Megegyeztünk, hogy a szeretője leszek

2010. március 08. 07:05 - Panni CsP

„Megcsillant egy szép, hosszú aranyszőke hajszál a párnámon. Akkor esett le, hogy nemrég, ebben az ágyban tényleg aludt egy másik nő.” – meséli levélírónk, aki annyira a szívébe zárt egy férfit, hogy minden alkut bevállalt érte. Későn ébredt rá, hogy partnere csak amolyan gerjedelem-levezetőként és lelki szemeteskukának használta. Nem mondom, hogy egyszerű és világos olvasmány, viszont többszörös tanulság van a végén.

 

Régóta olvasom a blogot és nagyon sok olyan helyzetet ismertem fel benne, ami már megtörtént a saját életemben is - kapcsolataimban - és egy baráti tanács a jó időben, sok könnyet megelőzhetett volna. Ezért írtam mindezt – meg persze azért is, hogy visszakapjam a lelki békém. Mert ebben a történetben komolyan vettem az érzéseimet, csak nem a megfelelő helyen tettem ezt. Szolgáljon mindenki okulására ez az abszurd történetet. Nem is tudom, hogyan lehetne röviden összefoglalni ezt a szappanoperába illő hazugság-tömkeleget, melyre a történetem épül. Kezdjük ott, hogy egyszer valaki nagyon okosan megmondta: ha idegen vagy, ne vegyülj, csak figyelj, jobb az új helyen meghúznod magad.

A magánéletem egy nehéz és zűrös kapcsolattal indult Magyarországon, minden napom külön küzdelem volt. Ezalatt a munkában is megálltam a helyem, és nem vegyültem. Kedves, néha tanácsokkal segítő, közvetlen, de hideg személy voltam. Amíg meg nem jelent ő. Nekem is volt kapcsolatom, neki is, ráadásul két külön világ voltunk. Esélyünk sem lett volna. Nála tavasszal meghalt a kapcsolat, és szétköltöztek. Magába zárkózott, néha kikérte a tanácsaimat, egy kávé mellett, és megkérdezte, hogy vagyok. Az a típusú fiú volt, aki mindenhez ért, mindent megbütyköl, adrenalin függő és a társaság központja. Mégis szégyenlős, és a családja irányítja. Emiatt is halt meg az előző kapcsolata. Közben eltelt egy nyár, ő kiment pár hónapra külföldre. Ezalatt rákattant egy erőszakosabb barátnőm és az álmok elszálltak. Én maradtam a saját diliházamban a problémáimmal.

Eljött a tél, előkerült, a semmiből, frissen, én meg eljutottam a cérnám végére és kitettem a párom szűrét, majd összeomlottam. Csak munka, végtelen antiszocialitás, és híre kelt a magányomnak. Mivel fordítási munkákból is élek, egyik éjjel csöng a telefon, 10 után, és hallgatom a mellébeszélését. Fáradtan, idegesen megkértem, hogy röviden foglalja már össze, mit akar, miben segíthetek. Azt mondja, fordítani kell, sürgős, mert menne újra a távolba. Oké, segítek. Megbeszéltük, és mit ad Isten: egy napon keresztül, végtelenül közvetlen jókedvvel körbeugrál. Én meg elvégzem a határidős munka nagyobb részét, majd visszavonulok magányomba.

A dolgok viszont elég hamar megváltoztak. Gyakrabban hívott, bevitt kocsival, sokat beszélgettünk, apró meglepetéseket készítettünk - furcsa volt. Lassan elkezdtem megszeretni a gazdag különc gyereket. Mivel volt elég közös pontunk - úgy éreztem - lehet még ebből valami. Egy szép nap betoppant egy kolléganőm, akit olykor fuvarozott, hogy: „Khm, neki annyira tetszik ez a srác, én mit tudok róla? Van nője? Valami?” No comment. Egyszerre felfedeztem magamban az érzést: kiscsaj, most idegen vagy, lépj háttérbe, és kész. Mégsem tettem meg. Még aznap megmondtam, hogy nem vagyok kerítőnő. Elmondtam neki, hogy bejött a széplány, kérdezte, hogy szingli vagy-e. Ha tetszik, akkor tessék választani, mert sokan vannak körülöttünk nők, lányok, vadmacskák - engem igazán nem érdekel. DE tessék MÁR felnőtt férfiként dönteni. Jött a terelés, hogy jó nő, de nézzem már meg, nem illenek össze, és a jó test mellé kell még egyéb is blablabla... Majd később újra hív. Újra beolvasom neki a szöveget, és akkor kinyögi: őt nem a nagymacskák érdeklik, hanem a kismacskák. Letettem. Ebből elég legyen. De ráharaptam a horogra. Sajnos.

Ami ezután jött - nem is tudom?! - felvenni a harcot egy igazi dögös nővel, nekem, a szürke egérnek. Az események kavarogtak, de a rózsaszín köd nem engedi meglátni-érezni a hazugságokat. A lány egyre gyakrabban jött velünk, de mi egyre többet beszélgettünk, kávéztunk együtt. Egyszer valami papírok miatt lekerültem az alagsorba, ahol beléjük botlottam. Csak beszélgettek, majd a kishölgy elengedett egy durva megjegyzést és én beszüntettem a társalgást, olyan szintet ütött meg a modora.

Lassan eljött a május: bulik, születésnapok. Engem lépésenként fűzött, eljátszotta a „nem-tudom-mit-akarok-tőled”- fiút. „Gyere velem ezt-azt vásárolni, ide, vagy oda stb.” Mentem. Persze, nekem is megvoltak a magam dolgai - jókat nevetünk együtt - és mivel volt egy erőfölénye, úgy emelt maga fölé, a leglehetetlenebb pillanatokban, mint a molnár a zsákot. Egy közös bulin nagyon összegabalyodtunk, és mivel sok volt az idegen arc, még fel sem tűnt a dolog senkinek. Ami történt, megtörtént - először nem akarta - majd elkapta a hév, és elindult a lavina. Gondolom, attól félt, nem lesz jó, de annyira összhangban voltunk, hogy szinte fájt a tudat: ez túl szép, hogy igaz legyen. És így is történt. A munkahelyen el kellett játszani a „nem ismerlek”- játékot. Titokban megérintelek, ha elmegyek melletted a folyósón - ez még jobban növelte az adrenalint. Volt egy pont, amikor szerettem volna kilépni az árnyékból. De ő visszalépett, mondván, hogy nem fog ez menni, kollegák vagyunk, stb. Jó, akkor ennyi. És pontot tettem a dolog végére. Elutaztam. A levelezéseink elcsúsztak, valami igen durva irányba, és amikor megírtam neki, hogy akkor ennyi, részemről kész, még 24 órát sem kellett várnom, már jött is a válasz: „BIZTOS? DE BIZTOS BIZTOS?” - a fizikai kapcsolat elég erős kapocs ahhoz, hogy rángassa az ember lányát és fiát. Ő nagyon kiszámítható volt, ha az elvonási tünetei jelentkeztek.

Mondanom sem kell, hogy nekem fel sem tűnt a tény, hogy néha ebéd környékén eltűnik, hogy msn-en elkaphatatlan, hogy furcsán kapkodva rohan el néha, vagy hogy nem ér rá. esténként. Vagy, hogy fáziskéséssel összefutok néha vele, vagy a másik delikvenssel, az alagsorban. Talán nem akartam a megérzéseimre hallgatni.

Újabb munkamánia - és akkor jön a meghívás: „gyere velünk kirándulni!” Mondtam, nem. - De gyere! - De nem! - De gyere! - De nem. És a nemből igen lett, elmentem. Újra indult az egész. Egyre durvább hazugságokra derült fény: volt egy barátnő, akit én is ismerek, látásból. Hogy együtt vannak - hiszen a barátai ezzel fogadták: „merre hagyta a kedves kis nőt?” Nyeltem és hallgattam. Mondtam: nem akarom ezt így.

Erre ő: „De próbáljuk meg, mert a fizikai része jó, és én annyira más vagyok, mint a többiek. stb.” Rágtam magam rajta. Szeretője lenni valakinek? Belevágtam, bár tudtam, nagyot lehet benne bukni. Nagyon nagyot. És nem is lehet egy ilyen bukásból könnyen feltápászkodni. Közben ő utazgatott: hajtotta az adrenalin, meg a 3 nője. Néha együtt aludtunk, mert ez volt az egyesség - nem rohanunk, emberként viselkedünk. Azokra az estékre-éjszakákra olyan férfit ajándékozott nekem a sors kegyesen, aki mellett szívesen ébredtem volna, mondjuk a maradék napjaimban. De sosem mentünk be együtt a munkahelyre, feltűnő lett volna. Én mindezek ellenére mégis jól éreztem magam és kezdett körülöttem kivirágozni a világ.

Mígnem egy nap, a buszon, azt mondja az egyik kolléganő: „ugye milyen szép pár XY?” Hallgattam. Miért? Járnak? Erre ő: „hát, én nem tudom?” Nem. Azonnal pontot tettem az i-re, és elrohantam, kissé kiborulva. Rohant utánam: „miért kapom fel a vizet, mire ez a cirkusz? Nézzek rá, és nézzek a nőre: ők nem illenek össze, hiába hajtogatja a lány, hogy igen és van jövőjük - és hogy köztünk valami csodálatos harmónia van. Ez a nő olyannak próbálja őt beállítani, amilyen ő sosem, volt és sosem lesz. Szép lassan kiderültek a hazugságok, mert mindenki lát-hall dolgokat, és a pletyka, ha jó forrásból jön, akkor nagyon szépen adja vissza a realitást. Minden percüket együtt töltötték, amennyit lehetett: színház, mozi, uszoda - nagybetűs élet. Közben még előkerült a másik nő is (a barátnő) de szeptemberre már ő is a szakítós listán volt. Ahogy én is. Októberben egy reggel arra ébredek, hogy menni kellene munkába, de ő még alszik. Egész éjjel zuhogott, néztem az arcát, a kezét, majd megcsillant egy szép, hosszú aranyszőke hajszál a párnámon. Akkor esett le, hogy nemrég, ebben az ágyban tényleg aludt egy másik nő. Sejtettem - de ez ütött. Nyugodtan megittam a kávém, mindenféle butaságokról társalogtunk, és akkor előjött a nagy kérdés részéről: „ő kapcsolatban gondolkodik a lánnyal, és én nagyon megharagszom, ha ennek esélyt ad?” Igen. Megharagszom – mondtam, azzal felálltam és elmentem.

Ami ezután jött? Rengeteg buta női könny, és egy tanács: sose kezdj, sose vegyülj, sose tagadd meg önmagad, mert annyira szeretsz valakit. Mert egy kapcsolatban az vezet, akit kevésbé érdekel a másik fél. Ilyenek kavarogtak bennem hetekig. Éjjel-nappal dolgoztam, és közben gondolkodtam, hol rontottam el, hol kellett volna kilépni, hol kellett volna sokkolnom magam?? Rájöttem, hogy amolyan gerjedelem-levezetőként voltam jelen az életében, meg lelki vezetőként, ha bajban volt az érzelmeivel. Közben ő így jobban tudott koncentrálni a hosszú beszélgetésekre és nem agyalt azon, hogy nem kapja meg a „nő-adagját”.

Lehullt a hályog a szememről. Újabb történetek kerekedtek, mert a hazugságok szépen vonzzák egymást, és ha egyet elbuksz, mindet húzod magad után. Csak kerekedett a szemem: olyan dolgok derültek ki. Én még mindig nem békéltem meg a helyzettel, hogy hülyét csináltam magamból, és csak annyit kértem a sorstól, ha lehet adjon valamilyen választ.

Egy buta véletlen folytán legördült a teljes történet: levelek, amikből napra pontosan tudtam mikor, kivel, hol, hogyan? Csak a miértre sosem derült fény. Talán nem is kell. Egy barátomnak egy alkalommal annyit mondott, hogy ő nem szeretne olyan lenni, mint a haverjai, akiket otthon vár az asszony a gyerekkel, miközben ők a szeretőjükkel múlatják az időt. Ő nem akar hazudni senkinek sem.

Tanulságok:

- hallgass a megérzéseidre, és járj nyitott szemmel.

- aki nem vállal fel a világ előtt, annak ki kell tenni a szűrét, és nem szabad visszaengedni.

- sose kezdj a munkahelyi vidámfiúval, mert csak bukás lesz a dolog vége.

- a nőket olykor kilóra mérik a húspiacon.

 

 
183 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr831815419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillag× 2010.03.08. 11:45:28

@Kham: jézuus :D ez az utolsó mondat :D ...moha, fenyő, temperazöld...hm, micsoda kép :P

tuli _ 2010.03.08. 11:52:22

@bibi40: neked nem szabad megszólni. nekem szabad, mert nem voltam szerető. ja, és nem is leszek.
amúgy meg ÚÚÚÚRISTEN!!!!!

Rebelde 2010.03.08. 11:54:27

@bibi40:

jaj bibi, ha életed legnagyobb szerelmi kapcsolatát megalázónak nevezed, akkor annál van jobb is

beszélj az embörrel, mert néma bibinek ugyanis az anyja se érti

summerstorm 2010.03.08. 11:56:11

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: @Kósza:

ehhez én most annyit tudok hozzátenni :):

Nevetek mindig, ha rá gondolok,
Remélem, látszik, hogy boldog vagyok!
Ugye látszik? Oh, igen. Ugye látszik? Oh, igen.

*mooonjókedvű*

phaszfej 2010.03.08. 11:56:18

@bibi40: Akkor hazudj magadnak és a környezetednek tovább. Egészségedre!

csillag× 2010.03.08. 11:56:57

@bibi40: és ezt már próbáltad megbeszélni a férjeddel? Mert lehet, hogy amit ő ad neked arra azt hiszi, hogy neked az elég, miközben te többre vágysz.

halak37 2010.03.08. 12:11:00

Hááát még egy példa arra,hogy az emberi butaság határtalan ezt értem arra,hogy a posztíró belement az ócska játékba csak azzal nem számolt,hogy nagy árat fizet érte....mert manapság EZ van.a faszikám meg élvezte,hogy egyszerre több nő sír utána.szarul jártál,de állj talpra!

summerstorm 2010.03.08. 12:14:43

@bibi40:

csücsülsz a sz@rban...
így nem is lesz jobb...
egyetértek Rebbel, a néma bibi című felszólalás jogos.

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.08. 12:18:38

@bibi40: "AMIT SAJNOS A FÉRJEMTÖL SOHA NEM KAPOK MEG!"

Vajon miért?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.03.08. 12:23:34

@bibi40:

Azért ragaszkodsz a családhoz, mert már lejárt szavatosságú áruként nem vagy túl kelendő. Apuci, akitől nem kapod meg "szeretetet", viszont ellát pénzzel. Szerelem, azért érzed annak, mert nem veled kellett élnie, nem ő viseli az ostoba lényed, hanem Apuci. Szarért nem válsz el akkor? Ő nem venne el? :) Nem csodálom. :D Arra jó voltál. Ennyi.

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.08. 12:26:21

@csillag×: ezt még a csalás előtt kellett volna tisztázni. Nem csodálkoznék, ha férjét a legkevésbé sem érdekelné, hogy többre vágyik-e a csalfa asszony.

tuli _ 2010.03.08. 12:26:21

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: több oka is lehet. eleve ilyen volt a férj, akkor jó volt, szült 2 gyereket, oszt elkezdődik a szenvedés, mint sokaknál, hogy jaaajj, nem figyelnek rám, többet szeretnék.
még egy opcionális ok, ő is leszarja a férjét, csak a gyerekekkel van elfoglalva, de nyarvog a nagyobb figyelemért.

@Rebelde: néma bibi :D

csillag× 2010.03.08. 12:35:58

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: a férje tudhatott erről? mármint kiderülhetett a végén, mert akkor ne is várja el, h szeresse.

És egyet értek @Kedves Nard: -dal: miért nem válsz el, ha annyira rossz? Nem vállalná el a gyereked? Vagy ő már nem szeret?
Bár így nem is adod meg magadnak az esélyt, h szeretve legyél. Ki tudja lehet, h nem a volt szeretőd, hanem épp egy másik pasival lennél boldog. :)

dr. gernika 2010.03.08. 12:37:21

Fasztarisznya, mutatom, honnan:
"Volt egy pont, amikor szerettem volna kilépni az árnyékból. De ő visszalépett, mondván, hogy nem fog ez menni, kollegák vagyunk, stb. Jó, akkor ennyi."
Ezután nem kellett volna visszafogadni.

hopp-hopp 2010.03.08. 12:49:16

felismerés? nem hinném.
viszont láttam-hallottam hasonlót.
sajnos.

és munkahelyen. ami nagyon gáz ...
mert gondolj bele, hogy is születhetnek az ilyen kapcsolatok - közös munka - közös problémák - otthon meg úgysem értik mit jelent a határidő és az ilyen tipusú munka. versenyszférában elvárják, hogy a 8 + 1 óránál többet húzz, ha benne akarsz maradni teamben. eccerű.

szinte elkerülhetetlen, a hasonszőrű egyedek összemelegedése. hasonló történetemben a fiatalember, hogy ne nevezzem tenyészcsődörnek - egy asszisztenssel élt vissza - miközben egy másik egyenrangú kolléganőt emelt ki magának a kancasorból, partnernek. a családjának ez utóbbi inkább megfelelő volt, mert volt a csaj mögött pénz.

később derült ki, hogy a szegény kis asszisztens - nem is olyan szegény (jólszituált család - távolban) - sh miután kilépett - sokkal jobb pozicióban indult egy konkurrens cégnél.

a folytatást nem ismerem és nem is érdekel.

akkor sem hinném, hogy érdemes bántani azokat akik valami miatt szeretnek.

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.08. 12:49:37

@tuli _: majdnem értem, azt hiszem. Tehát alkut kötött az ördöggel, és eleve belement olyan helyzetbe, ami neki nem jó.

@csillag×: az embereknek viszonylag kis százalékuk annyira hülye, hogy nem is sejti.

Kósza 2010.03.08. 12:57:04

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: nagyobb százalékuk tudja, és ez így márt nem olyan nagy baj! :)

summerstorm 2010.03.08. 13:00:00

@Kósza:

háááát, lehet, hogy valóban... a beszélgetést korábban kellett volna megejteni, hátha akkor még változtatható lett volna a helyzet...

Kósza 2010.03.08. 13:04:08

@mooon:): igen, igazad van mindenképpen,.... de miről is van szó? :)

dr. gernika 2010.03.08. 13:05:25

@Primitív Állat: Ez inkább csak kunszt, pár percig poén, de utána már az élvezeti értéket elnyomja az izomfáradás és a fejbe szállt vér. :)

summerstorm 2010.03.08. 13:06:06

@Kósza:

köszi... drága vagy, hogy helyeselsz a zagyvaságaimra is :D
mindegy :))

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.08. 13:10:59

@Kósza: van kis baj és nagy baj ilyen esetben?:-)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.08. 13:21:26

@mooon:): entschuldigung. Túl kíváncsi vagyok, érdekelt volna, ki hogyan látja. Majd visszafogom magam, nem kell nekem mindent tudni.:-)

Kósza 2010.03.08. 13:26:58

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: általában az a véleményem, ha baj van az ember fejében, az baj, de ha nem tud róla, hogy baja van, az a legnagyobb baj :)

Kósza 2010.03.08. 13:27:39

@mooon:): bevesszük a manschaftba? :)

summerstorm 2010.03.08. 13:33:04

@Kósza:

csillagot :)?
vagy tarquint még egyszer :D?

Leggy 2010.03.08. 13:38:15

tessék elkezdeni futni napi szinten- hamar bele lehet jönni, helyreáll a lelki béke, rengeteg testi előnnyel is jár - és nem mellékesen kitárul egy más világ. Depi, lúzer faszik a múlt ködébe vesznek, és eljön majd a pasi is, akivel érdemes. de addig sem szabad tétlenkedni :-)

summerstorm 2010.03.08. 13:39:50

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

én is túl sokat kérdezek...
asszongyák, hogy árt az egészségnek :D :D :D.
meeer hogy én is túl kíváncsi vagyok
de már néha visszafogom magam...

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.08. 13:40:45

@Kósza: capito, grazie mille:-)

@mooon:): belőlem egy is tud sok lenni, inkább csillagot.:-))

summerstorm 2010.03.08. 13:44:43

mááá megint zagyválok....
úgy látszik az, hogy nem kapok a zorromon levegőt hatással van az agyműködésemre is :(....

tuli _ 2010.03.08. 13:54:39

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: jól érted. Sajnos mostanság sok-sok ilyet látok.
Jobb híján férjhez mennek valakihez, gyereket szülnek, mert az kell nekik, aztán a mór megtette kötelességét, a mór mehet. Vagy csalják.
Ugyanolyan volt az illető a házasság, gyerekek előtt is, de addig, míg tenyészbika szerepét be nem töltötte, megfelelt. Utána jön a nyarvogás,az összes hiba feltérképezése, a szenvedés, hogy milyen rossz neki. Tenni érte nem sokat tesznek, mármint a házasságért. Csak elvárnak olyan dolgokat, amiről a másik mit sem tud, vagy alapból nem olyan a személyisége, hogy eleget tudjon tenni az elképzelésnek, a képnek, ami asszonykának hiányzik. Ilyenkor jön a megcsalás, és az esetek többségében a válás.

Kósza 2010.03.08. 14:01:30

@mooon:): megfáztál? hódeszkán kellett aludnod? :)

Kósza 2010.03.08. 14:03:58

@tuli _: sokszor, sok helyen elhangzott már: az a baj, hogy a nők abban bíznak, majd megváltozik a pasi a házasság után. A pasik meg abban bízva házasodnak, hogy a nő ugyanolyan marad, mint előtte. Innentől kezdve veszett fejsze nyele! :)

tuli _ 2010.03.08. 14:14:15

majdnem. csak nem megváltozik, hanem megváltoztatják.
pedig tudniuk kellene, hogy házasság után a kis aranyos hibákból nagy, elviselhetetlen hibák lesznek :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.03.08. 14:15:00

@tuli _:

Mint például az alkoholfogyasztás? :)

tuli _ 2010.03.08. 14:18:51

@Kedves Nard: debizonyám. jó példa :D

blacklord 2010.03.08. 14:19:24

Ezekért a tanulságokért kivégzőosztag járna... Posztíró, te szerintem érdekes nő lehetsz, de kicsit túl komolyan veszed magad. Lazulj, az segíteni fog!

guy 2010.03.08. 14:28:42

minden nőnek meg kéne tanulnia érzelmek nélkül dugni, sokkal szebb lenne a világ :-)...

summerstorm 2010.03.08. 14:28:46

@Kósza:

ez övön aluli ütés volt kéremszépen...
szerintem pont magácska zárta be az ajtót a hajón, azt nem tudtam lemenni a kabinba, hanem kinn kellett éjszakázzak a fedélzeten... :D :D :D :D

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.08. 14:35:19

@tuli _: közvetlen tapasztalatom nincs, csak kettő közvetett, mindegyikben késő volt már tenni bármit a házasságért. A nők mindkét esetben megpróbálták. Nyilván nem jól, vagy lehetett volna jobban, de a férjek részéről hatalmas csönd volt, semmi.:-(

Alikam 2010.03.08. 14:38:13

Én tíz mondatot elolvastam de nem bírtam tovább.
Mi ez valami brazil szappanopera?

Istenem, felnőtt embereknek ennyi hülyeségre van idejük...

Találj valakit, gyere vele össze - semmit rükközés, semmi taktika - oszt éljetek boldogan.

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.08. 14:40:27

@Kósza: olyan nincs, hogy mindegyiknek igaza van?:-))

Kósza 2010.03.08. 14:40:28

@mooon:): hajjjajjjj,... elnézést kívánok!

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.08. 14:44:09

@Kósza: a férfi is változik, a nő is marad ugyanolyan.:-)

Girgesz 2010.03.08. 14:44:42

Szép napot!

Kedves posztíró!- nem kell senkit sem hibáztatni a történetedben... max. csak magad. A szemed előtt zajlott minden, de te nem akartad észrevenni. Legközelebb vedd le a szemellenzőt és nézz szét, mert bizony ilyen a világ! A férfiak mindig is kufircolni akartak, a nők meg meg akarták maguk kufircoltatni (ahogy te is). Az, hogy te akarattal és tudatosan beálltál a sorba csak azt jelenti, hogy lehetsz te "szürke kisegér", akkor is csak szex. :D

Szóval fogd fel a dolgot úgy,hogy "na, ebből is tanultam,de legalább volt pár jó éjszakám"! :DDDDDDDD

Girgesz 2010.03.08. 14:46:25

@guy: Hogy ez mekkora alapigazság!-ki is írtam a képernyőpihentetőmre :DDDDDD

tuli _ 2010.03.08. 14:51:21

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: megpróbálták megváltoztatni azt, aki előtte is olyan volt, amilyen? az bizony nem megy.
csak azt nem szokták felismerni, hogy sokszor nem arról van szó, hogy a férfi megváltozik, hanem arról, hogy az igények nagyobbak lettek, és már nem felel meg az addigi magatartás, nincs elnézés.

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.08. 14:55:44

@Kósza: :-( Kár, de ez van.

@Girgesz: ne felejtsd el kint hagyni 10 évig, és jusson eszedbe, mikor ránézel az asszonyra, hogy ezt a világot akartad:-)) Megadatik.:-)

summerstorm 2010.03.08. 15:00:40

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

ez olyan fehérhollós jelenség...
bár én mostanában több olyan hölggyel is találkoztam, aki pl szülés után nem hagyta el magát, nagyon kis ápolt, meg csinos, és minő meglepetés.... boldog is...
de azért ne rugaszkodjunk el a valóságtól... nem ez az átlag.

a pasik meg nem változnak :).

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.08. 15:00:59

@tuli _: nem, ez egyik esetben sem volt jellemző, hogy meg akarták őket változtatni, talán csak fékezni. Arra nyilván nem gondoltak, hogy még rosszabb lesz, ha lehet a kettő között bármilyen párhuzamot vonni. Eléggé különböző esetek.

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.08. 15:02:23

@Kósza: jut eszembe, hétvégén hétnyelvenbeszélő ágyas szilvapálinkát ittam. Nyamm.:-))

summerstorm 2010.03.08. 15:04:23

@Kósza: @tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

birspálinkát tessék...
lehet hogy ez most jobban fog hatni, mint a gyógyszerek :D

Kósza 2010.03.08. 15:04:26

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: úgy érted úgy megártott, hogy hét nyelven beszéltél utána? :)

Kósza 2010.03.08. 15:05:17

@mooon:): a kalapkúra nem rossz! :)

summerstorm 2010.03.08. 15:06:22

@Kósza:

mert akit úgy szeretünk ahogy van, azt úgy szeretjük ahogy van... :D :D és akkor most még erre is ihatunk egyet :)

summerstorm 2010.03.08. 15:07:29

@Kósza: @tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

de legalább is senki nem értette hogy mit mond :D :D :D?

summerstorm 2010.03.08. 15:07:59

ma óriási igazságokat mondok, csak nem mindig lehet érteni a lényeget :)

summerstorm 2010.03.08. 15:11:12

@Kósza:

gyovanna :)
ma oszt engem kapitány :D?

csillag× 2010.03.08. 15:12:05

@mooon:): én átlátok a szitán...tuti azért csinálod, mert a szavazatokra--> és a pólóra hajtasz :D

tuli _ 2010.03.08. 15:12:44

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: lehet az is, hogy rossz embert választottak...

Girgesz 2010.03.08. 15:16:19

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: ááá-nem vagyok én olyan bátor, hogy 10 évig ezt nézessem az asszonnyal... nekem is csak akkor van nagy szám, mikor nem néz a körmömre életem értelme :DDDD

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.08. 15:16:41

@mooon:): ezt nem tudhatom, én egyértelműen a belső értékeim miatt vagyok boldog.:DDDDDDDDDD

@Kósza: nyet, ilyen esetben egy nyelven sem tudnék.:-)) Finom volt, no.:-)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.08. 15:21:01

@tuli _: az egyik esetben ez durván igaz, de nem gondolta exfeleség, hogy fényévekkel rosszabb lesz, pedig nem voltak illúziói. A másik esetben naívan benézte az asszony, és évekig nem vallotta be magának.

Girgesz 2010.03.08. 15:52:04

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: azt ne mond, hogy logikusan kikövetkeztetted:P

Kósza 2010.03.08. 15:54:01

@mooon:): tudod, az oviban is annak a lánynak húzták a copfját, aki tetszett! :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.08. 15:57:34

@Girgesz: dehogy mondom: egyértelműen blöfföltem. Hát le nem rombolnám a sztereotípiákat, nem vagyok kegyetlen.:-))

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.08. 16:01:51

@Kósza: akkor azért komoly fejlődést figyelhetünk meg.:DDD

Girgesz 2010.03.08. 16:03:49

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: :DDDDDD Ügyes!-most majdnem bedőltem :D

További szép napot mindenkinek!-asszem' megyek és a saját dugámba dőlök a mai nap után :D

Kósza 2010.03.08. 16:41:21

kellemes estépítést, sziasztok!

bibi40 2010.03.08. 18:40:46

@Kedves Nard: de rossz indulatú vagy!!szánalémas!amig nem ismersz ne alkoss véleményt senkiröl!!egyáltalán nem igaz amit gondolsz rólam,söt söt!!csak tudod egy betg férjet nem hagyok el!!ennyi...

bibi40 2010.03.08. 18:45:42

@tuli _: tévedsz!!nem szültem neki 2gyereket!!a másik dolog,amig nem ismersz ne itélj meg senkit!!!

bibi40 2010.03.08. 18:48:10

@Kedves Nard: de képzeld el venne!!el is vált miattam,csak a beteg férjem nem hagynám el!!amig nem ismersz,ne itélj!!ennyiiiii

bibi40 2010.03.08. 18:54:09

@tuli _: soha ne mond,hogy nem!!

csillag× 2010.03.08. 19:53:10

@bibi40: szereted még? ...vagy csak a betegsége miatt vagy vele ?
És szerintem ne legyél dühös/mérges a többiekre. Nem tudhatták a részleteket....csak abból a kevés információból ítélkeztek, amit pár sorba belesűrítettél...

dr. gernika 2010.03.08. 20:08:35

@csillag×: Nem akármilyen stílussal és helyesírással. Az ilyen agyatlanságot tükröző lényekre mindig ráharapnak.

A plusz infók birtokában én még azt teszem hozzá az eddig kialakult képhez, hogy bibikének komoly mártírkomplexusa van.
Ha a beteg férje mellett döntött, ríszpekt, de lesz szíves nem rinyálni, és nem is félrekúrni ám.

Sookie Stackhouse 2010.03.08. 21:46:41

@Fenimore: tényleg csöppet kusza a történet..nekem ez így este kicsit zavaros..:D

Georgianna :)) 2010.03.09. 14:32:49

Sziasztok:) Eddig némán figyeltem az eseményeket, csak olvasója voltam a blognak, viszont ehhez a bejegyzéshez muszáj hozzászólnom.
Ha valakit ennyire megviselnek az ilyen lelki dolgok, ne menjen bele egy szex-kapcsolatba... Nem csoda ha megviseli.
Másik meg: ezt a pasit NEM az adrenalin hajtja... Bocsi a kötözködésért, de nem kell ezt az "adrenalin" szót lépten-nyomon használni. Főleg helytelenül.
süti beállítások módosítása