34 évesen kapuzárási pánikja van

2013. szeptember 27. 07:16 - csajokespasik

„Észrevettem, hogy amikor azt hiszi, nem figyelem, megnézi a nőket az utcán. Ez korábban kimaradt nála” – nehéz az élet egy olyan férfi mellett, akinek könnyen befolyásolja a világnézetét a folyton követelő divat. 34 évesen akarja behozni mindazt, amit kihagyott, reggelenként pedig fekvőtámaszokkal igyekszik összesöpörni önbecsülését.

 

Kicsit szokatlan helyzet lesz, de hátha más is volt már ilyen gondban. A párom 34 éves, én 28. Idén azt tapasztaltam nála, hogy úgy viselkedik, mintha kapuzárási pánikja lenne. Szoktam is vele húzni, de már nem teszem, mert látom, hogy tényleg odavan. Nem tudom, hogyan segíthetnék rajta, már mindent bevetettem. Beszéltem vele, adtam neki könyveket.. Az a rögeszméje, hogy már 34 éves és ha netán elhagyom egyszer (amit nem tervezek) utána már nehezen talál magának jó nőt, csak kövéret, öreget meg őrültet.

Már most arról beszél, hogy talán van még hat jó éve, utána redőny és már a munkaerőpiacon is csökken az értéke. Nem fogad el semmilyen tanácsot és hülyeségeket csinál. Mivel ő az első komoly kapcsolatom, aggódom érte. Félek, hogy elkezd gyorsan csajozni, nehogy „kifusson az időből”. Egy férfinél a 40-es, 50-es korosztály is dögös lehet, ha nem hagyják el magukat. A párom elkezdett itthon edzeni. Persze e célból el is járhatna valahova, de azt mondta, azért nem megy edzőterembe, mert ha meglátják, hogy nem túl gyakorlottak az izmai, és bizonyos helyeken eleresztette magát, kinézik. Reggel arra ébredek, hogy az ágy mellett nyomja a szorgalmas fekvőtámaszokat. Nem baj, örülök, hogy eltereli a gondolatait legalább és azt hiszi, ezzel tart valamerre. Észrevettem, hogy amikor azt hiszi, nem figyelem, megnézi a nőket az utcán.. ez korábban kimaradt nála. Reménytelenül és feltűnően lesi őket. Lehet, már csak idő kérdése, mikor regisztrál egy társkeresőn, már ha ez eddig még nem történt meg. Az egésznek csak ez a bemagyarázott kapuzárási pánik az oka, ami úgy hülyeség, ahogy van, nem csak az ő korában, még 45 évesen is korai. Mondtam neki, hogy túloz és bármiben segítek, de egyik fülén be a másikon ki.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr155535721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

76-os férfi 2013.11.14. 13:30:07

13 éve házas vagyok. Vannak hasonló dolgaim, mint a párodnak. Bár van két gyerekünk, de ha nem lennének sem gondolnám, hogy elhagyom bármikor is a feleségem. Pedig nem is fiatalabb nálam. Bízz a kapcsolatodban, hiszen fiatalabb vagy, és felismertél egy helyzetet. Ez nem kapuzárási pánik még, csak párod egy kicsit ráeszmélt hogy innentől kezdve már indul az öregedés folyamata. Jól teszed ha nem "húzod" vele. Használd ki képességeid a kapcsolat megőrzésére: legyél csinos, MOSOLYOGJ sokat, töltsd vele az idődet, legyél kedves, KEVESET kérdezz, sok sex( persze ha párodnak ez nem gond). A kapcsolat erősségéért a nő nagyon sokat tehet, ha okos. A lényeg, hogy ne a női magazinok irányítsák gondolataidat, és ne várj megoldást mástól. A média bombázza a nőket ostobábbnál ostobább ötletekkel, ugyanúgy ahogy a férfiakat is bombázza az erotikával. Mindkettő kapcsolatromboló. Te legyél a tevékeny problémamegoldó. Ha lakáshelyzet megengedi járkálj te is melltartóban, bugyiban párod előtt, vagy póló bugyi nélkül. Így téged is többször láthat erotikus helyzetben (pl. mosogatásnál) otthoni ténykedés közben. Ezek férfi oldalról megközelítve a meglátásaim. Nekünk bevált úgy kívánom a (nem fiatalabb) feleségem, mint 15 éve (akkor ismertem meg). A párkapcsolatok erőssége nem nagy dolgokon múlik, hanem a mindennapi sok apró dolgon. Sok sikert.
süti beállítások módosítása