Attól érezte férfinak magát, hogy engem kontrollált

2023. március 02. 07:51 - csajokespasik

       

               Ez a pasi sok hasznos dolgot kitanult exétől, többek közt azt is, hogy jobban célt ér másoknál, ha segítőkésznek, előzékenynek és barátságosnak mutatja magát, ám cserébe a barátnő mindeközben a féltékenységbe kóstolt csak bele, ami egészen addig nem volt alaptulajdonság a számára.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Üdv,
volt már többször téma itt is, hogy amikor a kedves, félénk jófiúk összejönnek egy türelmes és segítőkész nővel, aki mellett fejlődnek, kitanulnak pár dolgot, aztán amikor jobban beindul az önbizalmuk, lelépnek. Velem ez kétszer is megesett, legutóbbi telefonos szakítással végződött.
Neten ismerkedtem meg vele, minden jól ment, úgy éreztem, nagyon egymásra találtunk. Ő többet akart velem lenni, mint fordítva, sokszor finoman adtam tudtára, hogy most nincs időm, vagy energiám találkozni. Sok figyelmet fordított rám, tudtam, hogy régóta nem volt senkije. A történtektől eltekintve amúgy nem volt ő születetten rossz. Csak számító. Mellettem megtanulta azt is, hogy úgy lehet imponáló a többi embertársának, ha segítőkésznek, előzékenynek, barátságosnak, megközelíthetőnek és önfeláldozónak mutatja magát, így jobban eléri célját.        

       

                Így tehet szert barátokra, ismerősökre. Ezeket azóta talán be is építette már a randifelszerelései közé, hogy jobban menjen az udvarlás, gyorsan átjusson azon a szakaszon és jöhet a lényeg. Aztán hirtelen, úgy a megismerkedésünktől számítva fél évre, elkezdett betámadni. Azzal kezdődött, hogy az én munkámat egyszer csak már nem tartotta rendes munkának, csak mert nem járok be naponta 8 órát valahova. Ellenben ő elvárta volna, hogy én istenítsem az ő melóját. Amikor segítőszándékkal elkezdtem magyarázni neki valamit, bepöccent, hogy ezzel az „anyáskodással” minden férfiasságától megfosztom.
Én olyan vagyok, hogy a féltékenység nálam nem alap, plusz, én is rosszul érzem magam tőle. Erre vitát indított arról, hogy egy nőnek illik egy kicsit féltékenynek lennie... mert ez a szerelem kimutatásának része (ő már csak tudja)

Teljesen megváltozott. Olyanokat mondott, hogy hogyan nézek ki smink nélkül, ...Kicsit visszagondolva, ő talán attól várta volna, hogy irányítónak érezhesse magát, ha engem kételyek között tarthatott. Aztán már hétvégén sem volt rám ideje, itt kezdtem gyanakodni. Talán még az általa oly nagyra becsült féltékenység is megjelent már bennem.
A lényeg, hogy telefonon hívott, hogy kevesebb lesz az ideje, de úgy adta elő, hogy egy haverja melót talált neki külföldön és kimegy. Ezt nem hittem el, nagyon nem volt rá jellemző, hogy könnyedén vegyen egy hirtelen váltást, de oké. Mindegy volt már, túllépett rajtam, gondoltam, hogy írok neki egy hosszú elköszönő levelet. Helyette egy rövidet fogalmaztam meg, úgy, hogy ne lehessen kikövetkeztetni, hogy én is egyetértek a döntésével, vagy még reménykedek, és csak egy barátnak intek búcsút... Erre olyan furán válaszolt, hogy itt csúszott el a külföldi meséje... merthogy neki jó lett volna az is, ha hetente egyszer talizunk... Nekem még egy barátság extrákkal kapcsolat se azt jelenti, hogy bár szakítottunk, azért összejárunk még szexelni, amíg ő nem talál jobbat. Végül egy utolsó telefonbeszélgetésben ki is mondta, hogy akkor hagyjuk egymást végleg, mindenféle formában, mert alakul neki mással. Hát, sok sikert, mi mást mondhatnék? Sejtem, hogy kelleni is fog neki.          

 

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2018062112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.03.02. 12:54:43

Ilyen, amikor a pasi liánozik.
"Olyanokat mondott, hogy hogyan nézek ki smink nélkül," - itt kellett volna kukázni.

Olasz Bazsa 2023.03.02. 13:43:54

"a kedves, félénk jófiúk összejönnek egy türelmes és segítőkész nővel"
Itt bukott a történet. A türelmes és segítőkész nő a szarrá kivarrt idióta barom alkesszel jön össze, mert hát majd "megszelídíti". Aztán meg mégse.
A kedves félénk jófiúval még -2 -es smv -jű mucsaröcsögei Gizike sem jön össze, mert még annak is dögunalmas.
Gyenge sztori poszterina, így nem lesz szerződés hosszabbítás.

antisocialnetworkagain 2023.03.02. 19:29:49

Ilyen gendersemleges szrt nem lehetne írni? Most ez a divat. Ezek a langyi kamu sztorik senkit nem érdekelnek már. Ahogy Olasz Bazsa megmondta, lehet új melót keresni!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.03.03. 23:11:11

@Olasz Bazsa:

Már hogyne jönne össze a kedves, félénk jófiúval! Lehet anyáskodni fölötte.
süti beállítások módosítása