A srác lekapott, majd eltűnt

2013. október 04. 07:11 - csajokespasik

Ha a fiú hazakísér, megcsókol, sőt még háttérképnek is beállít, mind bíztató jel arra, hogy érdeklődik irántad. De ha ezek után eltűnik és csak gyámoltalanul lájkolja a bejegyzéseidet, lehet, hogy mégsem egymást keresitek.

 

Sziasztok!

2 hete ismertem meg egy fiút. Egy szórakozóhelyen találkoztunk először, ő jött oda hozzám. Sokat beszélgettünk és nagyon megkedveltem. Hajnalban hazakísért és csókkal váltunk el… Azóta kevés történt sajnos. Pedig tudja az e-mail-em meg a számomat, mégsem jelentkezik. Több mindenre gondolok, bár tudom, hogy hülyeség kombinálni ilyenkor. Esetleg mondtam valamit, amiből ő leszűrt valamit és ezért nem keres. De hiába emlékeztem vissza annak az estének legtöbb részletére, nem dereng ilyen.

Őt egy visszahúzódó srácnak láttam, ez a benyomás alakult ki bennem róla. Ahhoz képest, hogy először találkoztunk, csinált a mobiljával rólunk egy közös fotót és rögtön be is állította háttérképnek - azért ilyesmit nem csinálok akárkivel és talán valamit jelent. Ha van barátnője, ilyet biztos nem tenne, tehát efelől megnyugodtam. Akkor nem kérdeztem rá, mert még nem tudtam, merre is haladunk, de mondta volna, ha van.

Nem tudom 100%-ra mondani, hogy teljesen őszinte volt. Azt sem, hogy rájött, mégsem tetszem neki. Biztos csak nem mer jelentkezni. Eddig én sem jelentkeztem, mert vártam, hogy majd ő – de lehet, akkor nekem kéne írnom.

Annyi történt, hogy lájkolta egy bejegyzésem is a Facebook-on pedig nem szokott túl aktív lenni. Nagyjából innen tudom, hogy nem felejtett el.

Ha arra készül, hogy azt mondja, nem lehet köztünk több barátságnál, nagyon fog fájni.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr55550880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása