Külföldön keresi a fiatalságát

2016. június 30. 07:36 - csajokespasik

„Ismerem az új barátait, legalább 10-15 évvel fiatalabbak nála. És látom, hogy ő túlságosan be akar illeszkedni abba a társaságba” – az idősödő pasi külföldi munka címén menekülne a szabadságba. Végül ő ad a nőnek 1 hónap gondolkodási időt, amivel annyira kiborítja, hogy lassan megérti, miért ment tönkre a férfi előző házassága.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Elnézést, ha helyenként zavaros lesz, de nem kevés információt próbálok sűríteni, amennyire lehet. A párom előző házasságából született fia egy ideig velünk élt. A volt felesége állandóan a fián keresztül üzengetett nekem mindenféle hülyeséget, és meg is kértem a fiút, hogy amikor meglátogatja, ezeket nyugodtan hanyagolja, mondja csak azt anyunak, átadta az üzenetet és jaj de megbántott, nyugodjon le. Ezek általában kötözködő, cinikus hülyeségek voltak. (Gyomorforgató volt, amikor megkaptam az Anyák napi üzenetét, hogy „gratulál a fiamhoz” már hogy milyen könnyen szert tettem saját gyerekre – merthogy nekem nincs.

Sokáig hiába mondtam a páromnak, aki néha látogatja őt, hogy állítsa le, nem tett semmit, mert nem akarta megbántani. Az, hogy engem bánt, mellékes... Hogy én mit érzek, az is. Ő mindenkivel jóban akar lenni. De mindenkivel nem lehet jóban maradni. Ilyen az élet. Mindegy, végül a nő lenyugodott, mert kitalálta, hogy a fia költözzön haza, anyához, ne érezze magát olyan magányosan, és akkor nyugalom lesz. Ez meg is történt, a nő elérte a célját.

Egy darabig minden rendben, béke és nyugalom. Ketten vagyunk. És akkor jött egy másik dolog: mit szólnék, ha kimenne 1 évre külföldre dolgozni? Kapott egy jó lehetőséget. Persze havonta egyszer hazajönne, addig meg skype-olunk majd ... Most, hogy megoldottunk egy problémát, feltétlenül elő kell állni másikkal, nehogy sokáig tartson a nyugalom. Mit jelent ez? Rám szakadna minden itthoni teher, ő meg az idősödő hapsik szabadságérzet utáni sóvárgásában menne világot látni (szabadulni az egyhangúságtól). Merthogy új barátokra tett szert, akik hamar megdumálták. Csak egy kicsivel keresne ott többet. Nem tudom, mire kell még több pénz, így sem keres rosszul, amire kell, arra fussa, semmi luxus, igénye sincs rá, ahogy nekem sem. Nem is a pénzről szól ez.

Valamennyire ismerem az új barátait, legalább 10-15 évvel fiatalabbak nála. És látom, hogy ő túlságosan be akar illeszkedni abba a társaságba. Mert ott fiatalnak érzi magát, hiszen náluk még nincs gyerek, nincs család, nincs felelősség. Csak nagy-nagy szabadság és buli. És ezen a ponton kicsit elkezdtem sajnálni a volt feleségét... Mivel nem olyan vagyok, aki csendben tűr, meg is mondtam neki mindezt, akár jól esik neki, akár nem. Lássa be, hogy ez nem az ő élete már. Számítottam rá, hogy nem fog ízleni neki a dolog... Mégis meglepett a reakciója: ő 1 hónap gondolkodási időt adott nekem! MIRE? És ha nem gondolom meg magam? Azt nem ajánlotta fel egyszer sem, hogy menjek én is. Amúgy sem mennék. De ez benne fel sem merült.

Abban bíztam, hogy majd pótoljuk a kiesett időt, kettesben leszünk, romantikázunk, stb... Erre ő minden szabadidejét a haverokkal tölti. Gondolom, úgy hiszi, hogy nem vagyok feleség, engem máshogy kezelhet, és nem sértene meg azzal, ha lejelentené hova megy, mert azzal feleséggé degradálna... vagy nem tudom,... Elegem lett mindenből és a nyakába zúdítottam minden gondom.

Azt mondta, igazam van, ráeszmélt hibáira, és érti, mit éltem át … A tervéről nem mondd le, de addig is megváltozik. Mert tudja, mi az, amit nem adott meg, és tudja, mire van szükségem. Letette a nagy fogadalmat, hogy ezek után a törődés és én leszek a középpontban. Fűt-fát megígért... én meg nem hittem neki. Rá pár napra meg is szegte az összes ígéretét. És most minden megy tovább, mint addig is.

Elsősorban férfiak válaszára vagyok kíváncsi, hiszen ők értik jobban egy másik férfi gondolkodását.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr658855694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása