Ha a nő akar szünetet

2013. április 04. 07:21 - Panni CsP

„Nem mondta, mennyi időt gondol elégnek erre a szünetre. Ez is nyugtalanít” – bizonytalansággal tölti el a szerelmes férfit, amikor a csaja szünetet kér. Arra gondol, nem is akar már visszajönni és a szünet valójában lelépő. Most megtudhatod, hogy van olyan nő, akiért nem érdemes kivenned szabadságot.

 

hello! Elsősorban lányok válaszára lennék kíváncsi. Fél éve együtt vagyok egy lánnyal, aki a múlt héten közölte, hogy szünetet akar. De én nem érzem úgy, hogy fél év után máris kéne szünetet tartani. Talán ott lehet a gubanc, hogy túl sok időt töltöttünk együtt egyhuzamban, volt olyan hét, hogy napokig nálam volt és szinte ki sem mozdultunk a lakásból. Direkt úgy vettük ki a szabadságunkat, hogy kizárólag minden időt együtt tölthessünk. Közös ötlet volt, nem én erőltettem rá, ő is akarta.

Azt mondta, most szeretne szünetet tartani, úgy, hogy egyáltalán ne érintkezzünk, max. e-mailben. Ilyen helyzetben még nem voltam és fogalmam sincs, mit jelent ez. Én nehezen vagyok meg nélküle, és ha neki ilyen könnyű, akkor küszöbön a szakítás? Ezt jelenti? Ha nem is akar látni, akkor talán más valaki van képben. Ha egy nőnek ez az igénye, akkor nem azt jelenti, hogy annak a kapcsolatnak biztos vége? Ha ilyen könnyen le tud rendezni, utána sem fog visszatérni. Ha most rámászok és folyton megtöröm a szünetet, akkor meg az lesz a baj és akkor biztosan nem jön vissza. Vagy csak pihenni akar, de ha így van, akkor én egy probléma vagyok neki, amit ki kell heverni. Nem mondta, mennyi időt gondol elégnek erre a szünetre. Ez is nyugtalanít. Mert az nincs rendben, hogy csak várjak és majd ő dönt, hogyan tovább.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr575194211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása