Nem baj, ha nélküled megyek el?

2010. július 26. 07:27 - Panni CsP

Mit tehet egy csaj, ha a pasija egy idő után lakótársként kezeli? Pedig annak idején mindent megtett az illető, hogy ezt a lányt megszerezze. Ha a lángok csitulnak feltétlenül törvényszerű, hogy a pasi bunkó legyen? Levélírónk volt annyira talpraesett, hogy határozott döntést hozva, megszorongassa egy kicsit elkanászodott pasija golyóit. Egy elhanyagolt lány beszámolója következik.

 

Sziasztok! 23 éves csaj vagyok. A problémámmal talán nem vagyok egyedül, ezért szeretném megosztani veletek. A pasimmal jól megvoltunk egy darabig (másfél éve vagyunk együtt) amikor is elkezdett… hát, hogy is mondjam, udvariatlan lenni velem. Tudom, hülyén hangzik, de nem találok jobb szót rá. Egyre kevesebbet beszélgettünk, néha átnézett rajtam, valamikor hagyta, hogy én cipeljem fel a cuccokat a harmadikra. Egyáltalán nem zavarta a dolog. Inkább lakótársak voltunk, mint szerelmesek, pedig annak idején sokat harcolt értem, csakhogy megkaphasson.

A legmerészebb húzása az volt, amikor három hete lehívták egy vidéki hét napos bulira. Nagyon hívtak engem is, csak az volt a gondom, hogy van ott egy csaj, akit nem bírok, és inkább azt mondtam, hogy beteg vagyok. Tavaly ugyanerre a bulira elmentünk, minden fennakadás nélkül, és ez a csaj már az elején, minden ok nélkül, belém kötött. Kérdeztem a párom, hogy idén ott lesz-e ő is? Azt mondta, ő mindig ott van. Erre közöltem vele, hogy nem megyek. Erre mit válaszol? „Nem baj, ha nélküled megyek le?” Mondom, nem. Menj csak. Nagyon felzaklatott, hogy minden gondolkodás nélkül azonnal rávágta, hogy nélkülem menne. Igazából nem is kellett volna, hogy a válasz meglepjen. Pedig nem egy mucsai parasztgyerekről van szó: az apja mérnök az anyja egyetemi nyelvtanár az olasz tanszéken. Szóval elment, nem hívott hét napig, még egy SMS-t sem küldött, hogy megérkeztem, jó idő van, hiányzol. Amikor visszatért, már az előszobában ráborítottam minden sérelmemet, erre lazán azt feleli, hogy minderről nem ő tehet, ne próbáljam a nyakába varrni, mert „minden az én hibám, miattam lett ilyen”. Ennyi volt. Csomagoltam és közöltem vele, hogy jót tenne a kapcsolatunknak, ha egy ideig szünetet tartunk. Na, az elmaradt telefonok és SMS-ek most kamatostul zuhogtak rám. Írta, hogy sajnálja, vissza akar kapni stb. - ez az egész affér arra jó volt, hogy végre észrevegye magát. De vajon megéri visszamenni hozzá? Vajon ott folytatjuk, ahol abbahagytuk? Mire számítsak? Még az is hozzátartozik a dologhoz, hogy kezdtem megízlelni, milyen az élet nélküle, és tetszik. Lehet, hogy már döntöttem is?

 
277 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr592176373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kytia 2010.07.26. 14:38:04

@Budapesti Brigaderos: Ha viszont csak a jót akarod hallani, akkor miért is baj, hogy nem mondja el az ember a rosszat? Ezt akarjátok, ezt kapjátok. Senki nem akar hülyepicsának mutatkozni minden alkalommal, amikor valami bántja. Alszik rá kettőt, aztán, ha csak félreértés volt, úgysem lesz folytatása. Ha halmozódik, akkor van gáz, és akkor általában egy idő után ki is buknak a dolgok. Csak akkor meg megkapja az ember, hogy "de hát miért nem szóltál, hogy bánt valami". Azé bammeg, mert azt hittem, a múltkor csak beverted a fejed, és csak mostanra jöttem rá, hogy alapból hülye vagy.:D

phaszfej 2010.07.26. 14:38:10

@Kytia: akkor meg mér adta oda magát a bénőd az előzőnek? mer egy kurva? azt nem feltételezem, hogy nem tud jól választani.

nicknek (törölt) 2010.07.26. 14:38:25

@Kytia: Ez a beszélnünk kell, akkor működik jól, ha a nő konzekvens... Hiteles... Amint egyik percben ezt gondolja... a másikban azt, Te mit gondolnál???

Szerintem max azt, hogy meghallgatod, aztán vársz, mert 1-2 nap és másként gondolja...

persze ez egy sarkított példa, de de is sarkítottál:)

Amúgyis beszélnünk kell:DD

Kytia 2010.07.26. 14:40:14

@phaszfej: Mert totál szerelmes volt. Olyanban én nem hiszek, hogy valaki nem tud jól választani. Szerintem senki nem tud, ill. mindenki megszívja néha. Tegye fel a kezét, aki még sosem lepődött meg.

Caddy 2010.07.26. 14:43:48

@Kytia: tehát mindent tudsz az új pasiról. :D:D:D

@phaszfej: nyilván a kedves és megnyerő neved miatt, vagy talán a hasonló megnyilvánulásaid miatt. :P

Banya30 2010.07.26. 14:43:48

Nem az a baj, hogy vki nem szereti a párja baráti társaságát, hanem az, hogy képes behisztizni azon, ha a másik igényli, hogy velük s találkozzon, évi 7 napról van szó hahó!!!!
Kedves párodnak üzenem, hogy ne pedálozzon, hanem rohanjon amilyen gyorsan csak tud, még megúszta egy enyhe hisztivel.
Te meg 23 éves sztem vonulj zárdába.

Kytia 2010.07.26. 14:46:45

@nicknek: "Amint egyik percben ezt gondolja... a másikban azt, Te mit gondolnál???"

Nem tudom. Ilyennel még nem találkoztam. Az első pasimnál voltam ilyen megbeszélős, mert nagyon szerelmes voltam, és azt akartam, hogy működjön a kapcsolat. Mindig gondoskodtam róla, hogy tényleg le tudjunk ülni megbeszélni, de általában csak bamba önmaga elé bámulást, duzzogó arckifejezéseket, és kényelmetlen ficánkolást kaptam cserébe. Látványosan alig várta, hogy befejezzük. Pedig nem voltam hisztis soha, csak el akartam mondani, ha valami bántott. Ja, és persze sosem változott semmi, totál eredménytelen volt minden.

A megbeszélés erőltetése nem játszik. Valakit vagy érdekel, hogy mi bajod van, vagy nem. Ha igen, rögtön észreveszi, hogy megbántott, de ráadásul az ilyen ember ritkán bánt meg. Ha meg leszarja, vagy elutasítja a problémáidat, próbálkozhatsz akármennyit, max. annyit érsz el, hogy "minek rinyálsz már folyton", vagy extrémebb esetben, hogy minden a te hibád. Ahogy a posztban is.

Kytia 2010.07.26. 14:48:04

@Caddy: Mindent, ami lényeges.:D

Frakk_a_macskák_réme · http://multipedia.hu/page/ajanlo/ 2010.07.26. 14:48:12

fordítások

mondva - gondolva

"beszélnünk kell" - "baszogatni foglak olyan dolgok miatt, amin úgysem tudsz/fogsz változtatni"

Mi bajod van? "semmi" - nemérted bazmeg? mindennek te vagy az oka!

"menjél csak" - "ezért még megfizetsz!"

"szünetet kéne tartanunk" - "szakítani akarok veled, csak nem növesztettem még gerincet" vagy "összejöttem valakivel, de hátha nem fog működni"

Kytia 2010.07.26. 14:49:39

@nicknek: Ja, igen. Még be kell rúgni egyszer. Észben tartom.:)

2010.07.26. 14:50:42

@Kytia:

Normalis no ezt a frazist nem hasznalja, csak megbeszeli. Ha ez a ket szo elhangzik, az mar regen nem megbeszelendo problemat jelent.

nicknek (törölt) 2010.07.26. 14:55:36

@Kytia: jaja kéne:) Elvettelek aztán nem is tudom, hogy nézel ki:)) Mit mondok a többi pasinak, akikre szeretnélek rásózni?:D

dr. gernika 2010.07.26. 14:55:39

@MickthePick: Bulgarival sem. Igaz, én mindről le vagyok tiltva, a barátnőm kisajáította őket. :D

-Inka- 2010.07.26. 14:55:39

Ha már összecuccoltál döntöttél. A döntésed szerintem így is késői volt, tarts ki mellette. Higgy magadban.

Kytia 2010.07.26. 14:58:36

@Budapesti Brigaderos: Tökmindegy a frázis. Ki lehet hagyni, semmi nem változik. Szerintem az ember pontosan érzi, mikor van szó csak félreértésről, esetleg a partnere apró figyelmetlenségéről, és mikor arról, hogy valóban bunkók vele. Az előbbit nem érdemes megbeszélni, úgyis megoldódik, az utóbbi esetén meg hiába, úgysem fog változni.
Ha engem egy pasi egy héten át nem hívna fel egy bulinyaralásból, ott nem hiszem, hogy lenne még mit kérdezni.

Kytia 2010.07.26. 14:59:58

@nicknek: Majd hangsúlyozod a belső értékeimet.:D

2010.07.26. 15:03:10

@Kytia:

de, peldaul azt, miert nem vitte magaval a mobiljat :D

standup 2010.07.26. 15:05:54

@nicknek: Nem költözött túl korán, kb másfél év után. Meg nincs is semmi bajom az együttéléssel, ez az "egyedül akarok lenni" nem neki szól. A munkám is olyan, hogy sokat kell kommunikálni, egyszerűen az pihentet néha, ha nincs élő ember a közelemben.
Ő se szünetet vagy szakítást akart, csak 1-2 napot külön, "felfrissülni".
Gondolom az, hogy másfél éve minden nap együtt vagyunk, néha kicsit lapossá teszi a dolgot, mert arra kevésbé vágysz, ami mindig karnyújtásnyira van.
Régebben járt egyedül búvárkodni - engem nem vonz, ahhoz meg drága, hogy a fedélzeten nézegessek egy hetet - akkor is normálisan működött, hogy naponta küldött egy sms-t, hogy nem ette meg egy cápa se, a hajócsavart se nézte meg alulról, én meg tök jól elvoltam magamban :) Aztán nagyon örültünk egymásnak, amikor egy hét után találkoztunk. Annyi volt a különbség, hogy ő barnább volt és átesett egy "nem bírom az egzotikus baktériumokat" emésztési gondon :)

Csirke72 2010.07.26. 15:07:13

Hello,

Yol tetted. Le kell lépni és az ilyen tapló, tirpákot szónélkül ott kell hagyni:))) Az SMS-ekre sem kell válaszolni, amugy a 7 napban 100%, hogy megcsalt. Èn ilyet soha nem tennék és nem is tettem....
Most is csak azért akar vissza, hogy legyen ki kielégitse öt. Ilyen fazonra nem lehet építeni, kimutatta a foga fehérjét, csak a szex az nagy ur:)))

Csirke72 2010.07.26. 15:08:57

@standup:

Ez 1 faszság, ha nem birsz valakivel együtt lakni akkor nem valók vagytok össze...
Ha gyereketek lessz valaha akkor is te egyszerüen hetekre, napokra lelépsz????
Ilyen nincsen 1 kapcsolatban...vagy nem kell kapcsolatban élni:)

nicknek (törölt) 2010.07.26. 15:12:12

@Kytia: arról órákat tudnék regélni:)

@standup: jó sztori:) akkor minden ok most?

Csirke72 2010.07.26. 15:14:11

@Banya30:

Te 1 igazi barom vagy. Egy kapcsolatban nincsenek külön nyaralások vagy akkor az már nem kapcsolat....
7 nap??????? Miröl beszélsz??? Megártott a nap?

Èn xxx éve vagyok háuzas de soha fel nem merülne, hogy külön menjünk nyaralni mert ott fejezödik be a kapcsolat.
1 buliba 1x, 1x ellehet menni, de nem 1 hetet! Ez felháborító!
Erröl szól a kapcsolat. Ha nejem nem birja az ismeröseimet akkor nem megyünk azokkal csak ritkán el.
Amugy idövel az ismerösök leakadnak mert a család lessz a fö program. Akik nem igy gondolják azoknak nem való párkapcsolat:)

Csirke72 2010.07.26. 15:16:19

@standup:

Túl korán??? Èn 1 hét után összeköltöztem anno a jelenlegi nejemmel és 15 éve boldogok vagyunk.
Lakva ismeri meg az ember a párját.
Minél késöbb költöznek össze, annál késöbb derülnek ki a problémák mert a röpke randira mindenki csak a jófejet mutatja.:))))))

Mindent_tudo 2010.07.26. 15:19:28

Hidd el drágám, ha másfél után nem tisztel akkor kár vele hosszú távon tervezni. Ez persze nem zár ki semmit, csak ne légy naív és "kezeld" helyén.

Ha jó nélküle az élet, akkor meg pláne nincs miről beszélni. Az még néha érthető, hogy egy nő gyenge, és nem bírja ki - emiatt hozza meg a rossz döntést és folytatja az elbaszott kapcsolatát - de ha nincs akkora nagy szenvedés, akkor pasi letudva, jöhet az újabb...jöhetnek az újabbak :)

standup 2010.07.26. 15:31:13

@Csirke72: Nem hiszem, hogy bármi bajt jelentene, ha havi 2-3 napot külön vagyunk. Sehol nincs leírva, hogy éjjel-nappal együtt kell lennünk, nekem is annyi kérésem volt csak felé, hogy ha elmenne több napra, szóljon, ne tűnjön el szó nélkül. Ezzel nincs is gond, mindig szól, ha külföldre kell mennie vagy ha a lánya miatt pár napot távol van ( a lányával is jól kijövök,de mivel kamasz, néha az apjával szeretne kettesben konzultálni, én meg nem fogok belepiszkítani az apa-lánya napba. Ha olyan van, én is megyek, de ha a lány kéri - nagyon udvarias és normális stílusban - hogy kettesben lehet az apjával, nem fogok ott pattogni, hagyom őket kettesben).

Gyerek még nincs, tervben se, természetesen akkor már lenne a felállás, de akkor se halnék bele, ha pár napot egyedül lennék a gyerekkel. (Látatlanban az első egy hónapban 24 órában szükségem lenne rá, mert ő már felnevelt egy gyereket, nekem meg soha nem volt.) De később, ha már nem bénázok, nem zavarna, ha egy-két napra nem tudna itthon lenni. Úgyis szól, hogy kivel és hova megy, bármikor el tudom érni telefonon, miért szívjam feleslegesen a vérét?

Nem arrólv an szó, hogy ne tudnék együtt élni vele, kifejezetten élvezem. De jó néha külön élményeket gyűjteni, vagy 1-2 napot külön lenni. Szerintem ebben semmi rossz nincs.

hobbigyuros · http://testepitoedzesnaplo.blog.hu 2010.07.26. 15:34:04

Már akkor ki kellett volna lépned a dologból,mikor kimondta hogy elmegy nélküled bulizni. Hét nap? Én azt mondom a 3nap pont ideális külön.
Első nap: Jó érzés a szabadság
második nap: Kezd hiányozni valami az életedből
Harmadik nap: Nagyon hiányzik

Valahogy így. Ha jól érzed amgad nélküle ne menj vissza hozzá.

dr. gernika 2010.07.26. 15:34:56

@Szőkeherceg-bombanője: Nem te vagy a hülye. El lehet menni 1 hétre egymás nélkül bárhova, de ha nincs hiányérzet, nincs kapcsolattartás, azt már megette a fene.

Mindent_tudo 2010.07.26. 15:36:18

Nem hogy, nincs abban semmi rossz, ha néha kicsit külön vagytok, hanem kifejezetten KELL külön lenni.

Pontosabban, ha nincs erre igénye a férfinak (haverjaival elmenni), akkor nem férfi, hanem egy unalmas szar alak. Aki pedig egy ilyennel megelégszik az ne sírjon :)

Hányingert kapok azoktól, akik sülve-főve együtt vannak. Egyszerűen szánalmas, hogy nincs igényük másra, aztán majd pár év után sírnak, hogy jajj de megbánták, hogy leszarták a haverokat. Qurvák... :)

standup 2010.07.26. 15:37:40

@nicknek: Igen. Persze, nálunk is vannak néha viták, de ha mindketten kipuffogtunk magunkat, meg tudjuk beszélni, nem marad tüske. A fojtóláncnak egyikünk se híve és egyikünk se él vissza a hosszú pórázzal. Annyi szabály van, hogy egyrészt mással nem randizunk, másrészt szólunk, hogy kinek milyen külön programja van.
Amikor velem van, tényleg nagyon figyelmes (hülye kis apróságokban is, múltkor nyekeregtem, hogy nagyon kívánom a bolognai spagettit, bevásárlásnál észben tartotta és mindent hozott hozzá, meg is csinálta, pedig ő nem szereti). Ezek után minek korlátozzam bármiben is? Nem hazudik, nem csajozik... Amit ezen felül szeretne csinálni, abban támogatom, ha ez egy külföldi nyaralás nélkülem, mert engem nem köt le pl a búvárkodás, nem fogok beleugatni. A napi egy sms-t is azért kértem, mert történhet baj egy merülésnél, ne parázzak, hogy már vizihulla-e vagy sem.
De ő se szól, ha külön programom van, mivel időben szólok. Max ő is elmegy a haverokkal addig.

Egyébként kövezzetek meg, de néha - időlegesen - rájön az emberre az "unom a másik pofáját". Ha nem megy el, akkor is túlteszem magam ezen és nem is gyakran merül fel. De ha van lehetőség havonta-kéthavonta pár napot külön tölteni, az csak jót tesz, mert picit hiányozhatunk egymásnak. A lehetőséggel meg nem élünk vissza, ő haverokkal sörözik, otthon barkácsol, én meg magammal foglalkozom vagy a csajokkal találkozom, feltaláljuk magunkat.

index-cenzura.biz 2010.07.26. 15:40:48

ha jó melleid vannak, lesz másik pasid.
Ha nem, akkor vedd vissza.

A mellek jóságáról kérdezd meg a második legjobb barátnődet, ha nem vagy benne biztos.

Amúgy szerintem nem dugta meg, csak akarta :)

dr. gernika 2010.07.26. 15:44:29

@Stupidella: Szerintem meg oltották őt rendesen a haverok némi spontán panaszt követően, ezért indított reflexből a "te tehetsz mindenről" lemezzel.

nicknek (törölt) 2010.07.26. 15:53:07

@standup: Nem, ez tök normális... vagyis nekem az. Nem hiszek a korlátozzuk a másikat bármiben is, vagy elvárásainkkal bombázzuk őt. Az egészséges hiányérzet fontos dolog, hogy kialakuljon kezdetben és persze a fenntartása is fontos. Ti megtaláltátok mi kell ehhez számotokra, ez jó dolog:))

Haver csajokkal is mehet bárhová?:)

dr. gernika 2010.07.26. 15:54:25

@primula anderson: Gondolom, megkaptad, hogy fasznak cipelsz ennyi cuccot egy hétre, tán bepakoltad az egész gardróbot, meg hogy honnan kéne neki ezt tudnia, nem lát fel a lépcsőházba. :)))

efem 2010.07.26. 15:56:45

van egy jo modszerem ferfitarsaimnak az ilyen hiszteriak megnevelesere:

"mibaj?"
"semmi."

ha rakerdezel ujra, es akkor sem mondja el, akkor jon az hogy

"jo, akkor majd hivj, ha mar van mit mondani"

:)

mellekesen az emlitett holgyet egy hiszterikanak tartanam, es talan csak most csucsosodott ki az egymas utan szonyeg ala soprogetett problemak.
"Erre közöltem vele, hogy nem megyek. Erre mit válaszol? „Nem baj, ha nélküled megyek le?” Mondom, nem. Menj csak. "
ferfi = logika, egyszeru, tiszta beszed
no = £$%£$%&^RTHFDG^&RRTYU*2/6

A pasi joltette hogy egyedul ment el. A holgyike pedig elgondolkodhatna kicsit azon, hogyan viselkedjunk felnottkent, gondolkodjunk logikusan.

Kytia 2010.07.26. 16:00:36

@efem: "ferfi = logika, egyszeru, tiszta beszed"

Ezt az urbán legendát is most már nem ártana elfelejteni. Persze, akkor nagyon a tiszta beszéd híve a férfi, amikor a másik beszél. Nehogy már meg kelljen érten a szavakon kívül mást is. De ha neki kell őszintén elmondania, netán világosan megfogalmaznia valamit, hasonló kihívásokkal küzd, mint a nők. Vagy inkább nem mond semmit, az a biztos.

standup 2010.07.26. 16:03:57

@nicknek: Persze, jóban is vagyok velük.
Nem annyira ide tartozik és vicces is, egy reggeli rádióműsor témája miatt mosolyodtam el rajta. A múltról annyit, hogy mi a válása után ismerkedtünk meg. Akkor kissé meg volt kattanva, volt is egy kis kihagyás, amikor elém állt és közölte, hogy nem élte ki magát, átvágni nem akar. Utólag az jött le belőle, hogy bár csajozott, inkább a "megtehetném" szintig jutott el, nem a kufirc volt a lényeg, hanem a megismerés. Aztán visszatalált hozzám. Mivel őszinte volt, nem sunnyogott, működött, visszafogadtam. Számomra is meglepő, hogy mennyire őszinte, nem sumákol. Mondta, hogy néha megijed, hogy nagyon véglegesnek tűnik a dolog. De tudom, hogy ha mástól akarna valamit, előbb állna elém, minthogy bármi is történne. Ezért teljes mértékben bízom benne, nem kell nyomoznom, bizalmatlannak lennem.
Nincs olyan rossz tulajdonsága, amit nem tudnék tolerálni. Megnyugtat az is, hog ha rájönne a csajozhatnék, előbb szólna, minthogy bármilyen lépést is tesz az ügyben, de ez így korrekt. Most is mondta, hogy pl amior együtt lementünk a szüleimhez, kissé "elkötelezettségnek" érezte. De elmondja akétségeit, sokszor ez csak elméleti síkon jelentkezik. Azt is meg tudtuk beszélni, hogy ezekkel a gondolatokkal semmi gond (igen, én is megnézek egy-egy jó pasit az utcán, de eszembe se jutna a bámészkodásnál tovább lépni), annak meg örülök, hogy elmondja és meg tudjuk beszélni.
Korábban, amikor rátört a csajozhatnék, hogy elfogadta a nyitott kapcsolatos javaslatomat (évekkel ezelőtt volt, még időben közel a válásához, a házassága 20-35 éves koráig tartott), akkor se ment át a falu bikája szerepbe. Mivel semmit nems umákolt el, nem volt okom bizalmatlannak lenni.
Két éve megszakítás nélkül velem van és még mindig tud figyelmes és kedves lenni, szinte minden nap.
Ezek után minek cseszegessem? Nagyon örülök neki, nincs komoly gondunk, részemről megfogtam az isten lábát.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.26. 16:04:29

@Csirke72: Ez egy f@szság, amit írsz. te egy igazi barom vagy!

ezekkel a mondatokkal be is mutatkoztál. Leülhetsz fiam, egyes!

nem egészséges, ha egy kapcsolatban sülve-főve együtt vannak. Arisztotelész óta tudjuk, hogy a 'zember' zoon-politicon. kell az a magány néha, főleg ha ennyire eltérő hobbit űző emberekről van szó (gondolok a búvárkodásra).
kell egy kis tér az embernek, lehet azt normálisan is csinálni - úgy, hogy nem bántod meg a párod.

nem voltatok még külön nyaralni? és?

azt írod, 100% hogy megcsalta. te ott voltál? vagy ezt most honnan?

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.26. 16:06:10

@renegade8: ezt hogy matekoztad ki? mások meg mást mondanak....

standup 2010.07.26. 16:07:57

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: A megcsalás nehezen is ment volna, mivel egy vagon pasi volt összezárva a hajón és tudtommal full hetero :)

deflorator 2010.07.26. 16:09:10

@Kytia: Az értelmes ember pontosan (vagy legalább nagyjából) tudja, hogy mire gondol a másik. De attól még elvárja a világos beszédet. A másik gondolatainak a "kitalálása" ugyanis rengeteg energiát felemészt, egy idő után már nem kifizetődő.

nicknek (törölt) 2010.07.26. 16:22:36

@standup: szerintem is:)) de azért biztos megfogták még páran az itt lévők közül is... remélem:))

1. Egy hosszú kapcsolat után mindenki keresi picit önmagát és beleveti magát az életbe... a ló túl oldala... aztán rájön mi a helyes és visszatér a helyes útra.

2. Az őszinteséget nagyra becsülöm én is... mert a bizalom egyik alapja és ez tényleg fontos, ahogy írod:)

3. Azért nem tudom te mit látsz rajta, de 15 évet nem lehet pikk-pakk feldolgozni??

4. A kapcsolat fejlődik szépen, ahogy ti is benne... az elköteleződés meg jön vele:)

5. Mondjuk én adok akkora teret, amekkorát te... csak én csajoknak, de én nyitott kapcsolatot nem tudnék ajánlani senkinek... Nem várnék senkire és ezt már nem tudom tolerálni senkinek... Ott a tér, de a nyitott kapcsolat számomra nem jó... akkor inkább semmi

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.26. 16:23:37

@Kytia: lehet egyenesen beszélni úgy, hogy közben nem sérted meg a másikat. elmondod, hogy konkrétan mi bánt, mit vársz el. a frász tört ki azoktól a nőktől, és elmenekültem egy idő után, ahol harapó fogóval kellett kihúzni a gondolatait, problémáit.

én az egyenes, őszinte beszédet szeretem. önkritikám meg van, belátom ha valami nem jó irányba halad.

Ferdeszemüveg 2010.07.26. 16:28:41

@Csirke72:
egyetértek :) az összes hozzászólásoddal :)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.26. 16:31:41

@nicknek: a nyitott kapcsolatot én sem tolerálnám. egyrészt elég fiatalnak érzem magam a megújuláshoz - ha szükséges volna; másrészt nem úgy neveltek hogy a gyomrom befogadja.

a bizalomról jutott eszembe: a bizalom olyan, mint a hegedű húrja. ha egyszer elszakad, hiába kötöd össze, mindig hamis hangot ad.

Frakk_a_macskák_réme · http://multipedia.hu/page/ajanlo/ 2010.07.26. 16:31:58

Ez a "mibajod-semmi", "menjcsak" tipikus játszmázás, annyira furcsa, hogy nem tudnak belőle sokan kinőni. Csinálják nők, és férfiak is, bár a játszmák inkább a női oldalról tipikusabbak az ilyen megnyilvánulások, mindenesetre akárkitől szánalmasnak és gyerekesnek számít.

kb pont annyira, mint a "beszélnünk kell" - "sárba akarom taposni az önérzeted, hogy többnek érezzem magam" játszma.

Marha nagy szerencsém van, hogy jelenlegi párom tökéletes ilyen szempontból, ha fáj valamije, szól, ha boldog, akkor az is látszik rajta, és nem én vagyok a felelős, ha valami épp nem sikerül neki, de a segítségemet is megbecsüli. Előtte mondjuk, jópárat szívtam, de a többi pasinak ezúton üzenem, hogy érdemes keresni, ne érjék be a középszar pszichoid, depressziós, frigid vagy épp hazudós luvnyákkal, vannak még igazán jó nők szabadon, csak körül kell nézni.

Csirke72 2010.07.26. 16:35:12

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(:

Nyuszifül te sem vagy tartos kapcsolatara alkalmas. Az ilyen ember maradjon egyedül és járjon kuplerájba...

A magadfajták miatt tart a világ ott, hogy 60%-a friss házasoknak 2 éven belül válik...

Nem gond ha valaki szabadon akar élni, kötelezettségek nélkül de az akkor legyen gerinces és ne tegye tönkre mások életét és ne akarjon a szex miatt együtt élni valakivel...

Csirke72 2010.07.26. 16:36:20

@Zsit (nyau és rémizé):

Mivan??? Elgurultak a gyógyszereid vagy napszurást kaptál???

Inkább a témához szóljál:)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.26. 16:37:01

@Ferdeszemüveg:

én meg sajnos nem bírok azonosulni a pökhendi, 'subrijóska' stílusával. ezen túl egyetlen egy hozzászólásával sem, egy kapcsolat nem a birtoklásról kell hogy szóljon. miért nem lehet kibírni akár egy hetet külön?

Csirke72 2010.07.26. 16:40:22

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(:

Nekem nem kellene, hogy bizonygassa, hogy megcsalta vagy nem.

A tény hogy a haverokkal tölt inkább 1 hetet ahelyett, hogy a barátnöjét kényeztetné abban az 1 hétben.

Amugy az éves 4 hét szabiból, nonszensz, hogy 1 hetet a gyökér kapcsolat mentes haverokkal tölt, amelyikek persze mindig addig haverok mig a másik kapcsolatát szét nem bombázzák, utána boldogok:(((

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.26. 16:44:47

@Csirke72: :DDD

egy újabb bizonyítvány rólad :DDDD

annyira nulla, amit írsz hogy válaszra sem méltatom!

Csirke72 2010.07.26. 16:46:10

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(:

Jobban teszed....Ne rólam irj véleményt, hanem a témához szóljál hozzá te szerencsétlen:(

Csirke72 2010.07.26. 16:47:31

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(:

Aki nem egyvéleményen van veled egyböl piszkálod.

Lépjél már odébb és szorakoztass más forumokat a faszságaiddal:(((

Te szerncsétlen:(((

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.26. 16:48:59

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: belőlem ugyan nem kell mindent harapófogóval kihúzni, de nagyon fáraszt, amikor alapvető dolgokat kommunikálnom kellene, mert egy gyerekre rászólok, hogy köszönj a néninek, de egy felnőtt emberre?? Nem vagyok népművelő. Vagyis: nem segít szatyrot cipelni, pedig ott van mellettem, külön kérni kell=bunkóparaszt.(Hacsak nem beteg, az természetesen kivétel.:-))

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.26. 16:49:00

@Csirke72: látom gyökér kapcsolatokban van már tapasztalatod, mégsem tanultál semmit.... :D

#szájbergyerek# 2010.07.26. 16:51:06

"Még az is hozzátartozik a dologhoz, hogy kezdtem megízlelni, milyen az élet nélküle, és tetszik. Lehet, hogy már döntöttem is?"

Úgy tűnik :D

Csirke72 2010.07.26. 16:51:07

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(:

Ne irigykedj:) Hanem irjál már a témában...:)

Nem vagyunk egy ligában:)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.26. 16:52:16

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

nem erre gondoltam. ha már a köszönésnél tartunk, egy társasházban lakunk, ahol viszonylag sok a gyerek. apuka, akit ismerek nem köszön, a 10 év forma fia viszont annál hangosabban :DD

alumi 2010.07.26. 16:54:55

@Drága IV gernika: nem. csak rinyált, meg nyávogott, hogy miért nem szóltam ami egy pasi szájából számomra elrettentő (megjegyzem: ha szóltam volna, hisztizett volna, hogy de most miért, meg, hogy nem igaz, hogy egyedül nem tudok lemenni, esetleg drámai pofavágásokkal feljött volna, attól meg már herótom volt), mivel azonban akkor még cejis voltam, hát elnéztem neki. (értsd: "csak" jól leszúrtam. jó...valójában dagadó nyaki erekkel üvöltöttünk a verdában Mucsajröcsögéig, de mikor odaértünk, már csak röhögtünk az egészen.:))
meg aztán az x-ik ilyen után már felvettem a varánuszarcot, mikor beültem mellé a kocsiba. max. öt perc alatt elszidtam az összes felmenőjét magamban.:)

mellesleg megjegyzem, ő volt a habkő-herceg.:)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.26. 16:56:59

@Csirke72: ennyire nem tudok lealacsonyodni, bármennyire erőltetem :DDD

"Amugy az éves 4 hét szabiból, nonszensz, hogy 1 hetet a gyökér kapcsolat mentes haverokkal tölt, amelyikek persze mindig addig haverok mig a másik kapcsolatát szét nem bombázzák, utána boldogok:((( "
"Jobban teszed....Ne rólam irj véleményt, hanem a témához szóljál hozzá te szerencsétlen:("
"Aki nem egyvéleményen van veled egyböl piszkálod.

Lépjél már odébb és szorakoztass más forumokat a faszságaiddal:(((

Te szerncsétlen:((("

"Ne irigykedj:) Hanem irjál már a témában...:)

Nem vagyunk egy ligában:) "

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.26. 16:57:44

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: :D:D Akkor valahol 10 és 40 éves korotok között romlotok el.:D

nicknek (törölt) 2010.07.26. 16:59:12

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: én sem hagynám, hogy egy nő cipelje a zacsim:))

Nem ezek tényleg olyan alap intelligenciai kérdések, amelyekkel ha valaki nem rendelkezik, mert a drága szülők esetleg nem mondták el, vagy ilyen rossz példával segítették gyermekük fejlődését... hát majd jó esetben az élet megtanítja... vagy nem és még jó sok poszt fog róla szólni:)

alumi 2010.07.26. 17:01:50

@primula anderson: ja, és a legjobb eszembe sem jutott.
volt, amikor megjegyezte örömittas pofával, hogy "most mi van? nem tudsz kétszer fordulni?"
:)

utólag belátom, nagy barom voltam. vagy inkább tinó, aki sokat tűrt. jó tanulópénz volt. megfizettem.:))

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.26. 17:07:18

@primula anderson: ez a bőrönd cipelős sztori brutál, biztos vicces arcnak gondolta magát hogy így lekezel. gyerekes személyiségre utal.

nicknek (törölt) 2010.07.26. 17:09:05

@primula anderson: hát nem tudom... én beküldtem és bevittem mindent egymagam a legtöbb esetben... ezt ma is megtenném. Mert aki a kedvesével nem udvarias vagy előzékeny, hogy várható el, hogy mással az legyen?:)

JoSé 2010.07.26. 17:14:29

Az a gond hogy az emberek megszeretnének felelni a párjuk szemében minden tekintetbe...ha nem így lenne akkor semmi gondot nem okozna az hogy valaki 1 egész évből 7 napot távol legyen a párjától...

Az hogyha egy pár csak együtt van , elég szomorú...és nem vezet semmi jóra..
én nem bírtam soha hogy a b.nőm velem akart lenni a nap 24h-jában...egyszerűen kell az embernek a magány, és a tér... no meg persze a haverok..

ha egy csaj nem megy trécselni a b.nőivel, az szomorú, ha egy pasi nem megy meccset nézni a haverjaival, az úgyszintén..

ezek oka az hogy annyira ragaszkodik egymáshoz a 2 fél hogy nem hagynak teret a másiknak, és a végére 5-6 év múlva rájönnek h már undorodnak egymástól... és körülnézhetnek mert egy barátjuk/ barátnőjük se lesz már...( sajnos már nem egy haverom volt aki így járt..)

fanta :) www.youtube.com/watch?v=dp8k_bV6VNs

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.26. 17:20:11

@JoSé: van, akinek nem okoz gondot az a néhány nap; akár egy hét is. attól még egy normális kapcsolatban élhet. viszont napi egy telefon, vagy sms bele kell hogy férjen. a posztban a lány pontosan ezért is akadt ki, az olvasatom szerint.

a többivel egyetértek...

Frakk_a_macskák_réme · http://multipedia.hu/page/ajanlo/ 2010.07.26. 17:24:59

Ez nem teljesen világos nekem

szeretem azt hinni, hogy alapvetően udvarias vagyok, átadom a helyem az idősebbeknek, előreengedem a hölgyeket az ajtóban, és szívesen segítek megoldani a számára nehezebb problémákat.

De már miért ne vihetné a nő a cekkert? Nyilván pl. a betonelemeket, a karton ásványvizet, a zsák krumplit, és a húzósabb dolgokat én viszem, a többi pehelysúlyú cuccot meg kapja fel az, akinek a kezébe esik.

Férfioldalról elmondhatom, hogy lesz paraszt az ember:

Jó hosszú gyalogtúrára indulva egy idegen városban, a csajszi összepakolt magának vagy 20 kilónyi szarságot egy böszme nagy válltáskába. Én, amikor láttam mi minden hülyeséget el nem rakott, mondtam, hogy csak annyit hozzon, amit el tud vinni, azzal bedobtam magamhoz egy pénztárcát, egy ásványvizet, egy esernyőt, egy fényképezőgépet meg egy könyvet. Fél kilométer múlva: "deszemét vagy, hát nem látod milyen nehéz ez a táska? Alig bírom már vinni, te meg csak itt sétálgatsz!" "De. Látom. Visszavigyem a kocsihoz?" "Ne! mindenre szükségem amit belepakoltam! Ha igazán udvarias lennél, akkor vinnéd helyettem." (anyád!) "Ha tekegolyót meg ásványgyüjteményt akarsz magadnál tudni, akkor cipeld..." A cuccokat persze csak visszavittük (visszavittem) végül a kocsihoz, de szaralaknak kellett volna éreznem magam egy ideig. Nem sikerült.

na persze ez valamennyire off sztori...

Amúgy ahogy a pasik is tudnak (szoktak) mosni meg mosogatni, mostanában sok csajszinak sem esik már le a gyűrű az ujjáról, ha csinálni kell valamit, ami piszkos, fárasztó, nehéz, vagy bonyolultabb, mint pl. összerakni egy gyümölcscentrifugátó.

Remélem megmarad ez a tendencia, és akkor nem lesznek efféle hülye helyzetek.

BKV reszelő 2010.07.26. 17:25:25

@Kytia: Ezek szerint te még nem találkoztál férfival. Én elmondom, világosan, érthetően - ha az aktuális ágyas szintje azt kívánja, óvodás szinten - hogy mi a bajom. Ha érti, akkor érti, ha nem, akkor úgyis hamar kívül lesz neki tágasabb. Ugyanezt várom én is és ha azzal indít, hogy beszélnünk kell, szakítok rá időt...de legtöbbször csak nyafogás van és várakozás, hogy kitaláljam, mi is a hiszti tárgya...ilyenkor szoktam azt mondani, amit itt feljebb valaki javasolt: Ha majd van mit mondanod, szólj, addig meg ne nyaggass a semmivel.

JoSé 2010.07.26. 17:36:54

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(:

hát igen... az az igazság h szerintem ha valakik igazán szeretik egymást... és meg van az a bizonyos [ bizalom ], akkor nincs gond azzal hogyha mondom neked.. elmegy a 2 fél egy külön nyaralásra a baráti/barátnői társasággal/körrel 1 hétre, de persze az ésszerűség határai közt ki élvezve a kis szabit :). Vagy csak szimplán ha elmegy sörözni a haverokkal / vásárolni outletbe a barátnőivel...

de nem úgy hogy elmegyek a hegyalja fesztiválra egyedül, mert a csajom utálja a rockot és megmondta h ő márpedig nem megy el, aztán amint hazaérek elkezd még a porból is LEDes neoncsövet csinálni mert elmenetem nélküle...és hogy képzeltem... az ilyen libákat dobnám ki mint macskát szarni...

alumi 2010.07.26. 17:36:59

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: hát nem is volt felnőtt. (közel 30 évesen) :) hogy azóta felnőtt-e? szerintem talán kicsit már érettebb, de még hosszú út áll előtte, már ha...
igaz, az udvariasság felnőttként már aligha tanulható.

@nicknek: nem is az, hogy egymaga csinálja a pasas a dolgokat, hiszen úgysem bírnám ki, hogy ne segítsek. de a szándék..
ha látom a szándékot, és az udvariasságot, attól még inkább nőnek érzem magam, tehát jól esik, ez boldoggá tesz, ettől kedvesebb leszek, és ez végső soron a másiknak is csak jó. :)

Szőkeherceg-bombanője 2010.07.26. 17:39:05

@phaszfej: Ha vkinek elege van a hisztis csajából akkor legyen korrekt, lépjen le, rúgja ki stb. A bejegyzés tisztelt íróját persze könnyen érheti kritika, mert ő tolta ide a történetét, az ő álláspontját ismerjük. No de ha a másik fél alapjában egy Grál lovag - tételezzük fel -, akkor az a minimum, hogy nem célozgat azzal, hogy udvariatlan, hanem odarakja magát és vállalja a döntéseit. Nem?
És ez független attól a témakörtől, hogy ki, kivel, miképp megy el nyaralni.
Őszintén megmondom, hogy ezt hiányolom az ilyen és ehhez hasonló történetekből. Hogy nem játszmázunk, hanem megmondjuk nyíltan, hogy ez és ez nem tetszik, felvállaljuk akár a konfliktust is akár, de nem durcázunk hosszan és nem büntetünk úgy, hogy a másiknak fogalma se legyen róla, hogy mivel is érdemelte ki a büntit. Hogy egyenlőkként legyenek kezelve a felek és értékként legyen számontartva a kapcsolat.
Na jó, ez csak úgy eszembe jutott. :)

alumi 2010.07.26. 17:42:12

Ami a külön fesztiválozást/bulizást illeti:
nekem is volt barátom, aki elment Balaton Soundra nélkülem a haverjaival. nekem nem volt felesleges 10x ezrem plusz fogyasztás, hogy elmenjek, plusz hagytam, hadd kanbulizzon.
(beszéltünk minden nap egyszer és pont)
csak akkor durrant el a fejem, mikor utóbb kiderült, hogy csajok is kerültek a képbe, pláne, mikor utóbb "zaklatta" az egyik liba sms-ekkel. (akivel előtte lebeszélték, hogy ott találkoznak majd...)

egy ilyen szitu után bizony nehéz később megbízni a másikban.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.26. 17:48:02

@Frakk_a_macskák_réme: bevallom, voltam hasonló helyzetben. próbáltam elmagyarázni, hogy a Bakonyban nem igazán vesszük hasznát a sminkes készletnek, a fésű gyűjteménynek és a hasonló hasznos holmiknak. következő alkalomra már ő is értette...

azért a bőröndös sztorit picit máshogy veszem, ha az autóban kényelmesen elfért, akkor igazán mindegy és illett volna segíteni.

abrak_a_dabra 2010.07.26. 17:48:15

Jól tetted hogy leléptél, és ne hagyd magad, ez a pasi nem erdemel meg.
A "vissza akar kapni" meg duma, ha visszamesz hozza, csak idoleges lesz a megoldas. foleg mivel "miattad lett ilyen"

Sok sikert a kovetkezo ennel normalisabb pasihoz

ibafaipap 2010.07.26. 17:50:15

@Csirke72: Azok egy idő után becsavarodnak, mert igenis kell, hogy néha kibeszéljük a másikat, ha nincs tér, ott megfullad az ember.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.26. 17:52:27

@Szőkeherceg-bombanője: az emberek nagy része konfliktus kerülő, de a jogait azért meg akarja tartani vagy akár növelni a másik fél hátrányára.

En123 2010.07.26. 18:28:26

Ajánlom sok szeretettel: Sherry Argov: Miért a rossz lányokat szeretik a férfiak c. könyvét
ezt a pasast meg hagyd a fenébe, ennek csak a régi megszokott, kényelmes élete hiányzik.

nicknek (törölt) 2010.07.26. 18:28:37

@primula anderson: ja, hogy te nő vagy?:))

Nicknek elszégyenli magát és elnézést még a feltételezésért is...:))

nyunyuli 2010.07.26. 18:28:50

szép estét, igen régen voltam errefelé.

posztolónak: köss egy büdös nagy utilaput faszfej exbarátod talpára. Pont.

fumerin 2010.07.26. 19:16:12

23 éves hölgyről van szó és gyanítom a srác sem lehet aggastyán:)

Tök természetes, hogy a szárnyaikat próbálgatják, mint férfi, mint csábító, mint nő és mint társ...bla-bla-bla...

Korai lenne komolyan venni egymást, mert az élet sok dolgot tartogat még számukra, amit jobb, ha kötelékek nélkül próbálnak ki és tapasztalnak meg!

Bár én biztosan egy hétig nem otthon-remegve-idegesen és bánatosan ültem volna a telóm társaságában:D

Amúgy szerintem a csaj volt loser, mert mehetett volna "világot látni"! Az "utálatoskötekedősnő" szerintem meg ürügy, mert ha én magabiztos vagyok, akkor simán elkerülnek az ehhez hasonlóak is (ha nem, akkor így jártak:) )

deflorator 2010.07.26. 19:38:16

Sőt, akár a lány is küldhetett volna sms-t.

himpellér 2010.07.26. 19:44:45

Aztat a másikat sunázta.

S0und 2010.07.26. 20:10:09

Én részegen a csillagok alatt rettentően jókat tudok agyalni.

Az egyik, hogy melyek azok a társ/elemi érzések amelyek befolyásolják a szerelem/szeretet érzés "minőségét" (egy kapcsolaton belül). Azt tudom, hogy összeszedtem vagy 4-et, de most így hirtelen három ugrik be (eltérő súlyúak):

- tisztelet
- bizalom
- önzetlenség
-

Tételezzük fel hogy ezek összessége adja a tökéletes szerelem/szeretet érzését. Tuti bódog' vagy. Ha bármelyik megszűnik ezek között, az érzés megmagad ugyan, de már nem lángol úgy mint régen. Minél több "szál" szakad el ezek közül, annál pocsékabb lesz az egész.

Az van, ha valakit nem tisztelsz, azt soha nem fogod őszintén szeretni, "józan ésszel". Azért mondom hogy józan ésszel, mert ezzel akarom kizárni azt az esetet amikor az ember agyát elönti a lila szar és gondolkodni se tud. Helyzet az hugi, bár gondolom ez neked is feltünt, a barátod baromira nem tisztel már. Ha pedig a tisztelet elszáll, azt vissza nem hozod soha többé már. Ergo a barátod soha többé nem fog tisztelni. A hiányérzet meg egy aljas dolog. Ennek okán az ember sok mindent be tud magának képzelni (nem tudok élni nélküled, blablabla), de ez csak átmeneti dolog, minden visszaáll a régi kerékvágásba, majd 2 hét után "életünk párját" visszaminősítjük a riherongy kategóriába. Hiányérzet megszünt, tisztelet meg már régi nincs.

Ez az egész "pedig annak idején sokat harcolt értem, csakhogy megkaphasson." jajj istenkém megkönnyezem. Legyek tárgyilagos? Mindenki képzeljen el egy drága cuccot, meglátod "beleszeretsz", mindenképp meg akarod kapni. Spórolsz, apám f*sza. Végre összejön a lé, megveszed, legbódogabb' ember vagy a földön, használod és mennyire jóó... Aztán telik-múlik az idő, nap mint nap veled van, majd szépen ráunsz. Lesz szebb lesz jobb. És ennyi.

Rakd össze.

dr. gernika 2010.07.26. 20:11:18

@primula anderson:
"mellesleg megjegyzem, ő volt a habkő-herceg.:) "
Azt gondoltam. :)

KávéMókus 2010.07.26. 21:48:06

Kedves történet! Amúgy a post-író szerintem már döntött! És ezen nem is érdemes meglepődni! A fiatalság simán ezt hozza magával! Aki ezen meglepődik, az így járt! :)

Stupidella 2010.07.27. 09:31:01

@Csirke72: igazi primitívség azt hinni, hogy ha másnak másra van igénye, mint Neked, akkor az már nem élhet boldog párkapcsolatban. Hadd gratuláljak! :)

nehiddel 2010.07.27. 13:32:10

Szegényem. De túlélted azért nem?

Mr. Waszabi 2010.07.29. 08:30:58

Leírta a sztorit, nyilván átgondolta ezerszer, próbálta feldolgozni az eseményeket. Az eszébe sem jutott, hogy ha a saját félelmét legyőzte volna, akkor ott lett volna a pasijával. Mennyire szereti ? Az sem jutott eszébe, hogy talán ez egy olyan lehetőség volt, amikor a pasijáért le kellett volna győznie félelmét, saját kényelmetlenségét. Mert ez a szitu komolyabb helyzetben, nagyobb tét mellett is vissza fog köszönni. "Az" a csaj, vagy egy másik, mindig vissza fog köszönni nála, akár e mellett a pasi mellet, akár a kövtekező mellett. Mindaddig, amig meg nem érti, hogy neki kellett volna valamin változtatnia.

Mr. Waszabi 2010.07.29. 08:36:26

Más. Mennyire súlyos az az eset, amikor a származása alapján ítéli meg szeretett párja emberi minőségét ? Attól, hogy valaki az olasz tanszéken dolgozik, az már emberi értékekre garancia ? Nem szeretem a sznobokat.
Nem a pasit ismerte meg valahol ? Nem abba szeretett bele ? Hanem az anyjába, aki az olasz tanszéken dolgozik ?
Ha ez csak ennyi, csináltatok pólót, "Anyám diplomata" felirattal...

Muster Mark 2010.07.31. 14:00:45

Na végre egy épelméjű leányzó.

Szerintem

1: Igazad van,
2: Egyszer még megbocsáthatsz neki, de CSAK akkor, ha hülye volt.

Sajnos reális esélyét látom, hogy ténylegesen tojik rád a pasid, és csak azért kuncsorog, mert kell még neki egy kis szex.

Csak te tudod megítélni, hogy tényleg ez-e a helyzet. Ha igen, akkor rakd ki, de rögtön.

Ha nem, akkor feltétlenül kapjon még egy esélyt, de egyúttal a verd a fejébe, hogy hol kúrta el.

kastanie 2010.08.18. 21:18:38

jó hossssszan szivatnám. ha akar valamit, akkor mostmár küzdjön. ne legyen többé puhapöcs. hosszan-hosszan....ha meg nem küzd eléggé, úgyse érdemes...ja! és ha úgy érzed, adsz még egy esélyt, mindenképpen hosszan beszélgessetek....:)mindenről...
süti beállítások módosítása