Nem leszek a gyermekei anyja

2014. február 14. 07:32 - csajokespasik

„Nekem nagyon tetszik ez a fiú, de volt már rossz tapasztalatom, amikor olyan emberek vertek át, akiket szintén szerettem” – amikor a pasi közli, hogy bár hosszú távú tervei nincsenek veled, de azért az 1-től 10-es listán erős nyolcas vagy, nyugodtan érezheted magad időtöltésnek.

Eredményekben gazdag Valentin-napot !

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.


Amikor még 24 órája sem ismertem, már akkor éreztem, hogy lesz köztünk valami. Azt mondta, hogy ilyen normális lánnyal, mint én, még nem találkozott. Hogy ez manapság milyen ritka. Azért ezt túlzásnak éreztem, hiszen alig ismert, abból a pár reakciómból pedig pont ezt nem szűrhette le. Aztán még megtoldotta annyival, hogy azt mondta, ő minden nőt egy 1-10es listán osztályoz magában rögtön és én 8-as vagyok. Így már hihetőbb. Nem kérdeztem, ki van a 10-es helyen, megelégedtem ezzel a helyezettel.

Ismeretségünknek már több mint két hónapja. Elmentünk koncertre, bulikba, bemutatkoztunk egymás barátai előtt, ilyesmi. Jól éreztük magunkat. Felvitt magához. Aztán egyszer kicsúszott a száján, hogy ha megtalálja gyermekei anyját, akkor… Később ezt megjegyeztem neki, és látta, hogy kicsit bánt. Nem tudja megmagyarázni, hogy miért mondta akkor ezt. Annyiban hagytam a vitát. Ilyen apróságokon nem kell kibukni, ennél sokkal súlyosabb problémák vannak. De akkor is motoszkált bennem, hogy… akkor én most milyen státuszban vagyok? Én vagyok a 99. nő? És már csak 1 kell a 100-hoz? Az biztos, hogy nem leszek a gyermekei anyja, világos, de ezt azért így kimondva, hááát, olyan, mint amikor közlik veled, hogy csak időtöltés vagy. És nem arról van szó, hogy az elszólását nem tudja megmagyarázni – meg tudná, csak nem akarja. Nekem nagyon tetszik ez a fiú, de volt már rossz tapasztalatom, amikor olyan emberek vertek át, akiket szintén szerettem, és elég gyalázatos módon oldották meg az ügyet. Ez később rányomta a bélyegét a további kapcsolataimra is, gyanakvó lettem és minden apróságra felfigyeltem, talán kissé vissza is húzódtam. Olyan is volt, hogy az egyik barátnőm, akivel megbeszéltem a pasim ügyeit, visszamondta neki, de legalább ugyanazt adta volna, ne színezte volna túl, még most is együtt lennénk. Azóta kilábaltam ebből, de gyanakvó maradtam.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr45813673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása