A mellplasztika ma már elvárás?

2016. január 21. 07:46 - csajokespasik

A címlaplányokat többnyire férfiak tervezik, ám ha ezt az idealizált képet teljesíteni akarja valaki, mert úgy hiszi, ez az elvárás, abból könnyen vita kerekedhet. Levélírónk már többször elmondta a mellplasztikára készülődő barátnőnek, hogy neki így tetszik, ahogy van... Amúgy a melle nem kicsi, hanem átlag méretű, és ha ezzel a beavatkozással nem neki akar tetszeni, akkor kinek?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Egy másik oldalon már megfuttattam ezt a témát és most bevetem itt is, hátha más szemszögből sikerül alaposabban megvilágítani a témát. A párommal egy éve vagyunk együtt, én 29 vagyok, ő 27. Tavaly kitalálta, hogy 2016 tavaszán mellnagyobbító műtétnek veti alá magát. Szerinte a legtöbb nőnek, akik kihívóan csinosak, 10-ből 7 esetben műmelle van. Látom, hogy nagyon bántja, és ha ez kell neki az önelfogadáshoz, akkor nincs beleszólásom, se jogom a lebeszélésre. A képeken, amiket felrak magáról, a mellrész sosem látszik, ha én csinálok róla képet, megkér, hogy magamtól nehogy feltöltsem bárhova is.

Úgy tartják, hogy a címlaplányokat férfiak tervezik, és ebben is van igazság. Ez is csak a világból áramló hibás elvárás, amit egy nő felnagyít, befogad, és teljesíteni akar. Azt többször elmondtam neki, hogy nekem így tetszik, ahogy van... A melle nem kicsi, hanem átlag méretű. Az már egy következő kérdés lenne: hogy ha ezzel a beavatkozással nem nekem akar tetszeni, akkor kinek? Vagy csak magának? Akkor ez az egész meg valami kényszeresség nála.

Ez nem egy egyszerű póthaj, hanem egy komoly beültetés, aminek lehetnek később rizikói. Hiába helyezik be szakértelemmel.

Minden ezzel kapcsolatos költséget ő vállalna, tőlem semmi hozzájárulást nem fogadott el. Lehet, hogy egy műmell dekoratív, de akkor sem természetes.

A nőktől azt kérdezném, hogy valóban megfelelési kényszerből feküdnek kés alá, vagy más okból, ha amúgy a barátjuknak így is tetszik?

A férfiaktól: tényleg számít a barátnőtök mellmérete? Ti hogyan fogadnátok egy ilyen kezdeményezést? (Hiszen ha az extra mellméret lett volna a fétisetek, logikus, hogy olyan nőt választotok, akinek már eleve benne van az alapfelszerelésében).

 
Szólj hozzá!
Címkék: fotó csaj szexi

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr988298452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása