Meddig várjak még rád?!

2010. július 19. 07:31 - Panni CsP

„Azt mondtam neki, hogy addig ne kezdjünk semmibe, amíg le nem zárta az előző kapcsolatát” – ennyi idő távlatából képesek vagyunk azt hinni, hogy semmi nem lephet már meg, de olykor becsúszik egy-egy olyan poszt, amitől a plafonig szalad a szemöldök. A történetben szereplő lány tisztességes játékos, csak a tutyimutyi pasijelölt nem az. A srác foglalt, de már éppen a végső stádiumban döglődik a kapcsolata. A lány azt szeretné, ha addig nem történne semmi komolyabb köztük, amíg az elválás folyamata végig nem megy. Ám ez nem ilyen egyszerű…

 

Sziasztok! Még hónapokkal ezelőtt megismertem egy helyes srácot egy szórakozóhelyen. Nem szoktam ilyet csinálni, de én mentem oda hozzá. Mondjuk kellett azért egy kis unszolás a két barátnőm részéről, akik egyöntetűen azt mondták, hogy „hiába vársz, nem fog idejönni, ha meg te nem lépsz, mindig bánni fogod”. Így hát úgy tettem, mintha a mosdóba indulnék, majd elmentem mellette és tüzet kértem tőle (ócska trükk, tudom), a srác kedvesen mosolygott és közölte, hogy nem dohányzik, de tud szerezni az egyik barátjától. Mondtam, hogy annyira nem fontos és el is raktam a kezemben tartott cigit. Megkérdeztem tőle, hogy sűrűn jár-e ide, és mennyire tetszik neki a hely? Elmondta, hogy most van először és elég zsúfoltnak tartja a szórakozóhelyet. Elkezdtünk beszélgetni.

A következő lépés az volt, hogy az ő barátai, meg az én barátnőim hamar egy asztalhoz ültünk és nagyon jól elvoltunk. A sráccal az este után számot cseréltünk. Másnap délben küldött egy SMS-, hogy felhívhat-e? Írom neki, hogy persze. Randit egyeztettünk. Elárulta, hogy valójában van egy barátnője, de éppen a szétválást fontolgatják (a fiú részéről ez biztos). Azt is mondta, hogy nagyon teszem neki, én pedig biztosítottam róla, hogy az érzés kölcsönös részemről is. Tetszett az őszintesége. Mondtam neki, hogy addig ne kezdjünk semmibe, amíg le nem zárta az előző kapcsolatát. Azt mondta, rendben, ő is így gondolta. Szeretem a tiszta lapot. Amikor harmadszorra találkozunk (addig se csók, se semmi) elárulja, hogy még nem tért a barátnőjénél a tárgyra, de folyamatban van. Mondom oké, nem könnyű az ilyesmi. Utána már csak telefonon beszéltünk és mindig csak halogatott, tologatott: „a csaj most nincs a városban, el van utazva, nem volt alkalmas az időpont” stb. Kezdtem elveszteni a türelmem. Amikor elmeséltem a barátnőmnek, azt mondta: „arany szívem, te csak jót akarsz, de talonban ne tartsanak már!”. És ez így tart már régóta, semmi fejlemény. Meddig várjak még? Lehet, hogy nem is akarja kirakni a barátnőjét? Vagy szimplán csak gyáva? Bízom a kommentekben! Szép napot!

 
151 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr482160142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.19. 11:00:44

Nekem olyan volt, hogy ejtette "miattam" a barátnőjét, aztán nézett egyet, hogy még ezek után sem fogunk "járni". Soha nem kértem tőle ilyesmit, nem is ígérgettem - a barátnőm ejtett el neki egy ilyen mondatot, hogy "amíg barátnője van, addig nálam semmi esélye". Azt nem tudom, miből gondolta, hogy utána lesz, addig nem került szóba ez köztünk.

Rebelde 2010.07.19. 11:08:38

nard

azért egy icipici tolerancia nem ártana, te sem örülnél, ha megszabná neked valaki, hogy mikortól mehetsz ki azt utcára, hogy másokat nem zavarj ilyen olyan tevékenységeddel

nyilván vannak vén bolondok, de bizony vannak idióta fiatalok is szép számmal:))

egyébként tudom, hogy kenyérre lehet téged kenni:)

nicknek (törölt) 2010.07.19. 11:09:24

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: átláttál a trükkön, okos nő vagy, veled is vigyáznom kell:D

Kytia 2010.07.19. 11:14:03

@Traktorka: "én nem tudtam, hogy van a barátné az elején. ő kezdeményezett"

Na, ez szopás. Ezt nem puhapöcsnek, hanem faszkalapnak szokták nevezni.:) Jobb is, hogy nem jöttél össze vele, te sem örültél volna, ha közben mással kavar, nem?

Ezt a honlapot ajánlom. Nemrég regisztráltam és küldtek egy előadást, hanganyag formájában. Nem mondom, hogy nem volt itt-ott közhelyes, meg néha nyálas, de érdemes meghallgatni, szerintem.

www.suutari.shp.hu/hpc/web.php?a=suutari

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.19. 11:14:41

@Rebelde:

Persze, hogy kenyérre lehet engem kenni, de igen szűk az a kör :)

Nem vagyok toleráns, ha a pofámbatolja a rühes szatyrát, totyog meg megáll a tömeg közepén, feltartva mindenkit. Randalírozik +1 kibaszott metróújságért...

Frigyesur (törölt) 2010.07.19. 11:17:09

@Kedves Nard: :D Ha en elmondanam, hogy nalam mi :D Mondjuk anno idiota batyam Riska felhasznalo nevet allitott be, es cegnevnek TSZt. :@ :D

@Rebelde: Rebi, ugyan, ez nem megszabas, hanem a tarsadalmi szolidaritas. Ugyanis ha neked nem muszaj akkor menned, a masiknak meg nincs valasztasa, akkor bizony neked kell alkalmazkodnod. Ez az, amit a reggeli csucsban nyomorgo oregek (idosnek a normalisakat nevezem) nem latnak be, hanem felhaborodottan hoborognek, hogy 'nekik ne szabja meg senki, hogy mikor menjenek'.

De majd biztos Nard is megirja ra a magaet. :)

Frigyesur (törölt) 2010.07.19. 11:18:51

@Kedves Nard: Na kozben megirta. :D A metroujsag emlitese meg kulon kedves volt szivemnek. :))

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.19. 11:21:58

@Frigyesur: félelmetes vagy.:-)

@Rebelde: mások is lehetnének annyira toleránsak, hogy a szatyrot nem tolják az arcodba, a bevásárlókocsit a hátsódba stb. én sem teszek ilyesmit, ha mégis előfordul, elsőnek én kérek elnézést, hogy figyelmetlen voltam, és nem kihívóan bámulok a másikra, hogy mi baja, aki erre elmondja, mi az ábra, ez teljesen természetes, aztán ordítozhatnánk ezen pár percet.

2010.07.19. 11:24:27

@Kytia:
köszi szépen, megnézem.:)
neked pedig ajánlom Feldmár András összes előadaását a youtube-on vagy az indán. Bármelyiket fogod megnézni, nagy élmény lesz.:)

:)) Hát most már tudok őszintén nevetni a dolgon, de akkor persze nyakig beletekeredtem, aminek természetesen megvan a lélektani magyarázata az én oldalamról. az ővé szinte lényegtelen az esetemben. alaptörvény, hogy el kell kezdeni magadat szeretni és tisztelni az érzéseidet, és akkor az ilyen faszkalapok sem tudnak rádkattanni, meg eleve észre sem fognak venni a rezgésszám különbség miatt.:)

Caddy 2010.07.19. 11:24:39

@Frigyesur: az a szép, amikor rezignált arccal közölsz velük barokkos körmondatokat. Van ám reakció. :) Szokták érteni. :)

nicknek (törölt) 2010.07.19. 11:26:48

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: mennyivel egyszerűbb is lenne elmondani... ez a bajom veled, akkor és ott mindenben:) mint elhallgatni... aztán elkezded utálni ezért a másikat, vagy szimplán az embereket...

@Traktorka: ez így van pontosan... ezt tapasztalom naponta:)

Frigyesur (törölt) 2010.07.19. 11:27:04

@Frigyesur: De emlithetnem a korzeti orvost is: ha latom, hogy kint sokan varnak, nem kezdek el kedelyesen csevegni, mert amugyis beszelgetni jarok oda. Dolgoztam haziorvos mellett is, tudom mi van ott... :x 8kor kezdodik a rendeles, erre latom reggel, hogy n8kor (!!!) mar ott uldogelnek a rendelo elott. Miert? Mert annyira betegek, hogy raernek haromnegyed orat kint uldogelni a padon? :x

Kytia 2010.07.19. 11:27:31

@Traktorka: Feldmártól már mindent láttam. Ő az Isten.:)

"meg eleve észre sem fognak venni..."

Észre fognak, de rövid úton lepattannak. Csak némi határozottság kell. Meg az érdekeid szem előtt tartása. Meg, hogy tudj kijönni bármiből, akkor is, ha már belekeveredtél, amint kiderült, hogy szarba léptél.:)

Frigyesur (törölt) 2010.07.19. 11:29:48

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Köszi. :)))

@Caddy: Vagy az obligát válasz 'Mivanmivanmivan??!' es ertelmesen csillogo szemek. :D

2010.07.19. 11:33:46

@Kytia:
azóta persze dobált már elém az élet hasonlót, ráadásul még csaja sem volt (más volt a bibi), de simán koptattam (nem is vette be a gyomra).:) de kellett a "gyakorlás" hozzá, az tény.:))

Kytia 2010.07.19. 11:48:43

@Traktorka: Jaja, leginkább ahhoz kell a gyakorlás, hogy el tudd viselni, amikor habzó szájjal lehülyepicsáznak, csak azért, mert vissza lettek utasítva.:) Ettől én is zavarba tudtam jönni régen. Asszem, már kinőttem.:)

Kham 2010.07.19. 11:49:51

@Kedves Nard: Igazán kiváncsi lettem, hogy ez a BKVs sztori csak a szokásos népfelhúzások egyike vagy valóban megtörtént? (Ha valóban akkor se nem vicces, se nem vagány, inkább olyan gyomorbajos könyvelő dicsőséges győzelme a metrón)

Szerintem leülni a BKVn már magában olyan pfffffff, személy szerint sosem szabadulok a gondolattól hogy 10 perccel ezelőtt egy vidám hajléktalan és állatsereglete melegítette éppen ott a huzatot.

Persze ha szar a térde valakinek, futópadot tesztel egész nap vagy nagyon vonnza a hátsóját a gravitáció akkor megéri megküzdeni az ülőhelyért a nyuggerekkel (demostmártényleg máglyára az összes ingyenélő fajtájával mitképzelnek hawaii napsütés meg ingyenBKV? Lappföldön már megetettük volna a jegesmedvével)

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.19. 11:50:54

@Frigyesur: engem mindig behívnak soron kívül, ha dokihoz kell mennem - ritkán: előre megbeszélem telefonon, ha mód van rá. Ez a lehetőség kint van a rendelő ajtaján, mégis voltam már a doktorúr qrvája, hogy behívtak a többiek előtt.:-)

nicknek (törölt) 2010.07.19. 11:54:35

@Kytia: Nekem csak sörözéskor habzik a szám:) Akkor most nem jössz? Rossz cicó... zsákba vele:))

Kytia 2010.07.19. 11:55:48

@nicknek: Te állandóan sörözni jársz?:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.19. 12:03:35

@Kham:

Megtörtént. Reggel, kómásan nincs kedvem állni, és nem két megállót megyek. Nem küzdök meg az ülőhelyért, ha le tudtam ülni le tudtam, ha nem, nem. De ha már ülök, ne bassza az arcomba a retkes szatyrát a barma! Ezért egy nem nyuggert is elküldtem volna az anyjába. Tipikus madjarbunkó, ő a paraszt, és ha leparasztozzák, még neki áll feljebb.

@Frigyesur:

A vizitdíj eltüntette ezeket a férgeket. Akkor már nem érte meg ott ülni háromszá' forinté'.

nicknek (törölt) 2010.07.19. 12:07:32

@Kytia: heti egyszer van pasi válogató sörözés... férjeket keresünk neked:)) Gondolatférjként muszáj előválogatást tartani, tudják mire is kell felkészülniük:D

2010.07.19. 12:24:46

@Kytia:
egyszer dizsibe készültünk a barátnémmal és csinin vártuk a buszt a megállóban. megállt mellettünk egy autó fullig fiúkkal, hogy ők elvisznek (max a tetőn lett vóna hely eleve), mi röhögve visszautasítottuk őket. erre az aki megkérdezett minket, közölte, hogy
- Na, úgyis neked (rámnézett) kicsi a melled, neked meg (barátném) nagy a segged!

Erre csak mégjobban röhögtünk, és elhajtottak.:D

Rebelde 2010.07.19. 12:30:27

@Traktorka:

na igen, jellemzők ezek a reakciók a fiúk részéről
"mégis mit képzeltetek magatokról, örülnötök kellett volna, hogy hozzátok szóltak a kisistenek"
:)))))

dr. gernika 2010.07.19. 12:42:51

@Kham: Aki csak pár percre ugrik fel a BKV-ra az tőlem pfujjolhat, de van aki több átszállással, egy-másfél óra alatt jut el a munkahelyére és vissza.
Higéniai szempontból megint másik kérdés, hogy elengedett kézzel ülünk valahol nadrágban, vagy állva markolásszuk a kapaszkodót, amit szintén ki tudja, hányan és milyen kézzel tettek meg előttünk...

Dr. Jula Watson 2010.07.19. 12:51:17

Annak idején, 16 évesen nem értettem, hogy Párizsban a metrón miért van olyan ember, aki az ajtónyitó kilincset csak papírzsebkendővel volt hajlandó megfogni. Azóta megvilágosodtam. (Vagy csak megöregedtem? :))

Amúgy érdekes felvetés, mikor a lányok az alig valamit takaró miniszoknyában ülnek le a tömegközlekedési eszközökön. Nem sokkal jobb, mint a nyilvános WC-re ráülni.

2010.07.19. 13:00:09

@Dr. Jula Watson:

Azért talán ezt sem kell túlmisztifikálni. 17 éve napi szinten nyomom a bkv-n ülve-állva-fejenállva, és kutya bajom. néha kicsit büdi van, de az emberek már csak ilyenek, hogy szaguk van.:D

Stupidella 2010.07.19. 13:08:21

Ne várj tovább, ha akart volna, már lépett volna. Vagy neked kéne egy ennyire tutyimutyi alak?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.19. 13:14:20

@Traktorka:

Arra tényleg nem is gondoltatok, hogy te lapos vagy, a barátnőd meg bálna? :)

Stupidella 2010.07.19. 13:18:32

@Kytia: barátnőm hosszú évekig hintáztatott egy pasit, a srác meg kivárta, azóta házasok, már 5 éve. Mondjuk nekem nem kéne a pasi, minimum pszichopata :)

Dr. Jula Watson 2010.07.19. 13:22:23

@Traktorka: ami 150 centisen különösen nagy élmény, tekintve, hogy pont a honalja van orrmagasságban :) Persze, ha valaki mindennap abban a közegben mozog másként áll a dolgokhoz, mint az, aki csak időnként veszi igénybe a remek szolgáltatást.

biohazard 2010.07.19. 13:23:24

Ez a baj a tinidiszkókkal: a könnyű ismerkedés után nehéz a folytatás.

Frigyesur (törölt) 2010.07.19. 13:24:15

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: :D Gondolom ok nem olvastak ezt a lehetoseget, mert. ;)

@Kedves Nard: Hat, azt nem tudom, mert en vizitdijat sosem fizettem. De a vizitdij tok hulyen volt megoldva, mint ahogy azt mar megszokhattuk. :x

@Traktorka: Miert kellett "rohogni"? Mert voltak olyan bunko parasztok, hogy felajanlottak, hogy elvisznek? Mas kerdes, hogy szimpla elutasitastol is milyen bunkok lesznek nemelyek, de az erkolcsi folenyhez ajanlatos, hogy disztingvalt stilusban nyilvanuljon meg az elutasito fel... :x

Circus 2010.07.19. 13:26:01

Egy darabig érdemes várni, aztán hagyd a fenébe. Közben azért ne felejts el 'élni' te sem!

Én hónapokat vártam hasonló helyzetben, aztán, miután összejöttem, simán ki lettem rakva.
Nem éri meg.
Hidd el.

Rebelde 2010.07.19. 13:26:28

@Frigyesur:

jáj frici ne már, szerintem pont helyén kezelték őket:)

2010.07.19. 13:29:20

@Frigyesur:

jaj, de fáj neked az élet, Frigyes.:))

dr. gernika 2010.07.19. 13:32:23

@Dr. Jula Watson: Sőt mitöbb, Nard azt mondja, egyre több fiatal lányt lát bugyi nélkül metrózni...

Frigyesur (törölt) 2010.07.19. 13:32:45

@Kedves Nard: Nardy, és csak azért akarták elvinni őket, hogy ezt elmondhassák? Te mikor szólítottál le lapos és/vagy bálna Arankát? :)

@Rebelde: Na mi az, erre reflektálsz? :P Magam részéről roppant elutasító típus vagyok, de arra sosem vettem a bátorságot, hogy valakit kinevessek... De belátom, hogy nem vagyok szuper alfanőstény, aki csak kacarászok a gyengécske gamma és delta hímeken. ;)) Ha valaki ilyen nevetgélő típus, akkor legalább legyen egy vicces replikája, vagy annyi pia benne, hogy már mindenen hahotázik. :Ö

Frigyesur (törölt) 2010.07.19. 13:34:25

@Traktorka: Jah, biztosan. Nagggyon. :)

@Drága IV gernika: Azért Nard is jó dolgokat néz a metrón. :D

Dr. Jula Watson 2010.07.19. 13:35:28

@Drága IV gernika: nahát, nahát, hova nem téved Nard figyelme metrózás közben... :D Te ezt hagyod? :)

Frigyesur (törölt) 2010.07.19. 13:38:00

@Drága IV gernika: Mondjuk nem hiszem el, hogy kihagytam azt a ziccert, hogy Nard is egy a bugyogó nélküli lányok közül. :@

dr. gernika 2010.07.19. 13:40:10

@Dr. Jula Watson: Azt mondta, van egy, aki feszt mindig vele szemben ül le. :D

@Frigyesur: :DDDD

Jerky_Maistro 2010.07.19. 13:40:17

hülyepina vagy. a srácok dugni akarnak, de te meg ne akarj komolyat, mert akkor ugyanúgy megdugnak, csak ésszel és körítéssel éneklik le rólad a bugyit. vagy már most normális pasikat keress, és ne discoban, mert 10 év múlva baszod a rezet egyedül, hogy senkinek nem kellesz.

Rebelde 2010.07.19. 13:41:28

@Frigyesur:

mondjuk az is igaz, hogy én visszatüzeltem volna csípőből nekik, de az hogy nevetgéltek rajtuk nem hiszem, hogy főbenjáró bűn lett volna:)
nem gondolom, hogy emiatt frusztrált nőgyűlölő férfiakká váltak az "úriemberek", pláne nehezem tekintem a dolgot lovagias felajánlásnak úgy, hogy a csajoknak max a keréknyomban lett volna hely, ha már:PP

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.19. 13:42:04

@Frigyesur:

Hát amikor nagyon részeg voltam, állítólag megtettem (haverok szerint, de ez lehet nem is igaz!) :)

Én mindig hordok alsóneműt :P

@Dr. Jula Watson:

Nehéz nem észrevenni, ha pont szemben ül a metrón! Néha egész mókuscsaládokat rejtő vadon is kisejlik! :)

Rebelde 2010.07.19. 13:44:16

@Kedves Nard:

mindenki olyat lát meg, amire éppen kiváncsi:))))

Vincenzo testvér 2010.07.19. 13:45:38

Gyermekeim, Panni CsP várja az értelmes ötleteket, ti meg itt egymást hergelitek.

Panni!

Az igazi összetratozáshoz nincs szükség annak kimondására. Szükségtelen tehát tiszta lappal indulni. Ha piszkos lapokkal is jó játszanod, akkor játssz úgy, ha meg már meguntad, és neked az a fontos, hogy előbb kijelentsétek, hogy nincs más egyikőtöknek sem, majd elkezdetek járni, betartva az elvárt szinteket, úgy mint kézérintés, csók, aztán tapi, petting stb., és utána összeköltöztök, majd összeházasodtok és elváltok, nos, ha ez a fontos, akkor ne írj a fiúnak, de keresd, majd ő jelentkezik, ha tiszta a lapja. Vagy nem.
No de az, hogy "el van utazva", az azért megviselt engem nyelvészetileg.

Frigyesur (törölt) 2010.07.19. 13:48:58

@Drága IV gernika: :) Mondjuk abban 100%-ig biztos vagyok, hogy Nardon sosincs bugyi. :D

@Rebelde: Nem mondtam, hogy főbenjáró, nem az. Csak épp nem tartom intelligens, kedves, szimpatikus, helyes (? nem tudom mi a jó szó) megoldásnak, hogy bármilyen leszólító pasit kinevessük. Nem kulturáltabb, mint aki bunkó lesz az elutasítástól.
Engem már vittek el úgy, hogy nem volt hely igazából, de külföldön voltunk, és kellett a fuvar. És ettől még nem gondoltam őket bunkónak.

Amúgy tapasztaltam olyat, hogy teljesen normális válaszra ótvar bunkó lett valaki, de én arra a szintre nem fogok lesüllyedni.

Sajnálom, de szerintem a beképzelt és kevéssé intelligens nőkre jellemző a kezdeményezésre való nevető reagálás. Persze lehet úgy is nevetni, hogy az nem kinevetés...

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.19. 13:50:09

@Frigyesur: meg is említettem, hogy az analfabéta qrváknak is jogukban áll elolvasni a táblát, nincsenek azzal előrébb, ha a doktorúrnak hízelegnek.:-)

Frigyesur (törölt) 2010.07.19. 13:50:21

@Kedves Nard: Miféle haverok nem védenek meg ettől?! :O :D

Jah, mindig. Kis cuki tangát? :P

Stupidella 2010.07.19. 13:52:05

@Vincenzo testvér: nem Panni várja az ötleteket, hanem a levél írója.

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.19. 13:52:21

@Vincenzo testvér: testvérem, Pannira ráférne egy gyónás, napi szinten elég mozgalmas a magánélete.:D

Jerky_Maistro 2010.07.19. 13:53:26

@Frigyesur: kérdés, hogy meddig nevetnek? mert asszem úgy 28 éves kor körül kicsit visszafogják magukat, mire elérik a 30-at, kezdenek pánikba esni, aztán 35 éves kor körül már tutira nem röhögnek ki egy pasit, aki kezdeményez náluk, mert örülnek az ilyen nők, hogy lesz még valaki, aki megdugja a szétszolizott, lottyadt, tetkós seggüket. meg ugye a férjfogás, gyerekcsináltatás stb.:-P

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.19. 13:56:44

@Jerky_Maistro: pedig ezen most nagyon röhögök per pillanat.:D:D

@Frigyesur: dehogy, olyan elbűvölően mondtam ezt a mondatot, hogy azt hitték, kedves vagyok.:-)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.19. 13:57:47

@Rebelde:

Ez hülyeség, sajnos túl sok olyat is látok amit abszolút nem akarok meglátni! Pl a hétvégén a strandon is láttam olyanokat, hogy inkább Zámbó Jimmy aktjai, és Kiszel Tünde a gyantázás és szemöldökszedés előtt! :)

Rebelde 2010.07.19. 13:58:33

@Jerky_Maistro:

nocsak, te voltál aki kiszólt a kocsiból?:))))

nicknek (törölt) 2010.07.19. 13:59:02

@Jerky_Maistro: a kolléganőm 27... már értem miért mosolyog állandóan... ejj. megyek megmondom neki, még pár év és nem fog:)

Jerky_Maistro 2010.07.19. 13:59:35

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: minden röhögésnek megvan a(z időbeli) határa. aki pedig utoljára nevet, az a sírásó.

Jerky_Maistro 2010.07.19. 14:00:37

@Rebelde: attól függ, mikor és hol. szoktam, néha beválik.

@nicknek: bizony, jobb, ha előre készül erre.

Rebelde 2010.07.19. 14:01:16

bevallom én nagyon jól tudok szórakozni másokon, de a legjobban még mindik magamon tudok nevetni:))

tőzegmalac 2010.07.19. 14:01:36

itt adják a kompótot?

Rebelde 2010.07.19. 14:01:51

mint pl most is: mindig:))))

Stupidella 2010.07.19. 14:04:21

@Jerky_Maistro: ne anyukád hátsójából indulj ki...

Rebelde 2010.07.19. 14:04:35

csak akkor zavar, ha kinevetnek, ha éppen komolyan mondom/teszem azt amit... de ezen sem rugózom sokáig, túl rövid ehhez az élet:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.19. 14:05:01

@Frigyesur:

Dehogy védenek. Mocskok.. :(

Persze hogy cukitangát. Duplapántosat! :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.19. 14:07:21

@Jerky_Maistro: azt hiszem, az ő nevetése engem a legkevésbé sem fog érdekelni.:-)

Frigyesur (törölt) 2010.07.19. 14:10:40

@Rebelde: Nem, én. :P

@Kedves Nard: A szemetek.

:D A duplapántos fehérnemű tök jó! Igazi ízléses, drága ribi vagy. :D

Rebelde 2010.07.19. 14:13:41

@Frigyesur:

nocsak, nevetve elutasított egy út mentén álló cukifiú?:)

akkor már mindent értek:DD

Jerky_Maistro 2010.07.19. 14:14:47

@Stupidella: á, dehogy, tágas égen andalogsz.:-) én a küszködő fejű, kozmetikából kozmetikába szaladgáló, szánalmas, korábban röhögő 30-as nőkből indulok ki. meg ugye, sokkal többen vannak ebben a korosztályban, mint a kortárs pasik. 1 percre nem cserélnék velük.

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: ezzel nem mondtál valami hatalmasat. igen, olyankor már senkit nem érdekel a sírásó nevetése. de ő attól még nevet.:-)

Frigyesur (törölt) 2010.07.19. 14:15:56

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Óóó, milyen gonosz is vagy te. :)

@Rebelde: Nyilván engem se az zavar, ha nevetnek a vicceimen. :) Hosszan én sem rugózom: túl jó a szívem, és könnyen megbocsátok, ez az egyik nagy hibám. De ugyanakkor szolidarítok férfitársaimmal is. :))

Na lényeg: szerintem senki sem teheti meg, hogy kezdeményezésre kinevetéssel reagáljon, egyszerűen normális szavakra illik normálisan válaszolni. Ez független attól ki milyen csaj, hány éves satöbbi. Az empátia a lényeg. Meg a stílus, intelligencia, szerénység, jólneveltség satöbbi. :D

Frigyesur (törölt) 2010.07.19. 14:18:26

@Rebelde: Dehogy. Traktorkáék. Szöveget kéne értelmezni Rebi. :P Amúgy engem tkp. sosem utasítottak el. Csak ignoráltak. :P :D

Nem értesz te semmit se. :D

Stupidella 2010.07.19. 14:20:07

@Jerky_Maistro: ja hogy egy bizonyos csoportra vonatkozott, nem minden nőre? Mea culpa. :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.19. 14:22:01

@Jerky_Maistro: a mai mögmondóemberek tisztje hatalmasakat mondani, nem az enyém.:-)

@Frigyesur: néha, bevallom. *pirul*

Rebelde 2010.07.19. 14:24:13

@Frigyesur:

nem tudom, hogy mire reflektáltáál, na de mindegy is:)

lényeg, hogy szerintem túl sokat gondolsz bele traktorkáék sztorijába:)

2010.07.19. 14:24:22

@Jerky_Maistro:

:D
Örülök, hogy abból az egy mondatból, amit leírtam 50 fostorgós komment született és mindenki jobban tudja, hogy csak nevetgélve visszautasítottuk-e, vagy kiröhügtük a Dzsonikat, hiszen a (frusztrált)lelki szemek előtt máris megjelent 2 idióta picsa, amint leereszkedve röhögnek a pasikon...:D
hiszen ugye akkor nem lehetett volna 50 kommenten keresztül üvöltve okádni, meg negatívoskodni, ha nem így lett volna, hm?:)))

de tudjátok mit? gondoljatok, amit akartok, mi jól szórakoztunk.:D

akinek nem inge, természetesen...

Frigyesur (törölt) 2010.07.19. 14:25:10

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: A megmondóemberek közül pedig én vagyok a leghatalmasabb. :)) Te meg úgyis csak a vidrákkal kapcsolatban bocsátkozol konfliktusba. ;)

Ejejej, lyámom, legyen a jelszavad jóság ezentúl! :D Oké, már amikor leírtam, hogy lehetetlent kérek. :D

Jerky_Maistro 2010.07.19. 14:27:17

@Traktorka: én is azt mondom, akinek nem inge.
(aki nem Inge, az Jutta)@Stupidella:
akkor te se.
idióta picsák minden korosztályban vannak. tinipicsák, csajpicsák, vérbő picsák, lottyadtpicsák, ráncospicsák.

Frigyesur (törölt) 2010.07.19. 14:28:13

@Rebelde: Vonatkoztass el kicsit Rebi. Egy viselkedési stílusról írtam, ami elég antipatikus.

alumi 2010.07.19. 14:29:01

Frigyes kommentjével értek egyet.
Aki képes valakire várni, aki még kapcsolatban él, és aki képes olyannal összejönni, aki még fél lábbal egy másik kapcsolatban van érzelmileg és abban hinni, hogy tiszta szívvel képes lesz belekezdeni valami újba a másik után azonnal, az hülye és magára vessen.

Aki önszántából beleül a hintába, az ne sírjon, hogy elrohan mellette az élet.

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.19. 14:35:34

@Frigyesur: jó vagyok, csak a feltétlen engedelmességgel akad némi problémám, vagyis hiába a szépen hangzó jelszavak.:-)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.19. 14:51:29

@Frigyesur:

Köszcsy, imcsizem mikor ilyen cukyn dicsérsz! :)

nicknek (törölt) 2010.07.19. 14:59:34

kéne valami szaftos téma, mert így ma sem lesz 600 komment:)

Kendaq Pendragon 2010.07.19. 15:15:51

A posztolónak ajánlom a hét évet Tibetben. Addig biztos meg is nősül a delikvens. :D

T1GRIS 2010.07.19. 15:17:02

Jézusom, ez most komoly? Hála istennek, hogy nem minden lány ennyire tökkelütött...

Babám, nem vagy elég jó. Szorri, de ennyi a megoldás, nincs ebben semmi mítosz.

Nem tudom, mi történt azon a harmadik találkozáson ["Amikor harmadszorra találkozunk (ADDIG se csók, se semmi) - ADDIG; kiemelés tőlem, Tig - (...) Utána már csak telefonon beszéltünk és mindig csak halogatott"], de bármi is történt, arra jó volt, hogy már megdugni se akarjon. Mert ha még akarna, akkor simán behazudná, hogy na, végre megtörtént a szakítás, te meg boldogan hinnéd el, mert el AKARNÁD hinni, mindennél jobban a világon, mert akkor végre.

Sajnos ez már ebben az életben nem fog összejönni. Arra még jó vagy, hogy ha valami esetleg tépáz egyet emberünk önbizalmán, akkor felhívjon, mert hatékony terápia ilyenkor beszélni valakivel, aki elolvad tőlünk; de ahogy idővel egyre többször fogod te keresni, és egyre kevesebbszer ő, úgy ezek a telefonbeszélgetések is elmaradnak majd.

--> Újrakezd, továbblép.

dr. gernika 2010.07.19. 15:19:15

@Rebelde: Bár így lenne. :)
@Vincenzo testvér: Nem vagyunk a gyermekeid és Panni baromira nem az ötleteinket várja, hanem az értelmes posztokat, amiket nm ununk úgy halálra, mint a mait.
@Frigyesur: Na ez talált. :)

nicknek (törölt) 2010.07.19. 15:24:22

@T1GRIS: Így igaz... egy dolog jutott eszembe, a pasi egy esetben fogja őt keresni, majd amikor már nem számít rá... ha a jelenlegi nője kitette a szűrét...

Ez borítékolva:)
Akkor meg majd a csajszi, kiabál egy hangos YESSS-t és helyére került benne minden:)

Frigyesur (törölt) 2010.07.19. 15:37:46

@primula anderson: :)

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: nem is kell feltétlen engedelmesség. A Sithek világa nem ilyen. Csak a gonosz jedik törik meg az egyéni akaratot. ;)

T1GRIS 2010.07.19. 15:38:09

@nicknek: úgy van, precízpontos. :) Én nem léptem ennyire előre időben. :)

Tényleg, szerintem ezekből a csajokból lesznek azok, mint pl. a múltkori észlény, aki megírta, hogy "tartoztak maguknak egy utolsó éjszakával" (vagy vmi hasonló bullshit). Tegyük fel, ha a srác nem is hívja fel azonnal mai ügyeletes áldozatunkat, amikor a barátnője kikúrja az ajtón, de pár év múlva véletlenül összefut hősnőnkkel egy bevásárlóközpont parkolójában. A csaj már épp egy mérsékelten unalmas házasságban... borítékolható, hogy hasonlóan végződne, mint az a másik történet.

Frigyesur (törölt) 2010.07.19. 15:46:14

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: :DDDD Mondjuk először azt hittem, hogy ez valami vidrafaj lesz. :D De tényleg hasonlít rám. :D

@Drága IV gernika: Köszi a megerősítést. :)

@Kedves Nard: Imcsized?! Mire leesett, hogy imádod. :D Biztos a Cuki Tangabugyis Lányok Szakszervezetében bővült így a szókincsed. :D

nicknek (törölt) 2010.07.19. 15:51:52

@T1GRIS: Igen, asszem ez így igaz... nem vagyok elkötelezett karma és egyéb híve... de ami tény, hogy amikor velem anno hasonló történt... semmit sem vethettem a másik szemére, mert hát évekkel azelőtt megtettem én is mással... Aki egyik oldalon volt, lesz vagy volt a másikon is.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.19. 16:08:48

@Frigyesur:

Igen, ott bővült számtalan cuky és trendy szócskával a szókincsym :)

Piszok Alfréd 2010.07.19. 17:00:41

Szimplán gyáva. Felejtős. Az egyetlen előnye az lenne, hogy alkalomadtán téged is félne kirúgni :)

JOKKA21 2010.07.20. 10:07:33

Várj rá sokáig...Nehogy keress olyat, aki szeretne és megbecsülne, az nem izgalmas, várj csak a laza kanra!

Joe69 2010.07.20. 16:29:26

Ezúttal roppant magasra értékelem, hogy a hozzászóló csajok jelentős része elismeri, hogy folyamatosan csinálja ezt a fajta "hintáztatási" folyamatot, amit a posztban éppenséggel egy pasi. Csak hát nekik, csajoknak, jogosítványuk van erre, mert ugye, nekik van joguk válogatni. Egy pasi viszont szemét állat, ha ilyet csinál, és általában a nulladik pillanatban kivágják, ha bevallja, ebből a szempontból tisztelet a posztbéli csajnak, hogy nem tette ! Ezért hazudunk, mi férfiak, és ezért tűrjük el olyan sokan a "vívódást", simlizést, párhuzamos pasizgatást a csajoktól, mert ha nem tennénk, esélyünk se lenne.

A múltkor például egy csajnak ugyanezt elmondtam, erre azt mondta, hogy te nem vagy "független", vazze ! Miközben neki meg volt egy gyereke, plusz egy alkalmilag dugni hozzájáró pasija, és még neki állt följebb !
süti beállítások módosítása