Egy igazi egyéniség fütyül a divatáramlatokra

2023. január 16. 07:51 - csajokespasik

       

               „Régebben az egyéniségeket keresték, ők voltak előnyben, ők voltak a ritka és értékes kivételek, de ma már csak azok keresik őket, akik magukat nem tartják annak” – Az igazi egyéniség nem trendkövető, és ismerkedéskor tisztában van vele, hogy se a magas IQ, se egy manipulált fotó önmagában nem sokat üzen a teljes emberről.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok! Gyakran olvasom a fórumokat és van egy alapvélemény, vagy alapelvárás, miszerint az ideális álompasi egy diplomás, 40 alatti, fix állásban havi 4-500-at kereső ember, akinél szintén alap a tökéletes kondi csakúgy, mint a saját lakás és kocsi. Minderre rá hitele nincs, és az évenkénti nyaralásra mindig van elkülönített tőkéje. Én már 38 vagyok, elég sok embert ismerek, de ilyet egyet sem. A legtöbb ember Magyarországon nem él ilyen színvonalon, nem is keres ennyi pénzt, kezdjük itt. Értem én, hogy ez inkább vágyálom, semmint valós követelés, így inkább szánom, ha valaki tényleg ebben gondolkozik. Mi lett a „csak add önmagad” szellemmel? Annak már annyi, nem fog működni? Lejárt lemez?        

       

               Gyakran vagyok úgy, hogy egyáltalán nem hiányzik egy kapcsolat az életemből, max. valami laza, és az ilyeneket olvasva megerősítést nyer bennem ez az álláspont. Leveleztem egy nővel, aki első körben megírta, milyen magas az IQ- ja.... oké, hogy büszke rá, de engem nem csak az érdekelne, nem csak azzal akarnék járni, ez önmagában kevés, több tényezőnek kéne összhangban állnia. Ettől még lehetsz élhetetlen, hiába tolsz előre egyetlen jellemző tulajdonságot. Ez csak egy kiemelt rész, de az is érdekes, miért ezt emeli ki valaki. Olyan ez, mint a fotónál, hogy látszik rajta a tökéletes utómunka, de vajon visszaadja-e a valós személyt? Ne csak a fotója legyen tökéletes, hanem lehetőleg ő maga is. Hiszek abban is, hogy a műveltség szexi, ami nem feltétlenül függ össze az IQ magaslataival.
Volt az életemben olyan nő is, aki páromként elviselhetetlen volt, de mint ember elviselhető, vele barátok maradtunk, habár mindig csak én kerestem. Míg együtt voltunk, és ha csak kicsit is hasonlóan viselkedtem, mint az exe, akkor probléma lett belőle, úgy, hogy nem is tudtam, amíg nem mondta. Sokat követelt, pedig ő volt az, aki minden szinten lemaradt mögöttem. Az igényessége az megvolt, ruháira sokat költött, míg én beértem a turkálós cuccokkal is, néha egész jó darabokat is ki lehet fogni. Semmivel se tud többet egy hatszor annyiba kerülő rongy.

Régebben az egyéniségeket keresték, ők voltak előnyben, ők voltak a ritka és értékes kivételek, de ma már csak azok keresik őket, akik magukat nem tartják annak. (Mi az egyéniség? Ez sok mindenből tevődik össze, de nagymértékben egy belső dolog. Annyi biztos, hogy nem egyenlő az aktuáldivatokat követőkkel, az egyéniség számomra azt jelenti, hogy egy van belőle, a mindenféle divatáramlatok meg hidegen hagyják. Ez nem azt jelenti, hogy bunkó és lompos. Sokan tekintenek bizonyos irányzatokat a csoportszellem összetartójának azzal, hogy egy idétlen stílust követnek, és mínuszokban is kivillantják a bokát a feszülős szívószálgyatyából. Fiúknál-lányoknál ugyanúgy évek óta látom ezt. Elképzelem, mit össze röhöghetnek a divatcégek, akik ezeket kitalálják, amikor látják, hogy az általuk megteremtett agyatlanságot többen is tényleg követik.)
Az igényes párkapcsolatok is besoroltattak a divatcikkek közé és csak pénz kérdése?          

 

 

26 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9718027160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Real_Time 2023.01.16. 08:13:19

A mainstream média valóban így írja le a férfi ideált, de gondolom nem kell mondjam hogy mekkora hőbölgést váltana ki ha ugyanilyen szinten leírná a női ideált is :D

Lorrh 2023.01.16. 09:14:25

"Gyakran olvasom a fórumokat és van egy alapvélemény"
Micsoda végtelen ostoba életpocsékolás ezeket az ostobaságokat olvasni, ezzel tölteni az értékes életidőt pedig a rák ellenszere még mindig nincs meg!

body_andras 2023.01.16. 10:31:08

Havi 4-500 ezer fizu, az nem álompasi, hanem alsó-középosztály, csahjszibébynek az már csóró bunkó.
Ennek többszörösével is elmondhatom, hogy nagyon sok minden nincs meg nekem, amivel a csúcsragadozók flexelnek. Kecó nincs még felújítva, kocsi 17 éves (használtan véve), ruházat nem az up-to-date márkás szett; nyaralás telelés évente 1+1 hét, őszi tavaszi kirucc 2-3 alkalom 1 hétvége, sosem az 5 csillagos, seggkinyalós csúcsszálloda, de azért nem is putri (4 csillag ellátással nekem bőven elég); haverokkal már nem a dobozos ászokat isszuk a parkban hanem minőségi kraftot a törzshelyünkön. Bőőőven az átlag feletti életszínvonal ez is, és pont telibe szarja a tyúkok 99%-a.

Az IQ-vitéz csaj kapcsán egy érdekesség jut eszembe: a suliban a lányok mindig csupa 5ös, jó tanulók, ezek mintha eltűnnének 30 fölött, és nekünk férfiaknak kellene okosnak IS lennünk helyettük...

Visszakanyarodva az alapelvárásokra: ez nemcsak kívánság kérdése, mindenkibe szorult (remélhetőleg) annyi racionalitás, hogy párkapcsolattal amolyan ballasztként ne kapjon még plusz problémákat a nyakába.

God Harald 2023.01.16. 11:42:20

Fix állásban havi 4 - 5 k álompasi fizetés??? A cikkíró kvára el van tévedve! Már meg sem kérdezem, hogy bruttó vagy nettó. Tizenévvel ezelőtt az 5 k nettó megvolt és nem voltam a szakma csúcsán, csak egy átlagember. Ilyen árak mellett a bruttó 1 - 1,5 M az elfogadható, persze plusz juttatások mellett: 0,5 - 1 M kafetéria, 13-14 havi, munkába járás, stb. Azzal se leszel Rócsild, de meg lehet belőle élni, meg félretenni az öreg napokra.
De ez csak pénz…az egyéniség megfizethetetlen!:)

connector 2023.01.16. 12:05:16

@Real_Time: A CSP kommentelő férfiak szerint az álomnő kora huszonéves, stabil mentális és anyagi szempontból, okos, gondoskodó és szűz.

body_andras 2023.01.16. 12:21:23

@connector: Ha nem prűd akkor megengedünk neki még 5 év öregedést is! ;)

Real_Time 2023.01.16. 13:23:27

@connector: Az anyagi szempont elhanyagolható, hiszen mint láthatod itt mindenki kurva sokat keres :D

antisocialnetworkagain 2023.01.17. 05:00:13

Ruppótlan kifakadását olvashatta a kedves közönség. Ettől nem lesz csajod bzd+

Rubasov et. 2023.01.17. 09:33:36

@body_andras:

"Bőőőven az átlag feletti életszínvonal ez is, és pont telibe szarja a tyúkok 99%-a."

Az, hogy ki mennyire trendin néz ki/él egyáltalán nem biztos, hogy köszönőviszonyban van az anyagi helyzetével. Sokan (cofidis-40% THM) hitelből úrizálnak a korszellemnek megfelelően.
Más: egy ismerős aukciós házban dolgozik. Amikor még csak néhány 100k-nál tart a licit, akkor hullámoznak a természetesen az első sorokban helyet foglaló fuxos "ájfónos" arcok, aztán amikor már pár milla a licit kushadás van, és ilyenkor végül mindig csendben feláll hátul valami farmer-pólós borostás arc, hogy akkor ő megveszi 3 milláért a festményt,szobrot,ékszert stb...

Topicska 2023.01.17. 09:37:23

Gondolom nem fogom ezzel megnyugtatni a posztolót, de gyakorlatilag az összes általa felsorolt követelményt hozom, némelyiket bőven túlteljesítem, mégis leszarnak a nők. Szóval azt nem tudom mi kell a nőknek, de ha ezek meg is vannak, az sem jelent semmit.

Negrogo 2023.01.17. 09:48:43

@God Harald: jajaj. add1. az allom pasi ne havi fizetes kerdese legyen mar. vagy te penzel kompenzalsz? add2 ha vki tenyleg jol keres az nem szokott azzal kerkedni es mennyi az annyi csak szolok. add3 mivel magyarorszag nem svajc es a VALOS atlag netto 270e korul van igy a kijelentesied tobb mint nevetsegesek. neha nezek ide be ha unatkozok de megeri. lol.

Gukker 2023.01.17. 10:19:39

@Topicska: "Szóval azt nem tudom mi kell a nőknek," +20cm.

Rubasov et. 2023.01.17. 11:08:03

@Real_Time:

"Az anyagi szempont elhanyagolható, hiszen mint láthatod itt mindenki kurva sokat keres :D"

A neten mindenki milliomos (€-ban persze). Ugyanez igaz Instára/face-re is. Hülyegyerek 40%-thm hitelből elmegy Tenerifére, posztol az ugyancsak uzsorára vett telójával. Látszólag menő és gazdag, aztán év közben megy a sírás, meg a leárazott kicsit zöld, kicsit büdös sajt rágogatása. A lényeg, hogy a látszat megvan. Ennyire kell komolyan venni az itteni wannabe Rotschildokat is.

God Harald 2023.01.17. 11:13:43

@Negrogo:
Néha benézhetnél egy-egy online magyar nyelvtanfolyamra is. Talán kisimulna a helyesírásod és a szövegértésed.

Negrogo 2023.01.17. 12:40:48

@God Harald: nemtud erdekelni a netes helyesiras.

Lorrh 2023.01.17. 18:29:30

@Negrogo: tanult kollégám csak annyit akart veled közölni hogy a nyasgem. Csak ő ilyen cizelláltan fejezi ki magát, amit kevesen értenek a teljes vertikumában és volumenében.

God Harald 2023.01.17. 20:29:06

@Lorrh: hát persze, hogy cizelláltan! Most végeztem el a Compliance vizsgát (bármi is legyen a magyar megfelelője), amiben olyan szép intelmek vannak, hogy őt is Isten báránykájának tekintem!

Real_Time 2023.01.18. 07:04:16

@Topicska: Nem lennél vele kisegítve, ha csak emiatt érdeklődne bármelyik is. Sokszor megfigyeltem hogy az érdeklődés attól is megcsappan, hogyha nem látja rajtad hogy készen állnál bármilyen javadat megosztani vele, ugyanis az a következő pont :) Tehát igen, önmagában a lóvé valóban nem elég. Az a nő már érdekes lenne persze, aki az érdeklődését ennek tudatában is fenntartja, de sajnos erre még nem láttam példát :)

_Amatőr_ 2023.01.18. 10:41:22

Én azt látom, az a tulajdonság/személyiség vonzó a nők számára, amiből ők is profitálhatnak vagy menőnek találják.
Pl. ha én ókori pénzérméket gyűjtök, nem leszek "egyéniség" a csajok szemében, na de ha mondjuk, vitorlázom, akkor máris megváltozik a leányzó fekvése.

Chendrys19 2023.01.18. 10:46:40

@_Amatőr_: Igen... mivel az ókori pénzérmék gyűjtése semmilyen élményt nem nyújt egy nő számára, szemben azzal, ha mondjuk elviszed vitorlázni.

body_andras 2023.01.18. 12:17:34

@Negrogo: ez nem helytelen írás, ez csak simán nem emberi nyelven íródott.
@God Harald: sajnos az iskolára 0%, a netre 99% figyelmet fordító Z+alfa generáció (vidéken az Y is), a diszlexia és a funkcionális alfabetizmus mellett, így tud írni (telefonnal, mert a ceruza, toll és billentyűzet már nem megy nekik). ez van.
@_Amatőr_: ezért van tele pl a tinder jachton heverésző picsákkal, és egyik se forgat ókori római érméket a tenyerén.

God Harald 2023.01.18. 21:00:36

@body_andras: nem egy egyszerű mesterség ez a betűvetés papírra. Ma írtam meg a jelentésemet a hétvégi készenlétről a nagy fekete könyvbe. Majdnem egy oldal lett, teljesen kikészültem tőle. Még most is poszttraumás tüneteim vannak!

Real_Time 2023.01.19. 05:14:06

@body_andras: A Tinder tele van kevésbé ismert, jachton heverésző modellpicsákkak, akiknek az üzemeltető csinált egy kamuprofilt, hogy havi 15-ezerért pythonban írt csetbotokkal cseteljen a sok hiszékeny balfasz (hogy pontosítsak).
@God Harald: neked a mesekönyvírás tényleg jobban menne :D

God Harald 2023.01.19. 07:29:52

@Real_Time: tetszik az ötlet. Kösz! Lehet, hogy kipróbálom.:)

Lady Scarlett 2023.02.01. 11:57:07

Húúú pasik, szar életetek lehet, ha ennyi anyagias luvnyával akadtok össze.
Nem poszter, a nagy átlag nő nem árazza be azt a palit aki érdekli és a legtöbbnek nincs ehhez gyomra. Az a kisebbség a feltűnőbb akikkel ti összeakadtok, ezért észre se veszitek azt a csajt akinek nem ez a létforma a prioritás.

Reactor 2023.02.07. 01:45:16

@Lady Scarlett: Már ilyen sokan vannak. Nem viccből járkál ennyi ember hivatásoshoz, vagy újabban ruház be szexdroidra. Mert még ezek is jobb választásnak bizonyulnak. És ez elég szégyen.
süti beállítások módosítása