A volt csajom nem mond le rólam

2023. január 23. 07:28 - csajokespasik

       

               „Elmondta, hogy semmi ambíciója nincs, azt is megkérdezte, hogyan gyúrjon méltóságra” – A volt barátnő újra felbukkan és olyan témákat tol az azóta már foglalt Levélírónknak, amiket kapcsolatuk alatt sohasem érintett. Azt állítja, ő olyan, hogy képes exekhez is visszatérni, ha engedik...        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

A szakításunk után nekem nem sokkal lett új barátnőm. Neki viszont egy éve senkije. A szakításnak igazából nem volt oka, de ő mondta ki. Most azt mondja, nem ő akarta, de én erre máshogy emlékszem. Én csak úgy éreztem akkor, hogy amit nyújtottam neki, azt nem kaptam vissza, de emiatt én nem szakítottam volna.
Úgy vette fel velem a kapcsolatot, hogy minden posztomat lájkolta, végül rám írt, kérdezte, hogy vagyok. Belegondolva, ha csak most ismerném meg, újra összejönnék vele, de hát nem így van, ismerem, tudok róla pár dolgot. Korábban én mindent elmeséltem neki a múltamról, ő nem sokat a magáéról, vagy visszatartott pár dolgot.        

       

               Nincs hobbija, de azt mondta, hogy a nőknél ez általános, mert majd a gyereknevelés kiváltja ezt a hiányt....- Ez furcsa szöveg volt, mivel míg együtt voltunk, egyszer se hozta elő a gyerektémát. Egyre többet ír, de mindig fura dolgokat. Tudja, hogy van valakim, de nem érdekli, direkt azért írtam meg neki, hátha belenyugszik. Elmondta, hogy semmi ambíciója nincs, azt is megkérdezte, hogyan gyúrjon méltóságra - mert ő olyan, hogy képes exekhez is visszatérni, ha visszafogadják, állítja. A múltunkra tekintettel letiltani nem akarom, mert valahol sajnálom is, de milyen tanácsot adjak neki, hogy ne azt érezze, le akarom rázni ? A barátnőmet is beavattam ebbe, ő egyből azt mondta, beteg a csaj, és jobb, ha letiltom. Igaza van valahol, de én máshogy szeretném ezt megtenni. Tovább kéne lépnie, azt hittem, elég értelmes ahhoz, hogy ezt átlássa.          

 

 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2818032276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2023.01.23. 10:08:01

címkék: hármasban ...

Gyerekek, nagyon gyengén indul ez az év, pedig én szeretek a képzeletbeli posztolókkal diskurálni.

Lorrh 2023.01.23. 10:10:51

"hogy ne azt érezze, le akarom rázni ?"
Miért ne érezze azt, ha pont ez a célod?
Nevetséges papirkutya vagy.

connector 2023.01.23. 12:52:58

"Tovább kéne lépnie, azt hittem, elég értelmes ahhoz, hogy ezt átlássa. "
Tévedtél.

antisocialnetworkagain 2023.01.23. 17:10:11

Szerintem jöjjön össze vele a mostani barátnőd.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.01.23. 19:38:05

Én a (fiktív) levélíró helyében alaposan, hideg fejjel elemezném a mistani kapcsolatomat, majd feltenném magamnak a kérdést: egy év múlva ugyanezt gondolnám a mostani barátnőmről is, mármint hogy "ha csak most ismerném meg, újra összejönnék vele"?

Esetleg ha egy év múlva még együtt van vele - mert elmondása szerint gyorsan megy neki a barátnőcsere -, akkor valós helyzetben is elgondolkozhat ezen.

Persze fogas kérdés, mert másfelől aki minden különösebb ok nélkül egyszer elhagyott, az bármikor újra megteszi.

szeme közé, laposan! 2023.01.23. 20:11:56

"Én csak úgy éreztem akkor, hogy amit nyújtottam neki, azt nem kaptam vissza, de emiatt én nem szakítottam volna." Mert egy kibaszott csicska vagy, azért. A mostani nőd ugyanígy be fog próbálkozni, és amint észreveszi, hogy egy jellemtelen nyúlbéTa vagy, kirak a faszba. Legalább lesz értelme visszamenned a pszicho exedhez. Grtaulálok.
süti beállítások módosítása