Minek neki egy agresszív férfi?

2020. november 09. 07:47 - csajokespasik

       

                Amikor egy nő egy kifejezetten agresszív férfi mellett kötelezi el magát, mindig felmerül a kérdés: mi a jó neki ebben? Milyen közös élhető jövőt képzel el vele? Levélírónk két példát is felhoz, de a miérteket ő sem tudja.         

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves Blog! Az Olvasóitokhoz fordulnék ebben a komplex kérdésben. Nem sztori lesz, vagyis csak részben, inkább egy érdekes jelenségre keresem a magyarázatot. Persze hallottam már ilyen kapcsolatokról, de csak a közelmúltban derült ki két nőismerősömről:

A helyzet átlagosan vázolva: - van egy nő, annak meg egy olyan pasija, aki állandóan lealázza, még a tettlegesség sem kizárt, de a nő nem hagyja ott, pedig megtehetné, nem hiszem hogy ma félelemből maradna ebben valaki, vagy azért, mert nem mer szakítani vele. Miért tart ki mellette?

Az egyik lányt egyszer a szemem előtt rángatta haza egy helyről a szerelme, miközben úgy beszélt vele, mint egy kutyával, és ez csak egy olyan eset, aminek szemtanúja voltam.        

       

               Nem csak alkalmi volt ez náluk. Visszahallottam már, hogy ő is panaszkodott, meg a barátnői is mondták, hogy a pasija mennyire agresszív néha vele. No, nem rég szóba került, és kérdeztem, elhagyta e már azt a gorillát végre, mire kiderült, hogy dehogy: hozzáment. Csontra ugyanez történt a másik lánynál, aki 23 évesen ment hozzá egy harmincas pasashoz, aki szintén csak bántotta, és napi szinten sírt miatta.

Mikor beszélhetnek ők arról, hogy kezd nagyon rossz irányt venni a kapcsolat? Ha egy agresszív, rámenős férfi mellett kötnek ki, valószínűleg az ilyet szeretik. De ha ezt szeretik, akkor minek panaszkodnak? Ezek szerint nincsenek az eszüknél.

Még ha nem is megcsalásról van szó, volt hogy a szemébe hazudott, semmi kedvességet nem nyújtott neki, és konkrétan lesz*rta az igényeit, meg hogy mit is akar. Addig el sem jutnak talán, hogy feltételeket szabjanak. Tehetetlenek a saját életükben, egy olyan kapcsolatban, amiből nem jöhetnek ki jól. Azt elhiszem, hogy ezekkel a gorilla típusokkal jó aljas a szex, de feltétlenül ennyiért beáldozni minden mást? Testüket-lelküket? Megéri? Aztán csak bénán nézni, ahogy az események tőle függetlenül alakulnak, ha a pasi friss húst akar beújítani, akkor a lányka szemérmesen félrenéz? Megbeszélni velük nem hiszem, hogy sokat lehet, mert ahogy láttam, ezek a legények nem a leghegyesebb kések a fiókban szellemileg. De a bicepszük szépen ki lett dolgozva, az tény.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3016278620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása