Az átlagos csajok még mindig válogatnak

2015. október 30. 08:11 - csajokespasik

„Ha az egyik buliban egy jópasi megdugja őket, akkor onnantól kezdve ott van a léc” – ...és így alakul ki egy átlagos lányban a magasabb igény. Aztán meg nyafognak, és nem értik, hogy ezekkel a jó pasikkal miért nem tudnak komoly kapcsolatot kialakítani. Posztolónk nem rég megnézegette azoknak a lányoknak a facebook adatlapját, akikkel pár éve randizott, de kosarat kapott: egyik sem találta meg azóta az igazit...

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Olvasgattam a blogot és a hozzászólások közt volt valami, ami megütötte a szemem. Ez talán rossz kifejezés, mert egyet értettem a hozzászólókkal és a hozzászólások tartalmával, de ennek ellenére elgondolkodtatott. Egy hölgy hozzászóló adott öltözködési és egyéb tanácsot egy férfi kommentelőnek, aki arra panaszkodott, hogy ő nem iszik, nem dohányzik, mégsem jön be a nőknek. Egy kapcsolat hozzászólásban egy másik nő is megírt egy sztorit, hogy anno ő is segített egy posztírónak, de hiába.

Még egyszer kihangsúlyozom, ezeknek a hölgyeknek mindenben igazat adok, mert korrekt tanácsokkal látták el az úriembereket. DE... és most jön a feketeleves. Jómagam is azon férfiak táborát gazdagítom, akik nem jönnek be a lányoknak. Húszas éveim végét taposom, ezért ez a korosztály lenne a célcsoport.

Magamról annyit, hogy öltözködéssel és sporttal nincs probléma. Ízlésesen öltözködök, és rendszeresen sportolok. Mindkettőt magamért teszem.

Ha őszinte akarnék lenni, az sem igaz, hogy nem jövök be a lányoknak. A klasszikus alá- fölé választásos jelenségnek köszönhetően olykor-olykor megtetszek egy-egy durván átlag alatti lánynak. Magam átlagos pasinak tartom. Illetve mások is annak tartanak. A legkritikusabb vélemény szerint is az átlagos külsőt képviselem.

Nem vagyok különösebben válogatós, ezért nem annyira zavar, ha egy lány átlag alatti, HA ad magára. Nos, azok akiknek időnként tetszeni szoktam, sajnos nem annyira adnak arra, hogy nőiesen, vonzóan nézzenek ki. (Én adok arra, hogy magamból a lehető legtöbbet hozzam ki!)

Kérdésem elsősorban nem is a 30+-os nőkhöz szólna, hanem a fiatalabbakhoz, a korosztályomhoz.

Nosztalgiáztam egy kicsit a napokban, és megnézegettem azoknak a lányoknak a facebook adatlapját, akikkel pár éve randiztam és a külsőségek miatt kikosaraztak. (Átlagos lányokról beszélek.) Amelyiknek publikus az adatlapja és az albumai, a következőt vettem észre: egyiknek sem lett menet közben annyira tartós párkapcsolata, hogy azt a közösségi portálon is felvállalja. Pedig az elmondások szerint erre vártak. (Még tavasszal is megnéztem a szóban forgó lányok adatlapját, akkor sem voltak pasival közös képek feltöltve...)

Megéri ennyire válogatni? Ha az egyik buliban egy jópasi megdugja őket, akkor onnantól kezdve ott van a léc. Az persze nem esik le nekik, hogy ezekkel a jópasikkal miért nem tud komoly kapcsolat kialakulni? :)

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr108035258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása