A tetoválás és a mellkas szőrtelenítés a megoldás?

2016. október 11. 07:47 - csajokespasik

„Nehezen viselem az elutasítást, tehát egyre jobban hajlok a megalkuvás felé, mert volt pár tali, amik után padlót fogtam” - Posztolónk úgy érzi, nem túl kapós a piacon, a barátai pedig folyamatosan olyan tanácsokkal árasztják el, melyek 90%-a nettó hülyeség. Most azon vívódik magában, hogy érdemes-e megtagadnia saját egyéniségét a siker érdekében, vagy kár a gőzért?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Én a párkeresésben nem túl sikeres fiatalként írok nektek. Nagyon vékony vagyok, bár otthon rendszeresen edzek, fekvőtámasz, felülések és súlyzózás, de nem sok látszik. Azt mondják, nem is fog, mert ilyen az alkatom. Magasnak sem vagyok magasnak mondható, azt hiszem, most már mindenki látja maga előtt a képet : ) Barátaim szerint ezek mellé még túl igényes is vagyok, mert amikor egyszer össze akartak hozni egy nővel, visszautasítottam. Ennek oka, hogy kétszer akkora volt, mint én és nálam idősebb is. Nem hiszem, hogy ez a túl igényességemet bizonyítja.

Szeretnék változtatni egy-két dolgon, a stílusomon, ruházatomon, és kapom is a tanácsokat, csak egyikkel sem tudok azonosulni, és ha nem érzem jól magam úgy, akkor azt szerintem megérzi a másik. A kedvenc haszontalan tanácsom (nőtől) a tetoválásra vonatkozott (váll, nyak, vagy vádli) + szőrtelenítésre a mellkason. Mert az 40% plusszal emeli a megjelenést. Vagánnyá tesz állítása szerint... Na, ezt soha.

Ha az életem egyetlen célja a nők után való futás lenne, ha bárki jó lenne, még bele is mennék és nem érdekelne más. De olyan nő, aki csak a külső alapján ítél, azzal nem sokra megyek tartósan. Mert ha azt nézi, nekem annyit jelent, hogy egy másik pasiért, akin több tetkó meg drágább cucc van, meg mit tudom én mi , azért simán elhagyna. Ebbe beleszólni senkinek sem engedek, még a barátoknak sem.

Herótom van az olyan emberek tanácsaitól, akiknek vagy nincs, vagy nagyon rossz párkapcsolatban vannak, de képesek mégis olyan tanácsokat adni lelkesen, amiket ők soha nem fogadnának meg – és más józanul gondolkodó ember sem. Néha úgy érzem, hogy csak szórakoznak velem. Pár élesben használható csajozós szövegekből is kaptam, amiknek a 90%-a nettó hülyeség, de elképzelhető, hogy ők ezeket szinte minden csajnál bevetik és valamelyiknél csak bejön. Ezeket a dumákat le lehetne tesztelni group chat-en, de az sem az én világom.

Milyen lehetőségeim vannak? Vagy tényleg tagadjam meg a velem született valómat és álljak be a sorba? Nehezen viselem az elutasítást, tehát egyre jobban hajlok a megalkuvás felé, mert volt pár tali, amik után padlót fogtam.

 
Szólj hozzá!
Címkék: remény randi

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr911789909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása