Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Félek, hogy egyszer összefutunk valahol

2010. augusztus 18. 07:23 - Panni CsP

Érdekes kérdést vet fel következő posztunk, melynek szerzője ugyan megállapodott már, mégsem tud szabadulni egy srác emlékétől, a mindent elsöprő orgazmusoktól, az együtt töltött szép időktől. Míg a többi pasija békésen belesimul az emlékkönyvbe, ez az egy nem hajlandó, hogy Levélírónk továbblapozzon, és visszarakja a polcra. A kérdése egyszerű, mégis számtalan válasz lehetséges: mi ez az érzés és miért kísérti, miért nem hagyja nyugton?

 

Üdv mindenkinek! Szeretném belekiabálni a világba, hogy van valaki, akit képtelen vagyok kiverni a fejemből. Minden nap eszembe jut, pedig már legalább 4 éve, hogy nem is láttam. Már nem tudom teljes bizonyossággal felidézni a szeme színét vagy az érzést, mikor vártam a telefonjára, mégis... Azt sem tudom, él-e még egyáltalán, van-e csaja vagy megismerne-e az utcán, ha találkoznánk, mégis… Vele tudtam meg, mi a szenvedély, mi az, hogy úgy élünk, mintha nem lenne holnap. Úgy nevettünk nap-nap után, hogy a hasunk belefájdult, tudtam, mikor kell nyitnom az ajtót, amikor kopogásra emelné a kezét, ő pedig tudta melyik az a virág, amire aznap gondoltam és hirtelen meglepett vele. Úgy szexeltünk minden alkalommal, mint az őrültek, egyszerűen a bőre alá akartam mászni, mert nem lehetett eléggé közel lenni hozzá. Láttam a szemében, mondta és éreztette is, hogy ő is pontosan így gondolja, mégis véget vetettem egy álomnak, amiből később talán nem lehetett volna felébredés.

Azóta boldog vagyok egy teljesen más típusú emberrel. Vége az őrültségnek, a testet rázó hatalmas orgazmusoknak, a teljes bizonytalanságból adódó jól eső feszültségnek, azt hiszem, már nem is vágynék arra a mindent felégető életre. Már biztonságba értem, elégedett vagyok és lassú, már nem hajt valami megmagyarázhatatlan érzés városokon, országokon keresztül. Mégis minden nap eszembe jut, várom és félek, hogy egyszer talán összefutunk valahol. Meg tudná valaki mondani, hogy mi ez? Hogy miért vagyok képtelen elfelejteni őt, mint ahogy minden eddigi fiúmat elfelejtettem (eszembe jutnak persze, de inkább csak mosolygok pár emléken, mint vágyom rájuk). És mit tehetnék, hogy ez ne kínozzon tovább?

 
392 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr342229656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vendriner aladár 2010.08.18. 07:42:28

Nehéz lejönni a cuccról. Ez van ha sokat bélyegezel. Néha még évek után is lehet triped. Ne aggódj az a pasi soha nem is létezett, csak halu volt. Egyébként meg semmit nem tehetsz...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.18. 08:16:26

BiSZtos nem kell a tapétát lesikítós orgazmus. Igen, a nők már csak ilyenek, nem kell nekik az ilyen :D Kiegyezett a postíró egy biztosabb megélhetést garantáló csókával, közben a farokkirályról álmodozik meg a visítós orgazmusról.

Barry Kent 2010.08.18. 09:17:29

Jézus.

@Kedves Nard:
Pont erre gondoltam én is. A jelenlegi lehet hogy puhapöcs, de a bankszámlája láttán a posztolónak sikítós orgazmusa támad.

HetedikEnVagyok 2010.08.18. 09:19:00

Hö! Én nem is értem! Én nem akarom elfelejteni a hatalmas orgazmusokat. Te miért akarnál ilyet?

HetedikEnVagyok 2010.08.18. 09:21:27

Egyebekben Jóccakát mindenkinek!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.18. 09:25:25

@Barry Kent:

Ja, elmaszatol a balfasz az ágyban, a postíró meg Nagyfarkú Gézáról álmodozik.

Barry Kent 2010.08.18. 09:26:56

Amúgy meg kicsit olyan a sztori mint valami fogyókúrás szert hirdető tv-reklám.
A világ legfinomabb dolga a dobostorta, sosem ettem jobbat, de már csak fogyi tabit eszem és nem is hiányzik az édesség, sőt egy ideje utálom is nagyon.

Commodus 2010.08.18. 09:27:37

Sajnálom azt a szegény pasit...még ha valószínűleg nem is egy lepedőakrobata. A csaj csak átveri a fejét, ha nem is kívánja, mégis vele marad...
Ez milyen már, másról álmodozik, közben meg bebújik a pasi mellé....

Barry Kent 2010.08.18. 09:28:42

@Kedves Nard:
Dehogy, akkor állítja össze fejben a bevásárlólistát.

Nagyfarkú Gézára csak zuhanyzás és posztolás közben gondol.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.18. 09:28:58

"Azóta boldog vagyok egy teljesen más típusú emberrel."

Önámítás!

Barry Kent 2010.08.18. 09:30:00

@Commodus:
Ne aggódj, lapátra kerül ha a másiknak 10 Forinttal több lesz a zsebében és még az orgazmumust is ráküldi a csajra.

Commodus 2010.08.18. 09:34:00

Egyébként mindig elcsodálkozok az embereken, akik úgy választanak párt maguknak, hogy közben tudják, az ágyban nem illenek össze. Nyilván nem csak ekörül forog a világ, de ezen bizony áll vagy bukik már az elején a kapcsolat...
Tehát a csaj vagy nagyon hülye, vagy nagyon kihasználja a pasit. Egyik sem épp biztató.

japanautos 2010.08.18. 09:34:36

Ez nagyon gáz. Hány éves a posztíró? Mondjuk 4 éve volt a pasi, a mai kiscsajok korán érnek... szóval lehetett vagy 14-15,most még nincs 20 se. Hát igen, az első szerelem, amikor még minden más. Rózsaszín köd, minden tökéletes. Aztán persze nem köti le magát fiatalon, az idő meg szépítget, hogy milyen jóis volt a szex meg milyen romantikus alak volt, hogy még a gondolatát is kitalálta. Azt gondolom a kiscsajra még vár egy két pofon az élettől. De legyen is ilyen kis naiva, ennyi idősen még ez kell.

Barry Kent 2010.08.18. 09:38:16

@japanautos:
Én a dumájából és a "tökmindegy, csak biztonságban érezzem magam" hozzáállásból 30 körülire saccolom, akkor támadnak nőknek ilyen hülye gondolatai.
Aztán ha jól saccolom, 6-10 év és elkezdi kétségbeesetten keresni az orgazmust is.

Nogee bácsi · http://neogallery.blog.hu 2010.08.18. 09:44:59

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: @Barry Kent:

Gonoszok vagytok. :)

De ha annyira jó volt az ipse, akkor miért kellett kirúgni?
Fene se érti a nőket.

Father Justice (törölt) 2010.08.18. 09:45:10

Tényleg nagyon boldog lehet a teljesen más típusú emberrel, ha minden nap eszébe jut az Orgasmatron, sőt, várja is. Én ezt a folyamatosan dolgozó kísértéssel együtt maximum kényelmes majdnem-elégedettségnek nevezném. Dehát hol a boldogság mostanában?

Nem vagyok biztos benne, hogy a jelenlegi élettársa gazdag: lehet egyszerűen csak valaki, aki a hejjespaseeval ellentétben hajlandó volt életközösséget is kialakítani vele, nemcsak sunázgatni.

Persze az is elképzelhető, hogy a bőre alatt is pénz van a fickónak, de ebben az esetben a posztírónak nagyon jó sunának kell lennie, hiszen újgazdagék nem akármilyen nőt vesznek meg állandóra. Ha ez a helyzet, akkor a poszt alapján - különösen, ha később az unatkozó háziasszony szindróma is felüti a fejét - nagyszabású félrekúrás-sorozat várható. Ez egyben válasz az utolsó kérdésre is.

Piszok Alfréd 2010.08.18. 09:46:08

Ebből is látszik, hogy ideje leszámolni néhány legendával. A sikítós orgazmus nem kell, a méret nem számít, a nők igenis a csendes nyugodt rendes fiúkat szeretik, a pénz nem boldogít, és a Mikulás igenis létezik!

Barry Kent 2010.08.18. 09:46:16

@Nogee bácsi:
Na hát ez az, nem ok nélkül lett lecserélve újra.
És akkor most mi vagyunk gonoszok? :)

japanautos 2010.08.18. 09:48:04

@Barry Kent: ennyire lejön ebből szerintetek, hogy a jelenlegi faszi nem tudja kielégíteni? Szerintem egy nő nem sokáig bírja ki. Ha itt pénztárca megfelelő, de a pasi f@rka kicsi, már valami szerető-bejátszásról olvashatnánk. Bár ki tudja, lehet eljön az is...

Father Justice (törölt) 2010.08.18. 09:51:15

@Commodus: Ez miért meglepő számodra? Kevés nő kap olyan férfit, aki minden szempontból hozza az elvárásait. Ha pedig már kompromisszumot kell kötni, együttélésre azt választja, aki anyagilag és stabilitásérzet szempontjából optimális vagy legalább kielégítő. Szeretőnek meg később azt, aki squirt orgazmusokat tud előidézni nála. Különösen, ha a posztíróhoz hasonlóan lánykorában már megismerte, milyen is az. :)

japanautos 2010.08.18. 09:51:19

@Father Justice: erről beszéltem. Lesz itt még picsi-pacsi ex kefélőgéppel.

"Minden nap eszembe jut, pedig már legalább 4 éve, hogy nem is láttam."

Na itt jön majd a női kis rafineria,elkezdjük keresni iwiw-en, facebook-on, randit kérünk, dugunk nagyokat...

Piszok Alfréd 2010.08.18. 09:51:56

Amúgy viszont keveritek a szezont a fazonnal, és a csodás nosztalgikus képzelgéseket összekeveritek a boldogsággal. Én is imádtam koncerteken őrjöngeni és őrült marhaságokat csinálni régebben, ma is kipirult arccal és csillogó szemmel tudok elmesélni ilyen kalandokat, és mégis, ma már nem teszek ilyet, vagy legalábbis sokkal ritkábban és kevésbé vadat.
Azzal a csodás farkú fickóval lehetett ezer baja a posztolónak, verhette, csalhatta, lehet hogy totál megbízhatatlan volt, élhetetlen, drogos, alkoholista, mittudomén, vége kellett hogy érjen. Az őrültségnek lehet nem is egy roppant kellemetlen mellékhatása.
És nem sajnálom a jelenlegi partnerét sem annyira, mert simán lehet mellette boldog a csaj, bár arra vigyáznék, hogy azért a fiúnak ne nagyon meséljen erről a legendás személyről és a sikítós orgazmusról... :)

VOGAben 2010.08.18. 09:52:54

Mi ez a sápatag picsogás? Egy büdös nagy emberes pofon helyre döccintené a gyp-s kis fejedet!

japanautos 2010.08.18. 09:54:01

"Vége az őrültségnek, a testet rázó hatalmas orgazmusoknak, a teljes bizonytalanságból adódó jól eső feszültségnek, azt hiszem, már nem is vágynék arra a mindent felégető életre."

Önámítás, hazudj csak ("Minden nap eszembe jut"; "Mégis minden nap eszembe jut, várom és félek, hogy egyszer talán összefutunk valahol."), csak ne nekünk. Thx.

Barry Kent 2010.08.18. 09:54:18

@japanautos:
ennyire lejön ebből szerintetek, hogy a jelenlegi faszi nem tudja kielégíteni?
Ha egy nőt kielégit a jelenlegi kapcsolata, akkor nem gondolkodik a háromlábú exeken.

@Piszok Alfréd:
Ja és a gólya hozza a gyereket, tehát hagyjuk meg a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának.

Piszok Alfréd 2010.08.18. 09:54:41

Abban azért nem vagyok biztos, hogy nem csalná meg az első adandó pillanatban, akár az Orgazmusbajnokkal, akár egy ahhoz hasonló huncut pasival, akibe szorult némi szenvedély.

japanautos 2010.08.18. 09:55:54

@Barry Kent: nem kell ahhoz 6-10 év. Már most picsog, szerinted mikor fog félrekefélni? Sztem még idén...

Piszok Alfréd 2010.08.18. 09:57:31

@Barry Kent: a szex fontos, de a nők kizárólag a nyugodt, csendes, gyengéd szexet szeretik, tudod. Minden más csak a pornófilmekben létezik, az pedig tényleg a rothadó nyugat dekadens ópiuma.

Barry Kent 2010.08.18. 09:58:42

@Piszok Alfréd:
Ha már kellőképp hiányzik neki a jó szex, akkor majd páran levarrják.

Barry Kent 2010.08.18. 09:59:58

@Piszok Alfréd:
Ja, a mostaniban is azt szereti hogy már előjáték közben elalszik, így nem kell védekezni.

Barry Kent 2010.08.18. 10:02:01

@japanautos:
"Már biztonságba értem, elégedett vagyok és lassú, már nem hajt valami megmagyarázhatatlan érzés városokon."

Kell neki egy kis idő, először jön a nem hajtja le a vécédeszkát, középen nyomja meg a tubust, aztán ha jól felhergelte magát, akkor jön a félrekufirc. Most még szerelmes a biztonságba.

Commodus 2010.08.18. 10:02:39

@Father Justice: így végiggondolva, igazad van. Magamból indultam ki, nekem sajna ez túl fontos ahhoz, hogy ebben megalkudjak. Szerencsére nem kellett. :) De az tény, hogy mindenkinek más dolog a fontos. Nekem pl. az nem fontos, hogy egy nő igazi konyhatündér legyen, másnak meg ez az egyik fő szempont.

japanautos 2010.08.18. 10:04:02

@Barry Kent: sztem nem kell 6-10 év. Sztem még idén félrekefél a csaj...

Barry Kent 2010.08.18. 10:06:59

@japanautos:
Legyen. Végülis nekem tökmindegy.

Egyébként az is lehet, hogy a biztonság a lány szájából azt jelenti hogy Géza nem kúr félre, mert tök impotens.

Father Justice (törölt) 2010.08.18. 10:15:14

@japanautos: Igen, bár én általánosságban értettem. Ha nem sikerül felkutatnia az exét, akkor keres valaki mást, aki újra előhozza belőle azt, amit négy éve hiányol. Nem biztos, hogy elsőre meg is találja, de így legalább a tiltott kísérletezés és a teljesen más típusú emberek megismerésének izgalma is bekerül a rendszerbe. Na, ez lesz az igazi bódottá számára!

@Commodus: Ha az összes fő szempontból kölcsönös megfelelés van, akkor a kisebb, alkalmanként felbukkanó hiányérzetek nem ingatják meg a kapcsolatot. Főleg, ha hatékony kommunikációval meg lehet oldani azokat. Csak ebben a posztban egyértelmű, hogy a nőnek a sikítós orgazmus kardinális kérdés, ezért inog a szék. Lehet, hogy polgárpukiról van szó? Talán az is kiderül majd.

Gyümölcs 2010.08.18. 10:17:08

Szerintem ez egy egyszerű helyzet a leírás alapján:
ez egy szerelmi csalódás, amire ha visszagondol az ember, nagyon sokáig még heves érzelmekkel él meg. Éz első szerelememre tíz évvel később is izgalommal gondoltam, pedig akkor már túl voltam több másik szerelmem is, de az első annyiban különbözött a többitől, hogy ott én úgy lettem dobva, nem még volt vége az érzéseimnek, nem múlt el, hanem félbeszekadt a szakítással, a többinél, meg szépen lassan kihúnyt a szerelem.

Father Justice (törölt) 2010.08.18. 10:24:18

@Barry Kent: Ha naponta eszébe jut a négy éve nem látott alfacsődör, Gézába nem szerelmes, ezt valószínűsíthetjük. Akkor viszont milyen szempontból ad biztonságérzetet önmagában az, ha Géza nem kúr félre? Nem fogja bekapni a legyet más nőktől? :) Nem, itt szerintem is a klasszikus anyagi biztonságról van szó egy balek mellett.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 10:26:08

Úgy látom, eddig fiúnap volt..:)

Nem világos, ha annyira bika volt a fickó, miért baszarintotta ki a csaj? Csak nem véletlenül szerető státuszban volt az amúgy foglalt pali mellett?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.18. 10:29:30

@alfonzina:

Szerintem a pasi dobta, nem a csaj Mr Lófarkat :)

Barry Kent 2010.08.18. 10:29:32

@Father Justice:
Persze, én is az anyagi biztonságra voksolok.
Na de előfordulhat az is, hogy van nő akit megnyugtat az érzés hogy a pasi holtomiglan-holtodiglan kitart mellette, hisz még egy olyan hülyét nem talál aki fél napig babrál a cerkával mire valami lelkesedésfélét kicsikar.

Barry Kent 2010.08.18. 10:30:18

@Kedves Nard:
Persze, ez tök egyértelmű. Vagy a posztoló nagyon hülye.

Barry Kent 2010.08.18. 10:31:05

@alfonzina:
Nard már megadta a választ :)

Gyümölcs 2010.08.18. 10:32:21

@alfonzina:
furcsa, mert végig ahogy leírta, abban a hitben voltam, hogy a csaj lett bobva, mert olyan stílusú a levél, és most hogy írtad vettem csak észre a szövegben, hogy azt írja, hoyg ő szakított véget az egésznek. Stílusra nagyon fordított a szöveg.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 10:36:45

@Kedves Nard: igen, még ez is felmerült bennem, hogy hasonlíthat az én sztorimhoz.:) a pasi pöcsölt, hezitált, a csaj meg tán kibaszta. bár ezt kevés csaj lépi meg direktben. inkább beülnek a hintába aztán rinyálnak.

vagy így utóbb kevésbé ciki, ha azt mondja, hogy ő baszta ki, és nem a csávó őt.

@Gyümölcs: olyan nekem is volt, hogy én szakítottam, pedig szerelmes voltam. ilyenkor tényleg nehéz felejteni. de azért nem évekig tart a dolog, hiszen nem véletlenül hoztam meg az a döntést. valami számomra nem volt tolerálható, azért. így egy bizonyos gyógyulási idő után már nem is bánkódom miatta. 4 évet én sokallok ez esetben.

Barry Kent 2010.08.18. 10:37:19

@Gyümölcs:
Fix, hogy a pasi dobta, csak a csaj fényezi magát.
Biztos elege lett abból hogy a posztoló minden éjjel felveri a lépcsőházat, a szomszédok meg folyton őt basztatják.

Father Justice (törölt) 2010.08.18. 10:37:30

@Barry Kent: Persze, csak ez az érzés (ami nem előny, csak biztosíték arra, hogy nem lép le egykönnyen a faszi) önmagában semmit nem ér, ha nincsenek mellette valódi előnyök is. Ez általában a pénz, de ha abból nincs sok, lehet más természetű is. Például ha elég jól néz ki, és / vagy jó kapcsolatai vannak a fickónak, társaságban betöltheti a díszhím szerepét mellette, miközben ő napjában háromszor SzaniszLÓra gondolva kényezteti magát.

Barry Kent 2010.08.18. 10:42:21

@Father Justice:
Vagy épp végre van valaki aki hajlandó összebútorozni vele, mert olyan rút.

Piszok Alfréd 2010.08.18. 10:43:53

Nem biztos, hogy csak az anyagiak jelentik a biztonságot, ez az új pasi lehet hogy megbízhatóbb, szereti a gyerekeket, nem csapong ki, nem veri az asszonyt, van rendes munkája, stabilan lehet vele hosszú távra tervezni.
Mr Nagyfarok meg valószínűleg egy csapodár csélcsap akivel remekül lehet őrültködni, szenvedélyesen szeretkezni, amúgy meg esetleg leszar, ha olyan kedve van és esze ágában sincs megállapodni egy nő mellett.
A kettőt nagyon nehéz összeegyeztetni, ilyenkor aztán konfliktusok támadhatnak az emberben.

Piszok Alfréd 2010.08.18. 10:45:55

@Piszok Alfréd: kognitív disszonancia, hogy végre megmutathassam, milyen szavakat is ismerek

kisvi 2010.08.18. 10:48:08

@Piszok Alfréd:
én is fel vagyok iratkozva az idegen szavavak rssre :D

Father Justice (törölt) 2010.08.18. 10:53:15

@alfonzina: Szerintem ezt a fickót semmi nem késztette hezitálásra, ő egy percig sem akart többet a vadszexnél. A nő meg egy idő után látta, hogy a viszony nem upgradelhető, más természetű elvárásai hiába is lennének. (Akár összeköltözésről, családalapításról, vagy a legvalószínűbbről, a pénzről volt szó.) Viszont mivel abba a korba lépett, ahol már inkább az utóbbiak kezdtek dominálni, váltott. Emiatt tudom simán elképzelni, hogy ő szakított, akár anélkül, hogy egyáltalán megpróbálta volna komolyabb mederbe terelni a kapcsolatot.

Dr. Jula Watson 2010.08.18. 10:54:29

@Piszok Alfréd: Valami ilyesmi lehet szerintem is.
Jó dolog őrültnek lenni, és ezerrel megélni az érzéseket, nem gondolni a holnapra, de ez az egész felemésztheti az embert. Valamiért ettől besokallt a posztoló. Nem véletlen, hogy a mostani kapcsolata ennek pont az ellenkezője. Itt most azt kapja, ami a másikból hiányzott. Úgy érzi most ez kell neki. A másikra való gondolás lehet ebből is adódik, az állandó összehasonlítgatásból. De ha valaki egyszer már átélte ezeket az érzelmeket, akkor a megnyugvás után előbb-utóbb el kezd unatkozni, és újra vágyni fogja a zizegést. És a legnehezebb ennek a kétféle életérzésnek egy közös halmazást megtalálni.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 10:58:08

@Father Justice: ezért mondtam rögtön elsőre, hogy a csaj szerető volt:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 10:59:53

szerintem a csaj nyugodtan tartson két pasit. az egyik, aki a nyugodt háttér, a másik meg lófarkas herceg.

a pasik ajánlásával.:) (sokuk ugyanezt csinálja)

Commodus 2010.08.18. 11:03:34

@Dr. Jula Watson: ezért jó az arany középút pasiból és csajból is...:) Csak persze elég ritka az ilyen "példány". :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 11:05:35

@Barry Kent: én, áááá.
:)
viszont az emberek többsége úgyis ezt csinálja.
ki váltakozva, ki párhuzamosan. :)

Commodus 2010.08.18. 11:06:00

@Father Justice: az is lehet, hogy a csaj most eszmélt rá, mégiscsak marha fontos neki a jó szex. Nem mindenkinek az.

Dr. Jula Watson 2010.08.18. 11:09:23

@Commodus: Persze, de ehhez az alany igényiből is le kell adni. Mert az arany középút sosem lesz olyan heves és vibráló, mint a tökéletes szerető, sem annyira megbízható, mint egy kiskutya. Ha valaki már megélte a végleteket, akkor ésszel is fel kell fognia, hogy a középút az, ami jó lehet.

Commodus 2010.08.18. 11:12:11

@Dr. Jula Watson: egyetértek, már átéltem ezt, és szerencsére, jómagam is ennek megfelelően választottam párt. Tényleg ez a legjobb döntés!

Kytia 2010.08.18. 11:18:33

@Piszok Alfréd: Egyetértek. A srácok itt ráugrottak a szex témára, mintha más nem is szerepelt volna a posztban. Jellemző, de hagyjuk is.:)
Valószínűleg annyira rapszodikus volt a kapcsolata ezzel a fickóval, hogy azt már idegekkel nem bírta. Mondjuk, hogy két napig őrültködés együtt, utána hirtelen 3 napra eltűnés és hasonlók. Csomó lányt ismerek, akik lángoltak egy ilyenért, aztánb nem bírták és kerestek egy "normális" arcot. És a biztonság sem anyagiak kérdése, itt inkább az az érzésem, hogy olyan valakivel akart élni, akivel legalább 3 napra előre lehet tervezni, nem mindig váratlanul zúdítja magát az emberre, aztán ugyanilyen váratlanul felszívódik. Nagyon izgató az ilyen, de hosszú távon kibírhatatlan.

Posztoló meg ne rinyáljon. Nekem is naponta eszembe jut M., az iskolaegyüttes dobosa a gimiből, az volt az egyetlen igazi és csalódásmentes szerelem az életemben, tekintve, hogy plátói volt, mégsem rohanok ördögűzőhöz. Az emlékeid elkísérnek a sírig.:)

Kytia 2010.08.18. 11:19:08

@alfonzina: Lehet, hogy a férje máris ezt csinálja.:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 11:21:49

@Barry Kent: több, mint valószínű.
egy sima, egy fordított. tudod. :) egy zaklatott, kiszámíthatatlan, szenvedélyes kapcsolat után (mellett) egy nyugodt, kiszámítható, biztonságos állóvíz. előbbi elviselhetetlen, utóbbi megöl.:)

@Kytia: meglehet.:)

Barry Kent 2010.08.18. 11:22:26

@Kytia:
De legalább hagyja nyugodtan ábrándozni szegény párát :)

Amúgy meg még jó hogy rákattantunk a szex témára, a csaj semmi mást nem mesélt az ipséről, csak hogy egy isten volt az ágyban.

Piszok Alfréd 2010.08.18. 11:24:58

@kisvi: nédd má, milyen régi ismerősök is megjelennek egy varázsszó hatására :D

Commodus 2010.08.18. 11:26:36

@Kytia: mivel a csaj a szexről írt, másról nagyon nem, ezért még jó, hogy rákattantunk ;)

kisvi 2010.08.18. 11:26:38

@Piszok Alfréd:
ugye ugye :)
amúgy az a viocc, hogy beleolvastam, és kb 2 hozzászólásodból felismertelek :)
meg másokat is :)

japanautos 2010.08.18. 11:27:23

@alfonzina: ez gusztustalan. azért mert mindenki ezt csinálja,még nem kéne hirdetni, mint az ígét. hűség, mint idegen szó, mond valamit...?

japanautos 2010.08.18. 11:29:10

@Piszok Alfréd: "megbízhatóbb, szereti a gyerekeket, nem csapong ki, nem veri az asszonyt, van rendes munkája, stabilan lehet vele hosszú távra tervezni.
Mr Nagyfarok meg valószínűleg egy csapodár csélcsap akivel remekül lehet őrültködni, szenvedélyesen szeretkezni, amúgy meg esetleg leszar, ha olyan kedve van "

Most mondd meg lécci, mi a ...ért kell ez a nőknek? Miért ilyenek, hogy a szar szemét alak után kaparnak?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.18. 11:30:48

@japanautos:

Nem jött át neked az üzenet úgy hiszem...

Barry Kent 2010.08.18. 11:30:55

@japanautos:
Csak viccelt.
Amúgy se azért rakja majd szét a lábát posztolónk mert ezt mondta neki bárki, hanem mert sikítani akar.

Kytia 2010.08.18. 11:32:57

@Barry Kent: @Commodus: "Úgy nevettünk nap-nap után, hogy a hasunk belefájdult, tudtam, mikor kell nyitnom az ajtót, amikor kopogásra emelné a kezét, ő pedig tudta melyik az a virág, amire aznap gondoltam és hirtelen meglepett vele."

Hö? A szexről szóló részt is máshogy értelmeztem. Nem azt írja, hogy baromi jó a szex, hanem azt, hogy mennyire vágyott arra az emberre. Éss ETTŐL jó a szex. Nem mindegy. A jó szex nem az ok, csak az okozat. Ti meg itt fennakadtok a technikán. Jellemző, mint mondottam.:)

Commodus 2010.08.18. 11:33:18

@japanautos: csak egy ideig, szerencsére. Előbb-utóbb benő a fejük lágya. :) Akinek meg nem, azzal nem kell foglalkozni, szerintem :D

Dr. Jula Watson 2010.08.18. 11:35:28

@japanautos: Miért kell bárkinek is a heves, mindent elsöprő érzelem/vágy, és miért nem jó a langyos dolog? Ez mindkét nemre igaz.

Commodus 2010.08.18. 11:36:11

@Kytia: és ki jött azzal, hogy mitől jó a szex? Mi csak annyit írtunk, hogy itt a szexről van szó! :) Ez meg nőknél jellemző, olyat látnak bele, ami nem volt ott ;)
Egyébként meg persze, tök igazad van, nem azért mondom. Attól jó a szex, hogy mennyire szenvedélyesen vágysz a másikra.

Barry Kent 2010.08.18. 11:37:56

@Kytia:
Jó, ez a rész nem volt annyira érdekes ;)

kiraaaaa 2010.08.18. 11:38:18

Nahát, nahát..A pasik rövidtávra gondolnak(sikítós orgazmus), a nők meg a nyugit(lassú víz partot mos), a hosszabb előrejelzést kedvelik, mi ebben a meglepő?
Ezért nincs közös halmaz, csak rövid távra:))

Piszok Alfréd 2010.08.18. 11:38:38

@Kytia: ennek kis esélyét látom csak. Ha olyan lenne, csinálhatná a csajjal, hisz vevő rá

Father Justice (törölt) 2010.08.18. 11:39:33

@alfonzina: Ez elképzelhető, de nemcsak azért nem lehettek más elvárásai, mert a fickó nős volt, hanem mert mondjuk csak nagyon csóró volt szegény. Ha a bombasztikus orgazmusok sem vették el annyira az eszét, hogy férjhez menjen a templom egeréhez, nyilván nem is hozakodott elő a házasság szándékával. Viszont ha a barátnőin látta, hogy a farokvitézektől mind a nagy kéró - nagy verda típusú biztonságérzet irányba mozdulnak el, be kellett állnia a sorba.

@Dr. Jula Watson: "..előbb-utóbb elkezd unatkozni, és újra vágyni fogja a zizegést." Ez milyen igaz. Én hasonló okokból nem bízom azokban a nőkben sem, akik azt állítják, már "kiélték" magukat. Lehet, hogy átmenetileg el tudják nyomni több f. mint kilincs jellegű hajlamaikat egy látszólag stabilnak tűnő kapcsolatban, de legkésőbb milf korukban rendszerint újra rájuk tör a van élet a halál előtt feeling. Legalábbis azokra, akiknek fiatalon erre volt szüksége, általában második fénykorukban is erre lesz. A posztíró esetében viszont azokkal értek egyet, akik szerint még idén sor kerül az első félrekefélésre. Ha lehetne rá fogadni, nem fukarkodnék a téttel. :)

Piszok Alfréd 2010.08.18. 11:40:58

@kisvi: nem változunk mi már soha :D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 11:41:50

@japanautos: én hiszek a hűségben. örök szerelemben, egy élet- egy kapcsolatban nem, de a hűségben igen.

viszont mivel örök szerelem nincs, egy idő után még a leghűségesebb embernek is mehetnékje támad. én azt gondolom, nincs ezzel semmi baj, de játsszon nyílt lapokkal és ne sunnyogjon. ha menni akar, és úgy érzi részéről már visszafordíthatatlan a kapcsolat,álljon a másik elé és menjen.

de sajnos az őszinteség fáj. és az emberek többsége ilyen (illetve többnyire semmilyen)felelősséget egyszerűen nem hajlandó felvállalni. inkább csal, hazudik, és magyarázkodik.

Kytia 2010.08.18. 11:41:55

@Commodus: "Sajnálom azt a szegény pasit...még ha valószínűleg nem is egy lepedőakrobata." Commodus

"Nagyfarkú Gézára csak zuhanyzás és posztolás közben gondol."
Barry

... stb...

Nagyfarok, lepedőakrobatizmus... Itt ezekről szó sincs.

Piszok Alfréd 2010.08.18. 11:42:24

@japanautos: izgalmas? érdekes? szórakoztató? válassz :)

Kytia 2010.08.18. 11:45:21

@Piszok Alfréd: Már úgy értettem, hogy a csaj jelenlegi pasija csinálja ezt.:)

Commodus 2010.08.18. 11:45:59

@Kytia: igazad van, ezt elfelejtettem visszanézni. :)

Piszok Alfréd 2010.08.18. 11:47:16

@Kytia: én is így értettem. De minek csalná meg a csajt, ha a csaj bulis természetű?

Piszok Alfréd 2010.08.18. 11:51:49

@kisvi: az ember nem bújhat ki a bőréből :)

Father Justice (törölt) 2010.08.18. 11:54:51

A lassú, nyugodt, biztonságérzetet adó párkapcsolat és a velőtrázó izgalmak kombinálására a reggeli pálinkázás közben kitaláltam az ultimate megoldást, amit jobb híján nyitott kapcsolatnak neveztem el. A posztoló esetében ezt a következő forgatókönyv szerint lehetne kockázatok és mellékhatások nélkül kivitelezni: tpp párját a születésnapján meglepi egy hármas gabalyodással, amelyben az új szereplő az egyik szexi "barátnője" (valójában e célból felbérelt tetszőleges idegen) lesz. A barátnője ezután titokban ostromolni fogja Gézát, végül bevallja neki, hogy bele is szeretett, főleg mert akkora csődör az ágyban. De neki ez így nem megy, ezért megkéri, hogy legalizálják a dolgot a posztíróval, magyarul vegye rá, hogy bárki dughasson bárkivel. A posztíró látszólagos hezitálás után belemegy, de így persze neki is járnak a házon kívüli izgalmak. Ezután a "barátnő" eltűnhet a színről egy tekintélyes összeggel, de a nyitottkapcsi marad! :)

Barry Kent 2010.08.18. 11:55:21

@Kytia:
Nagyfarkú Géza csak azért lett, hogy nevén tudjuk szólítani ;)

Viszont nézzük másik szemszögből:
A srác belelátott a csaj gondolataiba, tökéletes összhangban voltak (az ágyban is persze, de arról most nem beszélünk :)), akkor miért került lapátra? Gondolom ha iszik, veri, vagy totál megbízhatatlan lenne stb. akkor egyrészt nem nosztalgiázna iránta, másrészt valszeg megemlítené.

Caddy 2010.08.18. 11:56:13

Miért lett annak a kapcsolatnak vége? Így nagyon nehéz bármit is hozzátenni, de valószínűleg nem lett kipörgetve, és még megvan a mi lett volna ha, vagy mi lenne ha érzése. Hát ez kellemetlen.

kisvi 2010.08.18. 11:59:28

@Piszok Alfréd:
ez nekem jó. Neked is jó. Aki rossz bőrben van annak viszont nem jó, úgyhogy azért bízom benne, hogy cska ki lehet bújni abból a bőrből egy kicsit :)
(képes megváltozni az ember?)

Barry Kent 2010.08.18. 12:05:21

@Father Justice:
És a végén a csalódott Géza mindenkit agyonver a virágmintás strandpapuccsal. Ha ezt filmre viszed, megteremted a pszichopornó műfaját :)

Piszok Alfréd 2010.08.18. 12:05:24

@kisvi: na jó, biztos lehet változni, de nagyon akarni kell. Akinek meg jó, az nem akar nagyon :)

Piszok Alfréd 2010.08.18. 12:07:50

@Barry Kent: szerintem filmen van ez már :D

Barry Kent 2010.08.18. 12:09:02

@Piszok Alfréd:
Jól van, nem vagyok elég naprakész :)

kisvi 2010.08.18. 12:09:04

@Piszok Alfréd:
na, akkor én most megyek és kibújok a bőrömből egy időre :D

Father Justice (törölt) 2010.08.18. 12:11:52

@Piszok Alfréd: Nem baj, ezer ötlet van még a tarsolyomban. :)

Piszok Alfréd 2010.08.18. 12:15:42

@kisvi: és milyen bőrt fogsz magadra ölteni?

Dr. Jula Watson 2010.08.18. 12:19:01

@Father Justice: Azt hiszem ilyen mélypontja minden kapcsolatnak van milf korban. Teljesen mindegy, hogy a felek mennyire éltek lötte aktív életet. A kérdés csak az, hogy a mindennapokba való belefásulás közben megjelenő újdonság igényét hol próbálják meg levezetni. Mert lehet azt közösen, egymás felé fordulva, úgy hogy megújuljon a kapcsolat. De ehhez 2 ember kell, és sok energia. Sokkal könnyebb inkább belezuhanni abba a hibába, hogy a régi önmagunkat akarjuk viszontlátni, a régi életünket élni.

kisvi 2010.08.18. 12:20:10

@Piszok Alfréd:
még nem tudom, a fodrászomon múlik :D
lehetek rendes lány, csábító lány, cuki lány vagy hülyén kinéző lány :D

Frigyesur (törölt) 2010.08.18. 12:20:23

@japanautos: Azert, mert kaparni csak olyan utan lehet, aki semmibe vesz. Aki szeret es melleted all, azutan nem szukseges kaparni. Jol megvagytok. Ilyen egyszeru :D A pasik is ilyenek. Kell a drama. :)

Piszok Alfréd 2010.08.18. 12:24:42

@kisvi: eddig mindegyik tudtál lenni, miért válnál meg háromnegyed részedtől? :D

Frigyesur (törölt) 2010.08.18. 12:24:48

Tanacs a sztori irojanak: talalkozzon vele, es a valosag oly kiabrandito lesz, hogy siman elfelejti. ;)

Dal a sztori irojanak: www.youtube.com/watch?v=4DjeQGvsLjo

:)

Kytia 2010.08.18. 12:25:38

@Barry Kent: Mert nem lehetett tervezni vele. Kicsit hasonló egy imerősöm esete. Ő húszas évei közepén megtalálta az igazit (ma is azt a strácot tartja igazinak). Amikor mesélt a kapcsolatukról, úgy fogalmazot, hogy "az a két év volt a gyerekkorom". (Amúgy nem volt igazi gyerekkora a szülei miatt.) Szóval önfeledtség, szakadatlan röhögés, mindig valami váratlan (a fergeteges szex nem szerepelt a listán). Ezt mind imádta, de nyomasztotta, hogy közben rossz irányba mentek a dolgaik. Annyira állandóan együtt akartak lenni, hogy nem is dolgoztak, végül kikapcsolták náluk a telefont, villanyt, stb., mert nem tudták fizetni. A srácon pedig látszott, hogy ez a mindig váratlan dolgokat csinálunk életmód nem fog sehová vezetni.
Pl.: megbízták egy otthon végezhető munkával, elkezdte csinálni, közben lány elment fürödni, de mire visszaért, srác már valami totál mást szörfözött az interneten...stb. Figyelemzavar, vagy nem is tudom, hogy szokták ezt hívni.
Csaj nem bírta. Nem tudta elképzelni, hogy évek múlva is így éljenek, hiába imádta a srácot. Azóta sem változott a srác. Ugyanolyan jópofa, de nem jut sehova. Bár most dolgozik, de csak azért, mert egy lány ráakaszkodott és a munkába menekül otthonról.:)
Lány meg egy sokkal hétköznapibb sráccal él, akivel legalább működik az élet. Nem hasonlítható össze a boldogságszintje a korábbival, de legalább tud dolgozni, fejlődni és úgy érzi, nem az aluljáróban fog ébredni 10 év múlva. Ennyi. Egy rakás szempont van, ami meghatározza, hogy működik-e egy kapcsolat és a mindent elsöprő cejelem csak egy ezek közül. Ahogy a vastag pénztárca sem mindenható (lány jelenlegi pasija egyáltalán nem, gazdag, sőt. viszont képes előre tervezett cselekedetek végrehajtására, ami nem mindegy.:).

Frigyesur (törölt) 2010.08.18. 12:30:34

@Barry Kent

"Láttam a szemében, mondta és éreztette is, hogy ő is pontosan így gondolja, mégis véget vetettem egy álomnak, amiből később talán nem lehetett volna felébredés."

Na, en ebbol azt gondolom, hogy drama kell. Ilyet gondol komolyan az ember, de most oszinten? Ilyen a konyvekben, a filmekben van. A valo eletben erzi ezt valaki, cselekszik eszerint? El nem tudom kepzelni, de most komolyan. Egy drogrol nyilatkozik igy az ember...

Barry Kent 2010.08.18. 12:30:51

@Frigyesur:
Azert, mert kaparni csak olyan utan lehet, aki semmibe vesz. Aki szeret es melleted all, azutan nem szukseges kaparni.
Ott a pont.

@Kedves Nard:
Ehh, nem akartam reklámot csinálni :)

Caddy 2010.08.18. 12:32:05

@Piszok Alfréd: tudtam! :D:D:D

@alfonzina: na ugye? Bennem ugyanezen kérdések.

Most tényleg ki fogjátok barkobázni, hogy miért mentek szét?

Kytia 2010.08.18. 12:33:17

@Kytia: Ja, és még annyit, hogy a lány 5 éve hűséges az "átlagos" pasihoz és mindenben mellette áll. Nem sóvárog az igazi után, csak elkönyvelte magában, hogy ez a kör lefutott. Azért időnként találkoznak és meg is beszélték, hogy úgy látszik, csak a nemigazival működik az élet, mert az nem vonja el annyira az ember figyelmét.:)

Father Justice (törölt) 2010.08.18. 12:33:30

@Dr. Jula Watson: Erről pont volt szó néhány poszttal ezelőtt. Megpróbáltam rávilágítani, hogy az újdonság igénye bizonyos embereknél eleve jelentkezhet a személy szintjén is. Ők nem tudják semmiféle technikával levezetni a megszokott partnerükkel egymás felé fordulva azt, nekik mindenképp másik szereplő kell. Viszont egy érzelmileg és mentálisan is felnőtt, kellő tapasztalatokkal rendelkező ember legkésőbb harminc éves kora körül már tudja, hogy ebbe a típusba tartozik-e vagy sem. Ha igen, az a kérdés, fel meri-e vállalni, hogy agglegény / szingli marad és kötetlenül kalandozik? Vagy ha sem a személyek kapcsán jelentkező újdonságról, sem a biztonságérzetről nem tud lemondani, akkor a nyitott kapcsolatot választja egy hasonló gondolkodású emberrel? A többség szerintem nem mer egyedülálló maradni, a nyitott kapcsolathoz meg sokkal kisebb mezőnyből lehet párt meríteni. Ezért vagy félrekúrnak, vagy eleve azzal a szándékkal mennek bele a kapcsolatba, hogy az eredetileg tökéletesen monogám párjukat később majd fokozatosan a nyitott kapcsolat felé terelgetik. Ez eleve inkorrekt hozzáállás szerintem, de főleg akkor micsodadolog, ha már gyerekek is vannak.

Frigyesur (törölt) 2010.08.18. 12:35:38

@Kytia: Ez kicsit olyan, amikor a szerelem elso latasra dolgot titulaljak igaz szerelemnek, pedig csak langolas, a nyugodtabb erzeseket pedig csak szeretetnek, megalkuvasnak. Sokkal inkabb tunik az ilyesmi adrenalin-fuggosegnek. De osztan lehet, hogy en vagyok a hulye. :D

Barry Kent 2010.08.18. 12:39:17

@Frigyesur:
Nem. Ezért valószínűbb hogy vagy a pasi pattintotta, vagy az új áldozat mellett sokkal nyomósabb érvek szóltak.

@Kytia:
Oké, de ez is csak feltételezés.

Piszok Alfréd 2010.08.18. 12:39:50

@Father Justice: én meg nem szólok egy szót sem :D

Barry Kent 2010.08.18. 12:40:49

@Kytia:
Na jó, de a posztoló sóvárog, hiába mondja hogy nem.

Lui_78 2010.08.18. 12:41:10

Lófasz poszt ez, magának akarja beadni vagy nekünk?:)

Lillácska81 2010.08.18. 12:42:23

Köszönöm minden kommentelőnek, aki vette a fáradságot, hogy írjon.
Eleinte úgy megörültem, hogy tulajdonképpen egy jó nagy faszra lenne szükségem és az életem meg lenne oldva. Odaállnék a férjem elé, hogy figyelj felépítettük ezt a bizalom dolgot, beszélünk szexről, van nagy baráti körünk, van közös lakásunk, de itt ez a csávó a múltból megyek inkább megkeresem.
A kételyek eloszlatása végett én hagytam ott Gézát mikor megkérte a kezem, mert drogos volt és elég erőszakos az elvonási tünetektől (másik addikciója az állandó leszokási kísérlet), mégis a fő ok, hogy total felemésztett ez a szenvedélyes tűz. Hogy hiába volt minden képzeletet felülmúlóan jó (az ágyban és azon kívül is) a vele töltött idő, nem tudtam hozzászokni, hogy attól rettegek mikor hal meg, hogy soha nem mertem rábízni egy liter tejet sem, nem még egy gyereket később.
A férjemmel pedig nem a pénzéért vagyok együtt, mert én is nagyon jól keresek. Hanem azért mert kocsmák helyett kiállításokra cipel randi címén, és a polcán könyvek vannak.

Viszont tényleg nagyon sokat segített ez a rögtönzött netterápia!!! Valahogy olyan gyerekesnek és együgyűnek tűnik most ez a probléma. Lehet csak le kellett írnom, hogy túl tudjak lépni egy árnyékon. Minden jót!

Kytia 2010.08.18. 12:43:16

@Frigyesur: Hát, hogy adrenalin volt-e a szer, azt nem tudom.:) De valóban úgy fogalmazott, "olyan volt, mint egy drog". Alig várta az újabb adagot, miközben nyomasztotta a gondolat, hogy hová vezet ez így. Szóval az önfeledtség nagyon jó dolog, de muszáj kordában tartani.
Én egyébként egyszer megtapasztaltam, miről beszélt és aztán megértettem a problémát.:))

Barry Kent 2010.08.18. 12:44:15

@Barry Kent:
Ja, ráadásul nem is tagadja, az a többiekről szól.

Dr. Jula Watson 2010.08.18. 12:44:47

@Father Justice: Igen, ezzel így egyet tudok érteni. Mondjuk a "nyitott kapcsolatnak" is vannak fokozatai. Van ahol már azt is rosszallóan nézik, hogy ha a másik rámosolyog valakire, és van ahol mondjuk egy-egy flört még belefér, vagy a csók, vagy az, hol szabad a vásár. Tudni kell, milyenek vagyunk, és az ehhez megfelelő párt kell választani. Én éppúgy elitélem az általad említett esetet, mint azt, hogy megtetszik valakinek a másik pörgős természete, hogy mindig szikrázik körülötte a levegő, és azután meg bezárná, csak magának akarná mindet, aztán meg ha sikerül, jön a csodálkozás, hogy nem ebbe az emberbe szeretett bele.

Piszok Alfréd 2010.08.18. 12:45:15

@Lillácska81: Lillácska, csak gratulálni tudok, a döntéseddhez is, az indokaidhoz is és a férjedhez is :) Meg ahhoz is, hogy ilyen gyorsan segített a netterápia :D
Sok boldogságot a továbbiakban is!

Father Justice (törölt) 2010.08.18. 12:46:31

@Piszok Alfréd: Na, ez viszont bejött a posztíró kommentje alapján. Egy drogos alfacsődör tényleg nem tuti party állandóra. :)

Piszok Alfréd 2010.08.18. 12:46:53

@Kedves Nard: ja, lottóznom kéne netezés helyett...

Frigyesur (törölt) 2010.08.18. 12:47:14

@Kedves Nard: Ugye milyen okos vagyok? Hihetetlen. Most 5 percre elajulok magamtol. :D

Barry Kent 2010.08.18. 12:48:23

@Lillácska81:
Ha tényleg így van, akkor a csóka egy kósza gondolatot nem érdemelt meg, nemhogy egy posztot.

Frigyesur (törölt) 2010.08.18. 12:52:04

@Lillácska81: No, es ilyen egyszeru volt a megoldas. Mondjuk nem ertem ezutan egyatalan minek vagyakozni, de spongya ra.

@Kytia: Hat, en ennel tudatosabb vagyok. Sosem fuggtem semmitol. Biztos az jutalmozo rendszerem az oka, ami a specialis neutranszmisszio reven alkalmatlanna tesz. :))

De valahogy nem hangzik nekem az egesz egy pozitiv dolognak...

Kytia 2010.08.18. 12:52:59

@Lillácska81: Wow. Ez így elég kerek, nem is kell hozzátenni semmit. Kicsit lájtosabb történetre számítottam.:)

"kocsmák helyett kiállításokra cipel randi címén, és a polcán könyvek vannak.." Ilyen pasi van még ott, ahol te szerezted?:)

Father Justice (törölt) 2010.08.18. 12:53:08

"A férjemmel pedig nem a pénzéért vagyok együtt, mert én is nagyon jól keresek."

Azért azt vegyük észre, hogy a két tagmondat között nincs ok-okozati összefüggés. A még több zseton sosem árt. :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.18. 12:55:49

Lilla a kielégítetlen nő, bájNard.

Nincs is több kérdésem :)

Kytia 2010.08.18. 12:57:14

@Frigyesur: Én is. Én pl. már fél óra után megőrültem a sráctól. De ízlések és pofonok, ugye.:)

Piszok Alfréd 2010.08.18. 12:57:19

@Kytia: ismerek párat, csak többségében foglaltak már...

Caddy 2010.08.18. 12:57:49

Nekem meg most lett olyan érzésem, hogy bérírónk iderittyentett egy kommentet. Most lett hiteltelen.

Kytia 2010.08.18. 12:58:26

@Barry Kent: MA??? Fathernek kimosták az agyát és pénzzel töltötték fel.:DDD

Kytia 2010.08.18. 12:59:52

@kabátnyúl: akkor idenekem.:)))
@Piszok Alfréd: Többségében? Nem baj, egy is elég.:P

Barry Kent 2010.08.18. 13:04:10

@Kytia: @Caddy:
Tudok én ma olyat mondani amiért nem kapok? :)))

Kicsit nekem is fura a komment, mert nem tudom elképzelni hogy ha tényleg ilyen volt a pasas, akkor bárki is sóvárogna utána.
Bár igaz, nő se voltam még és drogos barátnőm se nem volt :)

Piszok Alfréd 2010.08.18. 13:04:48

@Caddy: szerintem teljesen életszerű. Mivel ismerek is hasonlót, nem találok gyanús elemet.

Piszok Alfréd 2010.08.18. 13:06:06

@Kytia: bemutathatlak a barátaimnak, sikered is lenne náluk szerintem :)

Caddy 2010.08.18. 13:07:45

@Piszok Alfréd: szóval te melyik szereplője vagy? :D:D:D
Viccet félre. Nem a sztorival van bajom, az rendben van. Hanem hogy elolvas Lillácska 100 kommentet és erre az a reakció,hogy köszi most már minden oké. Ha négy éve minden nap eszébe jut az a pasi, akkor nem egy fél óra alatt fogja kiventilálni magából ezt. Szerintem.

Barry Kent 2010.08.18. 13:08:14

@Piszok Alfréd:
Az a gyanús hogy vágyakozás esete forog fenn.

Caddy 2010.08.18. 13:09:25

@Barry Kent: hát próbálkozni azt lehet. :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.18. 13:09:34

@Kytia: Mindennapos jelenség az utcán. Csak utánuk kéne menni könyvtárba, kiállításra, múzeumba, könyvhétre, stb.

Father Justice (törölt) 2010.08.18. 13:09:37

@Kytia: Én ismerek egy olyat, akinek az aktuális kiállítás ötlete és anyagi fedezete egyaránt a fejéből pattan ki! Egyébként nem vagyok anyagias, csak szeretem érezni a bankjegyek ropogását az ujjaim között. :)

japanautos 2010.08.18. 13:10:40

@Kytia: /me felteszi a kezét.

@Lillácska81: örülök. Ez így kerek. Felejtsd el azt a drogos barmot, annyi érték van az éltedben amit becsülhetsz, szerethetsz; nyisd ki a szemed. Lendülj túl a f..ságokon, ha egy ilyen szép életet tudsz élni.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.18. 13:11:06

@Caddy: Ejnye-ejnye kádi néni, te nem hiszel a csodákban?

Frigyesur (törölt) 2010.08.18. 13:12:56

@Caddy: Vannak ilyen hebrencs emberek. :)

Kytia 2010.08.18. 13:27:29

@kabátnyúl: :DDD
@Piszok Alfréd: Jöjjenek, jöjjenek, de azért egy kitétel még van. Legyen hajlandó lovagolni. Mármint azon a szőrös, patás állaton, mielőtt valaki félreérti.:DDD
@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Hogy gondolod, én nem követek férfiakat. Ilyet úrinő nem csinál.:)
@Father Justice: Ahh, "that clinking clanking sound can make the world go 'round."

Father Justice (törölt) 2010.08.18. 13:27:58

@Caddy: Szerintem az árnyékon való túllépést úgy értette, hogy leesett neki: nem maga a személy kísérti négy éve, hanem azok a gigászi orgazmusok és járulékos feelingek, amiket apjuktól nem kap meg otthon. Mondjuk ez a poszt első néhány mondatából is kitűnik (még a szeme színére sem? na ne!), de ha neki a mi kommentjeink alapján esett le, annál jobb. Legalább nemcsak szórakozunk és trollkodunk, hanem van némi haszna is a ténykedésünknek. :)

Még azt is hozzá akartam fűzni, hogy ez a konklúzió tényleg megnyugtató lehet neki, hiszen ha a drogos csődör azóta esetleg átlőtte magát a túlvilágra, nem kell keseregnie: a vadszexet rajta kívül még tízezer alfa tudja biztosítani, ha viszket a nuni. Csak azért nem fűztem hozzá végül, mert utólag visszaolvasva elég rosszmájú megjegyzésnek tűnt, bármennyire is igaz. Így ezt a részt inkább töröltem.

Lui_78 2010.08.18. 13:28:15

Nálam van a falrengető orgazmusok receptje. Garanciát vállalok. Csak nők részére. Fényképes CV-t küldjetek.
:)

Barry Kent 2010.08.18. 13:30:30

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány):
Ugyanitt színház és kiállításbelépők, csoportos kedvezménnyel eladók :)

Piszok Alfréd 2010.08.18. 13:30:41

@Caddy: nem hiszem, hogy kiventillálta, csak elégeddetten konstatálta, hogy ez akkor rendben is van, normális és nincs akkora jelentősége mint amitől esetleg félt.

Lui_78 2010.08.18. 13:32:25

@Barry Kent: és egy öreg Trabant is:)

Piszok Alfréd 2010.08.18. 13:33:19

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): ne már a nőknek kelljen a pasik után menni... még ha könyvhétre is.

Kytia 2010.08.18. 13:34:28

@Father Justice: Némi haszna??? Ne viccelj, mi naponta megváltjuk a világot.:)))

"a vadszexet rajta kívül még tízezer alfa tudja biztosítani, ha viszket a nuni" Ők lennének a felső tízezer?:)))

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): E-mailen átküldöd?:)))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.18. 13:34:35

@Kytia: Ja, úrinőnek jobb a kesergés, hogy nincs jó pasi. Akkor akassz táblát a nyakadba. Vagy az Alexandrán ejtsd a Révai Nagy Lexikonját a kiszemelt pasi lábára.

Jövő héten pont ott vásárolok:)

@Barry Kent: Ne sértegess azzal, hogy úriembernek nézel. Köszönöm!

Piszok Alfréd 2010.08.18. 13:36:17

@Kytia: szerintem ez nem lehet gond :)

Father Justice (törölt) 2010.08.18. 13:36:20

@Kytia: Nem, ők az első tízezer - akik a felső tízezer unatkozó háziasszonyait is sunázzák. :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.18. 13:38:58

@Piszok Alfréd: Ránézésre hogyan állapítja meg, hogy ilyen a pasi? Sehogy.
Egy pasi ránézésre hogyan állapítja meg róla, hogy a kultúra iránt érdeklődik? Sehogy.
Tehát valamit tenni kell sültgalambvárás, és sóhajtozás helyett.

Kytia 2010.08.18. 13:39:10

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Ki kesereg?? Úrinő csak nyitott szemmel jár és vár.:)

Hmmmm, ez a lexikonos nem is rossz.:)

japanautos 2010.08.18. 13:40:00

@Kytia: @Lui_78 (egy se kurva mind királylány): E-mailen átküldöd?:)))

Miva' kislány, átpártolsz a csajokra, hogy kellenek a CV-k ? :-D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 13:41:19

@Lillácska81: egyszerűen nem értem.
ha tudod, hogy egy drogos nímand a pasi, akkor hogy juthat eszedbe sírni utána? na, jó...
persze tudom én, hogy könnyű elbizonytalanodni, pláne, ha a jelenbeli kapcsolat épp hullámvölgyben van. ilyenkor kell egy kis hátbaverés, hogy az ember helyrerázza az agyát.

szóval a lényeg: jól döntöttél. a lehető, legjobban. örülj a párodnak, és vegyél vibrálós durex gyűrűt, irány egy szexbolt, akár a pasival együtt, vagy netán öltözz be valaminek(beöltözhetsz diáklánynak, pincérnőnek, ápolónőnek, stb)és csavard az ujjad köré újra a pasidat. csodákat tesz.:)

a másik meg csak belőve volt kan. képzeld el, ha nem szívott volna, milyen lehetett volna?broáff.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.18. 13:42:42

@Kytia: Úrinő nem állítja magáról, hogy úrinő :)
Továbbá néha valaki leporolhatná, leszedhetné a róla a pókhálót, és kifényesíthetné a nagy várakozásban. Hátha lát is valamit nem csak a szemhéját:)

Piszok Alfréd 2010.08.18. 13:43:25

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): jézusom, már ott tart a világ, hogy a nőnek vagy kezdeményeznie kell, vagy ki kell tennie a Quick Start Manual-t, hogy ki és hogyan fogjon hozzá?

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 13:43:40

@Caddy: szerintem egy válasz van a kérdésre:
rúdtánc otthon apának.:D

Barry Kent 2010.08.18. 13:44:22

@alfonzina:
Lehet hogy pont a cucc miatt volt akkora kan :)
Na és miféle ötleteid vannak ;)

japanautos 2010.08.18. 13:45:19

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): "Úrinő nem állítja magáról, hogy úrinő :) "

Milyen igaz. Én nem állítom magamról, hogy tökéletes vagyok :-)

Caddy 2010.08.18. 13:46:15

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): csak a mesékben.

@Father Justice: ja,aha. Hát valakivel nem jó a szex, felőlem bármilyen cuki lehet.
De azért csak odaszúrtad most. Mindig rosszindulatúak a megjegyzéseid, de ezen már senki nem akad fenn. :D

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): bazz ez a kép!!!!! :D:D:D

@Piszok Alfréd: de ha igaz az, hogy négy éve minden nap, akkor pont ezért nem stimmel nekem. Meg nincsenek barátai, akik fejbe baszkodják olykor? Meg megmondják a tutit, mint mi? Négy éve soha senki?????? Na neeeee! :D

tőzegmalac 2010.08.18. 13:48:03

@Kytia: akkor tolakodj, ne állj a sor végére :D

Barry Kent 2010.08.18. 13:48:43

@Caddy:
De basszus, tényleg hogy unhatja a csaj a banánt, ha minden nap eszébe jut az a semmirekellő.

Piszok Alfréd 2010.08.18. 13:49:05

@Caddy: nekik nem mesélte el, ismerősnek azért ciki ilyet :) Nekem ugyan van olyan barátom, akinek nem, de neki lehet, hogy nincs.

Caddy 2010.08.18. 13:53:18

@alfonzina: a teleszkópossal. :D:D:D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 13:54:37

@Barry Kent: ott áll feketén fehéren..:)

mondjuk a rúdtáncot kihagytam. nem is értem miként történhetett.:D

japanautos 2010.08.18. 13:54:42

@Kytia: jaaa... :-)

Az én verzióm azért jobb, maradjon inkább az. A piaci értéked is több lenne hidd el. :-D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.18. 13:54:59

@alfonzina: Lehet, hogy egyfolytában állt volna neki, másból sem állt volna az életük csak kefélésből, és lilácska a fájdalomtól sikítozott volna.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 13:56:05

@Caddy: alap. alap.:))

felölteni a csipkés tangát, aztán pörögni a rúdon, hogy a szeme jojózzon. :D

tőzegmalac 2010.08.18. 13:56:59

@Caddy: marad a seprű :)

@Kytia: ez aztán a jövőkép :D

Lui_78 2010.08.18. 13:57:11

@Caddy: az IQ teszt eredményemet mégse tehetem ki...ez van, ez vagyok.:)

Kytia 2010.08.18. 13:57:54

@japanautos: Mármint, ha átpártolnék a nőkre? Miért lenne magasabb a piaci értékem? A nők jobban tejelnek?:)))

tőzegmalac 2010.08.18. 13:58:51

@alfonzina: fogj hozzá, mert a szemem máris jojózik:D

Kytia 2010.08.18. 13:59:09

@kabátnyúl: :DD A lényeg, hogy a frizurám még mindig tart.:)

Barry Kent 2010.08.18. 14:00:22

@alfonzina:
Az a baj, hogy kevés múzeumban van rúd, amin táncolni lehet.
Arról nem beszélve, hogy ha megjelenne egy ápolónő és egy ápolt, még a sok hülye sznob kinézné őket onnan. :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 14:01:15

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): a túl sok szex is káros, ez fix.
egy idő után már nem úgy jön az orgazmus sem, másrészt Lilla lábra is alig bírt volna állni.:D

a zajterhelésről meg nem is beszélek. nekem az egyik szomszédom volt ilyen. beújított egy kant és a mézeshónapokban minden éjszaka legalább egyszer hallgathatta a ház fél órán-órán keresztül, hogy Józsi milyen jól....
akkor elszégyelltem magam rendesen. ugyanis korábban időnként én is eleresztettem magam.:D mentségemre legyen mondva, én tényleg azt hittem, jobban szigetelnek a kurva falak a házban. (új építésű és végig azt bizonygatta a hülye kivitelező, hogy milyen faszányos és modern a hang, meg a hőszigetelés ..:))

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 14:02:47

@Barry Kent: csak laknak valahol nem?:) a barlangban is elfér egy teleszkópos rúd.:D

Father Justice (törölt) 2010.08.18. 14:02:56

@Caddy: De nem az a fő kérdés, hogy mennyire cuki az, akivel nem jó a szex, hanem hogy képes-e ennek ellenére érdekközösséget kialakítani, sőt, összeházasodni vele. Lillácskának ez nem okozott gondot, dehát a nagy élvezések emlékétől nem lehet egykönnyen megszabadulni. Ez nem rosszindulatú megjegyzés, hanem az Igazság Ereje!

Lui_78 2010.08.18. 14:03:24

@alfonzina: még mindig jobb egy kéjes női nyögés, mint az hallgatni egész éjjel hogy bagzanak a macskák egész éjjel. Na az az elviselhetetlen...:)

Caddy 2010.08.18. 14:05:32

@Barry Kent: na ugye! :)

@Piszok Alfréd: nem ismerősnek, barátnak nyuszifül. :D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 14:06:08

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): hát nemtom. engem kurvára frusztrál a dolog, mert elképzelem a hang alapján, hogy mi van, és azt a nőt te még nem láttad. hát szörnyű.:D

Barry Kent 2010.08.18. 14:07:01

@alfonzina:
Franc tudja.
"és a polcán könyvek vannak."
Lehet emberünk könyvtáros, és ott laknak. Akkor már az is megvan miért nem tudnak rendesen felengedni: mindig jön egy idióta aki Dosztojevszkijt keresi.

Piszok Alfréd 2010.08.18. 14:08:04

@Caddy: csak rossz szót használtam, cicamica :D És később javítottam is :)
Ahhoz azért olyan barát kell, nem mindegyik felel meg.

tőzegmalac 2010.08.18. 14:08:37

@Kytia: :DDD

@alfonzina: hehe:) egy stúdióban talán, de otthon soha

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.18. 14:08:50

@Kytia: Ez a tíz évvel ezelőtti állapotod?:)

@Piszok Alfréd: Jó kezdem, úgysem számít, hogy akarja-e, nemdebár?:)

@alfonzina: Az izomláz az más, attól jóleső borongással sikított volna. Hogy a sokadik aktus esetén lett volna-e egyáltalán orgazmus még? Vagy csak lüktető vulva, és a nem akarom érzés? Miközben a kan meg akarja, tehát fájdalmas közösülés?

Szégyellted magad, mert korábban te is sikítottad, hogy a Józsi milyen jól...? :)

Lui_78 2010.08.18. 14:08:52

@alfonzina: nem neked kell, hogy tetszen:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 14:10:00

@Barry Kent: vagy a könyvespolc az ágy felett van, és lilla feje ütemesen kopog a fán, a könyvek ettől ugrálnak, ami bezavar a Józsinál.:D

Commodus 2010.08.18. 14:10:02

@alfonzina: miért baj, ha hallod a többit kefélni? Legalább meghozza a kedvet a kontrázáshoz. :DDD Vagy legalábbis, nekem meg szokta hozni. :DDD

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.18. 14:10:27

@Caddy: Csak a mesékben hiszel? Aranybánya vagy a pasiknak:D

Caddy 2010.08.18. 14:10:32

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): apró, törékeny tested. :D

@alfonzina: tegnap este mesélte egy nagyon kedves barátnőm, hogy a férje azt mondta a múltkor utána, na most a szomszéd is rágyújt. :D:D:D

@Father Justice: hehe. Még jó, hogy nem vagyunk egyformák. :D

Piszok Alfréd 2010.08.18. 14:10:40

@Father Justice: az se biztos, hogy nem jó vele a szex. Csak másmilyen, esetleg nem _annyira_ jó, mint a drogossal volt, de attól még lehet _elég_ jó.

Piszok Alfréd 2010.08.18. 14:11:26

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): egy kéjes nyögés rendben, de őrült sikoltozás meg hörgés egész éjjel? :D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 14:11:54

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): lehet, de elképzelem ez ellen nincs mit tenni. látom a liftben, a postaládánál, és bármikor a lépcsőházban. bár már gondoltam megkérem, hogy járjon csadorban, vagy lesz kedves nem nyögdécselni, sikoltozni éjjel.:) igaz a képe már a retinámba égett...:)

Barry Kent 2010.08.18. 14:12:14

@Piszok Alfréd: @Caddy:
Nem tudja megbeszélni velük, mert azok kocsmázni járnak. Ha ott adja elő, még azt hiszik megártott a szesz. Iwiw üzenőfalra meg csak nem teheti már ki, mert még a rossz szex is ugrik.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 14:13:14

@Caddy: :DDD fasza.
csak aztán ne csodálkozzanak, ha a legközelebbi lakógyűlésen petíciót kapnak.:)

Caddy 2010.08.18. 14:13:46

@Piszok Alfréd: :D:D:D

@alfonzina: mondjuk a belvárosi 3,60-as belmagasság lehet okozhat némi gondot. :)

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): na persze. :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 14:14:42

@alfonzina: vagy karira egy hangtompítót ezzel a szöveggel:
"szeretettel. a lakóház jézuskája."

Barry Kent 2010.08.18. 14:16:16

@alfonzina:
Ja, szegény csávó egy jól sikerült este után pakolgathatja a Révai összest.

Piszok Alfréd 2010.08.18. 14:17:49

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): az majd akkor derül ki, ha elkezded leporolni, majd szól, ha zavarja :) De ha először engedélyt kérsz, senki nem fogja megadni ;)

Caddy 2010.08.18. 14:18:30

@Barry Kent: pedig szégyenfalon milyen kis édes bejegyzés lenne: Kedves ismerőseim és barátaim, már négy éve csak a volt drogos pasimra gondolok, meg sikítós, spriccelős orgazmusok voltak, és még ma is vágyom rám. Ab férjemtől szintén itt szeretnék elnézést kérni, hogy vagyok.

@alfonzina: ááá szerintem mindenkinek volt már, hogy sunnyogott a lépcsőházban. :D
"lakóház jézuskája" te bolond vagy! :D

Father Justice (törölt) 2010.08.18. 14:20:17

@Piszok Alfréd: Ilyen is van, de az már megintcsak egyéni kérdés, hogy beéri-e az _elég_jóval_ különböző egyéb érdekei miatt, miközben évekig ábrándozik a hajdani nagy dugásokról, önmagát és a párját is becsapva ezzel. Vagy egy olyan "elég jót" választ, akivel egyszer annyira jó, vagy akár jobb is lehet, mint a drogossal volt. Ja, hogy az viszont nem annyira vastag anyagilag, mint Géza? Na, itt jön a képbe, hogy jut minden nőnek superman-klón, de az ezzel kapcsolatos opciókat már megbeszéltük.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.18. 14:21:09

@alfonzina:

Lehet hogy csak szólóban tolta a csaj, a Józsi meg csak a csempét ragasztani ment fel! :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 14:21:30

@Caddy: csináltassanak galériát és mindjárt plusz egy hely. csak a változatosság kedvéért.:) "apa. csináljuk ma a galérián."
vagy

" apa, játsszuk azt, hogy batmanjelmezben rámugrasz a galériáról.."

:DDD

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 14:24:15

@Caddy: az a legjobb. amikor sasolod másnap a liftben, hogy ki böngészi a lábujját nagy érdeklődve.:D
olyankor jó visszanézni a lift ajtóból, és nyögni szinpadiasan egy kacsintás kíséretében.

@Kedves Nard: bisztos.:D igaz, pasit nem hallottam. lehet, egy vibrátor volt a partner.:D

@Barry Kent: kinyílik a sikítós orgazmus kifejezésnél.:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 14:26:07

@Commodus: hát, amennyiben párban nyomod, oké. de ha egyedül vagy...:)
én olyankor apám egy régről nálam ragadt Jimmy kazettáját tolom be másnap a hifibe hálából maxi hangerőn.:)

Barry Kent 2010.08.18. 14:26:40

@alfonzina:
" apa, játsszuk azt, hogy batmanjelmezben rámugrasz a galériáról.."
Ez a legjobb, akkor többet nem posztol :)

@Caddy:
Ja, az ottani kommentek lennének igazán viccesek :)
"Juci: Melyik, a Géza, az a drogos bunkó?
Pityu: Az. Aki három éve Szentestén úgy nyakonvágta, hogy eltört a kulcscsontja.
Juci: Ne már ez gáz :(
Béla: Az ügyvédem keresni fog. Anyádat viszem Van Goghra."

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.18. 14:27:14

@alfonzina: Tegyél ellenpróbát, és akkor nem hallod a sikítását, hanem a sajátodét:)

@Piszok Alfréd: Maradok élve inkább, a halottak a hősök :)

Father Justice (törölt) 2010.08.18. 14:27:17

Valószínűleg ilyet használtak: www.erotissimi.hu/fetish-fejmaszk/4166
Egyébként a nagy hangerő izgalmas! Hány esztendős a hölgy?

Kytia 2010.08.18. 14:28:12

@Barry Kent: Kulcscsontokkal nem viccelünk. Érzékenyen érint...:)

Piszok Alfréd 2010.08.18. 14:29:22

@alfonzina: hogy beindult mindenki fantáziája :DDD
Most kéne talit szervezni! :D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 14:29:40

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): erről beszéltem. egy idő után inkább fájdalom, mint élvezet. ráadásul a sok kis sérüléstől könnyebben jönnek a betegségek, felfázások, sőt még inkontinencia is előfordulhat.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 14:31:32

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): az éjkirálynő éneke szerintem kellő ellenpólus lenne.:)

@Piszok Alfréd: álmodj királyfi.:D

@Barry Kent: attól függ, apa mekkora darab és hogy repül a jelmezben.:)

Commodus 2010.08.18. 14:32:07

@alfonzina: még nem volt eddig olyan szitum, hogy ilyen éjszakán egyedül lettem volna. :) Degecc vagy, pont Jimmy-t kell betenned a hifibe, fúúúj, azért is kefélnék a melletted lévő lakásban, visszabosszúból! :D

Piszok Alfréd 2010.08.18. 14:32:12

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): te tudod... :)

@Kytia: tényleg, hogy vagy, meggyógyult már?

Piszok Alfréd 2010.08.18. 14:33:03

@Kytia: hé, ezt én szoktam mondani!

Piszok Alfréd 2010.08.18. 14:34:28

@alfonzina: most így egyedül nagyon álmodós periódusban vagyok :D

Barry Kent 2010.08.18. 14:35:30

@alfonzina: @Commodus:
Jimmy? Napalm Death kell olyankor.

Ez belmagasság-függő, ha nincs elég hely elrugaszkodni, akkor csak zuhanni képes. :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.18. 14:36:11

@Piszok Alfréd: Mégiscsak, tessék: @Kytia: Porol. Így megfelel kényes ízlésednek?:)

tőzegmalac 2010.08.18. 14:39:08

@Barry Kent: nem baj
csak látványosan zuhanjon:)

@Kytia: minek mentél neki?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.18. 14:41:03

@alfonzina: Sokkal jobb ellenpólus lenne két pasi hörgése, és közben: " Ez a Józsi milyen fess srác, szívesen megdugnám az izmos seggét" Na akkor lenne csend a szomszédban örökre.
Főleg, ha arra járna véletlen fiúhaverod és amikor találkoznak, akkor kacsintgatna a Józsira:)

Ennek hiányában, pedig vérivós, csirkedarálós metál. Az jobban üt. És nem másnap, hanem pont akkor:)

@Kytia: Nincs hazád? Szar ügy :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 14:41:22

@Commodus: ja, párharc. jimmy-dugás-jimmy-dugás....
aztán egyszercsak a feldühödött szomszédok hada állna reggel az ajtóink előtt.:)

@Barry Kent: vagy egy kis Rammstein. :D
bázis ugrás, batman jelmezben, galériáról, gumikötéllel.:D

Barry Kent 2010.08.18. 14:41:32

@kabátnyúl:
Na igen, csak nehogy beakadjon a csillárba, mert elég hülyén mutatna ott Batman apu.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.18. 14:42:56

@Caddy: na igen, nekem is ez volt az első gondolatom. "net terápia", egy nagy l.sz@rt! :DDD inkább konfliktus kerülés, vagy idő hiány. de akkor meg miért küldte be a posztot?! :S

Commodus 2010.08.18. 14:42:57

@alfonzina: aztán a gumikötél meg visszarántaná aput a punciból. :DD

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 14:44:10

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): postládába levél bedob.
"pornófilmhez keresünk szinkronszínészeket. várjuk jelentkezésüket.":))

Kytia 2010.08.18. 14:44:11

@Piszok Alfréd: Nem.:( Még két hétig vállhátrafeszítő pántot kell hordanom és már a f*szom tele. De azért alakul.

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Tökéletes. Majd értesítjük.:))

@kabátnyúl: Az anyaföldnek. Lóhátról.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 14:45:14

@Commodus: így viszont tuti, hogy nem égbe kiáltott szó lenne a "nyugi, időben kiveszem..." :D

Barry Kent 2010.08.18. 14:45:20

@alfonzina:
Hidd el, a Napalm Death borzasztóbb ;)
Nekem a felső szomszédom csinálta egy időben hogy hajnali háromkor végighallgatta a scooter életművet max hangerőn a kocsmából hazaérve.
Akkoriban ötkor keltem és ezzel ébresztettem. Igaz, én is agyfaszt kaptam, de mindig megnyugtatott amikor hallottam hogy botorkál.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.18. 14:45:20

@Barry Kent: nekem meg vannak könyvek a gépemen, a pda-n, a telómon. ezeket lehet olvasni repcsin, kocsiban, wc-n :DDDD

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 14:46:58

@Barry Kent: oké, nincs vita. habár egy bunyós pityu besztof is hasonlóan lohasztó tud lenni.:)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.18. 14:47:11

@Barry Kent: "ehhez a munkához puska kellett volna, b@mmeg" :DDDD

Commodus 2010.08.18. 14:47:33

@alfonzina: ez is egy szempont, csak itt meg az lenne a gáz, hogy túl hamar kihúzza! :D

Barry Kent 2010.08.18. 14:47:34

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono):
Persze, vágj csak fel, fogadjunk hogy a komplett Nemzeti Galéria is fent van a gépeden :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.18. 14:48:20

@Kytia: Legalább villoghatsz cicikidobással :)
Értesítjük? Skizofréniás vagy?:)

@alfonzina: Gondolod beérnék a szinkronszereppel? Aztán később sztárként megemlékeznének rólad, hogy te indítottad a karrierjüket:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 14:48:22

@Commodus: de jó eséllyel visszajön.:)
ez az igazi elnyújtott keksz.:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 14:50:09

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): háhá, biSztos.:D
"...és köszönjünk szomszédunknak, Alfonzinának, hogy állhatatos baszogatásaival lehetővé tette, hogy átnyergeljünk a hivatásosok közé"

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.18. 14:50:10

@Barry Kent:

Én Sepulturával és Amon Amarth-al szoktam büntetni.

Caddy 2010.08.18. 14:50:20

@alfonzina: nálam nem lift, hanem a postaláda előtti szemlesütés van. A legnagyobb tavaly nyáron, én kint a gangon cigarettázom, de délután háromkor. És hallom, és amikor leesik, hogy ez az. :D:D:D Nagyon komoly volt.

@Barry Kent: valahogy így. :D:D

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): augusztus 20-a előtti héten a fű se nő.Azért. Végre valaki osztja a véleményem. :)

@Commodus: ez kezd egyre jobban a földtől elrugaszkodott lenni. :D:D:D

Commodus 2010.08.18. 14:51:58

@alfonzina: hehe :D Majd szólok az asszonynak, hogy megyünk bungee jumpingolni, és hozzon egy heti kaját! :D

Barry Kent 2010.08.18. 14:54:09

@Kedves Nard:
A Sepultura túl dallamos :)
Skinny Puppyt és Yellworcot próbáltam még, de az előbbi nem vált be, a másikat már én sem bírtam :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.18. 14:56:24

@alfonzina: "...ha ő nincs, most sose lenne villánk Malibuban, hálából küldjük neki az előfizetést a jozsiaszomszedbolentertainment.com weboldalra, ahol az összes filmünk látható"

tőzegmalac 2010.08.18. 14:58:33

@Kytia: vaksi béka:P hát nem tudtad kikerülni?

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.18. 14:58:47

@Barry Kent: no-no, ne vigyük túlzásba! :DDDD

@Caddy: itt is ez van, unatkozom is naon...:(

Caddy 2010.08.18. 15:01:32

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): na jó, de te most hol? Olasz vagy itthon? Nálam a tegnap volt a legrohanósabb, ma már jobb, de ahhoz képest, hogy ez a legszarabb hét szokott lenni, tejesen jó a teljesítmény.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.18. 15:07:11

@Caddy: most itthon, olasz gyár leállt a szokásos karbantartás, nyaralás, stb. miatt egész augusztusra. kell ez a nyugis időszak is, de jobban szeretem a pörgést ;)

Barry Kent 2010.08.18. 15:08:57

@Kedves Nard: :)))
Vagy a saját fegyverével visszavágni: Otto Von Schirach :)
Bár akkor tanácsos elindulni otthonról :))

dr. gernika 2010.08.18. 15:18:46

Nem zártad le.
Nekünk meg azt felejtetted el megírni, hogy miért szakítottál vele. Kevesebb fellengzősséget és több konkrétumot kérek, így nem lehet dönteni.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 15:21:45

@Kedves Nard: Lagzi Lajcsi összes? :) Nagyecsedi fekete szemek?
Kozmix besztof. Shyguys és Ámokfutók válogatás.

A death metál kiskutya fasza.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.18. 15:24:24

@alfonzina:

De..de...én ilyeneket képtelen vagyok a gépemen tárolni :(

Barry Kent 2010.08.18. 15:25:27

@Drága IV gernika:
Megírta kommentben, Lillácska81 néven.
Lepusztult, drogos arc volt.

Barry Kent 2010.08.18. 15:26:31

@alfonzina:
Nem jó, még megtetszenek neki ezek a zenék, oszt' azt hiszi barátkozni akarsz.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 15:28:22

@Commodus: erről jut eszembe egy vicc. szakállas, vagy nem, én bírom.:)

A házaspár elhatározza, hogy feldobja a kekszuális életet, mert kicsit bizony laposka.
A pasi kreatívkodni kezd és a következőt agyalja ki:
- Figyelj mama! Csináljuk azt, hogy beöltözünk. Én Tarzan leszek, te meg Jane. Az ágyat a csillár alá húzzuk. Te odafekszel bugyi nélkül a kis bőrruciban, és meg felmászok a kristálycsillárra egy szál f...ban, majd rádugrom és mehet az eksön.

A nő felvidulva bólogat:
- De mi lesz Gyuszikával a papagájjal? Tudod, hogy mindent kidumál. Még csak az kell, hogy mikor legközelebb átjönnek anyádék elkezdjen pofázni.

Mire a férj:
-Sebaj, letakarjuk a kalitkáját és nem lát semmit.

A papagáj rémült arccal közbeszól:
-Inkább vágjátok ki a nyelvemet baszki, de ezt látni akarom!

Barry Kent 2010.08.18. 15:29:05

@alfonzina:
Legalábbis az én ex-szomszédomnak, scooter ellen kozmixot? Még lejön nekem hogy cserélgessünk :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 15:29:37

@Kedves Nard: tudom, hogy fáj, meg minden, de áldozat nélkül nincs győzelem.:))

Commodus 2010.08.18. 15:35:25

@alfonzina: :DDD Én nem ismertem. Válaszként egy saját kedvenc:

Juliska, a gyönyörű fiatal lány kapál a TSZ földjén. Arra megy Jancsi és megszólítja:
- Te Julis, olyan gyönyörű vagy, úgy megfognám azokat a telt kebleidet.
- Mégis mit képzelsz, Jancsi!
- Te Julis, adok 5000 Forintot, ha megfoghatom!
- Hát, ha adsz 5000 Forintot, akkor jól van.
Jancsi adja a pénzt, megtörténik a dolog.
Jancsi folytatja:
- Olyan kívánatos vagy, megsimogatnám ott a lábad között, adok megint 5000 Forintot!
- Ha adsz 5000 Forintot, akkor jól van, csak gyere menjünk oda a bokorba.
Jancsi adja a pénzt, megsimogatja, és folytatja tovább:
- Te Julis, most már annyira kívánlak, úgyis itt vagyunk a bokorban, adok 30000 Forintot, ha magamévá tehetlek.
- Jól van akkor, ha adod a pénzt.
Megtörténik a dolog. Jancsi megszólal:
- Na jól van, most már megyek.
Juliska megigazítja a szoknyáját és folytatja a kapálást.
Nem sokkal később arra jön a TSZ-elnök:
- Juliska, láttad erre a Jancsit?
- Igen, láttam.
- Kiküldtem vele a fizetésedet, odaadta?

Commodus 2010.08.18. 15:37:27

@Barry Kent: lassan ott tartunk, egyszerűbb lesz, ha az ember átmegy, és megdugja a szomszédot is. :D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 15:37:37

Egyébként várom a válaszokat, ötleteket, a "hogyan hozzuk a szomszédunk tudtára kultúráltan, hogy hangosan szexel?" témakörben.
:)
Sajnos elég sokszor vagyok érintve ez ügyben.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.18. 15:38:26

@Commodus:

Elég régi vicc ha 45000 volt a minimálbér! :)

Piszok Alfréd 2010.08.18. 15:44:15

@alfonzina: drukkolj hangosan akció közben

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 15:44:17

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): kihívom a rendőrséget azzal, hogy a szomszédban nagyon sikít az asszony, nyilván verik..:))

@Kedves Nard: egyik reggel odakészíteni egy kispárnát a szomszéd bejáratához a következő levéllel:
"ezt szorítsd az asszony fejére közben, hogy tudjunk aludni"

Piszok Alfréd 2010.08.18. 15:45:32

@alfonzina: a legjobb egyébként valaki melléd, és akkor együtt zajonghatnátok négyen :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.18. 15:46:03

@alfonzina:

A párna drága! :) Egy alma is megteszi, ha elég nagy. Azzal kiékeli, oszt' mehet a móka :)

Caddy 2010.08.18. 15:48:11

@alfonzina: kapcsolj pornóra és hangot neki.

Barry Kent 2010.08.18. 15:48:50

@alfonzina:
Szerintem a legkultúráltabb ha felüvöltesz közben hogy fojtsa meg, ne kínozza.

Commodus 2010.08.18. 15:51:18

@alfonzina: nem tudom, minek hívják, de lehet kapni ilyen szájba rakható golyót a szexboltban. :D Tedd ki az ajtajuk elé, egy levéllel, hogy "kéretik akció közben viselni". :D Legalább tompítva üvölt :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.18. 15:51:19

@alfonzina: Ejha, így ismered? :D

Szerintem sokat segítene a frusztrációdon, ha lenne szexuális életed :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.18. 15:54:09

@alfonzina: Akkor inkább azzal hívd ki, hogy a kurvát a szomszédban öli a kuncsaftja :)

Barry Kent 2010.08.18. 15:55:24

@alfonzina:
Esetleg még feladhatsz egy hirdetést a nevében, hogy 87-es évjáratú lángvörös ezerötös ladámat, sportülésekkel olcsón eladnám. Jelentkezni telefonon, az éjjeli órákban lehet.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 15:58:17

@Caddy: hja, asse rossz.:) vagy kiírom az ajtójára:
"várj, míg bepasizok és akkor visszakapod"

@Barry Kent: :)

@kabátnyúl: ja képzelem. szexelnek. ring-ring. "haggyad guszti, biztos, valami hülyegyerek." ring-ring. "faszombamá. megnézem, el ne mennyé icu /höhö/" . ajtó kinyit.

én ott állok egy szál pizsiben, kezemben a fogkefe...:))

@Kedves Nard: vagy átkiabálok, hogy "inkább szopassad, joci":)

Hopi Bond 2010.08.18. 15:59:37

@Kedves Nard: Ehhez te hány számot adtál össze? :D

Father Justice (törölt) 2010.08.18. 15:59:43

@alfonzina: Rendelj neki egy olyat, amit linkeltem. :)

Hopi Bond 2010.08.18. 16:00:44

@alfonzina: Volt már aki a használt gumit felhúzni a kilincsre technikára esküdött. :)

Piszok Alfréd 2010.08.18. 16:01:16

@alfonzina: a fogkefe valami szexuális játékhoz kell? :D

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.18. 16:02:26

@Kedves Nard: még megzabálják a szabad biteket a gépeden ;)

@alfonzina: névtelen levél? öreganyám is ilyet kapott a héten, de nem a szex miatt :DDD

Caddy 2010.08.18. 16:04:07

@alfonzina: jaja.Lesz ez még így se. :D:D:D
Vannak itt ötletek, egy szavad se lehet. :) Mondjuk a szexuális segédeszköz ajándékba adása szerintem túlzó, azt inkább tartsd meg. :D

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.18. 16:05:29

@Piszok Alfréd: húú, bammeg! ez hamis! a csávó vajon tudja?

Barry Kent 2010.08.18. 16:06:39

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono):
Na de mi legyen a levélben? Sikíts, te ribanc? :))

Father Justice (törölt) 2010.08.18. 16:07:44

@Caddy: Miért túlzó? Ha másokat is zavar a dolog, összedobnak rá a szomszédokkal. Nem kell személyesen átadni, megrendelik a szexshopból egyenesen a delikvens címére. A legnagyobb előnye, hogy ehhez még kísérő levél sem kell. Kis képzavarral élve: a szájpecek magáért beszél. :)

Lui_78 2010.08.18. 16:09:03

Valahol egy cetlin a neten láttam. "Más nőt is basznak a házban, mégse ordítozik a fél ház."
:)

Barry Kent 2010.08.18. 16:10:27

@Father Justice:
Na de ha félreértik és a fickó szájára kerül, akkor kidobott pénz.

Barry Kent 2010.08.18. 16:13:31

Egyébként csak meg kell beszélni a szomszédokkal, hogy ha rázendítenek, mindenki rohangálni kezd a lépcsőházban és óbégat, hogy tűz van. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.18. 16:14:33

@Hopi Bond:

1 kimaradt! :)

@Piszok Alfréd:

A honlapja a legtutibb bazze!

csokistibi.hu/

Oldschool webdesign, mutogatni kéne! Komolyan. De harmonizál a stílusával, meg kell hagyni!

Commodus 2010.08.18. 16:16:19

@Barry Kent: annyi baj legyen, beleírják a levélbe, hogy ki viselje, ha már elviselik a párocskát. :))

Barry Kent 2010.08.18. 16:17:14

@Kedves Nard:
Hát ez csodálatos :)
Vendégkönyvet olvastad?

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 16:18:59

@Caddy: mit kezdek egy szájpecekkel?:) egy jó kis lószőr ostor persze más.:D

@Piszok Alfréd: hát kefélünk, vagy nem?:)

Piszok Alfréd 2010.08.18. 16:19:41

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): nem mindegy? ha jól intonál, akkor is szar :D

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.18. 16:23:08

@Barry Kent: vagy esetleg egy statisztika: nap/óra/perc és hány percig sikított.

még kisp.csös koromban az egyik cimbimék (a dagadttibiék) lépcsőházában lakott egy ilyen üvöltős csaj - jó magas, barna, igazi milf típus. aztán én ebből is bizniszt csináltam, mert a suliban reklámoztuk, és belépőt szedtünk a srácoktól ;)) és téptünk fagyizni....huhh. back in the days :DD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.18. 16:25:03

@Barry Kent:

Nem tudtam eljutni odáig. :)

@alfonzina:

Szerintem egy diszkréten csomagolt pálpusztai elrejtése a lábtörlő alá, kicsit feldobja majd a libidót :)

Barry Kent 2010.08.18. 16:26:15

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono):
Ja basszus, meghirdetni mint performanszt: Ágika orgazmusa audio élmény. Belépőjegyet szedni, az ablakuk alá széksorokat kipakolni, szex végén az úri közönség vastapssal jutalmazza a szereplőket.

Caddy 2010.08.18. 16:26:38

@Father Justice: azért mert egy vadidegennek, nem adnék soha ilyet, no persze a szomszédokkal összedobva és postai úton az más. :D

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): ez jó. :D

@Barry Kent: ehhez csak egy pár jó fej szomszéd kell, és megy a buli. Viszont mivel alfi a szomszéd, gyorsan be tudnak oda szaladni. :D:D:D És ha folytatódik a műsor, akkor újra kezdik ők is. Szerintem hamar rájönne a párocska, hogy mi a gond.

@alfonzina: domina éned ne is nyomd el. :D

Commodus 2010.08.18. 16:26:38

@alfonzina: és mit csinálsz magadban az ostorral, hm? :) Elfenekeled magad? :))))

Commodus 2010.08.18. 16:27:48

@Barry Kent: tényleg basszus! Fel kell venni, ahogy a szomszéd kefél...aztán este visszajátszani nekik a saját hangjukat. :DDD

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.18. 16:28:53

@Piszok Alfréd: szar, persze, de legalább nem hamis :S bár ez lehet nálam öröklött ártalom :S

@Barry Kent: @Kedves Nard: "az élet kacifántos fintora" és a vendégkönyvben a nevektől sikítottam :DDD Erycababy :DDDDD

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.18. 16:29:38

Nem tudom ki, hogy van vele, de én még eddig csak nőktől hallottam a " nincs ki megdugjon, ezért zavar a szomszédok hangos nemi élete" opuszt.
Én is hallottam már alsó, felső, oldalsó szomszédaim. Na és? Legalább jó nekik valami az életben:)

Lui_78 2010.08.18. 16:32:13

Na együnk egy fagyit.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 16:37:11

@Kedves Nard: minek pálpusztai?:) becsengetsz a sötétben szopóálarcban és amikor kinyitja az ajtót, elordítod magad, majd elfutsz.
nehezen hiszem, hogy egy ilyen sok után lenne kedve kekszelni.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 16:38:17

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): hát konkrétan volt olyan pasi ismerősöm, akit szintén zavart.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 16:39:51

@Caddy: hja. becsöngetni hajnalban lakkbőr cuccban, tűsarkú combcsizmában, kezedben egy bazi nagy ostorral, hogy "itt rendeltek elfenekelést?"

Barry Kent 2010.08.18. 16:44:47

@alfonzina:
Ha már becsöngetés, akkor megfizetni valami rosszarcú alkesz hajléktalant aki becsönget a műsor csúcspontján egy sörrel a kezében, és amikor ajtót nyitnak megszólal: "Helló, Imi vagyok. Nézni is szabad?"
A második után síri csend lesz.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.18. 16:49:41

@alfonzina: Hát a röhögéstől lehet, hogy nem tudnék, de máskülönben?

feketebarany666 2010.08.18. 17:11:02

Szia Marti, ha ekora a baj akkor felhivlak. :)

nicknek 2010.08.18. 17:11:02

A posztolónak üzenem kitartás, még 3 év... 7 év az ilyenek elévülési ideje:)

kód 2010.08.18. 18:08:12

@Lillácska81: van valami baj a férjeddel, ami miatt igazából nem is kellene vele lenned? Ha nincs akkor talán hozzá is ugyanolyan közel kerülhetsz, mint amennyire (azt hitted) a drogoshoz közel voltál. Figyelned kell magadra és őszintének lenni, magadhoz is meg a férjedhez is. Persze a férjednek is vennie kell a lapot. Más lesz, mert a drogosba szerelmes voltál még, úgy könnyű, a férjedbe meg talán már nem, de az eredmény hasonló lehet. Végülis kihez tudnál közelebb kerülni, mint a férjedhez, akivel minden nap együtt lehetsz.

regression 2010.08.18. 18:11:32

A jelen a múlttal sohasem tud versenyezni. Sokan esnek abba a hibába, hogy felmagasztalnak valami régi emléket és görcsösen ragaszkodnak hozzá. A valóságnak ilyenkor pedig már általában nem sok köze van az emlékhez.

deflorator 2010.08.18. 18:40:10

Lazaságban nehéz felvenni egy drogfüggővel a versenyt.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.08.18. 18:42:55

Szeretted. Eldobtad, hacsak valami lényeges nem maradt ki a történetből, rossz meggondolások alapján. Nem tehetsz semmit azon túl, hogy ezt így egyben belátod magad előtt. Utána valami majd változni fog. Nem lehet előre tudni, mi.

EMU 2010.08.18. 18:45:15

Műttesd át magad hapsivá, akkor talán nem leszel ekkora hülye, aki csak hogy jól odabasszon a pasinak, inkább még magával is kicseszik.

T1GRIS 2010.08.18. 18:47:43

A posztírónak:
A szemem színe zöld, a számom ugyanaz, mint négy éve.
:)

dr. gernika 2010.08.18. 19:00:42

@Piszok Alfréd: @Barry Kent: Láttam. Először kommentelek a poszt után, aztán olvasom vissza a többieket.

A Ligeti 2010.08.18. 19:32:37

Szuper 300 olyan kommentet olvasni, amit 3 kommentelő ír. Hát wazzeg, miért nem chateltek vagy fórumoltok, mert erre baromira nem kíváncsi senki. Sosem értem, elvileg értelmes emberek miért nem fogják fel a chat, fórum és blog közötti különbséget.

Frigyesur (törölt) 2010.08.18. 19:47:03

@A Ligeti: Ezt most beszelgetes kezdemenyezesnek szantad? ;)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.18. 19:52:52

@A Ligeti: akkor mér nem a témához írsz, ahelyett, hogy picsogsz?

soothsayer79 2010.08.18. 20:07:09

Ez a sosem feledem életérzés.... sajnos megszabadulni tőle lehetetlen... és, hogy klasszikust idézzek ha pontatlanul is, ilyen fajta bizonyosság az életben egyszer adódik.... (Nincs vissza - és előre sem lesz) - saját tapasztalat is sanos :(

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.18. 20:42:18

@A Ligeti:

Megjelent az első faszparaszt aki a chatelésre panaszkodik! Gratulálok!

lunatik 2010.08.18. 20:51:50

@A Ligeti: +1
kar hogy nincs szures gomb, gyorsan ki lehetne valogatni azt a 10 ertelmes hozzaszolast.
jo, mondjuk Father Justice eszreveteleit kedvelem a regularok kozul.
az a kedvencem mondjuk hogy munkaidoben van kb. 50db/ora hozzaszolas, utana meg, amikor elvileg mindenki jobban raer, van kb. 5db/ora.
azer kitartas!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.18. 21:10:14

@lunatik:

Te is kurvára a témához szóltál hozzá most.

bagamoyo 2010.08.18. 21:17:05

..szerintem, mindenkinek volt egy ilyen kapcsolata az életben..

Órarugófelpattanó 2010.08.18. 21:21:08

Sosem értettem, elvileg értelmes emberek miért keverik össze a kommentelést a panaszkönyvbe írogatással.
Hiányzik a társaság, srácok?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.18. 21:31:20

@Órarugófelpattanó:

Jó, csak kicsit feszült vagyok, mert melóznom kell most is :(

Órarugófelpattanó 2010.08.18. 21:32:49

@Kedves Nard:
Részvétem, én az előbb dobtam el minden munkaeszközt a kezem ügyéből.

csokiájsz 2010.08.18. 21:42:04

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....

ez egy hosszú és mély sóhaj volt.

kedves posztyró, látatlanban is szeretlek.

Kászon Tomi · http://kulturjunkie.blog.hu 2010.08.18. 21:44:11

Hát erre szerintem csak egy válasz lehetséges!
Ez a válasz az, hogy minden embernek megvan az az embertársa akit a sors mellérendelt valami oknál fogva. Filmeket is láttunk már ilyen sztorikból. Szerintem próbáld meg valahogy megtalálni őt! :) Úgy gondolom nekem is megvan az a lány aki mellett lenne a helyem csak ő erről még nem tud de talán egyszer majd összejövünk és kiderül minden :)

lunatik 2010.08.18. 21:46:45

@Tomi9046: de lehet a tied pont St. Kitts & Nevis-en lakik, aztan baszhatod.
Marmint a szitut.

pucros 2010.08.18. 21:57:03

Ez ugyanolyan dolog, mint a gyerekkor utáni nosztalgia.
El kell fogadni, hogy már nem abban az életszakaszban van az ember, és értékeni a jelenleginek a szépségeit.
Eljön még az az idő, amikor pedig azt fogja majd a levélíró visszasírni, ami itt és most van.
Az teszi tönkre az életet, ha mindig az után vágyakozunk, ami éppen nincs.

csokiájsz 2010.08.18. 22:01:59

oszt ribancrencám a posztolón van e?

huvosvadasz · http://huvosvadasz.blog.hu 2010.08.18. 23:08:51

Szarul választottál. A csókával passzolt a kémia, a mostani arccal meg nem annyira. Ennyi.

egerészölyv 2010.08.18. 23:32:38

Abbahagyta. Csak úgy.

Utána sír a szája.

Kösz, ennyi ebből elég, jó mulatást.

kód 2010.08.19. 02:27:28

@huvosvadasz: a 90%-nyi semmitmondó hozzászólás közt nehéz már megtalálni, de a posztoló később leírta, hogy keményen drogos volt a csóka, úgyhogy a kémia passzolhatott, de hogy rosszul választott volna emiatt az biztos nem igaz.

azaiak 2010.08.19. 08:42:31

A szövegből kitűnik, hogy a "közben mi is beindulunk - virtuális négyes" megoldás nem jöhet szóba, akkor tényleg csak egy korrekt beszélgetés segíthet:
"Te, izé, figyelj, mit kerülgessem itt.... szerintem be kellenbe tömnöd a száját, mi is így szoktuk.....

Alikam 2010.08.19. 08:56:22

Szerintem a posztoló csak azt hitte mennyire jó volt. Már ha csak füvet szívott, az is fokozhatja a szexuális vágyat.

Amit amúgy összességében leírt szerintem 18-19 évesen még elmegy, talán kell az embernek 1 év amikor ilyen igazi leszarok mindent csak bulizok, dugok és tivornyázok életstílust folytat de utána illik megkomolyodni és más dolgokat is figyelembe venni.

Persze ennek is csak úgy van értelme ha magától jön.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.19. 11:12:06

@A Ligeti: bocs, de jelenleg nincs bratyeszfelvétel! :DDD

halak37 2010.08.19. 16:20:18

Hát kedvesem,ha meghallgatod a véleményem azért nem nagyon sikerül kiverni a fejecskédből,mert ez a srác elrabolta a lelkedet....most lehet megmosolyogsz,de ez akkor is így van.
Ő a te lélekrablód!szép életet szia!

qno 2010.08.24. 09:45:07

soxor nem azért ér véget egy ilyen szenvedélyes dolog mert a csaj "kirúgta" a pasit, hanem pont azért, mert a pasinak kevés volt a csaj. Aki úgy kefél mint egy állat, az valszeg mániás, és nem elég neki sosem lesz elég neki 1 nő. Erre jött rá talán a postoló.

Esetleg még abba gondoljon bele a levélíró, hogy talán a jelenlegi "biztonságos" pasinak is van ilyen emléke a múltból, vagy, hogy talán az a pasi is tudna állat lenni, ha a postoló kihozná belőle az állatot. Ez ugye a kémia lenne...

Másrészt a biztonság érzése nem feltétlen a bankszámla miatt van, lehet az csupán bizalom, vagy egy közös cél miatti feltétlen odaadás. Ez pont olyan mint mikor (és elnézést a túl földhözragadt hasonlat miatt) egy ifjú titán megöregszik és már nem érdeklik a naponta változó piacok, már nem akar napról napra nagy zsetonnal kockáztatni, inkább leköti a pénzét és a nem túl magas de biztos profitra kezd hajtani. Talán azért, mert felméri, hogy van más fontosabb is mint az extra profit miatti "orgazmus" átélése...

Így élünk. Fiatalság bolondság.. aztán már csak az számít majd, hogy legyen aki meglátogat a halálos ágyadon, sőt legyen népes családod akik mellett boldog nosztalgiával gondolhatsz vissza egyszer majd fiatal éveidre, a nagy szerelmekre és a szenvedélyre...

niobeniobe 2010.08.24. 12:25:18

posztiro
o volt neked az igazi,de az igazikkal keptelenseg leelni egy eletet,az igazi felorli az embert
süti beállítások módosítása