A szakítás csak pár hétig tartott

2023. június 29. 07:32 - csajokespasik

       

               „Ez nem egy kis vita volt, hanem egy részéről kimondott szakítás. Mivel az első bejelentkezésére nem úgy reagálhattam, ahogy szerette volna, egy darabig megint eltűnt” – A csaj négy hónap után hamar lelép, majd nem sokkal később vidáman újra hírt ad magáról. Elvárja, hogy mindaz, amit korábban tett, merüljön feledésbe. Egy ilyen nővel foglalkozni időpazarlás?        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Nem általánosítás, de érdekel, mi zajlik azokban a nőkben, akik egy rövid idő után megunják veled a kapcsolatot és eltűnnek, majd nemsokára ők keresnek újra – akkor, amikor szinte már egyáltalán nem számítasz ilyesmire?
Konkrétan volt egy lány, akivel úgy 4 hónapot voltam együtt, amikor egyszer csak minden előjel nélkül szakított velem telefonon, és mindenhonnan letiltogatott. Persze nem csináltam semmi rosszat, hiszen kedveltem őt. Aztán eltelt valamennyi idő, talán egy hónap se, és vidáman felhív, mintha semmi nem történt volna, hogy találkozzunk.        

       

               Én ugyanaz az ember maradtam, ő ugyanaz a nő, semmi lényegi nem változhatott, akkor mi volt ez az egész? Vannak tippjeim, persze. És még csak nem is úgy hív fel, hogy valami alibivel, amivel kerülgetné a dolgot, hanem egyenesen úgy, mintha semmit nem csinált volna korábban.
Magyarázkodás vagy bocsánat kérés szóba se került. Éreztem a hangján, hogy azt várja, azonnal örüljek. Szerinte minden rendben van. Azért gondolom, hogy nem egyedi eset, mert mástól is hallottam hasonlót, valakivel ezt kétszer vagy többször is megcsinálták.
Ez nem egy kis vita volt, hanem egy részéről kimondott szakítás. Mivel az első bejelentkezésére nem úgy reagálhattam, ahogy szerette volna, egy darabig megint eltűnt, nem volt semmi és most újra elkezdett írogatni, hol többet, hol kevesebbet. És nem tudom, mit csináljak, hogy ne érezzem magam idiótának – vagy azért, mert hagyom magam, vagy azért, mert már azt se. Mert most akárhogy döntök, annak érezném magam. Foglalkozni vele időpazarlás?          

 

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7018155764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DennisVT1 2023.06.29. 08:53:27

Hirtelen akadt egy jobb kan, de az meg nem akart semmit tőle azon kívül, hogy megdugta párszor.
Mikor ez nyilvánvalóvá vált a számára, akkor vissza akart menni hozzád, mert még te is jobb vagy, mint a semmi.

Szard le. Vagy használd te is csak szexre. Amúgy next.

Rubasov nertárs 2023.06.29. 09:44:41

Az van, amit DennisVT1 kolléga megfogalmazott.
Ehhez annyit érdemes hozzátenni, hogy csak szexre érdemes "visszafogadni", mert egy férfi esélyeit az érdemi csajozás terén drasztikusan növeli, ha van kit dugnia.
Ennek megfelelően a jótanács a következő: dugd kötetlenül a csajt, miközben masszívan ismerkedsz. Amint az ágyadba kerül egy minőségi(bb) leányzó, a fuckbuddy-t leépíted azonnali hatállyal.

Sadist 2023.06.29. 09:59:02

A csaj nárcisztikus szociopata, aki liánozni akart egy ígéretesebb brokira, csak pofára esett. Ahogy a tanult kollégák is írták, dugd, amíg jólesik, de tekints rá úgy, mintha nem is létezne, nyilvános helyen ne találkozzatok, szülőknek, barátoknak értelemszerűen nem szabad bemutatni, dugni szigorúan csak gumiban, a DNS megsemmisítéséről pedig te magad gondoskodj!

antisocialnetworkagain 2023.06.30. 20:28:47

Na megjött a pénteki. Véletlenül pont most is írt valaki. A válasz a kérdésre: IGEN.

fkv.119 2023.07.01. 12:24:42

"Foglalkozni vele időpazarlás?"

Dehogy is, hol találnál jobbat, mint akinek csak egy B terv vagy, az állandó A terv után kajtatás mellett?
süti beállítások módosítása