A kocka lányok sem könnyű esetek

2015. február 20. 07:43 - csajokespasik

Azt gondolnánk, hogy az introvertált lányoknál legalább kimarad a hercegnősködés, de Posztolónk tapasztalata szerint náluk éppen úgy jelen van, mint bármelyik másik nőnél. Van, akiből a zárkózott életmód a legrosszabbat hozza elő, pedig egy belső kisugárzás rengeteget javítana rajta.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Érdekes tapasztalatot osztanék meg Veletek. Azt hinnénk, hogy a testesebb, vagy az enyhe testi fogyatékos, vagy esztétikai kihívásokkal küzdő, vagy csak befelé forduló nők hálásabbak, ha egy férfi a figyelmével tünteti ki őket. Én sem vagyok egy szép darab, de mindig a saját kategóriámon belül válogattam, ha válogathattam. Ez a sorsom, elfogadtam, mi mást tehetnék? Van egy csaj, aki úgymond kocka, programozó és kicsit testes meg a hajával se foglalkozik annyit, amennyit kéne, de úgy éreztem, érdeklődik irántam. Hát, elkezdtem közeledni.

Még kevés dolog történt köztünk, de egyik alkalommal valamiért azt mondta, nem szeretem eléggé, és nem vagyok elég romantikus. Ha együtt játszunk a gépen, simán lehülyéz, ha elszúrok valamit. Kifogásolja, hogy még otthon lakom – amúgy ő is otthon él. És még sorolhatnám. Rájöttem, hogy minden nő, függetlenül attól, milyen kasztba sorolható, ha látja, hogy van valaki, rögtön elkezd csajsziskodni, hercegnősködni, mert ez minden nőben benne van, a természetük része. Szeretném, ha hagyná ezt, és nem szórakozna velem. Ő nem tartozik a csúcsnők közé, és sok pasi azért kezd velük, mert azt hiszik, náluk talán ez nincs. De van. Van, akiből a frusztráltság a legrosszabb oldalát hozza elő alkalmadtán, pedig egy belső kisugárzás rengeteget javítana a külsején is. Először a felfogáson kéne változtatnia, utána a kapcsolatai maguktól kialakulnak, de ennek el kéne jutnia a tudatáig. Van egy aranyos része is, de azt nem nagyon engedi a felszínre. Elhiszem, hogy így védekezik, mert sokat csalódott, de egy új emberhez új szemlélet is kéne.

 
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr257190865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aston Kanál 2015.02.20. 19:01:31

"Isten hozott nalam, Ocsem"... :)

Reactor 2021.12.12. 21:45:23

Amióta még a ronda nőkre is jut helyből 10 férfi, naná hogy nem fogja veled beérni. Hipergámia a jelenség, javaslom a tanulmányozását.
süti beállítások módosítása