Hónapokig üldözött a világ legnyálasabb pasija

2011. szeptember 26. 07:44 - csajokespasik

„Hetekre eltűnt, majd újra randira hívott. Olyanokat mondott, hogy „Ő tud várni” meg annyira kellek neki, hogy „Még valami meggondolatlanságot követne el” ha nem láthat” - történet egy makacs férfiról, aki addig folytatja az ostromot, amíg bizarrba nem fordul a játszma. Nem nagyon érdekli a visszautasítás sem. Igaz, hogy a lovag szőke és kék szemű, de annyira vékony, hogy át lehet látni rajta és a fogaival sem tud villantani. Hány film is készült eme típus nők iránti rajongásáról?

 

Sziasztok! Megismertem a nyáron a neten egy érdekes pasit. Nem volt semmi, de még a mai napig irogat nekem. Szóval, júniusban randiztunk 1x, és már az első randin elmesélte, hogy ő néha a szex után sír örömében. És azt hogy szeret a barátnője bőrébe bújni (jobbnak láttam, ha ezt nem kérem, hogy részletezze). Leveleiben rendszeresen a Te és a Vagy meg a Veled szavakat nagybetűvel írta… amitől a falra másztam, mert annyira gigagiccs. Nem tudom, kinek jár ez a megtiszteltetés igazán, szerintem senkinek, talán a diplomáciai levelezésekben. De egy felszínes ismeretség után semmiképpen sem járna.

Ez a fiú szőke és kék szemű, de annyira vékony, hogy át lehet látni rajta és a fogai sem voltak túl szépek. Hozzá állandóan vihorászott meg fecsegett a levegőbe. Remek meleg lenne belőle. Az első (és utolsó) randi után 3 nappal elment nyaralni. Ez kapóra jött nekem, mert levette a vállamról a felelősséget, hogy megmondjam neki, nem lesz második randi. ÉS: a nyaralása alatt minden nap MMS-ben elküldte az arcát, hogy lássam rajra, mennyire szomorú, mert ennyire hiányzom neki. Mikor hazatért, rögtön felhívott, hogy találkozni akar. Mondtam, hogy nem érek rá. Később mélben megírtam, hogy van másvalakim – nem volt, de hátha így feladja - Ismétlem, csak 1x találkoztunk. Erre a válasz: felajánlotta, hogy megcsinálja a gépemet, de nem kértem, mert nem volt baja. Egyrészt. Másrészt nem erről volt szó, ugyanis éppen most raktam ki, erre ezt írja vissza, mintha nem is olvasta volna. Hetekre eltűnt, majd újra randira hívott. Olyanokat mondott, hogy „Ő tud várni” meg annyira kellek neki, hogy „Még valami meggondolatlanságot követne el” ha nem láthat. Nem válaszoltam. Augusztus végén jön egy mél tőle: azt írja, hogy „nem fog rám várni többet” és más lányokkal is ismerkedni fog. Hát nevettem ezen. Eddig ki tartotta vissza? Ez a fiú teljesen bebeszélte magának, hogy lesz valami köztünk, noha én semmi okot nem adtam rá. És most jön a csattanó: Pár napja összefutottam vele a Határ úti metróállomáson, sajnos a felszállás után vettem csak észre, amikor már zárt térben voltunk. Mivel régóta nem találkoztunk személyesen, és kicsit meg is változtam (hajfestés) elsőre nem ismert meg. Azt hittem , ez így is marad, de 3 másodperc bámulás után leesett neki. Nem a következő állomás volt a célom, de leszálltam ott. Féltem, hogy azonnal csörögni fog a telefon, de nem. Este sem várt mél otthon, pedig biztos voltam benne, hogy ír. Lehet hogy eltűnt. De nem akarom elkiabálni.

 
466 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr213256898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 14:25:20

@Köldökszösz (csodalampa): Pontosan! Nagyon jól látod a lényeget! Nem vagy te mérnökszerűség véletlenül?
:)))

Kytia 2011.09.26. 14:25:34

@Kovács Tomi: Nincs az az isten. Többé nem kérdezek!! Ne is próbálj rávenni, hogy kérdezzek! Ha könyörögsz se kérdezek, vedd tudomásul! Szeretnéd, hogy kérdezzek, mi? Hát, abból nem eszel!
:DD

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.26. 14:29:49

@Ibrahim a tevehajcsár: Én polihisztor vagyok, de értek más tudományokhoz is. :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 14:29:50

@Zs*******: Szerintem se menj bele ilyen "adok-kapok"-ba. Az egyik munkahelyemen ezt megcsinálta két srác egymással, először az egyik odaszegezte a másiknak a fapapucsát a padlóhoz (a fapapucs a munkaruha részét képezte), a másik erre teleeresztette az előző táskáját vízzel a vízcsapnál, mire ez felgyújtotta a másik íróasztalát. Szóval tudod, mindenki egy picivel többet akar "visszatörleszteni", és ez nem vezet jóra. Akkor inkább zárd el, és jelentsd ki, hogy "igen, én egy önző, egoista geci vagyok, és ezentúl nem kaptok ingyen meggyszörpöt!"
:)

Kytia 2011.09.26. 14:30:28

@gernika: Nekem tökmindegy, akkor ne ragozza, de ne csinálja azt, hogy belekezd, aztán visszakozik (egyébként a mi szegényes lelkivilágunkra hivatkozva).
Amúgy nem, nem értettem meg. Mert azt mondja, érzelem nélküli kapcsolat, de nem szexpartnerség, nem lakótársi szexpartnerség, és nem fér bele a félrekufirc. Ezeket mind felvetettem, de mind nem talált. Akkor milyen az az együttélés, amiben a legfontosabb dolog teljesül, ugyanakkor érzelmek nincsenek, monogámia viszont van? Szabad a gazda, nem fogok rájönni.
Egy teljesen átlagos kapcsolat, csak nem mondjuk a másiknak, hogy "szeretlek"? Mert ez kb. a kapcsolatok 90%-ára áll. akkor mi ebben olyan szörnyen rendhagyó?

indapass90210 2011.09.26. 14:31:54

@Zs*******: akkor nincs más megoldás, jól megpicsázzuk meló után a srácot!

dr. gernika 2011.09.26. 14:34:55

@Dr. Jula Watson: :DDDD És a gépet sem tudtad kikapcsolni? :D
@cyd: :D
@Boris the Bullet dodger: Annyit úgyse fog inni. :)
@Ibrahim a tevehajcsár: Hát nabumm. Ha nem a 10. UV-ja volt, akkor odaseneki.
@Köldökszösz (csodalampa): Hát, nekem spec. tuti több gyerekem lesz, mint ahány ábrázoló geometria szigorlatom, najó, esetleg egyenlő. :) Egyszer hozzánk vágtak egy progmat-tanárt amúgy a szocped tanulmányok alatt, azzal a céllal, hogy tanítsa meg nekünk az SPSS-t. Na, azt feltelepíteni is csak egy gépre bírta, meg csak nagyjából megmutogatni (láthatóan nem is ismerte), helyette nekiállt minket deriválni tanítani, meg halmazelméletekről beszélni. Mikor reklamáltam, hogy többek között azért mentem bölcsésznek, mert matektanulmányaimat a csúcson, azaz a négyes érettségivel terveztem abbahagyni, megsértődött és utána direkt beszólogatott. Ezután fogtam a csapatot és elindultunk a tanszékvezetőnek panaszt tenni rá, tőle tudtuk meg egyáltalán, hogy mire is lenne ez az óra. Sajnos a végén nem tanultuk meg a programot, halmazokból kellett szóbeliznem, ami csak 3-as lett. :S

@Kovács Tomi: Jaj úgyis tudom, elég volt egyszer hozzászólnod pár napja. :)

@Dövan: :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.26. 14:35:04

@Kytia: Lehet, hogy ő Norman Bates? És még érthető is lenne, miért nem árul el részleteket.

tőzegmalac 2011.09.26. 14:36:43

Ronda a hajad és szarul öltözködsz:DD

Kovács Tomi 2011.09.26. 14:36:56

@Kytia: Végre, nem tudod ezzel mekkora örömet okozol..

Úristen, kicsit gondolkozz már nyitottabban... Ibrahim kifejtette mit értettem az alatt, h a legfontosabb dolog teljesül... Gernikának kurvára igaza van, és érdekes Ő meg megértette, Ibrahim is fogta, Jula Watson is.. Akkor még sem én vagyok a fasz...

Kytia 2011.09.26. 14:37:40

@Köldökszösz (csodalampa): Jó, ahhoz lehet, hogy valóban nem lennék elég nyitott, hogy megértsem.:DDD

dr. gernika 2011.09.26. 14:38:33

@Kytia: Vannak érzelmek. Múltkor már mondta, hogy barátok voltak a lánnyal, ergo szerették egymást, aztán egy bulin összecsúsztak és utána rájöttek, hogy ez már több mint barátság. Azóta együtt vannak, csak nem szerelmesek.
Félig meg tudom érteni, mert jártam már így, csak mi akkor már szerelmesek voltunk, azzal a különbséggel, hogy erre a társaságból mi jöttünk rá utoljára (jobban mondva ő pár héttel korábban, csak velem baszott közölni, ezt is másfél évvel később tudtam meg egy haverjától).

2011.09.26. 14:39:15

@Dövan:
Jajj de kedves vagy, hogy megvédenél. De ezzel csak Opelost erősíted a tévképzeteiben, hogy bombanő vagyok és hisztizhetek. :)

Kytia 2011.09.26. 14:39:20

@Kovács Tomi: Gernika fuck buddy-ként értelmezte. Én azt mondtam: szexpartner. Van ezek között különbség, csak én nem tudok róla?
Ibrahimról lemaradtam, és nem tudok annyit visszapörgetni.
Ibrahim, magyarázz!:DD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.26. 14:40:20

@Kytia:

Mindegy, szarjad le. :) Ez az én módszerem , és mindig bejön, mert amit leszarok, az le van szarva.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.26. 14:40:20

@gernika: Mire használtátok az SPSS-t?
Nálunk is volt. Mondjuk senki nem merte firtatni, hogy miért van a fullprogramhoz mellékelve egy crack fájl is! Mindenesetre vicces volt, hogy feltört programmal kellett dolgozni.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 14:42:06

@Kytia: " Nincs az az isten. Többé nem kérdezek!! Ne is próbálj rávenni, hogy kérdezzek! Ha könyörögsz se kérdezek, vedd tudomásul! Szeretnéd, hogy kérdezzek, mi? Hát, abból nem eszel!"
Te egy kis zseni vagy! Szeretem, mikor egy 2-essel kezdődő személyi számú humanoid "creature" ilyen okos!
:)))

Kytia 2011.09.26. 14:42:21

@gernika: Akkor ez most pont olyannak tűnik nekem, mint egy tökátlagos kapcsolat. Azokban sem gyakoribb a szerelem, sok kezdődik barátsággal is, és érzelmi szinten is inkább középen áll, vannak sokkal érzelemmentesebbek és sokkal érzelmesebbek is. Még mindig azt a határtalanul különleges valamit nem találom, ami annyira eltér az átlagtól, hogy biztosan nem érteném meg, ha megtudnám, mi az.:)))

Kovács Tomi 2011.09.26. 14:42:53

@Kytia: Szeretettel...

ovács Tomi 2011.09.26. 11:40:02
@Dr. Jula Watson: De nő, csak ez arról szól, h kettő darab ember képes együtt élni és ezt élvezik érzelmek nélkül.:)

És nem szexkapcsolat és nem is lakótársi szexkapcsolat.

Kytia 2011.09.26. 14:44:24

@Nard: Ehh, néha nagyon szoktalak irigyelni ezért. Nekem nem ilyen jó a hűtőfolyadék az agyvizem körül.:DD

Kovács Tomi 2011.09.26. 14:45:16

@gernika: Perfect, kb ennyi a history, barátok voltunk, aztán egy buliban történt ez+az, nem lettünk szerelmesek egymásba, de kurva jól tudunk együtt élni azóta is...

dr. gernika 2011.09.26. 14:45:39

@Kytia: A fuck buddy az az én értelmezésem szerint olyan barát, akivel dugsz is.
Több, mint a szexpartner.
@Köldökszösz (csodalampa): :DD Nem tudtuk használni, mert meg se tanultuk. Viszont később az első melóhelyemen kifejezetten jól jött volna, mert abban kellett kielemezni a kutatásban felvett adatokat. Meg azóta is láttam több álláshirdetésben, hogy kérik az ismeretét.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.26. 14:48:43

@gernika: Ha én ezt tudom! Máris kiegészítem vele a cv-met. :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 14:49:43

@Kytia: Hagyd a francba, nem olyan izgalmas ez a történet. De röviden elmondom: van akinek arra áll fel (vagy hogy kicsit költőibben fogalmazzak attól dobban meg a kicsi szíve és kezd el izzadni a tenyere meg ilyenek), ha romantikus séta közben blablabla. És van akit ez baromi mélyen hidegen hagy, és úgy általában kb. annyira hiányoznak neki a különböző érzelmi megnyilvánulások, mint léggömbárusnak a nyílzápor. Na Tomi az utóbbi kategóriába tartozik. Nagyon röviden ennyi.

dr. gernika 2011.09.26. 14:51:48

@Köldökszösz (csodalampa): Írd be a szoftverismeretek közé, szerintem megdobja.
@Kytia: Lehet, beleférnek a kikacsintgatások is.
@Kovács Tomi: Beleférnek a kikacsintgatások is? :) Nem részedről, mert tudom, te a szemed se nyitod ki, de részéről? :))

Kytia 2011.09.26. 14:52:02

@Kovács Tomi: EZ? De most komolyan. Nem provokálni akarlak, bár tudom, hogy lassan már úgy veszi ki magát...De ez mind a titok? Amit időről időre bedobsz, mintha minimum az FBI aktáiban lenne a helye?
Ezt már rég leírtad, mikor még hozzátetted, hogy bővebben ki tudnád fejteni, de nem teszed, mert... Azt hittem, minimum van még valami adalék, amin nagyon megbotránkoznék, ha megtudnám. De ez így pont olyan, mint bármelyik kapcsolat. Másoknál sem lángol ám minden percben ezer fokon a szerelem. Sőt, az a ritkább, és az én tapasztalataim szerint rövidebb életű is, mint a higgadtabb érzelmekre alapuló kapcsolat.

No, és mi a legfontosabb dolog, ami teljesül? Mert azt sem tudom visszakeresni.:))

Kytia 2011.09.26. 14:55:31

@gernika: De kevesebb, mint a párkapcsolat? Mert a párkapcsolat is általában olyan barát, akivel dugsz is, sőt, jelen példában együtt is élsz.:)
Szerintem itt összekeverjük az érzelemmentes kapcsolatot a szerelmi lángolás-mentes kapcsolattal. Az előbbi szerintem nem nagyon létezik, már-már kegyetlennek tűnik, mert minimum baráti szeretet itt is van, ha jól értem, az utóbbi viszont kibaszott ritka és leginkább a romantikus filmekben találkozni vele.:))

Kovács Tomi 2011.09.26. 14:57:11

@gernika: Nem, a hűség alap.

@Ibrahim a tevehajcsár: Ennyi.:D

@Kytia: Alapvetően már leírtam ezt is, mivel mikor először idejöttem, és leírtam, h nekem mi a normális, sokan leugattak, h én hülye vagyok bla bla bla, én ezt leszarom, mert én asszem senkit nem ugattam le.. Ma megint feljött ez a téma, és úgy jött le nekem, h ti ezt amiben élek elítélitek megvetitek, ezért nem akartam erről beszélni, most már tudjátok ennyi, bocs, ha indulatos voltam, vagy bármi, veled sincs semmi gondom, jó fej vagy, csak ezt most nem értetted. A legfontosabb dolog, az, h hagyjuk egymást élni, és ezt úgy értsd, h nem kényszerítünk egymásra rá semmit sem!

Kytia 2011.09.26. 14:58:49

@Ibrahim a tevehajcsár: Oké, értem. Tegye fel a kezét, aki az előbbi kategóriába tartozik.:))))
Valahol kicsit mind Tomik vagyunk, úgy érzem.:))

indapass90210 2011.09.26. 14:59:05

@Zs*******: De tényleg bombanő vagy! Mondjuk abban nem vagyok biztos, hogy ettől a hisztizés meg-e van-e engedve-e.

Kovács Tomi 2011.09.26. 14:59:09

@Kytia: Így van ez érzelemmentes dolog, mint emberek szeretjük egymást, de mint nő és férfi nem. Hidd el nem kegyetlen, baszottul jó és sokkal keményebb komolyabb a kötődés a másikhoz, pontosan azért mert nincsenek meg a klasszik érzelmek, hanem sima puszta emberi szeretet van.

Kovács Tomi 2011.09.26. 15:01:59

@Kytia: Könyörgöm ne legyél én. Egyikünknek sem lesz az jó.:D

dr. gernika 2011.09.26. 15:02:03

@Kytia: Nem igazán tudom megfogalmazni, mert nem igazán dugtam még baráttal, max volt olyan párkapcsolatom, amiben nem lángoltam az érzelmek. De amikor beleszerettem a barátomba, azt hittem könnyű lesz, mert már ismerjük egymást, de rájöttünk, hogy baromira nem, teljesen átdimenzionálta ez a kapcsolatunkat. Szóval Tomi helyett nem tudok nyilatkozni, csak ismételni amit ő mond, mert pont azt nem éltem át. Attól még, hogy nem értem, elfogadom.

cyd 2011.09.26. 15:03:01

@Kytia: "Valahol kicsit mind Tomik vagyunk, úgy érzem"
"Nem, én nem!" :)

Kytia 2011.09.26. 15:10:04

@Kovács Tomi: Semmi gond, én voltam indulatos.:))

Én most konkrétan úgy érzem, hogy fogalomzavar okozta a félreértést.
Ha az van, amit Ibrahim mond, akkor te érzelemmentesnek azt nevezed, amikor kihagyjátok az ilyen-olyan romantikus sallangokat. De ez nálam nem érzelemmentes. Csak a stílus más. Próbáld ki, hogy megtudod, megcsalt a barátnőd, vagy esetleg szakít veled. Majd meglátnád, hogy van ott érzelem bőven.:))) Csak ti nem nyálas szövegeket duruzsoltok egymás fülébe gyertyafényes nyáréjszakán, hanem mondjuk röhögcséltek, meg hülyítitek egymást, vagy akármi.

De ez semmiben nem tér el a többi kapcsolattól, pláne, hogy még a hűség is meg van követelve. Én a nyáladzó szerelmesektől rosszul is szoktam lenni, főleg olyankor, amikor a kapcsolat végén elmondják egymást mindennek.:DD

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 15:10:09

@Kytia: Nem tudom, a nevedben nem nyilatkozhatok!
:))

dr. gernika 2011.09.26. 15:10:33

@cyd: Én sem! A Tomik nyomik.

Kovács Tomi 2011.09.26. 15:13:10

@Kytia: Valami ilyesmi, mi pl. magázzuk egymást, mert az szerintünk tökre stílusos..:D és magázódva is beszélünk egymással.:D

@gernika: Naaaaaaa, kikérem..:D

cyd 2011.09.26. 15:17:19

@gernika: Hát most így hirtelen a bátyám, meg az exem fia az. Az egyik mégiscsak családtag, a másik meg egy 1,5 éves vigyorgép. Szóval nem osztanám :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 15:18:12

@gernika: Stimmel: nekem is volt az egyetemen egy barátnőm, aki valójában a barátom volt, és valóban, mikor úgy uszkve fél év- három negyed és után felmerült a lehetősége, hogy ennél esetleg többet hozzunk ki belőle, tulajdonképp vége is lett a barátságnak.

Kytia 2011.09.26. 15:22:55

@Kovács Tomi: De pont erről beszélek. Hogy a puszta, emberi szeretet, az klasszik érzelem. Semmivel sem kevesebb.
Az, hogy mint férfi és nő nem szeretitek egymást, azt jelenti, hogy nem szorul össze mondjuk a torkod, ha meglátod a nevét leírva? Meg nem bizsereg a gyomrod, ha közeleg a találkozás időpontja?

Amúgy nővéremmel ilyesmikről beszéltünk és megállapítottuk, hogy az igazán tartós kapcsolatainkban ezek sosem voltak. aztán megkérdezte egy férfiismerősét, aki szintén ezt támasztotta alá. Ezért arra jutottunk, hogy ez a bizsergéses izé inkább olyan dolog, ami nem járul hozzá a tartós kapcsolathoz, sőt, lehet, hogy pont olyanok iránt könnyebb érezni, akikkel nem illesz össze. Szerintem átverés az egész.:)))

@gernika: És amikor beleszerettél, mi történt? Mármint mi változott? Jobban vártad a találkozást?
Amúgy tudom, miről van szó. A mostani barátomat 10 éve ismerem. Mindig megbízható, becsületes srácnak tartottam, aztán összejöttünk és rögtön féltékeny lettem. "Belülről" már nem voltam meggyőződve a szavahihetőségéről, életbe léptek a szokott reflexeim.:DD

@cyd: De azért mind EGYÉNISÉGEK is vagyunk...illetve...én nem.:(
:D

Kytia 2011.09.26. 15:24:10

@Kovács Tomi: Nemá.:DD De csak néha viccből, vagy mindig?

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 15:24:32

@Nard: Nem rajta múlt a dolog, hanem rajtam. Őt a többiek "homályosították fel, hogy te hülye, csak napi 24 órán keresztül vagytok együtt, miért nem mentek tovább? Ő meg elgondolkodott, hogy tényleg, igazuk van, miért ne.

Kovács Tomi 2011.09.26. 15:25:24

@Köldökszösz (csodalampa): Nem, always.

@Kytia: Nem szorul össze se a gyomrom se semmim ha találkozunk, sőt inkább röhögni szoktam rajta amikor meglátom a távolban, mert olyan vicces, ahogy jön felém.:D

Kovács Tomi 2011.09.26. 15:26:49

@Kytia: Mindig, így indult már mikor barátok voltunk, és aztán így is maradt, de én tökre bírom, szerintem rohadtul stílusos dolog, mikor ott vagy valahol egy helyen piát vesztek és akkor kérdezik mit, és azt mondom neki "maga, mit iszik?":DD

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.26. 15:28:19

@Kovács Tomi: :DDDDDDDDDDDDDDDD

Ennél giccsesebben modoros talán az lenne, ha ő magáz, te meg tegezed és minden alkalommal fiamnak szólítod.

cyd 2011.09.26. 15:30:48

@Kytia: Kis lelkemet melengeti, mikor vevő valaki az idióta popkulturális utalásaimra :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.26. 15:33:41

@Köldökszösz (csodalampa): Azt hívják úgy, hogy "csendőrpertu" és szerintem baromi gusztustalan.
:)

Kytia 2011.09.26. 15:35:05

@Kovács Tomi: "...inkább röhögni szoktam rajta..."
Na, ez pl. nálunk is így van.:DDDD
De én szeretek röhögni, akivel nem tudnék, azzal nem is járnék.

No de a tévé előtt összekuporodva is magázódtok? Mondjuk olyan, hogy "mit gondol, kedves, áttegyem az RTL-klubra? - Kérem, Kovács úr, ezt döntse el maga.":DD

Na, ezt este kipróbálom.:DDD

2011.09.26. 15:35:10

@Dövan:
Ohhh, most elpirultam. :)
Azért annyira hisztis se vagyok. Csak egy icipicit. :)

cyd 2011.09.26. 15:35:22

@Kovács Tomi: Nem maga, Ön ha már...
Én egy nőnemű barátommal szoktam, de teljesen hektikus, hogy mikor és kik előtt. Mondjuk asszem még sosem hívott a keresztnevemen, csak vezetéknév vagy "vezetéknév úr"

@Köldökszösz (csodalampa): 20-as évek? :)

Kytia 2011.09.26. 15:39:51

@cyd: Ó, hát aki Brájenből nem tud idézni, az nem is ember.:DD
Meg ha már az Eric Berne-nel is felvágtam.:DDD

Kovács Tomi 2011.09.26. 15:40:50

@Kytia: Nem kuporodunk össze, én a gépnél ülök, ő fekszik az ágyba valami megy amit néz, ha nem tetszik rászólok, kapcsoljon már, és akkor elkapcsol.. Vagy mielőtt elalszik oda adja a távirányítót, és kapcsolgasson, ha akar. Mikor lefekszek, megkérdezi, bezárt?:D

Kytia 2011.09.26. 15:42:33

@Dövan: Ti is ismeritek egymást? Hánemigaz!:DD

Frigyesur (törölt) 2011.09.26. 15:45:04

@Nard: Ha meg nem mukodik, akkor elkezdesz hisztizni, hogy marpedigdeigenis, majd alnardingolsz, hogy meg dramaibb legyen :))))

2011.09.26. 15:45:33

@Kytia:
Mármint kivel? :) Velem?

Kytia 2011.09.26. 15:45:41

@Kovács Tomi: A "bezárt"-ot nem értem.:)
De akkor a testi érintések is korlátozva vannak? Az nem hiányzik? Mert én például nyáladzás nélkül simán tudok élni, de dögönyözés nélkül... Azért ahhoz nem kell lángolás. Az embör kurkászásra van kalibrálva, mint a majom.:))

Kytia 2011.09.26. 15:47:19

@Zs*******: Hát veled beszélget.:))

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.26. 15:47:48

@Kovács Tomi: Egy alkalommal voltam fültanúja hasonszőrű beszélgetésnek. Két tenáger nyomta így a krimóban, akkor is majd' telibefostam az űlőgarnitúrát. Nekik betudtam a dolgot annak, hogy feltűnően Kant és Hegel könyveket teregettek maguk elé.

Kovács Tomi 2011.09.26. 15:48:34

@Kytia: Bezárt, ajtót tudod a lakásét.:D Nem nincsenek és ebből fakadóan rengeteg hülyeség is van..:D

2011.09.26. 15:49:11

@Kytia:
Dövan mindenkit ismer kb. :)

Kytia 2011.09.26. 15:53:54

@Kovács Tomi: Hát azt el tudom képzelni.:DDD Vagy szex közben: "Megtenné kedves, hogy megfordul és négykézlábra áll?":DD

@Zs*******: Éngömet nem.:) De személyesen is, vagy csak facebook-linken?:DD

@Köldökszösz (csodalampa): Tudsz értelmes kérdést feltenni arrogancia nélkül?:D

dr. gernika 2011.09.26. 15:56:34

@Kovács Tomi: @Köldökszösz (csodalampa): @cyd: Nem én találtam ki, ezt már ezer éve mondogatjuk szakítóson is. :)
@Ibrahim a tevehajcsár: Jaja, az ott befellegzett.
@Kytia: Jobban vártam a találkozást, még nem jöttünk össze, de csalódott voltam, mikor kiderült, hogy nem tud jönni egy bulira, vagy ketten elmentünk valami sulis rendezvényre, ami nem volt jó, ott álltunk és az lett volna a logikus, hogy elindul mindenki haza, de nem akaródzott, látszott rajta hogy keresi az ürügyet, mit csinálhatnánk még együtt. Valami koncertre be tudtak volna vinni csak engem, de őt nem (vele kóvályogtunk a környéken) ő is mondta, hogy menjek nyugodtan, de nem mentem. Meg tudott bőgetni, mikor szóvá tett valamit, amit szerinte nem jól csináltam (barátok miatt ezerévente egyszer ha bőgök, párkapcsolatban elég könnyen). Elmesélte, hogy volt nála egy exe a hétvégén, masszírozgatta, megdughatta volna, de valahogy mégsem. Meg hogy hívta esküvőre, de nem tudja, menjen-e (sanda tekintet felém). Akkor még nem éreztem féltékenységet, de asszem másnap már az is zavart, mikor a közös barátnőkkel egy társaságban a másik csajjal többet röhincsélt, mint velem. Ott borultam ki, mikor összetört valami pohár, ő meg belenyúlkált, kiszedte a darabokat, és még a maradék sört is meg akarta belőle inni. A szemem előtt meg mindenféle tragédiák pörögtek le, és elbőgtem magam. Senki sem tudta, mi bajom, csak hajnalra bírta kihúzni belőlem, addigra már én is rájöttem. :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.26. 15:58:11

@Kytia: Csak azért, mert nem tettem mögé szmájlit?

Tessék: :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.26. 15:59:51

@Frigyesur:

A zuhanyzás közbeni éneklés tényleg jobb módszer az ellenfelek megtörésére! :)

@Kytia:

Annyira szőrös a hátad, hogy kurkászni kell téged? :)

dr. gernika 2011.09.26. 16:00:19

@Kovács Tomi: NArddal mostanában azt csináljuk, hogy elkezdünk mindenfele nézni és elmegyünk egymás mellett. Illetve, amelyik épp el akar menni, azt a másik visszarántja.

phaszfej 2011.09.26. 16:01:33

Minél rövidebb a farkad, annál inkább csaj vagy.

Joe69 2011.09.26. 16:01:53

A poszt- akár eredeti, akár irodalmi alkotás -alapvető tanulságokkal rendelkezik.

1. Nincsenek életkorok írva, ez tehát egy kortalan sztori. Azért szerintem nem tinik voltak, bár ilyen koravén szövegeket mostanában már 14 éves csajszik is nyomatnak. A pasi mindenképpen egy éretlen figura volt a pikírt hősnőhöz képest, de ettől még akár 30 körül is lehettek akár. A fogügy alapján idősebbek is, fiatalabbaknál még ugye ingyenes az ellátás meg a szabályozó.

2. Az első benyomás mindenekfelett, de ha a pasi e teszten bukik is, attól még hízlalja a hölgy máját, ha erőlködik, puncsol, másképpen eme iromány nem születik meg.

3. A puncsoló (saját hite szerint "udvarló") pasit a nők alapból megvetik. De ha nem teszi, akkor meg azért vetik meg. Egy "kiskegyedből" vett őszinte aranyköpés szerint tulajdonképpen nekünk (nőknek) mindig az a pasi kell igazán, aki megengedheti magának, hogy leszarjon bennünket.

4. Hősnőnknek a nagydarab böszme állat pasik kellenek, mint sokaknak. De azoknak viszont esetleg az olyan törpe lapos piszkafák nem kellenek, mint amilyen esetleg ő . Ja, és aki ehhez képest igen csak nagyarc. És ezért várta, hogy megint jelentkezzen a girnyó szerencsétlen, hogy rúghasson még egyet a lelkébe. Az ilyesmitől is lehet elélvezni, ha már egy magas igényeihez méltó farok nem jut szegénykének.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.26. 16:01:55

@gernika: Vagyis szabadulnátok a másiktól, de nem megy.

dr. gernika 2011.09.26. 16:07:43

@Köldökszösz (csodalampa): Natessék, mire rá nem jön az ember, ha idejár. :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.26. 16:08:15

@Kytia: Ne probald ki. En rengeteget kaptam, mert a vezetekneven hivtam. :x

@Nard: Az utcan es a metroban is dudoltam. Mindenkit megtortem vele penteken :P

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.26. 16:10:21

@gernika: Csak kérdezz bátran. Antiszociológia szakra is jártam.

dr. gernika 2011.09.26. 16:14:32

@Köldökszösz (csodalampa): :D
Mennem kell vacsorát venni, majd holnap. Pápá.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.26. 16:15:02

@Köldökszösz (csodalampa):

Felfalja a Gurumat. Állandóan. :( Felfal minden csokit! :(

Frigyesur (törölt) 2011.09.26. 16:16:46

@Nard: Csak segít vigyázni légiesen kárcsú alakodra ;)

cyd 2011.09.26. 16:20:18

@Nard: Tejcsoki vagy fehér.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.26. 16:21:13

@Nard: Tegyél bele hashajtót! Utána elnevezheted gyalogkakukknak. Vicces, ahogy tipegve rohan a wc felé. :DDD

Ugye már elindult, nehogy még rajtakapjon a csínytevésen.
*kétségbeesett arccal pislog körbe*

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.26. 16:37:15

@Köldökszösz (csodalampa):

Nem tennék ilyet vele. Max nagymuterral :) Áh nem genyózom vele, csinál kaját, mire hazaérek. Főnyeremény! :) Sokkal viccesebb ha ráijesztek zuhanyozás közben. Drabális alkatom ellenére olyan halkan járok mint egy macska :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.26. 16:42:32

@Nard: Nagymuterrel még viccesebb! Látod magad előtt, ahogy lassítva fut, és feltehetően már nem éri el a célt! :D

youtu.be/L-7Vu7cqB20

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.26. 17:49:37

@gernika:

Én nem csináltam semmi rosszat, és az ötletet is mélyen megvetem! :)

dr. gernika 2011.09.26. 17:56:33

@Nard: Látom. :) Éhes vagy már, mi? :))

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.26. 18:58:42

@gernika: Némá', valaki a nevemben írogatott és kelti itt a hangulatot. Tudod, hogy én nem vagyok olyan! :DDD
Hogy miknincsenek!
*fejét csóválja rosszallóan*

Mi volt a kaja?

indapass90210 2011.09.26. 21:07:50

Azt, hogy pina, írta már valaki?

indapass90210 2011.09.26. 21:12:21

@Zs*******: na igen, a hisztisség esetében egy nőnél csak annak nagysága a kérdés. Elvégre hiszti nélkül nincs nő! :P

indapass90210 2011.09.26. 21:16:52

@Joe69: "Hősnőnknek a nagydarab böszme állat pasik kellenek, mint sokaknak."

Tényleg, miért szereti (szerintem túl) sok nő a gyurmagyurikat?

Joe69 2011.09.26. 21:46:46

@Dövan:
Hát mert azt hiszik, nagy embernek nagy farka van. (Tévedés) Meg azt, hogy nagy test nagy élvezet (Még nagyobb tévedés) Meg azt, hogy a nagy ember olyan biztonságot ad, meg megvédi. (Még ennél is nagyobb tévedés: idő előtt elpatkol, kinyiffan a szíve, izületei,támogathatja orvoshoz) És ami furcsa, tényleg dagadt hájas állatokról van szó sokszor, nem legalább kigyúrtakról.

dr. gernika 2011.09.26. 22:14:00

@Köldökszösz (csodalampa): Bolonyai.
És orvul megetettem répás muffinnal. :)

indapass90210 2011.09.27. 05:14:38

@Joe69: na igen, a legnagyobb farkam nekem van, tehát ez csak tévedés lehet :)

A védelemről meg annyit, hogy civilizált körülmények között nincs rá szükség (meg eleve csak az üssön meg, akinek már nem kellenek a golyói), a civilizáció összeomlása esetén pedig az, aki a legjobban tud lőni.
süti beállítások módosítása