Lacika már kétszer is kölcsönkért

2015. március 26. 07:50 - csajokespasik

„Kicsapta nálam a biztosítékot, amikor azt mondta, hogy olyan nőnek tart engem, aki a legapróbb probléma miatt is képes kilépni egy kapcsolatból” - és Lacika ezért sündörög állandóan Posztolónk közelében, hogy résen legyen és nehogy elszalassza a lehetőséget... Ha nem találsz nőt, legalább más nők előtt ne csinálj hülyét magadból.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Nem arról van szó, hogy nevessetek ki valakit, akit nem ismertek, csak kíváncsi vagyok kívülállók véleményére ebben a helyzetben. Van egy srác, 19 éves, legyen Lacika. Én nála sokkal idősebb vagyok. Az van, hogy nem száll le rólam jó ideje, próbáltam neki barátnőt keresni, egy darabig hajlott is rá, de aztán visszatért hozzám. Nem akarom bántani, csak sajnálom, hogy olyasmiben reménykedik, ami nem fog bekövetkezni. Már nagyon idegesít, és már barátnak sem akarom, mert tudom, hogy ő nem lenne képes barátot látni bennem. Lájkol és minden posztomhoz hozzászól a FB-n, de többnyire butaságot.

Ha letiltanám, nagyon zokon venné. Elég sűrűn összefutunk egy társaságban és nem akarom, hogy ez legyen a téma. Elviselem inkább. Tudja, hogy foglalt vagyok. Megmondom neki, hogy látom ezt az egészet, erre megsértődik – sorry. Lacika nőnapra egy szál műrózsával lepett meg - tényleg meglepődtem, bár némi ijedtség is keveredett bele, annyira morbid volt: minden levelére ráírta a nevét. Azt mondja, azt szereti bennem, hogy „bulizós csaj” vagyok, közben én egyáltalán nem gondolom magam annak, ez egy pejoratív jelző szerintem, agy nélküli, tequilát citrommal szürcsölő nőkre asszociálok róla. Félrevezetni, áltatni nem akarom, de észre sem venné, azt lát, amit látni akar.

Lehet, hogy paranoid vagyok, de amikor századszor is azt mondtam, gondolja át, és ő azzal jön, hogy alkalmazkodni tudna hozzám, már nem tudtam mit felelni. Mert ő úgy vitázik, hogy kikerüli a témát. Egyszer kicsapta nálam a biztosítékot, amikor azt mondta, hogy olyan nőnek tart engem, aki a legapróbb probléma miatt is képes kilépni egy kapcsolatból és mást keresni, ezért van mindig a közelemben, hogy résen legyen és nehogy elszalassza a lehetőséget... Ez megint bizarr volt. Ezek nem egy felnőtt ember szavai. Ezek egy gyerek szavai. Nem vagyok vele teljesen gonosz: kölcsönkért, kétszer, de legalább megadta, ha nem is egy hónap alatt, mint ahogy ígérte. Biztatást nem kap. Én maximum rendes vagyok vele.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr937305718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása