A volt csaja jár a párom fejében

2014. március 10. 07:43 - Panni CsP

„2 hónapja az ex is elhallgatott, ami azért gyanús, mert talán valami kielégítő köztes megoldás születhetett a hátam mögött” - Ha a korábban vehemens ex hirtelen elhallgat, az nem jelent jót, mint ahogy az sem, ha párod egyre kevesebb érdeklődést mutat feléd.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok! Hol is kezdjem…? Nő vagyok, a koromat hagyjuk, 25 és 35 között, ahogy ez a kérdőívekben lenni szokott. Már az is vicces volt, amikor a jelenlegi barátom ex nője hetekig azzal mászkált utánam, ahol csak el tudott érni, hogy én vettem el őt tőle, holott az ő létezéséről csak akkor szereztem tudomást, amikor bejelentkezett és elkezdte ezt az egészet. A párom is 25 és 35 közt van, 8 órában melózik, együtt élünk, körülbelül másfél éve lakunk együtt, pontosabban ő, nálam. Ennyit róla.

A kapcsolatunk olyan, hogyha naponta nem küld nekem sms-t, e-mail-t, vagy valamit, akkor gyanakodhatok valamire, többnyire arra, hogy valami történt. Így volt ez akkor is, amikor az anyját kórházba vitték, vagy amikor nem lett időben kész a kocsija, és egész máshogy alakult az aznapi programja. Mi is történt? Ugye, felbukkant az execske és sírt neki, hogy milyen nyomorultul is van és el kéne a segítség, vagy legalább egy tali. Hát jó, sőt, én hülye még bátorítottam is a párom, hogy persze, menjen csak, találkozzon vele, nyugtassa meg, nincs abban semmi, aztán jöjjön szépen haza, hozzon útközben tejet, meg kenyeret, ha már úgy is az utcán mozog… szóval nem tekintettem egy kardinális valaminek, ami majd mindent felborít.

Hogy aggódásom jogos-e vagy sem, még nem tudom, csak annyit látok, hogy úgy két hónapja megnőtt a túlórák száma, holott régebben ilyen nem volt. Rendesen ki lehetett számítani, mikor ér haza, úgy készültem mindennel. Azért a kiszámíthatóság nem utolsó szempont, ha valakivel együtt élsz, annak nem kell mondani, aki együtt él a párjával. Hozzá lehet igazítani az életet, keretet ad az életnek és lehet rá számítani. És úgy 2 hónapja az ex is elhallgatott, ami azért gyanús, mert talán valami kielégítő köztes megoldás születhetett a hátam mögött. A nő azelőtt nekem sírt, hogy elvettem tőle a pasiját, holott a csaj létezéséről is csak akkor szereztem tudomást, amikor elkezdett utánam járni és vádolni ezekkel. Nem vettem el tőle, mert amikor együtt voltak, még nem ismertem. Amikor megismertem, már egyedül volt.

Miből gondolom, hogy valamit maszekolnak a hátam mögött? A párom egyre semlegesebb velem. Amikor engem új helyre vettek fel, és lelkesen újságoltam neki: „aha” – válaszolja. Nem arra számítottam, hogy rögtön a nyakamba ugrik és áthívja a szomszédokat egy pohár pezsgőre, csak ennél azért többre. Valamire. Volt olyan, hogy egy kerek napig hozzám se szólt, nem vesztünk össze – épp addig ez a jelenség nem volt – mintha el lenne gondolatban foglalva. És mindez akkor kezdődött, amikor ők találkoztak és az exe befejezte a hisztit nálam. Miért fejezte be? Pont akkor, amikor a változás elkezdődött. Mindez csak véletlen egybeesés?

Másik: már nem tudok belépni a levelezésébe – régebben engedte.

Most ha mindhárman leülünk, akkor abból vagy lesz beszélgetés, vagy nem, vagy egészen más. Ha az derül ki, amire gyanakszom, ha beigazolódik, belehalni nem fogok, túltenném magam rajta. Tudom, hogy nem jó, ha már most így eltervezem és elfogadok egy bizonytalan elméletet. De inkább előkészítem magam, így nem fáj majd annyira később. És ez nem önzésből fakad. A páromból nem nézem ki, hogy köszönés nélkül elhagyna, de egyre több jel van arra, hogy kezd semmibe venni. Megbeszélünk valamit, amit 1 óra múlva már el is felejt, és úgy kell rá emlékeztetni. Valaki jár a fejében. Azt sem tudom megtenni, hogy elfelejtek minden gyanakvást, elnézem, és hagyom az egészet (elsülni) ahogy van/lesz. Élünk tovább, ahogy eddig. És várok, hogy hadd menjen minden a maga medrében tovább. Én szerettem volna jóban lenni az ex nőjével, nem is veszekedtünk, legalábbis én vele nem, az, hogy ő mit és hogyan adott elő, az őt minősíti, ettől nem leszek haragtartó. Elmondtam a páromnak a gyanúm, és hogy ő még fontos nekem, és hogy azért jó volt az együtt töltött idő, attól hogy ilyen semleges velem. Válasz természetesen: ő nem semleges! Nem igaz. Rosszul látom. És nem tartja az exével a kapcsolatot, akkor látta utoljára, amikor beszélt vele. Most azt tervezem, hogy jövő hétvégén elmegyünk arra a helyre, ahol először randiztunk. Aztán ha elválnak útjaink, akkor ebben ennyi volt. Nem akarom se áldozatnak, se sértett félnek érezni magam, de ezek a dolgok újak és vannak.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr505852141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása