Egyetlen pasiért sem érdemes sírni

2011. január 13. 08:00 - csajokespasik

„Ha másik lány volt a háttérben, miért nem mondta? Vagy csak magányra vágyott? Akkor miért volt mélben kedves, élőben meg nulla?„ - kicsit perverz írás következik, bár mérföldekre van még a 18-as karikától. A lány megismerkedik a baráti köréből egy új taggal, akivel eleinte csak netkapcsolat van: a pasi írásban nagylegény, de élőben hernyó. Eleinte minden jel bíztató, de a srác a harmadik randira már el sem jön. A lány kétségbeesve magában keresi a hibát.

 

Van egy elég nagy baráti körünk, ahova elvétve én is eljárok: ilyenkor egy meghatározott útvonalon járjuk a várost, a klubokat, de mentünk már együtt színházba, moziba is. Tavaly szeptemberben történt (aki vissza tud emlékezni az a szeptember igen hűvös volt), hogy nem volt kedvünk kóvályogni a hidegben, beültünk egész este egy kis pub-ba, a Nyugatihoz közel. Itt jelent meg az egyik ismerősöm barátja. Valami sör akció volt, és arra ültünk be. Nem érte meg: vizezett vacak volt - én akkor fröccsöztem, ezt a többiek mesélték. Én a helyükben inkább kifizetek egy normális sörért többet, de reggel ne fájjon tőle a fejem. Mivel csak mellettem volt egy szabad hely, a srác leült oda. Bemutatkoztunk: ő V. (26) – én (K.) 24 éves. Olyan kellemesen elbeszélgettünk, hogy 3 óra észrevétlenül röppent el. Amikor mindenki készülődött elhagyni a terepet, telefonszámot és MSN címet cseréltünk. Így indult a kaland és elég érdekesen folytatódott…

Már másnap elkezdődött a levelezésünk, mely sorok a szextől sem voltak mentesek: részletesen ecseteltük álmainkat, mit tennénk, vagy szeretnénk megtenni – ha, egyelőre nem is egymással. Megnyíltam neki. Ezért fájt a későbbi pofon. Ő elmesélte, hogy szereti a rendet, a szabályokat, sok berögzült szokása van, szeret magának órarendet állítani, hogy ettől-eddig ezt csinálja, utána mást, és nem volt szabad kilépnie ebből. Szerinte a szabályban és rendben lakik a boldogság. Elmesélte, hogy szőrteleníti a lábát, mellkasát (nem homár, ez 100%). Az erotikus levelezésünket nem ecsetelem, de semmi durva. Legyen elég annyi, hogy én azt hittem, ez nyílt üzenet nekem, hogy szeretne tőlem valamit. A találkozót én javasoltam, mert kezdett ijesztő lenni, hogy egy városba lakunk, nem is messze egymástól és ahelyett, hogy találkoznánk személyesen, a neten élünk, napi kapcsolatban vagyunk. Csak két alkalommal találkoztam V-vel, pontosabban hárommal, ha a legelső találkozást is belevesszük. Szóval találkoztunk, és újra kellemesen elbeszélgettünk, órákon át. De a szex és az erotika szóba se került. Se a kettőnk dolga. Nem így levélben! Másnap megint elárasztott az erotikus irományaival. A következő találkozón megint barátként viselkedett, a kezemet sem fogta meg, semmit nem csinált, ennyi erővel a haverjával is találkozhatott volna. Nem értem, miért csinálta… Olyan lánynak tartom magam, akinek van tartása, nem érzelgős, ha nem kell, rögtön vágja a dolgokat - azt hittem, minden rendben van.

Aztán egyszer csak hirtelen eltűnt.

Megterveztük a harmadik randinkat, amit az utolsó pillanatban sms-ben lemondott. Nem jött több levél tőle. A telefonszámát tudtam, de másra nem használtam még, mint arra, ha késtem a találkozóról, küldtem neki egy sms-t, hogy mindjárt ott vagyok. Meg nehogy már a lány hívogassa! Ha valaki erre magyarázatot tudna adni… az jó lenne.

A hallgatása nagyon megkínzott. Majdnem elsírtam magam. Tehetetlennek éreztem magam: nem megbántott voltam, hanem tanácstalan, olyan hirtelen ért, hogy lebénultam. Ha másik lány volt a háttérben, miért nem mondta? Vagy csak magányra vágyott? Akkor miért volt mélben kedves, élőben meg nulla?? Azt tudtam róla, hogy csak ugyanazokkal a barátaival mászkál el, minden új dolog elől elzárkózik, és a legelső találkozásunk csak egy puszta véletlen műve volt. Életemben először fordult elő, hogy majdnem sírtam. Pedig filozófiám szerint egyetlen pasiért sem érdemes sírni.

Mert mit is siratnék, hiszen nem vesztettem el semmit. Fura érzés ez, és nem kívánom senkinek. Érdekelne, hogy miért tűnt el. Én csináltam valamit? Vagy tőlem várta a kezdeményezést?

Vizsgáztatott, csak nem vettem észre?

Egyszer hazafelé a következő jelenetet láttam a metrón (nincs köze a sztorimhoz, de érdekel a véleményetek): duzzogó arcú csaj és egy pasi száll fel, a pasi folyamatosan suttog neki valamit, a lány látványosan nem figyel rá, még hátat is fordít neki, amikor a srác megfogja a kezét, a lány kitépi. A srác érzi a helyzet kínosságát, még halkabban duruzsol neki, közelebb hajol, mire a csaj felpattan a következő megállónál, végigszalad a kocsin, ugrik ki az ajtón, a srác meg utána. Több ilyet láttam, változó helyszínnel (tér, mozi, bár). Miért történnek ezek? Az ő kapcsolatuk vajon hogyan indult és mi vezetett ideáig? Miért ilyen látványosan évődnek, miért nem higgadtan, közönséget kizárva? Üdv: K.

 

 
461 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr432580385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.13. 08:09:40

Pszichoboy. Amúgy a fröccs is vizezett szar, nem tudom mit sír a vizezés miatt :D Nem értem amúgy, hogy mi lett ez a fröccsmánia, mert az tény, hogy az alkeszek között több évtizede sláger, de azt nem, hogy a fiatalabbak közt is. Csak pár éve vettem észre, hogy fröccsöznek, rámondva, hogy az milyen trendi. Pedig csak azért mondják rá, mert ócó! Így próbálják jófejségnek meg menő dolognak feltüntetni, holott csak egy pohár szóda amibe van egy kis bor. Igénytelen és szar, csak kellemetlen beismerni. Inkább mondjuk azt hogy ez trendi, nem azt, hogy nem telik jobbra :)

fumerin 2011.01.13. 08:13:54

Rendes jánynak tűnsz, mert aki a sört szereti rossz ember nem lehet!

Lehet, hogy csúnyának fog tűnni, de az erotikus irományok csapó segédeszközök:) Az nem jelenti azt, hogy az életben buzi a srác (bár csupasz csiga), de sikeres nem lehet.
Kerüld el az ilyen "netenvagyokkeménytökű" srácokat, és válassz egy olyan példányt, aki nem pofázik róla, hanem teszi a dolgát!
A fröccs ciki, szerintem:) Azt is felejtsd el, maradj csak a nem akciós söröknél!
:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.13. 08:17:13

@fumerin:

Miért, mi a baj a szőrtelenítéssel? Amúgy meg a sör is ciki :)

Nutshell 2011.01.13. 08:18:15

@Kedves Nard: Egyetem alatt csoporttársaim az occsóság miatt itták. Akkor még nem volt trendi. Van ismerősöm, aki annyira megszokta, hogy azóta is azt issza. Vagy hosszúlépést. Meg vice házmestert.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.13. 08:19:53

@Nutshell:

Én inkább nem ittam, de nem süllyedtem oda, hogy fröccsöt igyak. Nagyapám otthon ivott ilyet, de nem sokat, azt is a saját borából. Szóval ő önköltségen megúszta :)

fumerin 2011.01.13. 08:19:58

@Kedves Nard: Bizonyos helyeken előnyös, de a láb és a mellkas? :O
A sör ciki, Neked!

fumerin 2011.01.13. 08:24:39

@Nutshell: Nard a lájtos kólára esküszik:D

Caddy 2011.01.13. 08:27:10

Szerintem a pasi elmebeteg, bár ez nem információ a férfiakkal kapcsolatban. :D
Vagy volt másik csaj, vagy csak egy nethuszár az édes.
Csaj szimpatikus, szeretem. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.13. 08:31:15

@Nutshell:

A lájtkóla jó! A jó skót whisky jó. Hát ha valaki úgy néz ki mint egy selyemmajom szőrügyileg, akkor szerintem meg kell regulázni az ingnyakból előburjánző szőrtömeget.

Hurri Kán 2011.01.13. 08:41:59

@fumerin: A fröccs nem ciki! :)

@Nutshell: Ismeretlenül is üdvözlöm. A hosszúlépés a világ legjobb itala.

@Caddy: Bal lábbal teccett kelni? :))

A srácnak(p)inába szállt a bátorsága. Előferdül az ilyen.

Nutshell 2011.01.13. 08:42:58

@Kedves Nard: Hogy lehet kólát inni... Még ha lájti is...
A megregulázás mit takar? :)

fumerin 2011.01.13. 08:45:49

@gyvy: A fröccs már eleve a bor minőségét mutatja:D
Ha olyan jó, akkor azt tisztán illik inni, ha szar, akkor minek?

Hurri Kán 2011.01.13. 08:49:50

@fumerin:
A fröccs jó, ez axióma. Ezen nem vitatkozom :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.01.13. 08:50:28

@Caddy: Szerintem nethuszár! Vannak ilyenek, akik levelben nagyon bátrak de élőben, mikor a másik szemébe is kellene nézni, vagy netán hozzáérni, na akkor inukba száll a bátorság. Szerintem a csaj a régi időkben segédeszközként használt Playboy modern kiadása volt a srác számára.

Amúgy meg az jutott eszembe, hogy valószínűleg azért nem jöttek össze, mert a srác naptárában arra a napra más volt beírva. :D Felborította a tökéletes napirendet! Az ilyen fazon után tényleg nem érdemes sírni, ez csak magát szereti a rendmániával meg kompenzál! Engem kiborítana ezzel a kóros rendszeretettel, meg láb borotválással.

A posztoló utolsó kérdése meg egy 24 éves nő tollából elég nevetséges.... nem is nagyon kommentálnám. LOL! Mindenki úgy évődik ahogy akar. Mindenki másmilyen, máshogy oldja meg a problémáit. Azt én sem szeretem ha hangosan vitatkoznak egymással az után, mindenki előtt. De ha éppen akkor vesztek össze valamin... hát ott beszélik meg és pont. Sokkal idegesítőbb, ha az utcán, metrón stb. nyalják-falják egymást, attól hányni tudnék. Cupp-cupp-cupp! Böööááá!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.13. 08:50:54

@Nutshell:

Trimmelést pl :)

@gyvy:

A fröccs a kispénzűek és az alkeszek default piája.

fumerin 2011.01.13. 08:51:05

@gyvy: 60 évesen már nem kell virágra költened, csak leszeded a borvirágot! :DDD

fumerin 2011.01.13. 08:52:11

@Bundabandi: Nekem szimpatikus a poszt írója...

Dr. Bélus___ 2011.01.13. 08:53:56

Pasi nem normális, ez abból is látszik, h ÓRARENDET csinál magának. Pont mint egy autista - lehet volt is benne egy kicsi.

A csaj felpattan-elszalad dolog meg azért van, mert hülyepicsa. Persze a pasi sem különb. Normális csaj nem csinál ilyet, normális pasi meg hagyja örökre elszaladni.

Hurri Kán 2011.01.13. 08:54:04

@Kedves Nard:

Egészségesebb mint a lájtkóla. ;-)

@fumerin: Azt előbb el kell érni. Mármint a 60-at. :D

fumerin 2011.01.13. 08:56:42

@gyvy: Ha ügyes vagy, akkor már előbb is szüretelheccc:D

Nutshell 2011.01.13. 08:59:07

@Kedves Nard: Nem csodálom, h szegény Gernika szabira ment... :D

Kytia 2011.01.13. 08:59:12

"Életemben először fordult elő, hogy majdnem sírtam."

Azta!! Úristen, ne ijesztgess! Ígérd meg, hogy többé nem fordul elő!

"Mert mit is siratnék, hiszen nem vesztettem el semmit."

De, az illúziót. Ami nagy dolog, én is sírni szoktam, ha elvesztem (nem csak majdnem, és nem csak pasi miatt:)).

"Én csináltam valamit? Vagy tőlem várta a kezdeményezést?"

Vagy csak szimplán nem jöttél be. Nem mindegy? Elég merevnek tűnik elvárások terén, szóval lehet, hogy a zoknid színe nem harmonizált a gyűrűd kövével, és ez már elég volt.

indapass90210 2011.01.13. 09:02:14

"Valami sör akció volt, és arra ültünk be. Nem érte meg: vizezett vacak volt - én akkor fröccsöztem, ezt a többiek mesélték. Én a helyükben inkább kifizetek egy normális sörért többet, de reggel ne fájjon tőle a fejem."

Szerintem gáz, ha egy picsa sörözik vagy fröccsözik. Ha iszik egy pohárral, az teljesen ok, de konkrétan a söröző, fröccsöző, ezektől bekúró nő számomra annyira annyira kívánatos, mint megbaszni egy kecskét.

Madpapa 2011.01.13. 09:03:24

Jaja, megint a srác a hunyó ofc. Mert az esetleg szóba sem jöhet, hogy igazából nem tetszettél a srácnak ugye. A találkozót is ugye te kezdeményezted. Adott még egy esélyt, hátha valami kialakul. De úgy tűnik fröccs nélkül ez annyira sem ment mint előtte. Nem jöttél be neki, te pedig a hosszú ínség után elkezdted szövögetni az álmaid a pókhálózásról. Feleslegesen. A srác azonban nem látott benned semmi extrát, ezért tiplizett. Most hol itt a probléma?

Caddy 2011.01.13. 09:06:01

@gyvy: ááá örültem, hogy fel tudtam állni,ez a derékdolog nem javul. :S

@Bundabandi: hát nem nagyon vannak nekem ilyen tapasztalataim, hogy levélben tolja magát (illetve ilyen van, csak ezekkel nem találkozom) élőben meg nulla. De például a blogos pályafutásom alatt is találkoztam hasonló jelenséggel, aki mondjuk nagy megmondóember, aztán élőben meg lapít. :)

Na a fröccstémához, alkoholista vagyok, kis keresettel, imádom a fröccsöt. Holnap megyek gyűlésre. :D

Hurri Kán 2011.01.13. 09:07:53

@fumerin:
Szüretelni ősszel szoktak :DDD

@Caddy:
Az nem jó :(((
Én is utálom ha a reggeli merevedés a derekamban van... DDD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.13. 09:12:34

@Dövan:

Egyetértek! Undorító a söröző-fröccsöző nő!

Nutshell 2011.01.13. 09:12:51

@Caddy: Egyébként szerintem ez a jellemző. Online vicces/udvarló/megmondó/laza, személyesen meg semmi.

dr. gernika 2011.01.13. 09:13:10

A sráv beteg, felejtsd el. Valszeg beijedt, tőled, hiszen új vagy. Jól lepörgette a fejében előre a kapcsolatotokat, túl nagy változást jelentettél volna neki, nem merte bevállalni. Van akiért érdemes sírni, ő nem az a kategória.

dr. gernika 2011.01.13. 09:15:02

@fumerin: Úrinő nem iszik sem fröccsöt sem sört. :P Ha kis alkoholtartalomra vágyik, akkor long drink.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.13. 09:16:45

@Nutshell:

Live én is visszafogottabb vagyok. Ez igaz.

Hurri Kán 2011.01.13. 09:17:14

@Drága IV gernika:
Milyen long drink? Ezek a kisüveges műitalok? :D

Caddy 2011.01.13. 09:18:04

@gyvy: na de nálam az is furcsa lenne, ha olyan merevedést produkálnék mint te. :)

@Nutshell: utálom a zinternetet. :):):) Valóban ez jellemző.

Caddy 2011.01.13. 09:19:12

Ja, Úrinő sem vagyok. :D:D:D

nosce 2011.01.13. 09:21:08

Kedves Posztoló,
Szerintem csak az a baj, h nem voltál benne az órarendjében. Ha a következő időszakra kezdi készíteni, küldjél neki sok sms-t, akkor belevesz tutira. És akkor nagy-nagy bódottá lesz meglátod :)

Hurri Kán 2011.01.13. 09:21:11

@Caddy:
Azért ezt ne reklámozd :DDD

dr. gernika 2011.01.13. 09:21:45

@Nutshell: Ezek szimpla szabadnapok, hétvégén dolgoztam (és fogok is).

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.01.13. 09:22:49

@Caddy: Na, akkor mégis vannak tapasztalataid! :D
Szerintem rengeteg nyomi pasi csinálja ezt, csak az a baj, hogy élőben is találkozni kell azzal, akivel előtte virtuálisan már átvették a Káma Szutrát. Az meg már nem megy! Mert kis tejbetökök! Mikor ügyfélszolgálatos voltam, sok olyan ügyféllel találkoztam, aki előtte elhordott mindennek e-mailben, meg telefonon, aztán bejött és személyesen már kenyérre lehetett kenni. Kiderült, hogy nem is olyan nagy legény, mert a szemembe már nem merte odamondani.

Ez a pasi is csak ilyen kis hülye. Már bocsánat, de nem felnőtt, érett férfira vall az, amit csinált.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.13. 09:22:55

@gyvy:

Long drinknek számít pl a különböző gyümölcslevek és tömények keveréke.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.13. 09:24:43

@Bundabandi:

Nekem is volt ilyen, mondjuk én nem telefonos üsz-on voltam, de a szemembe kevesen mernek csúnyát mondani :) Meg elég kevesen nagyobb legények. :D

Caddy 2011.01.13. 09:24:45

@gyvy: a ma reggel után azon csodálkozom, hogy egyáltalán még életben vagyok. :) Szeretem a fröccsöt, úgy látom ez halálos bűn ma ezen a fórumon. :) Viszont azt ne felejtsük el, hogy a 40 fokos nyári melegben nem iszom vodkát whiskyvel, mert ha valami akkor az halálos, akkor inkább egy laza fröccs, sok víz, sok folyadék. Bebaszni tőle,ehhh, max ha valami röviddel kombinálod.

Frigyesur (törölt) 2011.01.13. 09:24:49

@Caddy:
"De például a blogos pályafutásom alatt is találkoztam hasonló jelenséggel, aki mondjuk nagy megmondóember, aztán élőben meg lapít. :)"

Ki volt az? :)) Egyet en is tudok. :D

Hurri Kán 2011.01.13. 09:26:24

@Bundabandi:

Ez sajnos szituációtól-nemtől függetlenül jellemző az emberekre hogy arc nélkül, elbújva egy telefon vagy egy klaviatúra mögé, sokkal bátrabbak.

Caddy 2011.01.13. 09:29:11

@Bundabandi: vannak, csak nem társkeresős, nekem elég a blogos szocializáció. :D
Ügyfélszolgálatost szerintem még sosem ordítottam le, ugyanis nem ő tehet róla. Az nem visz előre, ha ordítok. :)

@Frigyesur: egyet? Én többet is. Volt olyan aki itt folyamatosan oltott egy bizonyos témával kapcsolatban, majd élőben egy szót sem szólt, csak hallgatott. Aztán jött valaki, aki bekérdezett, na akkor azon a hátszélen már ment neki is. :) Mulatságos dolgok ezek. :)

Frigyesur (törölt) 2011.01.13. 09:29:25

Nekem aztan nyo'c ki mit iszik: de azt cikinek tartom, ha egy pasirol kiderul, hogy pial, de nem birja. Birja annyira, mint en. (Tudom, nagy igenyek, es szexualis diszkriminacio.)

Nutshell 2011.01.13. 09:30:18

@Kedves Nard: @Caddy: Jah, totál gázok ezek az interneten beszélgető emberek... :D

@Drága IV gernika: Helyes, kell a pihi (is) :)

dr. gernika 2011.01.13. 09:30:35

@gyvy: Nagyon el vagy tévedve. :)

Frigyesur (törölt) 2011.01.13. 09:31:17

@Kytia:

"Életemben először fordult elő, hogy majdnem sírtam."

Azta!! Úristen, ne ijesztgess! Ígérd meg, hogy többé nem fordul elő!"

:DDD

2011.01.13. 09:32:40

@Caddy:
Nekem egyik posztíró se szimpatikus, aki ABC betűket használ a nevek eltakarására, vagy azt írja, hogy "legyen a neve...". Annyira eröltetetten felesleges.

1. Már mért mondta volna meg, ha van másik csaj? A pasik (és a csajok is) ilyet nem tesznek, minek tennék, főleg úgy, hogy se kutyája, se macskája nem voltál.

2. Metrós jelenetek amiket látsz hisztik, lelki terrorok. A csajok feszegetik (bár pasik is vannak) a határaikat, és az idióta párjuk meg egyből utánuk megy. Ebből lesznek az igazán nagy papucsállatkák.

3. Bár ez mindenkinek szól... vagyis inkább a srácainknak. Ti komolyan vennétek egy olyan csajt, akit életetekben egyszer láttatok egy baráti társaságos összejövetelen, aztán még az első randi előtt az a szexuális vágyait ossza meg veletek? Mi volt ez a posztoló részéről, mézesmadzag? Ezt és ezt tenném a következő pasimmal, hogy lássa én mekkora nagy szexgép vagyok, hátha ezzel felkeltem az érdeklődését?

Frigyesur (törölt) 2011.01.13. 09:32:58

@Drága IV gernika: Ha ennyin mulik, tuti urino vagyok, mert minden kis alkoholtartalmut utalok. Az izuk miatt, ha esetleg valaki ugy erzi be kell szolnia.

Devil2 2011.01.13. 09:33:19

Fröccs nagyon jó kis ital, nyáron strandon, pláne a hosszú lépés, a vice házmester meg felmelegszik mire a végére ér az ember. Hideg őszi napokon, különösen egy pub-ban (nem III. osztályú helyen) nem sört meg fröccsöt stílszerű inni. Ha már bor, akkor tisztán és minőségit. Vagy long drink, ahogy Gernika mondta.

Hurri Kán 2011.01.13. 09:34:07

@Caddy:
Én is szeretem, no mindegy. LegfeJJebb kiátkoznak minket :DDD

@Drága IV gernika:
Tudom, ez már régóta így megy. És semmi jele javulásnak :DDD

Amúgy meg az alapján ítélni meg valakit hogy mit iszik, kb. olyan mint az alapján hogy milyen kocsija van, vagy melyik a kedvenc csapata... Szóval olyan 16 éves korban még talán elnézhető...

Kytia 2011.01.13. 09:35:06

Én szeretem a sört, ráadásul egy üveg bőven elég ahhoz, hogy népszerű rocksztárnak képzeljem és hülyére égessem magam, az első kezembe kerülő mikrofonnal. Nem tudom, mennyire jön be a pasiknak, de nem is érdekel. Olyannal úgyse kavarnék, aki az evésem-ivásom alapján dönti el, hogy vonzódik-e hozzám. Jó, hogy nem ellenőrzi már mindjárt a székletemet is...

nosce 2011.01.13. 09:35:09

@gyvy:
Kevesen merik bevállalni h kis zöld között énekelve, earismushoz juttassák a hallgatóságot :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.13. 09:35:13

@Zsu0805:

"Ezt és ezt tenném a következő pasimmal, hogy lássa én mekkora nagy szexgép vagyok, hátha ezzel felkeltem az érdeklődését? "

Végülis megteheted, biztos van olyan aki erre vevő.

fumerin 2011.01.13. 09:36:32

@Drága IV gernika: Úrinő! Itt a megfejtés! Én nem tartozom abba a kasztba, megmaradok csóró, tornacipős anyukának:D

Hurri Kán 2011.01.13. 09:37:29

@Zsu0805:
Szerintem kicsit félreolvastál, igyál mégy 1 KV-t ;-)

Nem a csaj, hanem a fiú írta neki hogy mi merre- mit hogy...

A lényegen nem változtat...

@Frigyesur: Vannak itt olyanok, akik be szoktak szólni? :P

fumerin 2011.01.13. 09:38:31

@Kytia: Egyszer eljöhetnél velem sörözni, tudok jó kis "mikrofonos" helyet! :D

Frigyesur (törölt) 2011.01.13. 09:38:44

Na szoval, kedves K betu! Ennyire azert nem kell kiakadni. Egy vallvonassal elinteznem a dolgot, de mondjuk en nem is flortolnek neten. Kulonben is ezeket a dolgokat csinalni kell, aki beszel rola, ott baj van. Eltunes okanak firtatasa nem lehet komoly. Semmikepp se kellett volna kezdemenyezned, ebben biztos vagyok.

Mondjuk a sracnal tenyleg beteges a szabalyra valo torekves, de en szeretem a rendet. Nagyon idegesit, ha valaki szanaszet szorja a dolgait. Legalabbis az en lakasomban ne.

A jelenet meg. Ne nyaljak-faljak egymast az gaz, meg azt is utalom, hogy azzal a felkialtassal, hogy ok egyuttvannak, siman kiturnak, mert nekik ott kell edelegniuk. Ha' kit erdekel? A nyilvanos veszekedest en sem kultivalom, de elofordul, hogy elborul az ember agya, es total nem erdekli a kulvilag. Max. a rohanas volt kicsit gaz. A tobbi miert zavart?

Devil2 2011.01.13. 09:39:06

@Zsu0805: Ha szexgép vagy akkor azt osztod meg a pasival, ha meg nem akkor azt. Lényeg hogy ne egy fantasy legyen a kép ami kialakul benne rólad. :)

fumerin 2011.01.13. 09:39:18

@gyvy: Nagyon meglepődnél, ha elmondanám, hogy egy hektár szőlőm van?
De a bort utálom!
:D

2011.01.13. 09:39:26

@fumerin:
A mellkast is nyugodtan szörtelenítse (márha igényli), de a láb... csupasz csiga.

Frigyesur (törölt) 2011.01.13. 09:40:16

@gyvy: Vannak am! Te ezt nem erteheted, mert a feny gyermeke vagy, es sosem jutna eszedbe. :P

Hurri Kán 2011.01.13. 09:40:35

@nosce:
Így van. Papírkutyák. Bezzeg irigykedni azt tudnak! :)

2011.01.13. 09:40:35

@Kedves Nard:
Jah nem én... a posztíró. Eszembe nem jutna...

nosce 2011.01.13. 09:41:47

@Dövan:
"de konkrétan a söröző, fröccsöző, ezektől bekúró nő számomra annyira annyira kívánatos, mint megbaszni egy kecskét."

szerintem nincs gond a sörrel, ahogy a fröccsel sem, sőt a lájt kólával sem pl. kíválóan lehet vele maratni a csatlakozókat :). A kecskét sztem ne azért szeresd, mert nem iszik ilyeneket, hanem a lelkéért :)

Frigyesur (törölt) 2011.01.13. 09:42:04

@fumerin: Franc tudja, nekem nem a szortol ferfias valaki. Valakinek tenyleg jol all a borosta, de fejen tul a testen nemigen igenylem. Izles kerdese.

2011.01.13. 09:42:06

@gyvy:
"részletesen ecseteltük álmainkat, mit tennénk, vagy szeretnénk megtenni – ha, egyelőre nem is egymással. Megnyíltam neki."
Kávé ma kimarad, de még betegen is én ezt többesszámnak érzékelem. :)

Hurri Kán 2011.01.13. 09:42:39

@Frigyesur:
Módfelett elkeserít a társas érintkezéshez szükséges kultúra szinte teljes hiánya :DDD

nosce 2011.01.13. 09:42:39

@gyvy:
nem is papirkutyák hanem papírtigrisek :)

Frigyesur (törölt) 2011.01.13. 09:43:18

@Kedves Nard: Oszinten szolva a light cola az egyik legcikibb, amit pasi ihat. :))) Netes gyikarcok egyik kulonleges ismertetojele.

2011.01.13. 09:43:22

@Devil2:
De ezt miért kellett a posztírónak még az első randi előtt megtennie? Nem is ismerte a srácot.

Hurri Kán 2011.01.13. 09:43:47

@Zsu0805:
Jogos! Akkor én iszom még 1-et. És jobbulást! :)

Frigyesur (törölt) 2011.01.13. 09:44:07

@gyvy: Csak bologatni tudok. Hova vezet ez, kerem szepen?! ;(

Hurri Kán 2011.01.13. 09:44:36

@nosce:
Mindegy. Nájlonok, ennyi. :)

Devil2 2011.01.13. 09:45:03

@Zsu0805: Hát ez jó kérdés.. :)

fumerin 2011.01.13. 09:45:06

@Frigyesur: Nekem sem a szőre miatt kellett senki! Akkor vettem volna inkább bundát!
:D

2011.01.13. 09:45:48

@Zsu0805:
Átfogalmazom akkor így, látom most mindenki azt hiszi én...
"3. Bár ez mindenkinek szól... vagyis inkább a srácainknak. Ti komolyan vennétek egy olyan csajt, akit életetekben egyszer láttatok egy baráti társaságos összejövetelen, aztán még az első randi előtt az a szexuális vágyait ossza meg veletek? Mi volt ez a posztoló részéről, mézesmadzag? Ezt és ezt tenné a következő pasival, hogy lássa mekkora nagy szexgép, hátha ezzel felkelti az érdeklődését?"

2011.01.13. 09:46:41

@gyvy:
Köszi! :) Jó kávézást, én csinálok egy teát + bundás kenyeret. :)

nosce 2011.01.13. 09:47:18

@fumerin:
Nekem sem a szőre miatt kellett senki! Akkor vettem volna inkább bundát!"
persze de mennyivel jobb h így a pasi vesz neked bundát :)

2011.01.13. 09:47:20

@Devil2:
Nekem mindig jo kérdéseim vannak. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.13. 09:47:38

@Zsu0805:

Nem ettől függ a komolyan vevés szerintem.

dr. gernika 2011.01.13. 09:47:50

@Frigyesur: Oh, a te úrinőségedet senki nem merészeli megkérdőjelezni. :D
@Devil2: Strandon, dögmelegben dinnyézni vagy fagyizni kell és nem alkoholizálni szvsz, de mondjuk pasinál nem visszatetsző, ha megiszik egyet-egyet.
@gyvy: Gondolhatod, hogy ha valakit kedvelünk, azt nem ez alapján ítéljük meg. :D

@fumerin: Ahogy érzed. :)

fumerin 2011.01.13. 09:48:30

@nosce: Nekem nincs olyan igényem. Kisigényű nő vagyok, ehhez mérten választottam partnert is!
:D

Frigyesur (törölt) 2011.01.13. 09:49:48

@gyvy: :DD

@fumerin: Oke, csak ugy ertettem, hogy gaz, ha szortelenit, mert rengetegen mondjak, hogy szorosen kell a pasi.

@Zsu0805: Bar nem vagyok pasi, de gaznak tartom az ilyen noket. Meltosag, vagy finomsag nem tudom mi hianyzik, de nekem kozonseges. Ferfiban se szeretem az ilyet.

Hurri Kán 2011.01.13. 09:50:14

@Drága IV gernika:
Így van. Különben is, az alkoholista definíciója:
annyit iszik mint mi, csak nem szeretjük :D

Frigyesur (törölt) 2011.01.13. 09:50:59

@Drága IV gernika: Nanahogy, es egyatalan. Csak a nevezetojelet nem tudom ertelmezni a vegen, de nagyvonaluan atsiklom felette.

Devil2 2011.01.13. 09:53:06

@Drága IV gernika: Hát én már csak ilyen "lecsúszott alkesz" vagyok. A fagyi nem oltja a szomjamat:) Egyébként messze van egy-egy nyári hosszú lépés az alkoholizásától, de hát ezt nem tudhatod. :))

Devil2 2011.01.13. 09:55:22

@Devil2: ugye, már remeg a kezem, nem tudom leírni hogy: alkoholizálás..

Frigyesur (törölt) 2011.01.13. 09:58:51

@Nutshell: Felvilagositalak oreglany: a te generaciod meg erti a cola szeretet, de nekem egyetlen karos szenvedelyem. (Rafogom az alacsony vernyomasra.) A light cola viszont csak az onmagukat utalo fogyokurazo plazacicak isznak. Lsd. Nard.

dr. gernika 2011.01.13. 09:59:46

@Zsu0805: Mennyiség kérdése szerintem. Van, aki úgy néz ki, mint egy majom, annál nem baj, ha leszedi. Bár a borotválástól csak rosszabb lesz, inkább gyantáztassa nyáron. Télen praktikus, mert melegít. :D

Hurri Kán 2011.01.13. 10:02:17

@Frigyesur:
:DDDDD

@Devil2: Nem szégyen az. Menj és igyál valamit ;-)

Hurri Kán 2011.01.13. 10:03:31

@Frigyesur:
:DDDDD

@Devil2: Nem szégyen az. Menj és igyál valamit ;-)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.01.13. 10:06:45

@gyvy: Persze. Ezért van a neten is sok troll. Néha elgondokozom, hogy bizonyos nick mögött vajon milyen ember lehet... Kíváncsi lennék! :D

Nutshell 2011.01.13. 10:09:24

@Frigyesur: Nekem aszondták kicsi koromban, hogy a kóla rossz és én azóta nem iszom kólát. Biztos pszichológiai folyamatok láncolata során alakult ki a "kóla rossz" kijelentésből, hogy "a kóla nem finom, nem szeretem a kólát". Mindenesetre hatásos :D

2011.01.13. 10:12:47

@Frigyesur:
Én se szeretem az ilyen férfiakat. Mert van ami poén, és poénnak veszem, de a posztos leírás szerintem nem poén volt. :)

2011.01.13. 10:15:13

@Drága IV gernika:
Igaz, ha sok, akkor szebb ha legyantázzák neki (bár felőlem borotválhatja ha nem bírja), de 1-2 szálon én se borulok ki.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.01.13. 10:15:39

@Zsu0805: @Kedves Nard: Szerintem sem. Mi hónapokig űztük az írásban Káma Szutrát a mostani pasimmal. :D Húztuk egymást. Mondjuk mi utána a gyakorlatban is átvettük. Ez a kis nyünyüge meg megijedt. Szerintem egy bizonyos határig jó is tud ez lenni, színt visz a dologba, csak képes legyél élőben is bizonyítani, ne csak írásban.

S0und 2011.01.13. 10:16:58

Csávó kicsit eltér a normálistól, de szerintem nem olyan gáz. Lehet, hogy a piától megszépültél neki, azon a bizonyos beszélgetős estén, majd elkezdett fantáziálni egy lányról, aki sajna nem teljes mértékben te voltál. Sajna ez a személyes találkozáskor be is igazolódott :(

" Miért történnek ezek? Az ő kapcsolatuk vajon hogyan indult és mi vezetett ideáig?"

Leírtad, duzzogós hisztis picsa, aki csinálja a fesztivált, mert valami oknál fogva kurvára sértve érzi magát. Legyünk őszinték, az erre hajlamos picsáknál ez sűrűn előfordul.

2011.01.13. 10:21:19

@Frigyesur:
A Cola igenis jó, főleg pár citromkarikával, jól behűtve. :) (mindjárt be is dobom a hűtőbe) A light cola, és zero cola...van aki az íze miatt issza, bár én még nem fedeztem fel ebben az ízben rejlő finomságot. :) Én azt szeretem, mikor nagyobb darab ismerősökkel megyek mekibe-burgerbe, kétpofára tömik a hamburgereket és mellé light colát isznak, mert az nem hízlal...

Hurri Kán 2011.01.13. 10:21:51

@Bundabandi:
Sok esetben nem biztos hogy jól járnál ha megtudod...

Nutshell 2011.01.13. 10:24:54

@Zsu0805: Mi újság az ebédlős kollégáddal?

A d r y (törölt) 2011.01.13. 10:30:50

Volt ott a háttérben több lány is, akivel levelezett.Mert szűz a "kisfiú".Otthon levelezgetett, közben meg kiverte.Bocsánat.
Az utcán általában nem szokta veregetni az ember, így nem volt hatásos a randi.
Nem barátkozott senkivel, a régi haverjain kívül.Miért gondolta a lány, h majd vele fog?
A duzzogó picsákról annyit, hogy majd kinövik a duzzogást.Pár év házasság és betörik őket.Mármint megtanulják, h csak akkor duzzogjanak ha muszáj és van értelme.:D

fumerin 2011.01.13. 10:33:49

@A d r y: "Pár év házasság és betörik őket"
Általában ebben a tévhitben viszik a férfiak a nőket az oltár elé is:DDD

2011.01.13. 10:34:04

@Nutshell:
Semmi extra, azóta írt egyszer + karira is írt, de én tartom a távolságot.

Nutshell 2011.01.13. 10:35:22

@Zsu0805: Sztem nem is baj. Jó ez így :)
És új "áldozat"?

Hurri Kán 2011.01.13. 10:35:54

@fumerin:
Majd később a válóperes ügyvéd elé :DDD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.13. 10:36:05

@Frigyesur:

De én netes gyíkarc vagyok! Semmi szégyenérzetem nincs a lájtkóla miatt!

@A d r y:

A duzzogó picsákból lesznek az igazi házisárkányok bazze.

Caddy 2011.01.13. 10:36:56

@Zsu0805: egyszer történt velem olyan, hogy mentem a barátaim után valahová vidékre. Mire odaértem ezek vinnyogva röhögtek (öt pasi). Kérdeztem mi bajuk van. Mondták, hogy az egyik srác elhozta az egyik kolléganőjét is, na már most kb. fél órája ismerték a csajt, aki elmondta, hogy neki az orál az a kényeztetés, csak akkor csinálja. Ámde az anál, az mehet akármikor. :D Na szerinted?

@gyvy: kiátkoznak? Ma is? :)

Frigyesur (törölt) 2011.01.13. 10:38:42

@Nutshell: Rendes kisgyerek voltal akkor! :)

@Zsu0805: Borzaszto izuk van szvsz a light cuccoknak. Sot, nem szvsz, kinyilatkoztatasnak mondanam. Az ilyen emberek tenyleg viccesek. :D Foleg, hogy komolyan is gondoljak.

Kham 2011.01.13. 10:40:02

Szerintem posztíró Kának nem magában kell keresni a hibát, lehet hogy hibázott, amikor megemlítette az erotikus levelezésben, hogy a leghőbb vágya egy csillára kötve pörögni a tengelye körül, miközben három elefántbikányi méretekkel felszerelt néger tejszínhabba mártott tengerimalacokkal bekeni majd egy olasz turistacsoport szőrmentesítést végez a végtagjain. Vének ez tetszett, be is írta az órarendbe, megérkezett a randihelyszínre aztán látta hogy se csillár, se négerek, se tengerimalac, csak tejszínhab meg olasz turistacsoport (ők mindenütt vannak és nyitottak bármiféle perverzióra) ezért aztán teljesen elment a kedve az egésztől.

Persze azért úgy érezte lehet ebből még valami, ezért a következő levélben már ő írta meg a leghőbb vágyakat: lakkbőrruhában gyümölcszselatint kenni egy zsiráf nyakára Nicolas Cage maradék hajából készült pemzlivel, miközben mázsa feletti skandináv lányok rendetlenséget csinálnak a szobájában. De mivel nem a szavak, hanem a tettek embere, a harmadik randit már le kellett mondania, mert elindult a megvalósítás útján. Ne add fel posztíró, keressd meg a srácot! Próbálkozz az állatkertben, egy román kórházban, de az a legegyszerűbb, ha elkezdesz feltűnés nélkül követni egy olasz turistacsoportot.

Frigyesur (törölt) 2011.01.13. 10:40:18

@Zsu0805: Hat ja. Kb. ugy tekintek rajuk, mint ven kejencekre/szatirokra. :D

@Kedves Nard: Pedig lehetne. :x

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.01.13. 10:41:31

@fumerin: Meg ált. a nők is ezt hiszik a pasikról.

2011.01.13. 10:41:35

@Nutshell:
Szerintem is jó így. Új nincs, csak egy régi. De most amúgy is "jó" párt alkotok a kis influenzámmal. :)

Hurri Kán 2011.01.13. 10:42:00

@Caddy:
Persze :))) Úgyhogy bánatomban megyek és iszoK egy jó fröccsöt :DDD vagy kettőt :DDD

@Bundabandi: Így jártam... De sebaj. Új nick, új élet :)

Nutshell 2011.01.13. 10:42:01

@Frigyesur: Gondolom nem is feltételeztél mást rólam :D
Ha anyu vagy apu mondott valamit, az úúúúgy volt. Na, azóta sokat változott a világ :)

Hurri Kán 2011.01.13. 10:42:51

@A d r y:
Nem hátasló vagyok én hogy be kelljen törni :)

A d r y (törölt) 2011.01.13. 10:42:52

@fumerin: azt hiszik persze:D
@Kedves Nard: nem,nem!nem mindegyik lesz az!!!!!:D

Frigyesur (törölt) 2011.01.13. 10:43:30

@Nutshell: Denemam! Na latod, itt rontottad el: en baba korom ota nem azt fogyasztom, amit ok ram akarnak eroszakolni, mar reg elfogadtak. :D

Nutshell 2011.01.13. 10:43:35

@Zsu0805: Te és az influenza, tiszta romantikus lehet. Gondolom pazaroljátok a zsepit rendesen... :D
Régit? Nem azt mondjuk itt a blogon, hogy "júúúj, régit neee"? :)

fumerin 2011.01.13. 10:43:41

@Bundabandi: Én egy pasiról nem hiszek el semmit! Még azt sem, amit két szememmel látok!
:DDD

2011.01.13. 10:44:09

@Caddy:
:) Nah pont ezaz. :)

A d r y (törölt) 2011.01.13. 10:44:25

@gyvy: nem is vagy duzzogó picsa!:D

Hurri Kán 2011.01.13. 10:45:04

@fumerin:
Akkor mégis mit hiszel el? :DDDDD

fumerin 2011.01.13. 10:45:56

@gyvy: Azt, hogy már megint sikerült megvetítenie engem:DDD

Nutshell 2011.01.13. 10:45:57

@Frigyesur: Öntudatos baba voltál?
Anyukád felbontott egy bébiételt, te meg leosztottad, hogy "megőőőrültél??? Dehisz abban E112 van, és csak 25% répalét tartalmaz, szerinted a többi összetevő mi? hát meg akarsz mérgezni, te nő?" :)

2011.01.13. 10:46:34

@Frigyesur:
Külföldön véletlenül light spritet vettem le egy bolt polcáról. Két korty után rájöttem a bibire. Mivel senkinek se ízlett szerintem kukában kötött ki, vagy a lefolyóban. :) Borzalmasak. :)

Frigyesur (törölt) 2011.01.13. 10:48:47

@Nutshell: Majdnem. :D Szimplan nem nagyon voltam hajlando megenni a kajakat. A szulok meg tudod milyenek, ketsegbeestek, hogy elfogy ez a gyerek.

@Zsu0805: Na igen, pfuj. Beteg, aki ezt issza.

fumerin 2011.01.13. 10:48:58

@Zsu0805: Nekem is sikerült már alkoholmentes sört vennem...de a virágjaim örültek neki! :D

2011.01.13. 10:50:00

@Frigyesur:
Nekem kb. az jön át, hogy csak azt akarják. Amúgy se beszélni kell róla, hanem csinálni. De azzal, hogy ilyen hamar állandóan ezzel traktál (és sokan fel se fogják ha leállítod őket), akkor sose jut el oda, hogy csinálja.

Hurri Kán 2011.01.13. 10:50:20

@A d r y:
Nem is akartak még oltár elé vezetni :DDD

2011.01.13. 10:52:59

@Nutshell:
Ohhh, ha tudnád, már majdnem egy 100-as zsepit elhasználtunk, és egész nap az ágyban vagyunk. Olyan jó meleget csinál, és úgy kifáraszt. :)
Nem úgy régi, hogy ex. Csak ritkán látom (havonta-kéthavonta 1-2x), de már első ránézésre jó pasi volt. :)

fumerin 2011.01.13. 10:54:41

@gyvy: Miért, te láttál már részeg menyasszonyt (vezetni)?
:DDD

2011.01.13. 10:56:10

@fumerin:
Alkoholmentes sör... ez kb. light cola kategória. :) Sok hülyeséget kitalálnak. :)

A d r y (törölt) 2011.01.13. 10:56:21

@gyvy:még kész szerencse:D
nem olyan rossz az pedig:D

Nutshell 2011.01.13. 10:56:59

@Zsu0805: Én azt tanácsolom, hogy azért vigyázz vele. Ha nem vagy elég figyelmes, komoly dolgok lehetnek belőle pár hónap múlva. Szóval azért tartsd kézben a dolgokat és tegyél meg minden óvintézkedést :)
Óóóóó, értem :D Hát tegyél róla, hogy gyakrabban lásd ;)

Hurri Kán 2011.01.13. 10:58:24

@Zsu0805:
És másodikra? :P

@fumerin:

Igen, láttam :D De ez hogy jön ide?

Hurri Kán 2011.01.13. 10:59:44

@A d r y:
Majd. Nem vagyok híve az ideges kapkodásnak :)

fumerin 2011.01.13. 11:00:26

@gyvy: Pláne kocsival az oltár elé:D

A d r y (törölt) 2011.01.13. 11:01:39

@gyvy: jaaaaa,ej ráérünk arra még!:DDD

Rebelde 2011.01.13. 11:01:54

" Nem érte meg: vizezett vacak volt - én akkor fröccsöztem, ezt a többiek mesélték."

azért így berúgni az olcsópiától nagyon nem éri meg , mert még mellénk ül egy határidőjózsi, akinek szakáll nő a mellkasán és a lábán
ha az első találkozás után nem hívnak randira, kár erőltetni a dolgot, hiába tűnik valaki a neten casanova 2000-nek

Hurri Kán 2011.01.13. 11:02:14

@fumerin:
Úgy nem. Meg oltár után, de ugye akkor már nem menyasszony :DD

Emlékszem unokabátyám esküvőjére... Az újdonsült feleség leitta magát, mert nem bírta nézni hogy kozák táncot járunk...

Megjegyzem, már elváltak :DDD

Hurri Kán 2011.01.13. 11:02:58

@Rebelde:
És hová lesz a női tartózkodás? :DDD

fumerin 2011.01.13. 11:05:16

@gyvy: Nem bírta megemészteni az "újasszony", hogy letolt gatyával dalolászol az esküvői autón lévő csokorban?
:DDD

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 11:05:54

Tetszik, hogy a bevezető majdnem olyan hosszú, mint maga a történet, és a sztori szempontjából teljesen lényegtelen, hogy miért pp ott, és milyen italokat ittak. Mégis ez a részlet kapja a legtöbb kommentet :)

Egyszer régen azt mondta nekem valaki: Tulajdonképpen teljesen mindegy, hogy miről beszélgetünk, a lényeg az, hogy itt vagyunk, és beszélgetünk. És ez nagy igazság. Ha valaki érdekel minket, akkor az beszélhet bármiről áhitattal fogjuk hallgatni, vagy épp vitatkozunk vele, de ha a beszélő nem érdekes, akkor a kedvenc témánkban is csak untatni fog. :)

A pasi meg beteges volt, és nem akart kilépni a megszokott kis rendszeréből. Otthon a gép elött ülve kényelmes volt neki a virtuális világ, de nem akart ennél többet.

2011.01.13. 11:06:41

@Nutshell:
Persze-persze, ma megyek dokihoz gyógyszert feliratni, nehogy életre szóló következményei legyenek. :)
Á-á, én nem teszek. Ha akar majd ő tesz. :)

Hurri Kán 2011.01.13. 11:07:14

@fumerin:
Jólneveltségem tiltja az ilyesmit :D

Rebelde 2011.01.13. 11:07:40

@gyvy: nem értem a kérdést:)

2011.01.13. 11:07:58

@gyvy:
Másodikra már mosolygott is, tehát mégjobb. :)

Hurri Kán 2011.01.13. 11:11:21

@Zsu0805:
Azt már meg se merem kérdezni hogy negyedikre mit csinált ;-)

Nutshell 2011.01.13. 11:14:35

@Zsu0805: Örülök neki, hogy ilyen felelősségteljesen viselkedsz. Büszke vagyok erre az érett gondolkodásra :)

2011.01.13. 11:15:00

@gyvy:
A 3-4 kisebb dilemma volt és megfigyelés. :)

2011.01.13. 11:15:42

@Nutshell:
Megpróbálok éretten viselkedni. :) Remélem te is. :)

Frigyesur (törölt) 2011.01.13. 11:15:59

@Zsu0805: Ki az akit ezzel ra lehet venni??! :O :D Na de telleg: ha csak szexet az akar ember, akkor eloben kene keresgelni, nem? De.

@gyvy: :DDD Nem birta a csaladi hatteret. Ertheto. :))

Nutshell 2011.01.13. 11:20:25

@gyvy: Szólj, hogy véletelnül se hívjalak meg a lagzimra. Kozák táncot?!? Nademiért? :D

@Zsu0805: Természetesen. Mi már csak ilyen érettek vagyunk... :D

2011.01.13. 11:20:37

@Frigyesur:
Én szerintem (bár lehet rosszul emléxem) pusztán arra céloztam, hogy a csaj szexxel akarta megfogni a srácot. (és talán a srác is a csajt - bár a srác lépett, ergo nem kellett neki a csaj)
De amúgy abban igazad van, hogy ha valakinek csak szex kell, akkor az élőben keresse.

2011.01.13. 11:21:16

@Nutshell:
Ez a korral jár. :)

Hurri Kán 2011.01.13. 11:24:33

@Frigyesur:
Voltak ott később más problémák isss...

@Nutshell:
Limbózni akartunk eredetileg, csak nem tudtunk lécet szerezni. Egy rosszul felszerelt étteremben volt a lagzi :DDD

summerstorm 2011.01.13. 11:26:15

na jóreggelt mindenkinek...

jaj de minek erőltetni ami nem megy :DD
van aki elsőre tök szimpi, és ej de jófej... és mégse fog menni...
ez most nemtom hogy jött, viszont éhes vagyok, és fáj a fejem és jaj...:(

Father Justice (törölt) 2011.01.13. 11:27:53

A mellkas határeset, de a lábát szőrtelenítő férfi már garantáltan rálépett a homárság ösvényére. Lehet, hogy írásban csak azért nyomult 18+ témákkal, hogy ezt álcázza. Ha élőben kerül szóba ilyesmi, hamar kiderült volna, hogy valami nem kerek - ezért nem is próbálkozott. Az viszont simán elképzelhető, hogy a baráti társaságból valójában nem Györgyit, hanem Györgyöt nézte ki magának. Erről a fasziról kb. ennyit érdemes elmondani.

A poszthoz nem kapcsolódó kérdés érdekesebb. Szerintem Csernusnak igaza van abban, hogy a párkapcsolatban az átlagnő az átlagférfit megeszi reggelire. Saját észrevételeim alapján ez annak is köszönhető, hogy a mai nők manipulációs eszköztárukat már kiscsirkeként elkezdik kifejleszteni. Az ilyen "duzzogok a nagy semmin - amíg megpróbálja kideríteni, hogy mi a baj, addig is velem foglalkozik" módszereket bevető kiscsajok eleinte játszva, szórakozva, később már tudatosan tapogatják ki, meddig lehet elmenni a majdani papucsállatkáiknál. Eleinte számukra is meglepő, némelyiknél milyen messzire, de a rafináltabbak később komoly előnyt kovácsolnak a felfedezésből.

2011.01.13. 11:29:24

@Father Justice ♋:
Lehet ő is összeollózta a szexálmait valamilyen netes oldalakról mint a korábbi posztban szereplő srác. :)

Hurri Kán 2011.01.13. 11:29:37

@mooon:):
Pálinkás jó reggelt! Fogadjunk nem lájtkólát ittál tegnap :D

2011.01.13. 11:32:20

@Father Justice ♋:
A Csernusos rész tetszik. :) Amúgy pár napja nyilatkozott Morning Showban "ha elhagysz öngyi leszek" témában. :)

Hurri Kán 2011.01.13. 11:56:40

@Nutshell:
Ja, és azóta már autentikus zenét is találtam hozzá :D

www.youtube.com/watch?v=nxqgpf9fZng

Caddy 2011.01.13. 12:06:22

@Father Justice ♋: namármost. Ha az átlag nő megeszi az átlagpasit reggelire. Akkor milyen választása van egy átlagnőnek? Nyilván átlag feletti férfi. Ugye? Nos akkor az meg biztosan félre fog menni, hiszen jó pasi létére bárkit megkaphat. Mi a megoldás,hogy átlagnő boldog legyen? :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.13. 12:08:37

@Caddy:

Járni jár, de nem jut. Az átlagnak megmarad az átlag, vagy az alsó kategória. Ügyes lasszózással ugyan szerezhet átlag felettit, egy időre. Mivel átlag feletti, ezért sunázhat átlagnál jobbat is, ezért nem fogja az átlagot választani, hacsak nem hülye és/vagy önértékelési zavarokkal küzd.

tarquin - védőháló nélkül 2011.01.13. 12:14:47

"rögtön vágja a dolgokat - azt hittem, minden rendben van."

Nem lehet gyorsan tévedhetetlennek lenni, rá kell szánni az időt.:-)

A jelenetre: ideális marketingkapcsolat, ilyet csak a nyomik nem tudnak:D:D

Caddy 2011.01.13. 12:22:38

@Kedves Nard: Mi a megoldás,hogy átlagnő boldog legyen? :)

Dökvín 2011.01.13. 12:23:28

@Dövan: a nők is pont így vannak a benyomott férfiakkal ám!! :D

Father Justice (törölt) 2011.01.13. 12:25:00

@Caddy: Nem "létére", hanem "lévén". :P

Csernusnál az átlag inkább rafkóra, emberismeretre, rátermettségre vonatkozott, semmint külsőségekre, de nyilván az utóbbiak eleve meghatározzák az ember lehetőségeit.

A megoldást rég kitalálták: az átlagnő kinéz magának egy olyan papucsot állandóra, aki küllemben kicsivel átlagon aluli, viszont a keresete átlagon felüli. Ha már biztosan nyeregben érzi magát, jöhet a lasszózás. (Ha a hölgy elég gátlástalan és "jó géneket" akar továbbadni, akár már az első gyereknél beviheti kakukkfiókaként a családba a hejjespasee magját.) A továbbiakban pedig úgy kúrhat félre az átlagon felüli férfiakkal, ahogy csak kedve szottyan. Elegendő azt belátnia és elfogadnia, hogy a jó pasi nemhogy az átlagnő, de jó nő mellett sem ragad le _mindenáron_, hiszen az utóbbiak között is bármikor csemegézhet. Mindezek tükrében egy választása marad: kombinálni az előnyöket a "két világból". :)

Caddy 2011.01.13. 12:28:50

@Father Justice ♋: aha értem. Viszont akkor nagyon nagy a baj, mert nekem a boldogságról teljesen más elképzeléseim vannak. :D

És az a durva, hogy valóban így van ez, és most több példa is eszembe jutott. :D:D:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.13. 12:29:36

@Caddy:

Nincs recept a sikerre, csak a tuti bukásra: megfelelni mindenkinek.

dr. gernika 2011.01.13. 12:30:30

@Frigyesur: Jah, tesóm is ott félt délután 3-4 órakor, hogy éhen hal a gyerek, mert délelőtt 10 óra óta nem evett, és mikor felkelt, akkor is úgy kellett belediktálni a bébiételt. :D (bezzeg a túrórudi 3/4-e gond nélkül lecsúszott a kötelező adag után :P)

Hurri Kán 2011.01.13. 12:31:15

@Caddy:
Megfelelő mennyiségű készpénz és szabadidő rendelkezésre bocsátása :DDD

@Father Justice ♋:
És akkor mi van, ha a nő, akit kinézett az nem vevő a hisztire, ill. hatástalanok a csibekortól fejlesztett manipulációs technikák? Ergo aki rendszeresen szedi a Leszarom tablettát?

Hurri Kán 2011.01.13. 12:32:26

@Kedves Nard:

Na AZ biztos tuti bukás...

@Drága IV gernika:

Nem láttam még olyan gyereket amelyik ne enne ha elég éhes. Ha nem aznap, majd másnap...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.13. 12:32:48

@gyvy:

Azt kérlek, ejti, és néz egy másik madarat.

Hurri Kán 2011.01.13. 12:34:19

@Kedves Nard:

Ugyanis megfigyeléseim szerint a hiszti mennyiségét a kereslet nagyban befolyásolja...

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 12:36:50

@gyvy: Én láttam. Ugyanis az ilyen gyerek azt sem tudja, hogy éhes. Csak, hogy baja van, és nyűgös, de az evés annyira perifériás dolog nála, hogy eszébe sem jut ez az opció. Tapasztalat.

dr. gernika 2011.01.13. 12:36:57

@gyvy: Ez így van. Csak anya legyen a talpán, amelyik nem borul ki, ha a gyerek nem eszi, amit a szája elé rak.

Father Justice (törölt) 2011.01.13. 12:38:13

@Caddy: Ja, azt nem írtad, hogy a boldogság számodra csak egyetlen személy oldalán képzelhető el.. úgy tényleg keményebb dió. Viszont ez egy elég maradi boldogság-koncepció: amit én felvázoltam, az egy jól bejáratott, de nem túl bonyolult rendszer. Majd Joe69 kifejti, a funkciók szerinti megosztás szempontjából hogyan biztosít ennél is nagyobb boldogságfaktort a mai szinglik megoldása, az úgynevezett pasifelhő. Nem kell hozzá más, csak egy kis rugalmasság. :)

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 12:40:20

@Father Justice ♋: A baj az, hogy ez végül nem boldogság, hanem megalkuvás. Elvégre manapság már gépekből is olyat gyártanak, ami minél több igényt képes kielégíteni, akkor miért ne akarnánk pasiból is ilyet? :)

Hurri Kán 2011.01.13. 12:42:21

@Dr. Jula Watson:
Szerintem éhen még egy gyerek se halt. Normális családi körülményeket feltételezve persze.

@Drága IV gernika:
Igen. Csak akkor a gyerek nyert! És ehhez már kb. 2 hetes koruktól értenek ám :)

Caddy 2011.01.13. 12:44:04

@Father Justice ♋: tehát vagy a maradi boldogság (ezt preferálnám)vagy a rugalmasság, ami pasifelhőket, lasszózást és egyéb huncutságokat tartogat. Aha,ja. :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.01.13. 12:45:18

Kedves K.

A végéről kezdem:
24 éves vagy a jó ég áldjon meg! Nem volt még kapcsolatod??? A szüleid sosem vitáztak semmin? A párkapcsolatokban ez előfordul. Attól az még lehet jó. A performanszot megspórolhatnák valóban, de tulajdonképpen ki nem szarja le?

A szexuális üzeneteket nem azért küldte, mert járni akart veled, hanem szimplán azért, mert meg akart dugni. Ennyi.
Ha azt írtad volna neki egy ilyen erotikus levelezés közben, hogy "most azonnal gyere át és tégy magadévá" biztos vagyok benne, hogy nem sokat vacillált volna.
Ha a pasi komolyan érdeklődik és nem csak viszket neki, akkor pont hogy igyekszik a "csak arra kellesz" látszatát elkerülni. (pl. nem írja le már az elején, hogy rád izgult a szaunában:))
Jó hír, hogy ilyenkor a döntés a te kezedben van.

Ha úgy döntesz, akkor használd, majd arrive derci és ennyi.:)

Aki a lábát szőrteleníti az már látens homár. Kivéve, ha valami sport miatt csinálja. Pl. testépítés.

Caddy 2011.01.13. 12:45:35

@Dr. Jula Watson: maradi vagy te is édesem.:D Fröccsöt szereted-e, mert akkor már úrinő sem lehetsz. .)

Father Justice (törölt) 2011.01.13. 12:45:55

@gyvy: Az a szintkülönbségtől függ. Ha érdemes megtartania a delikvenst, hamar leépíti a hiszti minden formáját (hogy-hogy nem, ilyenkor elég gyorsan kiderül, hogy anélkül is élet az élet). Ha viszont nem érdemes "küzdeni" érte, egyszerűen kiejti az illetőt a felhőből. Egy olyan nő, aki szereti, ha az akarata szerint történnek a dolgok - és ezt rendszerint hisztivel éri el -, nem fog lemondani erről a módszerről az átlagpasee szomorkodása miatt. Azt viszont elég hamar kitapasztalja, hogy a hejjespasee röhögve küldi el a sunyiba egy ilyen metrós jelenet után, hiszen hisztis és nemhisztis Giziből is kap minden ujjára nyolcat. Vele nem szórakoznak. :)

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 12:45:56

@gyvy: Minden ilyen elvet követőnek kölcsön adnék egy fennt említett gyereket, aztán meglátjuk, mihez is kezdenek :D

Hurri Kán 2011.01.13. 12:47:46

@Dr. Jula Watson:
Miért? Ha senkit nem érdekel, nincs hiszti. Persze ahhoz ismerni kell a másikat annyira, hogy tudja az ember hogy most hiszti van vagy valós probléma.

Father Justice (törölt) 2011.01.13. 12:48:33

@Dr. Jula Watson: Akarni akarhatjátok, de ez a hasonlat csak onnantól fogja megállni a helyét, amikortól a "pasikat" is futószalagon gyártják. ;) Tiszta Blade Runner! Csakhogy akkor már a nőket is gyártani fogják. :)

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 12:50:59

@Caddy: úrinő sosem voltam :) A fröccsel semmi baj, annak is megvan a maga helye és ideje. Inkább szódával öntök fel valamit, mint kólával (cuba libre pl), ahogy a longdrink pártiak ajánlják. De a mojito is szódával felöntött long drink, úgyhogy a különbség csak az, hogy az egyikhez adnak citromkarikákat, szívószálat, meg esernyőcskét, a másikhoz meg nem. :)
Ultra maradi vagyok.:) Épp ezért dobtam el ma is a bumerángot :)

Hurri Kán 2011.01.13. 12:52:09

@Father Justice ♋:
Én most nem mint "felhő" tagja mondom ezt, hanem abban az esetben, amikor együtt vagy valakivel és nem csaksunázásról szól a dolog.
Nyilván a hisztit mint olyat megszüntetni nem lehet teljesen mert a nőknél ugyanolyan alapvető igény mint mondjuk a levegővétel, de megfelelően lereagálva a hiszti mennyiségét lehet optimalizálni.

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 12:52:48

@gyvy: aki hisztivel manipulál, akkor az nem fog hosszútávon olyannal maradni, aki nem vesz részt a játékban.

@Father Justice ♋: Hát, elég akaratos vagyok ahhoz, hogy elérjem azt, amit akarok :)

Caddy 2011.01.13. 12:53:59

@Dr. Jula Watson: majd visszajön az a bumeráng,kérdés, hogy elkapod-e. :D:D:D:D

fumerin 2011.01.13. 12:54:17

@Drága IV gernika: Ennél még extrémebb dolgokra is képesek a gyerekek:D
Az a legkevesebb, hogy nem eszi meg a kaját;)

Hurri Kán 2011.01.13. 12:54:32

@Dr. Jula Watson:
Lehet. Vagy rájön, van egyéb módja is annak hogy elérje amit akar ;-)

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 12:56:30

@gyvy: Az a helyzet, hogy a hímekben minél kisebb a másik iránti figyelem, a problémamegoldási hajlam, a nő annál "hisztisebb". Ugyanis minden olyan szóvátételt annak minősít a hím, ami számára nem probléma, amivel nem akar érdemben foglalkozni. Ha hisztinek kiáltja ki, akkor máris okot talált arra, hogy meg se halgassa a másikat, és a mondandón átlépve, bevegye a leszarom tablettát. Szóval sok esetben ez csak nézőpont kérdése, mi hiszti, és mi olyan dolog, ami esetleg bántja a másikat.

bagolybagoly 2011.01.13. 12:57:07

Valójában nem szőrtelenített, és félt, hogy kiderül.

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 12:58:29

@Caddy: Majd kiderül :)

@gyvy: okos nő mindig az alanyhoz igazítja a fegyvertárát :)

indapass90210 2011.01.13. 12:59:18

Azt, hogy pina, írta már valaki?

fumerin 2011.01.13. 13:00:32

Egyik férfi sem szereti a hisztit! Megvannak azok a "házipraktikák", amivel bármit el lehet érni a férfiaknál.
És mielőtt valaki a szexre gondol, közlöm, hogy nem csak az, mert sok év után már azzal sem megy semmire az ember jánya! :DDD

Hurri Kán 2011.01.13. 13:02:24

@Dr. Jula Watson:

Szóvátétel szempontjából az "alulról vagy felülről nyomkodom a fogkrémestubust" kérdés felett álló dolgokra gondolok most.

Ez is nyilván partnerfüggő, de szerintem Te is tudod, hogy normális hangnemben közelítve/ kérve a másikat nagyon sok mindent meg lehet beszélni/ el lehet érni.

summerstorm 2011.01.13. 13:03:57

@Father Justice ♋:

atyám, elolvastam az okfejtést...
kérdésem, vágjam e az ereimet, de most?
:DDD

illetve...
tudsz e valami kellemes kis toscana-i kolostort, ahova bevonulhat az ember átlagos leánya...?

Hurri Kán 2011.01.13. 13:05:12

@alfonzina, a főnyomi:
Szőrös lábbal nem lehet súlyzózni? Ez új :DDD

Hurri Kán 2011.01.13. 13:05:58

@fumerin:

Dehogynem megy, legfeljebb mással kell csinálni :DDD

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 13:08:12

@gyvy: Pedig a tubus is lehet komoly feszültség okozója, ha az egyiknek ez épp fontos dolog. :)
Épp ezt mondom, a hangnem tuljdonképpen ebben az esetben nem számít. Mert ha olyan dolgot tesz szóvá, ami neki fontos, de a másiknál a pont leszarom kategória, és amaz nem érti, nem akarja érteni, ennek miért olyan fontos, akkor a probléma felvetését hisztinek fogja titulálni. Mert így sokkal könnyebb, mint egy kis empátiát gyakorolni, és elgondolkodni kicsit. A hiszti is egy jó szó, amit bármire rá lehet húzni, ami nekünk nem tetszik. Éppúgy, mint hogy oly sokan a ma divatos depresszióra fogják ha épp nem akarnak valamit csinálni.

Father Justice (törölt) 2011.01.13. 13:08:13

@gyvy: A hisztire való hajlam elég hamar, még a jóval a komolyabb érzelmek kialakulása előtt egyértelművé válik, hiába is próbálják a hisztis nők ezt az első találkozások során maximálisan leplezni. Így aztán nem okoz gondot a szakítás: például egy ilyen metrós téma után eleve nem ugranék a nő után, menjen Isten hírével.

Azt azonban, hogy a hiszti MINDEN nőnél alapvető igény, 18 évesen kajáltam meg utoljára. :) Ahogy az előző hozzászólásomban is írtam, kiválóan megvannak a nők hiszti nélkül is, ha a hím minősége azt indokolttá teszi. A hiszti többnyire azért kell, mert a nem érzelmi alapú párkapcsolatban a női érdekérvényesítésnek ez az egyik legkézenfekvőbb, leglátványosabb módja, ha a szimpla duzzogás már nem vezet eredményre. Az a nő viszont, akinél ez nem játszma, hanem tényleg gyenge idegileg, rendszeresen kiborul, de utána mindig össze is kapja magát, olyan férfi mellé való, aki mindezt tolerálni tudja.

Father Justice (törölt) 2011.01.13. 13:11:02

@gyvy: Ahogy írta is, a sport jelleggel testépítőkre gondolt, akik lebarnultan-olajozottan-csupaszon pózolva pontoztatják magukat a versenyeken.

fumerin 2011.01.13. 13:12:19

@Father Justice ♋: "Az a nő viszont, akinél ez nem játszma, hanem tényleg gyenge idegileg"
Már gyermekkorban jól bevált módszer egy pohár hideg víz...

:D

Father Justice (törölt) 2011.01.13. 13:15:49

@mooon:): Minek ehhez Toscanába utazni, ha akad ilyen a környéken is. :) Nem érvágás kell, hanem több rugalmasság!

Hurri Kán 2011.01.13. 13:17:02

@Dr. Jula Watson:
Na akkor a végén csak megértjük egymást: nekem speciel tökmindegy hogy hol nyomkodom azt a nyamvadt tubust, tehát ha erre megkérnek (közben marketingszempillarebegtetés :D), ezzel semmi gond, ez nem éri el az ingerküszöbömet.
De abba pl. ne szóljon bele, hogy mit veszek fel, semmilyen módon, tehát ezen akármekkora hiszti árán sem vagyok hajlandó változtatni.
Ugyanakkor pl. raktam már ki kocsiból aktuális jelöltet, mert 3X szépen megkértem hogy ne buzerálja a rádiót, negyedszerre félreálltam...

@Father Justice ♋:
Ha a nő azért hisztizik úgymond hogy felhívja magára a figyelmet, ill. úgy érzi hogy csak így tudja azt elérni, akkor az a kapcsolat szerintem kuka úgy, ahogy van...

Frigyesur (törölt) 2011.01.13. 13:17:36

Egyfelol roppant idegesito, hogy a ferfiak minden noi balhet hisztinek titulalnak (mer' ugy naluk az jogos indulat...:x), masfelol 90%-ig biztos vagyok abban, hogy inkabb valasztananak egy kicsit hisztis not, mint egy semmilyen halverut.

Joe69 2011.01.13. 13:17:54

Üdv, már megint elkéstem. A sztori ezúttal elgondolkodtatott. A pasi egy hülye geek, autista vonásokkal, esetleg buzi, jobb esetben metroszexuális beütéssel. Sok van ilyen egyébként, tanárként is utálom az ilyen tudálékos pöcsöket, mert attól, hogy tudálékosak, még nem tudnak, és ha az ember figyelmezteti erre őket, agresszív reakciót és bosszúvágyat vált ki - és akár golyót is kaphat az ember, volt már erre példa. Jó, persze, ma már illik, hogy egy pasi is nyírja magát, de szőrtelenítés, lábggyanta, baszki, ez durva ! Én erre egy hulladék hajnyírót használok kb. kéthavonta, az meg aztán eszembe se jutna, hogy kiselőadást tartsak róla egy csajnak, úgyis meglátja a terepet, vagy nem..

De a csajszi sem százas ám, hiába roppant intelligensnek tűnik a dumája alapján ! Először is egy egészséges gondolkodású , nem is annyira mai csirke hányingert kap az ilyenektől, de hogy mint férfi nem kell neki, az biztos. Maximum a pénze, meg a pozíciója, ha van ilyen. Azonkívül: ha mégis ennyire érdekelte, miért nem hívta fel ? Miért nem hívta el egy programra ? Miért nem kérdezte meg tőle, hogy szolgál a kedves egészsége ? Miért nem kért tőle szőrtelenítési szaktanácsokat ? Ha én érdeklek egy csajt, az nem rühell felhívni, nem esik le a korona a fejéről. Mellesleg pont a másik oldali kezdeményezés felvállalása, ill. a kölcsönösség nagyon fontos a mai világban, amikor mindenki retteg a kudarctól, a bukástól - mi, férfiak, különösen, hiszen jobban ki vagyunk téve neki, és sokkal nehezebben is éljük meg.

Valahol ezt a posztoló csaj is érezheti..szeretne bizony olyan lenni, olyan szinten húzni egy pasit, ahogy azok a rafinált kis csajok csinálták a metróban..csakhogy az ő titkuk az volt, hogy az elején aktívan részt vettek a kapcsolat építésében, hívták, keresték ők is a nekik tetsző srácot. Ha tényleg érdekli őket, nem érezhetik terhesnek ezt. Ha mégis, játsszák tovább a beképzelt, magányos misszpicsát, mint a posztíró, bocsi..

Father Justice (törölt) 2011.01.13. 13:18:43

@fumerin: De a pohár hideg víz nem vesz neked kariajit. ;)

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 13:18:52

@gyvy: Látod, az autós eset, ha fordítva lett volna, hisztinek minősíted. :)

fumerin 2011.01.13. 13:19:12

@gyvy: Ezért kell pendrive-on vinni a zenéket, vagy ipod-on.
;)

Hurri Kán 2011.01.13. 13:20:09

@Father Justice ♋:
Azoknál érthető. Azok buzgárok, ennyi.

@fumerin: Megbeszéltük, hogy vizet nem iszunk :DDD

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 13:22:08

@fumerin: a pendrive-ot nehezen rakod be a legtöbb autórádióba :D

fumerin 2011.01.13. 13:22:22

@Father Justice ♋: Kinőttem a meglepetések korszakából, sajna:(
Nőként sem tűröm az úgynevezett frusztrációs feszültségnek a mellékhatásait! :D
Ha valaki hisztivel akar egy konfliktust kezelni, problémát megoldani, figyelmet követelni, annak régen nem irigylem az életét! :)

Hurri Kán 2011.01.13. 13:22:57

@Dr. Jula Watson:
Hogy fordítva? Ha az övével megyünk? Ezt nem értem.
Nekem alap, hogy más kocsijába, ha utas vagyok nem buzerálom a rádiót. Max. ha engedélyt adtak rá.

fumerin 2011.01.13. 13:23:42

@Dr. Jula Watson: Akkor vagy a rádiót kell lecserélni vagy a zenei ízlést vagy a férfit:D

Hurri Kán 2011.01.13. 13:23:44

@Dr. Jula Watson:
Ma már nem. Sok kocsiban/ rádióban ott az USB bemenet.

Father Justice (törölt) 2011.01.13. 13:24:35

@Joe69: Ezt nagyon jól látod. Azok a kiscsajok tisztában vannak vele, milyen taktikát kell alkalmazni a játszma különböző szakaszaiban.

fumerin 2011.01.13. 13:24:48

@gyvy: Most mondtam volna azt, hogy vágja pofán? :D

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 13:27:01

@gyvy: Neked alap, neki meg az, hogy keres egy zenét. Egyik sem rosszabb vagy jobb viselkedési forma, csak más. Te úgy érzed jogosan szóltál, ő meg a más normái miatt ezt nem érezte problémának, erre léptél egy neki irracionális lépést. Vagyis ezt nyugodtan nevezheti hisztinek.
Ha megfordítom mondjuk az öltözködésre. Neki alap, hogy csíkosat nem veszünk fel kockással pl, hiába mondja, téged nem érdekel, mert ne szóljon bele. Erre ha azt mondja, így nem megy ki veled az utcára, azt mondod hisztizik. Pedig csak a saját értékrendjét követte.

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 13:28:52

@fumerin: az autómhoz hűséges vagyok :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.13. 13:29:34

@gyvy:

Az is befolyásolja persze, de az is hogy megtudja meddig mehet el :) Ha már érzi, hogy elérte a hiszti-bordert, és már esélyes hogy a férfi inkább kukázza, semmint tűrjön, hirtelen visszavesz. Persze ez időleges, miután a csendes-időszak, ami a kedélyek lenyugvásáig tart, eltelik, kezdi újból. Ilyenkor az a megoldás, hogy egyre lejjebb visszük a hiszti-bordert, minden alkalommal egyre lejjebb, hogy lássa, kurvára maga ellen dolgozik a hisztivel. Minél jobban vinnyog, annál durvább legyen a reakció. Amikor kifogy az eszközökből, megtörik. Ha nem törik meg, akkor megy. Ennyi.

Father Justice (törölt) 2011.01.13. 13:30:35

@Dr. Jula Watson: De ez nem hiszti, sőt, még csak nem is duzzogás, hanem kommunikáció. Aki az ilyesmit hisztinek könyveli el, nyilván surmó, effelől semmi kétség. Azt hittem, most az érdemi hisztiről beszélgetünk, a poszt végén szereplő kérdés kapcsán.

Hurri Kán 2011.01.13. 13:30:50

@fumerin:
Én ilyet nem csinálok de lehet hogy időnként hasznos...

@Dr. Jula Watson:
Egyrészt háromszor megkértem, tényleg udvariasan, hogy ne. Másrészt ez pont az a helyzet, hogy a fogkrémestubus-szintnek ez alatta van, vagy felette. Nekem felette.

Csíkosat nem hordok kockással, így ebből pl. nem lehet vita:)

fumerin 2011.01.13. 13:34:21

@Joe69: Szerintem a csaj teljesen normális és még szimpi is. Minden nőnek van szexuális fantáziája, de nem minden férfinek meri elmondani. Ez a loser alkalmas volt arra, hogy kimondhassa a hölgy azokat, amiket nem mert (talán eddig).
A srác nem úgy reagált, ahogy ez egy ilyen chat után elvárható, nem ment kielégíteni a csajt, nem akarta beteljesíteni azokat, amiket már gondolatban megtett(ek).
Miért?
Kit érdekel?!?
A hölgy tanult belőle a faszi meg egy félperces "kézivezérlésű" barom!

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 13:35:09

@Father Justice ♋: De én épp azt mondom, az, hogy mi a hiszti, sokszor megitélés kérdése.

@gyvy: Neked. Neki meg a fogrémes tubus ilyen lényegi kérdés.

Hurri Kán 2011.01.13. 13:37:32

@Dr. Jula Watson:
NA, úgy látom, kicsit kezd a rögeszmecsere irányába elmenni a dolog :)

Szóval ha egy embernek baja van, mindegy hogy nő vagy férfi, és megkérdezik tőle hogy mi a baja, akkor el tudja mondani hogy ez és ez, és ezt szeretném.
Ha nem tudja elmondani, na az a hiszti. :)

fumerin 2011.01.13. 13:41:23

@gyvy: Tanulság?
Ne moss fogat!
:D

nosce 2011.01.13. 13:42:21

@gyvy:
"Szőrös lábbal nem lehet súlyzózni? "

Nem, mert rossz a légellenállása :)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.01.13. 13:43:29

@Dr. Jula Watson:
háddemár mennyivel elegáncsabb a papíresernyős fröccs, teeee.
Tökproli anélkül inni!
:)))
(meg aki nem iszik, ugye, az meg még súlyosan terhelt is, problémája van, vagy ezer - most képzeld el :DDD)
Jó ez a blog :)

Hurri Kán 2011.01.13. 13:44:09

@fumerin:
őőőő... azt hiszem némi homokszem került a logika gépezetének fogaskerekei közé :DDD

nosce 2011.01.13. 13:44:48

@Dr. Jula Watson:
"a pendrive-ot nehezen rakod be a legtöbb autórádióba :D"

de van olyan kütyü amibe a pendrivet rakod aztán az meg rásugároz jól a rádiódra, már nem a kőkorszakban élünk :)

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 13:45:31

@gyvy: Oké :) Én elhiszem, hogy te így határozod meg, de sokan másképp.
Szerintem leginkább azt szoktuk hisztinek nevezni, ami számunkra érthetetlen okból, mindenféle előzmény nélkül kitörő, csillapíthatatlan nemtetszés kinyilvánítása, amivel a szembesülő fél nem tud mit kezdeni. Ennek lehet folyománya mondjuk a duzzogás, mint amit mondjok a posztbéli metrós lány csinált.

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 13:46:51

@nosce: A fene hord ennyi kütyüt magával. Épp fentebb írtam, néhány esetben előnyös az all-in-one konstrukció :)

nosce 2011.01.13. 13:48:27

@Dr. Jula Watson:
bedugva tartod a szivargyujtóban, mást nem kell tenned csak nem kihúzni, ami amúgy is jó :) a pendrive meg gondolom nálad van :)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.01.13. 13:48:28

@Kedves Nard:
megtörik?
Neked tényleg kéne olyan nő, akit be lehet törni? Inkább menjen a francba, hisz nem bírjátok egymást idegekkel, de hogy megváltoztatni a másikat ....

fumerin 2011.01.13. 13:49:17

@gyvy: Egy élő példa arra, hogy hiszti nélkül is el lehet érni bármit: Este kimaradtam a pálinkakóstoló turnéból, okok ismertek...
Majd 10-kor jött a magyarázkodó mms-szöveggel...Én is küldtem egy válasz képet...baromi gyorsan megérkezett a söröm!
:DDD
Tehát nem a tubus, rádió a hibás!

nosce 2011.01.13. 13:51:08

@fumerin:
mi volt a képen ? Gondolom ez a kérdés következik most :)

fumerin 2011.01.13. 13:51:53

@nosce: Nem a mi, hanem a kinek!
:D

summerstorm 2011.01.13. 13:52:52

ezt a pörgést...
nem tudlak követni titeket...
fel is adom mára...

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 13:53:16

@nosce: Tudod mit? Oldja ezt meg az, aki a gombokat akarja csavargatni a rádiómon. Nekem jó az, ami épp szól benne :D

fumerin 2011.01.13. 13:53:49

@nosce: Ivócimbora kapta elrettentésül:D

summerstorm 2011.01.13. 13:54:07

a konzekvenciákata majd kérném :D
légyszííí
:)

Hurri Kán 2011.01.13. 13:54:15

@nosce:
Olyat én is csinálok hogy nem húzom ki mert jó csak kocsiban ritkán, és nem a pendrive-ot és nem a szivargyújtóból :DDD

@fumerin: Látod? A képzőművészet csodákra képes. De a sok földhözragadt gondolkodású ember ezt nem érti meg :DDD

@Zsit (nyau és rémizé):
Ugye? Rengeteg dolgot lehet itt tanulni :)

@Dr. Jula Watson:
Na de ez így egy teljesen értelmetlen cselekménysorozat...
Ha nincs előzmény, vagy nem ismert, akkor a cél sem ismert amiért megy a hiszti, ergo nem kell vele foglalkozni :D

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 13:54:25

@fumerin: Na ebből nem értettem egy szót sem :) De nyilván nem is nekem szólt :D

nosce 2011.01.13. 13:54:43

@Dr. Jula Watson:
melyik rádiót hallgatod ?

tarquin - védőháló nélkül 2011.01.13. 13:55:05

@Kedves Nard: "miután a csendes-időszak, ami a kedélyek lenyugvásáig tart, eltelik, kezdi újból"

Mivel a problémák ott maradtak, ugye.:-)

nosce 2011.01.13. 13:56:33

@gyvy:
a szivargyújtót én se lájkolom , igaz be se tudnám dugni :)

fumerin 2011.01.13. 13:56:38

@Dr. Jula Watson: A zember kapott este 8-ig kimenőt. Majd jóasszony módra ugyan én nem keresem...hanem bűnbánóan küldött egy képet szöveggel. Én is küldtem, mert azt írta, hogy Y. bácsi 11-ig maradna.
Így Y. bácsi megkapta a képet, ami miatt ő sietett volna a zember helyett:DDD

nosce 2011.01.13. 13:57:02

@fumerin:
el tudom képzelni :)

Joe69 2011.01.13. 13:57:22

@fumerin:
"Már másnap elkezdődött a levelezésünk, mely sorok a szextől sem voltak mentesek: részletesen ecseteltük álmainkat, mit tennénk, vagy szeretnénk megtenni – ha, egyelőre nem is egymással. Megnyíltam neki. Ezért fájt a későbbi pofon"

Ilyen fantáziadús csajokkal nekem is volt dolgom, és ifjúkoromban még azt is hittem, komolyan lehet venni. Pofára is estem párszor. Épeszű pasi nem ugrik az ilyenre, sőt...újraolvasva a posztot egyre inkább a csajszi tűnik neurotikus esetnek, és a pasi viselkedését kezdem érteni a maga módján, talán már csináltak belőle hülyét így.

fumerin 2011.01.13. 13:58:49

@Joe69: Jóvannna!
Én a női logikával próbáltam felfogni!
:D

nosce 2011.01.13. 13:59:06

@fumerin:
persze aszontad, a sex n(s)em hatékony ösztönző :)

fumerin 2011.01.13. 13:59:56

@nosce: A zembernél már nem ;)

Hurri Kán 2011.01.13. 14:00:17

@mooon:):
Ha fröccsöt iszol, és az a fiú, akivel randizol borotválja a lábát, és előtte a neten már egyeztettétek szexuális preferenciáitokat, abban az esetben nem valószínű hogy sikerrel jársz! Különösen, ha kiskorodban válogatós gyerek voltál :DDD

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 14:01:05

@nosce: Természetesen a Mária adót :DD

@fumerin: Na így már pontosabb a megfogalmazásod. :)

nosce 2011.01.13. 14:01:48

@Dr. Jula Watson:
az jó zene :), én se tekergetném el róla :)

nosce 2011.01.13. 14:03:30

@Dr. Jula Watson:
ravasz ez a fumerin :)
rólag meg lejött a morciblúz, vagy kabátban nyomod :)

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 14:05:30

@nosce: tökéletes az izlésem, ez kétségtelen :)

Dökvín 2011.01.13. 14:05:55

@Dr. Jula Watson: Nagyon-nagyon jól látod! Mi is amikor idejutunk, s pont ezt magyarázom - ritkahiggadt hangnemben - kevéssé empatikus kedvesemnek, azt ő minden egyes esetben a hiszti hisztijének fogja fel! :P

summerstorm 2011.01.13. 14:07:14

@gyvy:

na ez most egyelő volt az agyhalállal :D...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.13. 14:08:41

@Zsit (nyau és rémizé):

Nem megváltoztatod, csak elveszed a kedvét attól, hogy legközelebb az agyadat felbassza baromságokkal. Megtanulja hol a helye, és meddig mehet el.

Hurri Kán 2011.01.13. 14:09:24

@mooon:):
Ennél lényegre törőbben nem tudtam összefoglalni :)

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 14:09:38

@nosce: Még abban feküdtem le, de reggelre már eltűnt :) Ez nem a kabát, hanem a természetes állapot. :)

nosce 2011.01.13. 14:14:29

@Dr. Jula Watson:
na látod, h jó a testfestett blúz :) hamar lejön :) Az ízlésed az hibátlan :), és az oratóriumokat lájkolod ? :)

nosce 2011.01.13. 14:17:15

@gyvy:
azt kihagytad h ráadásul a zembere se jött meg 8-ra, ahogy ígérte, a pálinka kóstolóból :)

Hurri Kán 2011.01.13. 14:18:25

@nosce:
Ez nem tartozik szorosan a tárgyhoz, azért :)

Jut eszembe, múltkor nagyon szép bacchanáliákat hallgattam :DDD

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 14:18:39

@nosce: törném le a karját annak, aki ilyet fest rám.Még ha hamar le is kopik... Állandóra a vidám trikót nem kérhetném? :)

Természetesen. Minél hosszabb, annál jobb. :)

nosce 2011.01.13. 14:22:04

@Dr. Jula Watson:
De kérheted, és bimbó villantósat szeretnél vagy ortodoxat ? :)

és persze ha három dimenzióban adják elő :)

nosce 2011.01.13. 14:24:34

@Dr. Jula Watson:
persze ha túl hosszú a parkolóban még rá kell húznod félórát, mert illetlenség otthagyni :)

fumerin 2011.01.13. 14:24:47

@nosce: Nekem ez a pálinkakóstoló turné kimaradással kamatozik ám!
Szombaton egyedül mehetek koncertre:D

nosce 2011.01.13. 14:28:38

@gyvy:
az a lényeg, h ki ne maradjon belőle az ember :)

Dökvín 2011.01.13. 14:34:55

@fumerin: Juj, nálatok ez így megy? :S Szabit kértek-kaptok egymástól? furcsán hangzik... én a szabadon jövés-menéshez szoktam mondjuk, az hogy "papitól elkérjem magam" számomra nevetségesen hangzana :P ha meg őrizni való akad otthon (gyerek, állat), hát megoldjuk, de ez a szabikunyerálás, hát nemtudom... remélem, csak ironizáltál :)

tőzegmalac 2011.01.13. 14:36:13

mi ez a Vitéz26 és Királylány24?
van ennek értelme?:D

Hurri Kán 2011.01.13. 14:36:43

@kabátnyúl:
Van. Csak még nem tudjuk hogy mi :DDD

Caddy 2011.01.13. 14:36:44

@fumerin: hol lesz 30y????????????????? Imádom őket,csak ritkán vannak Budapesten. AKAROM ÉN IS!!!!!!! :)

Caddy 2011.01.13. 14:37:55

@kabátnyúl: na tessék! Reggel óta ezen gondolkodunk, te meg jössz és bemondod a tutit. :)

fumerin 2011.01.13. 14:39:07

@catyca: Nem kunyeráltam barteleztünk! :D

@Caddy: Keszthelyen...gyere, szállás megoldott! :D Szombaton este 10-kor.

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 15:17:42

@nosce: csakis valami mutatósat :)

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 15:18:36

@nosce: Nem hagyunk ott valamit a közepénél. Ha a parkolóban kell befejezni, hát ott :)

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 15:22:09

@catyca: Nem feltétlen kunyerálás, de jobb helyeken ez úgy megy, hogy az ember megbeszéli a párjával a külön programokat, és nem csak úgy tényként bejelenti, hogy márpedig ő akkor ide és ide megy.

Caddy 2011.01.13. 15:37:44

@fumerin: ÁÁÁ nem jó, pedig jajj de nagyon. :(

@kabátnyúl: persze. :)

tuli _ 2011.01.13. 15:39:34

@Dr. Jula Watson: na, ezen én is néztem. főleg a jujjogáson :))

úgy látszik, én is jobb helyen élek :)

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 15:41:32

@tuli _: :))Gonolom még fiatal, és nem élnek együtt. :)

@nosce: ennek örülök :)

tuli _ 2011.01.13. 15:51:26

@Dr. Jula Watson:
"ha meg őrizni való akad otthon (gyerek, állat), hát megoldjuk"
ezt pedig úgy oldják meg, hogy egy idő után mindkét fél úgy érzi, hogy a másik dóga, ő már csinálta eleget. :))

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 15:53:28

@tuli _: vagy a testvér, rokon mondja, neki elég volt :))

summerstorm 2011.01.13. 15:54:48

mooon énekel :)
kell neki duettpartner, mert anélkül nem jó...
szóvalna, ki fog velem Evitás duettet énekelni?

Goodbye and Thank you-t :D?

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 15:56:00

@mooon:): én csak a megfelelő társaságban a háttérben vokálozom :)

fumerin 2011.01.13. 15:57:05

@tuli _: :DDD
Nekünk nincs segítség...szóval ha lenne is igény a közös dolgokra, akkor is max. 2havonta jöhet össze:(
Mivel én pl. utálom a pálinkát, a zember a "koncertalanyt", így konszenzusra jutottunk ;)

summerstorm 2011.01.13. 15:57:14

@Caddy:

pedig még a szállásod is rögtön meg lett volna oldva... azért ez nem rossz üzlet :)

summerstorm 2011.01.13. 16:00:18

@Dr. Jula Watson:

nem is értelek:D

Esetleg rádbízhatnám, hogy keress nekem egy pasit... Che részéhez keresem a vállalkozót :DDDD

Hurri Kán 2011.01.13. 16:01:12

No mi van, összeállt itt az ÖTYE?

fumerin 2011.01.13. 16:01:46

@mooon:): Ne irigykedj...az én ajtóm nagy...aki nem baltával és láncfűrésszel jön kaphat helyet ;)

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 16:05:34

@gyvy: valamirevaló férfi híján...:)

tuli _ 2011.01.13. 16:09:51

@Dr. Jula Watson: áááá, csak mindegyiknek folyton halaszthatatlan dóga akad :)

@fumerin: nekem sem igazán volt, illetve nem szerettem használni a szüleimet, csak ha fontos volt. végülis nem nekik szültem...
de amikor kellett, így nagyon szívesen vállalták, és nem teherként.

@gyvy:
aham :)
fumerinnel sörözünk, jula kap bort :D

summerstorm 2011.01.13. 16:10:37

@Dr. Jula Watson:

hmmm :DD tud az a nyúl énekelni.... :D?

@fumerin:

nincs baltám :)... otthon se...
akkor... :D?

Hurri Kán 2011.01.13. 16:11:53

@tuli _:
Bort én is szeretem ;-) És akkor egy idő után lesz aki @mooon:): -nal énekel :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.13. 16:15:54

@gyvy:

Nadrágodat is letolod és belefekszel a virágágyásba? :)

fumerin 2011.01.13. 16:16:32

@mooon:): Már híííttalak, de akkor máshol gyaláztad meg a mikrofonokat:D
Bármikor, csak csörögj rám (írggyá mélt...), hogy ágyneműt húzhassak! Sok sör után nem megy:D
@tuli _: Mi is megoldjuk, ha nagyon kell...de nálunk működik a bizalom elve, így nem baj, ha mások az igényeink ;)

Hurri Kán 2011.01.13. 16:16:43

@Kedves Nard:
Egyszer volt Budán kutyavásár...

tuli _ 2011.01.13. 16:19:17

@fumerin: nálunk is úgy volt. sosem volt gond, ha biliárdozni ment, én meg barátnőzni.

@gyvy: ha meghívsz egy körre bennünket, mi is meghívunk :)

@Dr. Jula Watson:
:DDD

fumerin 2011.01.13. 16:19:25

@Kedves Nard: Ha letolja a gatyáját kétféle reakciót is kiválthat. Mivel pontos információval nem rendelkezünk, így gyvy-re bízzuk, hogy vállalja-e a kockázatát az 50%-os témának! :DDD

summerstorm 2011.01.13. 16:21:00

@fumerin:

mondjuk az igaz....
hümmm... de akkor majd te is énekelsz velem :)?

@Kedves Nard:

nekem is pont az jutott eszembe, hogy letolt gatyában az árokszélen, ordítva inkább ne :D :D :D :D....

fumerin 2011.01.13. 16:22:42

@tuli _: Nekem nincs közelben barátnő, de mindig találok egyet ;)
Így jól telnek az elvileg magányos óráim :D

Dökvín 2011.01.13. 16:22:46

@Dr. Jula Watson: nem tudnék róla, hogy nálunk rossz hely lenne :) mindenesetre akad közös meg külön programunk is, és nyilván megbeszéljük, ki mikor hova megy,nem szó nélkül lépünk le ukmukkfukk, de ha a barátaim hívnak, és épp ráérek, megyek, ha őt hívják az övéi, és ráér, megy, nem pakoljuk mérlegre, ki hányszor ment, hogy a másiknak is dekára annyi járjon :D szerintem amúgy elbeszélünk egymás mellett, mert valószínűleg fumerin meg te sem "dekázgattok", csak abszolút úgy jött le a kommentből

tőzegmalac 2011.01.13. 16:23:10

@mooon:): hajjaj:D nem is akárhogy
úgy dalol mint Michael Bolton:DDD

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 16:23:22

@fumerin: Szerintem alapból nem baj, ha néha vannak külön programok is. :)

fumerin 2011.01.13. 16:24:15

@mooon:): Eléneklek én bármit! Asztalon nem táncolok, de amúgy bárhol:D

tuli _ 2011.01.13. 16:25:08

@fumerin: a sörözőben ?:D
@catyca: neked. nekünk nem úgy jött le :)

fumerin 2011.01.13. 16:25:25

@catyca: 54 a rekordom a dekázgatásban!
Szóval nem vagyok amatőőőőr focista ;)

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 16:25:57

@catyca: Vannak olyan élethelyzetek, amikor a hívnak után kicsit több szervezést igényel az elmenetel, nem csak annyit, hogy van-e még hely a naptáramban. És én még könnyen beszélek, mert nekem egy hadseregem van riadóztatni :)

fumerin 2011.01.13. 16:26:16

@tuli _: Amilyen csendes vagyok, mindig bevonzok egy hasonló nebáncsvirágot ;)

Dökvín 2011.01.13. 16:27:28

@tuli _: jól van akkor :) nyilván lézetik ilyen is meg olyan is, csak hátamon feláll a szőr azoktól, akik elvárják a párjuktól, h írásbeli engedélykérésben folyamodjanak kikérőért :S ismerek 1-2 ilyet, valszeg miattuk érint érzékenyen a téma...

fumerin 2011.01.13. 16:27:36

@Dr. Jula Watson: Nekem meg egy hadseregre jut 1 db nagypapi! Ezámanemmindegy!
De ha működni akarunk életünk végéig együtt, néha nem árt egyedül lenni;)

Hurri Kán 2011.01.13. 16:27:52

@tuli _:
Ennek semmi akadálya :DDD

@fumerin:
ismeretlenek előtt nem szoktam csak úgy letologatni a gatyámat..
Ha megismernek, akkor meg nem kell tolni, leszedik rólam :DDD

@mooon:): ez már a történet barokkosan eltúlzott, Nard által bulvárosított verziója :DDD

fumerin 2011.01.13. 16:29:38

@catyca: Én meleg korlátozó vagyok, ő hideg korlátozó:) Talán a pedagógiai hozzáállásunkon kívül közbe jöhet az, hogy amíg egyikünket észre veszik a másikunk nyugodtan dorbézolhat.
És mindig a hátrányos helyzetű fog reklamálni;)

Dökvín 2011.01.13. 16:30:17

Ja, és ott nem a babaőrzés problematikája miatt megy így, szimpla birtoklásból! nem mindegy ofkorsz

fumerin 2011.01.13. 16:30:22

@gyvy: Letolod te azt önként is, csak hagggyam abba a furulyázást:DDD

fumerin 2011.01.13. 16:31:14

@gyvy: Magas vagyok:(
A faszt...alacsonyak az asztalok!

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 16:32:07

@fumerin: az a baj, a kutyát nehéz bárkire rábízni, mert egy lökött jószág, a halakról meg hiába mondom nekik, inkább ne adjanak enni, kibírják, mégis 6 napi adagot szórnak be egy nap alatt. :) Így bízzon az ember másban :) Akkor a nagypapit meg kell edzeni :)

Dökvín 2011.01.13. 16:32:28

...és egyoldalúan. :(

Hurri Kán 2011.01.13. 16:32:55

@fumerin:
Az a furulyázáson múlik :DDDD

"Magas vagyok:(
A faszt...alacsonyak az asztalok!"

Ezt a problémát én úgy közelítem meg, ha lenézek, és nem látom a végét, akkor a f..m kicsi, vagy a hasam nagy? :DDD

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 16:33:22

@catyca: hát ha ez kölcsönös, akkor nyilván nekik így felel meg.

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 16:34:33

@gyvy: kérdés, az elejét látod-e? :)

fumerin 2011.01.13. 16:35:09

@Dr. Jula Watson: Nagypapi egy tökéletes bébisintér! Még a macskát is megeteti, tekiket, halakat...pelenkáz, főz...de messze lakik:(

Hurri Kán 2011.01.13. 16:35:42

@Dr. Jula Watson:

Látom de attól még lehet nagy a hasam :D

fumerin 2011.01.13. 16:35:43

@gyvy: Az a tükörtojás!
:D

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 16:37:48

@fumerin: közel kell költöztetni :)

Lányok! Aki lasszózni akar! Fontos paramétere az úriembereknek, hogy van-e nagymama, nagypapa, aki hajlandó a porontyot dajkálni :D Vagy elég pénze a pasinek bébisintérre. :)

@gyvy: tükörből? :D

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 16:38:48

@catyca: oké, megértem, hogy érzékeny vagy a témára, mert van a közeledben ilyen.

summerstorm 2011.01.13. 16:39:41

@fumerin:

jó lesz a földön is...onnan legalább nem lehet leesni :D

@gyvy:

amíg nincs bizonyíték, addig a pletyka terjed :D

tuli _ 2011.01.13. 16:39:54

@catyca: hmhm. ismerek én is ilyet. ráadásul percre pontosan számon van tartva, mikor ér haza a lány, és megy a cirkusz, ha épp elhúzódik valami... ja, és külön minden alkalommal el kell magyarázni, hogy miért is fontos elmenni.

@fumerin: és kipanaszkodjátok magatokat egymásnak? :)

@gyvy: :))

fumerin 2011.01.13. 16:40:01

@kabátnyúl: Művészi tornát is erőltették nekem sokáig ;)
Bár a felemás korlát az egyik kedvencem:D
Csak a medencelapátom tört el:DDD

Hurri Kán 2011.01.13. 16:40:11

@Dr. Jula Watson:
Nem, mindenhonnan :)

És ha az úriembernek nincs még porontya? Bár én mondtam barátnőmnek amikor elment osztálytalálkozóra hogy hívjunk egy bébisintért aki vigyáz rám. Nem lelkesedett az ötletért :)

fumerin 2011.01.13. 16:41:44

@tuli _: A fenét! Az egyik diák mondta, hogy jó fej vagyok, mert a Bogi mondta neki...Ki az a Bogi?
Darab-darab:)
Elvileg vele söröztem, és jó fej vagyok:D

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 16:43:35

@fumerin: én a gumiasztalt imádtam anno nagyon. Meg ahogy a korlátról be lehetett ugrani a szivacsok közé :)

@gyvy: Mi nők előre gondolkodunk. Neki ne is legyen, majd jól magunkhoz láncoljuk a kistörpével :)

aföldönnemalien 2011.01.13. 16:43:49

@Kedves Nard: a fröccsnek komoly hagyománya van boros körökben (nem = italos, alkoholista), teljesen elfogadott a fröccs, mint üdítő, szomjoltó ital. Ezzel a kommenteddel pedig csak a tudatlanságodról adtál tanúbizonyságot.
Sokan azért isszák, mert szomjoltó, és a szóda v. víz miatt kevésbé gyorsan hat. Nem azért, mert olcsó (általában annyiba kerül (2/3-3/2), de inkább drágább mint egy sör), vagy mert víz nélkül rossz minőségű az adott bor, amiből készül. Megvan a fröccsnek is (ahogy a legtöbb hagyományos italnak) a megfelelő helye és ideje, de ennek megértéséhez némi (ital)kultúra szükséges.
Sajnállak, hogy olyan körökben mozogsz, ami alapján ezt az általánosítást kellett leszűrnöd.
Sebaj ti igyátok csak fumerinnel meg az úrinővel a Bacardi breezert.

Hurri Kán 2011.01.13. 16:45:36

@mooon:):
Milyen bizonyíték? Milyen pletyka? :)

Közöd???? 2011.01.13. 16:51:57

hát aki a lábát vagy a mellkasát szőrteleníti akkor is homár ha történetesen megdug egy nőt, pedig a történetben szó sem volt dugásról

summerstorm 2011.01.13. 17:02:25

@aföldönnemalien:

Fumerin sörözik.... csak szólok :D

És általában azt mondanám, hogy igen igen, igazad van, sőőőt a rose fröccs a király... de azért a Bloody Mary az nem kutya :).
Bááár a gyomrom néhány hete közölte, hogy minden alkoholt utál.
de nagyon.

@gyvy:
az ellenkezőjére :D
addig azt hisszük amit más mond :DDDDD
:P

Kósza 2011.01.13. 17:03:22

@Kedves Nard: ha tudnád, mi az a jó skót whisky, akkor azt írnád, hogy single malt. De nem tudod, mer csak piros sétáló jancsit, meg ballantinest iszol,... lájtkólával. :)

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 17:04:22

@Kósza: A jóféle pálinkáról ne is feledkezzünk meg. (Mondja ezt a zugivó :D)

summerstorm 2011.01.13. 17:04:47

@Dr. Jula Watson:

én meg ugrálni a jégen :D
mikor már nem estem el :DDDDD

Kósza 2011.01.13. 17:05:03

@mooon:): lángos, tejföl, jó fröccs,... :)

Kósza 2011.01.13. 17:05:55

@Dr. Jula Watson: a zugot mivel isszák? Jéggel, szódával? :)

summerstorm 2011.01.13. 17:06:21

@Kósza:

emberek ennyi kell :D

szia drága kapitányom :)

fumerin 2011.01.13. 17:06:41

@aföldönnemalien: Te melyik bulvárban olvastad, hogy én lónyálakat iszom????

Csak és kizárólag sört!
És nem is vagyok trendi, hanem egy otthonkás házicseléd, akinek nem telik jobbra, sem anyagilag sem időben sem pedig ízlésben!
Ezek a mai fijjjatalok...

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 17:08:57

@mooon:): na ez nekem kimaradt :)

@Kósza: zeggel természetesen:) Nem láttad, szódával hígítani csak a csórók szokták, ahhoz legalább light kóla kell, hogy long drinknek nevezhessük :)

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 17:09:50

@mooon:): Jók is ezek. :) Főleg a Balaton partján :)

summerstorm 2011.01.13. 17:13:17

na szép estét mindenki :)

fumerin 2011.01.13. 17:27:06

@aföldönnemalien: De azt is látom, hogy életed első hozzászólása volt ez a mai!
Erre gyúrtál egészen 2010. 11. 23-óta?
Meg akartad osztani Nardot meg fumerint?

Attttya Isten és a többiek, biztos az életben is baromi sikeres lehetsz ha férfi vagy max. 14 cm, ha nő, akkor meg az árnyékomnak is szar lennél!!!!

Hurri Kán 2011.01.13. 17:44:21

@Dr. Jula Watson:
Ha törpe kell csinálok sajátot ;-)

@fumerin: a 14 cm az a bicepszének az átmérője vagy mije nekije akkora? :DDD

kiraaaaa 2011.01.13. 18:12:32

Ma az alkoholizálás volt a téma?

aföldönnemalien 2011.01.13. 18:33:27

@fumerin: kedves fumerin úrhölgy ! Látom lelkedbe gázoltam, nem volt célom, annál inkább, hogy egy picit elgondolkozzatok - no ez nem jött össze, ellenben megmutattad, milyen stílusosan tudod kifejteni a véleményedet, ez is valami.
Azért ne vedd a szívedre oly' nagyon. :D

Elnézést az offért btw, de ez a téma érdekesebbnek tűnt, mint az iromány maga.

Elstron 2011.01.13. 18:50:25

A posztoló ronda és/vagy dagadt és/vagy buta. Megértem a srácot, hogy lekopott, bár az ilyen illúzió dolgokból azért egy idő után illene kinőni. A fröccs, sör fogyasztását pedig nőknél tarkólövéssel büntetném. :)

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 18:57:01

@gyvy: és van hozzá megfelelő sintérgárda? :)

Hurri Kán 2011.01.13. 18:58:16

@Dr. Jula Watson:

Természetesen. Ha nincs szerződtetünk :)

kiraaaaa 2011.01.13. 18:59:30

@Elstron: Ne már, hogy a külső számít. De maradi vagy.Csakis a belső érték a lényeg.:)

Zelefánt 2011.01.13. 19:02:40

Érdekes.

A kommentek mintegy 50%-a a különböző alkoholfogyasztási szokásokról szól, 30%-a a szőrtelenítési problémákat járja körül, és kb. 10%-nyi egyéb témájú hozzászólás után csak 10% foglalkozik a posztoló történetével. Már így ránézésre, végigpörgetve.

Egyébként az utolsó jelenetben szereplő pár veszekedett inkább, mint évődött -- ez utóbbi inkább afféle kedves szurkálódás, csipkelődés, de mindenképpen jó hangulatot feltételez.

Hurri Kán 2011.01.13. 19:07:05

@kiraaaaa:
Így van. Ezért kellene sok embert kifordítani :D

@Zelefánt: Megesik az ilyesmi ;-)

kiraaaaa 2011.01.13. 19:08:12

@Zelefánt: gratula:) így nem is olvasom el a kommenteket:)

nosce 2011.01.13. 19:22:09

@fumerin:
"Meg akartad osztani Nardot meg fumerint?"

Miezmá ? Ti eggyek vagytok és oszthatatlanok ? :)

nosce 2011.01.13. 19:23:09

@Dr. Jula Watson:
az nem elég ha alulról a csaj nézi ? :)

kiraaaaa 2011.01.13. 19:24:06

@nosce: végül is nard nagy, kijön belőle több is.

nosce 2011.01.13. 19:28:30

@gyvy:
"hogy hívjunk egy bébisintért aki vigyáz rám."

és még ledörzsölhetné baba krémmel a fenekedet is :) meg te is az övét :)

nosce 2011.01.13. 19:29:25

@kiraaaaa:
Minden csaj kap egy darabot ? :)

Hurri Kán 2011.01.13. 19:30:03

@nosce:
Ilyen részletességgel nem mentünk bele :)

nosce 2011.01.13. 19:35:42

@gyvy:
persze, mert csírájában elölte az ötletet :) de sztem meglódult volna a fantáziád :)

fumerin 2011.01.13. 19:36:58

@aföldönnemalien: Nekem nincs lelkem, tehát nehezen gázolhattál bele!

Stílusom sincs, mert az már többet mutatna abból, ami nem Rád tartozik!

És ne moss bele a lábmosóvizedbe, mert nem ismerlek!

És ne akarj engem belekeverni a "bákárdisitalba", mert szerintem egy modoros ital és mivel modorosnak néztél, csak és kizárólag azért írtam nagybetűvel a személyedre vonatkozókat!

:P :D

És utálom a bort!!!

fumerin 2011.01.13. 19:38:47

@nosce: Nem is ismerem Nardot, de ezt a kedves embert látom, hogy mi irritáltuk:S
Én meg a bacardi...:S

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 19:40:12

@nosce: Én szeretem minden nézetből alaposan szemügyre venni :D

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 19:40:49

@nosce: Én visszadahatnám a rám esőt? :)

nosce 2011.01.13. 19:44:54

@fumerin:
Nem olvasott elég figyelmesen, tény, mert szinte te vagy a sörpápanő :)

nosce 2011.01.13. 19:47:54

@Dr. Jula Watson:
és le kell olvasni a rajta levő braille írást is :)

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 19:48:36

@nosce: sőt, kívülről megtanulni. Szóval sokat kell ismételni :)

nosce 2011.01.13. 19:49:04

@Dr. Jula Watson:
vissza, éa akkor (újat)húzhatsz :)

nosce 2011.01.13. 19:51:19

@Dr. Jula Watson:
persze, fejből idézni :), cserében a tiedet is alaposan meg lehet dolgozni :)

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 19:51:35

a tök filkót cseréljem le a szív királyra? :)

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 19:53:06

@nosce: alaposan ki kell olvasni annak a könyvnek is minden lapját :) Aztán a vége a katarzis élmény :)

nosce 2011.01.13. 19:55:33

@Dr. Jula Watson:
minden lapját ...pontról pontra :)

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 19:58:48

@nosce: egy kis részletet sem szabad kihagyni, mert akkor nem lesz kerek a történet

nosce 2011.01.13. 20:07:29

@Dr. Jula Watson:
és akkor nincs katarzis se :)

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 20:14:30

@nosce: r4oppant sajnálatos lenne az elmaradása :)

nosce 2011.01.13. 20:17:23

@Dr. Jula Watson:
jah, kezdhetnénk elölről :)

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 20:18:37

@nosce: az ellen katarzis után sincs kifogásom :)

nosce 2011.01.13. 20:19:04

@nosce:
valszeg a kislábujjnál kéne kezdeni :)

nosce 2011.01.13. 20:20:22

@Dr. Jula Watson:
perzse azonnal meg kell ismételni, h fejben helyesen rögzüljön :)

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 20:21:45

@nosce: ha megvan a megfelelő hozzáállás :)

deflorator 2011.01.13. 20:29:46

Én úgy látom, hogy a szexről való beszélgetés nagyon hipotetikus volt és egyik fél sem írta le egyértelműen, hogy ezt a másik féllel hajlandó, vagy akarja elkövetni.
Ilyen előzmények után valószínű, hogy mindkét félben ott volt a kíváncsiság a találkozás előtt, hogy vajon lesz szex? Ha mégsem lett, akkor abban mindketten hibásak. A lánynak biztató jeleket kellett volna küldenie, ha már a kezdeményezéshez nem volt bátorsága. Ha például azt mondta volna, hogy "tetszett amit tegnap írtál, egész éjjel erre maszturbáltam", akkor a találkozás valószínűleg egész éjjel tartó heves dugásba torkollt volna.

fumerin 2011.01.13. 20:33:43

@deflorator: Valami hasonló került a gépbe...de még mindig (reggel óta) a csaj a szimpibb:D

deflorator 2011.01.13. 20:36:50

@fumerin: Na ja, mert ő írta a posztot, volt rá gondja, hogy ő tűnjön fel kedvezőbb színben.

fumerin 2011.01.13. 20:44:32

@deflorator: Lehet.
Amúgy sem értem az egészet:D Ha már valakivel valamit átbeszél az ember, akkor minek értetlenkednek...
:D

Elstron 2011.01.13. 20:49:28

@kiraaaaa: Én már csak ilyen régimódi, konzervatív pöcs vagyok, hogy nem követem ezt az új divatot... :D

kiraaaaa 2011.01.13. 20:55:29

@nosce: én nem kérek, de mivel az a jó szívem visz majd a sírba, felajánlom a köznek:))

@Blassius: hol volt, hol nem volt, volt:)

@deflorator: tehát célszerű tisztázni a szex szándékát?

@Elstron: akkor nem lesz frisss, ropogós, ropiseggű barátnőd.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2011.01.13. 21:00:19

üdv,

nem olvastam végig. fájdalmas, hogy huszon éves emberek ennyire tapasztalanok mint a poszt toló és a lovagja.
lol

deflorator 2011.01.13. 21:02:48

@fumerin: Nekem is volt már ehhez hasonló tapasztalatom, ezért én tökéletesen értem (vagy érteni vélem) a helyzetet. Legalábbis át tudom érezni a másik fél szempontjából. Hiába beszéltek a szexről, mert az nem lett félreérthetetlenül kimondva, hogy "holnap dugni fogunk".
Például én 10 perc múlva megyek fürdeni, de előtte rejszolok egy nagyot. Figyelted a technikát? Beszéltem a szexről, anélkül, hogy felvetődne bennem, hogy holnap megduglak.
Az ő esetük annyiból más, hogy másnap találkoztak. Az én tapasztalatom meg annyiból még másabb, hogy szemtől szembe beszéltem ugyan szexről, de mindketten vicceskedve, mintegy tudományos távolságtartással tettük, így végül nem volt egyértelmű, hogy a másik akkor most akar-e dugni vagy sem.
Egy ilyen szituációban ha erre rá kell kérdezni, akkor az kínosabb, mintha szóba sem került volna a téma korábban. Éppen ezért kell okosan, kibúvókat biztosítva közelíteni a témával. Ha viszont a beszélgető partner nyelvi eszközei nem kellőképpen finomak, ha arra akar kényszeríteni, hogy a bátorítása nélkül színt valljak, akkor azt elutasításként is lehet értelmezni. Sőt, ez egyértelmű elutasítás.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2011.01.13. 21:05:03

@deflorator: a csaj is meg a pasi is egyértelműen szűzqrva. csak a szájuk nagy, msn-en. ennyi....

Elstron 2011.01.13. 21:09:18

@kiraaaaa: Valójában hihetetlenül fontos a belső, de ettől függetlenül ne legyen egy rusnya bányarém. Tudod, kereslet-kínálat, és nálunk túl sok a dögös + okos nő. :D

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): mentsen meg a sors az ilyen nethuszár szűzbohócoktól...

Dr. Jula Watson 2011.01.13. 21:10:16

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): ha nem is szűzqrva, de mindenképpen olyanok, akik más arcukat mutatják a gép mögül, mint élőben. Ehhez valóban kell tapasztalat, hogy kiszűrd az ilyeneket.

kiraaaaa 2011.01.13. 21:14:54

@Elstron: s az mért baj?:))

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): pasira még nem hallottam ezt a kifejezést.

Elstron 2011.01.13. 21:31:46

@kiraaaaa: Sohasem baj! Sőt... amúgy meg, csak a pofám nagy... :D

kiraaaaa 2011.01.13. 21:34:00

@Elstron: aham, szóval, te olyan vén kutya vagy, aki csak ugat, értem én:)

Hurri Kán 2011.01.13. 21:49:17

@fumerin:
:DDD

Amúgy a megfejtés megvan már? :)

Elstron 2011.01.13. 21:54:47

@kiraaaaa: Ááá, csak álvén, a 23 évemmel... :D

kiraaaaa 2011.01.13. 21:59:48

@Elstron: höhö.akkor te még csak kiskutya vagy:))

Elstron 2011.01.13. 22:03:28

@kiraaaaa: Mondanám, hogy meglepődnél, de ilyen alantas provokációba inkább nem kezdek bele... :D

kiraaaaa 2011.01.13. 22:08:34

@Elstron: egyrészt, nyugodtan mondhatod:) nem hat meg; másrészt nem hiszem, hogy meglepődnék:);harmadrészt, mondani bármit lehet, főleg a neten.

Elstron 2011.01.13. 22:18:40

A mondandód utolsó részével gyk. szanáltad az elsőt, ezek után semmi értelme nem lenne bármit is mondanom... :) És de, meglepődnél... :) Részemről OFF a téma.

Tyara 2011.01.13. 22:30:54

A metrós jelent megtörtént velem is, csak villamoson...
Az egészben az a szép, hogy a kivülálló azt látja, hogy a csaj hisztizik, a szegény srác meg teper...
Engem az exem zaklatott, követett mindenhová. Minden éremnek két oldala van.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2011.01.14. 09:48:19

Ez az a poszt, ahol minden kommentelő halálosan gusztustalan, szokás szerint.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2011.01.16. 23:47:42

@Dr. Jula Watson: óóóó, pedig hány ilyen ember van. csajok, akik úgy akarnak berúgni hogy végig hívatják magukat, meg az első kérdésük hogy "milyen kocsid van?" :DDD

@kiraaaaa: most már hallottad.

Dr. Jula Watson 2011.01.17. 00:03:52

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): Na most ezt nem értem, hogy jön a netes arcoskodáshoz :) A kocsi meg csak azért érdekli, hogy van-e elég hely a hátsó ülésen ;)
De tényleg sok van, aki kihasználja a másikat.
süti beállítások módosítása