Az alkesz nőt választotta

2014. szeptember 16. 07:47 - csajokespasik

„Nagyon elbizonytalanodtam. Az egészségemet is veszélyben érzem, mintha folyamatosan kerülgetne valami" – Posztolónk nem akar semmit, csak feledni. Bántja, hogy elhagyták, pedig örülnie kéne. Miért sírnak a nők idióta pasik után?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Egy három éves kapcsolatot hagyott maga mögött és szakított meg teljesen a párom. Azt mondta, kiszeretett belőlem, de én nagyon jól tudom, mi a valódi ok és kivel állt össze: egy nála 8 évvel idősebb, elvált, piás nővel. Én tényleg nagyon szerettem éveken át. Nagyon megbántott, megalázott ezzel. Kiszeretett belőlem? Ilyen gyorsan? Hogy múlhatott el ilyen hamar? Ráadásul nem is éltünk együtt, rengeteg szabadideje és holttere volt, ahol eltűnhetett.

Azóta próbálom elfelejteni, másokkal is találkozni, és azt vettem észre magamon, hogy folyton rá gondolok, eljátszom a kemény, független nőt, de az csak a külső. Ha ezt elmondanám annak, akivel éppen találkoztam, nem folytatná velem, pedig jó lenne valakivel őszintének lenni (főleg ha terveink vannak egymással), de tudom, mit reagálna: nem kell neki olyan nő, aki más férfiért van oda, ráadásul egy olyanért, aki így elbánt vele és nem érdekli már. Egyszerűen nem bírom elfogadni a helyzetet. Nem tudom, min kellene változtatni, hogy minden újra /és én is/ normális legyen. Most nagyon elbizonytalanodtam. Az egészségemet is veszélyben érzem, mintha folyamatosan kerülgetne valami. Elnézést, hogy elkalandoztam és csapongok, de részben magamból indulok ki, hogy én mit tehetnék. Olyan vagyok, mint egy hülye kamasz és folyton azon töröm a fejem, hogy másodszorra működhetne-e? De ezzel az emberrel tényleg képes lennék újrakezdeni, ha véletlenül visszajönne? Vége az egésznek, és lehet még ettől rosszabb. Ő nem egy előre tervező típus, nem idegel és hamar dönt. Vizsgáim lesznek, próbálok azokra koncentrálni, hátha sikerül elnyomni ezeket a gondolatokat, de jelenleg semminek nem érzem értelmét. És ezek az eltitkolt gondolatok egy olyan férfival szemben sem tisztességesek, akinek én bejönnék. Tudom, rajtam múlik. Ez a tiszta lap-dolog, nagyon nem egyszerű, mondani mindig könnyebb.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr36702127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Croma Soma 2014.09.17. 09:28:47

A múltadat nem tudod elengedni. Ennek túl sok köze nincs egy adott emberhez, hacsak azért nem mert nem áll szilárd lábakon a belső önértékelésed, ezért nem tudod a helyén kezelni a dolgokat.

3 év az hosszú idő pont elég ahhoz, hogy amit (elsődleges-automatikus) szerelemnek hívjunk elmúljon. A volt párod még nem alkalmas valódi kötődésre. Te meg az a típus vagy, akit monogámnak- monoandrnak hívhatunk, akiben könnyen alakul ki először kötődés, és hajlamos az első kapcsolatát mindjárt öröknek is hinni. Sajnos a srác pont az ellenkező véglet volt, aki nagyon nehezen, sőt lehet soha nem tanulja meg ezt a kötődést, egymásra hangolódást.
Tanulj! Ne akarj kifordulni magadból, mert amit tudsz az érték, de meg kellett tanulnod, hogy nem mindenki sajátja!
süti beállítások módosítása