A balesete után újra a régi lett

2012. szeptember 05. 07:00 - csajokespasik

A pasi már a motorbalesete előtt is elég határozatlan, de legalább volt egy jó év, amikor nem tartotta a barátnőjét állandó bizonytalanságban. A baleset után minden elölről kezdődött. A poszt mellé pedig egy örömhír: csütörtök éjfélig FÉLÁRON vehettek Prémium tagságot a társkereső oldalunkon, a csajokespasik.hu-n. Ne hagyjátok ki!

 

Sziasztok! A problémám kicsit összetett. A barátommal korábban egyszer már szakítottunk. Ő 31 éves, én 27. Az elején már a második találkozásunkon azt akarta, hogy költözzünk össze, majd ezután nem sokkal együtt töltöttünk egy szép hétvégét. Aztán 1 hétig nem hallottam róla, majd legközelebb közölte velem, hogy ne találkozzunk többet. Ezután 1 napra rá felhívott és arról beszélt, hogy bennem megtalálta az igazit és költözzünk össze. Nem költöztünk, csak néha találkozgattunk. Ekkor történt az a bizonyos szakítás, ami 2 hétig tartott, végül ő hívott fel...

Ma sem lakunk együtt, mindig csak tervezzük. A korábbi ingadozásai lezárulni látszottak és legalább 1 évig minden rendben volt. Ezután a hullámzás után egészen a motorbalesetéig nem volt semmi baj. Májusban történt a dolog, nem az ő hibájából. Majdnem 1 hónapig volt kórházban, amikor csak tudtam, bementem hozzá. Most már rendben van, csak kicsit biceg. Újra elkezdte ezt a „Te vagy az igazi, de mégis szakítsunk” - hülyeséget. Próbáltam megértő lenni és segíteni mindenben. Erre elmondta, hogy regisztrált több partnerkereső oldalon is, mert rájött, hogy másokkal is szeretne ismerkedni és vagy szünet, vagy legyen vége. Egy rövid idő után felhívott és elmondta, hogy törölte magát mindenhonnan, bocsássak meg neki és költözzünk össze. Megerősítettem magamban azt, hogy nem ő az igazi, de így másokkal sem tudok találkozni, amikor ő újra és újra visszahív… de összeköltözni vele nem merek és talán nem is kerülhet sor rá. Mindkettőnknek rendezett családi viszonyaink vannak, többé-kevésbé elégséges anyagi háttérrel, egy kezdéshez mindenképpen - amiben tudnak a szülők segítenek, minden rendben lenne, csak ő nincs rendben. Most új munkát is kapott, valamivel többet keres, így most a kettőnk keresetéből el tudnánk indítani egy közös életet. De így, ezekkel a feltételekkel nem megy. Nem tudom, hogy van-e bármi értelme a várakozásnak.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr884756003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása