Miért jó egy rossz kapcsolat?

2024. február 15. 07:48 - csajokespasik

       

               „Azt én is észrevettem, hogy mai elferdült világunkban a pasik is átvettek a női fegyvertárból pár dolgot” – és ez nem túl jó jel. Sokan maradnak egy rossz kapcsolatban, mert úgy érzik, a magány elviselhetetlen. Ám ha valaki problémás, az már az elején is látszik, a többi pedig bevállalás kérdése.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Az örök kérdést újra felteszem: Miért maradnak benne egészen jó nők nem működő kapcsolatokban? Mert a magánynál az is jobb? Nem csak beengedik azokat a férfiakat az életükbe, de még hajtják is előre a dolgokat, siettetik, hogy haladjanak. Azt nem tudom elfogadni, hogy nem látta azonnal rajta: ha valaki problémás, az látszik, már az elején is. Most ha egy nő beáldozza ennek magát, sok éve elmegy, míg felébred, de addigra már „lelakottá” válik és akkor már a piaci értéke is csökken, csúnyán mondva. Én sose tudtam elsőre senkibe se beleesni ennyire.        

       

               Volt egy elképesztő mondat, ami egy ismerősömtől hangzott el: nem fog szakítani, legfeljebb nem fekszik le jó darabig a pasijával... - oké, és hogyan tovább? Mi értelme ennek?
Olyan is volt, hogy egy barátnőm egyik rossz kapcsolatából egyenest ment a másikba. ...És én végighallgatom a panaszokat, de még ennek sincs semmi értelme, mert az én rendkívül egyszerű tanácsomat („hagyd ott, mert ennek semmi értelme”) úgyse fogadja meg.
Képesek még megmagyarázni is maguknak, hogy hát a pasija sírt, amikor el akarta hagyni... - Azt én is észrevettem, hogy mai elferdült világunkban a pasik is átvettek a női fegyvertárból pár dolgot. És ez nem egy jó jel. Szóval, ezeket szemlélve valahogy jogos és érthető a megfogalmazás, amikor valaki szakítás után az x időt „húztunk le” formát használja. Mert lehúzni a börtönéveket szokás. Tehát ők is tudták, miben élnek. Csak amiben nem muszáj, abban nem kell megmaradni.
M.          

 

 

1 komment
Címkék: megmondás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1418326155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Amatőr_ 2024.02.15. 10:16:42

Kedves M,

Miért nem a saját magánéleteddel foglalkozol?

Jaaa...hogy az nincs? Értem.
süti beállítások módosítása