeni sportolni, ilyesmi... :( legalábbis sokszor már bőven késő 30 felett észbekapni!

alumi 2010.01.19. 12:44:56

@blueberry: "A fiatalság után kapaszkodó, önmagukat közröhely tárgyává tévő "trendi" 40-es nőktől egyenesen kiver a víz."

Jól mondod. A 20as lányokat hajkurászó taták persze abszolút nem nevetségesek.

FlybyWire 2010.01.19. 12:47:41

@primu: Ez életet te magad alakítod, a sajátodat legalábbis azért nagyon nagy részben igen :)
Azért nem bízni a szép élet lehetőségében, mert az másoknak nem sikerült....?

Stupidella 2010.01.19. 12:49:24

@FlybyWire: a sportot sosem késő elkezdeni, na meg fél év alatt formába hozhatja magát bárki.

ügyeske 2010.01.19. 12:49:50

@Peter Halk: 1, a betallozott viccet nem kell ám mindig komolyanvenni !
2, már nem érek be, elmaradt, már nincs is rá esélyem :)

órarugógerincű (törölt) 2010.01.19. 12:51:44

@primu: De, azok. Csak valamiért őket a "menő" kategóriába sorolja az össztársadalmi értékítélet. Ez ugyanaz a problémakör, mint mikor egy pasi menő, ha fél világot meghúzza. Ha egy nő fekszik le ugyanilyen számú pasival, az k**va. Ez egy ilyen igazságtalan világ. :)

Önjáró Talajgyalu 2010.01.19. 12:53:04

Anyai nagyapamnak van egy 30 evvel fiatalabb felesege, a kozos lanyuk nalam jo masfel evvel idosebb csak. Anno a kiscsaj valami 16-17 evesen cuppant az oregre (o kezdemenyezett), aki a kozepiskolai tanara volt, raadasul bekapta a legyet kapasbol, ugyesen.

Kepzelhetitek azt a botranyt, amit ez gerjesztett, a negyvenes, nos, haromgyerekes kozepiskolai tanar felcsinalja a nala 30 evvel fiatalabb tanitvanyat, mindezt egy parezres dunantuli kisvarosban, ahol mindenki ismer mindenkit, az amugy esemenytelen hetvenes evekben. Jo buli lehetett... Az enyhito korulmeny, hogy azota is egyutt vannak, es amennyire tudom, boldogok egyutt...

Igazabol nem tudom a nagyfatert sem karhoztatni, sosem illettek ossze a nagyanyammal, ket teljesen mas vilag (karotnyelt szigoru nemetes polgari csalad vs. magyar virtus, lazasag es irtozatos fahumor), igazabol nem is ertem, hogy juthattak egyaltalan 3 gyerekig... Kozben egyebkent a nagyanyam is megtalalta az igazi parjat, egy korban es egyenisegben hozza illo, korabban megozvegyult uriember mellett, akivel azota szinten 20+ evet huztak le. Szoval tulajdonkeppen hepiend a tortenet minden oldalrol. Ilyen is van.

Köldökszösz (csodalampa) 2010.01.19. 12:53:07

@van-e szándék: Miért is? Próbáltam leegyszerűsíteni, hogy mindenki megértse. Mondom, hogy mindenki megértse! :)
Egyébként a gasztronómiában igenis elismert szerepe van a kenyérnek, ha már ennyire elmélyedtünk.

@2 ember afrikaban: Hozzáteszem, akkor, hogy Minden nap eszed a tegnapelőtti kenyeret, vagy eszel frisset? Így már analóg lehet.

Gondolom, akik itt véleményt mondanak, pontosabban bírálnak és észt osztanak, már megjárták mind a két oldalt.

ügyeske 2010.01.19. 12:54:26

Az éveket senki sem tudja megállítani, és a hatásuk is nagyon jól látszik mindenkin, a most 20éveseken is:

Három gimnazista tízévenként rendszeresen találkozott, hogy megszervezzék az érettségi találkozót. Miben egyeztek meg?
10 év után:
- Elmegyünk a Három Cicához címzett fogadóba, mert ott a pincérlányoknak szép mellük van.
20 év után:
- Elmegyünk a Három Cicához címzett fogadóba, mert ott jó sört csapolnak.
30 év után:
- Elmegyünk a Három Cicához címzett fogadóba, mert aki óhajtja, diétás ételt kaphat.
40 év után:
- Elmegyünk a Három Cicához címzett fogadóba, mert oda rokkantkocsival is be lehet menni.
50 év után:
- Elmegyünk a Három Cicához címzett fogadóba, mert ott még sohasem voltunk!

Rebelde 2010.01.19. 12:56:19

"@FlybyWire:
életet te magad alakítod, a sajátodat legalábbis azért nagyon nagy részben igen :)
Azért nem bízni a szép élet lehetőségében, mert az másoknak nem sikerült....? "

ezzel nagyon egyet értek, a nap kommentje, és ezzel semlegesítetted valamelyest azt a negatív képet, hogy kissé túldimenzionálod a 10 kilós fogyásodat, a fiatal barátnődet, ami szép persze, de köztársasági érdemrend még nem jár érte:))

alumi 2010.01.19. 12:59:10

@Rebelde: :))

kíváncsi leszek az új barinő szavidejére..:)

metal · http://electric.blog.hu 2010.01.19. 13:00:47

@csodalampa: A férfi oldaláról ez ilyen egyszerű. A nő oldaláról is hasonlóan egyszerű a válasz: jól jön a pénzes faszi! Magyarul kurva lesz, csak ezeket a kurvákat a társadalom még nem nevezi annak ami!

Janiszta · http://www.ejatekok.com/ 2010.01.19. 13:01:02

A megoldás: pénz szagú...
Ennyi:)

2 ember afrikaban 2010.01.19. 13:02:17

@csodalampa: akkor te biralsz es eszt osztasz?

mokkaczuka 2010.01.19. 13:03:41

Negyvenesen ezerszer könnyebb elvinni a huszonéves csajokat, csibém. Ez az élet rendje. Azt is megmondom neked, miért. Mert a mai huszon-harmincas pasik, akik korban hozzájuk illenének, szart nem érnek, tisztelet a kivételnek. Éretlenek, ruppótlanok, viselkedni, társalogni nem tudnak, némelyik még harmincévesen mutál. Nekem volt anno egy tizenhat évvel fiatalabb csajom, ismertem a haveri körét is, hát a hajam szála égnek állt a sok éretlen, idétlen, röhincsélő, nyálcsorgató huszonévestől. Egy fiatal nőnek az kell, hogy a pasija tudjon vele bánni, tudja étterembe vinni, kocsi legyen a selymes feneke alatt és ne a békávé valamelyik marhavagonján rángassák az emberszagban. Ezt úgy hívják, hogy igényesség. Természetesen ennek is megvan az ára - mint az életben mindennek megvan. A nő - örexik, a férfi meg érik, mint a bor. Nem véletlen, hogy sok fiatal gádzsi 35-nél, 40-nél meg is húzza a határt, hogy az alatt (!) nem hajlandó férfival foglalkozni.

FlybyWire 2010.01.19. 13:03:42

@Rebelde: A francba... de legalább egy Kossuth-díj? :)
Amúgy meg sose ítélj meg egy embert a kommentjei alapján. Lehet, hogy csak a rossz napjain kommentel :D

Ész Lajosné 2010.01.19. 13:04:32

Kedves Maestick, s aki még kérdezte...

Önmagában a "MILFtöméssel" nincs gondom. Ha ez egy effektíve normálisan kezelt, csak szexre irányuló átmeneti tevékenysége lenne a feleknek.
S igaz sajnos, hogy a sok ócska csitri megalázása akár bele is hajthatja a fiatal fiúkát egy ilyen MILF-es viszonyba, de ha már az alázásból indulunk ki, akkor azt gondolom, hogy nem holmi szextúráról van szó, hanem az elszenvedett sérelmek kompenzálásáról, esetlegesen bosszúállásról. Tulajdonképp ez is ördögi kör az eszetlenebb egyedeknél, hisz " a csaj/pasi kiszúrt velem, majd bosszút állok a következőn....." , s a folyamat szépen gerjeszti önmagát, s megszületik az MNK és az MPG örökbecsű "fogalom".

Ha egy fiatal srácnak van egy-egy kalandja MILF-fel, az azt gondolom, oké. De ha csak azokra hajt, akik + 10-15-20 évvel idősebbek nála, s nem alakít ki úgynevezett normális kapcsolatot, az szerintem nem normális, bár tény és való, hogy semmi közöm hozzá. Azzal viszont nemigen tudok mit kezdeni, hogy egyesek egyenesen okítják a jónépet arra, hogy nehogymár 35 év alattival kezdjenek...

FlybyWire 2010.01.19. 13:05:37

@primu: már leírtam, csak júliusig lesz ebben az országban. Nem vagyok szerelmes, és ez így jó, most. Sajnos - mert szeretnék az lenni, de akibe voltam/lettem/lennék/vagyok??, az otthon van, és szemmel láthatólag nem ugyanígy viszonyul. Pech :D

metal · http://electric.blog.hu 2010.01.19. 13:06:50

@mokkaczuka: Nem ezt úgy hívják KURVA! Írásod alapján te egy kapuzárási pánikban szenvedő 50 körüli pasi lehetsz, aki ezzel próbálja mentegetni magát:)

mokkaczuka 2010.01.19. 13:06:54

@georg 48: Erről van szó. Csak annyiban javítanálak ki, hogy ha vigyáz egy pali magára, még 65 évesen is, mint a bika! Ami engem illet, a világ összes kincséért sem lennék többé huszonéves. Vagy pláne tinédzser. Brrrr!

FlybyWire 2010.01.19. 13:07:35

@Stupidella: Hát, ha nagyon nincs elcsúszva... rajtam csak olyan 12-15 kg felesleg volt (ha még 7-et leadok, egy deka zsír sem marad), de megszenvedtem vele nagyon.... viszont megéri :)
Pláne, ha még kopaszodik is az ember, ilyenkor ez egyetlen lehetséges megoldás, ha normálisra gyúrja magát :D

Stupidella 2010.01.19. 13:11:11

@FlybyWire: egyébként nem csak kilókban lehet ám mérni azt, hogy ki mennyire ad magára. Sokat számít az ápoltság, a megfelelő, alkatához illő csinos, nőies ruha, és még sorolhatnám.

alumi 2010.01.19. 13:13:29

@FlybyWire: akkor adj neki! fél év!:)

alumi 2010.01.19. 13:14:13

@FlybyWire: csak vigyázz, egy idő után azt tapasztalom a pasik az agyukból kezdenek fogyni, ha túlgyúrják magukat.:)

2010.01.19. 13:14:18

Nekem egyet kell értenem a posztolóval.
Ha nem is "perverz" dolog, de mindenképpen apakomplexuson alapul.
Egyszerűen szellemileg, lelkileg nincsenek egy szinten tehát nem is lehet egészséges férfi-nő kapcsolatról beszélni ilyen esetben.
Simán látok bulikban 21-22 éve lányokat 45-ös pasikra bukni, vagy inkább fordítva.:) Természetesen a pénz dominál ez esetben lány oldalról, hiszen általában az ilyen férfiak mindent fizetnek a lányoknak, iskolát, albit, mindent.
Visszafelé férfi oldalról pedig gyanítom, hogy az érzelmes kapcsolatra vágyás hiánya a mozgatórugó. Az ilyen kislányokkal sok mindent meg lehet csinálni, meg leginkábbis agyilag nem sokat kell virítani, elég a pénztárcát sűrűn nyitogatni. Vagyis nem kell különösebb erőfeszítést tenni, és ővék a "zsákmány".

Tisztelet a kivételnek, mert el tudok azért 1-2 őszinte kapcsolatot képzelni az 1000-ből. De nem többet.

Rotoxis 2010.01.19. 13:15:31

@metal: Kedves Metál! Még nem vagyok ugyan ötven, de régebben 45 körülre tették a férfiak kapuzárás előtti pánikját. Lám, változnak ezek az idők. Én még pl. nem érzem. (A barátnőm sem)

2 ember afrikaban 2010.01.19. 13:15:44

en boldog vagyok a kenyeremmel!
egyebkent meg kivancsi lennek az olyan ferfiakra is, aki 50 evesen ott tart hogy 20 eves csajokra utazik... aki 50 ev alatt nem eri el hogy csaladja legyen, egy olyan mellett jol erzi magat egy tini? inkabb kurvapecer, mint megbizhato! pffff...
persze tisztelet a kivetelnek, mert itt is vannak.

mokkaczuka 2010.01.19. 13:16:24

@metal: Hi-hi-hi... Kívánom neked, hogy mindig ekkora pánikban legyél... :)))

FlybyWire 2010.01.19. 13:16:47

@Stupidella: Ez természetesen így van, persze! De ha az egészségére és az alakjára nem ad, akkor az egész nem ér semmit. Szerencsére azért a nők jelentős része hiú, és inkább szenved, csak jól nézzen ki :) az utóbbi időben ilyen lányokkal/nőkkel találkoztam, és ez valahol megnyugtató. Sokat segít nekem is abban, hogy megmaradjon a motivációm a rendszeres sportra :)

FlybyWire 2010.01.19. 13:19:55

@primu: :) Jogos, de én inkább annak örülök, hogy nagyjából hasonlóan állunk a dologhoz: ő sem veszi ezt halálkomoly-érzelmesre, nyilván az ismert jövőbeni időkorlát miatt. Aztán majd meglátjuk úgyis, mi lesz, de egyikőnk sem fogja magát belehergelni, és ez most mindkettőnknek pont jó, úgy néz ki!
Izomra egyelőre nem is gyúrok :) majd fogok kicsit, de semmiképpen nem kigyúrtra, csak valami normális, sportos a cél :D

chipshop (törölt) 2010.01.19. 13:27:04

Szornyu ez az altalanositas miert gondoljak azt hogy egy idosebb pasiban a penze a vonzo??Nekem mindig idosebb pasijaim voltak,sokkal idosebbek es volt koztuk nagyon szegeny es nagyon gazdag is,sot olyan aki 20 evvel volt idosebb es en tartottam el:-))
Miert imadom oket?
mert lehet veluk beszelgetni es nem csak a napsutesrol es mai trendekrol,hanem mindenrol,letrol,halalrol,filozofiarol barmi emellett tudjak mit akarnak,zomenek van egy egeszseges humora es vilagkepe,nem jatszanak ostoba szerepeket es ferfi-no jatekokat,van bennuk egyfajta egyetlen oszinteseg,es amikor szeretnek sokkal"melyebben"teszik.
Emellett sarmosak,kiegyensulyozottabbak,es ha gyerekek akkor imadnivaloan azok.
Persze lehet hogy en vagyok gerontofil de a volt ferjem 10 evvel volt idosebb nalam,es az a pasi akivel alakulunk szinten.Ez nem szandekos,egyszeruen nem tehetek arrol hogy nem erdekelnek a huszeneves jotestu lenyek,akik istennokent kezelnek es tanulni akarnak tolem.
Alapvetoen nem kotnek le az unalmas emberek,es teny hogy attol hogy idosebb nem jelenti hogy erdekes.
csak valahogy koztuk jobban megtalalom mindazt amit kersek.
Az a pasi akivel most alakulunk eletem legszenyebb embere(eddig:-)))de nem erdekel.Mert hiszek benne es abban,hogy majd talpraall.
vagy nem.
:-)))

2010.01.19. 13:27:30

@mokkaczuka:
"Egy fiatal nőnek az kell, hogy a pasija tudjon vele bánni, tudja étterembe vinni, kocsi legyen a selymes feneke alatt és ne a békávé valamelyik marhavagonján rángassák az emberszagban. Ezt úgy hívják, hogy igényesség."

Szerintem pedig ezt úgy hívják: anyagiasság.:)

Ha egy nőnek csak ennyi számít egy kapcsolatban, hogy legyen elég lóvé azt meg úgy hívják: luxusprostiság.:)

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2010.01.19. 13:29:38

@chipshop: "Az a pasi akivel most alakulunk eletem legszenyebb embere(eddig:-)))"
Miiii????

kóristalány 2010.01.19. 13:32:52

@mokkaczuka: "Ezt úgy hívják, hogy igényesség."
Én a magam igényes módján borsószem hercegkisasszonynak hívom az ilyet, mások hülyehisztispicsának. :)

2010.01.19. 13:33:35

@chipshop:
ezt annyiban megcáfolnám, hogy én mindig is olyan fiúkat találtam (kerestem eleve) akikkel tudok beszélgetni.
Nyilván most nem fogjuk egymást meggyőzni, hogy fiatal kontra öreg pasi, de annyi biztos, hogy a fiatalokkal is lehet nagyon is mélyen beszélgetni akármiről. Nyilván nem nő ilyen fiatal fiú minden bokorban, de nekem csupa ilyen fiúim vannak/voltak/lesznek. Ez nem kor, hanem agyi/lelki érettség ÉS IGÉNY kérdése.

Kytia 2010.01.19. 13:35:42

@Kósza: Egyik sem.:) Ikertesóm.:)

szürke_tag 2010.01.19. 13:36:17

Nekem semmi bajom a nagy korkülönbséggel. Viszont itt megjegyzem, hogy minden nő szép és kívánatos valakinek. Tehát nem a nagy korkülönbség a megoldás egy jó kapcsolatra, hanem a vonzás, elfogadás és jó kommunikáció. Viszont azt tapasztalom, hogy a nőknél egy idő után befásulnak, megsavanyodnak. Na ezt egy férfi utálja de nagyon és ezért olyat keres aki nem ilyen és ezt sok esetben a fiatalabbak között találja meg. Vagyis nem ,a hamvas leányt keresi, hanem azt a nőt aki tele van élettel és felnéz rá.
Egyébként én nem szeretem azokat akik nem tisztelik, az emberi jogokat döntéseket, mindenkinek jogában áll az életét úgy tönkretenni ahogy csak akarja. Neked se tetszik, ha más megszabja, hogy ezt vagy azt ne csináld mert nem helyes. Ő tisztel téged akkor te is tiszteld őt. Nem kell vele egyet érteni, de fogadd el, mert ő is elfogadja azt, hogy te másképpen gondolkodol.

Kósza 2010.01.19. 13:37:47

@Kytia: olyan nincs, egy perc csak van köztetek :)

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2010.01.19. 13:43:10

Egyébként az is igaz, hogy azért nem minden 20-as csaj IQ-bajnok, úgyhogy szvsz. őket is inkább a lóvé motiválja.

kóristalány 2010.01.19. 13:46:11

@Traktorka: "Ez nem kor, hanem agyi/lelki érettség ÉS IGÉNY kérdése."
Így van. Rengeteg pasi van a 40-50-es korosztályban is, akinek a szókincse kimerül a sör és foci témában sűrű b+ -ekkel tarkítva.

ügyeske 2010.01.19. 13:49:13

@Kóser Malac: "Egyébként az is igaz, hogy azért nem minden 20-as csaj IQ-bajnok"
na ez igy teljesen a sci fi regényeket idézi, a nem minden kitétellel nem értek egyet, legyen inkább egyiksem...

kóristalány 2010.01.19. 13:49:41

@Kóser Malac: Ezen is lehetne filózni, hogy most ki az okos, aki szerelemből választ párt, vagy aki pénzért...

FlybyWire 2010.01.19. 13:50:41

@szürke_tag: én úgy mondanám, szeretni csak azt lehet, aki önmagát is szereti.
NAGYON nem összekeverendő az önajnározással és a beképzeltséggel!!! :)

Köldökszösz (csodalampa) 2010.01.19. 13:52:18

@2 ember afrikaban: Miért ne lehetne családja. (Ha ez alatt az utódlást érted, és nem azt, hogy mindog uyanazt a kenyeret majszolod.)
A való életben ezeknek a férfiaknak a 95 %-a elvált (inkább úgy mondom, a nagy többsége, mielőtt statisztikai adatot kérnek tőlem, hogy márpedig most azonnal támasszam alá amit mondtam).
Tisztességesen felnevelték az 1-2-3-n gyereket, akik már önálló életet élnek.
A maradék pedig a soha nem fogok felnőni típusba tartozik.
Illetve van még néhány, aki nem besorolható.

2010.01.19. 13:52:45

@FlybyWire: annyit javítanék, hogy szeretni csak az TUD, aki önmagát szereti.
Mert hogyan adna belőle másnak, ha neki sincs?

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2010.01.19. 13:53:23

@kóristalány: Mondjuk én arra értettem, hogy nem az esténkénti magasröptű filozófiai eszmefuttatások miatt - amit ügye korabelitől nem kap(na) meg - tapad a legtöbb 20-as csaj az idősebb pasikra.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2010.01.19. 13:54:38

@kóristalány: Most úgy felbasztad az idegeimet bazdmeg, hogy benyomok egy sört és elmegyek meccset nézni!!! :D

Kytia 2010.01.19. 13:55:24

@Kósza: Hát, jó, valóban én jöttem ki kb. 3 perccel előbb. Ettől már az öcsém??:D

Kósza 2010.01.19. 13:57:22

@Kytia: igen, ettől az öcséd :) Esetleg a családotokban, női ágon, megfigyelhető az ikerszülések magasabb száma? :)

Kósza 2010.01.19. 13:59:53

@kóristalány: én 3 bazmeg után mindig mondok egy baszkit is, mert ugye, ügyelek a stílusra! Továbbá nem iszom sört fűtési szezonban, és az ÉpÍtőknek szurkolok! :)

Kytia 2010.01.19. 14:01:01

Ez a nők a pénzre hajtanak szöveg kb. a nők 1%-ára vonatkozik, akik az ún. bombanő kategóriába tartoznak, illetve azok közül is az alulképzett, egyszerűbb fajtákra. A többi nővel az egyes itt kommentelők nem foglalkoznak? Amennyiben mégis, úgy nyugodtan abba lehet hagyni az egész női nem lekurvázását, amennyiben nem, akkor el lehet menni gyorsan pénzt keresni, ahelyett, hogy itt b*sszátok a rezet, mert ettől nem kerül bombanő az ágyatokba, az tény.:)

kóristalány 2010.01.19. 14:02:10

@Kósza: Ez utóbbi enyhít ugyan az ítéleten, de nem ment fel. :)

Kytia 2010.01.19. 14:02:36

@Kósza: Jó, akkor az öcsém. Nem, csak mi lettünk ilyenek.:)))

@Kóser Malac: Sosem tolakodtam. Rugdostak.:))

FlybyWire 2010.01.19. 14:03:54

Gratulálok, a végén csak eljuttok oda okosan (nagy nehezen ugyan), hogy MINDEN, korra és nemre való általánosítás baromság.
Na persze, ha ezt tudná alapból mindenki, nem lenne komment :D

BushDoctor 2010.01.19. 14:05:13

kedves posztoló : fiatal lány létedre máris mennyi előitéleted van! Vigyázz nehogy később egy megkeseredett megmondóember legyen belőled, akinek csak a szuperszabványos emberek, kapcsolatok, "dolgok" legyenek, lehetnek az irányadók, elfogadhatók. Minden más "fujjfujj", meg "perverz".
Ha két ember úgy dönt kapcsolatba lépnek, az kizáróülag rájuk tartozik..ettól ugyan még egyálltalán nem lesznek perverzek. Több toleranciát, nyitottságot, és elfogadást kivánok neked előitélet, túltengő skatulyázási és megbélyegzési szándék helyett.

cookie 2010.01.19. 14:05:22

szerintem nincs igaza a posztírónak. közelről látok ilyen kapcsolatot, és nem a vadászó vén fasz meg az ártatlan kislánykurva története. bármilyen furcsa, de a nagy korkülönbség ellenére másképp is viszonyulhatnak egymáshoz a felek.
persze egy ilyen kapcsolat nagyon nehéz tud lenni a korkülönbségből adódóan. más életszakasz, más célok, nehéz ezeket összeegyeztetni. talán nem is lehet.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2010.01.19. 14:06:08

@Kytia: Azt mondják, hogy a 17 éves kislányoknál is "menő" már ha idős pasival járnak. Náluk ez 30-körülit jelent.

Kósza 2010.01.19. 14:07:06

@tarquin - washlady: Neked is feltűnt, hogy Panni hogy eltűnt?

kóristalány 2010.01.19. 14:08:08

@Kytia: Ezt jól megmondtad!
Persze, hogy nem foglalkoznak, mégpedig 2 fő okból:
1. nem érdekli őket más,
2. ők nem érdeklik ezt a nőtípust.
Mindkét okból rendkívül "igényes" hozzászólások születnek. :)

bolkonszkij 2010.01.19. 14:08:30

Azért Woody Allent szimpla perverz alaknak beállítani elég felszínes, primitív szemléletre vall. Miként meglehetősen naív a szöveg egésze is.

2010.01.19. 14:08:50

@Kytia:
Nő létemre azt kell mondjam, hogy a nők 90%-a a pénzre hajt, csak max 80%-uk nem vallja be, és kikéri magának, vagy nem jön neki össze.
Ilyen világban élünk, nincs ezen mit kiakadni, meg álszenteskedni.
Még az is szereti, ha lóvés pasival hozza össze a sors (mármint olyat fog vonzani), aki amúgy iskolázott és van normális munkahelye (talán pont ettől van feljebb a léc eleve).

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2010.01.19. 14:09:24

@cookie: Nem csak az a baj, hanem nincsenek közes kollektív emlékeik sem. Pl. jönnek az idős pasi haverjai (akik még élnek (nem vicc)) és olyanokról sztorizgatnak, amihez a fiatalabb feleség/barátnő hozzá sem tud szólni, sőt nem is igazán érti. Nekem is van ilyen ismerősöm, aki erről panaszkodik. Na akkor van az, hogy két külön társaság kezd kialakulni a felek mellett, ami szvsz. nem annyira jó.

Rotoxis 2010.01.19. 14:10:10

@Kytia: Éjszakai műszakról nem hallottál? Én ugyanis majd akkor megyek dolgozni. Azt nem mondom hogy pénzt keresni, mert az erős túlzás lenne. Egyébként a barátnőm nem bombanő, de igazán csinoska. :-)

kóristalány 2010.01.19. 14:10:14

@Kósza: Aki sokat ígérget, az előbb-utóbb eltűnik. :)
(Bocs Panni!)

Kósza 2010.01.19. 14:10:34

@Kytia: mi az hogy a többi nővel nem foglalkoznak a többiek? Hát én mit csinálok?! :)

2 ember afrikaban 2010.01.19. 14:11:26

@csodalampa: 95%??? :D Atyaeeeeg! Szerintem az a megmaradt 5% az inkabb 50... Ha nem tobb?! De majd ha 50 leszek es kedvem tamad egy 20 eves csitrire, majd megmondom hogy az miert volt! De az se azert lesz, mert hogy komoly kapcsolatot akarok... Ha felnevelek esteleg 1-2-3 gyereket talan egy kicsit komolyabban fogom fel az eletet, minthogy egy 20 evestol valamit is elvarjak...

Kósza 2010.01.19. 14:13:52

@Traktorka: ez marhaság! Szerintem a nők igen-igen jelentős része, akikről egyáltalán érdemes beszélni, a biztonságra hajt. Aminek persze anyagi vonzata van, de nem ebből kell kiindulni. Az én értékrendem szerint legyen is fontos a nőnek a biztonság, ez az elsődlege, az, hogy magának teremti meg, vagy elfogadja tőlem, az már másodlagos. Tudom, hogy erre rá lehet sütni némi hímsovinizmust, de értsd/értsétek jól!

2 ember afrikaban 2010.01.19. 14:16:00

na de mindegy... megyek en mert felforr a kokusztejem a parton...
csoki es tovabbi szep napot midenkinek! :)

kacce 2010.01.19. 14:16:41

Szerintem senkinek semmi koze, hogy ki miert es hogyan valaszt part maganak.
Ha posztolo nagyon unatkozik, akkor vasaroljon mosomedvet, de ne irkaljon hulyesegeket.

Ész Lajosné 2010.01.19. 14:17:27

Szerintem semmi gond nincs azzal, ha egy nő a biztonságra hajt. Magának is előteremtheti, sőt teremtse is, de miért is ne járulhatna hozzá egy férfi? Bár az én értelmezésemben a biztonság nem egyenlő a luxusautó, bunda, trendiruci, "lópikulátsemcsinálokapukámcsakszétteszemalábamhakedvemvan" "életérzéssel.

Kytia 2010.01.19. 14:17:52

@Traktorka: Most akkor próbáljuk meg a "pénzre hajt" kifejezést is tisztázni kicsit. Az, hogy nem szülök gyereket valakinek, aki képtelen a GYES alatt eltartani, szerintem logikus. (Mondjuk gyerekszülés nélkül jártam már jópár ilyennel, pedig nem vagyok sem ronda, sem öreg.) Ez nem egyenlő a 18 éves modellánnyal, akit a divatbemutatókon szúrnak ki maguknak a multimilliomos taták, és aztán utánfutóként hurcibálják mindenhova, amazok meg mással sem foglalkoznak, csak, hogy hol húzzák le az öreget. Ez szerintem igenis ritka. Sokkal ritkább, mint ahogy a kommentekből kitűnik. Nem mintha elítélném őket, mert ezekben a kapcsolatokban is van adok-kapok, hiába próbálják itt egyesek egyoldalúnak beállítani.

Kytia 2010.01.19. 14:18:30

@Kósza: Sorry. Te természetesen kivétel vagy.:) Meg még néhányan.

A Nép Te vagy (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.01.19. 14:20:38

Egyáltalán nem értem ezt a magyar törekvést arra, hogy a világon mindenben ki „kell” jelölni az embernek az egyedül helyes utat. EZ a fasizmus. Mindennapi, emberi magatartásokban szakadatlan megynilvánuló fasiszta magatartás. Ez az egyik dolog ami miatt mára Magyarország lassanként kibírhatalanná vált a lakói nagy részének.

Ettől (a lényegtől) függetlenül a poszt író előítéletei nagy százalékban teljesen megalapozatlanok is, buta elképzelések, semmi több.

Kytia 2010.01.19. 14:20:55

@Heilmasseur: "Azt nem mondom hogy pénzt keresni, mert az erős túlzás lenne. Egyébként a barátnőm nem bombanő, de igazán csinoska"

Na, tessék.:) Ha az "igazán csinoskával" beéred, el is felejtheted ezt a mindennőkurva dumát.:)

2010.01.19. 14:22:30

@Kósza:
nem értem, amit mondani akarsz egyáltalán...

Állandóan változó 2010.01.19. 14:23:41

Aszongyák, hogy pszichológiailag a legtöbb embernek (n/2)+7 az elfogadható _alsó_ korlátja a partner életkorára, ha "n" a saját életkora. Fogalmam sincs, hogy ezt honnan hallottam, de hihető eredményeket hoz (ha legalább 14 éves vagy). Saját magamra is alkalmazva tényleg megállapíthatom, hogy az annál fiatalabbakat általában túl zöldnek találnám egy kapcsolathoz magammal (eltekintve az esetektől amikor a célszemély szellemi érettsége nem vág egybe a testi érettséggel, erre is sajnos általában csak negatív példák vannak...)

Eszerint például egy 40 évesnek azért feszengenie kellene legalább tudatalattijában, ha 27 évesnél fiatalabbal van dolga.

Felső korlát érdekes módon nincs, és állítólag nem is vezethető le az előzőek megfordításából. Vagyis, 18 évessel járó 60 éves esetén a 60 éves az perverznek tekinthető, de a 18 éves nem az :-)

Mindenesetre, ne vegyétek túl komolyan, legalábbis amíg a képletet nem igazolják A Brit Tudósok (_biztos_ vagyok benne, hogy valahol egy Brit Tudós csapat dolgozik ezen már évek óta) :-)

Kósza 2010.01.19. 14:24:30

@Traktorka: az általad elkönyvelt pénzre hajtást próbáltam finomítani, azzal szembeállítani a biztonságra törekvést.

Rotoxis 2010.01.19. 14:24:38

@Kytia: Bocsi, de a "mindennőkurva" nem az én dumám volt. Kivel keversz? :-))

Köldökszösz (csodalampa) 2010.01.19. 14:27:18

@2 ember afrikaban: Remélem nem kell várnod 50 éves korodig! Egészséges férfiember naponta megkívánja a 20 éves csitriket. :) (Elnézést, adta magát)

Sok esetben pont az a felnevelésre szánt 18-25 év keseríti meg az életet. Az állandó robot és hajtás, hogy a gyereknek minden meglegyen (teljesen jogosan). Közben egymást szidjátok az asszonnyal, és miután minden gyerek elhagyta a házat, Te, mint a kapitány, elhagyod a süllyedő hajót és egy friss csónakra váltasz. Nem elképzelhetetlen.
Ha már vált az ember, akkor ugye mégiscsak kerüli a "cseberből vederbe" effektust.

Nem állítom, hogy ez minden esetben így van, de látunk rá példát.

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.19. 14:27:37

@Kósza: abszolút. Szerintem a meglepit készíti.:-)

@bolkonszkij: hagyd el, a Blikkben nem írják meg, miért szeretjük.:-)

2010.01.19. 14:28:35

@Kytia:
igen, nem tisztáztam a "pénzre hajt" fogalmát, ez tény.
De az általad említett két végletnek még van rengeteg árnyalata, nagyon sokat látok magam körül, azért mondom.
Nagyon sok lány benne marad hígkaka, régkihűlt kapcsolatban mert biztonságban érzi magát anyagilag. Én ezt is a "pénzre hajt" kategóriába sorolom.

kóristalány 2010.01.19. 14:28:56

@Kósza: Tetszik az értékrended :)
A biztonság igenis fontos. Nem is elsősorban a magunk, inkább a gyerekeink biztonsága. Egyedülálló anyaként elmondhatom, hogy magamnak képes vagyok megteremteni mindent, ami kell, de a gyerekeimnek szívesen adnék többet ennél. Na ez, már nem mindig jön össze.

betépett felhasználó 2010.01.19. 14:29:02

Ödipuszikam, ha olvasod e sorokat, GYERE HAZA lécciii!!!

nagyon hiányzol...

1000x csókol szerető Édesanyucid

Kósza 2010.01.19. 14:29:22

@tarquin - washlady: de mi ez a határidőcsúszás? Mi meg rágódhatunk a maihoz hasonló harmadosztályú gumicsontokon?! :)

Kytia 2010.01.19. 14:30:08

@Heilmasseur: Jajj, hát nem nektek szól, amit írtam, hanem azoknak, akik itt a pénzzel jönnek. Csak a Ti példátok jó arra, hogy alátámassza azt, amit mondok. Persze az illetékesekig az ilyesmi úgysem jut el, dehát az ember próbálkozik.:)

schlumbergerna 2010.01.19. 14:30:10

@primu:

primu 2010.01.19. 12:44:56
@blueberry: "A fiatalság után kapaszkodó, önmagukat közröhely tárgyává tévő "trendi" 40-es nőktől egyenesen kiver a víz."

Jól mondod. A 20as lányokat hajkurászó taták persze abszolút nem nevetségesek.

Dehogyis jól mondja! A röhej pontos j!

Vámpír\\\'08 2010.01.19. 14:31:46

Köztem meg a barátnőm között 22 év van, ő még tizenéves és szeretjük egymást. Nem kényszerítem semmire. Pont.

Köldökszösz (csodalampa) 2010.01.19. 14:31:48

@Állandóan változó:
Fordítva azért nincs képlet, mert ott a sok változó miatt nem lehet megalkotni egy általános sémát.

Pénztárca faktor.
Autó faktor.
Intellektuális faktor. (Ezt sokszor művészfaktornak írják, egyébként teljesen hibásan.)
Őszes halánték, vagy sárm-faktor.

És a többit még csak most kutatják. :))))

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.19. 14:33:34

@Kósza: valami óriásival akar előrukkolni!:-) Ha mégsem sikerül elég nagyra, akkor is megfelel majd nekük, mivel 2 napig még ilyen röpirat-posztokon fogunk éhezni..:-)

Stupidella 2010.01.19. 14:33:46

@Állandóan változó: hm, de ismerős a stílusod. Pedig biztos nem ismerlek. :)

2010.01.19. 14:34:18

@csodalampa:
"És a többit még csak most kutatják. :))))"
természetesn a britek.:D

Kósza 2010.01.19. 14:36:33

@tarquin - washlady: de miért lapít? Szerinted megint péntekre várhatjuk a nagy durranást? :)

Kytia 2010.01.19. 14:38:23

@Traktorka: Magát, vagy a gyerekeit érzi biztonságban? És feltétlenül anyagilag? Vagy érzelmileg?

Mert ha a gyerekeiről van szó, az szerintem már nem az a kategória, amiről itt a csóró huszonévesek rinyálnak folyton.:)
Ha saját magáról, az feltételezi, hogy ő maga nem dolgozik, ami, ha nincs gyerek, valóban nem biztos, hogy a legjobb, de mondjuk ilyenből is ismerek olyat, akit a pasija nem akar dolgozni engedni.
Az anyagiakon túl pedig szintén ismeretes, hogy szakítani egy idő után nagyon nehéz, mert a kötelék akkor is megvan, ha egyébként boldogtalan az ember. Én is isemrem ezt, folyton ezzel szívok, ezért általában sokkal hosszabbak a kapcsolataim, mint lenniük kéne. Úgy, hogy közben anyagilag életemben egy pasitól sem függtem, a legtöbb, amit kaptam, ill. elvártam pedig az volt, hogy mondjuk fizesse az ásványvizemet az első randin.

Kósza 2010.01.19. 14:42:08

@Kytia: a legtöbb, amit kaptam, ill. elvártam pedig az volt, hogy mondjuk fizesse az ásványvizemet az első randin.
Sanyarú sorsod volt eddig! :) de még előtted az élet, a jövő! :)

bolkonszkij 2010.01.19. 14:44:47

@tarquin - washlady: Tökéletesen meggyőztél.:) Amúgy ha a posztoló nézeteit elfogadnánk, az irodalom, a filmművészet, stb. számos klasszikusát kellene perverz szemétnek tekintenünk - alkotóikat pedig perverz állatoknak

Kytia 2010.01.19. 14:45:29

@Kósza: Hát, igen, de az esélyeim egyre romlanak. Á, korábban kellett volna ilyeneket olvasnom, akkor már meglenne a stratégiai eszköztár.:)))

Kósza 2010.01.19. 14:46:27

@Kytia: nem hiszem, hogy egy anya külön tudja választani a biztonságot a maga, illetve a gyerekei oldaláról. Legalábbis addig, amíg a gyerekei fel nem nőnek. Márpedig a gyerekek az anyjukkal nőnek fel, ez factum, így szerintem a biztonságuk, vagy bizonytalanságuk is csak közös lehet. Továbbá szerintem a biztonság érzetét sem lehet különválasztani anyagi, vagy érzelmi biztonságra. Egyik sincs a másik nélkül.

Kytia 2010.01.19. 14:47:00

@bolkonszkij: Azért az irodalomban/művészetben valóban megfordult néhány beteg állat. Függetlenül attól, hogy milyen értékeket alkottak.:)

Kósza 2010.01.19. 14:48:13

@Kytia: ugyan, még bőven van esélyed! Mindjárt kiszámolom az előbb említett n/2 +7= X-et :) illetve Y-t, mert ugye a férfi korát keressük. :)

Kósza 2010.01.19. 14:49:26

@Traktorka: érted már, hogy mit nem értettél?

Kytia 2010.01.19. 14:49:59

@Kósza: Megkövetlek. így van. Viszont így a biztonságra való törekvést se egyszerűsítsük arra, hogy menő kocsi/drága ékszer. És hagyjuk a "pénzre hajt" és egyéb kifejezéseket, mert nem hiszem, hogy bárki szívesen használná az anyjára. És ezt most NEM Neked céloztam.:)

mokkaczuka 2010.01.19. 14:54:31

A mikszáthi recept az igazi: a nő életkora legyen fele annyi, mint a férfié, plusz hét év.

Kósza 2010.01.19. 14:54:35

@Kytia: legkevésbé jelent biztonságot a menő kocsi, drága ékszer. A férfi által nyújtott, felmutatott anyagi biztonság milyensége máris jellemzi magát a férfit, aztán azt, a nőt aki él vele, elfogadja.

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.19. 14:57:33

@Kósza: A Péntek önmagában nagy durranás, csak fokozni lehet.:-))

@bolkonszkij: szó, ami szó, némelyikük tudta zajlatni az életét, ha az nem zajlott önmagától.:-)) De nem ez határozza meg az alkotásaik értékét.

Köldökszösz (csodalampa) 2010.01.19. 14:58:49

@Kósza: @mokkaczuka:

Sajnos a képlet csak egy évig garantálja a párkapcsolatot.
Valahol éreztem én, hogy nincs rendben ez a képlet, túl könnyen jött.

indapass90210 2010.01.19. 14:58:51

Nem tudom ki hogy van vele, de 25 évesen is a 20-25 éves csajokra állt fel, 30 felett is azokra áll fel, de szerintem 40 felett is azokra fog felállni!

bolkonszkij 2010.01.19. 14:59:14

@Kytia: Igazad van, amennyiben, mondjuk, az alkoholizmust vagy a homszexualitást annak tekintjük. De a párkapcsolatbeli - az átlagosnál nagyobb - korkülönbséget aligha tekinthetjük perverziónak. Már ha a kapcsolat a kölcsönösségre épül. Nem?

Rotoxis 2010.01.19. 15:00:36

Mokkaczuka! Ez egy középkorú férfinál még ok, de az idősödő pasiknál már nem. Gondold el, egy 60 éves pasi és 37 éves nő. Az azért már túlzásnak túnik nekem, nem pedig ideálisnak.

Kósza! Szerintem félreértettelek. Szerinted negatív tulajdonság, ha a nő elfogadja a társától a biztonságot, illetve az anyagi értékeket?

Kósza 2010.01.19. 15:01:26

@csodalampa: naná, ez egy hímsoviniszta, a férfiúi promiszkuitást igazoló képlet :)

FlybyWire 2010.01.19. 15:01:58

@mokkaczuka: hmm az nálam lassan 25 lesz a nőnél, ez kb jó. De hogy a francba érjem el, hogy ő csak 37 maradjon, amikorra én 60??

bolkonszkij 2010.01.19. 15:02:12

@tarquin - washlady: Ebben is egyet értünk. Ady költeményeit nem a szerzőjük alkoholizmusa miatt szeretjük (ha szeretjük). De jut eszembe:Költőnk és Csinszka között is több évtizednyi korkülönbség feszült. A perverz állatjai!:)))

indapass90210 2010.01.19. 15:03:21

@FlybyWire: Lecseréled két fiatalabbra!

Kytia 2010.01.19. 15:04:22

@Dövan: És természetesen az emberi kapcsolatok egyetlen meghatározója, hogy mennyire áll fel. Főleg 40 felett.:)))
Egyébként is: igazi férfinak mindenre feláll, nem?:DDD

átlátó 2010.01.19. 15:04:45

Hát Niki... én csak annyit akarok most neked mondani, hogy vagy túlgyakoroltad magad, vagy nem gyakoroltál eleget...mindkettő hiba, de én mégis gratulálok az eszed járásához. nagy lelkierőt hordozol magadban, hogy ezt az izét megírtad.

bolkonszkij 2010.01.19. 15:05:20

@tarquin - washlady: Ha Ady és Csinszka sejthette volna, hogy a posztolónak ilyen lesújtó véleménye lesz a kapcsolatukról, bizonyosan messzire elkerülték volna egymást.:)

átlátó 2010.01.19. 15:08:16

@Dövan: :) Én tiszta szívem teljes erejével kívánom neked, hogy egyszer egy 45-ös kiskisasszony tegyen boldoggá...persze a kellő hozzáértéssel párosuló tapasztalatot feltételezem és a nőihölgy részéről. Azt fogod utána hinni, hogy a vízen is járni tudsz. :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.01.19. 15:09:40

Vannak ingyenkurvák is, így nem kell pénzt keresni, rézittbaszása folytatódik.

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.19. 15:10:43

@bolkonszkij: nyilván, hiszen alapból fontos volt nekik a közvélemény szimpátiája.:-)

Kytia 2010.01.19. 15:11:45

@bolkonszkij: Apropó Ady. Eszerint akkor Lédára (aki idősebb volt) nem állt fel?:DDD

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.19. 15:12:16

@Kósza: dehogy, aminek 2-nél kevesebb, de 4-nél több lába van, az nekem eleve gyanús.:-)

Kósza 2010.01.19. 15:12:44

@tarquin - washlady: kiváltképpen a kedves papa véleménye volt fontos :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.19. 15:13:12

@FlybyWire: görbítsd a teret, tehetséges barátom.:-)

Rotoxis 2010.01.19. 15:13:58

@átlátó: Szeretném én is megtapasztalni, de majd úgy 60-hoz közel. Egyébként esténként most is úgy érzem, tudok a vizen járni, pedig a barátnőm csak harminc múlt. :-)

bolkonszkij 2010.01.19. 15:14:25

@tarquin - washlady: Meg hát az a csökönyös nyárspolgáriság, mely annyira jellemző volt rájuk.:)

Más kérdés: mennyire voltak boldogok, mennyire volt harmonikus a kapcsolatuk, de ennek nincs köze a korkülönbséghez (a vörösbornak annál inkább).

bolkonszkij 2010.01.19. 15:17:05

@Kytia: De, de! Csakhogy Léda házas volt, s mint tudjuk, Ady szigorúan tiszteletben tartotta a konvenciókat.:)

indapass90210 2010.01.19. 15:17:17

@Kytia: nem gondoltam volna, hogy egy blogon fog kiderülni, hogy nem vagyok igazi férfi!

indapass90210 2010.01.19. 15:17:57

@átlátó: nincs annyi pia a világon sem, hogy egy ilyenbe belemenjek!

Kytia 2010.01.19. 15:20:04

@bolkonszkij: Azért kíváncsi vagyok, ha Ady ide kommentelt volna, mit kap.:DDDD Ehh, hiába, azok még szép idők voltak.:)))

Kytia 2010.01.19. 15:21:05

@Dövan: Á, szerintem tudtad te azt már korábban is.:)

ügyeske 2010.01.19. 15:21:11

@Dövan: lényeg hogy kiderült.
megnyugodtunk...

Kósza 2010.01.19. 15:21:24

öööö,... ti nem Csinszkáról beszélgettek?

indapass90210 2010.01.19. 15:22:35

@Kytia: @ügyeske: Majd kompenzálom autómérettel. Meg úgysem akartam ilyen 30+-osokkal semmit kezdeni!

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.19. 15:22:40

@bolkonszkij: ha felek nincsenek egy "súlycsoportban", az is gátja lehet a harmonikus kapcsolatnak.

Kósza 2010.01.19. 15:24:23

@Dövan: most idézhetném neked Vállfás Gyuszit, vagy Max Skinner-t,.... de minek, úgysem értenéd. :)

bolkonszkij 2010.01.19. 15:24:46

@Kytia: Képzelheted!!! A minimum: szifiliszes, alkoholista, kurvapecér, perverz állat.

bolkonszkij 2010.01.19. 15:26:56

@tarquin - washlady: Így van! Bár ismereteim szerint Csinszka méltó társa volt költőnknek. Mint ahogy később méltó társa lett Márffy Ödönnek is.

Kytia 2010.01.19. 15:31:59

@bolkonszkij: És tényleg.:) Az más kérdés, hogy közben jókat tudott írni.
Én is jómunkásember vagyok, amellett, hogy akadékoskodó, besavanyodott, kiábrándult, flúgos, frusztrált ribanc is vagyok emellett.:)))

Meg aztán nézd meg Polansky-t. A művészlét önmagában még nem ment fel.

bolkonszkij 2010.01.19. 15:38:45

@Kytia: Polanski esetében is egyet értünk. A művészet nem lehet mentség a pedofíliára - meg is kapja érte a magáét. Meg is érdemli. S azok, akik (a filmművészet mai nagyjai) büntetlenséget követeltek számára, ezúttal igencsak tévedtek.

Annyi rosszat mondtál magadról, hogy az már jó! Méghozzá nagyon.

ügyeske 2010.01.19. 15:40:49

@Dövan: jaja, egy A6-osban már jólérzik magukat a lányok, korosztálytól, hajszíntől és francia nyelvvizsgapapír hiányától függetlenül...
és a korrepetálás csodákat tesz velük

FlybyWire 2010.01.19. 15:40:49

@tarquin - washlady: Igyekszem. Inkább, mint a lecserélés, én ugyanis soha nem akarok elválni. Pont emiatt ölég nehezen is akar összejönni ez a család-izé. Akárkivel nem állok össze végleg, sajna eddig nem került elém a megfelelő társ-alapanyag....

Kósza 2010.01.19. 15:44:30

@FlybyWire: csak csendben merem súgni, hogy házasságkötés előtt nagyon kevesen "szoktak akarni elválni"! :)

Kósza 2010.01.19. 15:45:56

@ügyeske: bezony, a legjobb pénisznövelő egy SLK Merga :)

indapass90210 2010.01.19. 15:46:57

@Kósza: Inkább az SL :) Bár állítólag a BMW az ultimate csajozós verda.

mokkaczuka 2010.01.19. 15:48:47

@FlybyWire: Lecseréléssel... :)

csak witz volt. A megismerkedéskor érvényes a szabály.

Kytia 2010.01.19. 15:55:01

@bolkonszkij: Hát, látod, lehet, hogy ha Adyt ismertük volna, mi is árnyaltabban látnánk a képet.:)))

@FlybyWire: Ezért házasodnak könnyebben a hűtlenek. Én is kezdek meginogni az erkölcsi nézeteimben, mert így aztán soha nem lesz semmi.:)))

AlbA 2010.01.19. 15:59:27

Vissza az alaptémához.
Én 38 vagyok,145kg,a barátnőm 19,és 55kg. A barátnőm egyetemista,én nemmondommeg. 3 és fél éve vagyunk együtt.És? Kinek mi köze hozzá?
Nem lehet,hogy a poszt írója pusztán depresszív irigységből ragadott klaviatúrát,mert ő nem talál magának valakit,aki 2 napnál tovább elviseli?

bolkonszkij 2010.01.19. 15:59:44

@Kytia: Árnyaltabban és kissé homályosabban. Ady ugyanis az ivócimborákkal érezte magát igazán elemében. Még legényemberként általában késő délután kelt fel, egész éjszaka lumpolt, s reggel feküdt le.

sanyikám 2010.01.19. 16:00:26

A kor semmit nem jelent.Minden a gondolkodsáon múlik.Ismerek olyan 33 éves nőt aki tiznéves fejjel gondolkodik,és eszembe nem jutna foglalkozni vele egy-két menetet leszámítva,és vannak olyan tizen-huszon éves lányok akik érettebbek tudnak lenni sok középkorú nőnél. .Akkor mit számítanak a számok?Persze nem ez az általános de rengeteg ilyen akad.
A magam részéről 31 éves fejjel én is a nálam fiatalabb 20-25 éves lányokhoz vonzódom mert jól esik sőt 22 évesen egy 15 éves lány volt a barátnőm.Akkor most perverz vagyok?Vagy pedofil?Vagy elmebeteg? Nem hinném.

Kósza 2010.01.19. 16:04:30

akkor lássuk, lesz-e kapás :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.19. 16:05:05

@FlybyWire: az még nekem sem. De ez az én "hibám" is, rosszul választok, hamargyorsan futok belőle.:-)

Kósza 2010.01.19. 16:08:20

@tarquin - washlady: nehogy már elkezdjetek itt keseregni, nem a választásról van itt szó. Szerintem. Aminek jönni kell, az jön úgyis, és észrevétlenül beránt. HA meg nem jön, az nem azért nem jön, mert rosszul választasz!

burleszk 2010.01.19. 16:11:44

Az én ismerőseim között is van ilyen pár, pasi 54, csajszi 29...a gáz éppen az, hogy fiatalabb kora ellenére a csajszi a punnyadóbb, pasiban sokkal több az élet. Panaszkodik is, hogy csajszi nem nagyon érti őt, egészen másfajta világban szocializálódtak tizenéves korukban. Aztán meg csajszi mindenáron gyereket akarna, meg esküvőt. Pasi hallani sem akar róla ( neki már van gyerek, korábbi nőnél),függetlenségét félti sőt egy ideje már másfelé kacsintgat, korhatár nélkül :-) Hát ennyire tud vonzó lenni a "fiatal barátnő".

FlybyWire 2010.01.19. 16:12:46

@Kósza: én meg azt súgom meg, hogy a házasságok több, mint felénél *legalább* az egyik fél nem teljesen biztos abban, hog nem követ-e el óriási hibát... majdnem én is beleestem!!
Ha így is lesz, nem én leszek az a fél, ez tuti.

FlybyWire 2010.01.19. 16:15:01

@Kytia: hát, csak nehogy így maradjunk :)
Mennyi is vagy, 27? Nohát, nekem mostanában csak 27 évesek jöttek be :D Ha esetleg 3-8 hónap múlva még nem lesz meg az igazi neked (se), keressük meg egymást :D

@tarquin - washlady: az még a jobbik, ezt úgy hívják, felelősség-, vagy kapcsolatfóbia :D
De az tény, hogy benne maradni, ha nem vagy benne biztos, rosszabb, mint hamar elfutni.

Kósza 2010.01.19. 16:17:36

@FlybyWire: nem tudom ezt honnan veszed, szerintem ez nem így van. A házasság kellemes esemény, előremutató, jó dolog, nem szoktak akkor óriási hibán gondolkozni. NEm mondom, hogy nem suhan át ez, az a fejeken, de nem dramatizálnám. Az majd később jön!

FlybyWire 2010.01.19. 16:20:22

@Bavarian rover: ez erősen idealista gondolat.
Sajnos, igazából, tudatalatt az emberek nagyon jelentős része nem szerelemből házasodik. Ezalatt nem azt értem, hogy anyagi okból, hanem szeretik ugyan a másikat, de valahol belül sejtik, hogy nem ő az igazi, és nem is szerelmesek belé igazán.
Az emberek óriási hányada egyszerűen csak fél, hogy nem jut neki jobb. Ez a nagy büdös igazság.

bolkonszkij 2010.01.19. 16:21:50

@FlybyWire: Ez nem hangzik túl romantikusan, de alighanem igaz.

Poletti 2010.01.19. 16:24:15

Nos...próbálom rövidre fogni a mondókám,ami saját tapasztalaton alapszik.Másfél éve élek boldog kapcsolatban a nálam 17 évvel idősebb párommal.23 éves vagyok.Elhihetitek,mikor megtudtam mennyi idős,2 hétig egy irányban mentem a döbbenettől...Ha viccesen akarok fogalmazni:ha egy jót alszik és megborotválkozik 28-nak néz ki alsó hangon,de 35-nél többnek nem.
Nem is ez a lényeg.Voltak közöttünk is korkülönbségből kifolyólag viták,viszont mindent megtudtunk beszélni,és elfogadni a másikat.Úgy gondolom a szerelem nem válogat,és az igazi mély érzések nem cm-ben,kg-ban,teszemazt távolságban,jelen esetben pedig években mérhető.Félreértés ne essék nincs apakomplexusom!Sőt,még a családom is nagyon jól kezelte ezt a dolgot,és örülnek nekünk.
Ja és még vmi,ez nem az anyagiakról szól!Ha arról szólna akkor olyan sráccal lennék akinek nem 11 éves autója van,felújításra szoruló lakása,sorolhatnám...És ne ítélj,pusztán hallomásból,látásból...Nem mi vagyunk az első,sem az utolsó pár aki ekkora korkülönbséggel él boldog,harmónikus kapcsolatban.

Kósza 2010.01.19. 16:25:07

@FlybyWire: Csak annyira idealista, mint amennyire a te gondolatod borúlátó.

FlybyWire 2010.01.19. 16:25:13

@bolkonszkij: Hobo is megénekelte... meg szerintem Csernus is mondogatja, bár egy szót se olvastam tőle, de mintha ez lenne az egyik fő mémje :D

lüke 2010.01.19. 16:26:08

ohh:) minden fiatal nönek kivánom az öreg férfit......
különösen szép 30/60 ,utána a 40/70 s hátra van még az 50/80
jó szórakozást:)
kitartást és rürelmet:)

FlybyWire 2010.01.19. 16:27:53

@Bavarian rover: nem, barátom. Amit én irok, az a realitás, amit meg te, az az idealizmus.
Ne érts félre: én is totálisan idealista vagyok, és nem fogok megalkudni, azaz vagy tökéletesen boldogan, minden kétség és egyéb "mi lehetne más" gondolat nélkül fogok nősülni - vagy sehogy. Inkább nem tippelnék magamnak esélyt, de ez van.
Majdnem én magam is beleestem abba, hogy "hát, talán lehetne jobb, de azért nem rossz ez"... pedig alapból mindig is idealista voltam. Szóval még mi is elkövetjük ezt a hibát.
Akkor mit lehet elképzelni a realista, meg a negatív emberekről? Szerinted ők várják a tökéletes érzést? Ugyan....

átlátó 2010.01.19. 16:28:49

@Heilmasseur: @Dövan: Jóvanmá titánok... erre én azt mondom, hogy a jobbnál is van jobbb. De ezt csak mindig utólag tudjátok majd eldönteni. Nagy jóindulattal állítom ezt... :)

indapass90210 2010.01.19. 16:30:01

@Bavarian rover: Azt gondolná az ember, hogy ezzel a névvel valaki inkább a BMW-ben hisz :)

FlybyWire 2010.01.19. 16:30:12

@FlybyWire: ...dehogy. Ez utóbbiak elveszik azt, akivel meglátásuk szerint kényelmes, nyugodt életük lesz (férfiszemmel), illetve akit már megszoktak, megkedveltek, még ha néha veri is őket, de amúgy "olyan aranyos, ha nem iszik" (női szemmel). (direkt túlzok, de érted).
Olyan, aki *tényleg* megvárja, hogy a fellegekben úszva házasodjon, eleve nagyon kevés.
Kölcsönösen ilyen házasság - a rohad mázlista 1%, kb. És lehet egy ilyen pár is 22/40 éves... akár!

Kósza 2010.01.19. 16:30:58

@FlybyWire: honnan a mámorból veszed ennyire biztosra, hogy mi jár pont akkor a házasulok felének a fejében?
Ráadásul ilyen súlyosan, hogy is fogalmaztál? Milyen hibát követnek el? Ezt felmérték statisztikusok az esküvőkön? Vagy a már elváltaka faggatták? Utólag?

Kósza 2010.01.19. 16:31:51

@Dövan: abban hiszek is! A csajozósságában kevésbé, de majd most kiderül! :)

bolkonszkij 2010.01.19. 16:35:39

@FlybyWire: Igen, házasodni csak így lenne szabad. Később aztán persze kötni kell egy csomó kompromisszumot. Tartós párkapcsolat nincs kompromisszumok nélkül. Persze, a kérdés mindig az: megéri-e. Ha igen, akkor meg is kötjük azt a kompromisszumot.

FlybyWire 2010.01.19. 16:35:56

@Bavarian rover: baráti kör, rokonsá, válási statisztikák, saját példa, tapasztalatok, emberi psziché és lélek, férfi-női motivációk. Általános műveltség, és sok év fórumozás valamint social networking (bár 12 éve nem így hívták még. :)
Mennyi idős vagy amúgy, ha szabad kérdenem? :)

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.01.19. 16:36:25

Szerintem nézzétek meg ezt a filmet,tanúlságos és pont ehez a témához kapcsolódik!
port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=105907

Kósza 2010.01.19. 16:40:10

@FlybyWire: ne haragudj, de nem tudom elképzelni, hogy a házasságkötéskor ennyi embernek, és ilyen súlyos gondolata legyen! Azt, hogy utólag már többen úgy vélik, hogy ők már akkor ezen gondolkoztak, ezen rágódtak, azt elhiszem. De az már egy másik realitás! Realitás az, ami kézzelfogható, ami bizonyított, a többi csak feltételezés, elképzelés.

Rebelde 2010.01.19. 16:40:28

@FlybyWire:

megvan a kossuth díj! nagyon egyetértek:)

FlybyWire 2010.01.19. 16:42:04

@bolkonszkij: kompromisszum persze, hogy lesz, ez tény. De ez sokszor nincs közvetlen összefüggésben azzal, hogy ki mennyire lesz szerelmes valakibe... erre mondták régen bölcsen, hogy a szerelem "vak" :)
Meglátásom szerint az önmagában nem elég, hogy egy partner külső és belső szempontok alapján mondjuk 90%-ban megfelel, és a 10% difi elviselhető, vagy nem lényeges (hol nyomja a fogkrémet-eset). Hiába, ha az ember nem szerelmes, nem lesz meg utólag az a nagyon erős kapocs, ami csak az elején tud kialakulni, és ami a későbbi komfliktusok feloldásában sokszor döntő erejű is lehet. Ezért IS kell a szerelem. A közös emlékek, élmények miatt is.
Sok ember viszont tényleg csak a paraméterek alapján marad valakivel. Ez is jó, egész addig működik, amíg házasság és 1-2 gyerek után hirtelen nem találkozik mégis valakivel, akibe beleszeret, mint az ágyú. Ez az új illető ezzel sportszerűtlen előnybe is kerül a régi, megszokottal szemben (akibe sose volt igazán szerelmes az illető). Ilyenkor a régi kapcsolat megtartó erejét csak az egykori szerelem tudná megmenteni, sokszor még a gyerekek sem. Már csak ezért IS nagyon lényeges, hogy elvenni csak azt "érdemes", akibe szerelmes is az ember, legalább az elején.
ÉS emellett feleljen is meg az igényeknek, na ez a művészet, kérem. Ezért is adják fel sokan. Főleg, amikor már "túl idős"-nek gondolják magukat.

FlybyWire 2010.01.19. 16:44:50

@Kósza: Persze, mert nem is jól próbálod elképzelni. Amikor éppen házasodik egy "nem idealista", akkor önmagát is meggyőzi, hogy ez neki jó, meg boldog lesz, meg az egész milyen hangulatos, meg buli van. De aki ismeri igazán, és figyeli, az látja, hogy ez nem AZ a boldogság.
Van egy barátom, akin ezt tökéletesen meg lehetett figyelni. 2 gyerekük van azóta, megvannak nagyjából jól, de sosem volt szerelmes a lányba. Bizony, máshová is jár szexelni, szeretője is volt már.
Ha egyszer neadjisten beleszeret valakibe... hát nem irigylem a nejét... :(

FlybyWire 2010.01.19. 16:46:33

@Rebelde: örülök... de melyikkel is? Sokat jár a szám most, és nem jó a link :D

Kósza 2010.01.19. 16:51:44

@FlybyWire: elképzelni a realitást,... ez nekem mindig nehezen ment! :) Értem én, hogy miről beszélsz, csak kissé lesarkítottad.

Kósza 2010.01.19. 16:53:35

@FlybyWire: ja, és az esküvő, lagzi kicsit olyan, mint a Karácsony,... az embernek a töke kissé tele van vele, mire az néven nevezett eseményre magára sor kerül.

Rebelde 2010.01.19. 16:54:03

@FlybyWire:

"Sajnos, igazából, tudatalatt az emberek nagyon jelentős része nem szerelemből házasodik. Ezalatt nem azt értem, hogy anyagi okból, hanem szeretik ugyan a másikat, de valahol belül sejtik, hogy nem ő az igazi, és nem is szerelmesek belé igazán.
Az emberek óriási hányada egyszerűen csak fél, hogy nem jut neki jobb. Ez a nagy büdös igazság"

ezzel, de a többivel is nagyjából, plusz még annyi bár lehet, hogy leírtad,hogy nagy szerelem nélkül házasodni öreg hiba, de optimális esetben a szerelem önmagában még nem elég egy olyan házassághoz/kapcsolathoz, amelyben mindkét fél jól érzi magát és mondjuk életük végéig tart, márha ez a cél, mert sokan vannak azon a véleményen, hogy egy emberrel nem lehet leélni az életet

szerintem igen, illetve mindenki arra kap igazolást az élettől, amiben hisz:)

Kósza 2010.01.19. 16:55:16

@Rebelde: mindenki arra kap igazolást az élettől, amiben hisz:)
ott a pont

FlybyWire 2010.01.19. 16:55:50

@Kósza: szoktam, elismerem :D
És én is utálom, és a legtöbb esetben a realitással szembemegyek. De ez csak önismeret, mert tudom, hogy nem maradnék meg senki mellett, akiért nem vagyok totálisan oda.
A sors iróniája, hogy még ennyi idősen is olyanért vagyok oda, akit viszont realistán nézve egyre inkább képtelen lennék elképzelni magam mellé :P Ja és aki mellesleg egyszer sem jelezte még egyértelműen azt, hogy ő is így érezne irántam. Kétértelműen igen, de hát a nők ügyesek. Ja, és a szexet még nem veszem ilyen jelzésnek. Kicsit ez a is a bajom vele.... nem tudom, mit gondoljak az olyan nőről, akinek az ágyába könnyebb bejutni, mint a szívébe...

Kósza 2010.01.19. 16:55:50

kellemes estépítést, sziasztok!

Chubbie 2010.01.19. 16:56:42

58/31, én vagyok a az utóbbi és fiú. A Kedvesem sok huszonéves lányt ver hozzáállásban, agilitásban, formában. Igenis, aki törődik magával, és hajt azért, hogy jó egészségben és erős fittségben teljenek a napjai - és ráadásul még genetikailag egy kicsit szerencsés is - az simán lehet kellemes partner, és ha még érzelmi síkon is találkoznak az érdeklődések, akkor miért ne? Lassan nekem kell iparkodnom, hogy teljes értékű férfiként legyek mellette. Több, mint 4 éve jól érezzük egymást, és nem az anyagi gondtalanság miatt: Nyolc hónapig mindketten munkanélküliként 24 órát töltöttünk együtt... Ja, és a fordítottja sem igaz, mindketten megállnánk a saját lábunkon is...
Ja és nem az idősebb nőkre bukok, én is szeretem a kemény, feszes húst .-),az első barátnőm 5 hónappal volt nálam fiatalabbb, 18-22 éves korom között...

FlybyWire 2010.01.19. 16:59:53

@Rebelde: "szerintem igen, illetve mindenki arra kap igazolást az élettől, amiben hisz:) " te is nagyon idealista vagy, jól van, látom maradtunk még :)
Szóval lehet a világot realistán nézve is idealistának maradni, ennek őszintén örülök. Meg annak is, hogy nem vagyok vele egyedül :)

"de optimális esetben a szerelem önmagában még nem elég egy olyan házassághoz/kapcsolathoz, amelyben mindkét fél jól érzi magát és mondjuk életük végéig tart,"

Abszolute, lásd előző kommentem: vagy fél éven át teljesen bele voltam zúgva egy lányba (mint az ágyú), miközben végig sejtettem, hogy praktikus szempontokból tutira nem ideális párnak, sőt... és még mindig nem sikerült teljesen kiheverni.

Épp emiatt is írtam, hogy az már önmagában mázli, ha olyanba esik bele az ember, aki amúgy is megfelelne. És akkor még, hogy ez kölcsönös is legyen.... hát good luck.
Nem véletlen, hogy annyian megalkusznak végül.
De én nem fogok! Már most is vannak közel tökéletes robotnők, 10 év múlva sirályság lesz :D

indapass90210 2010.01.19. 17:06:02

@FlybyWire: ráadásul a robotnőt szex után egyszerűen ki lehet kapcsolni, és nem zavarkolódik! Vagy kizavarni a konyhába...

Rebelde 2010.01.19. 17:10:49

@FlybyWire:

"az már önmagában mázli, ha olyanba esik bele az ember, aki amúgy is megfelelne"

a véletlenekben nem hiszek, semmi sem történik véletlenül, fel kell ahhoz nőni, hogy tényleg azt megkapja az ember, amire vágyik illetve jókor kapja

FlybyWire 2010.01.19. 17:12:42

@Dövan: igen, van már főző-mosó-takarító modell is, nyilván lehet még csiszolni, de ha egy ilyen 2030 körüli Realdoll-modellel együtt meg tudják majd oldani, az elgondolkodató lesz... :P

2010.01.19. 17:15:48

@F.Lackó:
Én már láttam. :) Sok film igaz alapokon nyugszik, ebbe is van 1-2 igazság. :)

FlybyWire 2010.01.19. 17:16:02

@Rebelde: Ez feltétlel, de önmagában nem jelenti, hogy be is jön a dolog.
Nem úgy van ez, hogy Sanyika a 34. születésnap úgy ébred fel, hogy "na, kész vagyok, felnőttem a dologhoz, tudom már ki és miért kell nekem", és akkor aznap este találkozik Jolikával.
Igenis a szerencse is komoly faktor. Rohadtul nem lehet tudni, hol és mikor találkozol azzal a valakivel, és sajnos nem is mindenki találkozik. EZ megint csak realitás.

bolkonszkij 2010.01.19. 17:20:43

@FlybyWire: Igazad van: ha nincs szerelem, ha jobb híján vagyunk együtt, akkor a kapcsolat konfliktustűrő képessége is sokkal gyengébb. Lángoló szerelemmel kell indítani annak, aki hosszú távra akar berendezkedni (buktatók akkor is lehetnek. Az érzelmek aztán átalakulnak (nem lehet egy életen át lángolni), de az emberi-lelki alapok többnyire megmaradnak.

Chilly 2010.01.19. 17:22:59

Volt már egy xar házasságom úgy tíz éve egy nálam 7 évvel fiatalabb nővel... Utána erősen csak korban hozzámillőket kerestem. Majd egy kellemes 3 éves kapcsolat egy 14 évvel fiatalabbal. Sok, sok internetetes társkereső után párévig tartó kapcsolatok. Jelenleg 25 év a korkülönbség, amit sokan elitéltek, csaknem megköveztek, de már 2 éve tart és lassan elcsendesednek a külső - bíráló - hangok!
Ha mi jól érezzük magunkat, nem mindegy, hogy a külvilágnak mi a véleménye?!

bolkonszkij 2010.01.19. 17:26:16

@Chilly: De mindegy. Ne törődj a bírálókkal, nem értik, hogy itt nincsenek - eleve nem lehetnek - egyetemes szabályok (szerencsére). A kölcsönösség a lényeg, a többi nem számít. Legyetek boldogok!

esztinkebab 2010.01.19. 17:29:13

Jaj már, ennyire tabu lenne? Ha nem tetszik, ne nézd. Nekem volt 20 évvel idősebb szerelmem, sajnos vége lett. De gyönyörű volt, nem lettem hülyébb tőle, sőt. A 50 év fölöttieket küldjük a koporsóba? Ki se merjenek menni az utcára, ne merjenek ölelni egy fiatal 18 éves nőt, ha ő is úgy akarja? Posztoló az ostoba előítéletek rabja. Ha valakinek nem tetszik, te ne csinálja, akinek meg tetszik, élvezze és szeresse! Aki meg ettől hányni akar, az tegye otthon nyugodtan és hányja le magát.

bolkonszkij 2010.01.19. 17:32:20

@esztinkebab: Így van! Csak annyit lehet szabályként megfogalmazni, hogy akinek nem tetszik, az ne csinálja. Akinek meg igen, az tegye nyugodtan, lelkiismeret furdalás nélkül. De elítélni valakit azért, mert jóval idősebb/fiatalabb a partnere - nagy butaság.

boss888 2010.01.19. 17:44:46

Poszthoz... Azt mondják, hogy egy férfi 20évessen már érett, és kifejlődött az ízlése. Nos Nekem 20évessen a 18-22éves csajok tetszettek. Most elmúltam 30, és még mindig a 18-22éves csajok tetszenek.:) Miért változna az ízlésem, amikor 50leszek?:) A nők meg azért választják az idősebb faszikat, mert szeretik az érett férfiakat.

indapass90210 2010.01.19. 18:09:57

@boss888: pont ezt írtam én is. Igaz, én megengedőbb vagyok a 25 évvel!

FlybyWire 2010.01.19. 18:21:05

@Dövan: én még a 30-is hajlandó vagyok elmenni...
Sőt, most itt kint rájöttem, hogy ez a MILF dolog se hülyeség. Az igazság az, hogy az erős 30-as magyar nők is röhögve kenterbe verik a 20-éves átlag ír nőket, úgyhogy.... az ember értékrendszer képes idomulni :D

punkkiss 2010.01.19. 18:31:02

Nos fessünk képet a másik oldalról is.. szerintem ez így igazságos..
40 éves vagyok..
DE (és ezt nem én állítom!!!)letagadhatnék 10 évet.. amikor ismeretlen társaságba kerülök és eljön a beszélgetésekben az az idő amikor megkérdezik :"és hány éves vagy?" leesik mindenki álla amikor kimondom 40..
és hogy jön ez ide?

NEM VADÁSZOM 20-on évesekre.. még inkább nem 10-en évesekre.. mégis.. (bár nem tartom magam szépfiúnak sőt egyesek szerint kifejezetten genxter kinézetem van) nem tudnám összeszámolni könnyen az egy éven belül a szórakozóhelyeken általam "elszalasztott" felajánlkozókat.. pedig akit tényleg kívánok azt nem hagyom ki.. miért is tenném.. :)

igen-igen.. a 10-en 20-on éves lányokról beszélek..
hozzáteszem nem vagyok gazdag, nem járok kiöltözve, egyszerű szakadt tornacipő, farmer, póló... nincs csili-vili..
sör van meg jager, no koktél... nyáladzás csak rock..

és mégis.. azon meg sem lepődök már, hogy a wc-ben,vonaton, utcán vagy éppen BÁRHOL, BÁRMIRE hajlandóak a korosztályomat annyira elítélő 16-25 éves korosztály hozzászólói.. tisztelet a kivételnek...

hangsúlyozom : NEM ÉN HAJTOK RÁJUK!!!

akkor és ott berúgva, beszívva meg miegymás nem számít a korom, csak hogy hogy nézek ki, milyen a szövegem... meg elég jól csinálom-e..

szóval ezzel mi a helyzet? akkor én is írhatnék blogot arról, hogy miért engem (minket) vadásznak a 16 éves csitrik..

boss888 2010.01.19. 18:32:37

@Dövan: most pályázik rám egy 19éves...:) Lehet beadom a derekam! De csak mert akkor a melle, mint a fejem:D

punkkiss 2010.01.19. 18:36:42

még mielőtt bárki megkérdezi.. nincsen feleségem és gyermekem sem, így nem csalok meg senkit.. oka pedig van ennek is de nem tartozik a tárgyhoz..

mennyország utca hét 2010.01.19. 20:14:40

@zoldborso: "Minden párkapcsolatnak megvan a maga nehézsége a felek jellegzetességeitől, elvárásaitól, és kompatibilitásának mértékétől függően. Nem a korkülönbség a vezető válóok -- jelentős kulturális különbségek sokkal több esetben vezetnek váláshoz."
Szerintem is ez a lényeg.
@Rebelde: jól kell választani, meg kell ismerni a másikat. (Mondjuk nem árt önmagunkat is ismerni.) De addig is, amíg az ember keresi az igazit, jól érezheti magát az esélyesekkel is.

esztinkebab 2010.01.19. 20:15:38

@bolkonszkij: ugye? köszi, én is így gondolom

indapass90210 2010.01.19. 20:53:50

@boss888: és a segge? A kettő általában együtt jár... :P

@FlybyWire: hehe, szigeten általában előbb utóbb belterjesek lesznek az emberek, ami nincs jó hatással a megjelenésre....

leo getz 2010.01.19. 21:12:37

Egy valamit elfelejtenek a kedves emberek. A természetben sosem az számít, hogy a sperma donor hány éves, hanem az, hogy ki a legerősebb. Általában az érettebb bikák elhajtják a fiatal suttyókat, és nem számít mennyi idős a fiatal tehén. :) Ugye az emberek hajlamosak magukat kiemelni az emlősök közül, úgy mond mi civilizáltabbak vagyunk, meg tökéletesek, de a valóság, hogy állatok. Ennek legjobb bizonyítéka, hogy manapság nem nagy dolog b@xni orrba szájba... Tehát mégis csak győz a természet az intelligencia felett!!! Most azt látom egyesek felháborodnak, mert szerintük gyomorforgató az, ha egy már érettebb férfi egy ifjú nőstény ördögöt magáévá tesz... Részemről még mindig természetesebbnek tartom, mint a liberalista egynemű szexet, ami az állatvilágban SEHOL nem fordul elő... Állatoknál nincsen homoszexualitás, csupán degeneráció, amit a természet megtanult kezelni. A nem túl életképes egyedek kihalnak, és egy szaporodásra nem képes állat eltűnik a sérült génkészletével a föld színéről.
Visszatérve a témára, részemről nem tartom gyomorforgatónak ezt a felállást, hiszen természetes dologról van szó. Keresi a kis csirke a legimpozánsabb hímet, akitől várja a szaporodási procedúrát... Persze idővel a hormonokat le fogja győzni az ész, és a következő lángolás, de legalább lesz oka, hogy félre drótkefézzen a kiéhezett anyuka... na meg rájön, hogy vannak bizonyos felfogásbeli különbségek, de mint mondják mindenki a maga kárán tanul. Az emberek megválogatják az autót, telefont, ruhákat, de pont azt nem szokták, akivel összebújnak...

Cest'la vie

leo getz 2010.01.19. 21:14:36

Megjegyzés... még mielőtt le vén barmoztok. 28 vagyok, és kb 18-34 közti nőket mind megnézem most is, és megfogom 58 évesen is... Akit meg lehet, karóba fogok húzni! :)

Nikica21 2010.01.19. 21:40:11

Jó estét! :)
ÉN se vagyok oda az ilyen kapcsolatokért....dehát engem nem bántottak még vele!:)

Devil2 2010.01.19. 21:44:48

Jó estét az esti műszaknak!

@Nikica21: Hogy érted azt hogy "nem bántottak még vele"?

Nikica21 2010.01.19. 21:48:29

@Devil2: úgyyy, hogy nincs még férjem és nem vette el tőlem egy 20évvel fiatalabb csaj! :)

Erásss 2010.01.19. 21:50:30

Halihó esti műszak!
@Devil2: Írom a választ. Annyira jó, hogy helyre tudod rakni az agyam...

Nikica21 2010.01.19. 21:51:38

Merre jártatok erással tegnap este?:D

Erásss 2010.01.19. 21:52:34

@Devil2:
Ja, Nekem is feltűnt...tisztelet a kivételnek!:D

Erásss 2010.01.19. 21:53:21

@Nikica21:
Hogy merre jártunk?:)) titok!
Nem...korán aludni mentünk...

Devil2 2010.01.19. 21:54:27

@Nikica21: Ahol a madár sem jár.. :D

Nikica21 2010.01.19. 21:56:35

szépek vagytok...:( Én meg vártalak titeket!:D

Devil2 2010.01.19. 21:57:59

@Nikica21: Eleve hülyén írta a posztoló, mert gyakran az a helyzet az idősebb pasikkal, hogy az asszony már rég elhagyta őket, és ezen "felbuzdulva" úgy vannak vele, hogy ha már kéne egy csaj, akkor az legyen fiatal husi. Van ilyen 50-es "haverom", aki már a második csirkét eszi az asszony óta. Először írígykedtem rá, de aztán gondolkodtam és már nem írígykedem. :))

Devil2 2010.01.19. 21:59:39

@Erásss: Szivike, hogy vannak az elfeküdt testrészeid? :))

Erásss 2010.01.19. 22:01:13

@Devil2:
A testrészeim vagyogatnak...:)))

Erásss 2010.01.19. 22:04:29

@Devil2:
Mielőtt megkérdeznéd Tőlem, nem volt jóval idősebb pasim! Ez valahogy kimaradt az életemből...:D
Nem irigykedsz? Miért nem?

Erásss 2010.01.19. 22:07:08

@Nikica21:
Mizujs van Veled? Tényleg régen dumáltunk. Hogy telt a napod?

Nikica21 2010.01.19. 22:08:18

@Erásss: Hát gyógyulgat a lábam...ma sokan voltak szal elfáradtam!:)
Veled? Lánykád?:)

Erásss 2010.01.19. 22:08:34

@Devil2:
Nemár, hogy ezt sugallja...! Akkor hogyan fogalmazzam meg? Benne legyen az is amit tudni akarok, de ne is tűnjön úgy...

Erásss 2010.01.19. 22:09:45

@Nikica21:
Fáj még a lábad, vagy nem is tudsz még ráállni?
A lányom már alszik, kicsit meg van fázva, de nem vészes.:)

Devil2 2010.01.19. 22:14:03

@Erásss: Mert az egész úgy megy nála mintha cukrosbácsi lenne, érted?! Tény hogy jóképű a pasi, simulékony a modora, na meg persze pénze is van, (igaz pocakos). Szóval addig oké, hogy megdönti őket, na de Ő komolyan (már amilyen komoly lehet) kavar velük... (noooormális?) Én egyrészt nem győzném a sok b*szogatást ami ezzel jár, másrészt nem kicsit égne az arcom, ha a csaj szülei elé kéne állnom (akik, mondjuk olyan idősek mint én, vagy még annyi se..)harmadrészt, Nekem még van elszámolnivalóm az élettel, nem csak annyi a dolgom hogy jól érezzem magam.

Nikica21 2010.01.19. 22:14:07

@Erásss: igen fáj....kék lila zöld, szúr, húzódik, de rá tudok állni..., dolgozok is!:)

Devil2 2010.01.19. 22:19:52

@Nikica21: Nekem is megvan még a seb, de már viszket meg le akar esni.

Devil2 2010.01.19. 22:23:59

@Erásss: Fekete-fehér, igen-nem.. :)

Erásss 2010.01.19. 22:25:03

@Devil2:
Ha mégsem ez lesz, az tuti félreérthető??

Erásss 2010.01.19. 22:27:42

@Devil2:
Értettem!:)))
Nyavajogjak még egy kicsit, vagy sok voltam mára?:)))

miétr ne?! 2010.01.19. 22:29:17

Nem a dominancia, nem a perverzió, vagy a realitás határozza meg a kapcsolatokat! A kölcsönös vonzódás, a megmagyarázhatatlan érzelemvilág, amit két ember egymás iránt táplál. Nem feltétlen a méret, vagy a pénztárca vastagsága dönti el, hogy kit választok! Mindenki volt már szerelmes, vagy legalábbis azt gondolta, hogy az... Ha valaki azt mondja, hogy ő csak olyan nőt vesz el, akibe biztos, hogy mindig szerelmes lesz, az sajna rengeteget csalódott már, és ilyen úgy sincs! A szerelem elmúlik, akár akarjuk, akár nem! De ottmarad a szeretet, az elfogadás, a törődni vágyás! Nem vagyok házasságpárti, de azt gondolom, meg kell adni az esélyt mindenkinek a boldogságra! A boldogság meg a szerelem nem korhoz kötött! Ha valaki egy nálánál 20 évvel idősebb férfival szeretne boldogulni, szíve joga! Csak egyetérteni tudok egy elöttem szólóval: akinek nem tetszik ne nézzen oda!

Devil2 2010.01.19. 22:29:27

@Erásss: Ne aggódj Szivi, kezelem én... :)))

Nikica21 2010.01.19. 22:31:49

@Erásss: Most min nyavalyogsz?:D

Erásss 2010.01.19. 22:32:53

@Devil2:
Akkor csekkold a következőt. Én ezen hatalmasat röhögtem!:))

Erásss 2010.01.19. 22:33:27

@Nikica21:
Csak a hülye kérdéseimmel bombázom, de még bírja cérnával!:D

Erásss 2010.01.19. 22:34:49

@Nikica21:
Elmeséltem neki a hétvégémet, és hogy voltam buliban....egy nagyon érdekes buliban! Mondjuk jól éreztem magamat!:)))

Devil2 2010.01.19. 22:34:55

@Erásss: Jóóó, hát volt olyan is ott aki tényleg bulizni akart.. :D

Nikica21 2010.01.19. 22:38:18

Nem semmik vagytok...nem elég, hogy itt írogattokmég privi is!:D

Devil2 2010.01.19. 22:40:15

@Nikica21: Nem vagyunk noooormálisak.. :D

Erásss 2010.01.19. 22:41:43

@Devil2:
Ez egy privát buli volt!:) Mivel Én önző emberke vagyok, én annak örülök, hogy jól éreztem magamat...
Tényleg bonyolult!:)))

Erásss 2010.01.19. 22:42:16

@Devil2:
...és ez enyhe kifejezés! Sorstárs vagy Szivi!:D

Erásss 2010.01.19. 22:43:00

@Nikica21:
Mindig beszélünk priviben is. Vannak dolgok, amiket nem osztunk meg a nagy közönséggel.:)))

Devil2 2010.01.19. 22:47:39

@Nikica21: És a félreértések elkerülése végett, nem mindig közösek a megosztott dolgaink. :)

Devil2 2010.01.19. 22:49:01

@Nikica21: Én még csak-csak, na de @Erásss: Szivi... :DDD

Erásss 2010.01.19. 22:50:39

@Devil2:
Az a dúrva, hogy jelenleg így is érzem magam...azért valljuk be őszíntén, te sem vagy kispályás!:D :D :D

Devil2 2010.01.19. 22:50:39

@Erásss: Hopp egy laza 2 váll.. :D

Erásss 2010.01.19. 22:51:11

@Devil2:
Mindig ezt mondod???:D :D :D :D :D

Devil2 2010.01.19. 22:51:46

Háááá csak lenyelííí..

Erásss 2010.01.19. 22:51:57

@Devil2:
Engem most nem nehéz 2 vállon tudni!:)))

Devil2 2010.01.19. 22:53:18

@Erásss: TUUUUUDTAM, hogy nem hagyod kíííí.. :DDD

Erásss 2010.01.19. 22:54:08

@Devil2:
Hát nem is! Ezt nem lehetett!:D :D

Devil2 2010.01.19. 22:54:56

@Erásss: Nekem mindegy mit csinál vele.. :DD

órarugógerincű (törölt) 2010.01.19. 22:54:59

schlumbergernabazmeg 2010.01.19. 14:30:10

Kösz, a komment elküldése után 2 mp-cel én is rájöttem. Azért kösz, hogy odafigyelsz a helyesírásra.

Erásss 2010.01.19. 22:55:57

@Devil2:
Most erre tudtam volna írni valamit, csak nincs 18as karikám!:D

Devil2 2010.01.19. 22:56:37

@Erásss: Írd le virágnyelven. :))

Erásss 2010.01.19. 22:57:09

@Devil2:
Képzeld felkerültek a képek a honlapra. Küldjek párat mutiba?:)))

Erásss 2010.01.19. 22:58:58

@Devil2:
Komolyan mondod?:))
...és azt hogyan kell? Nem tudok kultúráltan fogalmazni!:D

Erásss 2010.01.19. 22:59:51

@Devil2:
Nagyon gáz lett, de azért küldök!:))

Devil2 2010.01.19. 23:02:03

@Erásss: Nem fogalmazni szoktál hanem fogamzani?!.. :D

Erásss 2010.01.19. 23:05:45

@Devil2:
Na csekkolj Szivi! De ne nagyon röhögj!:)))

Devil2 2010.01.19. 23:07:55

@Erásss: Chippendale show is volt? :D

Devil2 2010.01.19. 23:10:20

@Erásss: Szellős volt a táncparkett. :)

Erásss 2010.01.19. 23:10:24

@Devil2:
Ne is mondd, erotikus felszolgálás volt! Hát persze, hogy engem rántott ki a tömegből!:)))

Devil2 2010.01.19. 23:10:52

@Nikica21: És mire ébredtél fel? :D

Erásss 2010.01.19. 23:11:10

@Devil2:
Elképzelni sem tudom, hogy miért!:D

Erásss 2010.01.19. 23:12:30

@Devil2:
Pedig hidd el, sokan voltak ám! Csak be voltak punnyadva az emberek!:D

Devil2 2010.01.19. 23:13:30

@Erásss: Erotikus felszolgálás?? Csajbuli volt? Látok ugyan ott egy pasit, de lehet hogy az se az volt.. :D

Erásss 2010.01.19. 23:15:20

@Devil2:
Nem csaj buli volt. Csak a tulaj a csajoknak kedveskedett egy ilyen pasival. Aki (szerintem) abszolút nem nézett ki jól!:D Láttad volna a zenészünk fejét mikor ez a kép készült. No Comment!:D

Nikica21 2010.01.19. 23:17:54

nem aludtam el....csakhát elbambulásztam!:D A sok írásra ébredtem fel!:D

Devil2 2010.01.19. 23:18:07

@Erásss: Hát igen szegény chippendale már lassan mehet nyugdíjba.. :D

Erásss 2010.01.19. 23:19:01

@Devil2:
Gondolhatod, hogy a szemem a pályán volt!:)))

Nikica21 2010.01.19. 23:19:52

Nem aludtam csak úgy bambulásztam....!:)
A sok írásra ébredtem fel, de azt hiszem elköszönök!
Jó éjt nektek!
Pápá, pusz!

Erásss 2010.01.19. 23:20:09

@Devil2:
Ez a srác szerepelt az Áll az Alkuban is. Ott mondta, mintha annyira érdekelt volna...

Erásss 2010.01.19. 23:21:25

@Devil2:
Csatlakozzunk mi is Nikihez és menjünk aludni!
Álmodj szépeket!

Devil2 2010.01.19. 23:25:15

@Nikica21: Jó éjt kicsi lány! Pihenj jól! :)

Erásss 2010.01.19. 23:26:20

@Devil2:
Húúú ez kemény kérdés!Válaszolok rá, nem megyek még aludni, ezt ki kell veséznünk!:)))

Erásss 2010.01.19. 23:40:30

@Devil2:
Blogról tényleg elköszönök, priviben majd írok!

Yazmir 2010.01.20. 00:06:48

Mennyire unintelligens, buta cikk ez. Ordít belőle a kétségbeesettség, a megnemértettség, mások nem elfogadása, stb.
Miért fáj neked az, ha idősebb férfiak (nők) fiatalabb nőkkel (férfiakkal) találják meg a boldogságot? Ez ismét a jól ismert magyar mentalitás (irigység) lenne?

Te vagy az, akinek nem kívánok boldogságot, mert úgysem lesz ilyen életfelfogással. Viszont egy szép napot.

Törböly (törölt) 2010.01.20. 00:42:11

Okádás. Múltkor láttam egy ilyen vén faszt a csitrijével. A pasi olyan 70 lehetett, a nő legjobb esetben sem volt több 50-nél. Még fogdosta is a seggét a kehes szamár. Undorító. A 90 éves nagyapámról és a nagyanyámról nem is beszélve. Múltkor beleült a 70 éves nagyanyám a tata protézisébe, az erre meggyanúsította, hogy kurválkodik. Ez is mutatja, sosem értenek szót, mindig csak a szex, a szex.

Ész Lajosné 2010.01.20. 01:08:24

A legnagyobb tanulság ebből a postból, s leginkább a kommentekből számomra az, hogy belterjes itt is minden. Seggnyalás/egymásmarás, de az is csak akkor, ha kellően kirívó vagy. Tisztára, mint az "élet". Aztán mindenki rinyál. Hehe. Ha valaki újként reagál, az le van szarva, tán el sem olvassátok, nemhogy még reagáljatok. Innentől kezdve megyek én is MILF-eket dugni, vagy kisfiúkat szopatni. (Bocs, Panni, nem akartam csúnya szavakat használni...:))

:PPPPPP

2010.01.20. 08:55:06

@Dövan:

Belegondoltal, hogy Europa is sziget, csak nagyobb ? :D

Shaunda 2010.01.20. 14:58:21

Szerintem semmi durva nincsen ebben a 20 év korkülönbséges dologban. Ha még ilyen 14 év vagy az alatti lányokra vadászik egy 30 év körüli, az még megkérdőjelezhető, de ha meg jól érzik magukat, el tudnak együtt járni szórakozni, akkor nem tök mindegy? Ha nem tud egy fiatal lány elmenni bulizni az idősebb pasijával, és ez neki olyan nagy probléma, akkor nyilván nem fog működni a kapcsolat, és hamar vége lesz.
Ez meg hogy "A vén csóka már nehezen mozdul ki, a csajszi meg bulizna. A fickó társasága egy nyugdíjasklub, a csajszi haverjai meg dedósok. Tatának vigyáznia kell az egészségére, jönnek a gondok: prosztata, szív." egyszerűen hülyeség. Legalábbis ez nem 20 év korkülönbség, hanem kb. 50...

kencel 2010.01.20. 15:04:06

ilyen esetben a csaj kibaszottostoba lehet vagy tenyleg valami betegseg esetleg apakomplexusa van. A pasi meg mar keptelen a korabeli noknek megfelelot nyujtani erzelmileg, illetve az intellektusaval sem tud hoditani. Egy ilyen kiscsajt (relativ) konnyebb elkapraztatni. Nesze cukorka. Kb. Az ilyenek lattan mindig egy MIt erdemel az aki blogon szereplo megtorlassal reagalnek. jelen esetben egy gecinagy tarkonvagas minden nap.

atila68 (törölt) 2010.02.28. 07:51:36

@bgp: Arról az önbizalom hiányról, pontosabban az önigazolás kényszeréről ami az ilyen férfiakat mozgatja.
süti beállítások módosítása