Mellettem más lányokkal is találkozna

2013. május 21. 08:28 - Panni CsP

Posztolónk valószínűleg próbakörre vitt járműnek érzi most magát, mert a pasi félidőben közölte vele, hogy más lányokkal is találkozna. A lány az őszinteséget értékeli, az időzítést viszont nem.

 

Tisztelt Csajok és Pasik blog,

Kíváncsi lennék, más, kívülálló, hogyan reagálna ebben a helyzetben… Van egy fiú, aki megismer egy lányt (engem), összejönnek, minden csodálatos, a lány boldog. A fiú hamarosan, egy romantikus estén, közli vele, hogy nem árt, ha tudja, más lányokkal is találkozik. Részéről ez nem kérdés volt, nem egy szégyellni való kínos vallomás – kijelentés. Kész tény.

Amúgy leginkább az zavart, hogy ezt olyan természetes lazasággal jelentette ki, mintha így lenne normális, és én lennék a fura, hogy nekem ez szokatlan. Azt mondja, más lányokkal is találkozik, amíg komolyra nem fordul a dolog, és akkor dönt… ez így is marad. Nem tudom eldönteni, mit tegyek. Tetszik és szeretnék tőle többet és hosszútávra. De ez a bejelentés sok mindent átértékelt bennem. Azt tudtam, hogy vannak ilyen fiúk, de azt nem, hogy ilyen nyíltan vállalják is. Nem hisztiztem, nem hibáztattam, nem csináltam semmit, de ő ebből is levette, hogy nem tetszik a helyzet… Ő most nem érti, mit várok tőle, hiszen neki így természetes. Nem érti, miért lettem hirtelen hideg vele. Bennem lenne a hiba? van olyan nő, akinek ez így megfelelő? Azt értékelem én is, hogy elmondta, csak azt nem, hogy a dolgok közepén került sor erre. Igen, meglepett, annyira, hogy abban a pillanatban, amikor felfogtam, alig kaptam levegőt, mégis mosolyogtam, kívülről nem sok látszott, de mondani nem mondtam akkor semmit. Erre, mit? Azt mondta, várni szokott, míg elkomolyodik és utána hűséges csak… Nem tudom, mi legyen vele. Nem hiszem, hogy belefér az értékrendembe egy ilyen felállás.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!
Címkék: hiba csajok randi bika

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr765309326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása