Mi van, ha a nőnek egyáltalán nincs humora?

2024. május 22. 07:31 - csajokespasik

       

               A humorérzék egy olyan dolog, ami nem feltétlenül alakult ki mindenkinél egyformán. És hogy ebből milyen egyéb személyiségjegyekre lehet következtetni egy nőnél, az egy elég nagy kihívás. De az is lehetséges, hogy nem is jellemhiba, és minden kialakul még, csak idő kell.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok,
ismerkedek egy nővel, egész pontosan kettő hónapja. Külsőleg egyáltalán nincs vele baj, beszélgetni is lehet vele, viszont az feltűnt, hogy egyáltalán nincs humora. Nem azt mondom, hogy ez feltétel, meg én se vagyok az a hű de vicces ember, sőt, a legrosszabb viccmesélő vagyok. De amikor egy olyan sztorit, vagy bármit adsz elő valakinek, amiben volt egy kis humor, vagy némi reakciót igénylő irónia, akkor azért annyit mindenki elvár, hogy legalább egy halvány mosoly keletkezzen a másik arcán.        

       

               Nem emlékszem, hogy valaha láttam volna őt nevetni, mosolyogni is alig.
Ez mit jelent egy harmincas nőnél? Mert ha mondok neki valamit, és ő rezzenéstelen arccal ül, akkor én érzem magam bután.
Ahogy mesélt magáról, nem voltak nagy traumák se a családban, se a kapcsolataiban.
Van egy barátnője / kolléganője, gyakran elhozza őt is. Ő viszont nevetgélős fajta. Vele meg olyan a viszonya, hogy egyszer jóban vannak, máskor meg annyira összekapnak, hogy nem is köszönnek egymásnak. Vagy ez az egész nem is jellemhiba, és minden kialakul még, csak idő kell?          

 

 

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9218410787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VOGAben 2024.05.22. 09:04:30

A humortalan emberek a legveszélyesebbek a földön! Két hónap?? A hasonlók közeléből percek alatt menekülök.

nOniCk 2024.05.22. 09:23:32

Humor nélkül mi értelme ennek a sok szarnak, ami a földi léttel jár? :D Menekülj.

Lorrh 2024.05.22. 14:11:19

menekülj!
Idővel még rosszabb lesz a humortalan ember. Szétrágja az életedet az állandó fancsali képével.

fkv.119 2024.05.22. 16:18:45

Lehet hogy neked nincs humorod, csak azt hiszed magadról.

Andy73 2024.05.23. 23:01:22

"Ez mit jelent egy harmincas nőnél? "

Azt, hogy egyre hangosabban ketyeg a biológiai órája, ami nem vicces. Persze nem mindegy, hogy 31 vagy 39, de 30 fölött már nem kéthónapos kapcsolatban kellene lenni, hanem többévesben, ha családot is akar, gyerekekkel, még ebben az életben.

Andy73 2024.05.23. 23:07:44

Kérdés, az is, hogy mit jelent az ismerkedés, együtt jártok-e már, milyen gyakran találkoztok, stb. Lehet, hogy a kapcsolatotokat is másképp látjátok vagy értitek, nem csak a humort.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.05.24. 08:30:30

Mivel megváltoztatni egy embert nem lehet, el kell döntened, így el tudod-e fogadni egy életre.

Ha a válaszod NEM, akkor meg hajts rá a barátnőjére.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.05.24. 20:07:09

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Csak azt mondta, hogy a barátnőnek van humora, azt nem, hogy szingli is. Ha van humora, akkor nem valószínű. A férfiak szeretik a humort is, meg a humoros nőket is. Neki biztosan volt miből merítenie. :)
süti beállítások módosítása