Két év után újrakezdés?

2013. október 10. 07:43 - csajokespasik

A legrosszabb úgy szakítani, amikor a gyanú végig gyanú marad, kevés látszik tisztán, ráadásul a pasi is ködösít. Levélírónk nem tudta rábizonyítani párjára, hogy megcsalta, mégis úgy érezte, ideje dobbantani. A pasi ma újra jelentkezik. Békülne.

 

Sziasztok! 2 éve én hagytam el az akkori páromat, mert volt egy nő, akivel sokat járt össze és nem hittem el, hogy csak barátok. Akkor már egy éve együtt is éltünk, én költöztem hozzá. Az előző barátnője 5 évvel volt idősebb nála, én kettővel. Az a nő meg 7 évvel volt idősebb nála. Egyre többet rágtam magam ezen, végül ennek az egésznek én vetettem véget, úgy, hogy elköltöztem és elhagytam. Nem rég az történt, hogy újra felhívott és találkozni akart.

Amit mondott, az annyi volt, hogy bánja már, hogy elvesztett egy olyan nőt, akivel sok mindent megosztott és szeretett. És azóta hasonló sincs képben. Ez még szépen is hangzik, csak eltelt azóta 2 év és amikor a szakítás történt, nem mentegetőzött egyértelmű tényekkel, csak ködösített, hogy nem jár azzal a nővel, amúgy folyton ő hívja (mintha ez mentség lenne) – de annyira nagyon nem volt képes tisztázni magát. Szóval, valahogy végig azt éreztem, hogy neki mindegy mi lesz velünk, van egy másik nő úgyis, nem fektet a magyarázkodásba sok energiát, és abba, hogy megtartson. Végül előttem erősen valószínű volt már, hogy a kapcsolat köztük nem egészen semleges.

Amikor elmentem tőle, egyszer hívott csak fel. A szakítás után volt egy időszakom, amikor őt kerestem minden férfiban, bár nem volt sok kapcsolatom, a legtöbb el se mélyült, vagy el sem indult igazán. És most azt akarja, adjak neki egy esélyt. Azt mondta, ő is hasonlóan érez és amikor elhagytam, engem próbált helyettesíteni más nőkkel. Ez se túl okos szöveg, ha az a célja, hogy újra bevágódjon, de ha igaz, én a helyében nem adnám ki magam ennyire. A kérdésem: van-e értelme tervezni egy ilyen természetű emberrel, illetve érdemes-e neki még egy sanszot adni és újra személyesen is találkozni vele?

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr815558289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsoolee Boodee 2014.02.13. 23:18:38

Lenne egy olyan kérdésem h szerintetek mit jelent ha két ember teljesen véletlen 3x is egymásra talál?
süti beállítások módosítása