Ez a nő mindenünket elszedheti

2016. április 19. 07:39 - csajokespasik

„Nekem az a nő a legelső pillanattól kezdve unszimpatikus volt. Persze egy nő máshogy nézi a másik nőt. ” – a pasi struccpolitikával próbálja kezelni a válását, és amikor mások próbálnak meg helyette gondolkodni, még ki is kéri magának. Hogy lehet segíteni valakin, aki nem igényli?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Ez egy kicsit jogi téma, de hátha akad szakértő közületek.

A testvérem elvett egy nőt, akit én nem javasoltam korábban. Egy mindenbe beleszóló, beleavatkozó és hatalmaskodó nőt képzeljetek el, aki mosolyog rád, miközben simán hátba szúrna. Mindegy, elvette, 3 éve megvolt a minimal esküvő, és most a válásnál tart a dolog. A testvéremnek nincs komoly tőkéje, egy használt kocsija van, közepes fizetése, és egy kis lakása, ahol éltek. Nekünk kettőnknek van egy öröksége, amit csak a szüleink halála után kapunk meg (vagy a beleegyezésükkel, váratlan szükség esetén). Ez egyelőre még nem a miénk, de relatíve nagy összeg.

Egyik ismerősöm azzal ijesztgetett, hogy egy erre szakosodott, komolyabb kaliberű ügyvéd arra is rá tudja tenni a kezét és képes megszerezni a nőnek, ha az csalódott, hogy keveset tud csak kiszedni a válásból. De szerintem, mivel a közösen felhalmozott vagyonuknak ez egyáltalán nem volt a része, jóformán teljesen független tőle jogilag, így soha, semmilyen körülmények közt nem érintheti, mert nincs köze hozzá. Plusz, még a tesómnak sincs hozzáférése.

Tegnap megint felhívtam a nőt, továbbra sincs bűntudata semmi miatt, gondolom, már mást boldogít. Később a testvérem letolt, hogy minek hívom fel?? hát azért, mert te nem törődsz az üggyel, azt hiszed, majd szépen elcsitul magától a vihar... de valakinek felelősségteljesen is gondolkodnia kell, nem pedig struccpolitikát folytatni... Ő kihátrált. De ez manapság nem megoldás. Akármennyire is védi magát és a büszkeségét. Ez már nem erről szól. Nagyon jól tudja, hogy mi a helyzet, de túl büszke ahhoz, hogy belássa, ezért nem akar vele foglalkozni. Én annak is örülnék, ha a nő legalább békén hagyná. És nem azért, de én jobban átlátom a dolgokat mint a tesóm, aki alapvetően jóindulatú, de egy ügyes nő simán megvezeti. Mint ahogy történt. És hogy ez a jövőben ne ismétlődhessen meg, neki is tenni kell fejben. Én már az elején mondtam neki, és akkor is én kaptam a letolást, meg hogy ne szóljak bele. Nekem az a nő a legelső pillanattól kezdve unszimpatikus volt. Persze egy nő máshogy nézi a másik nőt.

Nem azt várom, hogy azt mondja, igen, tényleg inkább hallgatni kellett volna rám, hiszen ez kevés, mert már késő. És most csak annak tudok drukkolni, hogy a nő csendben lelép majd, megelégedve azzal, amit eddig kapott.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr408643268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása