Néhány társkereső nem akar senkit

2016. október 06. 07:45 - csajokespasik

„Egy negyvenes nő 3 óra duma után mondta, hogy nem jövök be neki. Csak egyet felejtett el megemlíteni, hogy felette is eljártak már a szebb idők” - ha a csaj elkezd az exeiről beszélni, akkor le is írhatod, annak ott a vége. Posztolónk egyéb igazságokra is rájött, például arra, hogy sok nő nem társat, csak beszélgető partnert keres. Ha a nő visszautasít: szeszélyes hölgy. Ha a férfi őt: bunkó és válogatós.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves Blog,

először is kitartást kívánok minden keresgélőnek. Én még viszonylag kezdő vagyok (5 év szünet után) és jelenleg cirka 1 éve próbálkozom újra a randik világában. Pár nő úgy képzeli a beszélgetést, hogy ő beszél és én hallgatom. Az a téma, ami nekik tetszik, bejön, jó, ha nekem is. Az ellentmondást, eltérő véleményt nem szeretik. Aztán amikor végighallgatom, ő azt mondja: „nem vagy valami beszédes, miért hallgatsz?” – és nem mondhatom azt, hogy nem volt alkalmam még szólni.

Már rájöttem, hogy teljesen fölösleges hetekig levelezgetni, mert mindez semmit sem számít. Minél előbb találkozni: és minden kiderül. Utána lehet szövögetni tovább, ha a hölgy hajlandóbb típus.

Azt nem értem, hogy miért éreznek egyesek kényszert arra, hogy a volt kapcsolataikat megosszák egy idegennel (ráadásul egy olyan illetővel, akivel szándékai vannak). ...Ezzel ennyit, azzal annyit volt együtt, ennek ilyen rossz szokása volt, amannak meg egyéb... Lehet, hogy úgy érzik, ez a jó téma, jó tudni ilyeneket a másikról.

Ha már ő is exezett, én is bedobtam azt, hogy nem voltam féltékeny az én volt barátnőmmel, azt mondtam neki, nyugodtan bármikor megcsalhatsz: egy másik nővel. És nézni akarom.

Nem nevetett.

Megfigyeltem valamit: Ha a csaj elkezd az exeiről beszélni, akkor le is írhatod, annak ott vége van.

Amikor arról mesélt, hogy legutóbb hova vitte őt randizni X úr, azt éreztem, hogy a jelenlegi hellyel nincs megelégedve, vagy azt igyekszik hangsúlyozni, hogy mihez van szokva. Arról már nem mesélt, hogy amúgy X úrral mi volt a baja és miért nem jött vele össze mégsem.

A levelezés során igyekszem kiszűrni a „Gyűlölöm a volt pasim, mert bunkó és zaklat, de néha azért lefekszem vele, mert néha cuki” – típusú nőket, meg a tudatilag a világba beszorult divatfüggő nőket, akik elhiszik, hogy a világ az ő szórakoztatásukra jött létre, egy nagy bulihelyszín, csak egy pénztárcát kellene fogni hozzá - ha így látják, akkor nagyon nehéz élet vár rájuk (vagy ha nagyon jól néznek ki, akkor nagyon könnyű).

Én azt vettem észre, hogy manapság azt nevezik ideális kapcsolatnak, ami elviselhető. Azért én még szeretnék egy kis pezsgést és romantikát. Egyébként nem volt túl sok nő az életemben, és ezt nem is szoktam titkolni, de tapasztalatlan nem vagyok, 36 évesen szép is lenne.

És sajnos, mint már itt is állandó téma: a pénz. A környezetemben látom, hogy a pénz 90%-ban igenis számít. És a nők képesek alkukba is belemenni, amikor a vagyonos férfi azt mondja neki, megadok mindent, amit kérsz, de azt csinálod, amit mondok és úgy, ahogy mondom. Többnyire belemennek. A pénz miatt még akkor is elnézőek, ha a párjuk más nőkre is időt szán. Tehát, a női léleknek megvan az ára.

Próbálkoztam nálam idősebb nőkkel is, 42-ig bezárólag. És ahogy a fiatalabbaknál, vagy a velem egykorúaknál is megfigyeltem: a legtöbb társkereső nem is akar senkit, csak dumálni valakivel. Azt is csak felszínesen, csevegni. Félnek megnyílni, vagy nem tudom, hogy a szexről ne is beszéljünk, mert ott nyilván teljes bizalom kell és manapság ezt a legnehezebb megszerezni.

Ha ő utasít vissza: szeszélyes hölgy. Ha te őt: bunkó és válogatós, szexfüggő tucatember vagy.

Egy negyvenes nő 3 óra duma után mondta, hogy nem jövök be neki. Csak egyet felejtett el megemlíteni, hogy felette is eljártak már a szebb idők. Azt tapintatból nem kérdeztem meg, hogy miért van még egyedül és kire vár? Akar-e egyáltalán valakit? Mindig kiráz a hideg az olyan amerikai filmektől, amikben a 40-50 éves nők sem találják a helyüket, és úgy tűnik, ez a példa, mert így is szórakoztatóak, életvidámak és humorosak, flörtölnek és piálnak, néha kényszeresek és kiszámíthatatlanok, és hüppögve várják a nagy őt, ami a filmen el is jön, hiszen egy nem létező mese, ami egy zsigeri vágyat elégít ki a nézőben - de az életben ritkán alakul így.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6811769449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása