Hogyan tudnék szintet növelni?

2017. szeptember 19. 07:43 - csajokespasik

Levélírónk baráti körének nagy része most babázik, így elsősorban olyasmiben gondolkodik, amit egyedül, 33 évesen is el lehet kezdeni. Eddig azt tapasztalta ismerkedésnél, hogy az eleje jól indul, majd a csajok gyorsan elvesztik az érdeklődésüket.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok!

Nem mindennapi élethelyzetbe kerültem, gondoltam megírom, és persze nagyon érdekelnek a vulgárevolúciós és egyéb kommentek!

33 éves vagyok és ami kiemel az átlagból, hogy pár éve a megtakarításom egy részéből bitcoint vettem és nemrég nagyon magasan szálltam ki. Így most  úgy áll a helyzet, hogyha akarnék, vehetnék egy (vagy talán két) szép budai házat, tehát jómódú lettem, de nem milliárdos.

Pár éve jártam együtt egy rendes, átlagos külsejű lánnyal, de teljesen kihűlt és unalmas lett már a kapcsolat, így szakítottam.

A munkahelyem se volt egy álommeló (jó diplomám van, de nem vettem komolyan a karrierépítést sohasem), így ott is felmondtam nyáron.

Sajnos régebben is elég béna voltam a csajozásban, és mostanra se lettem jobb. Inkább jóképű vagyok, de EÜ okok miatt a legtöbb sport és így a kondizás is kiesik. Ebből ruhában külsőre szerencsére csak annyi jön le, hogy vékony testalkatú vagyok.

Az, hogy pénzem lett, abban látszódik meg, hogy jobb környékre költöztem és jobb ruhákat kezdtem el hordani.

De itt megállt a tudomány.

Tippeket kérnék arra, hogyan tudnék "szintet növelni".  A baráti köröm nagy része most babázik, így elsősorban olyanban gondolkodom, amit egyedül is el lehet kezdeni. Amit próbáltam még, az a társastánc, de antitalentum voltam.

Azt vettem észre, hogy az ismerkedésnél, ha az eleje jól is indul, a jó csajok gyorsan elvesztik az érdeklődésüket, mert nem tudom őket lenyűgözni azzal, hogy milyen érdekes/izgalmas az életem. A pénzt nem akarom elherdálni, de szívesen költenék olyanra, amivel fejleszthetem magam.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8712877078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása