Hónapokig üldözött a világ legnyálasabb pasija

2011. szeptember 26. 07:44 - csajokespasik

„Hetekre eltűnt, majd újra randira hívott. Olyanokat mondott, hogy „Ő tud várni” meg annyira kellek neki, hogy „Még valami meggondolatlanságot követne el” ha nem láthat” - történet egy makacs férfiról, aki addig folytatja az ostromot, amíg bizarrba nem fordul a játszma. Nem nagyon érdekli a visszautasítás sem. Igaz, hogy a lovag szőke és kék szemű, de annyira vékony, hogy át lehet látni rajta és a fogaival sem tud villantani. Hány film is készült eme típus nők iránti rajongásáról?

 

Sziasztok! Megismertem a nyáron a neten egy érdekes pasit. Nem volt semmi, de még a mai napig irogat nekem. Szóval, júniusban randiztunk 1x, és már az első randin elmesélte, hogy ő néha a szex után sír örömében. És azt hogy szeret a barátnője bőrébe bújni (jobbnak láttam, ha ezt nem kérem, hogy részletezze). Leveleiben rendszeresen a Te és a Vagy meg a Veled szavakat nagybetűvel írta… amitől a falra másztam, mert annyira gigagiccs. Nem tudom, kinek jár ez a megtiszteltetés igazán, szerintem senkinek, talán a diplomáciai levelezésekben. De egy felszínes ismeretség után semmiképpen sem járna.

Ez a fiú szőke és kék szemű, de annyira vékony, hogy át lehet látni rajta és a fogai sem voltak túl szépek. Hozzá állandóan vihorászott meg fecsegett a levegőbe. Remek meleg lenne belőle. Az első (és utolsó) randi után 3 nappal elment nyaralni. Ez kapóra jött nekem, mert levette a vállamról a felelősséget, hogy megmondjam neki, nem lesz második randi. ÉS: a nyaralása alatt minden nap MMS-ben elküldte az arcát, hogy lássam rajra, mennyire szomorú, mert ennyire hiányzom neki. Mikor hazatért, rögtön felhívott, hogy találkozni akar. Mondtam, hogy nem érek rá. Később mélben megírtam, hogy van másvalakim – nem volt, de hátha így feladja - Ismétlem, csak 1x találkoztunk. Erre a válasz: felajánlotta, hogy megcsinálja a gépemet, de nem kértem, mert nem volt baja. Egyrészt. Másrészt nem erről volt szó, ugyanis éppen most raktam ki, erre ezt írja vissza, mintha nem is olvasta volna. Hetekre eltűnt, majd újra randira hívott. Olyanokat mondott, hogy „Ő tud várni” meg annyira kellek neki, hogy „Még valami meggondolatlanságot követne el” ha nem láthat. Nem válaszoltam. Augusztus végén jön egy mél tőle: azt írja, hogy „nem fog rám várni többet” és más lányokkal is ismerkedni fog. Hát nevettem ezen. Eddig ki tartotta vissza? Ez a fiú teljesen bebeszélte magának, hogy lesz valami köztünk, noha én semmi okot nem adtam rá. És most jön a csattanó: Pár napja összefutottam vele a Határ úti metróállomáson, sajnos a felszállás után vettem csak észre, amikor már zárt térben voltunk. Mivel régóta nem találkoztunk személyesen, és kicsit meg is változtam (hajfestés) elsőre nem ismert meg. Azt hittem , ez így is marad, de 3 másodperc bámulás után leesett neki. Nem a következő állomás volt a célom, de leszálltam ott. Féltem, hogy azonnal csörögni fog a telefon, de nem. Este sem várt mél otthon, pedig biztos voltam benne, hogy ír. Lehet hogy eltűnt. De nem akarom elkiabálni.

 
466 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr193256898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Puch Cavette 2011.09.26. 08:16:14

Azert atjon a sorok kozott, hogy hizna a majad, ha megis irna. Mert te is erzed valahol, hogy ha mar egy ilyen fogatlan luzernek se kellesz, az gigagaz.

dr. gernika 2011.09.26. 08:17:53

Gratulálok, te is értékes perceket vettél el az életemből.
A fiú tényleg fura, a nagybetűs személyes névmás szerintem is modoros, de te miért nem tudtad elsőre korrektül megmondani neki, hogy nem akarsz semmit? Miért kellett a nyaralás minden napján szó nélkül hagyni a fotókat? Miért kellett utána hazudni?
És most, hogy már tényleg túl van rajtad, szinte várod, hogy tapadjon megint, meraz oan jó, lehet róla panaszkodni.

Na várjatok, ilyet semmitmondót én is tudok, mostanában nem tudok 1 percre sem felmenni facebook chatre anélkül, hogy az exem le ne támadjon a mivanvelem kérdéseivel. Tudom mire megy ki a játék, és nem fogok neki segíteni, de nem igaz, hogy értelmesnek tartott felnőtt ember nem képes megnézni az adatlapomat mielőtt hátból hasba bepróbálkozik. Úgyhogy inkább offline maradok.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.26. 08:19:23

Ha valakit le akarunk pattintani, azt lepattintjuk.
Ha valakit leszarunk magasról, akkor nem nézzük meg naponta 15+n (n=bármely természetes szám) alkalommal a leveleinket, hátha írt.
Ha valakivel nem akarunk randizni, akkor nem hazudunk össze-vissza, hanem kerek-perec megmondjuk neki.

Gondolom az életkor megjelölésének jótékony homályba burkolása nem a véletlen műve.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.26. 08:21:57

@gernika: Legyél karakán, és küldd el a halál fa szára. :D

Nehogy már te pironkodjál azért, mert nem tartja tiszteletben a párkapcsolatodat!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.26. 08:25:10

" hogy ő néha a szex után sír örömében."

OMFG

"a nyaralása alatt minden nap MMS-ben elküldte az arcát, hogy lássam rajra, mennyire szomorú, mert ennyire hiányzom neki. "

Óbazmeg!

" Este sem várt mél otthon, pedig biztos voltam benne, hogy ír. Lehet hogy eltűnt. De nem akarom elkiabálni."

Fog, hidd el, a telefon is nemsokára csörög! :)

Kegyetlenek az ilyen amorosok, ahogy a nőknél is van ilyen tapadós fajta. Ilyen elől léptem már meg randin, sutyiban fizettem, és a pincér kiengedett a hátsó kijáraton! :)

SciNu 2011.09.26. 08:27:10

"hogy ő néha a szex után sír örömében."
:D beszarás :DDD

"És azt hogy szeret a barátnője bőrébe bújni (jobbnak láttam, ha ezt nem kérem, hogy részletezze)"
Valami azt súgja jobban is jártál vele :D De már sejtem miért is sír szex után. Addigra kezde érezni hogy fáj a segge. :D

"a nyaralása alatt minden nap MMS-ben elküldte az arcát, hogy lássam rajra, mennyire szomorú, mert ennyire hiányzom neki."
:D

"Olyanokat mondott, hogy „Ő tud várni” meg annyira kellek neki, hogy „Még valami meggondolatlanságot követne el” ha nem láthat."
Hínnyebaze kifogtad psychoboyt.

"hogy lesz valami köztünk, noha én semmi okot nem adtam rá."
De az ellenkezőjét se mondtad (leszámítva a van barátom hazugságot). Meg kellett volna neki mondanod hogy nem jön be neked ez van. A "legyünk barátok" szöveget viszont felejtsd el örökre.

Na ez egy jó poszt volt így reggelre. Derültem rajta egyet :D

michaelának: d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/286161_460s.jpg

Madpapa 2011.09.26. 08:27:40

@Nard: :-)))) na ezt elképzelem, ahogyan a konyhán keresztül, a sparhelten a kezed megégetve, fejed a felfüggesztett fazékba beverve, osonsz kifelé ....:-DD

dr. gernika 2011.09.26. 08:29:19

@Köldökszösz (csodalampa): Nem pironkodok, csak szerintem szánalmas. Eddig mindig leléptem a konkrét kérdések előtt, szal ha elküldöm a halál faszára, akkor én vagyok a bunkó. Mindegy, amúgy is ritkán használom a chatet, nem olyan nagy probléma, csak érzékeltetni akartam a poszt horderejét.

ketroot 2011.09.26. 08:29:42

"néha a szex után sír örömében"

Édes Istenkém... hogy egyem meg a zúzáját!

helio 2011.09.26. 08:31:22

bárcsak csörögne a telefon, hogy azt is megírhasd :D szerintem akkor meg kellett volna mondanod, hogy nem lesz második randi, ha nem is a szemébe... de az, hogy minden nap kapsz mms-t... biztos jól esett neked, mert én az első után elküldtem volna a fenébe, hogy ne zaklasson.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.26. 08:33:27

@gernika: És miért zavarna, hogyha bunkó lennél? Vannak olyan egyének, akik nem értenek a szép szóból.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.26. 08:34:40

Zaklatós sztorit én is ismerek, egy kollégámat zaklatja egy pasi már jó ideje (mondjuk már alábbhagyott a lelkesedése), de az is bazzeg, naponta 20 sms, mail, próbálkozás facebookon. Szegény csaj nagyon kiakadt, főleg amikor a fickó a zuhany alól küldött mmst neki. :) De mindig elküldte a zaftosabb smseket meg maileket, hogy röhöghessek rajta. :)

cyd 2011.09.26. 08:47:15

@Köldökszösz (csodalampa): Hidd el, nem életkor függő. Harmincas nők sem képesek megmondani, hogy kösz, de nem.

@Nard: Te is gyenge vagy. Nem merted megmondani, hogy hali. Kislány vagy :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.26. 08:52:38

@cyd: Ez mondjuk igaz.

És a nardingolás is elkezdődött! :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 08:58:56

@ketroot: @helio: Na az a gond, hogy nem veszitek eléggé komolyan a posztoló pooorrrrblémáját! Pedig ez egy ropppppant súlyos gond! Én először is azt javasolnám a posztolónak, hogy mindenekelőtt válaszoljon az e-mailekre/sms-ekre. Azt ugye tudjuk, hogy pl. a dohányzásról való leszokást fokozatosan kell csinálni, mert állítólag úgy lehet csak. Szóval ennek analógiájára javasolnám a posztolónak, hogy állapodjon meg zaklató rajongójával, hogy hetente csak kétszer zaklathatja a rajongó sms-ekkel vagy e-mailekkel (persze csak akkor, ha mind a posztoló, mind a rajongó elmúlt már 14 éves, és a szülei megengedik neki, hogy sms-eket, meg mms-eket küldözgessen az előrefizetett, dominó, vagy azzal analóg, kártyás telefonjáról). Második lépésben a heti két zaklatást havi két zaklatásra kellene csökkenteni. Az eddigi tempót figyelembe véve, úgy gondolom, hogy erre kb. öt év elég lesz. Az ezt követő öt évben pedig a havi két zaklatást kéne évi két zaklatásra csökkenteni. Kedves posztoló! Sok sikert és türelmet a kivitelezéshez!
:)

Caddy 2011.09.26. 09:00:56

Ember kicsit többet képzelt ebbe bele, ha jól értem.
Többet nem tudok hozzátenni, szerintem ez ennyi.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 09:01:44

Ja, a radikálisabb megoldást kifelejtettem: cserélj telefonszámot és változtass e-mail címet. És ezekről természetesen ne értesítsd rajongódat!

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 09:06:46

@gernika: Fontos neked, hogy mit gondol rólad? Mert ha nem, akkor sz@rni bele nagy ívben, hogy bunkónak tart-e.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.26. 09:06:52

@cyd:

Mondjuk fiatal voltam, ez mentségemre szólhat :)

ketroot 2011.09.26. 09:09:31

@Ibrahim a tevehajcsár:

You are definitely right, my good sir!

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 09:14:06

@ketroot: Thanks for the compliment! It was really a pleasure of mine to offer my help the blogger.

dr. gernika 2011.09.26. 09:18:37

@Köldökszösz (csodalampa): @Ibrahim a tevehajcsár: Egyszerűen nincs kedvem ahhoz a szituhoz, hogy ő köntörfalazik, meg "csak érdeklődik", én lényegre térek és konkrétan lekoptatom, ő meg jön azzal, hogy "jajéncsak beszélgetni akartam, hát már az is baj, hogy érdekel, mi van veled???". Na. Vegye a fáradtságot és nézze meg az adatlapomat.

Dr. Jula Watson 2011.09.26. 09:19:28

Csak azt nem lehet véglegesen lepattintani, akit talány annyira nem is akarunk. Én már csak tudom :D

SciNu 2011.09.26. 09:22:21

@gernika: Melyik a nagyobb bunkóság? Lekoptatni valakit vagy foglalt nőre hajtani? Szerintem a második. Nyugodtan küldd el a francba.

Kytia 2011.09.26. 09:25:53

Nem tetszett neki az új hajad.:D

cyd 2011.09.26. 09:26:18

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Sőt írja azt, hogy most is épp fekszenek rajta, szóval TÉNYLEG foglalt.

SciNu 2011.09.26. 09:28:16

@cyd: Az nem jó. Akkor úgy veszi, hogy olyan szar a szex, hogy közben facebookozni is ráér közben :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 09:29:37

@Nard: Ööööö csaxólok, hogy a fiatalság nem mentség, hanem állapot, amely állítólag idővel elmúlik!
:)

Dr. Jula Watson 2011.09.26. 09:31:28

@Ibrahim a tevehajcsár: Tudod hogy van ez, a korral jár a tapasztalat :D

cyd 2011.09.26. 09:32:04

@Ibrahim a tevehajcsár: Különben is az a kifogás úgy hangzik pontosan, hogy: "fiatal voltam és kellett a pénz" :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 09:33:19

@Dr. Jula Watson: Hááát, most hogy mondod, most már tudom!
:))
Mondjuk eddig is sejtettem, csak nem voltam benne biztos.

Kytia 2011.09.26. 09:34:57

Emberek, szerintetek komolyan hatott volna, ha a szemébe mondja, hogy nem jön be????
Láttatok már tapadós embert???
Én kb. kilencszer momdtam a szemébe ezt az egyiknek, majd a végén én is a "van barátom" hazugsággal tudtam csak lerázni (sorry, ez van). Ez 4 éve történt, de idén augusztus 20-án még mindig jött tőle e-mail, melyben minden bevezetés nélkül annyit írt, hogy menjek fel hozzá nézni a tűzijátékot. Mindezt úgy, hogy 4 éve nem beszéltünk, kb. félévente dob egy ehhez hasonló e-mailt, leszarva, hogy egyikre sem válaszolok, illetve, hogy kapcsolatban vagyok.

Ezek MINDIG bepróbálkoznak. Ennek itt konkrétan az is kevés volt, hogy a csaj közölte, hogy van valakije, ami azért 99%-ban beválik, ha már minden más csődöt mondott. Ja, és az is tipikus, hogy olyan választ ír, mintha nem olvasta volna a leveledet. Hülyének, vagy süketnek tetteti magát, ha olyat mondasz, amit nem akar meghallani.

Father Justice (törölt) 2011.09.26. 09:39:59

Miből gondolod, hogy megismert? Lehet, hogy csak 3 másodperc után esett le neki, kire hasonlítasz annyira. Reménykedj, hogy így történt, mert akkor sírni fogsz örömödben, hogy nem kell számot váltanod.

Dr. Jula Watson 2011.09.26. 09:40:49

@Ibrahim a tevehajcsár: Örülök, hogy bölcs öregként a fejlődésedet szolgálhattam. :)

@Kytia: Az van, hogy az ilyen tapadós, mindenkinél bepróbálkozósnál pont a van barátom/férjem/kedvesem/szerelmem dolog nem jön be. Mert egyrészt konkrétan leszarják, másrészt meg úgy vannak vele, hogy nekik úgy is jó, majd meghódítanak. :)

Hurri Kán 2011.09.26. 09:42:19

Nyugtával a napot. :D

cyd 2011.09.26. 09:43:56

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Akkor tegye ki státuszként. Mindenbe belekötsz vazze :)
Ezzel a mentalitással lassan azt is elhiszem rólad, hogy Te vag ya posztbéli pszichoboy :)

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 09:43:56

Mi a búbánatos szarnak bűvölöd a telefonod, hátha megcsörren, meg nézegeted a mailboxod, hátha ír? Ha le akarod koptatni, koptasd le. Tíz percig kellemetlen, aztán fellélegezhetsz.
Ha meg mégsem akarod, akkor legalább magadnak ne hazudj.

@Kytia:
lehet, hogy nem hatott volna, de ha meg sem próbálja elküldeni a francba, akkor biztosan nem hat.

Frigyesur (törölt) 2011.09.26. 09:44:07

@Kytia: Sztem jah. Vagy en nem fogtam ki soha tapadosat (ez azert meglehet), vagy eleg bunko tudok lenni (mas kerdes, hogy sztem nem bunkosag az adekvat reakcio), de mindenkit sikerult 'lekoptatnom'. Lehet, hogy nem egyszer kellett elkuldeni, de kello hatarozottsaggal mukodik. Max. az ember nyuszi hozza. Meg @Nard: is ;)

@gernika: Und? Elmondod mi van, aztan elkoszonsz es ennyi. Utana irhat, de nem reflektalsz.

Kytia 2011.09.26. 09:44:39

@Dr. Jula Watson: Nem tudom, nálam az bejött anno egy ideig. De van olyan, akinél az sem jön be, ja. De akinél még az is kevés, annál egy "nem vagy az esetem", "nem fogtál meg az első randin", stb szinte a nullával egyenlő.

Frigyesur (törölt) 2011.09.26. 09:47:45

@Köldökszösz (csodalampa): Nard mar attol is nardingol sztem, hogy ha hulyen all a haja reggel. :)))

Dr. Jula Watson 2011.09.26. 09:48:15

@Kytia: Pedig azok sokkal hatásosabbak. Mert a van barátom csak egy leküzdendő akadály, amit vagy át lehet ugrani, vagy semmibe venni, ezzel nem érzi azt, hogy neki nincs esélye. Ellenben, ha őbenne találsz kifogásolni valót, a szemébe mondod, hogy _ő_ nem kell, úgymond támadsz, akkor azt nehezebben emésztik meg. Lehet, hogy bunkó, meg szemét, meg mindennek el fog mondani, de lelép.

Kytia 2011.09.26. 09:48:32

@Frigyesur: Nem nyuszi az ember, elküldi, de megbántani nem akarja. Csak sajnos ezek közül sokat már annyiszor elküldtek durván, hogy ha te normálisan küldöd el, azt már igennek veszi.:)

@Boris the Bullet dodger: "Nem akarok veled többet találkozni, mert megismertem valakit és összejöttem vele."

Ez rád hogy hat? Lehet, hogy félreértenéd?:DDD

SciNu 2011.09.26. 09:49:51

@cyd: mindjárt küldök neked egy mms-t hogy milyen szomorú lettem erre a hozzászólásodra :D

Kytia 2011.09.26. 09:51:11

@Dr. Jula Watson: Biztos minden eset más. De szerintem ha ezt egy első randi után teszed, akkor még elkezdi bizonygatni, hogy nem láttál belőle eleget, adj még egy esélyt, meglátod, hogy jó lesz, stbstb. Tudod, női nem = igen.
Persze egyénfüggő. Van, akinek az is elég, ha nem válaszolsz a randi utáni sms-re.:)

Frigyesur (törölt) 2011.09.26. 09:52:02

@Kytia: De, ez nyuszisag. A 'nem akarom megbantani' is nyuszisag. Ab ovo bantas azt mondani valakinek, hogy nem kellessz. Innentol kezdve mar szinte tokmindegy hogy probalod finomitani.

Ez olyan dolog, hogy ha van egy makacs kosz, ami viz hatasara nem jon ki? Mit csinalsz, feladod, vagy ontesz ra mososzert es surolod?

Frigyesur (törölt) 2011.09.26. 09:52:43

"nyaralása alatt minden nap MMS-ben elküldte az arcát, hogy lássam rajra, mennyire szomorú"

:DDDDD

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 09:53:19

@Kytia: Hát mert ne ma megfelelő kifejezéseket használjátok! Ilyenkor nem azt kell mondani, hogy "nem fogtál meg az első randin", mert még szó szerint érti, és megpróbál megfog(dos)ni, hanem azt, hogy: "figyelj haver, szerezzél magadnak egy tankot a legközelebbi tüntetésen és dübörögj el vele a halál f@szára, mert útban vagy"! Ezt általában meg szokták érteni még a tapadós fazonok is.

Frigyesur (törölt) 2011.09.26. 09:54:43

@Ibrahim a tevehajcsár: Ez tul hosszu, az ilyesmivel egy ellenort pl. meg is kavarnal :D 'Hagyja' mar beken' rovidsegu mondatokkal kell operalni. :))

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 09:56:02

@Kytia:
Én megérteném, de a szőke herceg esetében hatásosabb lenne talán, ha közölné, hogy esélye sincs, még ha a feje tetejére is áll. Azért ezt nők tudják úgy közölni, hogy egy debil is felfogja :)

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 09:58:06

@Frigyesur:
Így van.
Ráadásul ki a franc foglalkozik vele, hogy megbántódik, ha az életben nem akarok vele egy levegőt szívni? Ha mérges lesz, hát majd elmúlik.

Kytia 2011.09.26. 09:58:59

@Frigyesur: Akkor a nyuszi nők ássák el magukat?:))
Szerintem azért kevésbé bántó azt mondani valakinek, hogy "nem érzem köztünk a kémiát", mint azt, hogy "olyan undorító vagy, bazmeg, hogy a helyedben egy lakatlan szigetre költöznék és nem próbálkoznék nőkkel többé".
Mindkettőnek ugyanaz a célja, de azért mégis...:))
Jó, persze értem én, hogy határozottság kell, de tényleg van olyan, akinél az sem segít, csak a menekülés.:)

@Ibrahim a tevehajcsár: Na ja, erről beszélek, de nem mindenki tud ilyen stílusban beszélni egy gyakorlatilag idegennel.:)

SciNu 2011.09.26. 10:00:17

@Kytia: Csak féltékennyé akar tenni azzal, hogy mással jött össze, valójában engem szeret és kíváncsi, hogy ezt az akadályt is leküzdöm-e!

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 10:00:34

@Frigyesur: Jól van na, feltételeztem, hogy normális ember és nem kezd ellenőrökkel!
:)

Kytia 2011.09.26. 10:01:11

@Boris the Bullet dodger: Egy debil még oké... de aki azzal fenyegetőzik, hogy "valami meggondolatlanságot csinál"?...:))

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 10:07:59

@Kytia:
Nem fog. Aki hülyeséget akar csinálni, az megteszi anélkül hogy előre bejelentené. Aki meg fenyegetőzik vele, az nagyrészt azért csinálja hogy foglalkozz vele.

Egyébként azt hiszem értem mire gondolsz, rendes dolog, hogy nem akarod megbántani, de egy férfinél szerintem hatásosabb az őszinteség, és én személy szerint jobban is értékelem. Lehet hogy per pillanat szar, de elmúlik.

dr. gernika 2011.09.26. 10:08:20

@Kytia: Ja, Nard kolléganője is csak akkor tudta normalizálni a helyzetet, mikor már közös fotókat töltött fel facebookra a jóval hejjesebb másik pasival. Akkor is csak nagy duzzogva kopott le, és nem 100%-ig.
De nézd meg, a posztpasi nem ENNYIRE gáz, lekopott magától is, és most sem jelentkezett.
Lehet, olyan szar lett a posztíró hajszíne. :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 10:08:35

@Kytia: "Akkor a nyuszi nők ássák el magukat?:))" Hát persze!
:)

Frigyesur (törölt) 2011.09.26. 10:10:20

@Kytia: Ööö, eleg rutintalannak tunsz, hogy ezt a kerdest feltetted. ;))
Elso korben az ember finoman fogalmaz. Nem ertik. Masodik krben mar hatarozottan. Harmadik korben jon a 'bunkosag'. Nem mondom, hogy rogton azzal kell nyitni, de ha valamit nem ertenek es azt akarom, hogy ertsek meg, akkor...

@Ibrahim a tevehajcsár: Haaat ööö. Nem, de valamilyen modon megis szaporodnak. :S

Burgenlandi opelos 2011.09.26. 10:11:55

Igazi modorkirály. De legyetek őszinték, lányok: van erre is kereslet! Ismerek ilyeneket, sőt sok lánynál bejön ez a stílus.

Megnyugtat, hogy valószínűleg nem rólam van szó: nem lehet átlátni rajtam, ha egy helyiségben az ablak elé állok, ott sötét lesz, szex után meg sörözni szoktam. Kytia: A farkam köszöni, jól van.

dr. gernika 2011.09.26. 10:15:47

@Frigyesur: Jólvan, majd este felmegyek chatre, Nard meg diktál. :)
Más faszával könnyű verni a csalánt.

Más. Anyósom vaterázott ilyen rattan körfotelt, ami régi vágyam volt, és most Nard szintén vaterán válogat nekem belevaló szivacsot. Elküldte a lehetséges színeket, mondom a nappaliba a krémszín vagy a lila passzol, nekem mindegy, neki melyik tetszik?
Szerintetek mit válaszolt? Szerinteteeeek? :)))

Kovács Tomi 2011.09.26. 10:16:47

Akkora jó NŐ lehetsz, ha egy ilyen fogatlan kis serdülő tini rohan utánad, h az hétszentség, vald be nyuszifül élvezted a szitut nem kicsit, mert valószínű egy tehén vagy akit még egy vak se tolna meg..

Jó hétfőt all!

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 10:17:09

@gernika:
Ja, én is így látom, ezért sem értem miért várja hogy csörögjön a telefon/jöjjön a levél tőle.

2011.09.26. 10:18:55

Hát márpedig a Te, Veled, meg hasonló szavakat nagyon-nagyon sokat nagybetűkkel írják.

2011.09.26. 10:20:52

Hmmm, te is aztán őszinte vagy, hogy azt mondod van valakid, közbe meg nincs is, és ráadásu levélben küldöd el, mert telefonba nincs is merszed hozzá. Hát gratulálok!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.26. 10:21:40

@Kovács Tomi:

Nem, nem mindegy! A lila kiemeli a szemem színét! :)

2011.09.26. 10:24:35

mél... óóó anyám, borogass!!!!
Hajfestés... ugye szőkére festetted magad
Hány éves vagy 14?
Talán ha őszinte lettél volna, hogy nem jön be, vagy nem érezted az összhangot akkor leszállt volna. De így, hogy csak kerülted az őszinteséget magadra vess. Remélem mielőbb benő a fejed lágya és leesik a tojáshéjj a valagadról. Gyerekszinész!

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 10:25:06

@Zs*******:
Szimplán gyáva. Ez az úristen, meglátott, leszállok a metróról dolog meg még szánalmas is, semmi méltóság nincs a posztolóban.

Kovács Tomi 2011.09.26. 10:25:49

@Nard: Nem szeretem a lilát, nem vagyok fradista, csak sztem nem szép.. Meg a szemem szinét se szeretem, mert minden Nő azt mondta szép szemem van, egy ideje tudom mind hazudik ezzel.:D

2011.09.26. 10:26:51

@gernika:
Csinálj egy csoportot: Akikkel nem akarok chatelni, vedd fel közéjük és iktasd ki a chatről ezt a csoportot. Vagy egyszerűen töröld. :)

Burgenlandi opelos 2011.09.26. 10:28:31

@Zs*******:
Erről az jut eszembe, amikor a bróker lebassza a koldust a lábáról, hogy miért nem tudja jó helyre befektetni a forgóeszközeit.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.26. 10:28:31

@Kovács Tomi:

Én a focit is rühellem. Amúgy lehet nem hazudtak, lehet csak a szemed szép. :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.26. 10:29:34

@Kovács Tomi: "Nem szeretem a lilát, nem vagyok fradista"
Ez nagyon drapériagyanús! Következő Dózsa (nem kicsit modoros) elleni meccsre megcsináljuk!

Kovács Tomi 2011.09.26. 10:30:18

@Nard: Mégis mi a f*szom lenne bennem szép, mikor 191 centi magas vagyok, és általánosságban rosszul viselem, ha egy Nő közeledni akar felém.:D

cyd 2011.09.26. 10:30:53

@gernika: Lilaaaaaa! :)

@Kovács Tomi: Lemaradtál a nyáron, ne mmindegy :)

egyhazafi 2011.09.26. 10:30:53

A posztoló egy büdös gerinctelen puhatestű! Milyen jogon szólod le az udvarlót? Ok furcsa a tag, nem vitás. Lehet psycho is ez sem kérdés.

Viszont ha te annyira korrekt és normális vagy miért nem tetted a következőket?
- Első randi után, amikor hívott, irt, MMS -t küldött válaszolhattál volna neki, hogy hagyjuk ezt!
- Amikor hazajött és ismét hívott akkor is mondhattad volna neki, hagyjuk ezt!
- Bármikor bárhol közölhetted volna, hogy ne haragudj nem jössz be.

Minek hazudozol? Ettől olcsóbb volt a kenyér a boltban? Mi értelme volt? Annyi, hogy egy lapostetűnél is alacsonyabb szintű valami vagy...
Most meg várod, hogy hívjon vagy írjon. Szánalmas ez a liba is. Legközelebb légy őszinte vagy ne randizz! Menj apácának.

Ahogy az egyik kedvenc hozzászólást idézzem:
"SZŐKE BAROM ÁLLAT, CSAK SZÍVOD EL AZ OXIGÉNT AZ ÉLETRE ALKALMAS EMBEREK ELŐL!!!"-SciNuBob-

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 10:31:35

@Zs*******: Ez azért kontextusfüggő! Mondjuk levélben, megszólításban esetleg elfogadható. De inkább csak a személyes névmásokra, a "Vagy" meg "Veled" esetében már számomra kissé erőltetettnek tűnik (illetve esetleg iróniából még el tudom képzelni, bár azt is inkább másképp érzékeltetném).

Kytia 2011.09.26. 10:33:29

@Boris the Bullet dodger: Igen, de nálad valószínűleg beválik a normál lekoptatás is. Van olyan, amelyikkel hiába közlöd, hogy undorodsz tőle, az őt nem érdekli.
Ami engem meglep ezekben az emberekben, az az, hogy nem érdekli, milyen benyomást tesz. Pl. ha én megcsúsznék egy adag tehénszaron és seggel beleülnék, akkor tuti, hogy nem mennék utána színházba abban a ruhában, mert nem örülnék, ha miattam öklendező emberek vennének körül. És ez ugyanígy van a párkapcsolatban is. Ha valaki azt mondja, "nem akarok veled járni, mert nem tetszel", nem fogom erőltetni, mert nem akarok minden reggel egy olyannal kávézgatni a teraszon, aki ha rám néz, akkor nem tetszik neki, amit lát.
És szerintem a pasik is kb. így lehetnek ezzel, ezért is döbbenek meg ezeken, mert gyakorlatilag leszarják, mit gondol a másik. Csak azt tudom elképzelni, hogy az ilyen típusok annyira ritkán és nehezen jutnak nőhöz, hogy kikapcsolaták az agyukban az önérzetességi funkciót és egyszerűen nem reagálnak a számukra kellemetlen közlésekre. Így viszont nehezebb lekoptatni is őket, mert komoly ellenállásba ütközik az információ.
De persze, határozottan kell, oké. Ha meg az nem megy, még mindig számot lehet cserélni.:))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.26. 10:33:43

@Kovács Tomi:

Pasiktól várod a közeledést? :) Rám ne számíts! :)

Burgenlandi opelos 2011.09.26. 10:34:13

@Kovács Tomi: Ez ismerős helyzet. A nők többsége számomra sincs szemmagasságban, örülhetnek, ha észreveszem őket.

Kovács Tomi 2011.09.26. 10:34:40

@Nard: Senkitől. És akkor mindenkinek tök jó lesz, de főleg nekem.:)

Kovács Tomi 2011.09.26. 10:36:56

@Burgenlandi opelos: Egy időben volt egy mániám, h nálam magasabb izlandiul beszélő Nőt keresek, nem találtam.. Azóta meg ignorálom a Nőket.:)

2011.09.26. 10:37:10

@Boris the Bullet dodger:
Ha valakit le akarok rázni lerázom. Vannak nehéz esetek, de minden megoldható, főleg az e-mail, telefon rész.

2011.09.26. 10:38:06

@Burgenlandi opelos:
A posztról jut ez az eszedbe, vagy a hozzászólásomról?

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 10:40:51

@Kytia:
Egy normális férfit le lehet koptatni határozottan, és még bunkónak sem kell ehhez lenni. Akikről te írsz, azok valószínűleg nem teljesen százasok és tökmindegy hogy születésüktől fogva kretének vagy csak nehezen jutnak nőhöz . :)
Én azt mondom, hogy a bujkálás, hazudozás nem jó megoldás.

Kytia 2011.09.26. 10:41:24

@gernika: A közös fotó sem mindig elég, mert ugye a hejjespasee a közvélemény (főleg a férfiak) szemében mindig csak csalódást okoz, és érdemes a közelben várni a lepattanóra, hisz olyan még nem volt a történelemben, hogy egy valamennyire is normálisan kinéző fickó hosszú távon jó kapcsolatban maradjon egy nővel.:DD

Persze, a posztsrác eggyel még jobb. Meg a csaj valóban szólhatott volna előbb is, minek nézegette a srác szomorúszmájlis képeit a nyaralás alatt? Időhúzó, konfliktuskerülő, stb.:))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.26. 10:42:56

@Kytia:

A hejjespasee konkrétan elküldte a románzsiráfcigánykurvaanyjába a zaklatót. :)

2011.09.26. 10:43:58

@Boris the Bullet dodger:
Igen, ezzel értettem egyet én is. :)

Kytia 2011.09.26. 10:47:02

@Frigyesur: A rutintalan, az nem kifejezés, én maga vagyok a ma született bárány.:D
Én a harmadik körig el sem jutok, mert az elsőben már felmondják az idegeim a szolgálatot.:))

@Burgenlandi opelos: Ennek nagyon örülök, végigizgultam miatta a hétvégét.:DD

Burgenlandi opelos 2011.09.26. 10:47:11

@Zs*******:
Ha a posztról jutott volna eszembe, miért címzem (N)neked? Szőke-e vagy?
Akkor lefordítom.
Mióta ivarérett vagy, voltál-e egyáltalán olyan helyzetben akár egy napig is, hogy ne jutottál volna farokhoz, ha akarsz? Ugye nem. Akkor mi jogon oktatsz teheneket párkapcsolati és szakítási kérdésekről?

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 10:47:48

@Zs*******:
Hát akkor jól van, igyunk egy sört :)

Kovács Tomi 2011.09.26. 10:48:00

@Kytia: No-no, posztíró csajunk, sztem tipikusan az a fajta, kis idióta lény, aki azt gondolja magáról, ő jó, Nő közben meg nem az, és emellett még az igényei is hatalmasak... Egy ideig sztem hízott a mája, h egy pasi végre lelkes iránta, csak hát, a vizuális felület nem volt megfelelő számára, mert az igények, így aztán azt mondta magában én nekem ez nem kell mert nem passzol az igényeimhez, és az igényeihez mi passzolna? Magas kigyúrt helyes pasi, akik viszont általában nem ezeket a frusztrált maguktól és igényeiktől elszállt agyatlan libákat preferálják. Suta tanulság: posztírónk vagy bevallja önmaga számára, h mégsem annyira jó Nő mint ő azt gondolja, és lejjebb ad az igényekből, vagy élete végéig egyedül marad, esetleg megtalálja a foltját és majd valami tutyimutyi anyámasszonykatonája arcból papucsot csinál..

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 10:50:16

@Kytia: " A rutintalan, az nem kifejezés, én maga vagyok a ma született bárány."
Wow! Ez érdekel engem (persze szigorúan csak tudományos megfigyelési célból). És mondd bégetni is szoktál?
:)

2011.09.26. 10:50:41

@Ibrahim a tevehajcsár:
A "Vagy"-ot még nem nagyon láttam ilyen formában, de szerintem a Veled, Veletek, Te, Ti, Ő, Ők az simán belefér. De mindenesetre nem akadok fenn, ha ilyen e-mailt kapok, sőt én is néha így küldök levelet.
Nálam jobban kiveri a biztosítékot
valaki - walaki, vita - wita, miért írnak egyesek v helyet w-t
és az olyan helyesírási hibák, mint pl. "lessz", "ojan", "halgas" stb. stb. De a legdurvább eddig az volt, mikor barátnőm azt kapta sms-ben, hogy (szövegkörnyezetre pontosan nem emlékszem, ezért költök hozzá) - "jó volt a malyi randi"

2011.09.26. 10:51:16

@Boris the Bullet dodger:
Nem szeretem a sört. Mojito? :)

Kytia 2011.09.26. 10:53:00

@Nard: Na, végre egy tökös hejjespasee.:DD

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 10:53:28

@Kovács Tomi:
Mondjuk az tök mindegy, hogy milyen nőnek tartja magát és milyen igényei vannak, ez mind-mind az ő baja.
Engem az zavar, hogy szentül hiszi, a srác odavan érte, miközben a jelek szerint pont le sem szarja. És még posztot is ír róla, miközben ugye nem érdekli.

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 10:54:33

@Zs*******:
Hát legyen, a rum az enyém, a többit megihatod te :P

Black.Sheep 2011.09.26. 10:55:02

Hm. Hát az tiszta, hogy mindenkinek megvan a saját kis világa, és azt éli, ha hagyják.
Az én kis világomban is van szentimentalitás, de a szomorú arcos MMS küldözgetés azért már nem fér bele. :)
(Mondjuk az MMS kvázi egyáltalán nem fér bele)

@Nard: kapcsolódó vicc:

- na aztán, milyen az új csajod?
- ú te, 90,60,90..
- nebassz! sötétlila?!

Kovács Tomi 2011.09.26. 10:56:25

@Boris the Bullet dodger: Jaja, én is írhatnék posztot, milyen volt életem legjobb randija, de nem teszem, mert leszarom..:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.26. 10:56:38

@Black.Sheep:

lol! :)

@Kytia:

Amúgy tényleg jó fejnek tűnik, én nem találkoztam vele, csak a kollegina mesélt róla. :)

2011.09.26. 10:56:46

@Burgenlandi opelos:
Fuuu, ez kemény, nem is értem miért kapom.
Beküldte a posztot, elmondhatom a véleményem. Ha nem érdekli, akkor ne küldjön posztot. És nem hiszem, hogy hülyeséget írtam volna vagy egyedül lennék a véleményemmel.

cyd 2011.09.26. 10:57:19

@Zs*******: És biztos nem Maly községben volt a randi?

@Kovács Tomi: Ha már előkerült bizonyos szavak nagybetűvel való írása, akkor csak a személyes kíváncsiságtól hajtva megkérdezném: a nőt miért írod nagykezdőbetűvel?

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 10:57:48

@Zs*******: Jól van na, nem az MTA Nyelvtudományi Intézetébe készült tudományos főmunkatársnak!
:)

Burgenlandi opelos 2011.09.26. 10:59:01

@Kovács Tomi: Még elég messze van a felismeréstől. Hátra van még az egyetem, kell még egy-két hejjespasi, akihez (ha az elég részeg) beállhat a sorba huszonhatodik fasztarisznyának, az majd reális szintre viszi az önbizalmát.

Kovács Tomi 2011.09.26. 10:59:09

@cyd: Minimális tisztelem jeléül, gondolom én, amúgy nem tudom nem is érdekel, de ezentúl akkor kisbetűvel írom.:D

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 10:59:46

@Zs*******:
Jó, de csak mértékkel, mert nem szívesen mutatnám be a rosszabbik arcom :D

2011.09.26. 10:59:52

@cyd:
Ha Tiszaújváros közelében lévő Mályiról beszélsz, akkor nem. :)

Kovács Tomi 2011.09.26. 11:00:14

@Burgenlandi opelos: Igen, kellenek még azok az évek egy két kemény koppanás azt akkor talán lesz belőle ember is.

Frigyesur (törölt) 2011.09.26. 11:00:35

@gernika: Nem verem senkievel, csak egyszeruen nem ertem, ha itt ennyire megmondjatok a velemenyetek, akkor mashol miert nem. Nyah mindegy. Csak sztem egyszerubb megoldas. Bar semmilyen chat nem nagy veszteseg :)

Anyosod?! :O :)) Eszmeletlen, mar a fotel szinet is a szemehez igazitja?? :S

Kytia 2011.09.26. 11:01:06

@Kovács Tomi: Valószínűleg sokkal jobb pasit fog találni ennél a szőkénél, de most első körben mindenesetre visszafesteti a haját, mert úgy látszik, az új szín nem annyira hatásos.:D

Egyébként akármilyen nő is, abban valószínűleg igazad van, hogy valamennyire élvezte a másik rajongását, nem rossz az az egónak.
Anno a gimiben volt egy sztárpasi, aki mindenkinek bejött. Nyilván esélyem sem volt, de azért gondolkodtam, mit tennék, ha próbálkozna nálam, mert amúgy folyton stírölt (ahogy valószínűleg mindenki mást is). Aztán arra jutottam, visszautasítanám, mert összejönni a suli legjobb pasijával nem rossz, de kikosarazni a suli legjobb pasiját, na aaaaaz már előkelő dolog.:DD

dr. gernika 2011.09.26. 11:01:40

@Burgenlandi opelos: Volt egyszer egy tanárom, aki olyan fehér volt, hogy mikor fehér pólóban jött és a fal mellett ácsorgott, nem vettem észre, mikor bementem a terembe. Azt hittem, még nem jött meg. Még nem jó, hogy nem mondtam semmi cikit hangosan.

2011.09.26. 11:01:41

@Boris the Bullet dodger:
Ha csak spiccesre iszod magad elviselem, ha részegre azt már kevésbé. :)

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 11:04:02

@Zs*******:
Nem vagyok olyan veszélyes, max. elalszom ha túl jól sikerült :)

Kytia 2011.09.26. 11:04:25

@Kovács Tomi: Amúgy én nem hiszek abban, hogy bárki lejjebb tud adni az igényekből. Valaki vagy tetszik, vagy nem. De olyan nincs, hogy eddig a 7/10 alattiakkal nem álltam szóba, mert nem tetszettek, most meg már szóbaállok, pedig még most sem tetszenek. Az emberek olyanokkal járnak, akik tetszenek nekik. Lehet, hogy legközelebb egy 3/10-es fog tetszeni valamiért, de tetszeni fog neki, szemben ezzel a posztbeli, szőke sráccal, aki nem tetszik.

Kovács Tomi 2011.09.26. 11:05:45

@Kytia: Lehet be kéne fessem a hajam, mostanában nem ismerem fel azt aki a tükörben néz vissza rám..

Én soha nem akartam összejönni semmilyen jó nővel, aztán valahogy, mindig sikerült...:)

Burgenlandi opelos 2011.09.26. 11:06:24

@Zs*******:
Tudod ez egy olyan fórum ahol mindenki megkapja a magáét, nekem is rendszeresen beolvas Kytia és mások, ha szívemre venném amit már kaptam tőlük, hosszában vághatnám fel az ereimet. Nem nagyon mozgok pesti körökben, de te biSZtos valami eszméletlen bomba csaj lehetsz, hogy még senki sem mert bántani, pedig jó néhány hisztidet olvastam.

Kovács Tomi 2011.09.26. 11:08:19

@Kytia: Nekem abszolút nincsenek igényeim (mivel foglalt vagyok most) de, ha szingli vagyok sincsenek, nem érdekelnek ezek, mondjuk nem is az a pasi vagyok akivel ellehet menni romantikus vacsira, vagy vízparton sétálgatás és egyéb.. Meg mondjuk randizni se lehet velem...

dr. gernika 2011.09.26. 11:08:26

@Zs*******: Nagyon-nagyon helytelenül.
@Nard: És még büszke is rá. :)

Level7 (törölt) 2011.09.26. 11:09:42

1. netes randi...
az nem randi, max találkozó...

csávó erős énképvédő mechanizmussal rendelkezik... ő azt gondolja, hogy ez a kapcsolat létezni fog, tehát így van.

csaj meg elsőre lehetett volna direktebb a megfogalmazással (még mielőtt szomorú szemes mms-eket elkezdte volna kapni), hogy bocs ez nekem nem.
de legalább viszonylag gyorsan tisztázta utána.

erősen a pasi itt a gyengébb láncszem.
őt a koppanások sem fogják megváltoztatni.

Kovács Tomi 2011.09.26. 11:09:57

@Burgenlandi opelos: Én is kaptam itt már, de nem zavar, sőt nyugodtan lehet, szabad és néha kell is. Imádom, ha utálnak!

Kytia 2011.09.26. 11:10:33

@Kovács Tomi: Nekem sincsenek, azzal jövök össze, aki tetszik. Akár "megüti a mércét", akár nem.:DD

Kovács Tomi 2011.09.26. 11:12:05

@Kytia: Én viszont senkivel nem jövök össze, nem való ez nekem..:) (h miért az hosszúúúúú)

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 11:12:47

@Kytia:
Jaj, ez borzasztó.
Egyszer egy ismerős csaj hónapokig nyígott azon, hogy a társaság egyik (néha megjelenő) férfitagja milyen kedves, jó társaság, de sose hívja őt randira stb. stb. Aztán egyszer a srác bepróbálkozott, a csaj meg fel volt háborodva hogy mit képzel magáról. Az is valami ilyesmi lehetett :))
Mindenesetre addig se tudtam hova tenni azt a nőt, azóta nem is próbálom megérteni :D

cyd 2011.09.26. 11:13:00

@Kovács Tomi: Persze fogd rám :)

"Én soha nem akartam összejönni semmilyen jó nővel, aztán valahogy, mindig sikerült"
Panaszkodsz, vagy dicsekszel? :)
Egyébként 190 felett nem kunszt. A 160-as nőknek is ott kezdődik a fejükben egy "normál" mandró hossza.

2011.09.26. 11:13:48

@Burgenlandi opelos:
Hisztimet, ez tetszik. :)
Pedig én még általában a kedvesebbik kommentelőcsoportba szoktam tartozni. :) Vagyis az esetek többségében, de azthiszem visszaolvasom majd pár poszt hozzászólásom, ha lesz rá időm.
Nem hiszem, hogy azért nem bántanak, mert bomba csaj lennék. Persze csak ha az lennék...

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 11:18:19

@Black.Sheep:
jaja, bár inkább dtp-sekre jellemzőek ezek a "beégett" színkódok :)

Kytia 2011.09.26. 11:19:20

@Burgenlandi opelos: "biSZtos valami eszméletlen bomba csaj lehetsz, hogy még senki sem mert bántani, pedig jó néhány hisztidet olvastam"

Szóval akkor a bomba csajokat nem merik bántani? A férfilélek "mélységei".:DDD

Kovács Tomi 2011.09.26. 11:19:29

@Boris the Bullet dodger: Nem, antiszociálisság, egyszerűen csak annyi, h nem nagyon érzem azt, h nekem szükségem lenne valakire akinek felém irányuló érzelmei vannak, mert én nem vagyok egy érzelgős érzelmes ember. Nagyon racionlista és realista vagyok, tudom, h nekem mi a jó és abból nem engedek.

Level7 (törölt) 2011.09.26. 11:20:25

@Kytia:

érzek itt némi antagonisztikus ellentétet a gondolkodásban.
tetszik, jó lenne vele járni/megkérdezné visszautasítanám
orvos diagnosztizált e némi skizo vonást :)?

2011.09.26. 11:22:55

@Kytia:
Erre én is kíváncsi vagyok. :)

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 11:24:27

@Kovács Tomi:
Na de ez azt jelentené, hogy neked az egyedüllét jó?

dr. gernika 2011.09.26. 11:25:31

@Zs*******: Hű de rafkós vagy. :) Na majd kipróbálom, bár lehet, hogy este mégis ugrasztom a nyulat a bokorból.
@cyd: :D
@Kytia: "És szerintem a pasik is kb. így lehetnek ezzel, ezért is döbbenek meg ezeken, mert gyakorlatilag leszarják, mit gondol a másik" Pont leszarják, nézd meg a gazdag, ámde ronda pasikat.
@Kovács Tomi: Egyszer azért megnéznélek, mikor egy lány próbálkozik nálad. :)

Burgenlandi opelos 2011.09.26. 11:25:31

@gernika: Amilyen körülmények között élnek, nem is csodálom. Ismerek egy tanárt, az egyetem pincéjében lakik, olyan lakásban, hogy a kísérleti patkányokat nem merném ott tartani, mert a Greenpeace tüntetést szervezne ellenem.
Reggel felmegy, lezavarja az előadásokat, visszamegy a pincébe, hetekig nem lát napfényt.

Kytia 2011.09.26. 11:27:53

@Kovács Tomi: De akkor hogy lehetsz most is kapcsolatban? Vagy nem te jöttél össze vele, hanem ő veled?:DD

@Boris the Bullet dodger: Várjál, az nem mindegy, hogyan próbálkozott be a pasi.
"A többiek mesélik, hogy dugná'. Akkor most jössze?"

Kovács Tomi 2011.09.26. 11:28:31

@Boris the Bullet dodger: Inkább azt, h mérlegelem mennyire van értelme bele menni valamibe, amiből nem tudom mi lesz és lehet, h az egész egy elbaszott kompromisszum. Emellett tök nehéz eset vagyok mert elég torz világképem és szabados felfogásom van a dolgokat illetően szorult belém jó adag irónia és cinizmus és emellé társul egy nagy adag egoizmus...:) Egy két lábon járó rémálom vagyok.:D

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 11:28:56

@Kytia:
Nem, abszolút nem ilyen a srác.

Dr. Jula Watson 2011.09.26. 11:30:05

@Kovács Tomi: És akkor most ez volt a kampánybeszéded magadért? :D

Kovács Tomi 2011.09.26. 11:30:57

@gernika: Volt ilyen nemrég, álltam a pultnál zsebre dugott kézzel már nem nagyon voltam szomjas de azért még tudtam inni, valami kicsilány odasunnyogott kért tüzet, próbált beszélgetni, mire annyit mondtam neki, bocs mennem kell.

@Kytia: Ez egy érdekes kapcsolat, amit nem fejtenék ki most, mert nagyon sokáig tartana és hosszú is lenne, valamint azt gondolom nagyon sok mindenben eltér attól melyet a bevett normának tartanak az emberek.

Kytia 2011.09.26. 11:31:52

@Level7: Valószínűleg annyira nem fogott meg, hogy valóban járni akarjak vele, de az egómnak piros pont lett volna, ha próbálkozik.
Persze ez mind csak elmélet. A valóságban gondolom, hebegve mondtam volna igent, ha megkérdez, utána meg a barátnőimmel együtt sikoltoztunk volna a lányvécében.:DDD

Kovács Tomi 2011.09.26. 11:32:19

@Dr. Jula Watson: Nem, csak némi magyarázat arra, h miért vagyok olyan amilyen...:)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.26. 11:33:10

@cyd: Addig tart a magasságbeli elvárás, mint férfiaknál a "mindegy, csak nagy csöcse legyen". A végkifejlet sok esetben homlokegyenest ellenkezik a megálmodottakkal.
Persze tény, hogy ha egy magasabb ember áll folyamatosan a punetti mellett, akkor nem olyan feltűnő rajta az a 14-18 kiló felesleg. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.26. 11:34:05

@Kytia:

A fickó már eljutott arra a szintre amikor már élő relikvia vált belőle, akit nagyobb dicsőség koptatni, mint megkapni. :)

Kytia 2011.09.26. 11:34:28

@gernika: Jó, de őket ritkábban utasítják vissza.:)

@Boris the Bullet dodger: És nem lehet, hogy a csajnak már volt pasija és ezt tudta a srác? Vagy ne keressek logikus magyarázatot?:D

@Kovács Tomi: Röviden is meg lehet fogalmazni: szexpartner.:D

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 11:35:28

@Kovács Tomi:
Én is rémes alak vagyok, de ilyen mérlegelésre képtelen lennék. Sőt, bevallom, nekem a kapcsolat eleje és a racionalitás az két külön fogalom :)

Kytia 2011.09.26. 11:35:50

@Nard: A nagyság átka.:DDD

Kovács Tomi 2011.09.26. 11:36:20

@Kytia: Nem, nem. Teljesen más, de mondom ezt, most hagyjuk..:)

Kovács Tomi 2011.09.26. 11:38:42

@Boris the Bullet dodger: Néha egyébként szar, h ilyen vagyok, de úgy összességében jobb így, mintha nem ilyen lennék.

@Dr. Jula Watson: Ha 5 év múlva azt hallod május körül a tv-ben, h szavazzam rá és ingyen lesz a sör, na az leszek én.:D

Kytia 2011.09.26. 11:39:32

@Nard: Egyébként valóban szívott a vonzereje miatt, mert a suli vége felé összejött egy nagyon szép lánnyal, akinek viszont az egyik osztálytársa már a vőlegénye volt. A csaj egy ideig tartotta a két vasat a tűzben, aztán visszament az eredeti fickóhoz. Szerintem sosem akart szakítani vele és ez az egész nem történt volna meg, ha hősünk nem olyan pasi lett volna, akit "nem lehetett kihagyni".

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 11:39:36

@Kytia:
Amennyire tudom nem volt pasija, bár nem követem az életét, akár még lehetett is.
A bepróbálkozás alatt azért ne azt értsd hogy konkrét ajánlatot tett vagy ilyesmi, egyszerűen a maga módján próbált nyitni felé. Semmi dugásra invitálás, vagy 'tetszőgecó'. :)

Level7 (törölt) 2011.09.26. 11:40:01

@Nard:

13 év alatt elfogadható.
ha a kézrázás/ugrálás-szökdelés legalább kimarad.

Kovács Tomi 2011.09.26. 11:40:02

@Dr. Jula Watson: De nő, csak ez arról szól, h kettő darab ember képes együtt élni és ezt élvezik érzelmek nélkül.:)

Dr. Jula Watson 2011.09.26. 11:40:26

@Kovács Tomi: Akkor is hinni fogok majd neked :D

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 11:40:54

@Kovács Tomi:
Hát, ezt te tudod. Én úgy érzem, hogy nekem meg így jó, pedig néha nem élvezem amikor meghülyülök egy nőtől :)

Dr. Jula Watson 2011.09.26. 11:41:47

@Kovács Tomi: Volt már itt ilyen... nem is olyan rég.

Kovács Tomi 2011.09.26. 11:44:31

@Boris the Bullet dodger: Amikor utoljára meghülyültem nőtől, akkor eléggé szar volt, szerencsére akkor ott volt valaki, aki elkapott és segített vissza találni a helyes irányba.:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.26. 11:44:45

@Kytia:

Később, főiskolán valszeg jobban aratott mint a gimiben :) Nem sajnálom. Hacsak nem progmatos lett, ott nincsenek nők. :)

cyd 2011.09.26. 11:47:27

@gernika: Nard említett lelepleződése és Frigyesur által emlegetett cikk első bekezdése és a színséma megtekintése után azt veszem észre magamon, hogy engem is elkezdett érdekelni a lila. Még a végén beNardulok :(

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 11:48:09

@Kovács Tomi:
Hát, csak ez veszélyes, mert ebből könnyen ki lehet szállni, ha akad valaki aki (valamilyen racionális megfontolásból) jobb. Érzelmek híján nincs ami visszatartsa az egyik felet, hogy lelépjen.

cyd 2011.09.26. 11:49:58

@Köldökszösz (csodalampa): Hm érdekes, ilyen elvárásom sosem volt. Mellkritériumnak elég a "ne lógjón"

Kovács Tomi 2011.09.26. 11:50:08

@Boris the Bullet dodger: Dehogynem, a legfontosabb dolog az életben, ami ebben pont megvan!

dr. gernika 2011.09.26. 11:50:13

@Burgenlandi opelos: Annyira szánalmasan magatokból indultok ki. Egyszer egy exem is úgy vígasztalt, mikor egy másik pasi miatt sírtam a vállán, hogy nem érti, kimegyek az utcára és bármelyik szembejövő megdug, ha úgy akarom, hát mi kell még?
Én se értem. Olyan kis telhetetlen vagyok. :)

@Zs*******: Nekem is írták egyszer, hogy "hilyába"
:)

@Frigyesur: Megmondom én a véleményem ha a lényegre tér, de ha csak kerülget, akkor nem lehet leugatni mert én jövök ki hülyén belőle. Ennél eddig az offline volt az egyszerűbb megoldás. Amúgy nem probléma, csak az elején jeleztem, hogy kábé ilyen szintű a posztban felvázolt eset is. :)

Az anyósjelölt hosszabb volt, nyugi nem maradtál le semmiről.

@Kovács Tomi: Eszembe nem jutna beléd kötni, olyan lenne, mint egy betonoszloppal boxolni. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.26. 11:52:13

@Dr. Jula Watson:

Vannak érdekes, bináris alapú létformák. :)

cyd 2011.09.26. 11:54:27

@gernika: Ha elég kitartó vagy a beton is elporlad egyszer :)

Dr. Jula Watson 2011.09.26. 11:55:28

@Kovács Tomi: Egy ideig. Hacsak nem mindkét fél teljesen érzéketlen.

@Nard: hajjajj... :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 11:56:00

@cyd: Ja! nem is kell hozzá más, mint egy "jól nevelt" légkalapács!

Kytia 2011.09.26. 11:57:23

@Kovács Tomi: Szóval szexpartner + lakótárs.:D
Akkor gondolom a kicsapongás is szabad mindkettőtöknek korlátlanul.

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 11:57:51

@gernika:
Ja, az tuti, ha leugatod, akkor egyből visszatámad, hogy ő semmi ilyenre nem gondolt. Hagyd a túróba, kár vesződni. Gondolom a szakításkor már elmondtál mindent amit akartál, felesleges tovább magyarázkodni. Majd megunja, vagy abbahagyja ha összeszed valakit.

Kovács Tomi 2011.09.26. 11:58:41

@Dr. Jula Watson: Relatív, mit nevezünk érzéketlennek, de mint már mondtam ezt nem fogjátok sosem megérteni, ami nem is baj.:) Én meg nem magyarázom meg a lényeget, mert felesleges.:)

Kovács Tomi 2011.09.26. 12:00:18

@Kytia: Nem, és nem magyarázom tovább, mert nincs értelme, nektek van egy bevett norma egy standard felfogás ami szerint gondolkodtok, amibe az én helyzetem nem fér bele, pontosan azért mert keretek között gondolkodtok!

Kytia 2011.09.26. 12:01:32

@Boris the Bullet dodger: Az a kisebbik gond, hogy nincs, ami visszatatsa az embert, mert ha egyébként is érzelemnélküli a dolog, akkor nem mindegy?
Inkább az, hogy egy csomó jó dolgot nem él át az ember. Ha lenne olyan gyógyszer, amivel kisütöd az agyadból az ízérzékelést, akkor azt bevennéd? Szerintem nem, pedig egy csomó dolognak rossz íze van.:)

Dr. Jula Watson 2011.09.26. 12:01:42

@Kovács Tomi: Nem is kell. Élvezzétek amíg tart. És ha nektek jó, akkor tartson örökké. :) Mindenkinek más a jó, csak az a lényeg, hogy mindkét félnek jó legyen, ami van.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 12:01:44

@Boris the Bullet dodger: Nem érted! Megmondta, hogy ő egy racionális ember. Az érzelmi döntések illetve motivációk viszont kifejezetten az irracionális kategóriába tartoznak. A racionalitás viszont nem más, mint a közgazdaságtanból ismert költség/haszon elemzés (azaz a legkisebb költséggel/befektetéssel, a legnagyobb "hasznosságot" generálni a magam számára). Tehát Tomi esetében ne irracionális, azaz érzelmi "legfontosabb"-ra gondolj, hanem racionálisra.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.26. 12:03:01

@Kytia:

Volt ilyen a House-ban, hogy valami elfajzott sorozatgyilkos volt, akinek nem volt rendben az ízérzékelése, és minden szart képes volt megenni :) Amint meggyógyították, sokkal rosszabb lett neki :)

Level7 (törölt) 2011.09.26. 12:03:44

@Kovács Tomi:

Okostojás.
Te is keretek között gondolkodsz.
Mindenkinek vannak sémái.

Kovács Tomi 2011.09.26. 12:03:45

@Dr. Jula Watson: Látom megértetted, és azt tesszük, köszönjük.:)
@Ibrahim a tevehajcsár: Zseniális gondolatmenet, le a kalappal.:)

Dr. Jula Watson 2011.09.26. 12:04:37

@Kovács Tomi: Háát, lehet hogy pont te vagy a saját kereteid közé zárva, és ezért gondolod úgy, hogy más nem fogja az adást. De tényleg, még el is hinném, ha nem lenne dejavu-m.

Kovács Tomi 2011.09.26. 12:05:22

@Level7: Ez a baj, h mindenkinek vannak.. Ez a nagy baj...

Dr. Jula Watson 2011.09.26. 12:06:06

@Kovács Tomi: Nem volt mit megérteni, én mindig is ezt hangoztattam. Zsák keresse a maga foltját, és mindenki boldog lesz :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 12:06:40

@Kovács Tomi: Pedig nem is akartam nagyon belemenni (hiába tudod ha az embert nagyon megszorítják a szociológia szigorlaton, akkor egy-két dolog megmarad az "anyagból", anélkül, hogy túl gyorsan elfelejtené).
:)

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 12:06:44

@Kytia:
Igen, nem nagyon tudtam átadni mire is gondolok pontosan.
Nyilván sok nő van a világon akivel együtt lehetne élni, de kizárt hogy napi 24 órában elviseljem valaki társaságát (vagy akarjak reggel mellette ébredni), ha érzelmileg nem kötődök hozzá.

2011.09.26. 12:07:50

@Kytia: te ilyen klassz csaj vagy, hogy ennyire megjegyzett magának a pasi, hogy 4 év után is rád hajt ??? itt valami titok lappang a háttérben...
A poszt szar, szóra sem érdemes.

Kovács Tomi 2011.09.26. 12:07:57

@Dr. Jula Watson: Nem hinném, h a kereteim közé lennék zárva, sőt, alighanem csak arról van szó, más felfogás és értékrend szerint működünk, mindenkinek más a fontossági sorrendje. Nektek, lehet, h az érzelem, boldogság, szerelem ilyesmik állnak az első helyen, nekem nem.

Kytia 2011.09.26. 12:08:23

@Kovács Tomi: Értjük mi, csak nem szeretjük azt a típust, amelyik gondosan körbeírja, amit közölni szeretne (vagy nem szeretne, nem egyértelmű), majd a lényegnél kijelenti, hogy "á, ti úgyis hülyék vagytok ehhez, nem értenétek, nem mondom el".
Majd egy másik vonalon mégis elkezdi csepegtetni az információkat, de néhány kör után megint ugyanazt dobja be, ráadásul mindezt megspékelve egy kis "jajj, ne faggassatok már" jellegű nyafogással. Elég ócska trükk, ha ezzel tűnsz ki embertársaid sekélyes, közhelyes világából, akkor nem gratulálok.:))

Anyámnak volt múltkor hasonló sztorija. Ott a kolléganő egyik hétfőn azzal fordult a másikhoz, hogy "istenem, annyira borzalmas hétvégém volt, teljesen el vagyok keseredve". Majd a másik gyanútlanul besétálva a csapdába megkérdezte, hogy mi a baj, mire a válasz: "Ne haragudj, de ez személyes dolog, nem mondom el neked." Annyira gyönyörű játszma, hogy Eric Berne vaníliás cukrot pisilne örömében tőle.
Hányok ettől a típustól.
De ez az én véleményem és én úgyis buta vagyok, te meg úgyis cinikus, szóval ne vedd a szívedre.:DD

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 12:08:39

@Ibrahim a tevehajcsár:
Értem én, csak én ezt a fajta racionalitást üdvösnek tartom az üzleti életben, viszont semmi keresnivalója a hálószobámban :)

Kovács Tomi 2011.09.26. 12:09:40

@Ibrahim a tevehajcsár: De pontosan jól vezetted le, amire gondoltam!

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 12:10:12

@Dr. Jula Watson: Jaj, ne csesztessétek már! Én hiszek neki, és megértem azt is, ha kissé "speciális", skatulyán kívüli esetnek érzi magát, aki valahogy kilóg a sorból.
Tudod a "vegytiszta" racionális embertípus nagyon ritka, ezért joggal érzi magát nehezen beskatulyázhatónak.

dr. gernika 2011.09.26. 12:10:28

@cyd: Nem ott kezdődik, de tudod milyen jó érzés egy akármekkora sarkú pipőben is kiscukinak lenni mellette? :)

@Zs*******: Jó hatással volt rád az új társaság, a régiek stílusába nem állt jól beolvadni.

@Burgenlandi opelos: Az én extanárom genetikailag ilyen színű, de azóta már dobbantott a pályáról, ahogy én is.

@Kovács Tomi: :) Én konkrétan azt nézném meg, ahogy egy asztaltársaságban verbálisan (meg valamennyire nonverbálisan) próbálkozó nőt koptatsz. :))

@Köldökszösz (csodalampa): Na ez is igaz.
@Kytia: Hát ja.

Kytia 2011.09.26. 12:12:14

@Nard: De csak szubjektíve lett rosszabb. Valójában nem hátrány az, ha az ember nem eszik meg minden szart.:DDD

@Boris the Bullet dodger: Jaja, sőt. Nemhogy elviselni, még élvezni is a dolgot.:)

@Kulics: Nem, inkább csak annyi, hogy egyike vagyok azoknak a nyuszi nőknek, akik nem küldték el az első mondat után erélyesen a picsába, ezért úgy érzi, nálam a leggyengébb a védelem. Valamint szerintem ugyanígy írogat mindenféle leveleket többeknek is.

Level7 (törölt) 2011.09.26. 12:12:59

@Kytia:

De legalább ismered Berne nevét ;)

Kovács Tomi 2011.09.26. 12:14:32

@Kytia: Akkor félre értettél, azt vettem észre, ti teljesen más értékrendek, fontossági sorrend stb alapján működtök és éltek, és ez alapján úgy éreztem, h, ti elítélitek azt amiben én vagyok, ezért volt az, h kicsit ráuntam arra, h megértessem ezt az egészet veletek. Megértem, ha ez nem fér bele nektek, vagy épp elítélitek, abszolut teljesen eltér attól ami normálisnak mondható, de, na mit csináljak? én élvezem aki mellettem van élvezi szereti nem adná fel egyikünk sem, mert ez így pont jó.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 12:15:22

@Boris the Bullet dodger: Azt hiszem Tominak volt igaza, mikor nem akart belemenni a részletekbe. Na mindegy, akkor tényleg csak röviden: a párkapcsolat általában nem állandó összegű, azaz más néven "nullszaldós" játék (amelyben az egyik fél pontosan annyit nyer, mint amennyit a másik veszít). Vannak nem állandó összegű, "koordinációs" játékok is, amelyben minden résztvevő akkor jár a legjobban (azaz együtt és összességében akkor "nyeri" a legtöbbet), ha az ú.n. koordinációs szabályt betartják. Ha innen nézed, akkor máris nem az üzleti élethez hasonlít az ügy. De tényleg ne álljunk neki kivesézni, mert messzire vezet

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 12:15:43

@Kytia:
Pláne. Mindenesetre nekem furcsa, hogy van ember, akivel sosem fordul elő, hogy meglát valakit akitől a torkában dobog a szíve. Persze lehet hogy van, de én cseppet sem irigylem. Még ha én tripla annyi pofont is kaptam/kapok még az életemben.

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 12:17:00

@Ibrahim a tevehajcsár:
Szerintem se ragozzuk, úgysem fogom megérteni :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 12:18:35

@Kytia: Látom már írták mások is, de hadd említsem meg én is: Congratulation, amiért ismered Eric Berne nevét!
:)

Kovács Tomi 2011.09.26. 12:20:52

@gernika: Inkább ne, az már rég nem jó, ha valaki az asztalom környékére keveredik.

@Boris the Bullet dodger: Leírom jó? Voltam már szerelmes tudom milyen kibaszottul brutálisan kegyetlenül egy fasza érzés az amikor 6 métterrel a föld felett jársz, és mikor reggel elmész szarni még annak a szaga is édes. Ismerem, tudom. Csak nincs szükségem rá, mert egy ilyen végtelenül hülye racionlisra kifordult világképű barom fasz vagyok aki nem hisz MÁR ezekben a dolgokban.

tiszta?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.26. 12:26:09

@Kytia:

De így legalább, megenném a kelkáposztát, répatortát és a kelbimbót is. :)

@Kovács Tomi:

A más felfogás és értékrend = Más keretek. Csak másképp kifejezve. :)

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 12:28:38

@Kovács Tomi:
Higgadj le, nem kötekedtem, felőlem úgy élsz ahogy akarsz.
Neked nincs szükséged rá, nekem viszont igen.
Napi 10-12 órában mást sem csinálok mint racionális döntéseket hozok, a magánéletemben szükségem van érzelmekre, hogy ne érezzem magam robotnak.
Ettől nem tartlak fasznak, csak nekem ez idegen.

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2011.09.26. 12:32:19

Nekem jó módszerem van erre...
Egyszerűen elfelejtem:D

Kovács Tomi 2011.09.26. 12:32:30

@Boris the Bullet dodger: Látod én meg ezt megértem, h neked szükséged van erre, valamiért! És ezzel semmi gond nincsen, az emberek 99%-a társas emocionális alapokon nyugvó lény melynek szüksége van valakire aki ugyanilyen és ezáltal müködhet valami, ami egy kis pluszt tud vinni a szürke hétköznapokba, számomra ez tiszta sor, és el is fogadom, és ez így a normális. Én meg az az 1% vagyok, aki ezzel teljesen ellentétes körülmények között éldegél.:)

Kovács Tomi 2011.09.26. 12:34:55

@Boris the Bullet dodger: Totally agree, és bocs, ha indulatos voltam.;)

cyd 2011.09.26. 12:37:15

@gernika: A kiscukiság nem méretfüggő. Nyáron egy buliban volt egy pár, ahol a nő minimum fél fejjel volt magasabb a fickónál és így is tudott kiscuki lenni (az már említésre sem érdemes, hogy közelebb volt a 40-hez, mint a 30-hoz)

dr. gernika 2011.09.26. 12:40:18

@Kytia: Faszért kell már gimiben eljegyződni, ez természetellenes.Nem csak azért csábult el a lány, mert oan hejjespasee volt, hanem mert már rohadtul érdekelte, milyen egy másik faszt fogni.

@Kovács Tomi: Hát akkor fuck buddy, nincs mese.

@cyd: Egy időben a lila hálószoba gondolatával is kokettált. :) Ez annyiban valósult meg, hogy az ágytakaró olyan. :D

@Boris the Bullet dodger: Á, sima liba, látom a többi ténykedését közösségi oldalakon, kábé évente eddig is rámírt már, de akkor el is tűnt a kopipésztelt válasz után, ezt a chates izét most kezdte el. Nyilván baszatlan és úgy gondolja, én még "talonban" vagyok, mert elvileg barátságban (ehehe) váltunk el. Csak azután nem értem, mitől ilyen kitartó, hogy már tudja, hogy elköltöztem a városunkból egy éve, láthatja az adatlapomon, hogy eljegyeztek, mijafaszra számít? Najó, most már felkúrtatok, este felmegyek chatre.

@Nard: Jaigen, mekkorát koppant a kiscsaj a végén, mikor rájött, hogy egy kannibált gyógyított ki nemcsak a halálos betegségből, de a bűntudatából is. :))

Kovács Tomi 2011.09.26. 12:44:17

@gernika: Sztem ez olyan dolog, h pl egy szórakozóhelyen vagyok, és nincsen szabad asztal, akkor nem megyek oda tökismeretlenarcokhoz h bocs leühetek. Sőt ha haverjaim ott vannak, akkor is max oda megyek köszönök nekik, azt megyek, ha meginvitálnak, h foglaljak helyet, akkor leülök, ebből fakadóan, ha valami ismeretlen odajön az asztalomhoz azt már úgy veszem, h belepofátlankodott a magánszférámba.

Dr. Jula Watson 2011.09.26. 12:44:49

Nekem már csak egy kérdésem lenne: Mikor lesz mád délután 2 óra?
Kérek racionális és emócionális választ is :D

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 12:45:16

@gernika:
Te tudod, csak nehogy ellenkező hatása legyen és így évi több levelet írjon :)

Kovács Tomi 2011.09.26. 12:46:33

@Dr. Jula Watson: A racionálist szolgáltatom. Délután 2 óra lesz!

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 12:46:52

@Dr. Jula Watson:
Racionális: még egy egész és egy negyed óra. :)
Emocionális: kurva élet, sose lesz du. 2 :)

cyd 2011.09.26. 12:47:02

@Nard: Szerintem a répatortát így is meg fogod. Leszel te még megmerényelve répatortával gernika által, ahogy a múlt héten elnéztem :)

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 12:49:07

@cyd:
a répatorta finom, nincs is répaíze.

Dr. Jula Watson 2011.09.26. 12:51:58

@Kovács Tomi: Egyszer csak lesz :D

@Boris the Bullet dodger: valahogy így érzek. :D

Kovács Tomi 2011.09.26. 12:53:44

@Dr. Jula Watson: Hamarosan.:D Bár sztem kettőkor se lesz jobb mint most, sőt.:D

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 12:54:30

@Dr. Jula Watson:
Átérzem én a munkavállalók fájdalmát :)

Dr. Jula Watson 2011.09.26. 12:56:56

@Kovács Tomi: De, nekem határozottan jobb lesz. Még a nap is kisüt :)

@Boris the Bullet dodger: akkor küldesz egy szomorúfejes mmst? :D

dr. gernika 2011.09.26. 12:56:59

@Ibrahim a tevehajcsár: Hogy lehet szociológia szigorlaton szorongatni? Egyszer elolvasós, utána lefelelős anyag volt nekem mind. Órán én jegyzetelni se tudtam, végig azt hittem, csak beszélgetünk. Egyedül a szocpol. tantárgy volt húzós, na azon véreztek el sorra az emberek, de csak a tanár miatt.

@Kytia: "Annyira gyönyörű játszma, hogy Eric Berne vaníliás cukrot pisilne örömében tőle."
:DDD
Erre épül az egyik kedvenc viccem, a kissas meg a nagysas, de azt csak élőben szeretem előadni.

@cyd: Ó, azt mondod, a kiscukiság genetikus? :)

Kovács Tomi 2011.09.26. 12:58:44

@Dr. Jula Watson: Akkor örülök az örömödnek, nálam ez most nem játszik, semmit nem haladtam semmivel sem amivel kéne és ez így roppantul nem jó, ha racionálisan nézem, mert az azt jelenti, h amit meg kellene csinálnom azzal lófaszt se haladtam előre.:(

Dr. Jula Watson 2011.09.26. 12:58:59

@gernika: Én például minden sarokmérettel kis cuki vagyok :D

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 12:59:20

@Dr. Jula Watson:
Ha gondolod, rajzolok egyet :)
Az eredetitől inkább megkíméllek, főleg hogy három napja zombi vagyok :)

Level7 (törölt) 2011.09.26. 13:00:46

@gernika:

ez attól is függ, melyik büfé ruhatár szakon tanultad a szociológiát :).

Dr. Jula Watson 2011.09.26. 13:00:59

@Boris the Bullet dodger: Persze, persze, ha jó a kézügyességed :D

dr. gernika 2011.09.26. 13:01:08

@Kovács Tomi: Nem, én konkrétan azt képzeltem el, hogy, ahogy múltkor már itt szóba került, szerveződik blogosokkal egy közös sörözés, amire te önszántadból odamész, meg még pár férfi és Nő. :) Namármost az eddigi tapasztalataimból kiindulva, valszeg lenne legalább egy Nő, aki csakazértis próbálna téged megnyitogatni. No, én azt a szitut nézném végig kéjes élvezettel.
:)

@Boris the Bullet dodger: Ha Nard mondja tollba, kizárt. :)

@cyd: Cssss psssszt. :)

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 13:02:02

@Dr. Jula Watson:
Erről bizony megoszlanak a vélemények :D

Kham 2011.09.26. 13:02:08

Bevallom gyakran sírok Én is szex utáni örömömben, de egyáltalán nem szégyellem a könnyeket. Sőt le sem szoktam törölni őket az orcámról, mivel nem mások azok, mint kagylólelkem Igazgyöngyei. Inkább egy hóvirág kelyhében összegyűjtöm a nedvességet, feloldok benne némi vízfestéket és rögtönzött arcképet festek békésen álmodó Kedvesemről, piros szívecskés kerettel, valamint költök mellé egy rövid szonettet is, amit Drágám pihegő keblei és a hajnali napsugarak rózsaujjai ihletnek (a sorokat egyébként szerelemtől dibidobogó szívem vérével jegyzem le).
És ez tényleg így van, hiába terjesztik az ellenségeim, hogy eladtam a lelkem egy Motörhead összesért meg két korsó hideg sörért:)

Dr. Jula Watson 2011.09.26. 13:02:57

@Kovács Tomi: Na ezzel megdolgoztattad pici agyamat, hogy értelmezzem. :) Akkor rendezned kell a soraidat, nem nekem örömködni, és megcsinálni, amit meg kell. :)

Dr. Jula Watson 2011.09.26. 13:05:03

@Level7: én cuki vagyok :)

@Boris the Bullet dodger: megosztó személyiség? :) Úgysem hiszek mások véleményének.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 13:05:06

@gernika: @Level7: Level7-nél a pont! Tudod, ha felteszi a tanár a kérdést a vizsgán, hogy mondd el a racionális döntéshozatali motiváció ismérveit, és kirúgnak, hogy a lábad sem éri a földet, akkor a második nekifutásra már kicsit komolyabban veszed.

Kovács Tomi 2011.09.26. 13:05:32

@gernika: Hmm... Ha ezt verbálisan teszi, akkor valószínűleg úriember módjára annyit válaszolnék, ne haragudj, de ez nem tartozik rád.

Ha fizikailag akkor pedig szereznék neki egy másik széket és azt az asztal túloldalára tenném, a lehető legtávolabb tőlem, és oda ültetném.

Erősebb próbálkozások esetében, tudok nagyon bunkó lenni, illetve, ha túlzásba megy a dolog, akkor egyszerűen felállok megköszönöm a lehetőséget és a társaságot kifizetem amit fogyasztottam és elsétálok.:)

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 13:05:36

@Kham:
Szex után férfiember legfeljebb akkor sír, ha másnap reggel szembesül vele, előző este nem volt teljesen beszámítható :)

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 13:06:33

@Dr. Jula Watson:
Nem is szabad. A puding próbája, ugye. :)

Kovács Tomi 2011.09.26. 13:07:29

@Dr. Jula Watson: Kellene, de sajnos hétfő van melyek nagyon erős ellenérzéseket váltanak ki belőlem, bármilyen folyamat elindítására is. De egy valamit muszáj. Ebédelnem, mert enni szeretek.:))

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 13:09:03

@Dr. Jula Watson:
Ha arra gondolsz, amire én gondolni sem merek, akkor már közben zokog az ember :)

2011.09.26. 13:11:17

Adjatok tanácsot.
Milyen legyek? Tipikus kedves és rendes, aki nem keresi a konfliktust és inkább csak elteszi a cuccait a fiókjába? Vagy a bunkó "Te vetted bazd meg?" kiírást aggassam a meggyszörpömre, citromlevemre, cukromra, és mindenre amit én vettem?

Dr. Jula Watson 2011.09.26. 13:11:17

@Boris the Bullet dodger: Ami persze még kevesebb esélyt ad a sikerre.

@Kovács Tomi: mit, mit? :)

indapass90210 2011.09.26. 13:12:36

"1x, és már az első randin elmesélte, hogy ő néha a szex után sír örömében."

Én is volt, hogy sírtam, de azok örömkönnyek voltak, mert végre abbahagyhattam!

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 13:13:24

@Dr. Jula Watson:
Na most mondd már hogy még remegni sem ér.

@Zs*******:
Tegyél bele hashajtót. És vegyél egyet a fiókodba is. Szörpöd is lesz és röhögsz is majd.

dr. gernika 2011.09.26. 13:13:34

@Dr. Jula Watson: El is hiszem. :D
@Level7: Szociálpedagógia szakon, és tényleg azokon az órákon pihentem ki az angolt. :)
Aronson könyve például esti mese volt.
Ferge anyó tanulmányai, na, azok már komolyabb olvasmányok.

indapass90210 2011.09.26. 13:14:48

"Mivel régóta nem találkoztunk személyesen, és kicsit meg is változtam (hajfestés) elsőre nem ismert meg. Azt hittem , ez így is marad, de 3 másodperc bámulás után leesett neki. Nem a következő állomás volt a célom, de leszálltam ott. Féltem, hogy azonnal csörögni fog a telefon, de nem. Este sem várt mél otthon, pedig biztos voltam benne, hogy ír. Lehet hogy eltűnt. De nem akarom elkiabálni."

Szerintem te keverted össze valakivel, aki nem értette, hogy miért bámulja egy kövér picsa!

cyd 2011.09.26. 13:15:13

@gernika: Csak a saját merítésemből tudok véelményt mondani, de igen tudtok kiscukik lenni 160-178 centi között biztosan :)

indapass90210 2011.09.26. 13:16:09

@Zs*******: Anno középiskolában a hashajtó működött. Persze ezt az illető nem vallotta be, de teához nem nyúlt többet!

Kovács Tomi 2011.09.26. 13:16:43

@cyd: Ehhez a meglátáshoz csatlakozom.:)

Dr. Jula Watson 2011.09.26. 13:18:06

@Kovács Tomi: még választhatok is? :)

@Boris the Bullet dodger: azt már csak kóstolás után :D

@Zs*******: Én szemét lennék. A hashajtós az jó :)

dr. gernika 2011.09.26. 13:18:09

@Ibrahim a tevehajcsár: Őszinte leszek, elsőben pont ezen a (beugró) kérdésen véreztem el, mert annyira paráztam a szóbeli vizsgától, meg a tanártól, onnantól viszont tényleg komolyan vettem. De az a Bevezetés a pszcihológiába tantárgy volt, Szociológiából mindig ötösre feleltem.

2011.09.26. 13:18:47

@Boris the Bullet dodger: @Dövan:
Azthiszem mindenki agya egy rugóra jár. Nem Ti vagytok az elsők akik ezt tanácsolják. :)

Dr. Jula Watson 2011.09.26. 13:19:17

@cyd: és az alatt? meg felett? :D

2011.09.26. 13:20:06

@Dr. Jula Watson: @Boris the Bullet dodger:
Az biztos, hogy jót nevetnék, de ha a rendes kollégám beleinna (neki meg van engedve), akkor az gáz lenne. :)

2011.09.26. 13:20:41

@Kovács Tomi:
Ugyis az lesz... és megint nem fogok semmit sem szólni. :(

indapass90210 2011.09.26. 13:21:02

@Zs*******: mert ez működik. A kiírást, megkérést az ember hamar elfelejti, de azt, hogy összefosta magát.... na azt sokkal később.

Kovács Tomi 2011.09.26. 13:21:35

@Zs*******: Melóhelyi sztori áhá, akkor nincs kérdés, legyél végtelenül szemét geci.:)

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 13:22:17

@Zs*******:
Nincs háború ártatlan áldozatok nélkül.

@Dr. Jula Watson:
Na ugorgyunk :)

Dr. Jula Watson 2011.09.26. 13:22:18

@Zs*******: neki szólni kell időben, hogy a másikból igyon :)

Kovács Tomi 2011.09.26. 13:23:11

@Zs*******: Mid fogy nagytételben? Írd le kitaláljuk miként basszunk ki azzal, aki csak úgy fogyasztja az általad komoly pénzért vásárolt élvezeti cikkeket.:D

2011.09.26. 13:23:16

@Dövan:
De honnan fogja tudni, hogy a szörptől van? :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 13:24:00

@gernika: Nálunk a "döntéshozatal" tárgyban szívatta meg a BME-s vendégprof az egyik srácot ezzel a kérdéssel, pedig egyébként a srác szinte hibátlanul elmondta a klasszikus racionális cselekvési motivációt,csak egy gond volt vele: az, hogy az már rég nem igaz, mióta egy amerikai közgazdász Nobel díjat kapott a korlátozott racionalitás elméletének a kidolgozásáért. Na ő meg ezért vérzett el.

dr. gernika 2011.09.26. 13:24:24

@Kovács Tomi: Jaja, Nard is az asztalt használta pajzsnak. :D
Nem nálam.
@Zs*******: Szerintem ami nem romlandó, azt zárd el a fiókodba, így is te leszel az önzőbunkó. :)
@Dövan: :D Én egyszer azért sírtam már majdnem, hogy hagyja végre abba. :D

@cyd: :)))

Level7 (törölt) 2011.09.26. 13:24:35

@Zs*******:

esetleg a "ha rajtakaplak mikor hozzányúlsz kitépem a beledet!"?
:)

Dr. Jula Watson 2011.09.26. 13:24:41

@Kovács Tomi: akkor még gondolkodom, nem ám csak úgy rávágom :)

@Boris the Bullet dodger: Nyúl vagy békaugrásban?

2011.09.26. 13:25:25

@Boris the Bullet dodger:
2Nincs háború ártatlan áldozatok nélkül."
Az ártalan áldozat nevetett egy sort ezen. :) És hogy nagyon kedves.

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 13:25:28

@Zs*******:
a harmadik napon már gyanakodni fog.

Dr. Jula Watson 2011.09.26. 13:25:49

@Zs*******: Ha nem is hashajtót, de önts az üvegbe mondjuk olajat a szörp helyett. Vagy valami nagyon rossz ízűt. Többet nem fog próbálkozni.

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 13:26:34

@Dr. Jula Watson:
Ettől a témától mindegy, csak elég nagy legyen :)

Kovács Tomi 2011.09.26. 13:27:03

@gernika: Na ugye.:) De nyilván nem mennék el egy ilyen blogolós sörözésre.:D

@Dr. Jula Watson: "én tudok várni":DDDDD

Level7 (törölt) 2011.09.26. 13:27:18

@gernika:

vagyis büfé ruhatár szakon :)

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 13:28:14

@Zs*******:
Ne is mondd, kezdek megijedni a kedvességemtől :)
Esetleg az ő fiókjába csempészhetnél széntablettát.

2011.09.26. 13:29:11

@Kovács Tomi:
Meggyszörp - 1 hét alatt a 3 nap alatt (hétvége is benne volt) elfogyott a 2/4-e.
Citromlé nem vészesen fogy, sztem nem mer már inni belőle (azt tudom ki issza) Zsolt nevű kollégám, mert tudja, hogy nem ő vette és már elég kevés van benne. - Isten nem ver bottal, csak Zsolttal.
Múltkor szabim előtt itthagytam 3 energiaitalt, 1-et valaki megivott.
Asztalon felejtett édességes tálacskám is igencsak megcsappant. De azthiszem azt most megint előveszem, mert már csak olyan cucc van benne amit nem szeretek.

A meggyszörp a necces téma csak. Arra vagyok pipa.

Dr. Jula Watson 2011.09.26. 13:29:11

@Boris the Bullet dodger: mindig az a méret... ehh :D

@Kovács Tomi: akkor majd egy váratlan pillanatban behajtom :DD

2011.09.26. 13:30:16

@Level7:
Én ezen gondolkozom:
"Te vetted bazdmeg? Nem? Akkor azonnal engedd el, mert belédállítom a nagykést!"

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 13:30:52

@Dr. Jula Watson:
Ugyan, azzal én nem foglalkozom. Aki már szembesül vele, az eléggé elszánt lehet :D

Dr. Jula Watson 2011.09.26. 13:31:00

@Zs*******: Hihi, töltsél bele valamilyen piros likőrt, annak az állaga, színe is hasonló. AZtán lesz nevetgélés a becsicsentett kollégán :D

2011.09.26. 13:31:08

@Dr. Jula Watson:
Higítsam fel egy kis ecettel pl?

Level7 (törölt) 2011.09.26. 13:31:30

@Zs*******:

mondanám hogy keserűsó..... de ezért beáldozni a meggyszörpöt kár lenne. de ha úgy érzed megéri :)

Phátyol Ferenc 2011.09.26. 13:32:01

hiányzik, h nyalja a segged mi? oszt jól pofára estél hülye picsa.

Level7 (törölt) 2011.09.26. 13:33:16

@Zs*******:

a tedd le jobb lesz :)
a végén még eldobja és széttörik :))

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 13:33:45

@Zs*******: @Dr. Jula Watson:
Tényleg, töltsd fel valami durva szesszel. Röhögtök is egy jót és meg is szabadultok tőle.
Mondjuk az ártatlan áldozatok száma még így is eggyel több lesz mint kéne, de ő majd kap Orbitot.

2011.09.26. 13:34:06

@Boris the Bullet dodger:
Nem, Tibi kollégám jófej. Ő nem ez a tipikus elveszi kérdezés nélkül, megissza kérdezés nélkül típus + hoz ő is dolgokat, csak azok hamar fogyó dolgok. Neki meg van engedve. :)

Kovács Tomi 2011.09.26. 13:34:29

@Zs*******: Meggyszörp... Hm... Ez tudom szemétség de én adagolnék mellé egy kis öblítőt vagy domestost, az általában nem olyan finom az embereknek... Citromlé, abba mehet a hashajtó nyugodtan, majd amikor látod, h rohan fosni bemész a wc-re utána és csak annyit kérdezel, na iszol még piából, köcsög?

Édességes tálacska, romlott szaloncukor, probléma letudva.
Energiaital nos az nehezebb, azt el kell zárni.

@Dr. Jula Watson: Nem mondom, h állok elébe...:D Inkább, h kíváncsian várom.:)

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 13:34:54

@Dr. Jula Watson:
Azért erre írhattál volna inkább valami megnyugtatót :D

2011.09.26. 13:35:35

@Dr. Jula Watson:
Nem áldozom be a likőrt. :) Az kéne még, hogy én adjak neki piát is. Mi vagyok én szeretetszolgálat? Vagy örökbefogadó szülő?

2011.09.26. 13:37:00

@Level7:
Kevés van már belőle. Beáldozom. Visszateszem oda ahol volt eddig. Mintha mi se történt volna. :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.26. 13:39:06

@Zs*******: Meg amúgy is a Tibi szokott rendet rakni a mókusodúban is.

2011.09.26. 13:39:37

@Kovács Tomi:
Az öblitő-domestos durva, attól még a végén baja lesz. :)

Kovács Tomi 2011.09.26. 13:40:23

@Zs*******: És? Kit érdekel, ez az ő baja, minek iszik bele más itókájába?:D

Level7 (törölt) 2011.09.26. 13:40:45

@Zs*******:

hát akkor keserűsó.
szerintem kérdés megoldva.

Dr. Jula Watson 2011.09.26. 13:41:36

@Kovács Tomi: szavadd ne feledd :)

@Boris the Bullet dodger: Az említett helyzetben pont megnyugtató szavakr vágynál? :D

@Zs*******: akkor marad az ecet. vagy valami, ami szagtalan is, hogy csak a kóstoláskor vegye észre.

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 13:43:38

@Dr. Jula Watson:
Nem, jelen kijelentésre gondoltam. Mondjuk valami olyasmi, hogy ááá ez nem is igaz vagy valami ilyesmi. Ami persze a lényegen nem változtat, de hátha két napig nappal is kimerészkednék az utcára :P

Dr. Jula Watson 2011.09.26. 13:43:58

@Zs*******: patika. nem is drága, viszont tényleg nagyon keserű, ha fogyasztani akarja valaki, és a nagy hatáshoz elég sok kell belőle.

Dr. Jula Watson 2011.09.26. 13:46:31

@Boris the Bullet dodger: Az utcára kimerészkedhetsz, hsz ott úgysem látszik :D
Egyébként meg kivételesen teljesen egyetértek a felvetettel. Ha már ott van valaki, akkor eléggé elszánt, benne van, hogy apróságokon ne akadjon fenn. :)

Kovács Tomi 2011.09.26. 13:47:39

@Dr. Jula Watson: Ja még annyit, írtad, h dejavu meg, h volt már itt ilyen mint én.. Na az tuti nem én voltam, nemrég jöttem, nyáron valamikor, és általában nem vagyok rendszeresen itt hébe hóba be lesek meg írkálok, anno az első két napban megkaptam a magamét meg sokan nem értettek ami nem baj.:D alapvetően mindenkit jó arcnak tartok egy valakit utálok az első nap óta, de őt nagyon..:D és cserben hagyott a racionlizmusom, nem tudok döntést hozni..:D

2011.09.26. 13:48:13

@Dr. Jula Watson:
Hmmm, danke. :) Lehet kiprobálom... de még küzdök az angyallal és az ördöggel a vállamon. :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 13:48:47

@gernika: A csúcs egyébként az volt nálunk, hogy az évfolyam két csoportban vizsgázhatott, az első csoport reggel nyolctól. Már úgy 11 óra körül volt, és majdnem mindenki befejezte, mikor beesett az egyik srác, aki szintén reggel 8-ra volt beírva. A következő párbeszéd zajlott. Prof: jó reggelt kolléga, kit keres?
Srác: én vizsgázni jöttem. Prof: miből szeretne vizsgázni kolléga? Srác: döntéselméletből. Prof: az a következő félévben lesz, ez itt most nem az a tantárgy! Na hozza az indexét, egyes! Utána, mikor kijöttünk a srác, aki egyébként vidékről jött, elmesélte, hogy egész éjjel nem aludt, mert aznap éjjel született meg a gyermeke (nős volt a szerencsétlen), de ez nem segített rajta. Szóval nálunk így zajlott. Kicsit komolyabban vették (magukat a tanarak).
:)

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 13:48:50

@Dr. Jula Watson: Félreértettél.
Az elszántságot a többi látványra értettem :)
Az apróságot pedig kikérem magamnak :)

dr. gernika 2011.09.26. 13:48:55

@Ibrahim a tevehajcsár: Értem. A korlátozott racionalitás elméletét nem ismerem, de azt hiszem, a gyakorlatban tapasztalom. Régen diplomáztam már, na.
:)
@Dr. Jula Watson: Öööööeee, egyszer olajat ittam, mert azt hittem, almalé. :(((

@Kovács Tomi: Nyáron még nyitott voltál rá. :)

@Level7: Ccc. Amúgy valamelyik utolsó évben, mikor elmentünk pályaválasztási tanácsadóba terepszemlére, kíváncsiságból levettem a szociálpedagógus mappát és elolvastam már, hogy mit is fogok csinálni, ha a szakmában maradok. Nagyon érdekes volt. :)

@Zs*******: "elfogyott a 2/4-e." A kétnegyede? Hát nőtől még nem hallottam így kifejezni, hogy elfogyott a fele, de talán még pasitól sem. :)

Level7 (törölt) 2011.09.26. 13:50:44

@Zs*******:

benne már győzött az ördög.
szerintem ebből ne csinálj lelkiismereti kérdést. ő lopja a te szörpöd, és nem fordítva. nem mellesleg, ez nem domesztosz. lesz egy rosszabb napja, de ennyi. semmi helyrehozhatatlan nem fog történni, sőt még magnéziumot is juttatsz a szervezetébe.
tulajdonképpen még meg is köszönheti :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 13:50:51

@Zs*******: Hagyd, hogy az ördög győzzön! Az angyal győzelme olyan uncsi lenne!

Dr. Jula Watson 2011.09.26. 13:52:32

@Kovács Tomi: Tudom, hogy nem te voltál. Nem a személy, a helyzet és a beszélgetés folyt itt a nyáron, vagy tán nyár elején.
ööö, abban nem tudsz dönteni, ki legyen az az egy? :D

@gernika: a minap én is mellényúltam a spájzban a polcon és szörp helyett azt töltöttem. De mivel ugyanolyan sűrű, nem tűnt fel, csak a színe volt furcsa, hogy nem piros, hanem sárga. :)

2011.09.26. 13:56:10

@gernika:
Jóóó igen, utána rájöttem, csak számoltam,hogy 1/4-et ittam (elvileg csak én) meg múlt héten + 1/4 van még... :)

2011.09.26. 13:57:12

@Level7: @Ibrahim a tevehajcsár:
Közbe feldobták a sima konyhasó ötletet... ez is elég humánus, és nem érzi meg a szagát, mint az ecetét...

Dr. Jula Watson 2011.09.26. 13:57:17

@Boris the Bullet dodger: Ha már azon a látványon átverekedte magát, és még mindig lelkes, akkor már semmi sem állhat az útjába. :)

@Ibrahim a tevehajcsár: az angyal úgyis csak csatát tud nyerni, nem háborút.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 13:57:42

@gernika: Igazából nagyon egyszerű, és a nők általában tökéletesen tisztában vannak vele. De neked elárulom: a korlátozott racionalitás pontosan úgy működik, mint amikor egy nő bemegy a cipőboltba vásárolni. Mit csinál? Felpróbálja az összes létező cipőt, majd megállapítja, hogy ez egyik sem az, amire neki szüksége van, és megy a következő boltba. Ott újra előadja ugyanezt. Végül a harmadik boltban mondjuk talál egy cipőt, ami megfelel neki, és azt gyorsan meg is veszi. Na ez a korlátozott racionalitás. Ha ugyanis a nő racionális döntéshozó lenne, akkor tényleg az összes fellelhető cipőt végigpróbálgatná, és megvenné azt, amelyik a "legkisebb befektetéssel, a legnagyobb hasznosságot" hozza a számára. De nem ezt teszi, már csak azért sem, mert ez ugye fizikailag lehetetlen, hanem elfogadja a legelső elfogadható megoldást, amelynél egyébként valószínűleg létezik jobb is. Ezért igazából teljesen tiszta racionális döntés nem létezik. Nagyon leegyszerűsítve valami ilyesmi. Na ezért kapott Nobel plecsnit az amerikai pofa.

Kovács Tomi 2011.09.26. 13:59:03

@gernika: Most is nyitott vagyok rá, de nem érzem azt, h jó ötlet lenne az, ha én megjelennék egy ilyen találkozón...

@Dr. Jula Watson: De azt tudom, pontosan tudom ki az az 1.

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 13:59:54

@Dr. Jula Watson:
És még mindig nem vigasztalsz. Hát ártottam én neked? :D
A bekapcsolva felejtett rádió még megfejelte ezt Máté Péterrel és Demjén Rózsival, az már fix, hogy ma éjjel a Dunába fojtom magam :P

Kovács Tomi 2011.09.26. 14:00:26

@Dr. Jula Watson: KÉT ÓRA VAN, na jobb valami?:D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 14:02:53

@gernika: "Amúgy valamelyik utolsó évben, mikor elmentünk pályaválasztási tanácsadóba terepszemlére, kíváncsiságból levettem a szociálpedagógus mappát és elolvastam már, hogy mit is fogok csinálni, ha a szakmában maradok. Nagyon érdekes volt. :)"
Én a matematikai nyelvészettel jártam hasonlóan. Nagyon szerettük, mert olyan tanár tanította, akinek élmény volt az előadásaira járni. Felért egy színházzal. Csak lejegyzetelni nem lehetett, mert mindent uszkve 3x kezdett elölről elmondani, és mindig másképp folytatta. Aztán kiderült, hogy sajnos nyomtatott jegyzet a tárgyhoz nincsen, amiből a vizsgára készülni lehetne, de van két ajánlott irodalom, amiben egész jól benne van. Sajnos mindkettő angolul, és a kettő együtt 1200 oldal. Na mire azon átrágtam magam, akkorra rájöttem, hogy ez a tárgy tulajdonképpen egész érdekes lenne.
:)

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 14:07:18

@Kovács Tomi:
Persze, most örül, hogy két órát öregedtem :D

Kytia 2011.09.26. 14:07:42

@Kovács Tomi: "kicsit ráuntam arra, h megértessem ezt az egészet veletek"

Te miről beszélsz, bazzeg?? Egyelőre lila ködös utalásoknál többet nem mondtál erről az egészről, általában bedobsz egy félmondatot, majd gyorsan hozzáteszed, hogy "no, de erről inkább hallgatok". Mikor, kivel próbáltad megértetni? Mert én pont nem voltam itt, az biztos, és nem hinném, hogy a most leírt információkon kívül már többet is megadtál.
Akkor mi az, hogy ráuntál? Mi az, hogy megértetni? Kurvára nem értem, miről beszélsz.:DDD

A két alábbi verzió közül döntsd el, melyiket szeretnéd és akkor utána nem leszel baszogatva. Működik, meg fogod látni:

1.) El szeretnéd mondani és egy hasonló témájú beszélgetésben le is írod nagyjából, hogy van, legfeljebb hallgathatod a begyöpösödött kispolgárok ellenvetéseit.

2.) Kurvára nem szeretnéd, hogy bárki tudjon róla, hogyan élsz, ezért visszatartod az ezzel kapcsolatos információkat, még sokatmondó, ködös utalások formájában sem birizgálod az emberek kíváncsiságát, tudva (ha nem is érezve, mert az ugye neked nem megy, ha jól értem), hogy ez milyen kibaszott idegesítő.

Dr. Jula Watson 2011.09.26. 14:08:29

@Kovács Tomi: érzed, vagy racionális okok miatt nem jó ötlet? :)
Még szerencse, hogy azt az egyet tudod. :)

@Boris the Bullet dodger: Mi vagyok én Teréz anya? :D
Még az ősidőkben kellett egy egész éjszakán át Máté Pétert hallgatnom, mert az idegen számítógépen akkor még nem tudtam hogy kell leállítani, hogy a CD ne pörögjön körbe-körbe. Azóta sem hevertem ki :)

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 14:11:28

@Dr. Jula Watson:
Na de hogy került hozzád Máté Péter cd? Aki ide hozna egyet is, azt csúnyán összeverném.
Amúgy nincs bajom vele, tehetséges, jó zenész volt, de sosem bocsátom meg neki, hogy a komplett munkásságát az én depressziómra tette fel :D

dr. gernika 2011.09.26. 14:11:56

@Kovács Tomi: BB? :)
@Zs*******: Hígíts fel egy kis kecsöpöt és arra cseréld ki a meggyszörpit. Az is elveszi a kedvüket a lopkodástól és még bajuk sem lesz tőle. (najó, ízlés szerint besózhatod-borsozhatod)
:)
@Ibrahim a tevehajcsár: Hát, ezzel kellett volna indítania a tanárnál is. :) Ha meg ez sem hatja meg, akkor bassza meg magát, majd UV-ra időben jön, egy gyerek születése mégis sokkal nagyobb dolog mint egy nyomorult vizsga.

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 14:12:18

@Dr. Jula Watson:
Hogyne, már tudom hogy nem vagy partner az önsajnálatomban :P

cyd 2011.09.26. 14:12:23

@Kytia: Nna! Kevés volt a KV? Vagy túl sok? :)

@gernika: ""elfogyott a 2/4-e." A kétnegyede? Hát nőtől még nem hallottam így kifejezni, hogy elfogyott a fele, de talán még pasitól sem"
Jól van látom másnak is szemet szúrt, na de hogy egy nőnek? :)

Dr. Jula Watson 2011.09.26. 14:12:32

@Boris the Bullet dodger: Nem hozzám, ez a pasinál volt :D Magamnál tudtam volna, hogyan lőjem ki :D

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 14:13:01

@gernika:
Elegendő mennyiségben azért az is okoz kellemetlen meglepetéseket :)

Kovács Tomi 2011.09.26. 14:13:04

@Dr. Jula Watson: Külső hatások miatt, asszem már döntöttem...:D
Jó neked.:)

@Kytia: Pedig, de már elég sokat írtam erről az egészről, sőt már mindent leírtam ma, ha visszaolvasod megérted, valamint olvasd mellé Ibrahim rám vonatkozó kommentjeit, akkor tiszta lesz, ha nem, kérdezz!

Dr. Jula Watson 2011.09.26. 14:13:12

@Boris the Bullet dodger: Nem bizony, és ezzel máris feldobtalak :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 14:14:54

@gernika: Á a tanár nem volt vevő ilyen apró lényegtelen mozzanatokra. Ő egy BME-s vendégprof volt, és ahhoz volt szokva, hogy a BME-n senki sem áll neki lelkizni csak azért, mert kirúgták a fél évfolyamot valamiből.

Boris the Bullet dodger 2011.09.26. 14:15:44

@Dr. Jula Watson:
Na, az sem én voltam :)
Persze, feldobtál, de mire feleszméltem, már le is estem :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.26. 14:16:37

@gernika: Gyereked születhet több is, de ábrázoló geometria szigorlat csak egyszer van! :DDD

LyukasBogrács 2011.09.26. 14:17:24

Itt csak a srac gusztustalan. Ha ujra irna, mondd meg neki, hogy az uj baratod valogatott dijbirkozo.

Kovács Tomi 2011.09.26. 14:19:30

@gernika: Nem akarom publikálni, legyen lényegtelen.:))

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.26. 14:20:05

@LyukasBogrács: Gondolod, hogy benne lenne egy ökörsütésben?

indapass90210 2011.09.26. 14:21:20

@Zs*******: huncut mosollyal megkérdezed, hogy ő is fosott-e a szörptől?

Kytia 2011.09.26. 14:24:01

@gernika: Ez is benne lehetett, ja. Mellesleg egy tipikus, diszkópicsa volt, patacipővel, mindennel, azoknak meg eleve szokása volt minden szombaton a törzshelyen riszálni a seggüket mindenféle fasziknak, szóval az sem lepett volna meg, ha nem a szépfijú az első kilengése.

@cyd: Attól tartok, ez most nem a kávé. Bár az lenne.:DDD

@Kovács Tomi: "Most is nyitott vagyok rá, de nem érzem azt, h jó ötlet lenne az, ha én megjelennék egy ilyen találkozón..."

Már jó előre szólok: AKKOR NE GYERE, BAZZEG!!!

Nem mintha tudnám, miről van szó, vagy én mennék, csak a hosszas udvaroltatást elkerülendő.:)))

2011.09.26. 14:24:27

@Dövan:
:D :D
Az a gond, hogy félek attól, hogy valamit tesznek a többi cuccommal. Mert azért tartok itt bent ezt-azt. Tudjátok, amiért nem küldetünk vissza étterembe se semmit. Mi van, ha csinálnak vmit utána a citromlevemmel vagy a felvágottammal vagy a vajkrémemmel... Nem akarok pórul járni...

dr. gernika 2011.09.26. 14:24:35

@Dr. Jula Watson: :D Fincsi paradicsomlé, nincs azzal semmi baj. :D
@Kovács Tomi: 2 és fél éve tutibiztos annál az asztalnál ültél volna végül, amelyiknél mi Narddal. :))

@Kytia: Mikor először beszabadult ide, próbálta elmondani, mit (nem) jelent neki a boldogság, illetve mi okoz neki örömöt az életében. Sokáig tartott és nem sok megértésre talált, talán azt nem akarja megismételni. De sztem már mindent elmondott, ami publikus, te is megértetted, mit ragozzon még?

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 14:25:20

@Köldökszösz (csodalampa): Pontosan! Nagyon jól látod a lényeget! Nem vagy te mérnökszerűség véletlenül?
:)))

Kytia 2011.09.26. 14:25:34

@Kovács Tomi: Nincs az az isten. Többé nem kérdezek!! Ne is próbálj rávenni, hogy kérdezzek! Ha könyörögsz se kérdezek, vedd tudomásul! Szeretnéd, hogy kérdezzek, mi? Hát, abból nem eszel!
:DD

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.26. 14:29:49

@Ibrahim a tevehajcsár: Én polihisztor vagyok, de értek más tudományokhoz is. :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 14:29:50

@Zs*******: Szerintem se menj bele ilyen "adok-kapok"-ba. Az egyik munkahelyemen ezt megcsinálta két srác egymással, először az egyik odaszegezte a másiknak a fapapucsát a padlóhoz (a fapapucs a munkaruha részét képezte), a másik erre teleeresztette az előző táskáját vízzel a vízcsapnál, mire ez felgyújtotta a másik íróasztalát. Szóval tudod, mindenki egy picivel többet akar "visszatörleszteni", és ez nem vezet jóra. Akkor inkább zárd el, és jelentsd ki, hogy "igen, én egy önző, egoista geci vagyok, és ezentúl nem kaptok ingyen meggyszörpöt!"
:)

Kytia 2011.09.26. 14:30:28

@gernika: Nekem tökmindegy, akkor ne ragozza, de ne csinálja azt, hogy belekezd, aztán visszakozik (egyébként a mi szegényes lelkivilágunkra hivatkozva).
Amúgy nem, nem értettem meg. Mert azt mondja, érzelem nélküli kapcsolat, de nem szexpartnerség, nem lakótársi szexpartnerség, és nem fér bele a félrekufirc. Ezeket mind felvetettem, de mind nem talált. Akkor milyen az az együttélés, amiben a legfontosabb dolog teljesül, ugyanakkor érzelmek nincsenek, monogámia viszont van? Szabad a gazda, nem fogok rájönni.
Egy teljesen átlagos kapcsolat, csak nem mondjuk a másiknak, hogy "szeretlek"? Mert ez kb. a kapcsolatok 90%-ára áll. akkor mi ebben olyan szörnyen rendhagyó?

indapass90210 2011.09.26. 14:31:54

@Zs*******: akkor nincs más megoldás, jól megpicsázzuk meló után a srácot!

dr. gernika 2011.09.26. 14:34:55

@Dr. Jula Watson: :DDDD És a gépet sem tudtad kikapcsolni? :D
@cyd: :D
@Boris the Bullet dodger: Annyit úgyse fog inni. :)
@Ibrahim a tevehajcsár: Hát nabumm. Ha nem a 10. UV-ja volt, akkor odaseneki.
@Köldökszösz (csodalampa): Hát, nekem spec. tuti több gyerekem lesz, mint ahány ábrázoló geometria szigorlatom, najó, esetleg egyenlő. :) Egyszer hozzánk vágtak egy progmat-tanárt amúgy a szocped tanulmányok alatt, azzal a céllal, hogy tanítsa meg nekünk az SPSS-t. Na, azt feltelepíteni is csak egy gépre bírta, meg csak nagyjából megmutogatni (láthatóan nem is ismerte), helyette nekiállt minket deriválni tanítani, meg halmazelméletekről beszélni. Mikor reklamáltam, hogy többek között azért mentem bölcsésznek, mert matektanulmányaimat a csúcson, azaz a négyes érettségivel terveztem abbahagyni, megsértődött és utána direkt beszólogatott. Ezután fogtam a csapatot és elindultunk a tanszékvezetőnek panaszt tenni rá, tőle tudtuk meg egyáltalán, hogy mire is lenne ez az óra. Sajnos a végén nem tanultuk meg a programot, halmazokból kellett szóbeliznem, ami csak 3-as lett. :S

@Kovács Tomi: Jaj úgyis tudom, elég volt egyszer hozzászólnod pár napja. :)

@Dövan: :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.26. 14:35:04

@Kytia: Lehet, hogy ő Norman Bates? És még érthető is lenne, miért nem árul el részleteket.

tőzegmalac 2011.09.26. 14:36:43

Ronda a hajad és szarul öltözködsz:DD

Kovács Tomi 2011.09.26. 14:36:56

@Kytia: Végre, nem tudod ezzel mekkora örömet okozol..

Úristen, kicsit gondolkozz már nyitottabban... Ibrahim kifejtette mit értettem az alatt, h a legfontosabb dolog teljesül... Gernikának kurvára igaza van, és érdekes Ő meg megértette, Ibrahim is fogta, Jula Watson is.. Akkor még sem én vagyok a fasz...

Kytia 2011.09.26. 14:37:40

@Köldökszösz (csodalampa): Jó, ahhoz lehet, hogy valóban nem lennék elég nyitott, hogy megértsem.:DDD

dr. gernika 2011.09.26. 14:38:33

@Kytia: Vannak érzelmek. Múltkor már mondta, hogy barátok voltak a lánnyal, ergo szerették egymást, aztán egy bulin összecsúsztak és utána rájöttek, hogy ez már több mint barátság. Azóta együtt vannak, csak nem szerelmesek.
Félig meg tudom érteni, mert jártam már így, csak mi akkor már szerelmesek voltunk, azzal a különbséggel, hogy erre a társaságból mi jöttünk rá utoljára (jobban mondva ő pár héttel korábban, csak velem baszott közölni, ezt is másfél évvel később tudtam meg egy haverjától).

2011.09.26. 14:39:15

@Dövan:
Jajj de kedves vagy, hogy megvédenél. De ezzel csak Opelost erősíted a tévképzeteiben, hogy bombanő vagyok és hisztizhetek. :)

Kytia 2011.09.26. 14:39:20

@Kovács Tomi: Gernika fuck buddy-ként értelmezte. Én azt mondtam: szexpartner. Van ezek között különbség, csak én nem tudok róla?
Ibrahimról lemaradtam, és nem tudok annyit visszapörgetni.
Ibrahim, magyarázz!:DD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.26. 14:40:20

@Kytia:

Mindegy, szarjad le. :) Ez az én módszerem , és mindig bejön, mert amit leszarok, az le van szarva.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.26. 14:40:20

@gernika: Mire használtátok az SPSS-t?
Nálunk is volt. Mondjuk senki nem merte firtatni, hogy miért van a fullprogramhoz mellékelve egy crack fájl is! Mindenesetre vicces volt, hogy feltört programmal kellett dolgozni.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 14:42:06

@Kytia: " Nincs az az isten. Többé nem kérdezek!! Ne is próbálj rávenni, hogy kérdezzek! Ha könyörögsz se kérdezek, vedd tudomásul! Szeretnéd, hogy kérdezzek, mi? Hát, abból nem eszel!"
Te egy kis zseni vagy! Szeretem, mikor egy 2-essel kezdődő személyi számú humanoid "creature" ilyen okos!
:)))

Kytia 2011.09.26. 14:42:21

@gernika: Akkor ez most pont olyannak tűnik nekem, mint egy tökátlagos kapcsolat. Azokban sem gyakoribb a szerelem, sok kezdődik barátsággal is, és érzelmi szinten is inkább középen áll, vannak sokkal érzelemmentesebbek és sokkal érzelmesebbek is. Még mindig azt a határtalanul különleges valamit nem találom, ami annyira eltér az átlagtól, hogy biztosan nem érteném meg, ha megtudnám, mi az.:)))

Kovács Tomi 2011.09.26. 14:42:53

@Kytia: Szeretettel...

ovács Tomi 2011.09.26. 11:40:02
@Dr. Jula Watson: De nő, csak ez arról szól, h kettő darab ember képes együtt élni és ezt élvezik érzelmek nélkül.:)

És nem szexkapcsolat és nem is lakótársi szexkapcsolat.

Kytia 2011.09.26. 14:44:24

@Nard: Ehh, néha nagyon szoktalak irigyelni ezért. Nekem nem ilyen jó a hűtőfolyadék az agyvizem körül.:DD

Kovács Tomi 2011.09.26. 14:45:16

@gernika: Perfect, kb ennyi a history, barátok voltunk, aztán egy buliban történt ez+az, nem lettünk szerelmesek egymásba, de kurva jól tudunk együtt élni azóta is...

dr. gernika 2011.09.26. 14:45:39

@Kytia: A fuck buddy az az én értelmezésem szerint olyan barát, akivel dugsz is.
Több, mint a szexpartner.
@Köldökszösz (csodalampa): :DD Nem tudtuk használni, mert meg se tanultuk. Viszont később az első melóhelyemen kifejezetten jól jött volna, mert abban kellett kielemezni a kutatásban felvett adatokat. Meg azóta is láttam több álláshirdetésben, hogy kérik az ismeretét.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.26. 14:48:43

@gernika: Ha én ezt tudom! Máris kiegészítem vele a cv-met. :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 14:49:43

@Kytia: Hagyd a francba, nem olyan izgalmas ez a történet. De röviden elmondom: van akinek arra áll fel (vagy hogy kicsit költőibben fogalmazzak attól dobban meg a kicsi szíve és kezd el izzadni a tenyere meg ilyenek), ha romantikus séta közben blablabla. És van akit ez baromi mélyen hidegen hagy, és úgy általában kb. annyira hiányoznak neki a különböző érzelmi megnyilvánulások, mint léggömbárusnak a nyílzápor. Na Tomi az utóbbi kategóriába tartozik. Nagyon röviden ennyi.

dr. gernika 2011.09.26. 14:51:48

@Köldökszösz (csodalampa): Írd be a szoftverismeretek közé, szerintem megdobja.
@Kytia: Lehet, beleférnek a kikacsintgatások is.
@Kovács Tomi: Beleférnek a kikacsintgatások is? :) Nem részedről, mert tudom, te a szemed se nyitod ki, de részéről? :))

Kytia 2011.09.26. 14:52:02

@Kovács Tomi: EZ? De most komolyan. Nem provokálni akarlak, bár tudom, hogy lassan már úgy veszi ki magát...De ez mind a titok? Amit időről időre bedobsz, mintha minimum az FBI aktáiban lenne a helye?
Ezt már rég leírtad, mikor még hozzátetted, hogy bővebben ki tudnád fejteni, de nem teszed, mert... Azt hittem, minimum van még valami adalék, amin nagyon megbotránkoznék, ha megtudnám. De ez így pont olyan, mint bármelyik kapcsolat. Másoknál sem lángol ám minden percben ezer fokon a szerelem. Sőt, az a ritkább, és az én tapasztalataim szerint rövidebb életű is, mint a higgadtabb érzelmekre alapuló kapcsolat.

No, és mi a legfontosabb dolog, ami teljesül? Mert azt sem tudom visszakeresni.:))

Kytia 2011.09.26. 14:55:31

@gernika: De kevesebb, mint a párkapcsolat? Mert a párkapcsolat is általában olyan barát, akivel dugsz is, sőt, jelen példában együtt is élsz.:)
Szerintem itt összekeverjük az érzelemmentes kapcsolatot a szerelmi lángolás-mentes kapcsolattal. Az előbbi szerintem nem nagyon létezik, már-már kegyetlennek tűnik, mert minimum baráti szeretet itt is van, ha jól értem, az utóbbi viszont kibaszott ritka és leginkább a romantikus filmekben találkozni vele.:))

Kovács Tomi 2011.09.26. 14:57:11

@gernika: Nem, a hűség alap.

@Ibrahim a tevehajcsár: Ennyi.:D

@Kytia: Alapvetően már leírtam ezt is, mivel mikor először idejöttem, és leírtam, h nekem mi a normális, sokan leugattak, h én hülye vagyok bla bla bla, én ezt leszarom, mert én asszem senkit nem ugattam le.. Ma megint feljött ez a téma, és úgy jött le nekem, h ti ezt amiben élek elítélitek megvetitek, ezért nem akartam erről beszélni, most már tudjátok ennyi, bocs, ha indulatos voltam, vagy bármi, veled sincs semmi gondom, jó fej vagy, csak ezt most nem értetted. A legfontosabb dolog, az, h hagyjuk egymást élni, és ezt úgy értsd, h nem kényszerítünk egymásra rá semmit sem!

Kytia 2011.09.26. 14:58:49

@Ibrahim a tevehajcsár: Oké, értem. Tegye fel a kezét, aki az előbbi kategóriába tartozik.:))))
Valahol kicsit mind Tomik vagyunk, úgy érzem.:))

indapass90210 2011.09.26. 14:59:05

@Zs*******: De tényleg bombanő vagy! Mondjuk abban nem vagyok biztos, hogy ettől a hisztizés meg-e van-e engedve-e.

Kovács Tomi 2011.09.26. 14:59:09

@Kytia: Így van ez érzelemmentes dolog, mint emberek szeretjük egymást, de mint nő és férfi nem. Hidd el nem kegyetlen, baszottul jó és sokkal keményebb komolyabb a kötődés a másikhoz, pontosan azért mert nincsenek meg a klasszik érzelmek, hanem sima puszta emberi szeretet van.

Kovács Tomi 2011.09.26. 15:01:59

@Kytia: Könyörgöm ne legyél én. Egyikünknek sem lesz az jó.:D

dr. gernika 2011.09.26. 15:02:03

@Kytia: Nem igazán tudom megfogalmazni, mert nem igazán dugtam még baráttal, max volt olyan párkapcsolatom, amiben nem lángoltam az érzelmek. De amikor beleszerettem a barátomba, azt hittem könnyű lesz, mert már ismerjük egymást, de rájöttünk, hogy baromira nem, teljesen átdimenzionálta ez a kapcsolatunkat. Szóval Tomi helyett nem tudok nyilatkozni, csak ismételni amit ő mond, mert pont azt nem éltem át. Attól még, hogy nem értem, elfogadom.

cyd 2011.09.26. 15:03:01

@Kytia: "Valahol kicsit mind Tomik vagyunk, úgy érzem"
"Nem, én nem!" :)

Kytia 2011.09.26. 15:10:04

@Kovács Tomi: Semmi gond, én voltam indulatos.:))

Én most konkrétan úgy érzem, hogy fogalomzavar okozta a félreértést.
Ha az van, amit Ibrahim mond, akkor te érzelemmentesnek azt nevezed, amikor kihagyjátok az ilyen-olyan romantikus sallangokat. De ez nálam nem érzelemmentes. Csak a stílus más. Próbáld ki, hogy megtudod, megcsalt a barátnőd, vagy esetleg szakít veled. Majd meglátnád, hogy van ott érzelem bőven.:))) Csak ti nem nyálas szövegeket duruzsoltok egymás fülébe gyertyafényes nyáréjszakán, hanem mondjuk röhögcséltek, meg hülyítitek egymást, vagy akármi.

De ez semmiben nem tér el a többi kapcsolattól, pláne, hogy még a hűség is meg van követelve. Én a nyáladzó szerelmesektől rosszul is szoktam lenni, főleg olyankor, amikor a kapcsolat végén elmondják egymást mindennek.:DD

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 15:10:09

@Kytia: Nem tudom, a nevedben nem nyilatkozhatok!
:))

dr. gernika 2011.09.26. 15:10:33

@cyd: Én sem! A Tomik nyomik.

Kovács Tomi 2011.09.26. 15:13:10

@Kytia: Valami ilyesmi, mi pl. magázzuk egymást, mert az szerintünk tökre stílusos..:D és magázódva is beszélünk egymással.:D

@gernika: Naaaaaaa, kikérem..:D

cyd 2011.09.26. 15:17:19

@gernika: Hát most így hirtelen a bátyám, meg az exem fia az. Az egyik mégiscsak családtag, a másik meg egy 1,5 éves vigyorgép. Szóval nem osztanám :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 15:18:12

@gernika: Stimmel: nekem is volt az egyetemen egy barátnőm, aki valójában a barátom volt, és valóban, mikor úgy uszkve fél év- három negyed és után felmerült a lehetősége, hogy ennél esetleg többet hozzunk ki belőle, tulajdonképp vége is lett a barátságnak.

Kytia 2011.09.26. 15:22:55

@Kovács Tomi: De pont erről beszélek. Hogy a puszta, emberi szeretet, az klasszik érzelem. Semmivel sem kevesebb.
Az, hogy mint férfi és nő nem szeretitek egymást, azt jelenti, hogy nem szorul össze mondjuk a torkod, ha meglátod a nevét leírva? Meg nem bizsereg a gyomrod, ha közeleg a találkozás időpontja?

Amúgy nővéremmel ilyesmikről beszéltünk és megállapítottuk, hogy az igazán tartós kapcsolatainkban ezek sosem voltak. aztán megkérdezte egy férfiismerősét, aki szintén ezt támasztotta alá. Ezért arra jutottunk, hogy ez a bizsergéses izé inkább olyan dolog, ami nem járul hozzá a tartós kapcsolathoz, sőt, lehet, hogy pont olyanok iránt könnyebb érezni, akikkel nem illesz össze. Szerintem átverés az egész.:)))

@gernika: És amikor beleszerettél, mi történt? Mármint mi változott? Jobban vártad a találkozást?
Amúgy tudom, miről van szó. A mostani barátomat 10 éve ismerem. Mindig megbízható, becsületes srácnak tartottam, aztán összejöttünk és rögtön féltékeny lettem. "Belülről" már nem voltam meggyőződve a szavahihetőségéről, életbe léptek a szokott reflexeim.:DD

@cyd: De azért mind EGYÉNISÉGEK is vagyunk...illetve...én nem.:(
:D

Kytia 2011.09.26. 15:24:10

@Kovács Tomi: Nemá.:DD De csak néha viccből, vagy mindig?

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 15:24:32

@Nard: Nem rajta múlt a dolog, hanem rajtam. Őt a többiek "homályosították fel, hogy te hülye, csak napi 24 órán keresztül vagytok együtt, miért nem mentek tovább? Ő meg elgondolkodott, hogy tényleg, igazuk van, miért ne.

Kovács Tomi 2011.09.26. 15:25:24

@Köldökszösz (csodalampa): Nem, always.

@Kytia: Nem szorul össze se a gyomrom se semmim ha találkozunk, sőt inkább röhögni szoktam rajta amikor meglátom a távolban, mert olyan vicces, ahogy jön felém.:D

Kovács Tomi 2011.09.26. 15:26:49

@Kytia: Mindig, így indult már mikor barátok voltunk, és aztán így is maradt, de én tökre bírom, szerintem rohadtul stílusos dolog, mikor ott vagy valahol egy helyen piát vesztek és akkor kérdezik mit, és azt mondom neki "maga, mit iszik?":DD

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.26. 15:28:19

@Kovács Tomi: :DDDDDDDDDDDDDDDD

Ennél giccsesebben modoros talán az lenne, ha ő magáz, te meg tegezed és minden alkalommal fiamnak szólítod.

cyd 2011.09.26. 15:30:48

@Kytia: Kis lelkemet melengeti, mikor vevő valaki az idióta popkulturális utalásaimra :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 15:33:41

@Köldökszösz (csodalampa): Azt hívják úgy, hogy "csendőrpertu" és szerintem baromi gusztustalan.
:)

Kytia 2011.09.26. 15:35:05

@Kovács Tomi: "...inkább röhögni szoktam rajta..."
Na, ez pl. nálunk is így van.:DDDD
De én szeretek röhögni, akivel nem tudnék, azzal nem is járnék.

No de a tévé előtt összekuporodva is magázódtok? Mondjuk olyan, hogy "mit gondol, kedves, áttegyem az RTL-klubra? - Kérem, Kovács úr, ezt döntse el maga.":DD

Na, ezt este kipróbálom.:DDD

2011.09.26. 15:35:10

@Dövan:
Ohhh, most elpirultam. :)
Azért annyira hisztis se vagyok. Csak egy icipicit. :)

cyd 2011.09.26. 15:35:22

@Kovács Tomi: Nem maga, Ön ha már...
Én egy nőnemű barátommal szoktam, de teljesen hektikus, hogy mikor és kik előtt. Mondjuk asszem még sosem hívott a keresztnevemen, csak vezetéknév vagy "vezetéknév úr"

@Köldökszösz (csodalampa): 20-as évek? :)

Kytia 2011.09.26. 15:39:51

@cyd: Ó, hát aki Brájenből nem tud idézni, az nem is ember.:DD
Meg ha már az Eric Berne-nel is felvágtam.:DDD

Kovács Tomi 2011.09.26. 15:40:50

@Kytia: Nem kuporodunk össze, én a gépnél ülök, ő fekszik az ágyba valami megy amit néz, ha nem tetszik rászólok, kapcsoljon már, és akkor elkapcsol.. Vagy mielőtt elalszik oda adja a távirányítót, és kapcsolgasson, ha akar. Mikor lefekszek, megkérdezi, bezárt?:D

Kytia 2011.09.26. 15:42:33

@Dövan: Ti is ismeritek egymást? Hánemigaz!:DD

Frigyesur (törölt) 2011.09.26. 15:45:04

@Nard: Ha meg nem mukodik, akkor elkezdesz hisztizni, hogy marpedigdeigenis, majd alnardingolsz, hogy meg dramaibb legyen :))))

2011.09.26. 15:45:33

@Kytia:
Mármint kivel? :) Velem?

Kytia 2011.09.26. 15:45:41

@Kovács Tomi: A "bezárt"-ot nem értem.:)
De akkor a testi érintések is korlátozva vannak? Az nem hiányzik? Mert én például nyáladzás nélkül simán tudok élni, de dögönyözés nélkül... Azért ahhoz nem kell lángolás. Az embör kurkászásra van kalibrálva, mint a majom.:))

Kytia 2011.09.26. 15:47:19

@Zs*******: Hát veled beszélget.:))

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.26. 15:47:48

@Kovács Tomi: Egy alkalommal voltam fültanúja hasonszőrű beszélgetésnek. Két tenáger nyomta így a krimóban, akkor is majd' telibefostam az űlőgarnitúrát. Nekik betudtam a dolgot annak, hogy feltűnően Kant és Hegel könyveket teregettek maguk elé.

Kovács Tomi 2011.09.26. 15:48:34

@Kytia: Bezárt, ajtót tudod a lakásét.:D Nem nincsenek és ebből fakadóan rengeteg hülyeség is van..:D

2011.09.26. 15:49:11

@Kytia:
Dövan mindenkit ismer kb. :)

Kytia 2011.09.26. 15:53:54

@Kovács Tomi: Hát azt el tudom képzelni.:DDD Vagy szex közben: "Megtenné kedves, hogy megfordul és négykézlábra áll?":DD

@Zs*******: Éngömet nem.:) De személyesen is, vagy csak facebook-linken?:DD

@Köldökszösz (csodalampa): Tudsz értelmes kérdést feltenni arrogancia nélkül?:D

dr. gernika 2011.09.26. 15:56:34

@Kovács Tomi: @Köldökszösz (csodalampa): @cyd: Nem én találtam ki, ezt már ezer éve mondogatjuk szakítóson is. :)
@Ibrahim a tevehajcsár: Jaja, az ott befellegzett.
@Kytia: Jobban vártam a találkozást, még nem jöttünk össze, de csalódott voltam, mikor kiderült, hogy nem tud jönni egy bulira, vagy ketten elmentünk valami sulis rendezvényre, ami nem volt jó, ott álltunk és az lett volna a logikus, hogy elindul mindenki haza, de nem akaródzott, látszott rajta hogy keresi az ürügyet, mit csinálhatnánk még együtt. Valami koncertre be tudtak volna vinni csak engem, de őt nem (vele kóvályogtunk a környéken) ő is mondta, hogy menjek nyugodtan, de nem mentem. Meg tudott bőgetni, mikor szóvá tett valamit, amit szerinte nem jól csináltam (barátok miatt ezerévente egyszer ha bőgök, párkapcsolatban elég könnyen). Elmesélte, hogy volt nála egy exe a hétvégén, masszírozgatta, megdughatta volna, de valahogy mégsem. Meg hogy hívta esküvőre, de nem tudja, menjen-e (sanda tekintet felém). Akkor még nem éreztem féltékenységet, de asszem másnap már az is zavart, mikor a közös barátnőkkel egy társaságban a másik csajjal többet röhincsélt, mint velem. Ott borultam ki, mikor összetört valami pohár, ő meg belenyúlkált, kiszedte a darabokat, és még a maradék sört is meg akarta belőle inni. A szemem előtt meg mindenféle tragédiák pörögtek le, és elbőgtem magam. Senki sem tudta, mi bajom, csak hajnalra bírta kihúzni belőlem, addigra már én is rájöttem. :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.26. 15:58:11

@Kytia: Csak azért, mert nem tettem mögé szmájlit?

Tessék: :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.26. 15:59:51

@Frigyesur:

A zuhanyzás közbeni éneklés tényleg jobb módszer az ellenfelek megtörésére! :)

@Kytia:

Annyira szőrös a hátad, hogy kurkászni kell téged? :)

dr. gernika 2011.09.26. 16:00:19

@Kovács Tomi: NArddal mostanában azt csináljuk, hogy elkezdünk mindenfele nézni és elmegyünk egymás mellett. Illetve, amelyik épp el akar menni, azt a másik visszarántja.

phaszfej 2011.09.26. 16:01:33

Minél rövidebb a farkad, annál inkább csaj vagy.

Joe69 2011.09.26. 16:01:53

A poszt- akár eredeti, akár irodalmi alkotás -alapvető tanulságokkal rendelkezik.

1. Nincsenek életkorok írva, ez tehát egy kortalan sztori. Azért szerintem nem tinik voltak, bár ilyen koravén szövegeket mostanában már 14 éves csajszik is nyomatnak. A pasi mindenképpen egy éretlen figura volt a pikírt hősnőhöz képest, de ettől még akár 30 körül is lehettek akár. A fogügy alapján idősebbek is, fiatalabbaknál még ugye ingyenes az ellátás meg a szabályozó.

2. Az első benyomás mindenekfelett, de ha a pasi e teszten bukik is, attól még hízlalja a hölgy máját, ha erőlködik, puncsol, másképpen eme iromány nem születik meg.

3. A puncsoló (saját hite szerint "udvarló") pasit a nők alapból megvetik. De ha nem teszi, akkor meg azért vetik meg. Egy "kiskegyedből" vett őszinte aranyköpés szerint tulajdonképpen nekünk (nőknek) mindig az a pasi kell igazán, aki megengedheti magának, hogy leszarjon bennünket.

4. Hősnőnknek a nagydarab böszme állat pasik kellenek, mint sokaknak. De azoknak viszont esetleg az olyan törpe lapos piszkafák nem kellenek, mint amilyen esetleg ő . Ja, és aki ehhez képest igen csak nagyarc. És ezért várta, hogy megint jelentkezzen a girnyó szerencsétlen, hogy rúghasson még egyet a lelkébe. Az ilyesmitől is lehet elélvezni, ha már egy magas igényeihez méltó farok nem jut szegénykének.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.26. 16:01:55

@gernika: Vagyis szabadulnátok a másiktól, de nem megy.

dr. gernika 2011.09.26. 16:07:43

@Köldökszösz (csodalampa): Natessék, mire rá nem jön az ember, ha idejár. :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.26. 16:08:15

@Kytia: Ne probald ki. En rengeteget kaptam, mert a vezetekneven hivtam. :x

@Nard: Az utcan es a metroban is dudoltam. Mindenkit megtortem vele penteken :P

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.26. 16:10:21

@gernika: Csak kérdezz bátran. Antiszociológia szakra is jártam.

dr. gernika 2011.09.26. 16:14:32

@Köldökszösz (csodalampa): :D
Mennem kell vacsorát venni, majd holnap. Pápá.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.26. 16:15:02

@Köldökszösz (csodalampa):

Felfalja a Gurumat. Állandóan. :( Felfal minden csokit! :(

Frigyesur (törölt) 2011.09.26. 16:16:46

@Nard: Csak segít vigyázni légiesen kárcsú alakodra ;)

cyd 2011.09.26. 16:20:18

@Nard: Tejcsoki vagy fehér.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.26. 16:21:13

@Nard: Tegyél bele hashajtót! Utána elnevezheted gyalogkakukknak. Vicces, ahogy tipegve rohan a wc felé. :DDD

Ugye már elindult, nehogy még rajtakapjon a csínytevésen.
*kétségbeesett arccal pislog körbe*

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.26. 16:37:15

@Köldökszösz (csodalampa):

Nem tennék ilyet vele. Max nagymuterral :) Áh nem genyózom vele, csinál kaját, mire hazaérek. Főnyeremény! :) Sokkal viccesebb ha ráijesztek zuhanyozás közben. Drabális alkatom ellenére olyan halkan járok mint egy macska :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.26. 16:42:32

@Nard: Nagymuterrel még viccesebb! Látod magad előtt, ahogy lassítva fut, és feltehetően már nem éri el a célt! :D

youtu.be/L-7Vu7cqB20

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.26. 17:49:37

@gernika:

Én nem csináltam semmi rosszat, és az ötletet is mélyen megvetem! :)

dr. gernika 2011.09.26. 17:56:33

@Nard: Látom. :) Éhes vagy már, mi? :))

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.26. 18:58:42

@gernika: Némá', valaki a nevemben írogatott és kelti itt a hangulatot. Tudod, hogy én nem vagyok olyan! :DDD
Hogy miknincsenek!
*fejét csóválja rosszallóan*

Mi volt a kaja?

indapass90210 2011.09.26. 21:07:50

Azt, hogy pina, írta már valaki?

indapass90210 2011.09.26. 21:12:21

@Zs*******: na igen, a hisztisség esetében egy nőnél csak annak nagysága a kérdés. Elvégre hiszti nélkül nincs nő! :P

indapass90210 2011.09.26. 21:16:52

@Joe69: "Hősnőnknek a nagydarab böszme állat pasik kellenek, mint sokaknak."

Tényleg, miért szereti (szerintem túl) sok nő a gyurmagyurikat?

Joe69 2011.09.26. 21:46:46

@Dövan:
Hát mert azt hiszik, nagy embernek nagy farka van. (Tévedés) Meg azt, hogy nagy test nagy élvezet (Még nagyobb tévedés) Meg azt, hogy a nagy ember olyan biztonságot ad, meg megvédi. (Még ennél is nagyobb tévedés: idő előtt elpatkol, kinyiffan a szíve, izületei,támogathatja orvoshoz) És ami furcsa, tényleg dagadt hájas állatokról van szó sokszor, nem legalább kigyúrtakról.

dr. gernika 2011.09.26. 22:14:00

@Köldökszösz (csodalampa): Bolonyai.
És orvul megetettem répás muffinnal. :)

indapass90210 2011.09.27. 05:14:38

@Joe69: na igen, a legnagyobb farkam nekem van, tehát ez csak tévedés lehet :)

A védelemről meg annyit, hogy civilizált körülmények között nincs rá szükség (meg eleve csak az üssön meg, akinek már nem kellenek a golyói), a civilizáció összeomlása esetén pedig az, aki a legjobban tud lőni.
süti beállítások módosítása