Kaptam tőle néhány vírust

2014. május 29. 07:44 - csajokespasik

A pattintott pasi haverjával járni kockázatos, mert ha kitudódik, valakinek kínos lesz. Levélírónk sokáig türelmes volt a barátjával, de már nem bírta elnézni, hogy élete sehova se tart és még őt is lehúzza. Szemet vetett egy másik férfira, aki sajnos az exe haverja. Te elzavarnád a párodat közmunkára?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! 32 éves vagyok, nő. A volt barátommal már féléve nem vagyunk együtt, de rajta keresztül ismertem meg valakit, akivel egyre közelebb kerülünk egymáshoz. Még nem volt semmi lényegi. Lennének terveim, de nem tudom, hogy jönne le neki a dolog. Azért hagytam el a páromat, mert nem csinált semmit, egyik napról a másikra élt, nulla motiváció, semmi életcél, még a TB-jét se tudta rendezni, hajtottam, hogy intézze el, mert gond lesz, de mindig csak halogatott. És ha noszogattam, akkor én voltam a szemét. Ez így nem volt jó és én döntöttem.

Nem akartam látni, de valahogy megmaradt a baráti kapcsolat. Nem akartam rosszban lenni vele és kicsit sajnáltam is. Ez a barátság sem volt zökkenőmentes, mert órákig nyaggatott telefonon, hülye időpontokban, hogy elmesélje, mennyire nem változott az élete és mennyire nem tart semerre se. De a tanácsaimat most sem fogadja meg. Azt mondja, nem talál melót. Mondtam neki, hogy akkor jelentkezzen közmunkára - de nem, mert egy haverjának, aki buszmegállókat sepert, folyton beszóltak – a szokásos szép magyar szolidaritás jegyében - és ettől fél. Mert milyen megalázó, ha neki is hasonlót kell végeznie… Kölcsön adtam neki a gépem három hétre és egy rakás vírussal kaptam vissza, nem tudom mit csinált rajta.

Amikor már a végén jártunk, még akkor is ígérte, hogy megváltozik, de az alapvető személyiség 30 után már nem nagyon változik. Valahogy eddig mindig úgy jártam, hogy én mindig jobban álltam anyagilag, mint a férfiak, akikkel együtt voltam. A lényeg, hogy rajta keresztül ismerem ezt a férfit, 37 éves és én szeretném ha több is lenne, de a volt párom előtt sem szívesen titkolóznék, amúgy azonnal megtudná és akkor még jobban maga alatt lesz. Nem hiszem, hogy jól esne neki, ha az egyik haverjával látna. Nem tudom, hogy kéne csinálni.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr126225730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása