Csak sofőrnek kellek neki?

2014. június 06. 07:51 - csajokespasik

„Csak húz és játszik velem. De miért kell ennyire túljátszani? Azért egy csók nem egy baráti kézfogás” – a nő csókkal fizet a sofőrnek, hogy elvitte A-ból B-be, de a férfi többet is szeretne. Tudja, hogy a nő foglalt, az viszont nincs ínyére, hogy ennyire átlátszó módon szórakozik az érzelmeivel.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Nem vagyok se vonzó, se gazdag, túlsúly is van, fiatal se vagyok, autóm az van, de nem büszkeség tárgya, elég viharvert, de ő lesz a történet egyik főszereplője. Ugyanis miatta indultak el a dolgok. Egy társasággal voltam, amikor ez a nő megjelent, valakinek az ismerőse. Mellém ült, beszélgettünk, csak úgy, semmiségekről, aztán ő rátért arra, hogy nagy az ő baja, mert milyen kár, hogy senki se tudja elvinni X helyre a hétvégén, mert nincs kocsi, ellenben cipekedni kéne...na, de majd valahogy lesz, levergődik egyedül. Éreztem, hogy úriembernek kell lennem és felajánlottam, hogy szívesen elviszem.

Idegen nőnek fölösleges ilyen gáláns ajánlatokat tenni, de már nem volt idegen: legalább 2 órája ismertem. Azon a hétvégén levittem arra a helyre. Feljött hozzám reggel fél nyolcra, onnan indultunk. Délutánra már végeztünk is és mentünk vissza a kiindulási pontra. Utána felhívtam magamhoz. Megkínáltam egy kis borral, a szomszédom saját bora. Igyekeztem jó hangulatot teremteni. Aztán úgy alakult, hogy megcsókolt. Eléggé váratlanul ért, de nem mondom, hogy nem fordult meg a fejemben ilyesmi, hogy kizárt, de csak mint futó idea. Meg elég régóta járt nálam nő. Ekkor már tudtam, hogy van élettársa. De a csóknál tovább nem mentünk.

Mit nyertem? Azt, hogy azóta minden héten elviteti magát oda, és szívesen is viszem, mert szívesen vagyok vele. Egyelőre nem gyártok dilemmát belőle, mert nem sok történt. Valahol én is tudom, hogy ez hülyítés, ahogy ő is tudja, hogy csak húz és játszik velem. De miért kell ennyire túljátszani? Azért egy csók nem egy baráti kézfogás. Látszólag ő komolyan érdeklődik, ő írogat nekem, érdeklem, ami nem rossz érzés. Miért csinálja ezt egy felnőtt nő? Mindketten tudjuk, hogy miről szól a dolog és ez csak egy játék a részéről, mert nem fogja elhagyni az élettársát miattam. Nincs miért. Elég felnőtt vagyok, hogy ezt ne higgyem el. Nem szeretem a félmegoldásokat, és vagy az lesz, hogy leállítom, vagy ha ő tovább akar menni, akkor rajta múlik, hogy lesz-e valami. Vagy ha azt várja, hogy én kezdeményezzek egy ágyjelenetet: annyit megfogadtam, hogy én nem fogok - ha ő akar, majd mondja. És akkor nem én döntöttem. Lehet, hogy kívülről nézve önzőnek és kényelmesnek tűnik ez a gondolkodásmód, de ha úgy alakul, akkor nem mondok nemet. Nem vagyok fából. Szóval most itt tartunk, de szeretném, ha nem sofőrnek nézne.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr166282250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása