20 éves lányokat hajkurász

2014. április 08. 07:47 - csajokespasik

„Talán azért menekült el, mert a függetlenségét érezte veszélyben, hogy be van betonozva ebbe a kapcsolatba?” – a pasi kényelmesebbnek érzi elhúzni, és felrúgni egy jól működő kapcsolatot, mint a problémát megoldani. Azóta 20 éves lányoknak csapja a szelet, talán, hogy visszanyerje önbizalmát.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Hogy ne csak a nők legyenek minden baj okozói. Nem ritkán a másik fél is hibás. 36 éves vagyok. Volt egy kb. 1 éves kapcsolatom. Véget ért. Az illető félévig küzdött értem, mindent megtett, hogy megszerezzen. Végül sikerült neki. Ő külsőre megnyerő bár, inkább átlagos, nem feltűnő. Én a kapcsolat közben szerettem bele, kezdetben nálam az a nagy lángolás nem volt (ezek után az ő fellángolásában is kételkedem). Ő velem egy idős. Elhagyott. Azóta azt hallom vissza, hogy 20 éves lányokat hajkurász.

Szerintem ők semmi komolyat nem akarnak tőle, csak érdeklődnek, meg érettebbnek érezhetik magukat, vagy csak kipróbálják őt. Tehát „arra” kell. Félnek vele kapcsolatba vágni, mert hátha ő már gyereket akar, ilyesmi. Szilárd kapcsolata nincs. Az sem kizárt, hogy anyagi megfontolásból vannak vele azok a lányok, mert italt még ki tud fizetni, de tény, hogy pénze az nem nagyon van neki, de azért nem is nyomorog. A lényeg, hogy amikor a legnagyobb szükségem lett volna rá – szüleim nyakig építkezésben, nálam felújítás, néha kezelésekre kell járnom – ő egyik napról a másikra bejelenti, hogy szakítsunk. És el is ment. Ennyi volt az eltöltött idő. Családot nem akar, ezzel nem is nyüstöltem, talán azért menekült el, mert a függetlenségét érezte veszélyben, hogy be van betonozva ebbe a kapcsolatba? Ezt nem tudom. Én annyi szabadságot adtam neki, hogy meg se határoztam, mit lehet, vagy mit nem, semmi korlát vagy kötelezettség nem volt.

Azt látom, hogy ez a dolog érlelődött már benne egy ideje, mert hirtelen pattant ki, anélkül, hogy adagolni kezdte volna nekem. Kevés férfi ismeri a nyílt őszinteség fogalmát – ő biztosan nem. Neki kényelmesebb mindent hátrahagyva lelépni. Hogyan segítsek, ha nem tudom, mikor kell? Azt megértem, hogy nincsenek hossztávú tervei, hiszen úgy sem úgy alakul az élet, ahogy eltervezzük, azt is, hogy elköteleződni sem akar, de biztos, hogy így kell megoldani ezt? Lenne jogom háborogni, meg számon kérni, de nem teszem, inkább próbálom őt nagyon gyorsan elfelejteni.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr285984835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása