36 éves koromban lettem először szerelmes

2017. szeptember 29. 07:46 - csajokespasik

„Azzal vált meg tőlem, hogy „ - Nincs harag, ugye?” – és ez jobban megviselt, mintha nem mondott volna semmit” - pedig Levélírónk ennyit kapott két év után, majd a csaj pár nap alatt ki is költözött az életéből. Ám a pasi nem tudja csak úgy lezárni, és él még benne a remény, hogy a nő idővel meggondolja magát és visszatér.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sokat olvasni, hallani férfiaktól, hogy neki csak egy átlagos barátnő kéne, de még ilyen sincs, ennek a másik oldala az, amikor elhangzik, hogy még az átlagos nőknek is mekkorák az elvárásaik. Nem tudom, milyen az átlagos barátnő, külsőleg vagy belsőleg átlagos? Én az ideális szót használnám, és nem arra a típusra gondolok, aki eltűri, ha megcsalják, vagy megalázzák, és ő X érdekből mégis mellette marad. Ha neki megéri, lelke rajta. Olyanra gondolok, akivel teljes vagyok. Akinek már nem kell bizonyítani és nem várja el, hogy naponta elvarázsolják és teljesítsenek neki.

Aki ebből már most azt szűrte le, hogy valószínűleg ezek alapján sikertelen vagyok a pártalálásban, nem lőtt mellé. Nem rég lépett ki az életemből az a nő, aki eddig a legtöbbet jelentette nekem. Minden szinten otthon éreztem magam vele. Részben emiatt nehezen tudok mással kapcsolatba bonyolódni.

Azt mondta, részéről elmúltak az érzelmek. Lassan persze újra elkezdtem meglátni, hogy rajta kívül vannak még más nők is a környezetemben. De nem tudok lépni. Arra is rájöttem, így utólag, a hiányában élve, hogy lényegében 36 éves koromban lettem először szerelmes. Amikor minden magyarázat nélkül megéltem a szó valódi jelentését.

Azzal vált meg tőlem, hogy „ - Nincs harag, ugye?” – és ez jobban megviselt, mintha nem mondott volna semmit, mert harag miért lenne, viszont nem barátok és nem üzlettársak voltunk, hogy ezt a rövid, értelmetlen lezárást kapjam. Nincs bennem harag. Csak nem értem, hogy tudott ilyen könnyen lerázni, két év után, gyakorlatilag pár nap leforgása alatt? Nem tudom, mi történt, hogy van-e valakije (tudom, hogy szánalmas, de naponta nézem a közösségin, de nem látom nyomát, hogy lenne más. Persze, attól még lehet, csak tekintettel van rám).

Él még bennem valahol a remény, hogy meggondolja magát, visszajön és minden a régi lesz. Szerintetek lenne rá esély? Mit tudnék tenni, hogy ez bekövetkezzen? Van értelme várnom erre? Nekem ő nem átlagos nő volt, hanem az ideális.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8112910427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása