A jófiúk többnyire alulmaradnak

2024. április 15. 07:36 - csajokespasik

       

               „Ha valaki velem van, az azért legyen, mert szeret, ne pedig azért, mert valami régi sérelmet le akar tudni” - Amikor új kapcsolatba vág valaki, nem tudja levetkőzni a korábbi tapasztalatokat. Levélírónk nem pszichológus, csak szeretne megérteni dolgokat, hogy legközelebb már felkészültebb lehessen.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

27 éves férfi vagyok. Régebben még én is azt tapasztaltam, és pár másik ember is alátámasztotta azt, hogy bizonyos nők, ha kifognak egy normális pasit, aki figyelmes, és rendes velük, egy idő után elkezdik marni őt, és minden kevés lesz, amit csinálnak. Aki törődik, foglalkozik velük, és megadja nekik a tiszteletet - ebbe nagyon hamar beleunnak. DE ha jön egy simlis tróger, aki rendre átveri őket, meg abszolút nem foglalkozik velük, azért tepernek és istenítik. Ennek oka az az izgalom lehet, hogy nem tudnak valakit betörni. Mert lett egy elérhetetlen cél. Tehát a jófiúk többnyire alulmaradnak.        

       

               - Ez egy nehezen elviselhető női tulajdonság, aminek okát szerintem még ők sem értik. Ezért ismerkedem inkább nálam kicsivel idősebbekkel, mert ott ez nincs.
Aztán olyat is tapasztaltam, hogy már pár nap után kialakulhat valakiben egy bizarr függés, és kikérte magának, hogy mi az, hogy nélküle akarok menni valahova, vagy ha csak nem válaszoltam egy üzire 10 másodpercen belül. És nekik ez valamilyen alap. Biztos valaki más megbízhatatlan volt velük ebben, de ha valaki velem van, az azért legyen, mert szeret, ne pedig azért, mert valami régi sérelmet le akar tudni.

Amikor együtt éltem egy nővel, kifogásolta, hogy egyedül hagyom, amikor elmegyek dolgozni. És hogy én nem fogom fel, milyen rossz neki egyedül. Én teljes munkaidőben voltam, neki meg alkalmi melói voltak. És ez is egy hiba tud lenni. Fura gondolkodása volt, fura logikával: amikor le akart szokni a cigiről, eleinte csak napi 4 szálat engedélyezett magának, és néha csak azért szívta el az ötödiket is, merthogy páratlan szám, és jobb úgy - teljesen logikátlan volt, de mégis talált valamilyen indokot.
Nem vagyok pszichológus, meg nem is szeretem a lelkizős okoskodásokat, de ezeken valahogy elgondolkodik az ember, talán mert igyekszik legközelebb elkerülni ezeket.          

 

 

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5018381201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RoKK 2024.04.15. 09:23:21

Távozz tőlem babona sátán

DennisVT1 2024.04.15. 09:30:49

A jófiúsággal az a baj, hogy az egy "tünet"... Vagy legalábbis a nők tudatalattija úgy érzékeli.

Annak a tünete, hogy "jól kell bánjak ezzel a nővel, mert más opcióm nincs."

A rosszfiúság meg annak a tünete, hogy: "ki nem szarja le ezt a csajt, amíg kényelmes addig megtartom, ha már nem lesz kényelmes lecserélem a következő sorbanállóra".

Az utóbbi projektál jobb (vonzóbb értékesebb) pasit.

bz249 2024.04.15. 14:05:58

@DennisVT1: rosszabb a helyzet a jofiu nem eroforras. Tegyuk fel a Noi Holgy konfliktusszituacioban talalja magat. Ekkor vegigporgeti a lehetosegeket es a B menupont alatt megtalalja a "Mond meg neki Geza!" opciot. Rosszfiu Geza meg mindig valaszolhatja azt, hogy "Kurvasul leszarom a nyigasodat babam. Masreszrol meg nincs is igazad" De Jofiu Gezahoz kepest meg igy is sokkal eselyesebb a kedvezo kimenetel.

Az igazi megoldas persze egy "lovag" lenne, azaz egy magas tarsadalmi statussal biro, anyagilag jol eleresztett, kegyetlen gyilkologep, aki viszont a szive holgyeert barmit megtesz. Csakhat lovagbol a kozepkorban sem volt valami sok, manapsag meg meg kevesebb... lam szegeny Prigozsin is hogy jart.

szeme közé, laposan! 2024.04.15. 22:29:19

27 évesen jöttél rá, hogy a nők a rosszfiúkat szeretik? Mit csináltál előtte? Kijártad az ovit?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.04.16. 07:08:58

Egy kapcsolatban sok nő elsőrendű életcéljának tekinti a férfi megváltoztatását, megjavítását. Na de mit lehet megjavítani egy nyugodt, toleráns, figyelmes stb., vagyis alapból jó - és mellesleg unalmas - férfin? A nő szemében egy ilyen kapcsolatnak nincs célja, perspektívája, nincs benne izgalom.

Mert az izgalom igen fontos. A nők alapvetően a férfin keresztül akarnak kalandot, izgalmat, veszélyt át- és megélni. Relatíve biztonságosan, ahogy többnyire biztonságos egy házi tigris tartása - a jútyúbon jópár ilyet látni, keressetek rá pl. a Luna the pantera csatornára.

Ennnek egy válfaja a hübrisztofília, ahol a nő lényegében teljes kontroll alatt tudja/tartja a súlyos erőszakos bűncselekményekért elítélt rosszfiút. Izgalmasabb egy kriminél, de ugyanolyan biztonságos: a láncon tartott vadállat.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.04.16. 20:12:17

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ezek az örök dilemmák. Amelyik férfit lehet javítani, azt nem kell, amelyiket meg kellene, azt nem lehet.
Fel a fejjel, a nőkkel se egyszerűbb! Amelyiket a férjén kívül senki se kaphat meg, szerelemből megpróbálja eljátszani az ágyban a cafkát, de nem igazán sikerül, amelyik meg jól alakítja, az talán nem is csak játsza, ráadásul szinte nem is lehet eldönteni.

A rosszfiú is csak addig vonzó, amíg nem rombol, csak szabályokat sért. Az izgalmas és viszonylag biztonságos, mert egy józan rosszfiú tudja a határokat, csak nem beszél róluk. Hasonlóan a lányokhoz, akik addig izgalmasak, amíg el tudnak pirulni.

fkv.119 2024.04.16. 21:35:02

A nőknek az kell hogy kihasználják őket, hogy lehessen nyígni utána.
süti beállítások módosítása